top of page

 Välkommen till Big Brother Sverige -2012

  Deltagare Sverige 2012
 BB Huset SE 2012
 Segrare SE 2012
efter1.jpg

MARCELO O ANNICA I DRAMA

Hanna W och Marcelo hamnar i samma säng på skämt, säger Marcelo. Självklart vill dom skapa bra tv enligt han, och därför låtsades dom ha sex. Kruxet var ju att Annica kom in och såg det hela och blev inte direkt jätteglad. Marcelo är ju intresserad av Annica, men frågan är om han bränt sina skepp nu. Annica blev väldigt sårad och har svårt att tro på att Marcello bara gjorde det för att göra tv. Marcelo blir upprörd, eller det ser ut som så, och väljer att gå till gymmet för att slå ifrån sig lite ilska på gymgrejerna.
Även Joe tog illa vid sig, stackarn som är så kär i Hanna W förstår inte varför hon gjorde så mot han.
 

 

 

 

 

 


Marcelo är inte jättesmidig när han pratar med Annica, han kan väl säga att han verkligen är intresserad av henne, så kanske hon förstår. Annica söker tröst hos Jimmy som säger att Annica påminner om hans flickvän utanför huset. Frågan är, vem är det?

2012-02-29 

FESTEN FORTSÄTTER

Efter två avbrott, ett på 45 minuter och ett på ca 10, fortsätter nu festen. Vilken människa som helst kan se att det inte är några tekniska problem som varit anledning till varför man stängde av kamerorna. När de först kom tillbaka såg man hur deltagarna spelade, för att verka oberörda.
Allt pekar på att något har hänt på utegården, att någon eller några försökt ta sig in, eventuellt kastat in saker. Deltagarna får inte gå ut på utegården och gardinerna är för dörrarna.
Hanna R har sagt att hon inte känner sig hotad, och flera andra deltagare är skärrade. Man förstår snabbt att något allvarligt har hänt. Kija vill lämna huset. Marcel har sagt något off cam, som han inte vill upprepa igen, så uppenbarligen vet deltagarna om att det var avstängt under ett längre tag. Uselt att vi inget får veta..
Annica har varit ledsen av det som inträffade och får tröst av Marcello.

 

2012-02-29

CENSUR IGEN

Nästan så att man kan tro att vi bor i Nordkorea eller Kina så mycket censurering det varit av programmet hittills.....
 

 

 

 

 

 

 


 

 

Dock verkar det som att det har hänt, något allvarligt alla fall vad det verkar.
Nu är sändningen tillbaka igen, varför BB bröt eller något, ja vi får nog inga svar, men alla verkar rätt glada. Dom verkar ha stängt utegården.

2012-02-29

FEST I HELA HUSET

Huset flippar loss när Big Brother spelar Fest i hela huset. Här kommer en bildbomb.

 

2012-02-29

FEST I HUSET

Nu är det fest i huset. Det började med att Big Brother ropade ut att "Slussen är nu öppen". Så Hanna W och Marcelo m.fl rusade in i slussen. Det fanns öl,vin och cider där, det fanns också choklad. Marcel börjar direkt dela upp ölen så det blir 3 var, rättvist ska det vara. Men Hanna w säger att man ska köra med sunt förnuft istället, men får mothugg direkt ifrån Marcels håll.

Festen har inte riktigt börjat än. Just nu dricker dom lite öl och cider men något riktigt hålligång har inte börjat ännu. Men det kommer väl, då årets deltagare redan har visat att de kan festa på riktigt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2012-02-29 

BIKT JESSICA
Eeh......jag är lagom pissed, för att vi inte alla, fick immuniteten, faktiskt. I alla fall alla utom Hanna R, för jag tycker ju självfallet inte ha nån nominering, för hon har inte gjort nånting, eller immunitet. För hon har ju inte gjort nåt, i vårt lag. Eeh, ja tycker att vi alla andra fyra, förtjänade det precis lika mycket, men att jag kan behöva det lite mer. Eeh...men ja får bara ta de som en "bitchslap" och eeh, vända andra sidan till, antar jag.

2012-02-29 

VANN 500KR NÄR AMY DOG

Hanna R säger att hon slog vad med sin far om att Amy Winehouse skulle dö under 2011, vilket vi alla vet att hon gjorde. Hennes pappa satt 500kr på att det inte skulle hända.Lite konstigt vad att vinna. Diskussionen kommer in på MJ och Whitney, framför allt hur chockade alla blev då MJ dog.

Att Whitney gick ur tiden var inte lika chockerade säger Jessica då hon hade många problem med missbruk. Lätt för oss utanför huset, att glömma bort hur mycket man kan missa när man är helt isolerad från omvärlden.

 

 

 

 

 

  

2012-02-29 

GRATTIS ANTARKTIS

Antarktis får sitt pris ifrån Big Brother nu, skumpa. De får dessutom önska en låt var till festen. Priset är till Jimmy, Joe, Hanna R, Kija och Jessica, de deltagare som genomförde uppdraget på slutet. Det innebär alltså att Sipan, Marcel och Hanna J blir utan. Sipan förstår man att han blev utan för han avbröt utmaningen efter bara 3 timmar.
 

 

 

 

 

 

 

 


 

2012-02-29

TVPROGRAM OCH ANNAT

Några av deltagarna ligger i soffan i vardagsrummet nu och pratar lite allmänt. De snackas om tvserier, Top model, Victorias Secret, Bonde söker fru osv. Alla är överens om att man inte KAN missa den årliga showen Victoria Secret har.

 

 

 

 

 

 

 Kija berättar en rolig historia om en gynekolog, som av misstag fick se sin egen mor där nere, och dessutom berömde henne för hennes delar. Amandus vill inte vara sämre och berättar om en kompis, som såg en snygg tjej längs vägen. Kompisen skrek åt henne, fy fan vilken snygg röv du har. Men när dom kör förbi märker kompisen att det är hans egen mamma, haha.
Nu är det dags för att gå ut och gå, Hanna J och Tenny kommer in i bilden och drar med de flesta övriga ut på gården.

2012-02-29

KONSTIGA SAKER PÅ DC

Just nu händer konstiga saker i DC. Dom visar inspelat material ifrån något avsnitt dom ska visa, tror jag.


 

2012-02-29 

SAMLING!

Jimmy kallas till bikten. 
- Lycka till, oavsett vad det än gäller, säger Amandus. 
Därefter ropas det ut att alla ska samlas. 
- Läs högt, tydligt och förfalska inte, säger Amandus senare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Jimmy läser högt:
- Tittarna har bestämt att det lag som klarat sig bäst är Antarktis. Som pris vinner ni immunitet! Men bara för två personer som varit där ute. Ni ska ni komma fram till vilka som ska få immiunitet till söndagens tv-sändning. Ingen lottning eller röstning. Det ska pratas om det! 
Motivering ska också ges. 
Det kommer dessutom fram att det blir fest ikväll, till deltagarnas stora förtjusning. 
Antarktislaget går in till lilla sovrummet. De ska alla ge en förklaring till varför de vill ha immuniteten. Jimmy tycker att han ska vara kvar, men kan inte ge orsak till varför. Han tycker också att Kija ska få vara kvar, då hon dels hjälp honom att hålla värmen. 
Jessica tycker också sig själv, men också Kija, eftersom Kija arbetat hårt ute i kylan.
Hanna R tycker att det vore konstigt att hon själv ska ha immuniteten eftersom hon kom ut till Antarktis rätt sent, men hon menar att hon har varit sjuk och därför inte kunnat bidra så mycket. Hon vill dock få chansen att få immuniteten, men förstår ifall hon inte får den. Hon tycker att Jimmy ska ha den andra immuniteten av orsaken att han är "så himla rolig". 
Joe tycker, precis som alla andra, sig själv och därefter Kija. Hon är värd det, eftersom hon har vairt underbar, snäll och räddat hans tår där ute i kylan. 
Kija tycker också sig själv, eftersom hon har arbetat hårt ute i kylan. 
Deltagarna kommer överens om att Kija ska ha den första immuniteten, eftersom majoriteten tyckte att hon skulle ha den. Jessica tycker dock att det är självklart att Kija vill ha Jimmy, eftersom de gillar att klämma på varandra.
De tror dock att inte att Joe är i behov av immuniteten. 
- Du är ett original från Norrland, säger Jimmy. 
- Vi hörde publiken, du är superälskad, säger Hanna R.

- Kan jag inte slåss för min egen skull, så säger jag Jimmy. Jag vill ju så klart att jag ska vara immun.. säger Jessica. 
Joe tycker dock att det känns lite jobbigt att inte vara immun, men de andra menar att han är ett säkert kort. 
Beslutet hamnar på att Kija och Jimmy är immuna till söndagens tv-sändning!

2012-02-29 

ARGA HANNAH W.

Hannah W är förbannad på Sipan. Han har tydligen varit i hennes väska och tagit cigaretter av henne.

- Jag gillar inte när någon random kommer och tar på mina grejor. Det är snuskigt, säger hon. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hannah W och Jessica tror att Sipan kommer bli tvångsnominerad till söndagens utröstning, eftersom han struntade i Antarktisuppdraget. Jessica tycker att det är dålig stil av Sipan att bara gå in sådär. Deltagarna har fortfarande inte fått veta vad Hannah Ws straff är efter att hon var och slog på kameran i bikten. 
- Om jag är tvångsnominerad, så kommer jag slå ut Sipan, säger hon och Jessica håller med. 

2012-02-29 

ONE NIGHT STAND ELLER EJ?

Fenomenet Hannah W och Joe är något som diskuteras flitigt i huset. Just nu är det Jessica, Hanna J och Hannah W som pratar om det. Jessica tycker att det inte är något konstigt att två 20-åringar har sex en gång och sedan inget mer. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hannah W menar att hon har försökt att vara trevlig mot Joe och förklarat situationen, men det verkar inte riktigt gå in. Hanna J kan dock förstå att Joe känner som han gör. Hon har själv haft något one night stand, men väljer att inte ha sådant, eftersom hon alltid utvecklar känslor för den killen som hon har sex med. Hon vill ha ett förhållande och tänker att har hon sex flera gånger med en kille, så kanske han får känslor för henne så småningom. 
Jessica frågar om Hanna J skulle kunna tänka sig att vara med en kille som Joe och Hannah W menar att man går faktiskt inte igång på sådana killar.

2012-02-29

SALONG BIG BROTHER.

Det är viktigt att ha saker att göra i ett hus som Big Brother-huset. Inget förslag är dåligt när det kommer till att få tiden att gå. Just nu håller Annica på att fixa håret på Tenny. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


- Nu är Jenny snart tillbaka, säger Tenny med en pipig kvinnoröst. 
Han tycker att han har ganska tunt hår, men fascineras ändå över att det är så pass långt att han slipper ha hårförlängning.
Annica frågar om hon ska göra skruvlockar på Tenny. 
- Va? utbrister Tenny och menar att han är försökskanin nummer ett i årets Big Brother. 
Därefter säger Annica att hon måste prata med Jenny. Det är nämligen mycket lättare, då hon nämligen inte förstår vad Tenny säger när han pratar med henne. Jenny piper fram några ord och det fnittras glatt. Tenny funderar på hur det skulle vara att ha känsel i håret. Då skulle det förmodligen göra ont när man plattade håret. 
Jenny tackar så mycket för sina fina skruvlockar. 

SPÄNNBILDERNA

När deltgarna kom ut så såg dom att sandlådan var borta, sedan så skrek någon "våra bilder i gymmet" Bilderna deltagarna fotade i lördags är nu uppe i gymmet.

 

 

2012-02-29

JUST NU

Alla deltagare ska in i sovrummet då Big Brother ska fixa något i huset, antingen ta bort sandlådan osv.

 

 

 

Så kamerorna är vinklade uppåt mot taket. I sovrummet spelas just nu Skrillex till Marcels stora förtjusning men Hanna R säger att han är fejk och har snott alla beat och undrar varför dem inte spelar hennes spelningslista istället där hon har riktig dubstep.

2012-02-29

DISKUSSIONER PÅ UTEPLATSEN.

Tenny, Hanna R och Marcel sitter ute och diskuterar angående Jessica.
Det är uppenbart att de har tröttnat på hur pratglad Jessica är. 

- Igår var hon tyst i åtta sekunder, säger Hanna R. 
Hanna R säger att hon hade varit med i en diskussion angående Hannah W och Joe, då Jessica gått förbi och kommenterat Hanna R och sagt "där ser du, att man kan ha en diskussion utan att bråka". Detta var något som Hanna R tyckte var väldigt onödigt.
Tenny tror att Jessica är en orsak till att Petronella valde att lämna huset i förtid.
Det blev helt enkelt för jobbigt och ingen lugn och ro. 
Därefter byter de diskussion och Hanna R berättar att hon saknar cigaretter.
Hon tror att det är Hannah W som tagit dessa av henne, när hon lånat hennes jacka under gårdagen. 
Marcel hälsar till Big Brother att en dörr är öppen, vilket gör att de ser en Saab stå parkerad utanför byggnaden. 

2012-02-29

PIROGER TILL HUSET

Eftersom Antarktis lyckades komma åt pirogerna i isblocket. Så fick hela huset in piroger, 60 st. Så just nu micrar Jessica några. Lars äter frukt istället då anser att det är onyttigt att äta Gorby's piroger

 

 

2012-02-29 

DELTAGARNA ÅTERFÖRENAS

Nu har Antarktis avslutats och deltagarna har återvänt till huset och Hawaii delen av huset. Det blev kramkalas när alla träffades igen. Verkar som att Big Brother stryker uppdraget som skulle varit nu.


 

ANTARKTIS HACKAR

På Antarktis hackar deltagarna vidare för att komma fram till maten som är i isblocket. Det går väl sådär kan man säga.

2012-02-29 

DELTAGARNA VÄCKS

Deltagarna väcks halv 11 idag. Dupstep damp deluxe låt idag, fruktansvärt att vakna till, personligen skulle hela min dag vara förstörd, haha. Låten dem väcktes till är Skrillex - Right in , finns här: http://t.co/16AwaWKp

 

 

 

 

 

 

  

2012-02-29 

DELTAGARNA SOVER

Just nu är klockan 10:17 och alla deltagare i Hawaii resp Antarktis ligger och sover, förutom Jessica som är eld vakt.

 

 

Lite tider som gäller:

10.30: Nya verktyg för deltagarna i Antarktis, så dem kommer in till maten.

11.00-12.00: Uppdrag för Hawaii invånarna. Innehåller ett par kokosnötter.

Eftermiddag: Vinnaren presenteras i veckans utmaning, Hawaii eller Antarktis

Kväll: Fest i huset.

 

 

 

Förutom Jessica som sitter och eldvaktar.

2012-02-29 

TEKNISKA PROBLEM

Just nu är det stora tekniska problem med ljudet som brusar i DC och alla andra kameror, så ljudet bara brusar och man hör verkligen inte vad dem säger. Så just nu håller Big Brother på att fixa ljudet. Stay tuned.

 

 

2012-02-28 

LEKAR I PARADISET

Medans ljudet brusar, så har deltagarna i Hawaii börjat leka en lek, det går ut på att man ska försöka skicka vidare ett pringlespapper till nästa person, men man får bara använda munnen. Det går väl sådär. Det är Camilla,Marcelo,Annica och Amandus som leker den, lite senare ansluter även Hanna W leken.

 

 

 

 

En annan lek dom kör nu är att dem ska få en boll ifrån mage mellan mage till haka mellan haka. Det gick sisådär för hanna w och annica medans det gick jätte bra för Camilla och Hanna J. Sedan var det dags för Marcelo och Amandus.

2012-02-28 

HAWAIISTÄMNING

Nu råder det hawaii stämning i huset. Men vet inte varför dem har fått in strandskjortor och bastkjolar. Det är dags för hawaii fest alltså, samtidigt är det fest i antartisk. Camilla och Tenny har fått uppdrag om att lära sig spela låten Broder Jakob på en ukele. Så just nu sitter dem i soffrummet och lär sig lira.

 

 

2012-02-28 

HANNA R FÖRLORADE

 

 

 

2012-02-28  

DELTAGARNA ÄR VÄLKOMMNA IN

Nu är deltagarna i Hawaii välkommna ut in i huset. Direkt när dem kommer in i huset så ska alla samlas i soffan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är dags för uppdrag. Dem ska stoppa ner i huvudet i en hink med vatten och den som ger upp först måste klä på sig varmt, vad som händer är att återse

RÖSTA

Nu är det dags att rösta på vilken del av huset som har gjort bäst ifrån sig på uppdragen, är det Hawaii eller Antarktis. Den som vinner får något pris, de som förlorar får en bestraffning. Se till att rätt del vinner denna utmaning

2012-02-28 

KAMERORNA OFF

Nu är kamerorna inte igång för att dom håller på fixa ett uppdrag i Hawaii. Trodde först det var censur men så var det icke. Så återkommer om vad uppdraget är.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2012-02-28 

 

Bilde1.jpg
Bilde2.jpg
Bilde6.jpg
Bilde11.jpg
Bilde17.jpg
Bilde18.jpg
Bilde21.jpg
Bilde24.jpg
Bilde27.jpg
Bilde29.jpg
Bilde31.jpg
Bilde33.jpg
Bilde35.jpg
Bilde36.jpg
Bilde38.jpg
Bilde39.jpg
Bilde41.jpg
Bilde42.jpg
Bilde44.jpg
Bilde46.jpg
Bilde45.jpg
Bilde49.jpg
Bilde50.jpg
Bilde52.jpg
Bilde58.jpg
Bilde60.jpg
Bilde64.jpg
Bilde68.jpg
Bilde69.jpg

KEEP WORKING

Deltagarna fortsätter arbetet med att få is att smälta för att få upp den sista nyckeln i röret. Samt att få tag på Gorby's pirogen. Sedan så har Hanna J och Marcel vunnit en uthållighetstävling och därav är inne i Hawaii nu. 

 

 

2012-02-28 

DAGS FÖR KALLT UPPDRAG

Nu är det dags för uppdrag i Antarktis. Deltagarna ska få iskallt sprutat i ansiktet, den som klarar det längst vinner hela utmaningen. Värt att notera är att uppdraget är frivillig så vem som helst får delta om den vill, men det är värt att vara med säger Big Brother.

 

 

2012-02-28 

INFORMATION

Big Brother skickar in information till huset. Det står följande. Hur ni kommer att sköta er under veckan, kommer att ligga till grund för nomineringen inför liveshowen. Hur detta kommer att ske, är inte helt bestämt ännu, men klart är att deltagarna enligt informationen har mycket mer att vinna än att förlora på att sköta sig.
 

 

 

 

 


 

 

 


Kija säger omedelbart att dom ska bli bättre på att samarbeta och gnälla mindre.
Nu frukost, blåbärssoppa och en brödbit.

 

2012-02-28 

KAMPEN FORTSÄTTER

Kampen i Antarktis fortsätter. Redan under gårdagen fick ju deltagarna som är i Antarktis uppdrag om att frigöra mat i ett gigantiskt isblock. För att få fram maten, måste dom hacka loss is, smälta den, och hälla isvattnet i behållare, där det ligger nycklar som flyter på vattenytan. Lite som fångarna på fortet faktiskt. Dessto mer nycklar deltagarna frigör, dessto bättre redskap att hacka is får dom. Dom har nu kämpat o slitit länge för att få fram bättre redskap och nu har dom snart fått fram den fjärde nyckeln.
 

 

2012-02-28 

DAG 10

Dags att vakna i huset. Deltagarna väcks av ljudet till bongotrummor passande nog då dom är på Hawaii. Runt 11 kommer knappen att fungera igen, undra vem som trycker först? Deltagarna på både Hawaii och Antarktis kommer att fortsätta få in uppdrag under dagen från Big Brother, stay tuned.

 

 

 

 

 

 

  

2012-02-28 

HAWAII I BIKTEN.

Under en kort stund är det total tystnad i huset och kamerorna har ingenting att filma. Anledningen är att samtliga Hawaiideltagare har gått in i bikten, tillsammans. Under tiden väljer Big Brother att visa klipp från huset. Skulle vara intressant att få veta vad deltagarna säger, men det kommer väl ut på hemsidan så småningom. 
2012-02-27 

MÅLADE DELTAGARE

Nu är deltagarna på Hawaii klara med att måla på varandra, såhär ser några av dom ut. Ute i Antarktis har deltagarna gått och lagt sig.


 

Ett par trötta deltagare i Antarktis.

2012-02-27

SPIN THE BOTTLE

I Antarktis får deltagarna leka snurra flaskan. Kija förklarar väldigt hastigt och de övriga är inte riktigt med på noterna, men de kommer nog att förstå så fort leken kommer igång.
 

2012-02-27 

TATUERINGSPENNOR

Dags för deltagarna på Hawaii att bli tatuerade på kroppen. Big Brother har skickat in tatueringspennor i huset, så nu ska alla få en fin tatuering. 

2012-02-27 

MER SPRAYTAN

Killarna får en till dos spraytan i huset. De förlorade en gång till mot tjejerna i sandbyggartävlingen. Riktigt roligt.


 

2012-02-27 

STRAFF PÅ HAWAII

Killarna som är kvar på Hawaii förlorade tävlingen mot tjejerna där man skulle göra skulpturer i sanden. Som straff fick dom gå till slussen och bli nedsprutat med brun utan sol eller något liknande.
 

2012-02-27 

SIPAN GER UPP

Verkar som att Sipan gett upp livet på Antarktis. Han är inne i huset nu igen, och har ätit mat, tvivlar på att det är enligt reglerna. Återstår att se vilket straff Sipan kommer att få.
 

 

2012-02-27 

UPPDRAGEN DENNA VECKA

Nu har vi äntligen fått lite mer information om vad som ska hända på Antarktis. Välkomna till ett fruset helvete. Ni kommer att frysa, slita och lida. De som har bott här förut har övergett platsen men lämnat några få saker till er, bland annat en igloo och eldstad. Maten finns infrysen i isblocket, när ni hackat isen ska ni smälta den för att
få fram nycklar, nycklarna går till skåp och i skåpen finns bättre verktyg. Informationen som deltagarna fick när dom kom in på Antarktis.
Vardagsrummet i huset har fått en sandlåda inställd. Deltagarna i huset befinner sig på Hawaii. De kommer få uppdrag under veckan och det första är att leka med sanden. När Big Brother säger till, ska killar mot tjejer försöka efterlikna bilden som kommer upp på skärmen, men att göra det i en sandskulptur.
 

 

 

2012-02-27 

ANTARKTIS DEL 2

Kija vilar just nu i det som ska vara deras hem, en igloo.

Marcel,Jimmy,Hanna J,Jessica, Sipan och Joe sitter vid lägerleden och vilar ifrån arbetet.

2012-02-27 

 

HAWAII

Medans några deltagare är i Antarktis så är Tenny,Lars,Annica, Hanna W,Camilla,Marcelo,Amandus och Hanna R i Hawaii för tillfället. Så just nu håller de på att leka med sanden, vet inte riktigt vad dem ska göra med sanden.

 

 

 

 

 

 

 

2012-02-27 

ANTARKTIS

Nu får vi för första gången se från Antarktis i huset. Deltagarna är på utegården utanför uppdragsrummet och hackar is. Det är ett gigantiskt isblock med Gorby's pizzor i. Sen pratar dom även om några nycklar, o dom håller på smälta is. Det har precis börjat o vi har inte fått någon information om vad som gäller, händer eller vad deltagarna ska göra.
Det man kan förstå nu är att dom ska samla isvatten och smälta det, för att sedan frigöra nycklar som går till ett lås. Var som finns bakom låset vet vi dock inte. Kanske bättre redskap att hacka is med, eller så kommer dom kanske in?

 

 

 

2012-02-27 

SKILDA VÄRLDAR

Ni ska nu resa till två skilda världar. Vissa kommer ge sig av på en gång och reser omedelbart. Ni som inte blir uppräknade att resa på en gång ska gå in i lilla sovrummet och stanna där till Big Brother säger till. För dom som reser kommer det bli kallt, kan vi ju anta. De kommer få lämna till en annan del av huset (uppdragsgården) när Big Brother säger till.Dom som reser på en gång är. Marcel, Kija, Hanna J, Jimmy, Sipan, Joe och Jessica.

 

2012-02-27 

BUS I HUSET

Annica och Hanna R går runt i huset och busar med dom som sover. Först fick Jimmy sina naglar målade blå, nästa offer blev Camilla som fick sina ögonbryn ihop målade. Nu är dom ute efter Hanna W som ligger bakis i ena sovrummet.


 

2012-02-27 

NÄSTA MAN TILL RAKNING

Just nu är det Sipans tur att blir trimmad av Annica. Han fixar ingen twoface som Marcel, utan en mohawk.

2012-02-27 

 

MARCEL BLIR TWOFACE

Marcel slog ju vad om att om han är kvar i huset skulle han raka halva huvudet. Nu hjälper Annica Marcel att hålla det vadet. Annica passar även på att raka ena ögonbrynet och skägget på halva ansiktet. 


 

2012-02-27 

UPP OCH HOPPA, MARCEL!

Några av deltagarna har svårt att komma upp ur sängen idag och många ligger fortfarande ner. Big Brother bestämmer sig därför för att starta igång tjutande ljud och galande tuppar för att få deltagarna att resa sig upp. Det verkar fungera ganska bra. 
Marcel är däremot mycket envis och verkar inte ha det minsta bråttom att kliva upp. 
Big Brother informerar att utegården nu är öppen.
Big Brother börjar spela lite musik, som får Marcel att kliva upp. Han suckar och muttrar ord som "är ni dumma i huvudet?". Han har inte alls lust att kliva upp denna morgon, verkar det som. 

2012-02-27 

MORGONDISKUSSIONER I LILLA SOVRUMMET

Hannah W och Jessica ligger i sängen och pratar angående gårdagens samtal mellan Hannah och Joe, där Hannah sagt att hon inte vill ha något förhållande med någon i huset. Hon är enbart ute efter sex och ingenting annat. 
- Joe sa att "vi minns ju inte att vi hade sex, så kan vi inte ha det?", säger Hannah. 
- Man ska aldrig dissa en killes penis, säger Jessica. Man förstör hans manliga självkänsla. 

 

 

 

 

 

 

Hannah är ganska trött och Jessica fortsätter att prata med Annica angående förhållanden.

- Jag skulle inte kunna ha ett förhållande här, säger Annica. Det finns bättre där ute. Nu får jag inte prata om en speciell person, men när jag beskriver en bra kille, så tänker jag på en speciell person. 
 

2012-02-27 

CHATTA MED JULIANA

Den som är intresserad av att chatta med Juliana  Chatten startar klockan 13, men redan nu kan man ställa frågor till Juliana. 

2012-02-27 

DAGS ATT VAKNA

Big Brother har tänt lamporna i sovrummet, dags att vakna och kliva upp. Idag börjar äntligen uppdragen på riktigt, ska bli underbart verkligen. Big Brother spelar den låten dom hade i fjol. Måste vakna nu, ni kan inte sova, vakna nu, ni kan inte sova hela långa dagen.

2012-02-27

HANNA W DISSAD

Hanna W är ute efter Marcello i huset. Efter att ha klargjort för Joe att hon inte vill vara annat än kompis med han, så har Hanna W försökt smöra in sig hos Marcello. Det hela slutar med att hon försöker göra en lap dance på Marcello, men han reser sig och dissar Hanna. Tydligen säger Marcello något om att han gillar Annica, att han har känslor för henne. Han förstår inte varför Annica är så sur på honom. Förvirrande minst sagt.

 

 

 

 

2012-02-27 

HANNA W OCH JOE

Hanna W och Joe sitter och pratar lite i gymmet. Joe o Hanna pratar om att varken hon eller han är ute efter något mer än sex i huset. Verkar som att Hanna påverkar Joe lite med vad han ska tycka. Vi alla vet ju vad han har sagt tidigare. Hanna säger att hon är väldigt sexuell av sig och älskar att knulla. Joe säger att han är i huset av några få anledningar, bland annat knulla. Hanna W säger att hon är på Big Brother turné, hon kommer knulla som fan, från norr till söder.


 

 

Tenny kommer och pratar med Hanna om hur bra kille Joe verkligen är, han pratar om henne hela tiden, o att Hanna ska behandla Joe med respekt. Tenny blir ledsen då dom börjar prata om Pedro, och Hanna finns där och tröstar. En kram, lite prat om Pedro och man hör att Hanna menar det hon säger. De kramas igen och dom har ett fint moment i gymmet.

2012-02-27 

MARCEL

Samtidigt som festen pågår, ligger Marcel i lilla sovrummet. Detta var ju hans straff för att han tröck på knappen tidigare under veckan. Kanske lika bra, festen når inte samma höjd som i torsdags, plus att det är som att se en repris av den festen. Deja vu känsla om man säger så. Folk strippar, är avklädda och dansar lite. 

2012-02-27 

NAKNA FESTER.

Under denna säsongs första vecka har vi fått konstatera att det är mycket naket och detta gäller även under söndagens fest. Som det verkar är det är främst de två singelmammorna Kija och Hanna J som har dragit med sig kläder som visar lite extra hud. Detta är dock något som ingen av dom tycker verkar konstigt.

- Jag klär mig så här hemma, menar Hanna J. 
Jessica verkar inte vilja vara sämre, utan väljer att åtminstone ta av sig tröjan. 


 

2012-02-26 

JOE ÄR LEDSEN

Joe börjar festen ledsen, detta på grund av att Petronella lämnade. Även Tenny har gråtit en skvätt.

 

2012-02-26 

ANTARKTISVECKA

Gry meddelar att nästa vecka förvandlas utegården till Antarktis. Så veckans uppdrag blir kallt och blåsigt.

2012-02-26 

PETRONELLA ÄR ANDRA

Petronella lämnar huset självmant efter hon har varit i bikten ett antal gånger. Där hon har sagt att hon vill lämna huset då hon tycker det har varit tufft att vara i huset och att hon saknar sina närmaste.

2012-02-26

 

 

 

 

 

 

 

2012-02-26 

SAMTLIGA DELTAGARE

Samtliga deltagare skulle infinna sig i sovrummet och stänga dörren. 5 minuter senare meddelar Big Brother att de kan gå in till huset igen. När dem väl kommer in i huset igen så piper klockan och är ställd på 18.00

2012-02-26

 

 

 

 

 

 

 

VÄSKORNA SKA PACKAS

Marcel informerade deltagarna, genom ett brev ifrån big brother, att alla deltagare ska börja packa väskorna. Dem har en timme på sig att packa väskorna och sedan ställa in de i bikten.

2012-02-26 

TWOFACE

Efter krav ifrån Tenny ska Marcel raka halva huvudet, halva skägget och ena ögonbrynen, ett two face alltså. Detta ska han göra om han är kvar efer söndagens utröstning.

2012-02-26 

 

JOE VAR MED I IDOL

Joe berättar för Amandus att han var med i idol 2008. Enligt honom själv sjung han Imagine.
Anders Bagge hade väl sagt att om Joe kom med skulle ingen kolla på programmet.
Amandus tycker att Joe är stencool och tycker att han regerar.

2012-02-26 

TENNY TRYCKER

Nu fungerade knappen, tionde gången som Tenny trycker så tjuter larmet.
Nu har Tenny fått sin belöning. Minifest med två vänner i guldrummet under den kommande veckan.


 

2012-02-26 

STÄDNING OCH KNAPPEN

Kija går runt i huset och dammsuger inför kvällens live. Samtidigt blir det prat om RÖR EJ knappen. Deltagarna tycker det är konstigt att Marcel är den enda som lyckas få knappen att fungera. Det blir diskussioner om huruvida Marcel kommer försöka vara snabbast även denna gång, vilket han säger att han inte ens kommer försöka med. Kija säger att han så gärna vill, att hon är övertygad att han kommer trycka, varpå Marcel ber Kija att hålla käften. Marcel känns inte riktigt stabil på något sätt
 

2012-02-26

JOE LÄTTAR HJÄRTAT

Joe har nu berättat för huset om sina känslor för Hanna W. Han vet inte riktigt varför, men dom har fått väldigt bra kontakt och han känner att han är kär i henne. Han har ett pirr i magen, när han ser Hanna och de övriga deltagarna gör det klassiska "aaaaaw" ljudet. Nu måste jag bara få henne att förstå det också, säger Joe och skrattar.
Joe är omtyckt i huset av alla känns det som. Ingen verkar ha något ont att säga om han. Alla är överens om att han är en riktigt skön norrlänning.
 

 

 

 

 

2012-02-26

SNURRLEK

Deltagarna leker en lek med en av snurrstolarna i huset nu. En och en sätter sig deltagarna i en av fotöljerna som går att snurra runt.  Annica och Marcelo snurrar stolen under 20 sekunder ungefär, sedan ska man springa ner i köket runt köksön och upp i vardagsrummet igen. Allt går på tid. Enkelt och underhållande att se på.

 

2012-02-26 

UPPRÖRT I HUSET

Det är upprörda känslor i huset. Hanna W har hotat att lämna huset om hon inte får det hon vill av Big Brother. Hon kommer efter en stund ut med cigaretter från bikten, vilka hon fick av Big Brother. Det blir diskussioner direkt om det är hennes eller huset, Hanna W vill ha cigaretterna för sig själv, varpå Sipan tar dom av henne. Sipan är rädd för att Hanna ska gömma cigaretterna så han beslar tar dom. Hanna börjar klaga över att Sipan är en apa, och går iväg till bikten igen. På väg till bikten säger Hanna något om att "det är därför jag är rasist".

 

 

 

 

 

 


Hanna kommer tillbaka o börjar sitt försvarstal men får motstånd av bland annat Hanna R som inte förstår hur fan hon kan betee sig som hon gör. Varför säger hon att hon är rasist och varför visar hon upp ett sådant beteende? Hanna W fortsätter att hävda att Sipan är med o snor tvapparater och bilar på sin fritid. Hanna W förstår inte varför dom blir så himla upprörda, hon fixar ju saker till huset, dom borde uppskatta det istället.
Hanna R tänder till riktigt och säger att Hanna W är helt dum i huvudet som beteer sig som en fitta. Hon är i huset med samma spelregler som alla andra och ska inte komma o tro att hon är någon jävla drottning i huset som kan göra som hon vill.
Det hela slutar efter mycket om och men med att Sipan delar ut sina cigaretter som han tagit av Hanna W till alla som vill ha. Även Hanna W delar ut dom cigaretterna som hon har, för att alla ska bli nöjda och alla ska få lika många. Hela huset applåderar åt Sipans provocering och dom allra flesta är emot Hanna W.
Hanna W ber Sipan om ursäkt för hon sa att hon var rasist, de var bara något som slank ur henne i stridens hetta. Hon är absolut inte rasist utan sa så bara för att hon var upprörd. Sipan vägrar att kolla på Hanna och möta hennes blick och skrattar åt hennes ursäkt. Hanna W säger att hon uppriktigt blev ledsen över att Sipan önskade henne död igår, men ingen verkar tycka att Sipan ska be om ursäkt för det. Hanna R går på som en ångvält och skriker och avbryter Hanna W hela tiden, men anser att även Sipan bör be om ursäkt. Hon kallar Hanna W för dum i huvudet flertalet gånger och går på som en bandhund. Vet inte hur detta slutar, ska bli intressant att se hur kvällen artar sig.

 

2012-02-25 

TEKNISKA PROBLEM

Big Brother har för tillfället problem med sin tjänst 24/7 det går inte att logga in för väldigt många människor. Dom jobbar självklart på detta, problemet startade vid 20.00 ungefär. Meddelar när det är fixat igen, dom har tekniker som jobbar på att fixa problemen.

2012-02-25

AMANDUS BERÄTTAR

Amandus berättar att han är bisexuell i sovrummet. Sipan reagerar på det och frågar chockande om han har spanat in hans grej, Amandus säger då "nej nej". Amandus säger att han inte ser de olika könen, utan att det finns bara ett kön. Men Amandus verkar inte vilja prata om sitt sexliv i huset, då han inte blir kär i ett kön, utan en person, därav tar han illa vid sig.

Marcel berättar om en kryssning han var på som var en HBT kryssning. Sipan tror att killarna höll på kladda på Marcel när han var på kryssningen men Marcel säger att det inte var så utan att de festade som vanliga personer utan något kladd.

NERVÖST I HUSET

Det börjar märkas att det bara är lite drygt ett dyng kvar till någon ska lämna huset. Flera deltagare pratar om hur nervösa dom börjar bli, ingen vill ju bli först att bli utröstad. Hanna W säger att hon är så otroligt nervös så att hon inte kan tänka på något annat. Det jobbigaste är att inte veta är Hanna W och HannaSöder överens om. HannaSöder är övertygad om att den tråkigaste röstas ut först, den som inte synts så mycket. Hellre är jag i ett hus med mass dårar o folk som är knäppa än folk som är tråkiga säger HannaSöder.
2012-02-25 

JESSICA LÄR BARNEN TVÄTTA

Lördagar brukar vara förknippat med tvätt och städdag i huset, så även fallet detta år. Jessica lär Hanna W och Marcelo hur man tvättar kläder i tvättmaskinen. Hon instruerar i vilket fack man lägger tvättpulver och var man lägger sköljmedel. Marcelo ser mer intresserad ut att lära sig av vad Jessica har att säga.

2012-02-25

 

 

 

 

 

 

 

SAMLING

Deltagarna samlas i soffan för lite information ifrån Big Brother. Återigen påminner produktionen om reglerna i huset, hur mickarna ska fixas, att man inte får prata om produktionen och att man inte försöker prata med produktionen genom kamerorna. Tålamodet är snart slut ifrån Big Brothers sida. Tenny får även in lite tabletter mot hans dåliga mage, Joe får halstabletter och huset får in sopkvast och sop. Även rengöringsmedel till toaletten och några rör pringles skickas in med informationen.
2012-02-25 

 

TENNY OCH PEDRO

Petronella även kallad Pedro, får massage i sovrummet av Tenny. Ja har tyckt de är lite lur mellan dom under hela veckan, dom verkar ha en väldig bra så, connection. Petronella var ju upprörd och ledsen över att hon tvingades låtsas vara ihop med Marcel, för det var så jobbigt med tanke på att hon har en pojkvän på utsidan. Men det verkar inte vara några som helst bekymmer med Tenny? Att både ligga nära, få massage o så, borde det inte vara samma problem? Lite konstigt kan jag tycka.
2012-02-25 

 

NIOBE

Låt oss presentera den nya deltagaren Niobe ifrån The Matrix.
2012-02-25

 

 

BIKTNING MED JOE

I en bikt så berättar Joe att Hanna W har lyckats träffat hans svaga del, hjärtat. Han säger också att han faktiskt är kär i henne.

- Annars är det väl lungt.

- Mer än att man är så kär i Hannah

- Man får liksom inte riktigt..

- Man vet inte vart man har henne ibland

- Hon har lyckats träffa min svaga del (visar hjärtat) här på den här

- Jag är faktiskt kär

2012-02-25 

MARCEL OCH TENNY

Det har ganska tydligt uppstått vissa grupperingar i huset och nu idag så har Marcel och Tenny pratat lite om vilka de absolut inte vill ska åka ut. Självklart dom själva, men även Hanna J, Sipan och Petronella, de har hittat varandra bra och känner verkligen att dom är som en familj. Tenny säger att de känns som han känt Marcel i tre år. De är båda överens om att det är dom fem som får det att hända saker i huset, annars är det ganska tråkiga deltagare, de är dom som är the bad boys.
 

2012-02-25

HANNA J TALAR UT MED JESSICA

Hanna J och Jessica har flyttat träningen till gymmet inomhus, där passar Hanna J på att berätta att hon gillar Jessica, men att det är jobbigt när hela tiden Jessica ska ha sista ordet i diskussioner. Hanna vill att även hon ska få ha chansen att säga sin åsikt utan att Jessica ska avbryta eller försöka ändra den.

Jessica säger att hon förstår, men i hennes värld, är det inte så som Hanna säger. Jessica menar att hon inte pratar alls så mycket och att hon lyssnar då Hanna kommer med en åsikt. Om nu Hanna fortsätter prata om detta så kommer Jessica känna sig sårad, så därför är det lika bäst att avsluta diskussionen eftersom båda tycker om varandra.

 

 

 


 

 

MORGONTRÄNING

Jessica har vaknat och byter om för att träna lite ute på gården. Hon får sällskap av Hanna J som hoppar hopprep. Det märks att människorna i årets Big Brother är mer för att träna, och man märker att Big Brother anpassat huset för att deltagarna ska må bättre, bland annat genom att ha träningsredskap.

 

 

 

 Jessica har lite åsikter om hur saker och ting sköts i huset, att flera deltagare har brist på respekt mot varandra. Hon är trött på att folk fortfarande ska hålla på och pinka in revir i huset och tuppfäktas. Jessica säger att vill man något, kom och säg det till mig, var ärlig mot mig, då har du min respekt och du får det du vill. Men går du bakom min rygg, o tar något från mig utan att fråga, då har du förlorat mig direkt säger Jessica.
2012-02-25

DAG 7

Tenny och Hanna J  har vaknat i huset, resten av huset ligger fortfarande och sover. Troligen för att dagen ska gå lite snabbare. Fredagar och lördagar är ju de segaste dagarna i huset.
2012-02-25

 

 

 

 

SNURRA FLASKAN

Joe, Marcelo, Lars, Annica, Juliana och Hanna W spelar snura flaskan, eller sanning och konsekvens, vad man nu väljer att kalla det. De sitter i det röda rummet och har väldigt roligt. Lars fick precis äta en rå vitlöksklyfta. Nu fick Juliana konsekvens o fick uppgift att lukta i Lars mun, fem gånger, inte helt oväntat stank det vitlök, haha.


  

Jessica har stora problem att förstå att alla inte vill ställa sexfrågor hela tiden och lägger sig i när de andra deltagarna försöker komma på konsekvenser och frågor. Hon kallar sig själv för sexexperten o vill som vanligt ha sista ordet när det gäller precis allt.

2012-02-25

DELTAGARE: SIPAN

 

 

 

 

 

 

 

 

Sipan har rappat ett tag. Men för 2 år sen eller mer så la han mikrofonen på hyllan. Skulle vilja se honom rappa lite i huset, då han är en aning bättre än NickySthlm som var med förra året. Bedöm självA

2012-02-25 

 

DAG 6

Idag har det inte hänt så mycket eftersom fredagar och lördagar är dom tråkigaste dagarna för deltagarna. Men Lars kom in i huset med en trumma och väckte alla deltagare.

Efter han kom in så utsattes han för ett korsförhör utav de andra deltagaran som alla nya deltagare råkar utför. Det kom in ett uppdrag om att deltagarna skulle fota sig med badkläder och skulle flexa. 3 helkropps och 2 halvkroppsbilder skulle det bli. Petronella och Hanna R vägrade först men efter en stund så gav dom med sig och ställde upp.

Tristessen på kvällen har varit så enorm så vissa deltagare somnade medans några andra körde droppboll och limbo. En riktig händelserik sjätte dag i huset med andra ord :)

2012-02-25

TVILLINGFLÄTA

Hanna W och Annica har under kvällen flätat ihop håret med varandra i en fläta, så nu är dom siameshåriga eller vad man ska säga, haha. Ganska rolgit måste jag säga.
2012-02-24 

 

 

 

 

 

 

 

LIMBO

Nu på kvällen kör deltagarna lite limbo i huset. Tidigare under kvällen har även doppboll avverkats, allt för att inte bli helt galna av tristess. Fredagar brukar ju som sagt vara de lugnaste dagarna, inga uppdrag, ingen fest och ingen aktivitet från Big Brother direkt.
2012-02-24 

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAGARE: JULIANA

Juliana Ssempela är född i Afrika, Uganda men är uppvuxen i Sverige. En sak hon gillar är att byta frisyrer, så om hon är kvar i huset så kommer hon att antagligen byta frisyr.

2012-02-24

THAILANDSTURNÉ

Hanna W och Hanna R har en diskussion om festen igår. Hur Hanna W kände för att hångla med Joe och så samt att hon ska kanske prova alla killar i huset efter att Hanna R sa det. Samt att Hanna W har varit på en knullturné i Thailand, och att hon hade legat med en kille där i Thailand som var bättre än en västerlänning, sedan frågade hon sin vän att hon fick prova honom men hon ville inte.

2012-02-24 

MARCEL HAR ÅSIKTER OM AMANDUS

Marcel, Tenny och HannaSöder sitter på utegården och pratar lite om de andra i huset. HannaSöder tycker att det inte är någon i huset som inte snackar skit, vilket hon får medhåll av. Marcel tycker att Amandus är en linslus som gör allt för kameran och är väl medveten om hur han ska synas när precis kameran tittar på han. Ett exempel som Marcel drar är när exempelvis han får läsa info från Big Brother så vill även Amandus göra det, och vara i centrum hela tiden. Tenny håller med Marcel och säger att han har sagt åt Amandus att inte vara sån.
 

 

 

 

 

 

Hanna W kommer ut på verandan och ska röka, genast går de tre övriga deltagarna in i huset.

2012-02-24 

DELTAGARE: KIJA

Kija Habibzadeh. Hon driver bloggen www.kija.se, hon är också en känd profil i Malmös nattliv. Ett jobb som hon också har är att jobba som gogodansös och modell, samt att hon är mamma.

2012-02-24 

PEPTALK

Samtidigt med photosession så bryter Petronella ihop och säger att hon saknar dom utanför. Så Hanna W peppar henne.Petronella är rädd att vi tittare ska se henne som en crybaby som inte gör annat än gråter. Hanna W säger att hon inte alls tror att det är så, och att det är bra att Petronella visar känslor. Gör man inte det så är det lätt att man blir galen i huset. Petronella säger att hon vill lämna för hon har ångest över att vara i huset, det är mycket jobbigare än vad hon tror. Hanna W säger att det kommer gå över bara man blir van att vara i huset.

2012-02-24 

DELTAGAREN: CAMILLA

 

2012-02-24

FOTOGRAFERING

Samling i huset, det har blivit dags för fotografering i huset. Alla deltagare kommer få fem bilder, tre helkroppsbilder och två bilder från bröstet och uppåt. Kija sköter fotograferingen, och det finns bland annat hantlar och olja som deltagarna kan använda som hjälpmedel för att bli uppumpade och fina. Bikinibilder är det som gäller för tjejerna och speedos för killarna.Några av deltagarna vägrar, eller vill verkligen inte visa upp sig halvnaken. De tycker att det verkligen är jättejobbigt.

2012-02-24 

PROMENAD

I brist på annat är Marcel,Jimmy,Amandus och Tenny ute på promenad. De klagar bland annat på hur dåligt utförd utegården är, att det måste vara fuskbyggare som har gjort jobbet så dåligt. Tenny påpekar sedan att hans pappa är snickare

 

 

 

 

 

 

 

2012-02-24 

JOE HAR SVÅRT ATT MINNAS

Både Joe och Hanna W verkar vilja förtränga det som hände igår, för ingen säger att dom minns. Om det verkligen är så, eller om dom skäms, det är en annan sak. Joe kommer alla fall ihåg att han strippade och gick runt i klackar. Kija berömmer Joe och säger att han är helt grym i klackar. Kija tycker synd om Jimmys pungkulor som fick sig ett rejält kläm av Kija. Annica berättar för Joe att han och Hanna under gårdagen låg och hånglade i sängen när hon skulle gå upp och kissa. Det är prat om att Hanna och Joe gjort något, sex gånger under natten, vad det är, sex, smek, kyssar eller vad det nu är, är ännu oklart. Det verkar som att ingen i huset har riktigt mycket ångest, de pratar istället om allt som hände igår ganska avslappnat och öppet, skönt det.
 

 

 

 

 

2012-02-24 

MARCEL TRYCKER TILL

RÖR EJ har precis blivit aktiv igen, då Marcel går upp från sängen och direkt för att trycka på knappen. Självklart fungerar den nu och sirenen ljuder. Big Brother meddelar att han kommer få information om vad som ska hända inom 20 minuter.
Vi får se vad han tycker om denna bestraffning. Du ska sitta i ett eget rum, och får inte dricka en enda droppe alkohol under nästa fest.

2012-02-24 

MISSTANKAR MOT MARCELO

Tjejerna i soffan, Annica, Juliana och Hanna W tycker att Marcelo är väldigt snygg, men dom misstänker att det är något lurt med honom. De tror att han eventuellt kan vara mullvad, samma sak med Lars. Annica frågar om Marcelo är homosexuell, något han bara skrattar åt och säger, homosexuell är det sista jag är. Intressant att se hur fördomarna finns där direkt, bara för att en kille tar hand om sitt utseende och är skötsam mot sin hy osv. Lars berättar för Annica och Juliana att han heter Mowgli i andranamn.
2012-02-24 

 

LARS HAR KOMMIT IN

Såhär på morgonen dagen efter fest så har Lars kommit in i huset. Måste kännas sådär att komma in i huset när dom flesta ligger och är bakis i sovrummet, ha ha. Marcelo, Lars, Juliana och Hanna W är vakna och pratar i soffan. Jessica och Hanna J fixar sig i ordning inne på badrummet, resten ligger och sover.
2012-02-24 

 

 

 

DAG 5

Dag fem i huset har bjudit på en del aktiviteter. Framför allt nominger och fest, men vi tar det från början. Deltagarna började så sakta vakna runt 10 tiden idag, rätt skönt när dom inte vaknar jättetidigt. Två tävlingar har varit i huset denna dag. Dels en ballonglek, där deltagarna blev indelade i par. Det gick ut på att pressa sönder ballonger som man höll mellan varann, o man fick bara kramas. Andra leken gick ut på att sätta klädnypor i ansiktet på några utvalda deltagare, ganska underhållande att se på. Annars har det varit väldigt mycket dötid i huset även denna dag.
Tenny passade på att bjuda på sig själv efter lunch då han blev simnkad och klädd som en kvinna, han passa de bra i rollen och agerade med glimten i ögat till de övriga deltagarnas förtjusning.
Deltagarna får reda på hur det är med nominering denna vecka. ALLA som är i huset är nominerade inför söndagens liveshow, ingen sitter säkert, alla har samma chans, intressant att se vem som får lämna huset på Söndag.
Den nya deltagaren Marcelo kommer in på kvällen i huset, vilket blir otroligt uppskattat. Han har med sig både massvis med mat och alkohol, och festen som senare drar igång ordentligt kan beskrivas som den kanske mest vulgära och lyckade i svensk Big Brother historia, utan att överdriva. Det var bra musik, drama, kärlek, dans, naket, avklätt, påklätt, bad, sex, alkohol och en himla massa andra ingredienser. Kommer att komma upp mer bilder från festen allt eftersom, men så länge kan ni hållla tillgodo med dom som finns.
Hanna W och Joe verkar få till det och har haft det mysigt under kvällen. Även Kija och Marcel verkar ha hittat varandra, vi får väl se vad som händer framöver.

2012-02-24 

MARCEL OCH KIJA

En stund efter myset mellan Hanna W och Joe så är det nästa par ut, Kija och Marcel att hångla i sovrummet. Men dom blir avbrutna relativt snabbt av Hanna R och Juliana. Det har alltså varit en händelserik kväll. Återse vad som händer nu på natten.

2012-02-24 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VI PRESENTERAR MARCELO PEÑA

Några bilder på husets hete man, Marcelo.
 

2012-02-24 

ACTION I RÖDA SOVRUMMET.

Hanna W och Joe fortsätter sin romantiska stund i sovrum nummer två, det röda sovrummet. Big Brother slår på stämningsfull musik och det blir en romantisk känsla över det hela.


Det slutade med att Hanna W blev nöjd, eller fejkade eller något, och kliver upp och lämnar Joe ensam. Hon vill tydligen ha alkohol.

2012-02-24 

DRAMA I HUSET

Hanna W blir kallad till bikten för att få in mer öl och vin till huset. När hon kommer ut hinner hon inte ställa ner plattan med öl förrän alla överfaller henne och snor åt sig några öl var. Hanna informerar om att vinet är till dom som inte dricker öl, vilket innebär att hon vill ha vin, då hon inte dricker öl. Andra i huset är av den åsikten att vinet är allas, precis som ölet. Hanna försöker förklara att det inte är hon som hittat på det, utan de var Big Brother som sa det åt henne. Hanna börjar frenetiskt eftersöka vinet som kom in i huset då hon vill ha. Hon frågar Marcel, var på han skvätter ner hannas kläder med vatten från bubbelbadet. Det framgår att Juliana har vinet, och när Hanna får reda på detta går hon för att hämta vinet av Juliana. Sipan lägger sig i, och menar att alla i huset ska dela på allt,oavsett vad Big Brother har sagt, det är allas. Det blir lite brottning om vinflaskan och till slut vinner Sipan kampen. Hanna flippar loss lite över att han tog vinet av henne och Hanna får i princip hela huset emot sig, ingen tror på det hon säger. Jessica och HannaSöder är på Hannas sida och tar hennes parti, men efter detta går Hanna in i bikten, där hon fortfarande är.


 

 

 

 

Joe stöttar Hanna W och är vid hennes sida.
Sipan berättar stolt över sin insats för övriga deltagare som badar bubbel.

2012-02-23

KIJA ÄR LEDSEN

Knappt en timma efter att livet var highlife, är Kija väldigt nere och funderar på att lämna huset. Hon är upprörd och ledsen över att ha blivit sårad i huset. Hon har öppnat sitt hjärta för bland annat Jimmy och Marcel, varav Jimmy verkar ha sårat Kija mest. Kija börjar tänka på hur bra hon egentligen har det utanför huset och säger att hon vill lämna under morgondagen. Jessica och Annica stöttar upp och ber henne tänka på det, noggrant.

 

 

 

 

 

  

 

2012-02-23

 

JOE OCH HANNA W

Hanna W har precis fått både det ena och det andra av Joe. Bilderna får tala för sig själva.


 

2012-02-23

KIJA ÄR FLIPPAD

Kija bjuder verkligen på sig själv nu när det är fest. Lite sprit i kroppen, sen så. Hon har sprungit om på både bord och stolar och dansat utmanande i string och något slags nattlinne. Hon klargör att hennes svarta dildo med piskfunktion är helt nyköpt bara några dagar innan Big Brother. Tjejerna verkar väldigt roliga ikväll och glada minst sagt haha. Marcel o Kija har pratat om att förlova sig, oklart om detta blir av eller om det var ett skämt.


 

 

 

 

 

 

2012-02-23 

 

JOJKNING

Nu har festen pågått i cirka 30 minuter och deltagarna verkar lite fulla, kan vara extas. Marcel verkar lite sugen på Kija då han har smekt henne osv. En stund senare börjar Joe jojka, som han har sagt att han bara gör full. Till Amandus stora förvåning, han skriker "han jojkar ju förfan".

 

 

 

MER ALKOHOL TILL FESTEN

En stund efter Marcelo kom in i huset så tog alkoholen slut. Så folk blev ganska bittra och så. Marcelo har suttit och pratat med Jessica, intrycket han fick utav henne verkade vara att han tyckte att hon pratade så mycket då han sa "andas" till henne.

 

 

Lite senare så kallas Joe till bikten där det var ännu mer alkohol, så deltagarna blev helt lyriska. Så kom musiken igång också så deltagarna blev ännu mer lyriska. Så nu är festen igång på riktigt.

Kija ger en lapdance åt Hanna W. Som hon verkar njuta av.

2012-02-23 

MARCELO KOMMER IN I HUSET

Nu har Marcelo gjort entré i huset. Alla skrek som galningar så fort han kom in, en som var lite mer excalterad var Hanna W, så oväntat. Med Marcelo kom det alkohol, lite senare kom det det mat ifrån slussen.

2012-02-23 

 

 

 

HUSET MOT HANNA W

Just nu pågår vilda diskussioner om vad Hanna W håller på med, hennes beteende i huset och utanför. Hanna försöker försvara sig, då hon menar att hon vet om att det är provocerande, och det är den hon är, hon vet om att hon provocerar och det är därför folk stör sig. Sipan är väldigt irriterad över att Hanna i sin blogg bland annat kallat fattiga människor för mindre värda, han är inte mindre värd än någon annan bara för att han har HM kläder på sig. Hanna försvarar sig genom att säga att hon vet att det är provocerande och att det är sådant som gör att hon tjänar pengar på det hon gör. Dessto mer folk bråkar mot henne, mer uppmärksamhet får hon och mer klick på bloggen. 

 

 

 

 

 

 

Hanna är trött på att bli dömd för att fara escort, hon är mycket mer än så och tycker att killar som Marcel, får andra unga killar att tro det är okej att kalla andra tjejer för escort. Hanna vill bli accepterad för den hon är, och att dom måste förstå att hon provocerar medvetet, men att det inte är hela hennes personlighet. Hon är i huset för att ha kul, inget annat. Marcel erkänner att han blir otroligt provocerad av Hanna och det hon säger och säger att hon är smart.
Det hela går lite över styr då Sipan säger att han hoppas att Hanna dör. Hanna och Sipan väljer att avsluta diskussionen helt oense om saker och ting, och istället skålar huset i champagnen som Kija, Annica och Jimmy vann förut under klädnypetävlingen.

2012-02-23

Två nya fräscha biktklipp finns ute på 24/7 givetvis delar vi med oss av vad som sägs i dom.

 

 

 

 

 

  

H: Ååååhh
K: Jag är jättekåt.
H: Är du? Kan du inte bara ligga med Marcel då lite?
K: Nej fyyy.....nej tack, Hanna.
H: Amandus då? Men han blir, han blir ju som ett barn.
K: De går inte.
H: Visst, han ser ju bra ut, men, han är ju ett barn?
K: Nej alltså, de går inte.
H: Vi behöver en hunk, o ingen låtsashunk som ni skickade in förra året, utan en hunkig hunk.

I det andra biktklippet pratar dom om Juliana, och hur hon har blivit ett störobjekt i huset. Hon är helt enkelt tappad enligt Kija, frågar man henne en sak så svarar hon på något helt annat, det funkar inte, hon är helt tappad helt enkelt. Igår så hände en incident där Juliana stirrade på Kija under en längre tid, till slut frågade Kija om de var något fel, så svarar Juliana, ja har ju redan sagt att jag ska ha fisk. Kija blir irriterad av det, men troligtivs är det för att hon ser så bra ut så hon fastnar, men vad vet man?

2012-02-23 

ALLA NOMINERADE

Deltagarna får precis veta att hela huset är nominerat inför utröstningen på Söndag.

 

 

 

 

 

Det innebär att alla har lika stor chans att få stanna i huset. Man ska rösta på den som man vill ska stanna i huset, inget annat. Här är alla nummer, antingen ringer man, eller så sms:ar man. Slussarna öppnar nu ikväll klockan 19.00

Telefon: Annica 099- 418 01 SMS:Annica till 72 400
Telefon: Amandus 099- 418 02 SMS: Amandus till 72 400
Telefon: Camilla 099- 418 03 SMS:Camilla till 72 400
Telefon: Hannah 099- 418 04 SMS: Hannah till 72 400
Telefon: Hanna J 099- 418 05 SMS: HannaJ till 72 400
Telefon: Hanna R 099- 418 06 SMS: HannaR till 72 400
Telefon: Jessica 099- 418 07 SMS: Jessica till 72 400
Telefon: Jimmy Ö 099- 418 08 SMS: JimmyÖ till 72 400
Telefon: Joe 099- 418 09 SMS: Joe till 72 400
Telefon: Juliana 099- 418 10 SMS: Juliana till 72 400
Telefon: Kija 099- 418 11 SMS: Kija till 72 400
Telefon: Marcel 099- 418 12 SMS: Marcel till 72 400
Telefon: Petronella 099- 418 13 SMS:Petronella till 72 400
Telefon: Sipan 099- 418 14 SMS: Sipan till 72 400
Telefon: Tenny 099- 418 15 SMS:Tenny till 72 400

KOSTNAD:
5,70/samtal + ev trafikavgift
5,70/sms + ev trafikavgift

2012-02-23

ETT SKEPP KOMMER LASTAT

Är aktiviteten som gäller just nu i huset. Deltagarna ligger i sovrummet och leker denna populära förskolelek. Man säger något som är en favoritsak, exempelvis apelsin. Så säger man, ett skepp kommer lastat med apelsiner. Person nummer två ska säga sin favoritsak och lägga till det, efter apelsin. Exempelvis, ett skepp kommer lastat med apelsin och telefoner. En minneslek helt enkelt.
2012-02-23  

PRISET I KLÄDNYPSTÄVLINGEN

Efter Tennys makover och show så blir Jimmy,Kija och Annica kallade till bikten för att få sitt pris som dom vann i klädnypstävlingen. Priset dom fick var en champagneflaska.

Hanna W är inte sen att kritisera priset då hon tycker att Big Brother jävlas bra för då hon vill ha alkohol.  Men Amandus tycker inte att dom gjorde för att jävlas då en flaska är inte så mycket att bråka om, skillnad om det var ett stort flak öl.
Diskussionerna fortsätter och Hanna W börjar prata om hur hon brukar blanda sina sömntabletter med alkohol ibland för att uppleva hallucinationer. Amanus är snabb att säga åt Hanna att hon inte kommer få göra något sånt här i huset, då åker hon ut ögona böj. Sen utbryter en lite hetsigare diskussion om huruvida sömntabletter är lika farligt att blanda med alkohol som exempelvis alvedon. De flesta i soffan, Amandus, Sipan, Petronella och Annia är överens om att Hanna W är helt ute och cyklar i det blå, var på Hanna kallar Sipan för helt efterbliven.
2012-02-23 

 

TENNY SOM KVINNA?

Tenny är på väg att bli kvinna. Håret har han ju redan och nu är tjejerna fullt igång och sätta smink på Tenny.
Det är Annica som sminkar Tenny och hon får backup av Hanna W och Juliana.


Stor glädje när Big Brother börjar spela Cindy Laupers "Girls just wanna have fun" och alla tjejer är uppe och dansar med Tenny som blir överlycklig.

2012-02-23 

TÄVLING

Det har blivit dags för tävling igen. Dela in er i grupper om tre, utse en mottagare och två givare. Fortsättning följer.... Big Brother
Det står klart att mottagaren kommer få klädnypor fastsatta i ansiktet av de två givarna. Den som får klädnypor i ansiktet ska stå med armarna bakom ryggen och det lag som lyckas sätta fast flest klädnypor i ansiktet belönas ikväll.

 

2012-02-23 

MARCELO PEÑA

Vid kockan 19.00 ikväll så kommer det in en ny deltagare in i huset. Med hans ankomst till huset så kommer årets första fest. Han heter Marcelo Peña och är 21 år. Lite mer info om honom följer här under.

 

 

 

Namn: Marcelo Peña
Ålder: 21 år
Bostadsort: Stockholm
Yrke: Butiksäljare
Civilstånd: Hemligt
Stjärntecken: Lejon

 

Vad gör dig till en bra deltagare? 
- Jag är väldigt påhittig och bjuder på mig själv.

Vad gör du på din fritid? 
- Mycket träning går på gym måndag till fredag och träffar kompisar och tar det lugnt på helgen.

Hur var du i skolan? 
- Tyckte att det var sjukt kul i skolan. Jag försöka vara den sköna snubben. Jag och en kompis gick och gymmade käkade lunch och sen spanade vi tjejer.

Vad har du för musiksmak? 
- Lyssnar på typ allt möjligt. Mycket pojkbandsmusik, Backstreet Boys är legender.

Såg du förra säsongen?
- Yes den var grymt bra. Min favorit var Rodney.

Hur vill du bli ihågkommen? 
- Som den roliga galna killen som vann hela skiten.

Något du är stolt över? 
- Att jag vann racet till morsans ägg.

Vad är du minst stolt över?
- Att jag aldrig varit på Rhodos.

Hur ska du göra för att vinna? 
- Genom att vara rolig och mig själv. Den sköna Marcelo. Sen ska jag vinna alla tävlingar. Har en enorm vinnarskalle.

Hur hanterar du konflikter? 
- Jag tror att jag hanterar det på ett bra sätt, brukar inte hamna i konflikter så ofta. Jag har alltid rätt.

Vad gör dig glad? 
- När man får en tjejs nummer eller en dejt med en tjej.

Vad gör dig ledsen? 
- Folk som skadar djur.

Ditt mest pinsamma minne? 
- När jag gjorde helikoptern på studentflaket.

Vilka typer av personer drar du dig till? 
- De som accepterar mig för den jag är.

Vilka typer av personer försöker du hålla dig borta ifrån?
- De som försöker ta mer plats än mig.

Hur tror du andra ser på dig? 
- Som en jävligt glad och skön kille.

Vad är du intresserad av hos andra personer? 
- Skön humor och sådana som vågar vara sig själva och inte är så stela. Vågar skämta.

Vad ställer du absolut inte upp på? 
- Att kyssa en kille.

Vad skulle kunna få dig att ha sex i huset? 
- Det krävs inte så mycket.

Vad är du bra på? 
- Fotboll och att tävla. Jag är en riktig tävlingsmänniska.

Kan du något trick eller konst? 
- Sälja in mig själv hos damerna

Vilken känd person skulle du vilja dejta och varför? 
- Megan Fox, hon har riktigt bra kropp och riktigt bra ansikte.

2012-02-23 

Bilde70.jpg
Bilde72.jpg
Bilde73.jpg
Bilde75.jpg
Bilde76.jpg
Bilde78.jpg
Bilde80.jpg
Bilde83.jpg
Bilde84.jpg
Bilde88.jpg
Bilde91.jpg
Bilde94.jpg
Bilde95.jpg
Bilde97.jpg
Bilde102.jpg
Bilde105.jpg
Bilde107.jpg
Bilde110.jpg
Bilde111.jpg
Bilde113.jpg
Bilde118.jpg
Bilde124.jpg
Bilde123.jpg
Bilde126.jpg
Bilde128.jpg
Bilde130.jpg