top of page

Livefeed Söndag 4 April 2021 Del 1

Livefeed Söndag 4 April 2021 Del 1

09:50 BBT: Nu tycker storebror att de har sovit tillräckligt länge och sätter på grävmaskinsljud. Det för ett riktigt oväsen i alla fall, och Mergim är snabbt uppe. Gäller att gå upp när storebror säger till. Då det bara är Mergim som kliver upp, så startar storebror ljudet igen ihop om att deltagarna faktiskt går upp, Madde kliver upp i alla fall. Även Judith kommer upp och samtliga byter batterier.

10:08-10:41 BBT: Bad i bubbelpoolen

Efter batteribyte och en överblick hur det ser ut i huset så vill vissa börja dagen med ett dopp i bubbelpoolen. Judith är först i och hon övertalar även Alex att komma i också. Tanja, Julia och Dennis kommer i efter en stund också, dom börjar prata om festen igår, om Dennis var nöjd med den. Han svarar att den var jättebra, helt klart den bästa festen härinne. Den var i alla fall bättre än den första 30 års festen säger han.

Sen börjar dom prata om maffia som de körde igår, sen berättar Judith om en tidigare maffia, där hon och Tanja skrek på varandra.

Ute på gården sitter Mergim, Jackie och Stephanie och pratar under tiden Mergim röker. Mergim pratar om en mössa han fick av Sami förra året. Jackie berättar att hennes pappa inte ville titta på programmet först, men sen hade han ångrat sig. Sen börjar dom prata om festen igår, alla tycker det var en bra kväll, men hon är lite besviken att det inte blev någon lapdance. Megim lämnar utegården, för han tycker det är kallt. Jackie och Stephanie börjar prata om hjärnspöken som dök upp i Stephanies huvud igår. Stephanie är trött så efter hon har rökt så går hon in och lägger sig en stund.

10:44-10:57 BBT: Påbörjad städning Madde och Joel har börjat städa lite i köket, vilket verkligen behövs för det märks att det har varit fest i huset. Joel har torkat av köksbordet och Madde tar alla stolar. Stephanie som skulle gå in och lägga sig, hamnade i köket och börjar plocka lite där. Judith, Alex, Julia, Dennis och Tanja sitter fortfarande kvar i bubbelpoolen och njuter. Jackie har kommit in och sitter bredvid och berättar att hon så gärna villa göra en lapdance igår. De fortsätter prata om festen att Dennis var nöjd med den som den var igår. Plötsligt sätter storebror på lite musik, Madde drar igång dammsugaren och börjar dammsuga upp all confetti som är precis överallt. Nardos ligger kvar i sängen ännu och Adrian sitter bredvid henne. Joel går in i rummet och börjar skaka lite på henne, för han förstår att storebror vill att hon går upp nu. Mergim och Pedram dansar till musiken och när den tystnar säger Pedram att han är helt slut. Musiken drar igång på nytt och Mergim och Pedram börjar hoppa runt. Nardos går upp och börjar hoppa runt lite också, sen inser Adrian att han måste gå upp han också 😊 I köket dansar man samtidigt som man städar, Joel springer runt med ett grytlock och slevar och bankar, Mergim kommer med hinken som de fick alkohol i och börjar trumma för dom i bubbelpoolen. Det blir en riktig trumfest och Nardos kommer in och börjar dansa för dom i relaxrummet samtidigt som Mergim kör trummor. En riktig morgonshow. Musiken fortsätter och likaså danserna och Madde kämpar med dammsugningen. //Skribent Ann-Sofie

11.15 BBT: Madde och Jacki städar kring soffan. Madde har gått loss med dammsugaren och försöker få upp all konfetti som de hade ut igår på festen. Jacki går och plockar ner girlanger och pynt från festen. Och Stephanie står i köket och tar hand om disk. Simon kommer upp men sätter sig i ena soffhörnet och ber om kaffe. Han orkar inte ens göra det själv. Men tjejerna är snälla och fixar.

11.30 BBT: BREV! Det har blivit sommar i Big brother huset och det är dags at byta till sommarkläder. Era väskor står i slussen och ni har 20 minuter på er att packa ner det av era vinterkläder som ni inte vill ha kvar. Lämna sedan in väskan i slussen.

11.54 BBT: BREV! Ni har nu 5 minuter på er att lämna in era vinterväskor i slussen för att få in sommarväskorna. De som inte är klara då får inte in sommarkläderna. Storebror stressar på lite extra nu, eftersom det finns vissa som tar väldigt lång tid på sig. Alla som inte är klara börjar stressa för att få packat klart och ställa in sina väskor i slussen.

12.09 BBT: Får de höra i högtalaren att slussen är öppen och där står sommarkläderna. NU har de även 5 minuter på sig att packa upp allt och sen ställa in väskorna igen i slussen. Tanja frågar sig hur man ska hinna packa upp allt på 5 minuter. (admin tänker att det är väl bara att tömma ut allt på sängen 😊). Alla börjar stressa igen. Och när tiden nästan är slut så hörs i högtalaren en nedräkning på 5,4,3,2,1. De sista stressar och hinner PRECIS till slussdörren och ställa in sina väskor.

12.15 BBT: Parallellt med att alla håller på att packa om och packa upp sina väskor och fixa med sina kläder har Judith och Stephanie lagat mat i köket. Idag ser det ut att bli chili con carne med ris.

12.24 BBT: Mergim har färgat håret och står nu i duschen för att tvätta ur överflödiga färgen. Han har kläder på sig och ska stå med huvudet böjt över duschen. När han slår på duschen så skriker han ”Aaa…OH Gud, mitt gick ut”. Duschen kom lite för hårt. Men sen lyckas han få till det. När han kommer ut och torkar håret så tycker han inte att det syns något. Färgen gick bort. Men Jacki säger att det blev lite rosa.

12.30 BBT: Madde hjälper Mergim att fortsätta färga sitt hår. Men nu har hon en spray hon sprayar på sidorna. De står inne i badrummet och gör Mergims hår helt rosa.

12.35 BBT: På utegården sitter flera och njuter av solen. Mergim går ut och visar de andra sitt rosa hår. Adrian säger att han också skulle vilja färga sitt hår, men han vill helst inte ha rosa. Mergim säger att Madde har flera olika färger med sig in, så de kan fråga henne.

12.47 BBT: Julia hjälper till i köket nu med Judith och hon slevar upp chili con carnen i en stor glasskål, och sedan ska de använda samma gryta till att koka ris i. Tror de bara har en stor gryta nämligen så därför får de göra så.

12.50 BBT: På utegården sitter fortfarande grabbarna i huset ute och lapar sol för fullt. Mergim och Pedram har tagit ut en av hinkarna de fått in alkohol i och använder den som en trumma. De sjunger någon albansk (tror det var det) och slår på hinken samtidigt. Mergim slår på hinken en till stund. Sen går han in till det rosa sovrummet och börjar spela på den riktigt ordentligt. Han har hittat saker att spela med så det låter mera.//Skribent Helene Under inläggsämne "Videos från huset" Finns klipp från förmiddagen finnes på FB https://www.facebook.com/groups/1532540363661085


Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page