top of page

Livefeed Söndag 9 maj del 108:30-10:30 BBT: Det är en lugn morgon i huset denna morgonen.

Judith och Pedram har varit vaken i över en timme och har suttit i jacuzzin sedan dom kom upp. Judith har pratat om sin familj och vilken relation hon har till sina syskon. Dom har pratat lite om de olika tema veckorna också.

Runt tio tiden så väcker storebror dom andra i huset, och det är ingen som hoppar upp direkt, det var ju fest igår så en del är nog trötta.

Judith och Pedram bestämmer att dom ska fixa frukosten idag, det blir grillad korv med bröd till frukost denna söndagen. Efter dom duschat och klätt på sig så går dom ut och fixar och tänder grillen, sen går dom in och hämtar tillbehören som ska vara till korven och går ut igen och får sällskap av Adrian.

Dom övriga i huset börjar vakna till nu. Adrian får i uppdrag att gå in och fråga dom andra vilka som vill ha kalkon korv och säger att dom ska komma ut när dom är klara.

10:36-11:08 BBT: Grill frukost

Judith, Pedram och Adrian står vid grillen och snart är korven klar.

Dom tycker det ska bli mysigt med grillad frukost och solen försöker även titta fram.

Det går fort att grilla korv, så den är klar och dom dukar fram på ett bord ute. Adrian önskar hamburgerdressing så han ber Judith som ändå ska in och ta med det åt honom.

Pedram hugger in på korven och tycker det smakade så gott.

Judith kommer ut och Adrian möter henne i dörren och tar dressingen, sen hugger dom in på korven. Just nu är det bara dom ute.

Adrian är sugen på flera korvar, men Judith får bromsa honom lite, dom andra som vill ha måste få också, för dom hade inte så mycket korvbröd.

Under tiden dom väntar så spelar Pedram och Adrian lite innebandy, för bollen som försvann har nu kommit tillbaka.

Nardos och Simon kommer ut efter en stund och börjar äta sina korvar. Tanja och Emelie ville inte ha någon korv, Madde har inte kommit än så dom sparar hennes korvar.

Efter en stund kommer Tanja ut för att ta en cigg, Judith berättar att bollen har kommit in tillbaka, så idag ska vi köra lite innebandy för dom som vill säger hon.

Efter några rundor med innebandy så plockar dom in maten och tillbehören och går in. Kvar ute på gården är Adrian och Madde som pratar.

11:15-11:30 BBT: Ett flera avbrott under kort tid så är vi äntligen tillbaka i tv-rutan igen.

Några hänger i soffan och Simon börjar prata om olika trender som han stör sig på. Han tycker inte om att så fort något nytt kommer så ska alla ha det. Nardos håller med honom och det gör även Pedram. Dom fortsätter diskutera men sen säger storebror till att dom inte får prata om ett specifikt varumärke.

Emelie säger till Tanja att hon går till poolen nu, Tanja lämnar soffan och går till poolen och badar med Emelie.

11:49 BBT: Dagens första brev anländer i brevlådan. Alla samlas och Adrian läser.

Han öppnar och ser att alla ska samlas i soffan, så dom får lämna poolhuset där dom först samlades och gå in till soffan.

Tittarna har röstat och tycker ni ska ha ett husmöte och ta upp vissa punkter.

Efter att Adrian läst klart, så frågar Tanja om det ska ske direkt, Adrian säger att det inte står. Tanja och Emelie behöver duscha och byta om, så de säger att dom tar husmötet om 20min.

12:10-12:50 BBT: HUSMÖTE

Hur ska vi ta vara på den sista tiden i huset?

Pedram säger att vi ska maxa oss själva, vi ska inte vara låga, vi försöker klämma ur det sista av oss. Nardos säger att vi kan peppa varandra. Flera tycker att vi ska hitta på mer aktiviteter själva tillsammans. Vi ska ha kul säger Simon. Nardos pratar om rutiner, att man äter frukost tillsammans osv. Det håller dom med på.

Hur ska ni ta vara på tiden på kvällarna?

Det blir inte så jättemycket svar på den frågan, Judith säger att det är mysigt att sova i poolhuset.

Vad har ni förväntningar på den sista tiden i huset?

Nardos pratar om att det ska bli positivt, att vi ha kul.

Simon säger att han ser fram emot den sista tiden och att det ska vara roligt och kul.

Flera säger också att man ska undvika drama och tjafs. Nardos säger att man kan gå i väg en stund själv om man blir irriterad.

Emelie säger att hon håller med dom andra, men säger att hon har svårt att ställa in sig att vara positiv. Nardos säger då att hon sa precis att då kan man gå undan och ventilera själv. Man kan gå till bikten och ventilera sig också säger Nardos.

Adrian säger att ju fler aktiviteter vi skapar ju mindre tid får man till att tänka, vilket också kan vara till hjälp. Pedram säger också att mår man dåligt, våga säg det så man vet och kan stötta och finnas där.

Hur ska vi göra för att minska grupperingarna i huset?

Simon säger att vi skaffar en grupperingshund, nej då säger han jag skojar.

Han säger att från och med imorgon så sover man endast i ett sovrum.

Emelie säger att ena sängen i rosa måste bytas då den är trasig. Det är Nardos och Adrians säng om gått sönder. Judith frågar då vad Nardos har gjort. Nardos säger att hon inte har gjort någonting, det är andra som kommer dit och hoppar i den osv.

Tanja föreslår att man städar och sånt imorgon och i samband med det så byter man sovrum till det rosa.

Pedram säger då att städning ska dom göra idag. För att få det gjort. Dom bestämmer vilka som ska laga mat och vart dom ska städa. Simon säger att han kommer att dammsuga överallt.

Emelie frågar om dom ska köra en runda hur man mår. Så dom gör det.

Nardos har varit lite låg, hon kände igår att hon saknade sina vänner, hon har väldigt ont i ryggen.

Simon mår bra men är lite bakfull och hungrig. Han tycker veckan har gått fort och det har varit kul med aktiviteterna.

Pedram mår också bra säger han, han håller med Simon att veckan har gått fort. Han har haft en upp och ner vecka, han har varit låg och glad om vartannat. Men han mår bra.

Adrian tycker veckan har varit rolig, det var ett roligt tema. Han tyckte fredagen var bra, alla hade kul. Han har fått vara med om tittarfrågor som var nytt för honom. Vissa jobbiga frågor som man blev lite depp av. Men han mår bra.

Madde säger att det har varit upp och ner men att vi har haft väldigt kul.

Hon berättar att hon blev nollställd och förvirrad av tittarfrågorna. Hon har varit lite deppig och låg. Hon säger att hon ville festa igår, för det kanske var hennes sista kväll. Men hon berättar att hon är låg.

Judith säger också att veckan gått fort, hon är taggad för att vara kvar. Hon hänger löst men tittar tillbaka av allt dom gjort i huset, speciellt festen igår där alla hade så kul. Hon är glad och tacksam för denna tiden och att detta är nog något man aldrig upplever igen.

Men hon säger att hon mår bra.

Tanja säger att allt är kanon, finns inte något att klaga på. Det som är trist är att det inte är så många dagar kvar. Det har gått så fort. Nu börjar man tänka på vänner och familj säger hon. Hon säger också att festen igår var grym och riktigt rolig. Hon säger att hon finns för alla.

Emelie säger att veckan började piss dåligt, sen fick hon uppdraget att vara positiv vilket inte är hennes grej. Hon säger att hon har varit låg av och till. Hon säger att hon känner stor negativitet om hennes personlighet, men hon säger det är ok. Hon kan hantera det säger hon. Idag mår hon bättre och tycker det ska bli kul med dom nya rutinerna som träder i kraft imorgon. Hon kommer att vara ensam en del för det kommer gynna gruppen säger hon. Adrian flikar in och säger att han inte har något emot hennes personlighet, det var andra saker säger han. Emelie säger att hon vet det och förklarar lite närmare vad hon menar.

Emelie avslutar med att säga att hon mår bra.

Nardos ställer henne en motfråga och Emelie svarar henne på den.

Dom förklarar husmötet avslutat och börjar med lunch och städning

Skribent Ann-Sofie

コメント


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page