top of page

Ny programledarduo och fler avsnitt – så blir nya Big BrotherDen 15 februari är det premiär för en ny säsong av Big Brother på TV4 Play, C More och Sjuan. En av årets nyheter är den nya programledarduon Malin Stenbäck och Arantxa Álvarez, som tillsammans kommer att leda tittarna genom Big Brother-våren.

Snart är Big Brother tillbaka – nu större än någonsin. I år kommer programmet att bestå av fler kameror, tuffare utmaningar och mer innehåll i form av fyra fullmatade studioprogram i veckan, dagliga sammanfattningar och livesändning dygnet runt. Malin Stenbäck och Arantxa Álvarez programleder studioprogrammen, och har även sällskap av komikern Kirsty Armstrong som ska djupdyka i händelserna i huset.

– Jag har alltid varit fascinerad av det mänskliga psyket och jag är superimponerad av de som ställer upp i programmet. Det ska bli spännande att se hur de fungerar i ett begränsat utrymme utan mobiltelefoner och sociala medier – jag tror att man antingen blir galen eller frälst, säger Arantxa Álvarez.

Malin Stenbäck som var med förra året har höga förväntningar.

– Jag älskar Big Brother! Det är verkligen dokusåpornas dokusåpa och jag är så glad över att få vara med i år igen. Det kommer att bli 100 händelserika dagar, det lovar jag, säger hon.

Big Brother-huset är uppfräschat och redo för de nya deltagarna, som kommer att kliva in i livesändningen den 15 februari. Sedan väntar 100 dagar av det ultimata sociala experimentet, innan det är dags att kora årets vinnare av en miljon kronor. Som vanligt kommer tittarna kunna påverka innehållet och utgången i programmet via Big Brother-appen.

– Vi har verkligen fått till en bra blandning av deltagare i år och det kommer att bli en supersäsong. Därför känns det extra roligt att vi satsar hårt och har fyra studiosändningar i veckan istället för bara en, säger Joel Bendrik, exekutiv producent, och fortsätter:

– Dessutom har vi några extra överraskningar till tittarna som vi kommer att presentera längre fram.

Big Brother har premiär måndagen den 15 februari klockan 21:00 på Sjuan, TV4 Play och C More. Veckofinaler visas måndagar klockan 21.00 på Sjuan, TV4 Play och C More under hela våren. Övriga studioprogram sänds tisdag till torsdag klockan 19:00 och dagliga sammanfattningar visas torsdag till söndag klockan 19.00 på Sjuan, TV4 Play och C More. C More livestreamar Big Brother dygnet runt, och på TV4 Play kommer de bästa klippen löpande att publiceras.

コメント


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page