top of page

Livefeed Söndagen 14 Mars 2021 Del 318:03 BBT: Det pågår en storstädning i huset, det behövs verkligen för det ligger halm över allt. Plus allt annat som har legat kvar.

Simon har fått sin dammsugare som han far runt med i köket, men han tycker det suger lite dåligt på mattan i köket. Han går till slussen och hämtar en extra grej till dammsugaren som han provar. Hej å hå vad det gick lättare att dammsuga mattan i köket.

Katti går runt med skurmoppen och skurar där Simon har dammsugit och Emelie torkar av alla skåp och luckor. Madde städar badrummet.

18:17 BBT: Tanja och några fler är inte så pepp på att städa, så de har gömt sig under en säng i det turkosa sovrummet. Pedram går och letar efter dom, och hittar dom. Tanja säger att han ska krypa under han också, så han trixar in sig under sängen hos de andra. Vilka det är mer än Tanja och Pedram är lite oklart, för det är bara Tanja som pratar med Pedram.

18:35 BBT: Judith letar efter Stephanie, Tanja och Pedram. Hon har märkt att de har varit borta i minst en kvart. Så Judith, Pontus och Simon börjar leta överallt, de kollar annexet, uppdragsrummet, ute, toaletten, sovrummen. Men de finns ingenstans.

Simon går in i rosa sovrum och kollar under alla sängar, Joel går in i det turkosa sovrum och varnar dom under sängen, att de har märkt att dom är borta och ska vara tysta.

Simon går in i det turkosa sovrummet och börjar kolla under varje säng, de kommer fram. Simon frågar hur de har fått plats under sängen.

18:50 BBT: Nardos och Madde tar sig en liten vila i hålet. Madde säger att det kommer behövas dammsugas igen eftersom alla går runt och det kommer med när man går.

Nardos frågar Simon vad det blir för mat, han säger att det blir lax. Nardos frågar om han behöver hjälp, men han säger att det går bra för han har Judith med i köket.

Joel är i slussen och grejar med hans tvätt, samtidigt så kollar Emelie vad som finns i frysen och kylen som står i slussen.

19:05 BBT: Therese har tagit över dammsugningen en stund nu, hon dammsuger mattan vid soffan där Tanja ligger och vilar, Katti, Pontus och Pedram sitter och pratar om farmen veckan, att det inte var någon höjdarvecka. De börjar fundera på vad det blir för tema nästa vecka, kärleksveckan tror Tanja. Men sen kommer de in på sportlov, att det kanske är sportlovsveckan.

19:20 BBT: Maten är på gång, Judith och Simon är i köket och grejar med maten. Simon är lite rastlös så han flyttar runt på sakerna i köket, så Judith skickar iväg honom.

Han går och terroriserar Therese som dammsuger istället. Therese gör en snygg frisyr på honom med dammsugaren. Sen går han tillbaka till Judith i köket och ska hjälpa henne. // Skribent Ann-Sofie

19.40 BBT: Maten är klar! Alla går och tar för sig av Judiths goda mat. Lax och pasta står på menyn denna afton. Simon är först vid bordet och hugger in utan att vänta på de andra. Gänget sitter länge vid matbordet och känner ingen stress direkt.

19.58 BBT: Hörs i högtalaren storebrors röst. ”Slussen är öppen”. Och alla undrar vad det är som händer nu. Väl inne i slussen ser gänget att där står chips, dip, ostbågar och läsk. Alla blir jätteglada och hoppas genast på filmkväll. Katti tror att de kanske ska få se första avsnittet av Big brother. (Men förra veckan när de hade Robinsonveckan fick de se ett avsnitt av det. Det kanske är Farmen de ska få se i år…vem vet/Admin spekulerar )

20.03 BBT: Therese och Emelie har nu satt sig i soffan med var sin läsk i handen. Emelie säger att hon hade hellre velat ha choklad för hon är inte jätteförtjust i snacks.

20.10 BBT Simon, Katti och Pedram har också satt sig i soffan nu och äter av både ostbågarna och chipsen. Katti doppar chipsen i dippen. De spekulerar om det verkligen kommer någon film eller om de bara fått lite ”belöning” för att alla har hjälpt till och städat hela huset. De säger att det var längesen det var så rent som det är nu i huset. Nardos ser att någon är i gymmet och undrar vem det är. Det är Adrian som väljer att träna i stället för att sitta i soffan och äta snacks. Nardos låter förvånad och säger ”VA? Tränar han NU?!

20.20 BBT: Vid köksön sitter Joel och Madde och skojar med varandra. De kommer på att de ska låtsas att de ska ragga på varandra och se hur man ska göra. Madde går ifrån och sen går och sätter sig. Hon börjar skratta och Joel undrar varför hon skrattar. Hon svara att hon har en sjukdom som gör att hon skrattar. Båda börjar skratta jättemycket och sen blev det nog inte mera med detta. Kameran sveper över till soffan, där Nardos tycker det är otrevligt när folk går och rapar i tid och otid utan att be om ursäkt. Hon säger att hon är uppfostrad så att man gör det lite mera diskret eller att man ber om ursäkt efter. Men det är flera i huset som inte gör det. Pontus säger att han inte är uppfostrad så och att rapar inte är någon big deal. De är inte helt överens om detta. Och Katti säger efter lite tystnad att även hon rapar, så hon har inte så mycket att tilläga. Nardos gå och sätter sig vid köksön i stället där Joel och Madde sitter. Kvar i soffan så tycker Pontus att detta är lite svår, för han håller inte med Nardos.

20.28 BBT: Adrian är inne i gymmet och där står nu Nardos och pratar med honom om detta med rapar. Hon är upprörd för att hon tycker de andra är så pass respektlösa. Och hon säger att det uppfattas som att hon är dramatisk så fort hon inte tycker lika dans som någon annan. Adrian försöker få henne att se det på ett annat sätt. Att det är viktigt att tänka på hur man uttrycker sig också för att det inte ska bli fel. Nardos säger att alla andra tyckte det var ok att rapa rätt ut. Men hon känner inte att det var det och att de var och är respektlösa.

20.30 BBT: Adrian säger att det är lite för enkelt att bara säga att Nardos får anpassa sig. Han tar ett exempel att om alla fiser varandra i ansiktet, ska man då bara acceptera det. Det gör man ju inte. Man får välja sina fighter säger han, så att man kanske inte behöver vinna alla diskussioner man har i huset, utan bara gå där ifrån i stället. Det leder inte alltid till någonting. Efter ett tag börjar Adrian att hjälpa Nardos att träna mage i stället. Hon ligger på rygg på golvet och hålla i hans ben och rör sedan benen växelvis åt höger, vänster och upp. När hon är klar är det Adrians tur att ligga på rygg på golvet och göra samma övning.

20.41 BBT: Vid köksön sitter fortfarande Madde och Joel och pratar med varandra. De pratar om känslan att vara i huset. Joel säger att han visste vad som skulle hända i huset, med tävlingar och press. Men han trodde inte att det skulle vara så som det är. Madde säger att man helt vill vinna tävlingar för att slippa hänga löst. Hon är förväntansfull inför sin första vecka i huset, där hon ska vara med och tävla och vara deltagare på samma villkor som de andra. Joel förklarar hur livesändningen kommer gå till imorgon och lite vad hon har att vänta sig i veckan. De säger att det är svårt at förbereda sig inför livesändningen för de vet aldrig vad som kommer tas upp.

20.50 BBT: Storebrors röst hörs i mikrofonen och han säger ”ALLA måste genast samlas i soffan”. Alla rusar till soffan. Katti står ute och röker och kommer in som ett skållat troll för att hinna in och se. När alla har bänkat sig i soffan och sitter och väntar släcker de ner lyset, för att sen tända upp igen och så hörs i högtalaren ”LUURAD!”. De hör inte riktigt och någon säger att de hörde det ordet. Men alla hörde inte, så de får höra det igen ”LURAD!”. Dom blir givetvis besvikna och sen går de åt olika håll. Katti och Stephanie går ut på gården och röker. Simon säger att man lika gärna kan gå och lägga sig då istället.

20.58 BBT: PÅ utegården sitter nu Katti och Stephanie och pratar med överdrivna dialekter. Katti vill att Stephanie ska säga saker på sin klingande Stockholmska. Och hon själv sitter och pratar överdriven norrländska. Stephanie frågar om inte Katti kan lära henne hur man ragga, men Katti säger att hon inte vet hur man gör. Sen skojar de om detta en stund.

Katti frågar vad Stephanie känner inför imorgon, vad magkänslan säger. Stephanie tror att det kommer bli hon eller Therese. Stephanie frågar samma fråga till Katti. Och hon tror att det kommer att gå bra för henne. Hon har vänt det till att tänka positivt nu i stället. Men man vet inget. Stephanie frågar vad Katti tror om det står mellan Stephanie och Therese. Och Katti tror att Stephanie kommer klara sig då. Men man vet aldrig. // Skribent Helene

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page