top of page

Livefeed Söndag 4 April, 2021 Del 318:02 BBT: I det rosa sovrummet chillar man, Madde, Adrian och Joel pratar om ungdomsfilmen Adam och Eva. Adrian säger att han var nöjd när han fick höra att Adams pappa kom från Polen, för han kunde relatera till det. Madde berättar om en scen som hände i filmen, där Evas storebror Tobbe hånglade med en tjej i kontrollrummet och råka höja en tjejs mikrofon, och den tjejen hade sedan frågat ut Eva om Adam, för Eva och Adam hade gjort slut, och den tjejen blev ihop med Adam och hon ville kolla så allt var ok. Eva hade då sagt att de hade gjort slut, för att hon tröttnade på honom och sen avslutar Eva med att hon skulle bli lesbisk. De hörde alla i salongen i filmen och de började applådera samtidigt som Evas bror Tobbe fick panik när han hörde att mikrofonen var på.

18:29 BBT: Julia kommer in till Tanja och Joel i rosa sovrummet och visar tofflorna som hon har tvättat. Dom hade krympt lite, så de börjar skratta lite. Tanja provar dom men så mycket hade de inte krympt säger hon.

Joel och Tanja håller på att fixa skor vid strykbrädan, de stryker på snöret som ska träs genom skon. Det är för övrigt väldigt lugnt i huset just nu.

18:46 BBT: I köket förbereder man middag, det blir rester som de åt tidigare idag och det blir även fiskpinnar till dom som vill ha det.

Julia har uppfunnit en ny slaskgrej, som har fått sin heliga plats vid disken. Hon säger att den inte får hamna i slasken för då kommer den bli fet och äcklig.

Judith börjar värma upp chili con carne och Julia börjar med sallad. Jackie är också med i köket och hjälper till.

19:20 BBT: Nu är middagen klar och dom flesta kommer upp och äter. Det är bara Mergim och Nardos som saknas för dom ligger och sover. Det har varit en lugnt i huset efter racet på utegården tidigare idag. Sen är nog de flesta trötta efter flera dagars festande.

Flera säger att dom är trötta och känner för att sova. //Skribent Ann-Sofie

19.30 BBT: Några har slängt sig i soffan och smälter maten. På bordet står en vit låta som är hittegods i. Dvs det är saker som man inte vet riktigt vems det är och då hamnar det i den lådan. Simon hittar inte förvånade flera plagg som är hans och plockar på sig. Han sätter sig sen i soffan igen och frågar när det är socialt acceptabelt att gå och lägga sig. Han kommer fram till att det kommer bli kl. 22.00

19.45 BBT: Inne i gymmet tränas det. Det är Tanja, Jacki Judith som kör lite skivstång. Vet inte om de tränat något mera, för DC sveper bara in och sen ut igen tillbaka till hårfärgningen och soffan.

20.00 BBT: Vid relaxrummet med bubbelpoolen. Har nu Madde ”öppnat” sin frisersalong. Kunderna denna afton är Adrian och Alex. Som ska försöka få ordning på sina färgade hår. Madde ska hjälpa dom att göra det ljusare.

20.14 BBT: Emelie, Joel, Tanja, Dennis, Jacki ligger i soffan och småpratar. De tittar samtidigt på de vid bubbelpoolen som får sina hår färgade och slänger iväg någon kommentar då och då. Emelie sitter och väntar på att tvätten ska bli klar. Hon tycker det är jobbigt att vänta.

20.21 BBT: Rätt vad det är så slår storebror på musik i högtalaren. Joel och Adrian börjar hoppa runt soffan men sen ställer de sig mellan soffan och köket och dansar i takt. Härligt med lite musik så är på kvällskvisten. Troligen vill de få i gång deltagarna. Jacki hänger med också och de säger att de ska leka följa John. Joel tar täten och de andra två härmar honom. När låten är slut kör de om låten igen. Då hänger även Madde med på att dansa runt lite. Hon och Jacki tar varandra i armkrok och dansar runt.

När musiken är slut återgår alla till soffan igen.

20.28 BBT: Drar storebror i gång musiken igen. Den låter lite amerikansk gospel, och Julia kommer utspringande från turkosa sovrummet och ställer sig och hoppar i soffan till musiken och viftar med armarna som en galning. När musiken slutar så sätter hon sig ner och softar med alla andra.

20.45 BBT: Har Julia och Jacki mixat ihop blåbär i ett glas och går in till badrummet. Jacki sätter upp en del av håret och vill bara testa på en liten del av bakhåret för att se vad som händer. De tycker det är skojigt och fnissar lite. Sen kommer Jacki ut till soffan med en liten handduk runt nacken och sjunger ”blåbärshår, blåbärshår…”. Sen sätter hon sig hos de andra igen i soffan.

21.00 BBT: Adrian är nu färdig med sin färgning och har sköljt ur det. Han blev väldigt blond nu och jag tror att det var något närmare det hållet han ville ha det från början. Alex får ha sin färg betydligt mycket längre.

Det är helt klart soft kväll i huset. Och de sitter och nojsar mest. Simon berättar en spökhistoria som nog ingen tycker är hemsk. De har svårt att ta honom på allvar, eftersom han pratar med lite fjantig mörk röst.

21.10 BBT: På utegården står Jacki, Stephanie och Mergim och tittar ner på marken. Där är en stor skalbagge som Jacki petar på med ett litet blad. Hon lyfter in den vid blommorna i stället för att den ska gå runt på marken. Hon kallar den för Baggis och hon står och tittar efter den. Hon säger med lite tillgjord röst ”Baggis mår bra, han är lugn…”.//Skribent Helene

Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page