top of page

Livefeed Söndag 28 mars del 1

Livefeed Söndag 28 mars del 1

09:35-10:26 BBT: Musik börjar spelas och det är dags för huset att vakna.

Dennis första natt i huset är avklarad och han säger själv att det var en liten konstig natt. Det är batteribyte och Dennis vet inte riktigt hur det går till, så Madde följer med honom och visar vart de nya är och vart gamla ska vara.

Stephanie har varit först uppe idag, hon har plockat lite i poolhuset, vardagsrummet och sen börjar hon tömma diskmaskinen och tar disken som är kvar.

Katti kommer upp och ska gå ut och ta en cigg, men precis när hon ska gå ut till poolhuset så säger storebror att hon ska byta batterier, hon blir skrämd och hoppar till och ger ifrån sig ett mindre skrik. Judith frågar om hon gjorde i byxan, sen går Katti mot slussen och öppnar dörren, då blir hon skrämd igen för då står Alex där som hon inte var beredd på.

Adrian pratar med Dennis i rosa sovrummet, Dennis är lite besviken på festen. Adrian säger att BB får kompensera det på något vis. Sen blir det ett allmänt snack för att lära känna Dennis.

Nardos vaknar till och pratar en liten sväng med Adrian. Judith och Alex kommer in i rummet, Adrian tycker att det borde bli ett möte om vad som hände igår, så man får rensa luften lite. Adrian frågar vad de andra i sovrummet tycker. Joel säger att det är bättre att prata med Dennis direkt istället för att alla ska gå och prata om honom. Madde säger att vill Dennis ta upp något med alla så får han göra det. Emelie kollar med de andra vad som hände igår, det verkar som att alla har gjort det till en stor grej, bara för att jag gick därifrån säger Emelie.

Emelie säger att man får göra vad som helst, men hon kände att det blev för mycket för hennes del att det var därför hon gick ifrån. Hon säger att när hon känner sig obekväm med vissa saker så går hon därifrån.

Dennis kommer in i rummet och han säger att det var en rolig kväll, sen säger han att det var kaos igår, men han vet inte på vilket sätt det blev kaos, för han har inget att jämföra med.

Sen frågar Dennis hur söndagarna brukar vara i huset, de andra säger att brukar vara lugnt och sen brukar knappen blinka och då får man trycka på den om man vill, då får man någon form av konsekvens, men om den är bra eller dålig vet dom inte förrän efter de tryckt på knappen.

10:40-11:00 BBT: Emelie sätter sig i poolhuset och äter frukost.

Jackie och Katti kommer in efter en rökpaus och frågar hur det är med henne.

Emelie säger att hon är irriterad, dels för att folk har ätit upp skinkan och sen är hon irriterad på denna hets varje gång det kommer in ny kille.

Emelie berättar att folk hade frågat varför hon gick ifrån igår. Emelie drar allt för dom, att hon tyckte det blev för mycket för henne igår på festen och när hon känner så går hon ifrån. Emelie är tydlig med att alla får göra vad de vill, hångla runt, göra lapdance osv. Men när hon känner att det blir för mycket så går hon hellre därifrån. Emelie berättar också om hetsen varje gång det kommer in en kille, att Joel ska försöka få ihop henne med varje kille som kommer in. Emelie vill välja själv om det är en kille för henne eller inte. Katti och Jackie håller med, man ska få bestämma själv.

Katti lättar sitt hjärta och berättar varför hon gick ifrån igår, Jackie förstår vad hon menar. Katti säger att Alex hade kommit till henne och sagt att han är med i något annat program än Big Brother. Han säger att det blev för mycket så han gick därifrån. När Katti säger detta så förstår dom vad hon menar.

Judith kommer in och pratar med Emelie, då säger Judith att någon hade gjort Emelie ledsen när hon gick från poolen. Emelie blir lite frustrerad och säger att hon är inte ledsen för något. Det blev för mycket och hon blev för obekväm och det var ju därför hon gick ifrån säger hon. Sen berättar Emelie åter detta med hetsen som hon får av Joel varje gång det kommer in en kille. Hon är så trött på all hets som alltid blir när det kommer in en ny kille. Hon vill bestämma själv om det är en kille för henne eller inte.

11:15-11:30 BBT: Samtalet fortsätter i poolhuset

De kommer in på att snurra flaskan har spårat ur och de ska sluta köra det, för det blir obekvämt om det bara ska handla om sex och hångel hela tiden.

Fler ansluter sig till poolhuset och de frågar hur det är, Emelie drar kortfattat vad det är, då hon har berättat detta flera gånger nu. Dennis kommer in och det blir snabbt ett samtalsbyte, då Adrian säger att dammsugaren i poolen måste sättas igång. Alex säger att han starta den, för han kom ihåg att storebror hade sagt till dom om det igår.

När Dennis sen går så börjar de diskutera händelsen igår. Emelie säger att Adrian gjorde en snygg manöver på samtalsämnet när Dennis kom in.

Adrian tar upp detta om igår, att man borde prata om det för att luften ska bli bättre. Emelie blir lite irriterad för hon tycker inte att hon har gjort något fel, hon gick ifrån för att hon kände sig obekväm inget annat. Hon säger återigen att alla får göra vad dom vill i huset. Diskussionen fortsätter med samma ord som har tagits upp den senaste timmen.

11:33 BBT: Dagens första brev anländer

Det är dags för veckans husmöte, alla samlas i soffan.

11:35-12:15 BBT: Husmöte!

Dennis börjar med att säga att det är hans andra dag i huset. Han minns festen igår, några försvann och är det något som hände igår som inte känns ok så vill han gärna att man tar upp det så han får veta vad som gick fel isåfall. Det var ett najs dygn säger han.

Stephanie säger att hon mår bra, lite trist att hänga löst, sen hälsar hon Dennis välkommen. Hon märkte inget konstigt som hände igår.

Judith säger att hon mår bra, det hände tydligen något, men hon vill gärna höra från flera då det är olika versioner.

Pedram säger att han mår bra, var lite off igår

Simon säger att han är lite bakis, sen säger han att är det något så är det bra om man tar upp det, så man kan reda ut problemet.

Emelie säger att hon är förbannad och kommer vara det ett tag, sen kommer de gå över.

Joel säger att han har varit lite osäker när det gäller att jaga en immunitet på egen hand. Det har varit jobbigt under veckan, men efter veckan så har han fått bättre självförtroende. Han säger också att det har varit en rolig vecka med ett roligt tema.

Angående gårdagen, så fick han höra många olika saker så det är svårt att förstå vad som egentligen har hänt. Han säger att de ska göra allt de kan för att dagen ska bli så bra som möjligt.

Adrian startar med att säga grattis och välkommen till Dennis. Det ska bli kul att ha dig här i huset.

Han pratar om gårdagen, att det blev lite kaos för en del. Han säger att de personerna det rör borde prata klarspråk så man reder ut problemet. Så det blir en bättre stämning i huset. Adrian säger att det inte är en big deal om man bara pratar ut om det.

Nardos hälsar Dennis välkommen och hon säger att hon mår bra, trots jobbig vecka. Hon säger att hon fick en extra energi av tittarna igår när hon blev räddad. Nardos säger också att hon inte vet något om gårdagen, vad som hänt, hon säger att hon har hört mycket, att Dennis skulle ha gjort rena skandalen i huset. Hon säger att hon inte tänker döma honom förrän hon lärt känna honom på riktigt. Hon nämner att de hade snackats om att han hade fått stånd osv. Då hade hon tänkt, vad är det som händer. Hon säger att personerna som var inblandade kunde ha pratat med dig direkt istället.

Jackie säger att alla är fina människor, man blir fäst vid folk snabbt och det kommer bli tråkigt imorgon när någon måste lämna imorgon. Hela gruppen är bra individer säger hon.

Hon tar upp gårdagen, är det något man stör sig på, att man ska ta upp det med personen direkt, så man löser det så snabbt som möjligt. Jackie tror att allt de som hände igår är ett stort missförstånd då alla har hört olika saker.

Tanja säger att hon tackar för en trevlig kväll igår. Hon säger att hon inte var inblandad om det som hände igår. Hon längtar efter att alla pratar ut gör det, så stämningen blir bättre i huset. För nu känns det konstigt i huset. Tanja säger också att är det någon som vill ha hjälp med packningen imorgon så är det bara att säga till.

Alex säger att han är lite seg efter flera dagar med alkohol. Annars mår han bra. Han tycker skolveckan var lite jobbig, och han kände en viss press.

Han börjar pratar om gårdagen och säger att flera har lagt in ord i hans mun. Han förklarar hur han kände kring det som hände igår. Dennis säger då att han ville veta vad folk hade snackat om eller störde sig på. Dennis säger att det var en najs dag och att han inte har något agg mot någon.

Madde hälsar Dennis och Jackie välkomna. Hon hänger löst och känner sig lite nere. Hon har inget att tillägga om gårdagen utan. Om hon drar sig undan idag så är det för att hon vill inte ha någon negativ stämning, för detta kan vara min sista tid i huset.

Katti berättar om hennes version om gårdagen, hur hon upplevde situationen men att hon inte har något emot det som hände.

Husmötet är över och nu får man ställa frågor om man vill, eller lätta på trycket.

Emelie lättar då på det hon sitter och håller på. Hon berättar sin version om det som hände, hon berättar om hetsen om hångel, hetsen att hon ska bli kär i alla killar som kommer in, för det har hänt tre gånger nu säger hon. Hon släpper ut allt som hon berättat på morgonen.

Efter Emelies tal så skrattar alla och säger att så här ska det vara, man ska säga vad man tycker och tänker. Katti säger att man ska säga vad man tycker.

Nardos säger att man ska gå rakt på sak och berätta när något är fel, man ska vara ärlig så man inte ser dumma ut i tv.

Jackie säger att man ska säga sanning, att man ska förstå sin egen sanning för den varar längst och man mår bäst av att säga sanningen.

12:45 BBT: Efter husmötet så hoppas alla att stämningen blir bättre.

Pedram var ute med Stephanie och Dennis, och Pedram tycker att hela grejen blev förstorad. Han säger att han blev lite off från festen en stund, men av det han såg av festen under tiden han var med så tyckte han att det var roligt.

Emelie och Madde sitter och sminkar sig och Jackie kommer in och pratar med tjejerna.

I köket har man fixat pommes med bearnaisesås som verkar uppskattas av alla, kanske bra bakismat.

Det verkar som att stämningen i huset kommer att bli bättre nu efter samtalet.

12:56 BBT: Dagens andra brev kommer Sommartiden är här och det är dags vårstädning. Belöning utlovas och ställ fram klockan en timme.

Skribent denna förmiddag Ann-Sofie


”Vill ni se klipp från förmiddagen så finns det i gruppen. Kolla i inläggsämne ”videos från huset”

Comentários


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page