top of page

Livefeed Söndag 28 februari Del 213:05 BBT: Therese och Simon står i köket. Therese diskar och Simon hackar vitlöken till lunchen.

När dom står där i köket kommer dom på olika smeknamn på deltagarna som ligger i soffan. Simon själv säger att Therese är en MILF. Hon är inte riktig överens om det dock.

13:45 BBT: Nu kommer det efterlängtade brevet där det står att nya ska väljas till köksansvariga. Sedan står det att allt för en lyckad korvgrillning finns snart i slussen. De bestämmer sig för att grilla senare ikväll, för Simon har ju fixat lunch nu som dom väljer att äta nu.

14:05 BBT: Nu är hårsalongen öppen igen. Judith får hjälp med att raka sitt hår av Adrian. Näst på tur står Pedram som blir fin i håret. Joel väntar också på att få klippa sig. Adrian får agera som frisör idag.

14:17 BBT: Therese och Pontus hjälps åt med disken i köket. Plötsligt så säger storebror att slussen är öppen. Jesper och Simon är snabba dit. I slussen hittar man korvbröd, korv, massa tillbehör, grill, tändvätska och grill kol.

Judith drar ut grillen på utegården och säger att det är en smart idé att lägga i lite kol och hälla på tändvätska så det får ligga och gotta sig.

De tycker det ska bli mysigt med grill idag!

14:28 BBT: Emelie blir kallad till slussen där hon finner mer varor. Det finns även en lapp som hon läser. ALLA måste samlas i det rosa sovrummet för det ska vara ett tekniskt underhåll i huset.

14:35 BBT: Alla är samlade i det rosa sovrummet. De blev lite förvånade över att det var rosa sovrummet när de alltid har samlats i det turkosa sovrummet.

Nardos frågar om Judith kan föna hennes hår nu under tiden, men Judith är inte så sugen på det. Då frågar Nardos Joel istället och han säger vi tar det sen.

Det är blandat snack därinne och det går fort mellan samtalen. De pratar om film bland annat.

14:45 BBT: De pratar om olika veckor som kommer frampå. Sen hittar dom på egna veckor.

Simon undrar vad det är dom ska göra i huset, det kanske är spisen som ska fixa för den krånglar igen. Bubbelpoolen och poolen kommer också upp.

14:47 BBT: De får nu komma ut från sovrummet och Katti märker direkt lampan som blinkar och den rosa knappen. Judith springer fram och vill trycka, Pedram skriker vänta och kommer och trycker tillsammans med Judith. Nu återstår det bara att se vad som händer.

Nu ska vi ut och grilla korv säger Judith.

14:55 BBT: Det är soffhäng. Simon masserar Stephanies arm. Jesper spexar runt lite och små nynnar lite. Simon undrar vad de ska göra med pyssel. De ska komma på något roligt att pyssla ihop.

15:02 BBT: BREV!

Judith och Pedram ni tryckte på knappen tillsammans. Tittarna ska avgöra vad konsekvensen blir. //Skribent Ann-Sofie

Judith och Jesper går ut på utegården och tänder grillen för att grilla korv. Judith tänker att det är smartast att käka nu ifall tittarna ger Judith och Pedram någon grov konsekvens som leder till att de inte kan käka sen.

15:30 BBT: Tanja och Joel tar fram deras pris från lets dance tävlingen igår som är silverskon. De ställer sig och pratar till tittarna och tackar för priset. Sen ber de att någon screenshottar vinnarporträtt åt de. (bilder finns tillsammans med inlägget).

De flesta går ut på utegården och njuter av god grillkorv och skönt väder.

15:45 BBT: BREV! Joel läser. Konsekvensen till Pedram och Judith är att en av de måste äta harakiri-korven. Det är alltså inte tillåtet att dela med sig till den andra utan bara en av de får äta korven. Judith säger att hon kommer behöva ha med sin astma medicin men Pedram säger att han kan göra det. Han verkar nervös och säger att det är en riktig “hemorrojderkorv”. Han förvarnar om att han förmodligen kommer spy och att Katti inte borde vara med och titta. Pedram springer in för att ta en dusch innan det är dags för utmaningen. De andra deltagarna tycker lite synd om Pedram, det kommer bli jobbigt tror de.

När Pedram duschat så går han till slussen och hämtar harakirikorven. Instruktionerna han får är att han måste ha på sig skyddshandskar när han rör vid korven. Pedram är osäker om storebror verkligen vill att han äter hela korven, det är omöjligt, tänker han. Han går ut på utegården och hämtar ett bröd till korven. Simon tar med sig mjölk och filmjölk till utegården för att det ska hjälpa när man äter starkt. Pedram kör igång och de andra peppar honom med hejar-ramsor. Efter första tuggan brinner det enligt Pedram och han frågar storebror om han måste äta hela och som får svar får han “ja”. Nu känns det definitivt omöjligt. Judith säger till Pedram att han inte behöver göra det, de kan bara ta ett annat straff. Han vägrar och säger att om han ska sitta där till klockan ett på natten så kommer han göra det. Pedram skakar väldigt mycket just nu och Judith påminner om att han inte behöver fortsätta men Pedram envisas ändå och tar en till tugga.

16:20 BBT: Emelie kallas till slussen och ser att det har kommit ett brev. Tittarna har röstat och det står att Judith också har fått in en harakirikorv som ligger i slussen. Det finns en utväg, det kostar 14999 kronor för de att slippa konsekvensen. Såklart syftar de på Pontus vinstpengar från ballongtävlingen. Pedram säger att han kan ringa en kompis utanför huset. Pontus verkar inte vilja ta dealen. Emelie säger att det är onödigt att äta korven. Om ingen äter korven eller Pontus inte ger pengarna så kommer de bara få in ett annat straff och det är mer värt menar Emelie.

Pontus säger att han förstår att de syftar på hans pengar men han ser inte varför han ska ta smällen för detta.

16:35 BBT: BREV! Emelie läser. Sami, Jasmine och Martin åt varsin harakiri-korv förra året under 10 minuter. Storebror säger att Judith och Pedram får dagen på sig att äta korven. Judith har fortfarande inte börjat äta korven. Hon vägrar, hon säger att om hon ska äta korven så lämnar hon hellre huset. Judith tycker att det är fult att storebror försöker förnedra de, hon skiter i vilka som ätit korven innan henne. Hon har andningsproblem och har opererat magen sedan innan och är rädd om hur hennes hälsa kan påverkas av att hon äter korven. Hon ser hur Pedram reagerar, en fullt frisk person, hur kommer det bli om hon själv äter den. Judith spekulerar om vad som kan hända. Om det skulle bli en farlig grej och hon måste köras till sjukhus och stanna där i över 24 timmar så lämnar hon big brother och vad ska hon då ha för sista minne av huset, EN KORV!! De andra säger att det är klart det finns någon annan utväg och att storebror får ge Judith ett annat straff istället för att äta korven är för farligt för henne.

Pontus häller upp en vas med mjölk som Pedram kan dricka från för att komma tillbaka och äta resten av korven. Pedram ber big brother om musik för att peppa de att klara att äta korven.

17:00 BBT: Judith får en idé. Hon mixar korven med blåbärsyoghurt och säger att när Pedram ätit sin korv så kommer hon dricka den mixen hon mixat nu. Judith går in och biktar sig och när hon kommer ut så säger Pedram att hon inte behöver göra det om hon inte klarar stark mat. Hon frågar sig själv om det finns något annat sätt att få in 14999 kronor men de andra säger att det måste vara Pontus pengar. Pontus säger att han inte kommer lägga in pengarna för det här.

17:20 BBT: Pedram är igång och tar en stor tugga, han tuggar och dricker mjölk sedan tar han en till tugga. Sen dricker han mer mjölk och tar en tredje tugga. Alla andra står och hypar och peppar för fullt. Till sist tar han sista tuggan och tuggar för fullt och sköljer ner med mjölk. Det går väldigt fort, han vill inte hinna känna smärtan utan kör på tills hela är slut. När han är färdig jublar alla!

17:30 BBT: Nu gäller det egentligen bara att Judith dricker upp sin harakiri-mix men hon är fortfarande inte säker på om det faktiskt är värt. Joel berättar för henne att hon verkligen inte behöver göra det om hon inte vill, att hennes hälsa ska gå före nån korv. Han säger att de kan gå göra något annat roligt just nu så skjuter de upp hela harakiri-grejen för de har ju hela dagen på sig.

Till slut bestämmer Judith för att smaka lite grann av mixen och känner att det är jättestarkt och att hon tror inte att hon kommer klara det. Hon berättar om hennes barndom och hur astman har påverkar henne i livet. Dessutom så har hon genomgått en gastric bypass operation och därmed kan hon inte äta den här korven då det kan vara skadligt för hennes mage. Under tiden hon berättar om det så kallas hon till bikten.

17:45 BBT: Luis och Therese pratar om Pedrams och Therese konflikt under natten. Luis tycker att hon har varit duktig på att hålla sig lugn och bemöta Pedrams ilska.

Judith kommer ut ur bikten med ett mjölkpaket. Storebrors läkare har godkänt att detta inte är skadligt och att hon kan utföra det.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page