top of page

Livefeed Söndagen 7 Mars 2021 Del 213:01 BBT: Judith berättar om sin gastric bypass operation för Tanja och Pedram. Hon ställde sig i kö för den när hon var 18 år gammal för att hon gick upp i vikt väldigt snabbt när hon var yngre och hade slutat spela hockey. Det var ett kill-lag hon spelade i och när killarna växte och blev längre och större var hon tvungen att hoppa av. Då åt hon mycket samtidigt som hon inte tränade och blev osäker i sin kropp. Idag bryr hon sig inte så mycket om hur mycket hon väger utan det viktiga är att hon mår bra av det hon äter och tränar.

13:15 BBT: På nåt vis så kommer de in på samtal om sex igen. Judith frågar om Therese, Tanja eller Stephanie har haft sex med en tjej. Tanja säger att hon har legat med tjejer, första gången när hon var 15 år gammal och var full med en bästa vän. Therese och Stephanie har inte haft någon erfarenhet av det. De frågar om Simon eller Pedram har legat med killar om de skulle kunna tänka sig göra det. Båda svarar nej.

13:30 BBT: De pratar om gårdagens fest. Simon gick och la sig ganska tidigt och missade stora delar av festen. Han känner stor FOMO och Pedram och Judith tycker att han borde ha det. För finns det en fest i huset man borde upplevt så var det den som va igår. Vissa av de kommer knappt ihåg vissa av sakerna som hänt. Pedram säger att Simon får kolla på festen i efter hand när de kommer ut ur huset.

13:45 BBT: Pedram, Judith, Therese, Stephanie och Tanja ligger fortfarande i blå rummet och pratar om mestadels sex. Bland annat sjukaste ställen som de haft sex på. Sen berättar Stephanie lite om det Trauma hon har gått igenom tidigare i livet. Att det tog henne ett tag att kunna ha sex igen.

Ja det tar inte lång tid innan de är tillbaka på sex-spåret. Judith förklarar hennes bästa tips på att stimulera en fitta. Simon lyssnar noga och frågar om hon kan visa på någon.

14:15 BBT: BREEV!! Alla som hänger löst ska samlas i rosa sovrummet och de som sitter säkert ska sitta i vardagsrummet. Efter det så läser Therese brevet i det rosa sovrummet. I brevet står det att snart så ska de som sitter säkert tävla om att kunna påverka vad som händer nästa vecka. De som hänger löst får i uppgift att välja hur länge tävlingen ska pågå; 50, 57 eller 63 minuter. De vet inte vad det är för tävling därmed blir det svårt att avgöra vad som är bästa tiden. Det är lite blandade känslor om vad de ska välja, de diskuterar en stund och sen röstar de. De kommer överens om att tävlingen ska pågå i 50 minuter. Nardos går in i bikten och meddelar det. När de som hänger löst kommer ut ur sovrummet så vill de andra veta vad det handlade om men det får de inte säga. Pontus frågar om det var något jobbigt men de som hänger löst vet inte.

14:30 BBT: “Pontus, vänligen byt batterier.” När Pontus går till slussen och där inne ligger en present. På ett litet brev står det “samla alla och läs högt.” Kalaset fortsätter för de som sitter säkert. Under en obestämd tid kommer uppdraget hålla på. Presenten kommer att gå runt till de som sitter säkert. När startsignal låter så ska Emelie börja med presenten, när man hör en fanfar så måste presenten överges till någon annan. Det är inte tillåtet att ge presenten till den som gav en presenten. Den som håller i presenten vid slutsignal vinner innehållet i presenten.

Startsignalen låter och Emelie håller i presenten. Fanfaren låter nästan direkt efter. Hon ger över presenten till Pedram. Efter en stund går den till Pontus. Den skickas till Judith. Hon får hålla i presenten i några sekunder tills fanfaren låter och presenten skickas till Tanja.

14:50 BBT: Under nästa fanfar skickas presenten till Adrian. Sedan skickas presenten till Joel. Under tiden håller Simon på att koka pasta men spisen verkar inte funka, då kallar big brother in honom i bikten och ger honom instruktioner på hur han ska fixa spisen.

14:55 BBT: Fanfaren låter igen och Joel ger presenten till Judith . De tror att hon kommer vinna för nu har alla hållit i presenten en gång. Där har de fel och fanfaren låter igen och de överlåter Stephanie presenten till Emelie.

Till slut blev det Joel som vinner paketet och han öppnar den inför alla vid soffan. I paketet är en liten pokal, och där står att han vinner en fördel inför nästa veckas tävlingar. Vad det är får vi nog veta först imorgon måndag. Joel blir jätteglad för sin pokal och ställer upp den ovanpå garderoben i rosa rummet. Han ställer den bredvid sin sko som han och Tanja vann i deras “Let´s dance tävling”. Han står och tittar in i kameran och säger “screenshot” och gör olika poser.

Resten av eftermiddagen har varit lugnt. En del har hängt i sängarna och pratar, Stephanie och Tanja hoppade i bubbelpoolen och hade en skön eftermiddag.

Skribent Rawan

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page