top of page

Livefeed Söndag 25 april Del 109:05-10:00 BBT: God morgon BB- lovers

Musik börjar spelas upp i sovrummen denna morgon. Sen säger storebror att kärlek är inte vad du säger, det är vad du gör.

Deltagarna är trötta och visar inte några tecken på att gå upp, Men Judith tittar upp och ser en aning nyvaken ut.

Judith kommer upp efter en stund och går till slussen för att byta batterier, där inne står Joel och gör det samma så dom ger varandra en kram och säger god morgon.

Det blir lite toabesök och sedan hamnar Judith och Joel i jacuzzin där dom njuter denna söndagsmorgon. Dom pratar lite om festen igår, men sen pratar dom framför allt om Pontus musikvideo till låten ”Pissat i poolen”. Dom säger att den var så bra och det var fint att se Tess och Katti.

Nardos kommer upp och går snabbt på toa, dom säger god morgon till henne innan hon går och lägger sig igen.

Efter en stund kommer även Emelie upp, väldigt nyvaken och förstår knappt vad Joel och Judith säger. Det fortsätter vara en lugn söndag i huset.

Efter en stund så vill Joel byta pool så dom förflyttar sig till den stora poolen, efter en stund så kommer även Emelie ner i poolen och börjar prata med dom. Det är ett rent allmänt snack till en början, sen börjar Judith prata om vilka konstiga drömmar hon drömmer i huset. Dennis kommer upp och lägger sig i soffan i poolrummet och lyssnar på dom. Emelie berättar att hon drömde att hon var gravid med tvillingar, och hade festat i två månader innan hon förstod att gon var gravid. Sen fortsätter dom prata om drömmar dom haft i huset.

10:05-10:48 BBT: Fler börjar vakna och kommer upp

Tanja kommer upp och hoppar i poolen med dom andra. Dom börjar prata om tävlingen som starta igår med en citron som dom skulle jaga. Pedram har citronen just nu och det gick ut på att sno citronen från den personen som hade den. Sen börjar dom prata om att dom pratade om titanic igår och hade musik i bakgrunden, det tyckte dom var mysigt och direkt efter det så somnar Tanja säger hon. Fast hennes plan var inte att somna, hon skulle ju sno citronen från Pedram, men så blev det inte.

Adrian kommer upp och sätter sig i soffan hos Dennis i poolrummet. Dom pratar om hångel som skedde igår och vem som var bäst, Joel är kvar i toppen av den listan.

Judith berättar för Tanja att Emelie har haft vattengympa med dom nu på morgonen och dom funderade på vad som hände där.

Pedram och Simon har nu kommit upp och dom byter batterier, sen går dom in till poolrummet där Dennis direkt frågar han hade gömt citronen. För Dennis hade varit inne flera gånger och kollat efter den. Pedram hävdar att han inte har gömt den och sen reder dom ut reglerna som dom hade med tävlingen. Simon är lite svullen i ansiktet säger Emelie. Simon säger då att han är så när han blir bakis, för igår var jag riktigt full säger han. Judith frågar om han var ledsen igår, och det stämmer säger Simon, han var lite nere.

Madde kommer in och sätter sig hos killarna i soffan och dom börjar prata om festen igår igen.

Mergim och Nardos ligger fortfarande kvar i sina sängar och storebror tycker det är dags att gå upp nu, så dom sätter på ett riktigt jobbigt alarmljud och dom går upp och fixar batterier. I poolrummet pratar Simon att fixa något att äta, för klockan är närmare halv elva säger han. Hade han varit hemma nu, så hade jag beställt en kebabtallrik säger han. Han lämnar rummet och kollar vad han kan göra för gott till alla. Joel ligger fortfarande och njuter i poolen, han simmar några varv på rygg, tjejerna har gått upp för de kände att det räckte med bad nu.

10:50-11:20 BBT: Mergim och Pedram är ute på gården

Det är dags för att morgonciggen så Mergim och Pedram går ut till rökrutan. Dom är lite nervösa för veckofinalen imorgon. Pedram frågar vad Mergim hade som mål denna säsongen, Mergim berättar att han skulle vara sig själv, prata med alla och inte bara hålla sig till en eller två personer som förra året.

Joel är fortfarande kvar i poolen och dom andra håller honom sällskap.

Nardos är tillbaka i sin säng, Emelie är där och klär på sig och gör sig i ordning och pratar med Nardos samtidigt. Nardos nämner något om att kaos är bara förnamnet, oklart vad det handlar om.

Judith och Tanja är i jacuzzin och badar där, det är ju varmare i den än vad det är i stora poolen. Simon bestämmer sig för att göra hamburgertallrik till lunch idag, så han går till köket och börjar med det.

I poolrummet pratar Pedram, Madde och Adrian om apor, när dom försvann från Sverige bland annat.

Storebror säger efter en stund att dom har fått ett brev som simon hämtar.

11:21-11:45 BTT: Tanja läser brevet

Vilket är huset modigaste personer? Välj ut dom 6 modigaste i huset som kan få chans att snurra på hjulet i eftermiddag. Det kan innebära bra eller dåliga saker.

Tanja, Madde, Judith, Adrian, Pedram och Dennis är dom sex personer som dom har valt ut, som ska få chansen att snurra på hjulet i eftermiddag.

Det blir lite spekulationer om vad detta kan innebära med hjulet. De undrar också vilka belöningar det kan vara.

Det är flera som är hungriga, Tanja tar sig en macka under tiden hon väntar på maten som Simon håller på med just nu.

Nardos är bakfylle hungrig och gör sig pasta med vegofärssås. Det är en stor portion hon gör i ordning och hon säger till alla som är i köket, så här mycket har ni aldrig sett mig äta säger hon.

Judith tycker det är kaos i köket, det är grejer överallt. Adrian står vid köksön och säger, vem är det som har hand om disken egentligen. Judith säger att det är bland annat hon, men att dom inte har hunnit ta tag i allt. Däremot tycker Judith att Simon sprider grejer överallt istället för att slänga det direkt. Märks att hon blev lite sur. Adrian börjar plocka bort alla tomma burkar och flaskor från köksön så det blir bättre plats, sen plockar han i ordning i soffan också.

Simon börjar skära lök som han sen ska steka till hamburgarna, Tanja kör med moppen och moppar golvet.

12:00-12:45 BBT: Nu är maten klar och alla kommer och sätter sig till bords för att avnjuta maten som Simon har lagat i ordning. Det blev pommes med hamburgare och tillbehör. Alla tycker det är jättegott och dom pratar under tiden dom äter. Det dom diskuterar och funderar över är vad tävlingen senare kan innebära. Adrian säger att han inte kan äta någon harakiri om det är det dom ska göra sen. Det snackas om Mergim och Adrian ska byta plats, men det verkar som att Adrian kör ändå. Men han står fast vid att han inte tänker äta någon harakirikorv, för han lider av magkatarr.

Dom funderar också på om vinsten eller straffet innebär alla i huset, eller om det bara är dom modigaste som det gäller. Det är många frågor men ingen av dom vet något vad som kommer ske. Vi får helt enkelt vänta och se säger dom.

Dom börjar prata lite om kvällen igår, Nardos får ångest när hon för höra att Mergim gjorde en lapdance på henne igår. Herregud varför stoppa ni mig inte säger hon till dom andra.

Dom fortsätter berätta mer från kvällen, Nardos skrattar och det syns att hon får mer ångest. Judith berättar att Nardos hade skrikit på Joel på utegården sent inatt, hon ville att han skulle komma in så dom kunde gå och lägga sig. Sen hade Nardos sagt till Joel att hon var rädd att ramla i poolen för hon var inte nykter, hon var jättefull.

Det är flera som går och lägger sig efter maten. Så stämningen i huset fortsätter att vara lugn, som alltid på söndagar.

Skribent denna förmiddag Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page