top of page

 Velkommen till Big Brother Norge 2002

  Deltagere Norge 2002
 Best Moments 2002
 Winner of BB NO 2002  

Latest news BB Norge 2002

Dagbok från 2002

January 01, 2020

Dagbok fra 2002 

http://bigbrother2015.diskusjoner.net/viewtopic.php?f=30&t=363

BB låten2002 «Close to you» El More.

January 01, 2020

 Årets tittellåt «Close to you», var ved den norske gruppa El More.
https://www.youtube.com/watch?v=Xvx9gmmmU0k

Fakta BB 2002

January 01, 2020

 Big Brother»-bølgen ruller videre - strømbrudd og forsinkelser til tross. Tolv nye deltagere har nå entret bunkeren på Fornebu.

Årets programledere er Arve Juritzen og Anette Young 

Det var flaks for TVNorge at åpningsshowet til «Big Brother 2002» ikke var direktesendt. Tekniske problemer førte til at sendingen ble utsatt i en time.
Det var lenge for de hundrevis av tilskuere som hadde møtt opp på den nedlagte flyplassen å vente i kulden, og arrangørene hadde store problemer med å holde liv i den frosne flokken - selv med drahjelp fra fjorårets BB-helt, Ramsy.

Men Anastacia så ikke ut til å fryse. Til tross for bitende kuldegrader var store deler av magepartiet hennes synlig under fremføringen av superhiten «Paid My Dues» og den nye singlen «One Day In Your Life», som slippes i Norge i morgen.
Smellkyss

Årets programledere er Arve Juritzen og Anette Young fra forrige «Big Brother», som åpnet showet med et smellkyss. I kveld klokken 20.30 får du se sendingen på TVNorge.
Som i fjor skal direktesendingen gå på torsdager, der en av deltagerne blir stemt ut. Nytt er at man etter direktesendingen skal få følge deltagerne videre uredigert i en halvtime.

Nedtellingen er fullendt, tiden er inne for å kickstarte nok en omgang med Big Brother. Fornebu er fylt med mennesker som hungrer etter et glimt av de nye deltagerne og Anastacia. Flybåren med helikopter kommer Arve og Anette og møtes med jubelbrus fra over 1500 skrikende fans. 

Så er øyeblikket kommet som fansen har ventet på, nemlig Big Brother 2002. For å markere nok en sesong får Anette et heftig åpningskyss av Arve og med det blir deltagerne presentert for første gang. 

Anette tar seg en tur i Huset, for å sjekke forandringene som har skjedd. Nye farger i stua og på soverommene, og badet er flunkende nytt. Og hvem finner Anette sittende på do? Jo da, der sitter Lars-Joakim, fjorårets vinner. Han blir selvsagt med til Arve for en prat. I lyset fra helikopteret venter masse folk spent på bilkortesjen som skal bringe deltagerne ut til Fornebu. Deltagerne blir presentert med små videosnutter for et entusiastisk publikum som blir stadig mer nysgjerrig på hvordan de ser ut i levende live. 

Anastacia har fløyet inn kun for å opptre på showet, og sørger for en skikkelig kickstart på Big Brother. Låtene ”Paid my due” og ”One day of your Life” varmer opp et iskaldt publikum. 

Deltagerne kommer trillende inn på rullebanen i hver sin svarte Mercedes limousin og blir presentert etter tur for et jublende publikum. Deretter blir de geleidet bort til familie og venner der de står og venter til de får slippe inn i huset. Arve tar seg en koffert sjekk og finner ut at Dennis (27 år) har tatt med seg flere flasker Champagne. Anette får nøkkelen og åpner døren og lar deltagerne gå inn, og med ordene : - Let the game begin, er det hele i gang igjen. 

Det nye «reality»-laget består av seks kvinner og seks menn i alderen 22 til 32 år. I år som i fjor har BB-produsent Lasse Hallberg klart å skaffe potensielle seermagneter. Her er de nye deltagerne: Remi (32) fra Bergen, med den desidert største fansskaren på Fornebu i går, har mottoet: «Kjærlighet! Ingenting som er vondere, ingenting som er vakrere.»

Mens 27 år gamle og meget single Dennis, som er født og oppvokst kun et steinkast fra Fornebu, har følgende livsmotto: «Du skal elske din neste og pule de fleste. Vil du ha mer, skal du ta det du ser. Før var det jakt, fiske og fangst, nå er det fest, f . . . . og angst.»

Maria (24), bartender fra Bergen, oppgir som sine dårligste sider: «Til tider hissig, utålmodig, rotete . . .».

Monica (27), lærer fra Drammen, ankom Fornebu med nyanskaffede rastafletter og solbriller.

Jan Arne (25) er mer interessert i biler enn i damer. Veronica (25), hjelpepleier i hjemmesykepleien, sa i presentasjonen av seg selv at hun «er glad i sex. Jeg tror faktisk jeg aldri har sagt nei til sex».

Veronika Katrin (24), tidligere flyvertinne i Braathens, oppgir som sine dårligste sider: «Takler dårlig kritikk, kan si ting uten å tenke meg om.»
Ellers er disse med i «virkelighets-kampen»: Güner (24), Johannes (25), Kristian (25), Line (22), og Lise Marie (22).


Her er noen av reglene de må forholde seg til: 

0 Varmtvannet i dusjen er tilgjengelig bare en time hver morgen.
Det blir et veldig kjedelig program hvis alle bare ligger og sover hele dagen, så de som vil dusje må stå opp. Man kan selvfølgelig velge å la være å dusje eller å dusje i kaldt vann, Men etter en ukes tid risikerer man nok å bli nominert for vond lukt.

0 Deltagerne MÅ bære mikrofon på seg fra de våkner til de går og legger seg (for å sove).
Deltagerne har hver sin mikrofon som de må bære hele tiden. 
De må også huske å bytte batterier regelmessig. Dette er for at vi skal kunne høre alt deltagerne sier, for at de ikke skal kunne jukse og for at vi skal kune avlytte dem via våre spylines. Hvis deltagerne glemmer å ta på seg mikrofonene kommer Big Brother til å gi dem en påminnelse, for eksempel ved fratrekk i husholdningskassen.

0 Deltagerne har ikke tilgang til radio, tv, Internett, aviser, telefon, telefax eller mobiltelefon under oppholdet i Huset.
Big Brother skal vise hvordan mennesker lever når de er helt isolert fra omverdenen.
Deltagerne skal heller ikke vite hvordan de selv og de andre ligger an slik at de kan jukse eller endre taktikk.

0 Det finnes ingen vaskemaskin eller oppvaskmaskin i Huset, så klær og oppvask må vaskes for hånd. Big Brother-huset skal ikke være noe luksushus. Det er også en del av konkurransen å se hvordan deltagerne mestrer utfordringer av denne typen. 
Her kommer det til å merkes veldig fort hvis noen ikke drar sin del av lasset. Og dessuten får det tiden til å gå.

HUSET

Sp: Er det perioder når kameraene i Huset er skrudd av?
Sv: Nei, alt overvåkes og filmes døgnet rundt. Deltagerne lever i en verden der de er under observasjon 24 timer i døgnet.

Sp: Hva er Skrifterommet? 
Sv: Skrifterommet er et lydisolert rom som deltagerne kan gå inn i hvis de vil ha kontakt med Big Brother. Deltagerne kan bruke skrifterommet hele døgnet. Her kan de kan snakke fritt til BB, eller de kan skrive i dagboken.

Sp: Hvor mange kameraer er det i Huset? 
Sv: I alt finnes det 50 kameraer og mikrofoner i og omkring Huset. Det gjør det mulig å følge med på alt som skjer, døgnet rundt i 99 døgn. Noen av kameraene er infrarøde, noe som gjør det mulig å filme i mørke rom.

Sp: Hvordan får deltagerne mat inn i Huset? 
Sv: Det gjør de gjennom en sluse som kan åpnes utenfra når døren inn til Huset er lukket. Det er også her deltagerne mottar rekvisitter fra Big Brother

Sp: Hvordan får deltagerne spørsmålene i Skriftestolen?
Sv: Deltagerne får spørsmålene opplest via en høyttaler av dagprodusenten. De snakker ikke med deltagerne, de stiller bare spørsmål.

Sp: Kan man høre alt? 
Sv: Ja, i Huset er det bygget inn hele 37 faste mikrofoner, og dessuten bærer alle deltagerne en mikrofon som de bare får ta av når de sover eller dusjer. Deltagerne må selv skifte batteri i mikrofonen. Hvis deltagerne ikke har den på seg blir de straffet.

Sp: Kan man virkelig se alt?
Sv: Ja, det kan man. Dog er det kun noen av kameraene som vises live på internett. Følger du den billedproduserte kanalen (Directors Cut), kan du også se bilder fra de andre kameraene i Huset.

WEBSIDEN

Sp: Hvor mange jobber med websiden http://www.bigbrother.no?
Sv: På http://www.bigbrother.no jobber 4 journalister og en prosjektleder.

Sp: Jeg vil lage min egen hjemmeside om Big Brother
Sv: Kuult! Noen ting du allikevel bør tenke på er dette med opphavsrett og lignende. Det er ikke tillatt å stjele bilder og tekst fra de offisielle sidene, og ta hensyn til at beboerne i huset er vanlige mennesker.

DELTAGERNE

Sp: Får deltagerne lov til å ringe hjem? 
Sv: Nei, deltagerne får ikke ha noen kontakt med omverdenen i det hele tatt. Dog kan de kommunisere med Big Brother i Skriftestolen. 


Sp: Hva tar deltagerne med seg hjemmefra? 
Sv: Deltagerne kan ta med klær og annet som de har bruk for, så lenge det får plass i de to koffertene som de har fått utlevert av Big Brother. Det er ikke lov å ta med mobiltelefoner, cd-spillere, bærbare datamaskiner eller radio- og tv-apparater.

Sp: Hvem tar seg av deltagerens økonomi, post etc.?
Sv: Deltagerne er selv ansvarlig for å forberede sine omgivelser på at de kan være borte i 100 dager.Hver deltager mottar støtte til betaling av husleie og faste utgifter under deres opphold i Huset. Det gis ikke kompensasjon for tap av inntekt.

Sp: Hvor mange penger vinner Big Brother- vinneren?
Sv: Vinneren vinner én million kroner. 

Sp: Hvordan blir vinneren kåret?
Sv: Deltagerne nominerer, seerne stemmer ut deltagerne. 
En deltager som har forlatt huset frivillig kan ikke komme tilbake, men en utstemt deltager kan få sjansen att komma inn i huset igjen. 

I begynnelsen av juni forandrer man på utstemmingen og du som seer kan stemme på hvem som skal vinne Big Brother 2002.

Sp: Kan en deltager forlate Huset?
Sv: Ja, deltagerne kan når som helst forlate Huset. Dog skal de gi Big Brother beskjed i Skrifterommet før de forlater Huset. Velger en deltager å forlate Huset frivillig, forlater han/hun også Big Brother og kan ikke vende tilbake.

Sp: Kan man kontakte de gamle Big Brother-deltagerne?
Sv: Nei, det er ikke lengre mulig å nå dem på deres Big Brother-adresser.

Sp: Vinner den utstemte noe?
Sv: Nei, det er bare én vinner i Big Brother. Allikevel mottar hver deltager støtte til betaling av husleie og faste utgifter under deres opphold i Huset. Det gis ikke kompensasjon for tap av inntekt.

PRODUKSJON

Sp: Hvor mange jobber med Big Brother?
Sv: Produksjonsteamet består av ca. 130 på personer. Det er mye som skal klaffe når det skal produseres TV og Internett 24 timer i døgnet.

Sp: Hvor mange søkte på Big Brother 2002?
Sv: Over 22.000 personer søkte, og enda flere lastet ned søknadsskjema fra http://www.bigbrother.no. Over 10.000 ba om å få tilsendt søknadsskjema på forhånd.

Sp: Hvordan kontakter man de ansvarlige?
Sv: I menyen til venstre finner du en side som heter kontakter under rubrikken informasjon. Der ligger det adresser til de som svarer på spørsmål vedrørende Big Brother.

Historia 2002

January 01, 2020

 Veronica vant BB

I kveld har Big Brother fått sin vinner nummer to i Norge:
Etter hundre dager i huset er hjelpepleieren Veronica (25) én million kroner rikere.

Til slutt var det bare Veronica og Espen igjen i huset på Fornebu.

- Du er den verdige vinneren av Big Brother, og du er helt utrolig, sa Espen (29) rett før seerne kåret vinneren.

Veronica selv klarte ikke å si så mye da hun skjønte at hun hadde vunnet:

- Gratulerer, du har vunnet Big Brother 2002, sa Arve Juritzen.

- Ja, sa Veronica bare.

Pengene skal gå til ny leilighet, reising og ny gitar.


Big Brother-huset til himmels
Arve spør Big Brother-vinneren Veronica om hva slags følelser hun har for Big Brother-huset. Kort tid etter roper han over til Anette: - Anette, du har også vært der i 100 dager. Men nå er det slutt. Hva skal vi gjøre med det? 

- VI SPRENGER DET I LUFTA!, hyler Anette frydefullt. 

Kort tid etter eksploderer huset. Flammene skyter opp mot himmelen og stemningen er elektrisk. Big Brother 2002 er dermed offisielt over, og fra flammehavet på Fornebu takker produksjonen for seg. 

Deltagerne i Big Brother har et stort hefte med regler de skal forholde seg til. 
Disse reglene skal følges så sant det er mulig, og deltagerne straffes dersom de bevisst bryter reglene. 
Det kan i verste fall føre til at de diskvalifiseres og kastes ut av Huset.

 

Veronica Roso

January 01, 2020

 Navn: Veronica
Sivilstand: Singel
Alder: 25
Kommer fra: Lørenskog
Yrke: Hjelpepleier i hjemmesykepleien
Høyde: 1.70
Vekt: 54
Stjernetegn: Tvillingene
Røyker: Ja, men prøver å trappe ned
Øyenfarge: Brun
Harfarge: Brun
Livsmotto: Vær mot andre som du vil at andre skal være mot deg!
Favorittmusikk: Rock, pop og kjærlighetsballader
Beste egenskap: Snill, ærlig, naturlig og omsorgsfull
Dårligste egenskap: Kan trekke spøker litt for langt noen ganger

Espen Vesterdal Larsen

January 01, 2020

 Navn: Espen
Sivilstand: Samboer
Alder: 28
Yrke: Kokk og konditor
Høyde: 1.75
Vekt: 80
Stjernetegn: Tyren
Røyker: Ja
Øyenfarge: Mørk brun
Harfarge: Blå
Livsmotto: Det finnes ikke problemer, bare utfordringer!
Favorittmusikk: Alt
Beste egenskap: Positiv og blid
Dårligste egenskap: Sta, kan virke arrogant

Veronika Katrin Andreassen

January 01, 2020

 Navn: Veronika Katrin
Sivilstand: Veldig singel!
Alder: 24
Kommer fra: Oslo
Yrke: Eks-flyvertinne, butikkmedarbeider, livnyter
Høyde: 1.77
Vekt: 60
Stjernetegn: Løven
Røyker: Ja
Øyenfarge: Blå
Harfarge: Mørk blond
Livsmotto: Det man ikke går under av blir man sterkere av!
Favorittmusikk: Club, progressiv house, drum'n'bass — alt etter dagsen
Beste egenskap: Omgjengelig, blid, og ærlig mot den som fortjener det
Dårligste egenskap: Dårlig på å takle kritikk. Kan si ting uten å tenke meg om

Monica Arthurson

January 01, 2020

 Navn: Monica
Sivilstand: Singel
Alder: 27
Kommer fra: Drammen
Yrke: Lærer
Høyde: 1.72
Vekt: 65
Stjernetegn: Skorpionen
Røyker: Ja
Øyenfarge: Blå
Harfarge: Mellomblond
Livsmotto: ’Man er ikke voksen før man tør å være barnslig. I'm not wasting my time, I'm living my life!
Favorittmusikk: Morten Abel, U2, Coldplay
Beste egenskap: Godt humør, god humor
Dårligste egenskap: Roter, er alltid sen, prater for mye

Kristian Westgaard

January 01, 2020

 Navn: Kristian
Sivilstand: Singel
Alder: 25
Kommer fra: Kristiansand
Yrke: Butikksjef og salgskonsulent
Høyde: 1.78
Vekt: 65
Stjernetegn: Vekten
Røyker: Ja
Øyenfarge: Grønn
Harfarge: Brun
Livsmotto: Det ordner seg for snille gutter
Favorittmusikk: Soul, funk og pop
Beste egenskap: Utadvendt og ærlig
Dårligste egenskap: Sta. Kan ta for raske beslutninger

Mikki Mattson

January 01, 2020

 Navn: Mikki
Sivilstand: Singel
Alder: 32
Kommer fra: Trondheim
Yrke: Markedsansvarlig
Høyde: 1.84
Vekt: 79
Stjernetegn: Tyren
Røyker: Ja
Øyenfarge: Brungrønn
Harfarge: Blond
Livsmotto: Hang loose
Favorittmusikk: R'n'B
Beste egenskap: Snill, rettferdig, morsom
Dårligste egenskap: Sta

Dennis Heffermehl

January 01, 2020

 Navn: Dennis
Sivilstand: Singel
Alder: 27
Kommer fra: Oslo
Yrke: Selvstendig næringsdrivende
Høyde: 1.71
Vekt: 75
Stjernetegn: Skorpionen
Røyker: Ja
Øyenfarge: Brun-gule
Harfarge: Mellomblond
Livsmotto: Du skal elske din neste, pule de fleste. Vil du ha mer, skal du ta det du ser. Før var det jakt, fiske og fangst, nå er det fest, fitte og angst
Favorittmusikk: Absolut Nigger (Rar hiphop)
Beste egenskap: Snill, høflig, omgjengelig og veldig kosete
Dårligste egenskap: Kan prate for mye til tider og da slipper ikke andre til

Maria Haugland

January 01, 2020

 Navn: Maria
Sivilstand: Kjæreste
Alder: 24
Kommer fra: Bergen
Yrke: Bartender
Høyde: 1.76
Vekt: 58
Stjernetegn: Væren
Røyker: Ja
Øyenfarge: Blå
Harfarge: Blond
Livsmotto: Fokusér positivt!
Favorittmusikk: Trance, musikk med fart og som får meg i godt humør, tung bass
Beste egenskap: Utadvendt, veldig sosial, ”alltid” godt humør, arrangerer sosiale sammenkomster
Dårligste egenskap: Til tider hissig, utålmodig, rotete, svarer ikke på meldinger

Johannes Frøyen

January 01, 2020

 Navn: Johannes
Sivilstand: Kjæreste
Alder: 25
Kommer fra: Oslo
Yrke: Studerer til å bli ingeniør i telekommunikasjon
Høyde: 1.86
Vekt: 78
Stjernetegn: Vekten
Røyker: Nei
Øyenfarge: Brun
Harfarge: Brun
Livsmotto: Lev så godt man kan så lenge man kan
Favorittmusikk: Rock og litt trance
Beste egenskap: God og blid, har alltid tid
Dårligste egenskap: Rotete og surrete

Remi Knutsen

January 01, 2020

Navn: Remi
Sivilstand: Gla'singel
Alder: 32
Kommer fra: Bergen
Yrke: Student
Høyde: 1.83
Vekt: 75
Stjernetegn: Skytten
Røyker: -Hater røyk!
Øyenfarge: Blå
Harfarge: Blond
Livsmotto: Kjærlighet! Ingenting som er vondere, ingenting som er vakrere!
Favorittmusikk: Alt fra Pearl Jam til partymusikk
Beste egenskap: Selvsikker, godt humør
Dårligste egenskap: Møter aldri opp til rett tid! ikke flink til å planlegge 

Lise Marie Årnes

January 01, 2020

Navn: Lise Marie
Sivilstand: Singel
Alder: 22
Kommer fra: Tromsø
Yrke: Servitør
Høyde: 1.68
Vekt: 60
Stjernetegn: Tvillingene
Røyker: Nei
Øyenfarge: Grønn
Harfarge: Brun
Livsmotto: Vær positiv!
Favorittmusikk: Er ganske altetende, men ikke gammeldans
Beste egenskap: Er glad
Dårligste egenskap: Er flink til å bruke penger jeg ikke har

Güner Kaya

January 01, 2020

Navn: Güner
Sivilstand: Singel, men har mange gode venninner
Alder: 24
Kommer fra: Oslo
Yrke: Daglig leder på Den gode café
Høyde: 1.87
Vekt: 80-87
Stjernetegn: Skorpionen
Røyker: Ja
Øyenfarge: Brun
Harfarge: Brun
Livsmotto: Ta en ting av gangen. Ha alltid ett mål, høyt men realistisk!
Favorittmusikk: - Helt rå! Jazz, blues, r'n'b, soul
Beste egenskap: Mye positiv energi, hysterisk morsom, følsom og vennlig
Dårligste egenskap: Prater kanskje til tider litt for mye

Line Brekke

January 01, 2020

 Navn: Line
Sivilstand: Singel
Alder: 22
Kommer fra: Tønsberg
Yrke: Bartender/barsjef
Høyde: 1.69
Vekt: 69
Stjernetegn: Væren
Røyker: Nei
Øyenfarge: Brun
Harfarge: Blond
Livsmotto: Lev i nuet. Glem ikke dagen som er i dag!
Favorittmusikk: Rap og r'n'b
Beste egenskap: Ærlig, blid, lett å bli kjent med, omgjengelig
Dårligste egenskap: Provoserende, litt temperamentsfull

Gro Anita Arntzen Jevne

January 01, 2020

Gro Anita Arntzen Jevne.jpg (9.16 KiB) Vist 10 ganger


Navn: Gro Anita
Sivilstand: Singel
Alder: 25
Yrke: Frisørlærling og stylist
Høyde: 1.65
Vekt: 60
Stjernetegn: Vanmannen
Røyker: Ja
Øyenfarge: Brun
Harfarge: Blond
Livsmotto: Gjør mot andre som du vil at andre skal gjøre mot deg!
Favorittmusikk: U2, The Hooters
Beste egenskap: Blid, omgjengelig, snill, lett for å komme i kontakt med folk
Dårligste egenskap: Langsint og bitchy

Jan-Arne Leding

January 01, 2020

 Navn: Jan Arne
Sivilstand: Singel
Alder: 25
Kommer fra: Bodø
Yrke: Driftsleder
Høyde: 1.84
Vekt: 83
Stjernetegn: Vannmannen
Røyker: Ja
Øyenfarge: Blå-grå
Harfarge: Blond
Livsmotto: Vær en livsnyter. Hver dag er en lek!
Favorittmusikk: - Sluker alt!
Beste egenskap: Ydmyk, lærevillig
Dårligste egenskap: Distré

Please reload

bottom of page