top of page

Livefeed Söndagen 14 mars del 1

Livefeed Söndagen 14 mars del 1

09:50 BBT: Lugn musik väcker upp deltagarna denna morgon.

Madde kommer upp först och byter sina batterier, medan några ligger kvar en stund och vaknar till.

De ser lite trötta ut, det var ett hårt midsommarfirande igår

10:30 BBT: Det har varit lugnt i huset, det har inte hänt något speciellt nu under morgonen.

Nu sitter dom och äter en riktig frukost, till Simons lycka så har de fått in juice som han har längtat efter ett tag.

Vid bordet pratar de om gårdagens grenar som de gjorde. Det är en härlig stämning kring bordet, de är glada och skrattar.

10:45 BBT: Emelie frågar Simon om han har märkt vad som står på hans ben, för hon skrev nämligen på hans ben igår. Han kollar på benet och Judith säger vad som står. Han vrider och vänder på sig, för det är text lite överallt.

10:52 BBT: Katti och Stephanie är i rökrutan och pratar. De pratar om måndagsfinalen, Katti är fortfarande förberedd på att åka hem, Stephanie säger också att hon är lite beredd på att få åka hem. Stephanie säger också att det är skönt att inte vakna upp med bakis ångest.

10:56 BBT: BREV

Pontus ditt uppdrag idag är att tonsätta låten som du och Tanja skrev. Den låten kommer bli årets Big Brother låt.

Du ska börja med att skriva ner texten tillsammans med Tanja. I annexet finns instrument som ni kan använda. Du har till klockan 16:00 på dig att bli klar.

Pontus du får välja vem/vilka du vill som får följa med in i annexet. Instrumenten som finns i annexet får inte tas med in till huset.

11:15-11:40 BBT: Pontus har varit till annexet och kollat in vilka instrument som finns och inspelningsdosan.

Han går verkligen in för detta och börjar planera, han ska även skriva ner texten tillsammans med Tanja.

Simon vill se instrumenten, så han går in och kollar vad det är för något. Han har ju lika stort musik intresse som Pontus har.

Pontus kommer in med sin frukost och han och Simon börjar kolla på dosan som ska spela in åt dom. Simon säger att den ser lätt ut, men han ångrar sig sen och säger att det verkar vara något konstigt.

Pontus säger till storebror att de behöver ha in en högtalare så de hör vad de har spelat in. Storebror säger att Pontus ska lämna annexet, antagligen så ska han få in en högtalare.

Låten börjar planeras för fullt helt enkelt. Texten ska skrivas ner och sen ska melodin tränas in.

11:45 BBT: Judith ligger i sovrummet bredvid Therese och pratar. Hon är lite irriterad på att folk går runt och säger att hon är kär i Tanja. Hon är lite trött på det snacket, hon hänger mycket med Tanja säger hon. Men den som hon gjort mest saker med är Therese säger Judith, då säger de inget.

11:55 BBT: Gänget är samlade framför skärmen, där Katti har körsång med dom, så de ska bli varma i kläderna inför inspelningen senare idag.

Katti går igenom olika tonarter och de står och sjunger i olika tonarter.

Samtidigt så sitter Tanja och skriver ner texten vid vardagsrummet.

12:09 BBT: Tanja sitter och skriver ner texterna till var och en så de kan träna in sin text. De sjunger lite i soffan samtidigt som de pratar om texterna. Pontus planerar också hur ordningen ska vara.

12:25 BBT: Stephanie röker och Katti sitter med som sällskap, de pratar om ögonbryn. Stephanie stör sig lite på att hennes ena ögonbryn inte växer ut. Katti berättar hur hennes ögonbryn ändrade sig när hon börja noppa dom

12:27 BBT: Tanja och Pontus är i annexet och sjunger igenom låten. Adrian och Pedram sitter i soffan och lyssnar på dom under tiden de sjunger.

Pontus och Tanja kommer överens om att man sjunger om två deltagare åt gången innan ”alalalala” kommer in, det kan bli tjatigt säger Tanja om de kommer för mycket.

12:34 BBT: Emelie och Madde sitter och sminkar sig. Katti sitter med i sängen med en kopp kaffe. Emelie berättar att hon hade som mål att vara kvar i tre veckor i huset. Det har hon fixat nu säger hon samtidigt som hon letar efter en sminkborste. Katti frågar om det är den som ligger på golvet, och visst var det de.

12:51 BBT: Joel, Emelie, Madde och Adrian ligger i sängarna och pratar om dejting. Emelie berättar att hon sa bort flera dejter, för hon kände att det inte fanns någon mening att dejta när hon ändå skulle försvinna till big brother och vara borta.

Madde säger att hon är dålig på att dejta, hon känner att hon inte lägger ner den tiden som behövs.

Skribent denna förmiddag Ann-Sofie Om ni vill se videos ifrån huset, så rekommenderar jag att ni kollar i inläggsämnet "Videos från huset" i vår fb-grupp https://www.facebook.com/groups/1532540363661085


Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page