top of page

Livefeed Söndag, maj 16, 2021God morgon!!! De flesta är uppe och sitter i jacuzzirummet och väntar på sin tur att få gå på toa. Judith är taggad på att få brev och säger att bb gärna får skicka in det nu. Det är söndag så hon tror inte det kommer hända så mycket kul men men… något kan de ju kanske få.

Emelie berättar om sin dröm hon hade i natt. Hon drömde att hon hade fitthår ner till knäna och så ringde hon guiness rekord för att berätta för de. Sedan börjar de prata om att tjejerna inte har varit nakna på typ tre månader. Killarna är chockade och frågar om när de duschar då. Ja då brukar i alla fall Emelie och Judith ha på sig badbyxor eller trosor, man exposar ju inte allt.

I gymmet tränar Madde och Nardos tillsammans. De får musik och av den blir de mer peppade.

I vardagsrummet börjar de prata först om andra dokusåpor som Robinson och farmen. Sen börjar de prata om barnprogram som wild kids, barda och amigo som alla barn drömde om att vara med i. Även programmen REA och hjärnkontoret som var riktigt bra.

Tanja, Nardos och Judith går ut till utegården och solar. Nardos säger att hon får typ ryck och bara vill skrika allt hon har. Tanja säger att Nardos ska göra det om hon känner för det. Tanja startar det och så sitter de båda där och skriker tillsammans till slut.

I huset går Emelie och Madde på en promenad inomhus. De pratar om att det är sjukt att de träffat släktingar och vänner under veckan. Det är inte långt kvar tills de får träffa de igen. Emelie pratar om att hon tycker det är sjukt att fans verkligen har gjort Emelie-merch och skickat till hennes vänner. Madde tycker också det verkar ascoolt och tänk om folk typ köper merchen. Efter några rundor i huset så går de ut till de andra och solar. Det är riktigt varmt och bra väder idag.

Söndags Eftermiddag! De pratar om barn denna förmiddag. Nardos säger att hon vill ha många barn. Tanja håller med och vill även ha många barn även hon. Men hon säger at t det är så mycket hon vill hinna med att göra. Simon säger. Till Tanja att du kommer träffa någon ritig t bra det är ja säker på. Pedram diskuterar med tjejerna om hur lång tid det kommer ta innan man kommer in till en verklig vardag igen, efter dom har kommit ut. Pedram gissar minst på en månad. Tanja ligger ner och solar och mår gött. Tanja och Nardos diskuterar ph. De pratar om vilka som blev kända efter programmet och nardos är nyfiken på när man får pengarna. Tanja svarar att de får man när programmet börjar sändas på tv. För att annars kan man märka vem som har vunnit.Madde & Judith tar tag i disken. De pratar om att idag ska dom storstäda. Dammsuga och städa hela huset. Emelie vill sova och alla kommer in i sovrummet och börjar prata o höjer rösten lite. Nardos har i tidigare i säsongen flippat när andra pratar när hon vill vila. Nu sa Emelie ifrån och det gick inte riktigt hem hos Nardos. Men efter en stund så blir allt som vanligt igen och de pratas i lugn ton. Emelie får sova vidare. Nardos sminkar sig och Judith ligger bara i sängen o vilar och de andra sysslar med sitt. De pratar om att ha ett husmöte senare idag. Annars är det en riktigt lugn Söndag i huset. Inväntan på brev på vad som kommer hända för dom i huset idag! // skribent cissi

Dagen i bilder! Judith Pedram Madde sitter vid köksön och pratar dels om städ i huset och hushållsarbete. De sitter och pratar om lite olika saker och säger deras åsikter om saker och ting. Emelie går runt med moppen och skurar golvet i köket. De byter plats från köket till ute gården ,på ute gården är även Nardos o Tanja. De pratar om att killarna är lite dåliga på att ta egna insiativ. Emelie säger att hon har dejtat 50 st som beter sig på samma sätt. Man måste säga till dom för att något ska bli göra. Tvättar dom sina egna kläder och duschar dom utan att ja ska säga till dom så är det bra. Men det är dåligt med dessa killar. Madde frågar pedram hur hans dröm tjej är,inte utseende utan vad hon är bra på. Pedram svarar att hon kan laga mat och att hon är ordningsam. Har koll på läget, kanske som är som en liten ledare och har ordning o reda. Vara rolig. Judith säger du vill ha någon som tar hand om dig, pedram är snabb med att svara ja. Samtidigt som han ångrar sig lite och inte menar riktigt så.Judith säger att det finns många fina tjejer där ute som gillar att ta hand om pojkar. Pedram o Judith fortsätter och samtalar och pratar om kärlek o förhållanden och mansgrisar och allt va det kan vara. Eftersom att det är så lugnt i huset så kommer lite bilder på dagen/eftermiddagen.//Skribent Cissi

Brev! Har ni det härligt på semestern, ni ser väldigt avstressande ut men nu är det slut på slappandet. Besökare är på väg hit och den här gången är det några ni alla känner rätt väl.

Pedram får besök av Therese i Annexet. Titta på filmen i gruppen https://www.facebook.com/.../permalink/2930431640538610/...

Emelie får besök av Dennis i Annexet. Titta på filmen i gruppen https://www.facebook.com/.../permalink/2930479480533826/...

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page