top of page

Livefeed Söndag 21 mars del 109:20 BBT: Hockeysignalen börjar spelas och det är nu dags för gänget att vakna. Tanja är faktiskt först upp denna morgon, annars brukar det vara Judith som är först upp.

Stephanie och Simon ligger och myser i sängen, och det ser inte ut som att de ska gå upp.

09:35 BBT: Tanja och Judith går upp, och storebror försöker få upp Pedram. De säger hans namn flera gånger och säger även att han ska gå till bikten. De försöker med allt, för att få upp honom denna morgon. Tanja och Judith går och byter batterier samtidigt som Judith berättar vad som hände igår. Det var sjuka grejer hon fick se som nykter sa hon. Sen tar tjejerna en varsin kaffe kopp och går till badrummet, för Tanja ska ta sig en dusch så hon vaknar till säger hon.


10:00 BBT: De flesta börjar nu komma upp och de säger att det var en rolig kväll igår. Simon är nöjd med sminkningen han fick inatt. De börjar med att äta frukost och de börjar återigen prata om tvättdagar. Det blir en liten diskussion vad de bestämde igår.

10:20 BBT: Joel står vid diskmaskinen och plockar ur den. Simon sitter i soffan och ser ut att vara i sin egna lilla värld.

Det är en lugn stämning i huset

10:36 BBT: Katti hör att det prasslar någonstans och hon tror att det är ett brev på gång.

Adrian frågar om Tanja var full igår, Tanja säger att det blev hon och hon tycker det gick väldigt fort att bli full igår, Tanja frågar samma fråga till Adrian, han säger att han blev lite full. Judith säger att Adrian såg lullig ut, men Nardos var mer tankad än Adrian. Judith säger att det märkte hon för att hon var nykter igår.

10:45 BBT: BREV

Ni ska spela in en musikvideo till big brother låten. Varje person ska sjunga eller mima sin text och göra en scen. Tittarna har röstat och Tanja blir regissör för filmen, men får ta hjälp av vilka hon vill. Regissör kläder finns till Tanja i slussen och en videokamera. Ni har till klockan 14:00 på er.

Slussen är öppen

10:58 BBT: Tanja har hämtat grejerna i slussen, de hade lämnat en telefon också så de kan lyssna på låten. Tanja börjar planera hur hon vill ha det. Hon ber folk göra sig i ordning så de kan sätta igång så fort som möjligt. Nardos säger att hon vill ha god tid på sig för hon vill göra detta bra.

Nardos sitter i soffan och planerar hur hon vill ha sin scen och säger att hon behöver hjälp av killarna till sin scen. Nardos kommer till slut fram till att hon borde göra sig i ordning nu, så hon hinner med allt hon ska göra.

11:09 BBT: Tanja har ju kommit på att Therese inte är kvar i huset, men hon var med och gjorde låten. Tanja har nu bestämt att Alex ska få låtsas vara Therese. Han ska få på sig en brun peruk och de ska hjälpa honom med smink och fixa bröst, han ska gå runt med dammsugaren. För Therese dammsuga ju oftast i huset.

11:30-12:00 BBT: Det har inte hänt något speciellt i huset under denna tiden. Tanja har planerat musikvideon har fått lite hjälp av Pontus och Judith med ideér.

Resten har haft fullt upp med att sminka sig och välja kläder till musikvideon. Tanja har hjälpt Alex att klä ut sig till Therese, och han skulle även få hjälp med sminket.

12:05-12:56 BBT: Nu har de börjat med att spela in musikvideon, Tanja provar första gången så de vet hur det fungerar. Pedram är kamera man och filmar. De kollar hur klippet blev och Tanja tycker det blev skit bra och de fortsätter att spela in videon. Det blir några omtagningar för flera.

De spelar in från olika ställen i huset, Judith och Adrian spelar in sin del vid dörren som är vid gymmet som leder in till studion. Nu vill Tanja att alla grabbar samlas vid soffkanten för nu ska Katti spela in sin scen. Grabbarna står efter kanten och när Katti kommer och nynnar så touchar hon alla grabbar så de ramlar ner.

Joel spelar in sin scen i poolrummet och får hjälp av Madde och Adrian till sin scen. Nardos är nu redo för sin scen, Tanja ger förslag men Nardos verkar inte nappa riktigt, hon är tydlig med vad hon vill. Hon ska ha killar runt sig som ska vifta så det blåser på henne.

Judith och Pedram säger att de aldrig kommer hinna om Nardos ska krångla hela tiden, för då kommer det bli så att alla inte hinner göra sin del. Klockan två ska filmen vara kvar och det är knappt en timme kvar och det är flera kvar. Så Pedram och Judith är oroliga att alla hinner inte vara med.

Tanja säger att det löser sig. Nardos kommer och gör sig klar, Tanja säger hur hon tänkt och Nardos sätter sig emot och det blir en diskussion, Katti säger då att vi hinner inte krångla nu. Första delen med Nardos blir klart direkt, nu ska hon bara ändra håret igen för att spela in scen två. Scen två med Nardos går bra, men hon vill göra om det en gång till och den gången sitter det.

Filmningen fortsätter!


Skribent denna förmiddag Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page