top of page

Livefeed Söndag 4 April 2021 Del 2

Livefeed Söndag 4 April 2021 Del 2

13:05 BBT: I rosa sovrummet sitter Mergim med en alkoholhink och köksredskap och använder de för att trumma. Joel, Adrian, Tanja och Judith dansar till beatet. Plötsligt kallar storebror in Mergim i bikten. Han förstår direkt att de vill att han lämnar in hinken. Då kallar de honom till slussen och hinken lämnas in.

13:30 BBT: BREV!! Dennis läser. Alexander, tittarna har röstat. De har röstat för att Alexander ska sitta löst i måndagens utröstning. Det betyder att någon av Alexander, Judith, Emelie och Madde kommer att åka ut imorgon. Alex säger att han visste det, han är inte förvånad. De andra kramar om honom och säger att det kommer bli bra.

13:40 BBT: Det är dags för lunch kring matbordet.

14:00 BBT: BREV! Jacki läser. Tittarna har röstat och de tycker det är dags för halvtidsmöte för huset. Alla sitter i soffan och går en runda för att säga hur man mår. Många mår bra och är tacksamma för den tid de fått spendera i huset med fantastiska människor. Vissa är nervösa och kanske lite nere av diverse anledningar. Bland annat de som hänger löst. Dennis är speciellt glad över ett fantastiskt 30-årsfirande i repris igår.

14:20 BBT: När mötet är färdigt så börjar Adrian smörja in sig med brun utan sol. Han får hjälp av Mergim med det.

14:30 BBT: På utegården sitter Jacki och Stephanie o röker o njuter av solen. De tänker att de är så bortskämda inne i huset. De får in mat, de gör inget annat än att äta, röka, dricka och bara chilla.

Inne i slussen ordnas det med tvätt och det städas. Det ser ganska rörigt ut där inne. Julia, Judith och Tanja har tagit initiativet att göra rent därinne. Några andra hjälper till lite grann också.//Skribent Rawan

15.10 BBT: Judith och Julia håller på att skura golvet rejält i köket. Det behövdes verkligen. Julia säger när de hållit på en stund att det är stor skillnad. Judith håller med. Och det är bara det grövsta efter festen. Judith säger att folk hemma borde vara glada att de har bra städredskap. Med det menar hon att det har de inte i huset.

15.15 BBT: In kommer det brev. Judith som fortfarande håller på att torka golvet i köket öppnar brevlådan och tar ut brevet. Det är Alex som ska läsa. Och gruppen samlas i soffan. Han läser.

Påsken är inte slut än. Därför ska ni få köra en Quidditch-turnering. Dela in er i lag, 3 - 4 pers och turas om att spela. Sätt upp planen på utegården. Det ni behöver finns i slussen. När storebror kallar på Judith och Adrian måste de ställa tillbaka alla grejer i slussen igen.

Judith går ut i slussen och hämtar allt de behöver för att kunna spela. Där finns deras påsk kläder ingen som de hade på påskafton, kvastar, boll och två korgar. Gruppen ska dela upp sig i grupper, men säger att de tar samma grupper som de hade igår.

Alla går ut på utegården och börjar spela sin turnering. De har väldigt kul och man ser att alla tycker det är kul. Visserligen tycker en del tjejer att det är mindre kul att ha kvasten mellan benen när de sprang runt för det gjorde lite ont på ett visst ställe. Speciellt Emelie klagar över detta.

Klipp på det här matcherna kommer att gå och se i Facebookgruppen.

16.25 BBT: Är matcherna äntligen över. Och de går in för att ta av sig påsk kläderna. Några vill fortsätta spela med bollen på utegården medans de fortfarande har den kvar. Och de går in för att byta om. Madde frågar om det finns någon som kan

16.35 BBT: Julia och Judith har börjat storstäda i slussen. Och de är väldigt nöjda med sitt resultat. De tar med sig rena lakan så de kan bädda rent i sin säng, de delar ju som bekant. När de kommer ut i köket så är båda så nöjda över sitt gula golv. Och tycker det är väldigt snyggt nu.

16.38 BBT: Joel och Mergim är på godisjakt i rosa sovrummet. Det ser ut som att Mergim blir bjuden på godis av Joel först. Men sen börjar de rota i folks garderober på mera godisjakt. Vilka busar. De går in i turkosa sovrummet och fortsätter att rota i folks lådor. Där inne ligger Judith och Julia på sin säng, de har bäddat rent nu och slappar. De undrar vad killarna gör, och de svarar ”inget”. Judith frågar om de letar efter godis. Men får inget direkt svar. Mergim sätter sig och pratar med tjejerna på sängen. Även Joel kommer dit, och erbjuder Julia massage. De tror att det är en muta för något han gjort mot henne tidigare.

16.40 BBT: Joel tror inte att det är skönt, men hon svarar att det är jätteskön massage på vaden. Hon säger att han är en healer. Men han säger nej och svarar att han är en kristen. Julia frågar sen vad Joel vill jobba med när han blir ”stor”. Samtalet går in på hur de hade det förra året igen. Julia och Mergim berättar att de hade krokar förra året som de fick sätta upp de på sina skåp, men att de var värdelösa och ramlade ner hela tiden. De undrar vem som sov i vilken säng. Så Mergim berättar.

16.50 BBT: Emelie frågar om Mergim och Lennie inte är vänner längre. Han svarar nej direkt. Och så klart vill Emelie ställa följdfrågor men hon säger att hon förstår att han inte kan prata om det. Men han svarar att det var en liten grej som blev en stor grej till slut.

Sen byter de samtalsämne till Svante i stället. Julias hund. Och hon berättar om honom. Men rätt vad det är så kommer Madde in och hon har massa godis så då går Madde, Mergim, Jacki, Emelie och Joel med in i rosa sovrummet och där har Madde ett stort förråd med godis. Och alla är som gamar på godiset och njuter i fulla drag över att få godis. Jacki säger att hon ska ha sin mens snart så det här var verkligen vad hon behövde. Hon säger att hon bara får chokladsug en gång i månaden och det är runt mensen. Mergim säger att han hellre äter grönsaker och dipp i stället för chips och dipp. Och de börjar drömma om olika dippmixar.

16.59 BBT: Madde, Mergim och Jacki sitter fortfarande och mumsar på Madde förråd av godis och chips. Mergim och Jacki önskar att de får in massa godis, chips och dipp i kväll. Jacki säger att hon gärna vill ha selleri att dippa istället. Mergim undrar vad det är.

17.15 BBT: Gottegrisarna i rosa sovrummet ligger fortfarande och smaskar godis och pratar. Mergim säger att det skulle vara så kul om alla åkte till Liseberg tillsammans. Han säger att alla skulle kunna ha såna där rosa hoodies med sina namn på, och så går vi där som Big brother crew. Emelie påminner om att det råder en pandemi. Så då säger Jacki högt ”Big brother”, kan du hyra hela Gröna Lund åt oss. Någon annan säger JA vi kan ha finalfesten där.

Joel börjar berätta om när Zara Larsson och Benjamin Ingrosso uppträdde på ett tomt Gröna Lund och det var så mäktigt. Han beskriver hur de såg ut då och hur bra det var när Zara och Carola sjöng duett tillsammans.

17.20 BBT: Joel kommer in i rosa sovrummet efter att han har varit ute i köket och säger att de ska gå och ta för sig av drickan. Alla springer ut och hämtar var sin dricka det är olika Celsius tydligen som de har fått in. Jacki säger att hon bad om sån dricka igår så hon är så lycklig över att det fick in det.

17.35 BBT: Inne i rosa sovrummet har flera och flera samlats för att hänga. Madde och Mergim sitter på sin säng och leker ”sten, sax, påse”. Sen kommer även Jacki och vill vara med så hon tävlar emot Mergim. De har riktigt kul åt en sån här enkel lek och Adrian och Tanja sitter bredvid och tittar på. Och Dennis och Emelie ligger på sin säng. De ligger skavfötters just nu så Dennis ligger och smeker på Emelies ben. Madde börjar spela mot Jacki och Mergim emot Tanja. Det är mycket fniss och skratt när de spelar.//Skribent Helene

Klipp från eftermiddagen finns alltid att hitta under inläggsämne “Videos från huset” i vår FB https://www.facebook.com/groups/1532540363661085


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page