top of page

CONFIRMED Big Brother Canada Returns For An Eighth Season In 2020! next winter/sprin

September 24, 2019

CONFIRMED Big Brother Canada Returns For An Eighth Season In 2020! next winter/spring

Big Brother Canada has been renewed for an eighth season, Global announced on Thursday.

The news comes following the highest rated season in show history, which saw Dane Rupert be crowned the winner. The season seven finale attracted 1.2 million viewers and the season overall averaged 1.1 million, both series highs.

Please reload

Breeev!

March 10, 2020

Breeev!

Lag Nord & Lag syd!

Lagen är nu presenterade.

Lag Röd - Nord - Julia, Martin, Mergim, Sami, Frida, Amilia.

Lag Gul - Syd- Daniel, Jasmine, Izabella, Victoria, Philip, Alex, Lennie.

5 från varje lag ska tävla i tävlingen.

Flaggan ska alltid bäras av en i varje lag!

Kokosnötter och ris och långkalsonger!

March 10, 2020

Kokosnötter och ris och långkalsonger!

Efter brev och efter presentationen av sig själva,

Har nu deltagarna samlats vid köksbordet och äter kokosnötter och ris. Hur ska dom klara denna vecka med enbart äta kokosnötter och ris?? Vem kommer gnälla mest?

Runt köksbordet diskuteras det om lite allt möjligt. Dels om personliga saker som dom får ta med sig till huset.

Philip har tagit med sig en frisbee som är hans personliga sak. De pratar om olika jobb som dom har haft.

Daniel hittar ett par långkalsonger och en t-shirt,

åh han blir överlycklig över att hitta dom, och han talar om för Philip att han väldigt sällan använder byxor. De pratar om veckofinalen och att när Lennie vann och kom tillbaka till huset så badade flera med kläderna på i poolen.

Första dagen på denna Robinson-vecka!

Nya deltagarna kliver in i huset & Brev till huset!

March 10, 2020

Nya deltagarna kliver in i huset & Brev till huset!

 

Runt kl:11:00 stiger Frida och Philip in i huset.

Deltagarna välkomnar dom redan vid dörren

och tas emot bra. De visas runt i huset.

Det första de nya deltagarna vill göra är att ta en varsin cigg.

Så det går ut på utegården tillsammans med andra rökare

och tar en varsin cigg.

Bb-Huset är i övrigt om gjort, sovrummen är stängda

och istället ska dom få sova i sofforna.

Varm vattnet i duschen är borta.

Maten är borta och det enda dom får äta

är kokosnöt och ris.

Nu ska deltagarna få testa på att vara på en öde ö.

Deltagarna är lite över allt i huset just nu.

Jasmine är irriterad och är trött på allt skit snack

som är i huset, Hon tycker att om det är nånting, kom till mig och prata istället för att gå runt och prata med andra.

Amilia Lennie Daniel sitter i hörnan och pratar med Frida.

Frida berättar om rummet där hon och Philip fick vara i natt.

Det lär märkas hur dom kommer klara

denna vecka i en öde ö.

 

Breeev.

Amilia läser och alla samlas.

Ni kommer denna vecka delas in i lag Nord och lag syd.

Ni får inte röra sånt som är markerat

eller gå inom markerat område.

Bryter man mot någon regel, får man straff.

Det ni nu har på er kommer ni få ha på er hela tiden.

Lite senare kommer ni få veta vilket lag ni tillhör.

Efter brevet sitter alla samlade i sofforna

och drar en presentation av sig själva.

Robinson-veckan är igång

March 10, 2020

Robinson-veckan är igång

 

Julia och Jassa tjafsar om gårdagen. Julia är arg för att hon tycker Jassa störde hennes sömn igår genom att vara högljudd när hon klev in i sovrmmet.

Deltagarna får ett brev. Jassa läser upp. Alla ska sätta på sig varma kläder och gå ut på gården. De tror att Big Brother kommer tömma huset med tanke på Robinson-veckan.

Lennie, Amilia och Glasman sitter och spelar 20 frågor.

De två nya deltagarna Philip och Frida sitter i uppdragsrummet och Robinson-temat är de mer familiära med än de andra deltagarna vid det här laget. Samtidigt smyckar Big Brother upp för Robinson-veckan. Alla täcken åker av sängarna. Sovrummen är avstängda. Tandborstarna är borta.

Hur tror ni att det går för deltagarna?

Frida och Philip flyttar in i gränslandet

March 09, 2020

Frida och Philip flyttar in i gränslandet

De nya deltagarna har nu flyttat in i BB huset i uppdragsrummet som nu heter gränslandet.
Det är Robinsson inspirerat med koja som sovplats.
I rummet fanns ett brev som Philip läste:
"Hej och välkommen till gränslandet, här ska ni bo tills ni får gå in till BB huset. Passa på att lära känna varandra ordentligt"

De verkar trivas bra där inne, de går runt och pratar om intressen och de har även presenterat sig för varandra.
Nu väntar dom med spänning för att få gå in i BB huset.
Frågan är när de får möta de andra deltagarna?

Liverapportering av veckofinalen​

March 09, 2020

Liverapportering av veckofinalen

21.00 så drar programmet igång.

Malin står i studion och hälsar oss välkomna. Moa Wallin är också där. Malin berättar o vilka som hänger löst i kvällens program. Det är Lisa, Victoria och Lennie som hänger löst

Hon hälsar på huset. Hon hälsar speciellt Izabella välkommen. Hon frågar hur det har varit sen hon kom in och Izabella är asglad av hur hon har blivit bemött.

Malin pratar sedan till oss och säger att det har varit en fullspäckad vecka, Jubileumsveckan. Vi får se klipp från veckan som gått. Bland annat;

Deltagarna som blir tejpade med silvertejp, Joakim "Jockiboi" Lundells besök i huset, Lilla Big Brother huset, Pizza-gate (när stora huset inte delade med sig av pizza till lilla Big Brother), Veronicas hårfärgning, Alex tatuering, partysvinet, Izabellas entré, Joe & Tennys besök i huset, när Lennie räddade Mergim, när Jasmine blev räddad av tittarna, Julia ramlar i trappen, Olgas framfart, flirtandet mellan Martin och Amilia

Vi går sedan till studion igen där Malin frågar Moa vad det är som försiggår mellan Martin och Amilia. Moa säger att hon är upprörd över Martin och Amilias flirtande.

Det har bråkats i veckan säger Malin. Köksbråket tas upp då Amilia och Victorias bråk om mat visas. Deras samarbetsförmåga fungerar inte. Konflikten skedde för några dagar sedan och i dag så eskalerade det igen. Det som ifrågasätts är att Amilia inte har gjort så mycket som alla andra i köket denna vecka så hon var köksansvarig.

I studion säger Moa att det är Amilias fel, hon är den lataste i huset.

Malin pratar med huset igen. Det har varit en rolig vecka med freeze och release säger Malin. Sami säger att det har varit otroligt kul. Malin frågar Glasman om han vill få en date med grisen. Glasman vill ha det på en gång.

Malin frågar även Amilia om köksansvaret. Amilia berättar att det inte var kul, att de hade kommunikationsproblem.

Malin frågar Victoria vad som har varit bäst och sämst i huset denna vecka. Bäst var freeze och att Izabella kom in i huset. Det dåliga var att hon hade en dålig dag och det var jobbigt att blotta sig. Sist frågar Malin Julia om Olga bor kvar i huset. Julia säger att hon inte är kvar.

Malin säger att efter pausen så ska det avslöjas vem som vann tävlingen tidigare i veckan och kan rädda en av deltagarna.

Efter pausen så säger Malin att nu ska de tre som som sitter osäkert bli två.

Malin pratar med huset igen och säger att hon ska avslöja vem som vann tävlingen.

I tävlingen så fick deltagarna svara på frågor och springa på ett löpband, svarade de fel på frågorna så fick de springa på lego. Deltagarna får se klipp från de som deltog i tävlingen. De skrattar högt. Glasman, Martin, Julia, Amilia, Mergim, Sami, Jasmine och Izabella deltog i tävlingen. Malin ställer några frågor till deltagarna. Malin avslöjar vinnaren i tävlingen, det är Martin som vann.

Martin ska nu välja vem han vill rädda. Martin säger att han är säker på vem han ska rädda. Han väljer Victoria för att hon är snäll, omtänksam och en roligt person att hänga med. Hon sprider glädje. Malin fråga hur Lisa känner och Lisa säger att det inte känns kul. Lennie säger att han inte är nervös.

Malin lämnar deltagarna och påminner oss om att vi kan gå in i appen och lägga vår röst på vem vi vill ska stanna kvar denna vecka. En av Lennie och Lisa ska lämna i kväll.

Direkt efter pausen säger Malin att maten står i fokus i årets Big Brother. Bråken har med maten att göra.

Utifrån detta så kommer deltagarna nästa vecka ha en Robinson-vecka. Detta då Robinson har nypremiär på TV4. Det kommer bli kaos och Malin säger att de inte vet vad de sätter igång. Deltagarna ska få palmhjärta och kokosnötter.

Hon säger sedan att det finns en deltagare som varit med i både Robinson och Big Brother. Nämligen Gurkan Gazi, och han är i studion. Vi får se klipp från Robinson och Big Brother när Gurkan ska äta äckliga saker.

En smal och fräsch Gurkan Gasi sitter i studion och pratar om Robinson och Big Brother. Gurkan tyckte Robinson var jobbigast, där fick man inte äta. Big Brother var mer psykiskt jobbigt. Gurkan säger att de i huset kommer hata varandra, att de kommer hugga varandra när de inte får vettig mat. Gurkan tror ändock att det är svårast att äta sånt på en ö, då det är varmt där också. Malin frågar vilket program Gurkan hade velat göra igen, Big Brother eller Robinson

Gurkan hade valt att göra Robinson igen när han får välja på Big Brother och Robinson.

Efter samtalet med Gurkan säger Moa att hon har observerat Mergim denna vecka. Moa säger att hans mörka energi i vanliga fall inte har varit framme lika mycket. Vi får se klipp där Mergim pratar om spöken i sin hjärna, han berättar att hans hjärna är fucked up och att de sagt till honom i bikten att det med Amilia inte stämmer, det om att hon hade sagt att hon skulle mörda honom. De visar när Mergim ber om ursäkt och pratar lugnt med Amilia och Lisa.

Moa säger att Mergim mår piss. Man får inte glömma att han är 21 år och osäker på sig själv. Hon tror han har tappat kontrollen över sig själv och att han gör sitt bästa för att vara snällare.

Moa har även observerat splittringar inom Team Rainbow. Vi får se ett klipp där Sami pratar med Glasman. Glasman säger "Vi ska inte lita på någon" och att de inte litar på Jasmine fullt ut längre. De är osäkra på Julia också men hon är den närmsta de två kan lita på just nu. Men de anförtror inget till henne.

Moa säger att antingen är de paranoida eller så försöker alla spela ut dem. Det kan vara lite av varje tror Moa. Men hon vet inte vad de oroar sig för och varför de inte kan lita på de närmast dem själva. Hon är ej imponerad av Glasman i huset. Hon tycker han är mycket snack och lite verkstad.

Malin frågar Moa om att Sami lämnade glasman när Jocke kom in. Glasman borde vara orolig för det tycker Moa.

Vi får se en film från när Jocke kom in. Filmen visar hur deltagarna blev starstrucked. Hur deltagarna smörade för honom och Tenny och Joe samt Christian.

Detta var helt sjukt tycker Moa. De talar om att Amilia visade sig obrydd mot Jocke. De tror att hon gjorde så för att visa att hon inte bryr sig. Fast hon gör det.

Malin pratar med huset igen. Det är en spänd stämning.

Malin börjar prata relationer. Först ut är Sami.

Malin frågar om Samis relation till rymden. Sami börjar prata om Spacetrooper Jacobsson.

Malin frågar Lennie om vem som är mamma och pappa i huset. Pappa är Borgmästaren Alex och mamma kanske är Lennie själv. Malin frågar även Martin om han har mycket känslor i kroppen. Martin säger att han har det men att han nog inte har visat det. Malin undrar om han har känslor är någon speciell person och då svarar Martin att han har starka känslor för många, bland annat Sami och Glasman. Jasmine får samma fråga och hon svarar Julia, Izabella och Lisa.

Malin frågar Lisa om hon tror att hon har tittarna på sin sida. Lisa svarar inte på frågan utan säger att hon vill att tittarna ska göra et som är rätt för dem. Lennie känner sig inte nervös och kan inte säga vad han känner just nu.

Malin frågar Julia vem hon tror få stanna i huset. Julia tror Lisa blir kvar i huset.

Malin påminner oss att vi ska rädda vem vi vill ha kvar i huset och att vi får ett resultat efter pausen.

Direkt efter pausen så har vi ett resultat. Malin ber deltagarna att förbereda sig.

Lisa och Lennie ska gå in i uppdragsrummet där de kommer få reda på vem som får stanna.

Lisa säger till de andra att de ska ta hand om varandra och vara snälla mot varandra.

Lennie säger att det vore svintråkigt om han själv skulle lämna.

De har 1 min att krama om varandra och sen ska de in i uppdragsrummet.

Vi får se deltagarna krama om varandra.

Tillbaka i studion så presenterar Malin oss inför 2 nya deltagare som ska gå in i huset senare i kväll.

Malin presenterar Frida och Philip.

sMalin frågar de nya deltagarna hur det känns. Philip säger att i går var han svinnervöst men nu känns det jättebra. Frida känner tvärtom säger hon.

Malin ber Frida och Philip att berätta lite mer om sig själva och Philip säger att han kommer från majorna, gillar hundar och älskar att kasta frisbee. Han tror att han är lik Sami i huset och att de kommer passa bra ihop. Han har kollat en hel del på Big Brother men tror inte det är en fördel.

Frida berättar att hon bor i Oslo och är servitör. Frida har kikat mycket på Big Brother. Hon säger själv att hon har nördat innan och är ett stort fan. Glasman, Sami och Jasmine är favoriter för henne.

Malin säger att de kommer släppas in senare i kväll i huset. Hon önskar dom lycka till.

Malin går tillbaka och talar med deltagarna i huset. Detta medan Lisa och Lennie sitter i uppdragsrummet och väntar på ett resultat.

Jasmine hoppas på att Lisa kommer tillbaka, hon tror på Lisa.

Mergim säger att han känner att det är katastrof, han vill ha in Lennie. Mergim vet ej om han ska va kvar i huset om inte Lennie kommer tillbaka.

Malin säger till deltagarna att de i kväll ska käka mycket och sov gott för nästa vecka är det Robinson-vecka. De kommer få äta kokosnötter och ha ö-råd bland annat.

Vi går sedan till uppdragsrummet för att ge resultatet.

Malin säger att tittarna har röstat. En kommer få gå in i huset och en får gå ut ur huset.

Lennie får vara kvar i huset. Lisa går ut till studion på en gång. Lennie ska vara kvar i uppdragsrummet ett tag till. Samtidigt så är Mergim och Amilia jätteledsna och sitter och väntar utanför uppdragsrummets dörr.

Ute i studion så säger Moa att hon är överraskad, hon tror Lisa är ledsen. Hon har inte fel. Lisa kommer ut. Hon är märkbart ledsen och gråter. Malin säger att Lisa ska få tid att samla ihop sig och att de ska snacka sen. Hon säger hej å och att vi kan se samtalet på c-more i morgon. En intervju med Lisa.

LENNIE FÅR VARA KVAR!​

March 09, 2020

LENNIE FÅR VARA KVAR!

JAAAAAAA skriker Mergim när Lennie kommer ut från uppdragsrummet.
Stämningen är lite stel från vissa deltagarna, speciellt från dom som ville ha kvar Lisa..
Lennie kastar av sig tröjan och tar Amilia i handen och hoppar i poolen med kläderna på, Mergim är redan i poolen.
Sami blir övertalad att hoppa i poolen så han hoppar också i med kläderna på!

Jasmine blir tröstad av Martin inne i sovrummet, hon är ledsen att Lisa åkte ut.
Deltagarna tror att det INTE kommer in någon ny deltagare..... MEN så fel dom har 😉

 

De har precis fått in lite alkohol och de tar en SKÅL för Lisa!

Vad tror ni om reaktionen när de 2 nya deltagarna kommer in?

Hetsiga diskussioner!

March 09, 2020

Hetsiga diskussioner!

Kring köksbordet sker diskussioner kring

köksteamet och matlagning i huset.

En del har svårt för att hjälpa till i köket.

Och det blir en hel del hetsiga diskussioner.

Då en del känner sig påhoppade.

Det pratar även om saker som kan bli bättre i huset.

Vi måste lyssna på varandra och hjälpas åt.

Sami börjar plocka undan från köksbordet.

En del lämnar bordet och några sitter kvar och fortsätter prata.

Fråge-stunds-lek & Mister cool!

March 09, 2020

Fråge-stunds-lek & Mister cool! 😜

 

Några timmar innan veckofinalen roar sig deltagarna

med en frågestunds lek. Från sovrummet så flyttade dom sig till sofforna och fortsätter leken där.

Nåt kul som dom har kommit på själva att göra i huset.

Lite lek är ju alltid kul.

Fast det oftast dessa dagar är riktigt drygt.

Söndagar & Måndagar är som vilodagar för dom i huset,

och för oss som tittar så händer typ nada att se på.

Några av deltagarna samlas i köket, där matlagning pågår.

Ser ut att bli något med Pasta, Spagetti.

Sami sjunger på Snook - Mister Cool låten

och han kan hela texten.

Ser du fram emot kvällen? Är det någon av dom tre

Lennie Victoria Lisa som blir räddade ikväll tro?

Hur hoppas du att veckofinalen slutar?

Måndag morgon

March 09, 2020

Måndag morgon

Det är måndag morgon i huset och veckofinalen är några timmar bort. Spännande!
Det är en lugn morgon i huset, Amilia började med frukosten och Sami tar disken. Glasman och Bella sitter med i köket och håller sällskap med en varsin kaffekopp.
Bella är lite fundersam över vem som hade plockat av henne hårmössan och satt en öronpropp i hennes mun, och det är ingen som vill erkänna, Mergim och Lennie flinar lite när hon frågar dom.

Mergim har problem med sin arm och hand, den är stel och blå och han har jätteont, det hände något igår.
Han var varit inne i bikten och de ska ringa in läkaren som ska få titta på den.

Alex och Julia har varit inne i gymmet och tränat. Alex kör på styrka och Julia hoppar hopprep, men hon tycker hopprepen är värdelösa.

Nu sitter gänget och äter frukost och det är en god stämning och de planerar vad de ska ha på sig ikväll. Julia kör på peruken ikväll låter det som.

En sista uppdatering för ikväll

March 08, 2020

En sista uppdatering för ikväll

Som vi redan berättat så har det varit en lugn dag i BB-huset.
Nu under kvällen så började BB-låten spelas och deltagarna går igång direkt och börjar dansa.. Men de får inte dansa så länge för sen kommer rösten "Freeze" och alla försöker stå still, de tror att grisen ska komma, men där har dom fel grisen dyker inte upp. Däremot så börjar BB-låten spelas igen och vi trodde säkert att någon skulle börja dansa. Men de står still och sen kommer release me och de får röra sig igen.
De skriker och ber BB om att få höra låten, men den spelas inget mer.

Sen kommer Freeze nummer 2 kort därefter och Martin och Viktoria var i slussen när "Freeze 2" kom upp och de hörde inte det från slussen, så de kollade om Mergim och Lennie var kittliga, allt för att retas lite extra.

Efter stund så börjar Mergim och Julia att springa runt och jaga varandra för de ska kittla varandra. De ser glada ut och det är skämtsamt humör mellan dom. Mergim får också hjälp av Glasman att kittla Julia när hon ligger på golvet i köket.

Nu börjar några göra sig nattklara för de deras klocka går fortfarande en timme före våran.
Jasmine har klippt håret lite och tycker det blev bra.

EXTREEEMT LUGN KVÄLL

March 08, 2020

EXTREEEMT LUGN KVÄLL

Amilia och Lennie har lagat middag.

 

Amilia berättar om att hon har en mjölktand kvar och att hennes tandläkare har sagt att hon kan tappa den när som helst. Hon säger att det skulle vara en mardröm att tappa en tand på TV.

 

Deltagarna sitter i soffan och poolrummet och pratar om allt mellan himmel och jord.

 

Martin, Jassa, Alex, Victoria och Lisa sitter i soffan och diskuterar sex. Ämnen som tas upp:

Att ha sex medan tjejen har mens, att killar oftast bryr sig om att de själva kommer. att ge och ta oralsex, analsex och porr.

Det visar sig att Lisa aldrig varit på den mottagande sidan av oralsex, utan hon är en giver.

 

Daniel och Sami ligger i gula sovrummet och planerar inför BBK. De pratar också om idéer på pranks de kan göra i huset.

STÄDSÖNDAG​

March 08, 2020

STÄDSÖNDAG

Det är söndag och det är som alla andra söndagar väldigt lugnt i huset. Tidigare idag har det varit husmöte och Julia ska prata med Jasmine senare under dagen om bråket som hände igår!
Det är städdag och deltagarna plockar, dammsuger, dammar, diskar och skrubbar.
Viktoria förbereder lunchen och idag blir det soppa, och hon föreslår att man kan äta soppan ute idag.
Flera av deltagarna önskar McDonalds till middag och Lisa tar beställningarna, och jösses vilken beställning det blev.
Vi får väl se om BB tar emot önskan och levererar till slussen.
Viktoria får hjälp i köket av Alex och Lisa, Sami och Glasman sitter och håller sällskap!

Som sagt en lugn söndag! Men sånt kan ändras fort i BB, det vet vi!

Jasmine & Julia vänskap!❤️

March 08, 2020

Jasmine & Julia vänskap!❤️

 

Jasmine & Julia sitter inne i sovrummet och pratar om deras vänskap till varandra i huset.Att dom dels fann varandra redan från dag 1. Att dom även kommer att ha kontakt utanför huset. Dom pratar om deltagare som kanske kommer in i huset. De pratar om en hulk en med stora muskler. Eller någon som Kim. Jasmine tror att Julia är populär där ute bland oss tittare och tror inte på att hon kommer lämna i huset i första hand. Julia tror detsamma om Jasmine.

De pratar lite om de andra deltagarna i huset, vem som bjuder mest på sig själv och som är rolig. De kommer fram till att de måste vara Sami och Glasman, men även att Victoria är den som har skön härlig energi att bjuda på inne i huset. Jasmine berättar om att hon va osams med sin syster innan hon gick in i huset, men att nån dag innan hon gick in i huset så blev dom sams. Men att hon såg aldrig henne innan hon gick in i huset. Samtalet medan de två flyter på.

Fin vänskap mellan de två, eller kan det vara fejk från någon sida,vad tror ni?

Kopi av - Jasmine & Julia vänskap!❤️

March 08, 2020

Jasmine & Julia vänskap!❤️

 

Jasmine & Julia sitter inne i sovrummet och pratar om deras vänskap till varandra i huset.Att dom dels fann varandra redan från dag 1. Att dom även kommer att ha kontakt utanför huset. Dom pratar om deltagare som kanske kommer in i huset. De pratar om en hulk en med stora muskler. Eller någon som Kim. Jasmine tror att Julia är populär där ute bland oss tittare och tror inte på att hon kommer lämna i huset i första hand. Julia tror detsamma om Jasmine.

De pratar lite om de andra deltagarna i huset, vem som bjuder mest på sig själv och som är rolig. De kommer fram till att de måste vara Sami och Glasman, men även att Victoria är den som har skön härlig energi att bjuda på inne i huset. Jasmine berättar om att hon va osams med sin syster innan hon gick in i huset, men att nån dag innan hon gick in i huset så blev dom sams. Men att hon såg aldrig henne innan hon gick in i huset. Samtalet medan de två flyter på.

Fin vänskap mellan de två, eller kan det vara fejk från någon sida,vad tror ni?

Kopi av - Jasmine & Julia vänskap!❤️

March 08, 2020

Jasmine & Julia vänskap!❤️

 

Jasmine & Julia sitter inne i sovrummet och pratar om deras vänskap till varandra i huset.Att dom dels fann varandra redan från dag 1. Att dom även kommer att ha kontakt utanför huset. Dom pratar om deltagare som kanske kommer in i huset. De pratar om en hulk en med stora muskler. Eller någon som Kim. Jasmine tror att Julia är populär där ute bland oss tittare och tror inte på att hon kommer lämna i huset i första hand. Julia tror detsamma om Jasmine.

De pratar lite om de andra deltagarna i huset, vem som bjuder mest på sig själv och som är rolig. De kommer fram till att de måste vara Sami och Glasman, men även att Victoria är den som har skön härlig energi att bjuda på inne i huset. Jasmine berättar om att hon va osams med sin syster innan hon gick in i huset, men att nån dag innan hon gick in i huset så blev dom sams. Men att hon såg aldrig henne innan hon gick in i huset. Samtalet medan de två flyter på.

Fin vänskap mellan de två, eller kan det vara fejk från någon sida,vad tror ni?

Djur i huset & Söndag Eftermiddag! 😝

March 08, 2020

Djur i huset & Söndag Eftermiddag! 😝

 

Amilia & Lisa sitter i sofforna och pratar. Amilia säger till Lisa att jag hade velat lagt min röst på dig. Lisa pratar om hur det är att hänga löst, Att det blir blandade känslor. Amilia gråter och hon vill inte att Lisa ska åka hem.

Julia och Isabella är ute i poolrummet.

De pratar om olika energier i huset.

Julia går och sätter sig i soffan tillsammans med Amilia och Lisa och även Lennie har kommit till sofforna.

Julia berättar för Isabella hur mycket hon saknar sin hund där hemma, och att redan första dagen i huset så va hon ledsen för att hon sakande sin hund.

Tänk om dom fick möjlighet att ta med sitt husdjur till huset.

Katt skulle ju funka, eller kanske en mini gris 🤪 Hund blir nog lite svårare då dom inte får gå ut och gå med den. Grisen kan man ju lära gå i kattlåda 😅 kanske? 🤪

Tycker du det skulle vara tillåtet med Djur i huset?

Husmöte med äggsklusivt avslöjande & ursäkt​

March 08, 2020

Husmöte med äggsklusivt avslöjande & ursäkt

Deltagarna har haft husmöte, såsom de har varje söndag.

Alex har sedvanligt som den borgmästare han är, varit mötesordförande.

Nedan kan ses en film från mötet.

Agendan innehöll:

 1. Ursäkt från Julia samt diskussion om att inte prata om Olga på fester

 2. Mer diskussion kring festen i går, alkoholfördelning m.m.

 3. Sluta spraya toaspray i ansiktet på folk... Sami ;)

 4. Nya matgrupper. De som kommer vara ansvariga nästa vecka är Lisa, Izabella, Mergim och Martin som stand in.

 5. Städning, vem som gör vad.

 6. Vem gjorde pranket med äggen i går. De diskuterar och kommer kollektivt fram till att det måste vara Victoria och Jasmine. Mergim lurar Jasmine att avslöja sig själv. Men något riktigt erkännande kommer aldrig.

 7. Izabella berättar om första tiden i huset

 8. Mötet avslutas

Team Rainbow och coaching​

March 08, 2020

Team Rainbow och coaching

Sami och Glasman sitter på utegården och chillar.

Sami & Glasman diskuterar vem de tror åker i morgonens veckofinal. De tror på Glempan (Lennie) eller Lisa. Glasman tror att Mergim kan ha vunnit tävlingen och kommer då rädda Lennie. Då åker Lisa tror de.

De ser ett knäckt ägg och en fjäder däri. De tycker det är morbid.

Julia och Glasman snackar om att det är cirka 10 veckor kvar. De undrar om de kommer palla. Julia tror Glasman kommer fixa det.

Det är lite kallt ute så Glasman och Sami går in till poolrummet.

Alex frågar grabbarna om de ska ta husmöte klockan 12.00. Alex ber Sami att sluta spruta toaspray i ögonen på folk.

Glasman och Sami snackar om team Rainbow (som kan ses i första filmen) och Alex ser ut som ett snack på gården.

Sen kommer Julia in i poolrummet och Glasman coachar henne i hur hon ska snacka med Jasmine senare i dag

Frukost!

March 08, 2020

Frukost!

Deltagarna har nu ätit frukost. Ägg har förtärts och Sami har kommit på att han nog är allergisk mot psykopater. 😂 Han är puffig runt ögonen och då måste ju konklusionen vara att man är allergisk - mot psykopater. Han säger att han nog också är psykopat så jobbigt att vara allergisk mot sig själv.

De pratar annars glatt om gårdagskvällen och trots några dispyter så verkar det ha varit en av de bättre festerna för de flesta. Mergim hade jättekul säger han.

Izabella och Julia snackar om Olgas framfart

March 08, 2020

Izabella och Julia snackar om Olgas framfart

Izabella och Julia sitter på utegården och snackar om gårdagskvällen och Izabella berättar att hon var sur över att få en drink på sig. Hon undrar även lite över konflikten mellan Olga och Jasmine.

Julia säger att hon betedde sig illa mot Jasmine men att det finns en underliggande anledning till det hon sa.

Julia tyckte Alex var jättebra och tog hand om situationen. Hon uppskattar om hon blir tillsagd men Izabella tror inte Olga tar det så bra i stunden.

Julia pratar om att de inte ska prata om Olga, för då kommer hon fram.

Julia bestämmer sig för att inte dricka i morgon, hon dricker inte mycket utanför huset och går inte ut.

Nu är alla vakna!

March 08, 2020

Nu är alla vakna!

09.50 och Big Brother spelar lugnt musik för deltagarna och tänder lamporna.

Victoria har drömt om att hon var kär i Alex och att hon åkt ur Big Brother-huset.

Alex pratar m Jasmine om Julia. Hon somnade i andra sovrummet bredvid honom och de pratar även om hennes utbrott under kvällen/natten.

Nu är nästan alla vaknar och det fixas frukost i köket. Amilia håller på att fixa frukost bland annat, vilket inte hör till vanligheten.

När Jasmine kommer ut i köket så sitter Julia på en stol. Hon frågar direkt Jasmine om du kan snacka sen. De har nog en hel del att prata om. Julia ser trött ut, minst sagt och är ganska tyst.

Vad händer efter Big Brother?

March 08, 2020

Vad händer efter Big Brother?

Mergim och Izabella pratar om utröstningen på måndag. Izabella tror Lennie kommer åka ut. Hon har inte samma bild av Lennie som Mergim. Hon har inte sett den härliga Lennie som Mergim ser.

De pratar om att man kommer ha ett band utanför huset. Izabella som har varit med i Big Brother tidigare säger att man umgås och har ett band med alla när man kommer ut. Mergim säger att det är flera som han vet att han aldrig kommer umgås med.

Mergim vet att han inte kommer umgås med Glasman utanför. Han tycker att Glasman tror att han är störst, att han går med huvudet högt. Mergim gillar tydligt inte Glasman. Izabella håller inte med, hon diggar honom och tycker han är skön.

Mergim gillar inte att Glasman inte har tid att prata med honom trots att han tidigare sagt att han vill snacka.

Mergim känner att han har blivit bättre i huset, inte lika mycket drama. Han hade jättekul i går kväll.

Mergim pratar om att han ska umgås med Anty på utsidan och kommer känslor så tar han det då.

Vad tror ni, kommer alla umgås med alla efter BB?

Några få har vaknat

March 08, 2020

Några få har vaknat

Big Brother har ännu inte väckt deltagarna men Alex har vaknat. Han fixar inordning sig i badrummet.

Izabella är också vaken och fixar sig. Hon går för att väcka Mergim men Amilia sover på Mergims plats så hon väcker fel person.

Hon ursäktar sig och går ut i köket till Alex. Mergim kommer så småningom. De talar om natten. Det var mycket hångel och drama. Folk var "sugna".

De diskuterar vem som hånglade med vem. De hade snurra flaskan. Mergim hånglade bara med Julia. Lisa & Lennie hånglade, de undrar om det kan vara något där.

Mergim & Alex säger att det var svinkul i går och Alex säger att det var kontrollerat.

Alex, husets gentleman.....eller?!​

March 08, 2020

Alex, husets gentleman.....eller?!

Hela gruppen sitter i soffan och har kul. Julia sätter sig bredvid Alex och de börjar prata om det som hänt tidigare under kvällen.

Hon säger att hon vill sova med honom. Men han förklarar att han inte vill sova med någon tjej i huset. Han förklarar att han är borgmästare i huset och hans säng är hans borg. Han förklarar också att han har en queen och det är hans dotter.

Han vill inte göra något med någon i huset för att han vill respektera sin dotter, som är den viktigaste personen i hans liv.

Han säger att han vill respektera alla kvinnor i huset och han har tidigare även fått höra av Jasmine under kvällen att hon tycker han är den bästa killen i huset. Han respekterar alla personer och speciellt kvinnorna i huset.

Alex och Julia verkar vara på samma nivå. Ingen av de vill ha sex i huset, men närhet är viktigt tycker båda. Och han säger att de kan kramas på dagarna, men han vill sova själv.

Sami och de andra börjar retas med Alex och Julia att de ska kyssar. Men då ryter Alex ifrån och tycker de är löjliga.

Det är mycket flams och trams just nu i huset.

Festen tog hastig och lustigt slut

March 08, 2020

Festen tog hastig och lustigt slut

Gänget får in mera alkohol via slussen lagom tills de haft rök och kisspaus. Ikväll har storebror verkligen varit generös med alkoholen.

Och att Glasman hållit sig till alkoholfritt hela kvällen kanske har gjort att vissa fått mera alkohol än vad de borde. Julia är en av dessa som blivit väldigt onykter denna kväll. Hon blir sur på storebror för att hon inte får höra sin låt.

Hon blir inte heller jätteglad över att hon inte får gehör när hon flirtar med Alex. Hon blir sur för något och festen dör lite. Av misstag råkar den nya tjejen Izabella få ett vinglas över sig av just Julia. Det var dock en olyckshändelse.

När Alex, Victoria och Jasmine står ute på gården och pratar om just Julia och att hon är på Alex den här kvällen som en igel, kommer hon ut. Alex säger åt henne att gå försiktigt ner för trappan tre gånger men hon pekar bara finger åt honom och går ner för trappen. Och halkar givetvis. Hon får hjälp upp av gänget. (klipp finns i gruppen)

Det är hennes favoritbyxor så hon är inte jätteglad. Men vill ändå inte göra en stor sak av detta.

Vi får helt enkelt se hur denna kvällen slutar.

Sanning eller konsekvens

March 07, 2020

Sanning eller konsekvens

Just nu leker huset Sanning eller konsekvens. Och alla utom Sami och Glasman är med .

Glasman hoppade av efter att Julia tungkysst honom med salt i munnen. Utmaningarna har väldiga undertoner på sex. Mycket handlar om att man ska kyssa andra när det är konsekvens.

Och är det sanning de väljer så blir det många olika frågor om vem som är sexigast i huset. Vem man skulle vilja ha sex med och så vidare.

Den som får den elakaste konsekvensen är utan tvekan Izabella som får utmaning av Mergim att äta två råa ägg. Hon nästan kräks stackaren.

De bestämmer sig för att ta en rökpaus och kisspaus och Lisa ger Julia tips om att försöka förföra Alex.

Men inne i rosa sovrummet pratar Alex, Amilia och Lisa med varandra och han säger att han inte vill göra något med någon i huset. Lisa säger att Julia vill ha honom. Men han säger "det är vad jag vill som gäller"

Kycklingfilé & Potatismos till middag​

March 07, 2020

Kycklingfilé & Potatismos till middag

Kvällens middag består av potatismos och kycklingfilé, och gänget hugger in njuter av maten.

Det som är fint att se är att alla är samlade och äter mat ihop. Det har inte alltid varit så andra säsonger av Big brother. Men det här gänget gillar att äta tillsammans och ha en naturlig stund då hela gruppen samlas tillsammans.

Alex ber sin bordsbön och alla verkar glada denna kväll. Kanske det beror på att de fått alkohol vem vet.

Men vi som tittar vet att i ett Big brother hus kan det växla fort med stämningarna. Kvällen har bara börjat så vi får väl se vad som sker framöver.

Is Olga alive eller är det Julia?!

March 07, 2020

Is Olga alive eller är det Julia?!

Musik i huset denna kväll och gänget dansar för fullt. Lisa, Mergim, Victoria och flera andra dansar inför kamerorna utanför gymmet.

Senare börjar de dansa mellan köksön och sofforna där de har blivit husets dansgolv.

Julia dansar utmanande och de undrar om "Olga" redan har vaknat till liv. (Olga är Julias alter ego när hon är onykter)

Men Sami säger att det här är inte Olga det är Julia. Olga är mera vulgär. men de andra är inte helt säkra. Hon fortsätter att dansa sexigt och får med sig Alex upp på dansgolvet. Han verkar dock lite generad och slutar fort. Men just nu är stämningen i huset bra, och det vankas snart middag. Olga hittar en palm hon dansar med. Då är Sami helt övertygad om att det är Olga som vaknat.

Victoria har svarat på tittarnas frågor

March 07, 2020

Victoria har svarat på tittarnas frågor

Ni har tittarna fått kommit på frågor till de nominerade deltagarna Lennie, Victoria och Lisa.

Deltagarna ska var för sig, precis som förra veckan, bevara frågorna enskilt i annexet.

Sist ut att svara på tittarnas frågor är Victoria

 • Varför ska tittarna rösta på just dig?

 1. Vem har du ändrat uppfattning om i huset?

 2. Kan det bli något kärleksmässigt mellan dig & Alex?

 3. Vem tycker du gnäller mest i huset?

 4. Finns det sexuell frustration i huset?

 5. Skulle du kunna ha en fling med Sami? Hur skulle era barn bli?

 

 1. Rätt många, speciellt Jasmine- till det positiva. De har klickat jättebra, trodde inte det.

 2. Nej, inte för tillfället. Bra vänner. Har inte de känslorna för Alex

 3. Mergim & Amilia, de gnäller på det mesta (person och agerande) och hjälper till minst i huset.

 4. Absolut inte så mycket. Men såklart om man tänker att man skulle vara här länge. Nu är det okej.

 5. Känner starkt för Sami, men inte på det kärleksmässiga planet. Tycker genuint om. Barnen skulle bli som en alien som kom in i går, speciella barn med mycket energi.

 6. Sjukt bra energi, vettiga åsikter och tankar. Går in i konflikter som går emot hennes principer, jobbar med relationer. Energifylld. Stark kvinna och en bra förebild.

Lisas frågor och svar

March 07, 2020

Lisas frågor och svar

Ni har tittarna fått kommit på frågor till de nominerade deltagarna Lennie, Victoria och Lisa.

Deltagarna ska var för sig, precis som förra veckan, bevara frågorna enskilt i annexet.

Den andra som ska svara på frågor är Lisa

Vad tycker du om att hänga löst igen?

Vem tycker du är latast när det kommer till hushållssysslor?

Är du inställsam mot de andra i huset?

Vad tycker du om Olga?

Finns det grupperingar i huset?

Varför ska du rädda s kvar i huset en vecka till?

Lisa vill jättegärna vara kvar. Det är jättejobbigt att vara nominerad igen.

Sami, Amilia & Victoria har varit köksansvariga denna vecka. Sami gör saker i sin takt men Amilia har inte gjort mycket i köket. Så Amilia är latast

Hon är äkta. Izabella sa när hon kom in att Lisa var snäll, varm och äkta.

Älskar Olga

Förut var gruppering av 4, Lennie, Mergim, Anty och Amilia. Har lösts upp sen Anty drog. Gula sovrummet jobbar ej med grupperingar. Mergim & Lennie är nära. Victoria har lyft Lisa sen hon kom in.

Så glad. Mycket att ge. Är sig själv och tänker på andra

Lennie svarar på tittarnas frågor​

March 07, 2020

Lennie svarar på tittarnas frågor

Lennie är först ut att svara på tittarnas frågor

Hans frågor är

 1. Vad känner du för Amilia, finns det chans till roman?

 2. Vad är det roligaste du har bjudit tittarna på i huset?

 3. Du valde att rädda Mergim. Beskriv er vänskap

 4. Om du måste välja vem du helst vill ha tu och vem du helst vill ha kvar

 5. Varför borde man rösta på dig i veckofinalen?

 6. Vem tycker du är en värdig vinnare och varför?

 

 • Mergim är en speciell person. Viktgt att Mergim känner sig stöttad av honom. Storebrorsrelation. Känner att han måste ta hand om honom. Merim betyder mycket där inne

 • Stanna kvar - Mergim, Amilia, Alex. Lämna - Glasman. Glasman har han ej pratat så mycket med

 • För att han trivs bra. Hoppas kunna släppa tävlingskänslan nu

 • Sami! Helt fantastisk person. Helt fantastisk. lättsam rolig. Genomärlig och snäll. Hoppas han vinner före Mergim och Amilia

 1. Nej, det finns ingen chans. Båda känner detsamma

 2. Kan inte komma på något. Har inte hittat sig själv där inne. Svårt att landa i sig själv i huset. Inte hunnit bjuda på sig själv. Ev. var batterimannen lite rolig, skräckveckan kommer bli rolig och han kommer bryta ihop

Alex & Jasmine snackar om Anty & Mergim​

March 07, 2020

Alex & Jasmine snackar om Anty & Mergim

Jasmine och Alex sitter och pratar om Anty och "den gruppen".

Alex berättar om triangeldramat mellan Mergim, henne och honom och att han efter hon åkte ut har fått en annan bild av allt.

Jasmine hade ingen aning om att det var så.

Alex berättar att han och Lisa var de i rosa sovrummet som stod lägst i kurs. De blev bara viktiga när de behövdes som nummer.

De pratar om Mergim och att Anty skyddade honom genom allt. Jasmine säger att Mergim kommer få så mycket hat på utsidan och hon är rädd för hans skull. Då kommer den riktiga läxan säger hon.

De pratar om vad Mergim har sagt och ord som "du har inget här att göra" och "hund" till Julia. Han visar ingen respekt säger de.

Lunch

March 07, 2020

Lunch

Sedan Alex räddades tidigare på förmiddagen så har Julia och Jasmine legat i sovrummet och snackat om festen i går, Martin och valet av att göra Alex immun. De har även diskuterat Mergim, diskussionen gick precis likadant som alla andra redan haft.

Mergim har bäddat i sitt sovrum och militär-likt gjort sängarna perfekt bäddade.

Alla deltagarna äter nu lunch. Det är köttbullar, prinskorv, tortilla (ser det ut som) m.m.

Alex och Sami meddelar de övriga deltagarna att de från nu "Släppa alkoholen helt i de andras händer". Detta då det inte uppskattas. De andra förstår.

Alex sitter säkert!

March 07, 2020

Alex sitter säkert!

Klockan 11:18 så får deltagarna brev.

Victoria hämtar brevet och Martin läser.

Deltagarna samlas i köket. Det är dags för deltagarna att ta ett beslut. De ska gå in i ett sovrum och välja vem som ska sitta säkert i veckofinalen

Vem av Lennie, Lisa, Alex och Victoria ska räddas.

Alla förutom just Lennie, Lisa, Alex och Victoria går in i det gröna sovrummet. Immunitet ska utdelas och Amilia tar ton först. Julia avbryter och säger att hon lägger sin röst på Alex. Glasman säger att Alex är den viktigaste för huset och jätteviktig för honom i huset. De andra håller med. Det gick fortare än blixten.

Ingen hann ens säga något annat. Det tog högst 2 minuter.

De väljer att ge immuniteten till Alex.

Deltagarna samlas igen i köket och berättar att valet föll på Alex.

Alex blir glad och kramar om allihopa.

Vem ska deltagarna rädda?

March 07, 2020

Vem ska deltagarna rädda?

Efter brevet tidigare där deltagarna fick reda på att de under dagen ska rädda en deltagare av de som sitter löst så har taktiksnack skett lite överallt i huset.

Lisa, Lennie, Victoria, Alex sitter löst. En av dem ska räddas.

Mergim och Martin snackar i ena sovrummet.

Mergim vill rädda Lennie, som han är närmst i huset. Lennie räddade ju även honom tidigare i veckan, så inte så konstigt.

Sami & Glasman har bestämt sig för att de vill att Alex ska bli säker. De pratar om att Mergim försöker övertyga alla om att rädda Lennie.

Sami & Glasman diskuterar hur de ska kunna rädda Alex. De tror det står mellan Alex och Lennie. De pratar även om Lennies val att rädda Mergim och att Amilia inte tycker om det ännu. De tyckte hans skäl att välja Mergim var totalt fel. Medberoende tycker de att det är. De är oerhört trött på Mergims beteende och Glasman önskar att tittarna kunde få bestämma om Mergims beteende är värdigt för BB 2020.

Valet ska göra runt 11.00 enligt Big Brothers hålltider på schemat, så vi får se vem huset kommer rädda. Det synes som att någon av Alex och Lennie kommer sitta säker just nu.

Brev! En deltagare ska räddas!

March 07, 2020

Brev! En deltagare ska räddas!

Deltagarna samlas i soffan.

Nya tjejen Izabella läser brevet. Hon säger att Alex, Lisa, Lennie och Victoria sitter löst i veckofinalen och de övriga i huset ska välja vem en av dem som sitter säkert i veckofinalen.

De ska meddela sitt beslut under dagen.

Äggsklusivt

March 07, 2020

Äggsklusivt: Sami har kommit på vem som placerat ut äggen!

Hela huset städas efter nattens fest.

Vem skulle lägga ut ägg på gården säger Sami. Han säger att någon försöker sätta dig honom. Han säger till Glasman att det är lönlöst. Det är äggcentriskt beteende.

Glasman tror inte det är Mergim, han skulle aldrig kunna hålla masken.

Plötsligt säger Sami; Virran sa till Jassa att hon var tvungen att prata med henne i natt och de gick ut till sofforna. Sami tror det kan vara dem. Glasman håller med.

Virran sa till Vickan att det är ägg på gården, när hon kom in i sovrummet i morse, säger Sami. Bra Alibi säger Glasman. Tänker de så långt säger Sami. Glasman - det förvånar mig inte.

Sami har så rätt - det var Virran (Victoria) och Jassa (Jasmine) som hade nattliga eskapader och la ut ägg på hela gården.

Ägg Ägg Ägg Ägg - Ägg överallt!!!​

March 07, 2020

Ägg Ägg Ägg Ägg - Ägg överallt!!!

Lennie kommer in i rosa sovrummet och berättar att det är ägg på hela utegården.

Victoria säger att det kanske är äggens dag 😂😂😂

(Äggets dag 2020 infaller den 9 oktober enligt wiki)

De spekulerar kring äggen. De kanske är kokta, eller inte. Ingen plockar upp dem eller kollar.

Är det en tävling eller bus!?

Är det någon i huset eller någon utanför!?

Glasman ser äggkartonger som är precis utanför porten.

De flesta tror att någon i huset prankar dem. Ingen verkar dock speciellt sur över det. Äggen är förvisso hela så de går kanske att rädda ändå.

Inspector Glasman? Listiga Sami? Allsvetar Amilia? Sluge Lennie? Vem ska avslöja den äggentliga boven?

Oftast är det personen som säger mest som är den skyldige - Victoria

 Huset ser ut som en svinstia

March 07, 2020

 Huset ser ut som en svinstia
2020-03-07
Huset har knappt vaknat och ser ut som en påse skit, utan påse.
Hela utegården är full med ägg. Det är skräp överallt.
Izabella, Mergim, Martin och Amilia är vakna. Izabella går bara och tittar på allt skräp. Amilia går och lägger sig igen. 
Big Brother har precis väckt deltagarna 09.05. Det var inte mycket sovmorgon de fick.  
Tror vi det blir husmöte i dag
efter nattens bravader?

Rymdtema i Gula sovrummet

March 07, 2020

Rymdtema i Gula sovrummet

Under kvällen har mest Sami klätt den stora skärmen i gula sovrummet med en duk med rymdtema på. Det är samma skylt där deras skylt från Chamonix, och Vasaloppskransen hänger. Han har även haft ett projekt att täcka för ena glasdörren in till sovrummet med samma tyg.

Jasmine kommer in i sovrummet där Sami håller på och fixar och Glasman ligger, och börjar hjälpa till att hjälpa Sami med sitt projekt. De sätter upp de små rymdaliens vid skylten och försöker även sätta upp en annan dekoration från festen.

De båda kommer på att det borde bli fin bakgrund att ta selfie vid. Så de börjar posera för fullt. Glasman ligger i sängen och övervakar. Han är fortfarande sur över tjafset med alkoholen tidigare. Och ber Sami att hjälpa honom att komma ihåg att han inte vill ha någon alkohol varken på lördag eller måndag om det kommer in.

Musik och dansen fortsätter

March 07, 2020

Musik och dansen fortsätter

Det är tydligt att festerna i huset blir mycket bättre så fort de får in lite musik på sina fester.

Ikväll har Julia, Jasmine, Izabella, Alex, Mergim och även Lisa dansat loss till de sköna tonerna som storebror bjuder på ikväll.

Både deltagarna och vi tittare vill helt klart ha mera musik på festerna.

Olga är i sitt esse som ni kan se på klippen nedan. Och stämningen har över lag varit bra.

Det blev dock lite tjafs om alkoholfördelningen men det löste sig rätt så snabbt som det ser ut just nu iallafall.

Glasman blev sur och sa till Sami att han inte kommer att dricka något mera i huset. Tjafset handlar om alkoholfördelningen, som Lisa främst tycker är orättvis. Men det verkar löst sig. (klipp finns i gruppen)

Och gänget får in mera alkohol. Vi får väl se hur kvällen utvecklar sig. Men just nu är stämningen god igen.

Tacogratäng och Alien amning

March 06, 2020

Tacogratäng och Alien amning

Alex har gjort ordning tacogratäng till gänget. Det var dock lite i fara när svinet kom in under freezen, då Alex var orolig att den skulle brännas vid.

Turligt nog så drog svinet undan det från plattan och storebror stängde även av spisen en stund så att deras mat denna gång skulle vara säker.

Deras pizzalunch tidigare på dagen blev snodd av en Gorilla och Bacillen som kom in mitt i en freeze och snodde med sig alla pizzabitar och bytte ut de mot bananer istället till gänget.

När de sitter runt bordet skojar Sami och Victoria om hans lilla aliengubbe han bär runt på. Och hon säger att hon ska amma deras "bebis". Sagt och gjort, hon stoppar "bebisen" innanför toppen och ammar. Alla skrattar och stämningen är god.

Rymdfesten och dansen är i full gång​

March 06, 2020

Rymdfesten och dansen är i full gång

Efter att svinet varit inne och bråkat med deltagarna slår storebror på musik på hög volym.

Stämningen blir genast på topp och flera av deltagarna börjar dansa. Speciellt Julia som genast förvandlas till den förföriska och utmanande Olga. Även nya tjejen Izabella börjar dansa. Hon berättar innan att hon älskar att dansa och tjejerna finner varandra direkt.

Även Jasmine tycker om att dansa och står och dansar för fullt. Denna kväll får deltagarna flera låtar i rad, med riktiga låtar med text till, och det gör alla speciellt lyckliga.

Det märks att musiken är uppskattad för alla blir på bra humör. Sami sitter vid bordet och spelar låtsas synt mitt och Alex sätter igång och dansar med tjejerna.

Med sina gröna jumpsuits ser Jasmine och Julia ut som tvillingar denna afton

TEMAFEST

March 06, 2020

TEMAFEST

Alex visar upp sin Big Brother tatuering som Jassa gav honom.

Lennie och Amilia pratar väldigt länge om deras liv och specifikt om deras förflutna. Amila berättar om hennes behov av bekräftelse.

Deltagarna får besked om att tittarna fått rädda en person. Efter en fem minuters nedräkning blir det Jassa som vinner immunitet inför måndagens utröstning.

Amilia och Mergim spekulerar om vem som åker ut på måndag. De tycker synd om Lennie för att han vann makten i förra veckans tävling men han fick inte rädda sig själv.

Det kommer brev! Det är dags för TEMAFEST.

TEMA: RYMDEN

Det kommer in alkohol. De får gå in i uppdragsrummet för att klä upp sig enligt tema. Vem tycker du har snyggaste outfiten?

Fredag & ikväll väntas Fest!

March 06, 2020

Fredag & ikväll väntas Fest!

Just nu i huset är det lugnt!

Mergim och Jasmine klipper och färgar håret på Lisa.

Alex är fortfarande iväg för att få sin Tatto.

Det är tomt i Köket och soffan

och poolrummet och sovrum 2.

Vart är alla vad gör alla. hmm 🤔

I sovrum 1 sitter Victoria Sami Lennie.

Just nu Sami syr Victorias gosedjur/nalle.

Tror många är lite trötta,

dels dom som har varit med och tävlat tidigare idag.

Men,Ikväll väntas det FEST! Ja det är ju som sagt Fredag!

Hoppas på en fest utan drama! Eller?! 😜

Just nu i rummet Annexet!

March 06, 2020

Just nu i rummet Annexet!

Just nu är Alex inne och får en Tatto av Felix_denlycklige

från Salong Betong tatuerar!

Alex har bestämt att ha den på armen.

Det är en Big Brothers logga som han får i svart.

Jasmine vann tidigare i veckan att få denna tatto

men tidigare idag fick Jasmine välja att ta den själv

eller ge bort den. Hon valde att ge den till Alex.

Skulle du också vilja ha BB-Loggan som tatto? 😃