top of page

Livefeed söndag 7 mars del 109:30 BBT: Vad hände igår? Säger Storebror och tänder lamporna.

Det var en bra väckningsmening denna söndag morgon.

Katti har varit vaken en stund och fixat kaffe, hon är pigg och berättar för sina vänner i turkosa att idag är det söndag!

Pedram säger att det var en lyckad kväll, Simon tycker också att kvällen var lyckad trots att han kräktes och la sig.

09:45 BBT: Luis är i chock efter gårdagens fest. Det är mycket prat om festen som var igår. Det Luis är mest chockad över är att när han är på toaletten, så kommer Simon in och behöver kräkas, Simon går då in i duschen och då startas vattnet i duschen, det kan inte Luis förstå att det hände. Luis lämnar sovrummet, Stephanie och Simon myser kvar i sängen, Tanja och Pedram ligger också och myser.

09:50 BBT: Therese är i köket och hämtar sig en kopp kaffe. Hon frågar Katti som ligger i soffan om hon är pigg. Katti säger att hon är lite trött och att hon inte drack mer än vad hon brukar, hon slutade dricka tidigt igår.

Therese märker berget av disk som är i köket, hon plockar in lite i maskinen, för den var nästan full. Katti kommer till köket och fixar skurmoppen för de klibbar när man går på golvet.

10:00 BBT: Simon är grymt besviken att han missa allt efter han däcka igår, Judith och Tanja berättar om den sjuka kvällen som var i går. Ju mer Judith, Tanja, Pedram och Therese berättar, ju mer nej säger Simon. Han är så ledsen att han missa allt. Simon tycker det är taskigt att efterfesta utan honom, men Judith berättar att det inte var någon efterfest, utan de flytta bara festen till poolrummet. Simon säger att han missa hela festen, jag det kan man minst sagt säga. Judith berättar att det hände sjuka grejer, denna festen slog poolfesten med hästlängder säger dom.

10:20 BBT: Nu börjar de flesta komma upp och är sugna på frukost.

Nardos är i köket och känner sig pigg idag, dock så blir hon lite arg när alla tar av den laktosfria yoghurten när det finns mycket av den andra yoghurten. Therese frågar om det inte finns mer i slussen, men det fanns inget där säger Nardos. Therese fixar mer kaffe.

10:30 BBT: Det är häng i soffan där tjejerna berättar om den galna festen för dom andra som inte var med. Luis har kommit på att det var ananasen som det var fel på igår, det var därför han och Simon blev dåliga. Tanja funderar på om de ska göra en grym söndagsfrukost, men Emelie säger att det finns inget att göra frukost på, hon skulle vilja baka bröd, men det finns inget smör eller margarin.

10:34 BBT: Simon blir kallad till bikten och vi får följa med. Där inne finns det ett brev som han ska läsa högt. Tittarna har röstat och Nardos har vunnit ett födelsedagsfirande. Han ska arrangera hennes firande, han får ta hjälp av flera, men Nardos får inte misstänka eller märka något om firandet. Grejer till firandet finns snart i slussen.

När han kommer från bikten så tar han Judith åt sidan och berättar detta för henne vad som hänt i bikten. Han frågar henne om hon vill vara med och planera festen, så klart vill hon det. Nu väntar dom på grejerna i slussen. Sedan går Simon till Stephanie och frågar om hon också vill vara med och planera. Han är väldigt tydlig med att hon inte får säga något till någon och Nardos får inte veta något.

10:45 BBT: Simon märker att det knappt finns någon frukost, ju mer han letar desto mindre kräsen blir han säger han till Therese som tar sig en skål med yoghurt.

Simon väntar även på att slussen ska öppna, så de kan börja med Nardos överraskning.

I soffan sitter de och diskuterar att man får bli full, att det inte är någon fara.

10:55 BBT: Snacket fortsätter i soffan, och nu pratar dom om desperate housewives.

Samtidigt så säger storebror att Simon behöver byta batterier, han anar vad som väntar i slussen. Judith låtsas följa med för att byta batterier. I slussen finns allt för tårta och födelsedagsfesten. De börjar planera hur de ska bort Nardos så de kan göra tårtan för henne. De gömmer allt i Simons tvättpåse, så att Nardos inte ser någonting.

Simon rycker med Tanja till bikten, där han ska säger att de ska anordna firande för Nardos. Det hon behöver göra är att få bort Nardos en stund.

11:05 BBT: Judith har börjat förbereda tårtan, Simon börjar blåsa upp ballonger.

I soffan pratar dom fortfarande om film och musikvideos. Tanja frågar Nardos om de inte ska fixa fötterna nu. Tanja lyckas få in Nardos i rosa sovrum som planerat.

11:11 BBT: Nardos väntar i rosa under tiden Tanja letar efter en fil och hämtar en handduk. Hon sitter och pratar med Pontus, som precis har vaknat. Tanja kommer med handduk och ska nu börja med Nardos fötter. Pontus går och byter batterier och får info om vad som är på gång. Inne i slussen håller Judith på med tårtan. De planerar hur de ska överraska henne.

11:30 BBT: Högt tempo i slussen nu. Tårtan börjar bli klar, Simon har hällt upp allt godis i en skål, ballongerna ligger lite överallt i slussen som också ska ut. Alla glas är diskade och klara för att fyllas med skumpa. De börjar bära ut allt och tänder ljusen på tårtan.

De kommer på att de ska ropa brev när allt är klart. Katti tror allt är klart och skriker brev, när inte allt var klart. Joel går in i rosa och kollar läget, då frågar Nardos om partyhatten han har på huvudet. Han säger att han hitta den på golvet.

11:37 BBT: Allt är klart och de skriker brev, Simon springer till dörren och bankar på dörren och säger brev. Alla står redo utanför dörren, när hon kommer ut så börjar de sjunga ja må hon leva. Hon fattar ingenting och ser minst sagt chockad ut och säger att hon inte fyller år idag.

Hon blåser ut ljusen på tårta och sedan håller Simon ett litet tal till Nardos, sen hugger de in på tårtan.

11:45 BBT: Alla sitter vid bords och äter tårta, Nardos förstår fortfarande ingenting. Hon säger att hon måste bikta sig. Simon hälsar alla välkomna och säger att vill man hålla ett tal så går det jättebra. Katti håller ett tal till Nardos, att hon tycker det är roligt att hon och Nardos börjar hitta varandra.

Mitt i allt så märker Simon att de har fått alkoholfri prosecco, vilket han inte är nöjd över.

11:50 BBT: Nardos går och biktar sig och Simon och Judith följer med henne när hon biktar sig, för hon förstår inte vad som händer. Under tiden chillar gänget i köket.

När hon kommer ut från bikten så säger hon att det är något konstigt, för det är hennes födelsedag idag säger hon och skrattar.

Simon frågar om någon vill ha mer prosecco, Emelie ger bort sitt glas för hon känner att hon redan är full säger hon.

12:00 BBT: De berättar nu kring bordet hur allt gått till. Pedram hade inte förstått att Judith gjort tårtan. Hon berättar att de fick in allt till tårta, men att man fick göra den själv. Hon berättar allt och sedan berättar dom att Tanja fick uppdraget att lura in Nardos i sovrummet.

Sen börjar de prata om festivaler. Sen säger Nardos att Simon har lyckats bra med uppdraget.

12:10 BBT: Alla tackar Simon för ett toppen bra uppdrag som han lyckades bra med.

Sen fortsätter de prata om festen, att de fick in mer alkohol och Simon blir mer ledsen att han missade festen.

12:18 BBT: Judith börjar rensa upp i slussen, Tanja och Nardos följer med. Judith berättar att de gjorde allt härinne för att Nardos inte skulle se.

Sen pratar de om måndagen, Judith säger att hon inte vill att Nardos åker på måndag. Nardos säger att hon inte vill ha det snacket.

Nardos undrar om Simon kommer få något för detta uppdraget, Judith förklarar för henne hur Simon fick veta detta i bikten.

12:26 BBT: I rosa så har flera gått och vilat en stund, de är trötta. Nardos får massage av Simon, och samtalsämnet inne i rummet handlar om oskulder.

Judith säger att det är gulligt att se Simon och Nardos ihop nu, de är så gulliga.

Sen fortsätter de prata om festen, om kissbomben Simon gjorde i duschen.

12:30-12:42 BBT: Vi är kvar i rosa sovrummet där de har pratat om sex, fest m.m. Nardos har både fått massage och noppade ögonbryn av Simon.

Det märks att det var fest igår, för de är trötta idag.

12:45 BBT: Simon har försökt komma in i duschen ett tag nu, men han har inte kommit dit ännu. Han fastnar hos folk varje gång han ska gå till duschen.

I det turkosa sovrummet ligger Pedram, Tanja, Therese och Judith och snackar. Högsta ämnet de pratar om idag är festen igår, vi kommer nog få höra mycket om det idag kan jag tro.

De ska har planerat att bada, Simon vet inte om han vågar bada för han är rädd för öroninflammationen. Pedram säger att han inte behöver doppa huvudet. Simon frågar om alla i rummet ska bada och alla säger ja. Så det lutar nog åt att Simon hoppar i plurret också. Det vore skönt med ett dopp säger han.

Skribent denna förmiddag Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page