top of page

Livefeed Söndagen 7 Mars 2021 Del 318.00 BBT: Slår storebror helt plötsligt på musik i huset. Flera börjar spontandansa och blir glada för att få lite musik helt utan vidare. Nardos och Joel har ett snöre på en pinne som dom leker med framför storbildskärmen. Dom kivas om den som små barn. Joel springer med pinnen och snöret runt soffan och säger åt Emelie att hon ska försöka ta den, även Nardos springer efter. Pontus och Emelie fortsätter att försöka hjula men det går väl si så där.

18.18 BBT: Adrian joinar Pontus och nu försöker killarna i stället att stå på händer. Emelie tar tid på hur länge dom klarar av att stå på händer. Och killarna försöker slå sina tider.

18.30 BBT: Musiken fortsätter i bakgrunden och flera dansar och njuter av musiken. Nardos dansar bland annat med Katti. Judith ligger i hålet vid köket och tittar på när alla dansar runt. Adrian och Tanja gör lite ”dödslyft”också. Pedram kommer och sätter sig hon Judith, även Nardos kommer dit sen, och Pontus. Pontus konstaterat att dom är ett härligt gäng i huset.

18.55 BBT: Emelie, och Adrian har nu börjat med maten, efter att Luis har tagit hand om disken och gjort i ordning åt dom. Adrian skär rödlök och Luis förklarar hur han ska göra på bästa sätt.

19.04 BBT: Flera har anslutit till hålet i väggen vid köket. Therese ligger på golvet, Stephanie sitter bredvid och i hållet sitter Judith och Pedram. Dom pratar om festen igår. Pedram säger något om ”motorbåt”, och att det var godis säger han till sitt försvar. ”Det var bara godis”. Detta syftar på när dom satt i bubbelpoolen och åt av Therese godisbikini.

19.10 BBT: Inne i turkosa sovrummet ligger Tanja på sängen och Simon filar hennes fötter. Pontus och Katti är där med. Katti säger åt Simon att inte fila i sängen, för dom ligger i hennes säng. Katti återberättar det som hände förra säsongen när dom filade fötter i en skål och låtsades att det var parmesan. Samtalet går över till datorer. Tanja berättar hur hon blev lurad när hon skulle köpa en dator. Hon fick en stationär och dyrare dator än hon behövde. Hon hade öppet köp på datorn men inte tjänsterna. Så hon fick snällt betala.

19.25 BBT: Nardos och Joel är i rosa sovrummet. Nardos är irriterad över att det är så stökigt där inne. Hon säger att hon har städat där flera gånger. Men sen blir det stökigt igen. Joel säger att det är inte så farligt.

19.30 BBT: Det verkar vara i hålet vid köket som samlingspunkten är ikväll. Nu är det Stephanie, Pedram, Judith, Tanja och Therese som sitter och pratar om skådisar. Och vem som är snygg. Pedram säger ”The Rock”, och han går hem. Jag gissar att dom kör ”fuck, marry, kill”. Men det är lite oklart eftersom DC kom mitt i samtalet. Men när dom väl fortsätter att prata så är det absolut den leken dom kör.

19.47 BBT: Nu är det äntligen middag. Det blir pasta, kyckling och svampsås. Och ett vego alternativ så klart. Stämningen är på topp denna kväll och det skrattas och skojas vid bordet. Nardos vill att dom fortsätter ”Fuck, marry, kill”-leken och den här gången är det Katti och Luis som får välja. Katti får alternativen Håkan Hellström, Edward Blom och killarna i Sweet. Katti väljer att gifta sig med Håkan, fuck killarna i Sweet och döda Edward Blom. Dom andra bara skrattar högt och blir förvånade över att hon valde så. Nardos har ingen aning om vem Edward är och dom skojar om att han kanske kommer in till huset en dag och överraskar henne.

20.00 BBT: Gänget sitter kvar en stund extra efter maten. Adrian och Pedram pratar om mat. Adrian frågar om Pedram kan laga mat och han säger att han inte är så bra på det. För han har inte behövt göra det så mycket eftersom han har haft förhållande där tjejen gjort allt. Men han säger att han är bra på att steka kött. Och förklarar för Adrian hur en perfekt köttbit ska vara. Och vad som ska serveras till. Samtalet går över till snusning, och Pedram berättar om när han var liten och började snusa. Det var dom äldre killarna i området som fick honom att börja med det. För han tyckte det såg så coolt ut. Han berättar att hans mamma blev jättearg när hon upptäckte att han snusade.

20.27 BBT: Judith och Tanja går ut på utegården för att röka. Judith tycker det är så tokigt att folk ska försöka få det till att hon skulle vara intresserad av Tanja. Men Judith säger att Tanja är hennes ”bro” alltså ser henne som ett syskon. Bara för att Tanja har legat med tjejer betyder inte det att det ska bli så mellan Judith och Henne. Ute på gården står även Katti i rökrutan. Tjejerna byter ämne till att det har bildats en del små grupperingar i huset. Men Katti säger att så är det ju även på arbetsplatser att det blir så att man umgås mera med folk som man klickar med. Katti tycker det verkar vara mera grupperingar i rosa sovrummet än i turkosa. Hon har sett att det varit en del tjafs om sovplatser där inne bland annat.

20.37 BBT: Flera sitter i soffan och chillar. Simon sitter och leker med två. Judith har likadana och sitter på andra sidan och gör likadant. Hon springer över till Simon och hoppar på honom. Sen sätter dom sig och leker med sina ballonger ihop. Stephanie och Tanja dammsuger lite. Och Adrian frågar om dom ska träna. Luis säger att han gärna gör det men han behöver gå på toaletten så innan han har varit där vill han inte träna. Adrian och Pedram går till gymmet.

20.45 BBT: Pedram och Adrian har nu börjat att träna. Pedram berättar samtidigt om en bok som handlar om fotboll. Dom pratar en hel del om fotboll samtidigt som dom ska träna. Luis kommer och gör killarna sällskap. Och både Pedram och Adrian coachar Luis.

Skribent Helene.

Vill du se videoklipp från dagen kan du alltid söka det i inläggsämnet "Videos från huset".

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page