top of page

Sammanfattning av kvällen den 10:e maj!Hon möts direkt av kramar av de andra men det märks att det är en ledsen stämning. Madde är i tårar och Nardos stirrar bara rakt in i väggen. Nardos som ville att Adrian skulle bli kvarröstad kramar om Madde och gratulerar henne för att hon är kvar. Emelie och Madde går till rosa sovrummet där de får vara själva en stund tills de andra kommer in o kramar om Madde igen. De är glada för hennes skull och att hon får stanna. Madde berättar hur det var inne i annexet och att hon knappt kommer ihåg vad som hände. En blackout för att det va så nervöst.

På utegården sitter Pedram i tårar. Han röker och säger ingenting. Bredvid sitter Nardos, hon ser ganska tom ut. Sen säger hon att det inte är så mycket kvar, de får träffa honom om två veckor. Det här kommer hända de allihopa, alla kommer få åka ut förr eller senare.

Slussen öppnas och där ligger en hink med alkohol. Madde tar en cider för Adrian. Pedram sitter fortfarande utomhus och de inne i köket kommer överens om att de måste ta hand om Pedram ikväll då detta verkligen tog hårt på honom.


När han kommer in finns det bagagetaggar. Han måste ta den bagagetaggen med sin bild och lägga den i lådan för personen han vill ge en nomineringspoäng till. Han motiverar högt för sitt beslut och lägger sin röst på Madde.

Runt köksön skålar de för Adrian. För en fantastisk människa som vinner alla tävlingar. De hoppas han får träffa Alicia snart och de i huset lovar att köra tittut till Alicia nästa måndag. HÖKENS ATIF säger de och dricker.

Emelie är nästa person som kallas till uppdragsrummet. Hon säger att hon ger sin röst till den som hon klickat minst med och det är Pedram. När Emelie kommer ut ur uppdragsrummet så blir hon fundersam med vad bb menar med en extra nomineringspoäng. Är det en som man kan ge bort eller är det nomineringspoäng så man har en nackdel? Emelie går in o pratar med de i bikten och får som svar att det är en nackdel att få nomineringspoängen. Så då har både Simon och Emelie tänkt rätt.

Pedram kallas till uppdragsrummet. Han läser instruktionerna och det tar lång tid för honom att komma till ett beslut. Men till slut väljer han att rösta på Emelie för att han känner att de kommit minst nära varandra av alla i huset.

Tanja kallas till uppdragsrummet. Hon plockar upp sin bagagetag och resonerar högt. Hon, som de flesta andra, tänker vem hon kommit minst nära med. Det står mellan Nardos, Emelie och Madde. Hon gillar verkligen de men har inte lärt känna de på djupet. Efter en stund exkluderar hon Madde för att hon känner att de ändå har jävligt kul ihop. Hon resonerar också om att det känns jobbigt att lägga sin röst på samma person varje vecka och då syftar hon på Nardos. Samtidigt är det jobbigt för Emelie har hängt löst flera gånger de senaste veckorna medan det va länge sen för Nardos att hänga löst. Det tar extremt lång tid för henne att bestämma sig. Storebror säger ”TANJA” och Tanja förstår att hon måste skynda sig. Då säger hon ”okej sorry Emelie” men direkt efter ångrar hon sig och funderar en stund till. Till slut lägger hon sin röst på Nardos.

Nardos kallas till uppdragsrummet. Hon säger högt att om hon hade fått välja för några dagar hade hon valt Tanja. Men efter att ha hängt mer med Tanja den senaste veckan så känns det som deras relation stärkts. Nardos snackar om hennes och Judiths relation och om hon borde ge den vänskapen en till chans eller om det är över. När det gäller Madelene så har Nardos syn om henne ändras efter tittarfrågorna som kom in i veckan. Nardos magkänsla säger att hon borde rösta på Madde vilket hon också gör.

Madde kallas till uppdragsrummet. Hon plockar upp sin bagagetag och utesluter direkt Emelie, Judith och Tanja. Madde lägger sin röst på Pedram för att det leder till att hon själv kommer ha bättre chans att komma längre i tävlingen om miljonen. Han är en fin person men de har inte pratat så mycket som hon gjort med de andra.

Judith är den sista som kallas till uppdragsrummet. Hon säger några ord om alla deltagare och när hon kommer till Nardos så säger hon att de haft deras ups and downs. Som läget är just nu så lägger Judith sin röst på Nardos.


Förr i tiden var bb mer brutalt och det var mer fritt med vad man fick göra. De drack starksprit och hade kommersiell musik. Deltagarna låg i huset och kunde säga saker utan att folk blev kränkta.

Nardos pratar med Tanja och säger att hon ångrar att hon backade från Adrian senaste två dagarna. När hon fick höra tittarfrågorna och de ord som Madde använt för att beskriva hur Nardos är så ville hon inte vara ett hinder för Madde o Adrian. Nardos och Adrian var väldigt nära och Nardos såg honom som en bästa vän inne i huset. Tanja tror att Adrian förstår henne mer än va hon tror. Han kommer vänta på henne utanför och han älskar henne lika mycket oavsett.


Madde läser. Alla har fått rösta och de som fick flest röster är Pedram, Nardos och Madde. Eftersom det är jämt mellan de tre så kommer de nu att få ge nomineringspoäng till de tre personerna fast öppet. Bagagetaggarna finns att hämta i slussen.

Han röstar på Madde för han gjorde det inne i uppdragsrummet och gör det igen. Han har kommit minst närmast Madde och därför får hon rösten.

Emelie lägger sin röst på Pedram eftersom de klickat minst.

Pedram lägger sin röst på Madde för samma anledning som Simon. Han har en stege han vill följa och haft sen ganska tidigt i tävlingen.

Tanja känner att hon behöver motivera detta väl. Hon har verkligen börjat klicka med Nardos men hon har kommit närmare Madde och Pedram under sin tid i huset. Nardos förstår att hon får rösten och det är inga hard feelings. De är tacksamma att de funnit varandra även om det är så sent i tävlingen.

Näst på tur är Nardos. Hon förklarar varför hon tog åt sig av frågorna på honesty live och efter det blivit tveksam på hennes relation med Madde. Därför faller rösten på Madde.

Madde lägger sin röst på Pedram. Hon håller med om att de kommit varandra närmare men det har klickat minst av alla i huset. Pedram förstår.

Det har blivit dags för Judith. Hon säger att hon kommer rösta på Nardos för att de missförstår varandra mest. Nardos tar det bra och säger att hon inte tar det personligt.

Det betyder att Madde har fått flest röster och därmed startar hon veckan med en extra nomineringspoäng. Alla sitter kvar i soffan och pratar om att de är så stolta över sig själva och att de kan nominera varandra såhär öppet och vara ärliga på ett vuxet sätt. Inga som bråkar eller tar illa upp. De skålar för Adrian igen.

De börjar spekulera om vad som kommer hända nästa vecka. Kanske ska de resa nånstans då de har fått bagagetags.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page