top of page

 Välkommen till Big Brother Sverige -2012

  Deltagare Sverige 2012
 BB Huset SE 2012
 Segrare SE 2012
efter1.jpg

MARCELO O ANNICA I DRAMA

Hanna W och Marcelo hamnar i samma säng på skämt, säger Marcelo. Självklart vill dom skapa bra tv enligt han, och därför låtsades dom ha sex. Kruxet var ju att Annica kom in och såg det hela och blev inte direkt jätteglad. Marcelo är ju intresserad av Annica, men frågan är om han bränt sina skepp nu. Annica blev väldigt sårad och har svårt att tro på att Marcello bara gjorde det för att göra tv. Marcelo blir upprörd, eller det ser ut som så, och väljer att gå till gymmet för att slå ifrån sig lite ilska på gymgrejerna.
Även Joe tog illa vid sig, stackarn som är så kär i Hanna W förstår inte varför hon gjorde så mot han.
 

 

 

 

 

 


Marcelo är inte jättesmidig när han pratar med Annica, han kan väl säga att han verkligen är intresserad av henne, så kanske hon förstår. Annica söker tröst hos Jimmy som säger att Annica påminner om hans flickvän utanför huset. Frågan är, vem är det?

2012-02-29 

FESTEN FORTSÄTTER

Efter två avbrott, ett på 45 minuter och ett på ca 10, fortsätter nu festen. Vilken människa som helst kan se att det inte är några tekniska problem som varit anledning till varför man stängde av kamerorna. När de först kom tillbaka såg man hur deltagarna spelade, för att verka oberörda.
Allt pekar på att något har hänt på utegården, att någon eller några försökt ta sig in, eventuellt kastat in saker. Deltagarna får inte gå ut på utegården och gardinerna är för dörrarna.
Hanna R har sagt att hon inte känner sig hotad, och flera andra deltagare är skärrade. Man förstår snabbt att något allvarligt har hänt. Kija vill lämna huset. Marcel har sagt något off cam, som han inte vill upprepa igen, så uppenbarligen vet deltagarna om att det var avstängt under ett längre tag. Uselt att vi inget får veta..
Annica har varit ledsen av det som inträffade och får tröst av Marcello.

 

2012-02-29

CENSUR IGEN

Nästan så att man kan tro att vi bor i Nordkorea eller Kina så mycket censurering det varit av programmet hittills.....
 

 

 

 

 

 

 


 

 

Dock verkar det som att det har hänt, något allvarligt alla fall vad det verkar.
Nu är sändningen tillbaka igen, varför BB bröt eller något, ja vi får nog inga svar, men alla verkar rätt glada. Dom verkar ha stängt utegården.

2012-02-29

FEST I HELA HUSET

Huset flippar loss när Big Brother spelar Fest i hela huset. Här kommer en bildbomb.

 

2012-02-29

FEST I HUSET

Nu är det fest i huset. Det började med att Big Brother ropade ut att "Slussen är nu öppen". Så Hanna W och Marcelo m.fl rusade in i slussen. Det fanns öl,vin och cider där, det fanns också choklad. Marcel börjar direkt dela upp ölen så det blir 3 var, rättvist ska det vara. Men Hanna w säger att man ska köra med sunt förnuft istället, men får mothugg direkt ifrån Marcels håll.

Festen har inte riktigt börjat än. Just nu dricker dom lite öl och cider men något riktigt hålligång har inte börjat ännu. Men det kommer väl, då årets deltagare redan har visat att de kan festa på riktigt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2012-02-29 

BIKT JESSICA
Eeh......jag är lagom pissed, för att vi inte alla, fick immuniteten, faktiskt. I alla fall alla utom Hanna R, för jag tycker ju självfallet inte ha nån nominering, för hon har inte gjort nånting, eller immunitet. För hon har ju inte gjort nåt, i vårt lag. Eeh, ja tycker att vi alla andra fyra, förtjänade det precis lika mycket, men att jag kan behöva det lite mer. Eeh...men ja får bara ta de som en "bitchslap" och eeh, vända andra sidan till, antar jag.

2012-02-29 

VANN 500KR NÄR AMY DOG

Hanna R säger att hon slog vad med sin far om att Amy Winehouse skulle dö under 2011, vilket vi alla vet att hon gjorde. Hennes pappa satt 500kr på att det inte skulle hända.Lite konstigt vad att vinna. Diskussionen kommer in på MJ och Whitney, framför allt hur chockade alla blev då MJ dog.

Att Whitney gick ur tiden var inte lika chockerade säger Jessica då hon hade många problem med missbruk. Lätt för oss utanför huset, att glömma bort hur mycket man kan missa när man är helt isolerad från omvärlden.

 

 

 

 

 

  

2012-02-29 

GRATTIS ANTARKTIS

Antarktis får sitt pris ifrån Big Brother nu, skumpa. De får dessutom önska en låt var till festen. Priset är till Jimmy, Joe, Hanna R, Kija och Jessica, de deltagare som genomförde uppdraget på slutet. Det innebär alltså att Sipan, Marcel och Hanna J blir utan. Sipan förstår man att han blev utan för han avbröt utmaningen efter bara 3 timmar.
 

 

 

 

 

 

 

 


 

2012-02-29

TVPROGRAM OCH ANNAT

Några av deltagarna ligger i soffan i vardagsrummet nu och pratar lite allmänt. De snackas om tvserier, Top model, Victorias Secret, Bonde söker fru osv. Alla är överens om att man inte KAN missa den årliga showen Victoria Secret har.

 

 

 

 

 

 

 Kija berättar en rolig historia om en gynekolog, som av misstag fick se sin egen mor där nere, och dessutom berömde henne för hennes delar. Amandus vill inte vara sämre och berättar om en kompis, som såg en snygg tjej längs vägen. Kompisen skrek åt henne, fy fan vilken snygg röv du har. Men när dom kör förbi märker kompisen att det är hans egen mamma, haha.
Nu är det dags för att gå ut och gå, Hanna J och Tenny kommer in i bilden och drar med de flesta övriga ut på gården.

2012-02-29

KONSTIGA SAKER PÅ DC

Just nu händer konstiga saker i DC. Dom visar inspelat material ifrån något avsnitt dom ska visa, tror jag.


 

2012-02-29 

SAMLING!

Jimmy kallas till bikten. 
- Lycka till, oavsett vad det än gäller, säger Amandus. 
Därefter ropas det ut att alla ska samlas. 
- Läs högt, tydligt och förfalska inte, säger Amandus senare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Jimmy läser högt:
- Tittarna har bestämt att det lag som klarat sig bäst är Antarktis. Som pris vinner ni immunitet! Men bara för två personer som varit där ute. Ni ska ni komma fram till vilka som ska få immiunitet till söndagens tv-sändning. Ingen lottning eller röstning. Det ska pratas om det! 
Motivering ska också ges. 
Det kommer dessutom fram att det blir fest ikväll, till deltagarnas stora förtjusning. 
Antarktislaget går in till lilla sovrummet. De ska alla ge en förklaring till varför de vill ha immuniteten. Jimmy tycker att han ska vara kvar, men kan inte ge orsak till varför. Han tycker också att Kija ska få vara kvar, då hon dels hjälp honom att hålla värmen. 
Jessica tycker också sig själv, men också Kija, eftersom Kija arbetat hårt ute i kylan.
Hanna R tycker att det vore konstigt att hon själv ska ha immuniteten eftersom hon kom ut till Antarktis rätt sent, men hon menar att hon har varit sjuk och därför inte kunnat bidra så mycket. Hon vill dock få chansen att få immuniteten, men förstår ifall hon inte får den. Hon tycker att Jimmy ska ha den andra immuniteten av orsaken att han är "så himla rolig". 
Joe tycker, precis som alla andra, sig själv och därefter Kija. Hon är värd det, eftersom hon har vairt underbar, snäll och räddat hans tår där ute i kylan. 
Kija tycker också sig själv, eftersom hon har arbetat hårt ute i kylan. 
Deltagarna kommer överens om att Kija ska ha den första immuniteten, eftersom majoriteten tyckte att hon skulle ha den. Jessica tycker dock att det är självklart att Kija vill ha Jimmy, eftersom de gillar att klämma på varandra.
De tror dock att inte att Joe är i behov av immuniteten. 
- Du är ett original från Norrland, säger Jimmy. 
- Vi hörde publiken, du är superälskad, säger Hanna R.

- Kan jag inte slåss för min egen skull, så säger jag Jimmy. Jag vill ju så klart att jag ska vara immun.. säger Jessica. 
Joe tycker dock att det känns lite jobbigt att inte vara immun, men de andra menar att han är ett säkert kort. 
Beslutet hamnar på att Kija och Jimmy är immuna till söndagens tv-sändning!

2012-02-29 

ARGA HANNAH W.

Hannah W är förbannad på Sipan. Han har tydligen varit i hennes väska och tagit cigaretter av henne.

- Jag gillar inte när någon random kommer och tar på mina grejor. Det är snuskigt, säger hon. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hannah W och Jessica tror att Sipan kommer bli tvångsnominerad till söndagens utröstning, eftersom han struntade i Antarktisuppdraget. Jessica tycker att det är dålig stil av Sipan att bara gå in sådär. Deltagarna har fortfarande inte fått veta vad Hannah Ws straff är efter att hon var och slog på kameran i bikten. 
- Om jag är tvångsnominerad, så kommer jag slå ut Sipan, säger hon och Jessica håller med. 

2012-02-29 

ONE NIGHT STAND ELLER EJ?

Fenomenet Hannah W och Joe är något som diskuteras flitigt i huset. Just nu är det Jessica, Hanna J och Hannah W som pratar om det. Jessica tycker att det inte är något konstigt att två 20-åringar har sex en gång och sedan inget mer. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hannah W menar att hon har försökt att vara trevlig mot Joe och förklarat situationen, men det verkar inte riktigt gå in. Hanna J kan dock förstå att Joe känner som han gör. Hon har själv haft något one night stand, men väljer att inte ha sådant, eftersom hon alltid utvecklar känslor för den killen som hon har sex med. Hon vill ha ett förhållande och tänker att har hon sex flera gånger med en kille, så kanske han får känslor för henne så småningom. 
Jessica frågar om Hanna J skulle kunna tänka sig att vara med en kille som Joe och Hannah W menar att man går faktiskt inte igång på sådana killar.

2012-02-29

SALONG BIG BROTHER.

Det är viktigt att ha saker att göra i ett hus som Big Brother-huset. Inget förslag är dåligt när det kommer till att få tiden att gå. Just nu håller Annica på att fixa håret på Tenny. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


- Nu är Jenny snart tillbaka, säger Tenny med en pipig kvinnoröst. 
Han tycker att han har ganska tunt hår, men fascineras ändå över att det är så pass långt att han slipper ha hårförlängning.
Annica frågar om hon ska göra skruvlockar på Tenny. 
- Va? utbrister Tenny och menar att han är försökskanin nummer ett i årets Big Brother. 
Därefter säger Annica att hon måste prata med Jenny. Det är nämligen mycket lättare, då hon nämligen inte förstår vad Tenny säger när han pratar med henne. Jenny piper fram några ord och det fnittras glatt. Tenny funderar på hur det skulle vara att ha känsel i håret. Då skulle det förmodligen göra ont när man plattade håret. 
Jenny tackar så mycket för sina fina skruvlockar. 

SPÄNNBILDERNA

När deltgarna kom ut så såg dom att sandlådan var borta, sedan så skrek någon "våra bilder i gymmet" Bilderna deltagarna fotade i lördags är nu uppe i gymmet.

 

 

2012-02-29

JUST NU

Alla deltagare ska in i sovrummet då Big Brother ska fixa något i huset, antingen ta bort sandlådan osv.

 

 

 

Så kamerorna är vinklade uppåt mot taket. I sovrummet spelas just nu Skrillex till Marcels stora förtjusning men Hanna R säger att han är fejk och har snott alla beat och undrar varför dem inte spelar hennes spelningslista istället där hon har riktig dubstep.

2012-02-29

DISKUSSIONER PÅ UTEPLATSEN.

Tenny, Hanna R och Marcel sitter ute och diskuterar angående Jessica.
Det är uppenbart att de har tröttnat på hur pratglad Jessica är. 

- Igår var hon tyst i åtta sekunder, säger Hanna R. 
Hanna R säger att hon hade varit med i en diskussion angående Hannah W och Joe, då Jessica gått förbi och kommenterat Hanna R och sagt "där ser du, att man kan ha en diskussion utan att bråka". Detta var något som Hanna R tyckte var väldigt onödigt.
Tenny tror att Jessica är en orsak till att Petronella valde att lämna huset i förtid.
Det blev helt enkelt för jobbigt och ingen lugn och ro. 
Därefter byter de diskussion och Hanna R berättar att hon saknar cigaretter.
Hon tror att det är Hannah W som tagit dessa av henne, när hon lånat hennes jacka under gårdagen. 
Marcel hälsar till Big Brother att en dörr är öppen, vilket gör att de ser en Saab stå parkerad utanför byggnaden. 

2012-02-29

PIROGER TILL HUSET

Eftersom Antarktis lyckades komma åt pirogerna i isblocket. Så fick hela huset in piroger, 60 st. Så just nu micrar Jessica några. Lars äter frukt istället då anser att det är onyttigt att äta Gorby's piroger

 

 

2012-02-29 

DELTAGARNA ÅTERFÖRENAS

Nu har Antarktis avslutats och deltagarna har återvänt till huset och Hawaii delen av huset. Det blev kramkalas när alla träffades igen. Verkar som att Big Brother stryker uppdraget som skulle varit nu.


 

ANTARKTIS HACKAR

På Antarktis hackar deltagarna vidare för att komma fram till maten som är i isblocket. Det går väl sådär kan man säga.

2012-02-29 

DELTAGARNA VÄCKS

Deltagarna väcks halv 11 idag. Dupstep damp deluxe låt idag, fruktansvärt att vakna till, personligen skulle hela min dag vara förstörd, haha. Låten dem väcktes till är Skrillex - Right in , finns här: http://t.co/16AwaWKp

 

 

 

 

 

 

  

2012-02-29 

DELTAGARNA SOVER

Just nu är klockan 10:17 och alla deltagare i Hawaii resp Antarktis ligger och sover, förutom Jessica som är eld vakt.

 

 

Lite tider som gäller:

10.30: Nya verktyg för deltagarna i Antarktis, så dem kommer in till maten.

11.00-12.00: Uppdrag för Hawaii invånarna. Innehåller ett par kokosnötter.

Eftermiddag: Vinnaren presenteras i veckans utmaning, Hawaii eller Antarktis

Kväll: Fest i huset.

 

 

 

Förutom Jessica som sitter och eldvaktar.

2012-02-29 

TEKNISKA PROBLEM

Just nu är det stora tekniska problem med ljudet som brusar i DC och alla andra kameror, så ljudet bara brusar och man hör verkligen inte vad dem säger. Så just nu håller Big Brother på att fixa ljudet. Stay tuned.

 

 

2012-02-28 

LEKAR I PARADISET

Medans ljudet brusar, så har deltagarna i Hawaii börjat leka en lek, det går ut på att man ska försöka skicka vidare ett pringlespapper till nästa person, men man får bara använda munnen. Det går väl sådär. Det är Camilla,Marcelo,Annica och Amandus som leker den, lite senare ansluter även Hanna W leken.

 

 

 

 

En annan lek dom kör nu är att dem ska få en boll ifrån mage mellan mage till haka mellan haka. Det gick sisådär för hanna w och annica medans det gick jätte bra för Camilla och Hanna J. Sedan var det dags för Marcelo och Amandus.

2012-02-28 

HAWAIISTÄMNING

Nu råder det hawaii stämning i huset. Men vet inte varför dem har fått in strandskjortor och bastkjolar. Det är dags för hawaii fest alltså, samtidigt är det fest i antartisk. Camilla och Tenny har fått uppdrag om att lära sig spela låten Broder Jakob på en ukele. Så just nu sitter dem i soffrummet och lär sig lira.

 

 

2012-02-28 

HANNA R FÖRLORADE

 

 

 

2012-02-28  

DELTAGARNA ÄR VÄLKOMMNA IN

Nu är deltagarna i Hawaii välkommna ut in i huset. Direkt när dem kommer in i huset så ska alla samlas i soffan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är dags för uppdrag. Dem ska stoppa ner i huvudet i en hink med vatten och den som ger upp först måste klä på sig varmt, vad som händer är att återse

RÖSTA

Nu är det dags att rösta på vilken del av huset som har gjort bäst ifrån sig på uppdragen, är det Hawaii eller Antarktis. Den som vinner får något pris, de som förlorar får en bestraffning. Se till att rätt del vinner denna utmaning

2012-02-28 

KAMERORNA OFF

Nu är kamerorna inte igång för att dom håller på fixa ett uppdrag i Hawaii. Trodde först det var censur men så var det icke. Så återkommer om vad uppdraget är.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2012-02-28 

 

Bilde1.jpg
Bilde2.jpg
Bilde6.jpg
Bilde11.jpg
Bilde17.jpg
Bilde18.jpg
Bilde21.jpg
Bilde24.jpg
Bilde27.jpg
Bilde29.jpg
Bilde31.jpg
Bilde33.jpg
Bilde35.jpg
Bilde36.jpg
Bilde38.jpg
Bilde39.jpg
Bilde41.jpg
Bilde42.jpg
Bilde44.jpg
Bilde46.jpg
Bilde45.jpg
Bilde49.jpg
Bilde50.jpg
Bilde52.jpg
Bilde58.jpg
Bilde60.jpg
Bilde64.jpg
Bilde68.jpg
Bilde69.jpg

KEEP WORKING

Deltagarna fortsätter arbetet med att få is att smälta för att få upp den sista nyckeln i röret. Samt att få tag på Gorby's pirogen. Sedan så har Hanna J och Marcel vunnit en uthållighetstävling och därav är inne i Hawaii nu. 

 

 

2012-02-28 

DAGS FÖR KALLT UPPDRAG

Nu är det dags för uppdrag i Antarktis. Deltagarna ska få iskallt sprutat i ansiktet, den som klarar det längst vinner hela utmaningen. Värt att notera är att uppdraget är frivillig så vem som helst får delta om den vill, men det är värt att vara med säger Big Brother.

 

 

2012-02-28 

INFORMATION

Big Brother skickar in information till huset. Det står följande. Hur ni kommer att sköta er under veckan, kommer att ligga till grund för nomineringen inför liveshowen. Hur detta kommer att ske, är inte helt bestämt ännu, men klart är att deltagarna enligt informationen har mycket mer att vinna än att förlora på att sköta sig.
 

 

 

 

 


 

 

 


Kija säger omedelbart att dom ska bli bättre på att samarbeta och gnälla mindre.
Nu frukost, blåbärssoppa och en brödbit.

 

2012-02-28 

KAMPEN FORTSÄTTER

Kampen i Antarktis fortsätter. Redan under gårdagen fick ju deltagarna som är i Antarktis uppdrag om att frigöra mat i ett gigantiskt isblock. För att få fram maten, måste dom hacka loss is, smälta den, och hälla isvattnet i behållare, där det ligger nycklar som flyter på vattenytan. Lite som fångarna på fortet faktiskt. Dessto mer nycklar deltagarna frigör, dessto bättre redskap att hacka is får dom. Dom har nu kämpat o slitit länge för att få fram bättre redskap och nu har dom snart fått fram den fjärde nyckeln.
 

 

2012-02-28 

DAG 10

Dags att vakna i huset. Deltagarna väcks av ljudet till bongotrummor passande nog då dom är på Hawaii. Runt 11 kommer knappen att fungera igen, undra vem som trycker först? Deltagarna på både Hawaii och Antarktis kommer att fortsätta få in uppdrag under dagen från Big Brother, stay tuned.

 

 

 

 

 

 

  

2012-02-28 

HAWAII I BIKTEN.

Under en kort stund är det total tystnad i huset och kamerorna har ingenting att filma. Anledningen är att samtliga Hawaiideltagare har gått in i bikten, tillsammans. Under tiden väljer Big Brother att visa klipp från huset. Skulle vara intressant att få veta vad deltagarna säger, men det kommer väl ut på hemsidan så småningom. 
2012-02-27 

MÅLADE DELTAGARE

Nu är deltagarna på Hawaii klara med att måla på varandra, såhär ser några av dom ut. Ute i Antarktis har deltagarna gått och lagt sig.


 

Ett par trötta deltagare i Antarktis.

2012-02-27

SPIN THE BOTTLE

I Antarktis får deltagarna leka snurra flaskan. Kija förklarar väldigt hastigt och de övriga är inte riktigt med på noterna, men de kommer nog att förstå så fort leken kommer igång.
 

2012-02-27 

TATUERINGSPENNOR

Dags för deltagarna på Hawaii att bli tatuerade på kroppen. Big Brother har skickat in tatueringspennor i huset, så nu ska alla få en fin tatuering. 

2012-02-27 

MER SPRAYTAN

Killarna får en till dos spraytan i huset. De förlorade en gång till mot tjejerna i sandbyggartävlingen. Riktigt roligt.


 

2012-02-27 

STRAFF PÅ HAWAII

Killarna som är kvar på Hawaii förlorade tävlingen mot tjejerna där man skulle göra skulpturer i sanden. Som straff fick dom gå till slussen och bli nedsprutat med brun utan sol eller något liknande.
 

2012-02-27 

SIPAN GER UPP

Verkar som att Sipan gett upp livet på Antarktis. Han är inne i huset nu igen, och har ätit mat, tvivlar på att det är enligt reglerna. Återstår att se vilket straff Sipan kommer att få.
 

 

2012-02-27 

UPPDRAGEN DENNA VECKA

Nu har vi äntligen fått lite mer information om vad som ska hända på Antarktis. Välkomna till ett fruset helvete. Ni kommer att frysa, slita och lida. De som har bott här förut har övergett platsen men lämnat några få saker till er, bland annat en igloo och eldstad. Maten finns infrysen i isblocket, när ni hackat isen ska ni smälta den för att
få fram nycklar, nycklarna går till skåp och i skåpen finns bättre verktyg. Informationen som deltagarna fick när dom kom in på Antarktis.
Vardagsrummet i huset har fått en sandlåda inställd. Deltagarna i huset befinner sig på Hawaii. De kommer få uppdrag under veckan och det första är att leka med sanden. När Big Brother säger till, ska killar mot tjejer försöka efterlikna bilden som kommer upp på skärmen, men att göra det i en sandskulptur.
 

 

 

2012-02-27 

ANTARKTIS DEL 2

Kija vilar just nu i det som ska vara deras hem, en igloo.

Marcel,Jimmy,Hanna J,Jessica, Sipan och Joe sitter vid lägerleden och vilar ifrån arbetet.

2012-02-27 

 

HAWAII

Medans några deltagare är i Antarktis så är Tenny,Lars,Annica, Hanna W,Camilla,Marcelo,Amandus och Hanna R i Hawaii för tillfället. Så just nu håller de på att leka med sanden, vet inte riktigt vad dem ska göra med sanden.

 

 

 

 

 

 

 

2012-02-27 

ANTARKTIS

Nu får vi för första gången se från Antarktis i huset. Deltagarna är på utegården utanför uppdragsrummet och hackar is. Det är ett gigantiskt isblock med Gorby's pizzor i. Sen pratar dom även om några nycklar, o dom håller på smälta is. Det har precis börjat o vi har inte fått någon information om vad som gäller, händer eller vad deltagarna ska göra.
Det man kan förstå nu är att dom ska samla isvatten och smälta det, för att sedan frigöra nycklar som går till ett lås. Var som finns bakom låset vet vi dock inte. Kanske bättre redskap att hacka is med, eller så kommer dom kanske in?

 

 

 

2012-02-27 

SKILDA VÄRLDAR

Ni ska nu resa till två skilda världar. Vissa kommer ge sig av på en gång och reser omedelbart. Ni som inte blir uppräknade att resa på en gång ska gå in i lilla sovrummet och stanna där till Big Brother säger till. För dom som reser kommer det bli kallt, kan vi ju anta. De kommer få lämna till en annan del av huset (uppdragsgården) när Big Brother säger till.Dom som reser på en gång är. Marcel, Kija, Hanna J, Jimmy, Sipan, Joe och Jessica.

 

2012-02-27 

BUS I HUSET

Annica och Hanna R går runt i huset och busar med dom som sover. Först fick Jimmy sina naglar målade blå, nästa offer blev Camilla som fick sina ögonbryn ihop målade. Nu är dom ute efter Hanna W som ligger bakis i ena sovrummet.


 

2012-02-27 

NÄSTA MAN TILL RAKNING

Just nu är det Sipans tur att blir trimmad av Annica. Han fixar ingen twoface som Marcel, utan en mohawk.

2012-02-27 

 

MARCEL BLIR TWOFACE

Marcel slog ju vad om att om han är kvar i huset skulle han raka halva huvudet. Nu hjälper Annica Marcel att hålla det vadet. Annica passar även på att raka ena ögonbrynet och skägget på halva ansiktet. 


 

2012-02-27 

UPP OCH HOPPA, MARCEL!

Några av deltagarna har svårt att komma upp ur sängen idag och många ligger fortfarande ner. Big Brother bestämmer sig därför för att starta igång tjutande ljud och galande tuppar för att få deltagarna att resa sig upp. Det verkar fungera ganska bra. 
Marcel är däremot mycket envis och verkar inte ha det minsta bråttom att kliva upp. 
Big Brother informerar att utegården nu är öppen.
Big Brother börjar spela lite musik, som får Marcel att kliva upp. Han suckar och muttrar ord som "är ni dumma i huvudet?". Han har inte alls lust att kliva upp denna morgon, verkar det som. 

2012-02-27 

MORGONDISKUSSIONER I LILLA SOVRUMMET

Hannah W och Jessica ligger i sängen och pratar angående gårdagens samtal mellan Hannah och Joe, där Hannah sagt att hon inte vill ha något förhållande med någon i huset. Hon är enbart ute efter sex och ingenting annat. 
- Joe sa att "vi minns ju inte att vi hade sex, så kan vi inte ha det?", säger Hannah. 
- Man ska aldrig dissa en killes penis, säger Jessica. Man förstör hans manliga självkänsla. 

 

 

 

 

 

 

Hannah är ganska trött och Jessica fortsätter att prata med Annica angående förhållanden.

- Jag skulle inte kunna ha ett förhållande här, säger Annica. Det finns bättre där ute. Nu får jag inte prata om en speciell person, men när jag beskriver en bra kille, så tänker jag på en speciell person. 
 

2012-02-27 

CHATTA MED JULIANA

Den som är intresserad av att chatta med Juliana  Chatten startar klockan 13, men redan nu kan man ställa frågor till Juliana. 

2012-02-27 

DAGS ATT VAKNA

Big Brother har tänt lamporna i sovrummet, dags att vakna och kliva upp. Idag börjar äntligen uppdragen på riktigt, ska bli underbart verkligen. Big Brother spelar den låten dom hade i fjol. Måste vakna nu, ni kan inte sova, vakna nu, ni kan inte sova hela långa dagen.

2012-02-27

HANNA W DISSAD

Hanna W är ute efter Marcello i huset. Efter att ha klargjort för Joe att hon inte vill vara annat än kompis med han, så har Hanna W försökt smöra in sig hos Marcello. Det hela slutar med att hon försöker göra en lap dance på Marcello, men han reser sig och dissar Hanna. Tydligen säger Marcello något om att han gillar Annica, att han har känslor för henne. Han förstår inte varför Annica är så sur på honom. Förvirrande minst sagt.

 

 

 

 

2012-02-27 

HANNA W OCH JOE

Hanna W och Joe sitter och pratar lite i gymmet. Joe o Hanna pratar om att varken hon eller han är ute efter något mer än sex i huset. Verkar som att Hanna påverkar Joe lite med vad han ska tycka. Vi alla vet ju vad han har sagt tidigare. Hanna säger att hon är väldigt sexuell av sig och älskar att knulla. Joe säger att han är i huset av några få anledningar, bland annat knulla. Hanna W säger att hon är på Big Brother turné, hon kommer knulla som fan, från norr till söder.


 

 

Tenny kommer och pratar med Hanna om hur bra kille Joe verkligen är, han pratar om henne hela tiden, o att Hanna ska behandla Joe med respekt. Tenny blir ledsen då dom börjar prata om Pedro, och Hanna finns där och tröstar. En kram, lite prat om Pedro och man hör att Hanna menar det hon säger. De kramas igen och dom har ett fint moment i gymmet.

2012-02-27 

MARCEL

Samtidigt som festen pågår, ligger Marcel i lilla sovrummet. Detta var ju hans straff för att han tröck på knappen tidigare under veckan. Kanske lika bra, festen når inte samma höjd som i torsdags, plus att det är som att se en repris av den festen. Deja vu känsla om man säger så. Folk strippar, är avklädda och dansar lite. 

2012-02-27 

NAKNA FESTER.

Under denna säsongs första vecka har vi fått konstatera att det är mycket naket och detta gäller även under söndagens fest. Som det verkar är det är främst de två singelmammorna Kija och Hanna J som har dragit med sig kläder som visar lite extra hud. Detta är dock något som ingen av dom tycker verkar konstigt.

- Jag klär mig så här hemma, menar Hanna J. 
Jessica verkar inte vilja vara sämre, utan väljer att åtminstone ta av sig tröjan. 


 

2012-02-26 

JOE ÄR LEDSEN

Joe börjar festen ledsen, detta på grund av att Petronella lämnade. Även Tenny har gråtit en skvätt.

 

2012-02-26 

ANTARKTISVECKA

Gry meddelar att nästa vecka förvandlas utegården till Antarktis. Så veckans uppdrag blir kallt och blåsigt.

2012-02-26 

PETRONELLA ÄR ANDRA

Petronella lämnar huset självmant efter hon har varit i bikten ett antal gånger. Där hon har sagt att hon vill lämna huset då hon tycker det har varit tufft att vara i huset och att hon saknar sina närmaste.

2012-02-26

 

 

 

 

 

 

 

2012-02-26 

SAMTLIGA DELTAGARE

Samtliga deltagare skulle infinna sig i sovrummet och stänga dörren. 5 minuter senare meddelar Big Brother att de kan gå in till huset igen. När dem väl kommer in i huset igen så piper klockan och är ställd på 18.00

2012-02-26

 

 

 

 

 

 

 

VÄSKORNA SKA PACKAS

Marcel informerade deltagarna, genom ett brev ifrån big brother, att alla deltagare ska börja packa väskorna. Dem har en timme på sig att packa väskorna och sedan ställa in de i bikten.

2012-02-26 

TWOFACE

Efter krav ifrån Tenny ska Marcel raka halva huvudet, halva skägget och ena ögonbrynen, ett two face alltså. Detta ska han göra om han är kvar efer söndagens utröstning.

2012-02-26 

 

JOE VAR MED I IDOL

Joe berättar för Amandus att han var med i idol 2008. Enligt honom själv sjung han Imagine.
Anders Bagge hade väl sagt att om Joe kom med skulle ingen kolla på programmet.
Amandus tycker att Joe är stencool och tycker att han regerar.

2012-02-26 

TENNY TRYCKER

Nu fungerade knappen, tionde gången som Tenny trycker så tjuter larmet.
Nu har Tenny fått sin belöning. Minifest med två vänner i guldrummet under den kommande veckan.


 

2012-02-26 

STÄDNING OCH KNAPPEN

Kija går runt i huset och dammsuger inför kvällens live. Samtidigt blir det prat om RÖR EJ knappen. Deltagarna tycker det är konstigt att Marcel är den enda som lyckas få knappen att fungera. Det blir diskussioner om huruvida Marcel kommer försöka vara snabbast även denna gång, vilket han säger att han inte ens kommer försöka med. Kija säger att han så gärna vill, att hon är övertygad att han kommer trycka, varpå Marcel ber Kija att hålla käften. Marcel känns inte riktigt stabil på något sätt
 

2012-02-26

JOE LÄTTAR HJÄRTAT

Joe har nu berättat för huset om sina känslor för Hanna W. Han vet inte riktigt varför, men dom har fått väldigt bra kontakt och han känner att han är kär i henne. Han har ett pirr i magen, när han ser Hanna och de övriga deltagarna gör det klassiska "aaaaaw" ljudet. Nu måste jag bara få henne att förstå det också, säger Joe och skrattar.
Joe är omtyckt i huset av alla känns det som. Ingen verkar ha något ont att säga om han. Alla är överens om att han är en riktigt skön norrlänning.
 

 

 

 

 

2012-02-26

SNURRLEK

Deltagarna leker en lek med en av snurrstolarna i huset nu. En och en sätter sig deltagarna i en av fotöljerna som går att snurra runt.  Annica och Marcelo snurrar stolen under 20 sekunder ungefär, sedan ska man springa ner i köket runt köksön och upp i vardagsrummet igen. Allt går på tid. Enkelt och underhållande att se på.

 

2012-02-26 

UPPRÖRT I HUSET

Det är upprörda känslor i huset. Hanna W har hotat att lämna huset om hon inte får det hon vill av Big Brother. Hon kommer efter en stund ut med cigaretter från bikten, vilka hon fick av Big Brother. Det blir diskussioner direkt om det är hennes eller huset, Hanna W vill ha cigaretterna för sig själv, varpå Sipan tar dom av henne. Sipan är rädd för att Hanna ska gömma cigaretterna så han beslar tar dom. Hanna börjar klaga över att Sipan är en apa, och går iväg till bikten igen. På väg till bikten säger Hanna något om att "det är därför jag är rasist".

 

 

 

 

 

 


Hanna kommer tillbaka o börjar sitt försvarstal men får motstånd av bland annat Hanna R som inte förstår hur fan hon kan betee sig som hon gör. Varför säger hon att hon är rasist och varför visar hon upp ett sådant beteende? Hanna W fortsätter att hävda att Sipan är med o snor tvapparater och bilar på sin fritid. Hanna W förstår inte varför dom blir så himla upprörda, hon fixar ju saker till huset, dom borde uppskatta det istället.
Hanna R tänder till riktigt och säger att Hanna W är helt dum i huvudet som beteer sig som en fitta. Hon är i huset med samma spelregler som alla andra och ska inte komma o tro att hon är någon jävla drottning i huset som kan göra som hon vill.
Det hela slutar efter mycket om och men med att Sipan delar ut sina cigaretter som han tagit av Hanna W till alla som vill ha. Även Hanna W delar ut dom cigaretterna som hon har, för att alla ska bli nöjda och alla ska få lika många. Hela huset applåderar åt Sipans provocering och dom allra flesta är emot Hanna W.
Hanna W ber Sipan om ursäkt för hon sa att hon var rasist, de var bara något som slank ur henne i stridens hetta. Hon är absolut inte rasist utan sa så bara för att hon var upprörd. Sipan vägrar att kolla på Hanna och möta hennes blick och skrattar åt hennes ursäkt. Hanna W säger att hon uppriktigt blev ledsen över att Sipan önskade henne död igår, men ingen verkar tycka att Sipan ska be om ursäkt för det. Hanna R går på som en ångvält och skriker och avbryter Hanna W hela tiden, men anser att även Sipan bör be om ursäkt. Hon kallar Hanna W för dum i huvudet flertalet gånger och går på som en bandhund. Vet inte hur detta slutar, ska bli intressant att se hur kvällen artar sig.

 

2012-02-25 

TEKNISKA PROBLEM

Big Brother har för tillfället problem med sin tjänst 24/7 det går inte att logga in för väldigt många människor. Dom jobbar självklart på detta, problemet startade vid 20.00 ungefär. Meddelar när det är fixat igen, dom har tekniker som jobbar på att fixa problemen.

2012-02-25

AMANDUS BERÄTTAR

Amandus berättar att han är bisexuell i sovrummet. Sipan reagerar på det och frågar chockande om han har spanat in hans grej, Amandus säger då "nej nej". Amandus säger att han inte ser de olika könen, utan att det finns bara ett kön. Men Amandus verkar inte vilja prata om sitt sexliv i huset, då han inte blir kär i ett kön, utan en person, därav tar han illa vid sig.

Marcel berättar om en kryssning han var på som var en HBT kryssning. Sipan tror att killarna höll på kladda på Marcel när han var på kryssningen men Marcel säger att det inte var så utan att de festade som vanliga personer utan något kladd.

NERVÖST I HUSET

Det börjar märkas att det bara är lite drygt ett dyng kvar till någon ska lämna huset. Flera deltagare pratar om hur nervösa dom börjar bli, ingen vill ju bli först att bli utröstad. Hanna W säger att hon är så otroligt nervös så att hon inte kan tänka på något annat. Det jobbigaste är att inte veta är Hanna W och HannaSöder överens om. HannaSöder är övertygad om att den tråkigaste röstas ut först, den som inte synts så mycket. Hellre är jag i ett hus med mass dårar o folk som är knäppa än folk som är tråkiga säger HannaSöder.
2012-02-25 

JESSICA LÄR BARNEN TVÄTTA

Lördagar brukar vara förknippat med tvätt och städdag i huset, så även fallet detta år. Jessica lär Hanna W och Marcelo hur man tvättar kläder i tvättmaskinen. Hon instruerar i vilket fack man lägger tvättpulver och var man lägger sköljmedel. Marcelo ser mer intresserad ut att lära sig av vad Jessica har att säga.

2012-02-25

 

 

 

 

 

 

 

SAMLING

Deltagarna samlas i soffan för lite information ifrån Big Brother. Återigen påminner produktionen om reglerna i huset, hur mickarna ska fixas, att man inte får prata om produktionen och att man inte försöker prata med produktionen genom kamerorna. Tålamodet är snart slut ifrån Big Brothers sida. Tenny får även in lite tabletter mot hans dåliga mage, Joe får halstabletter och huset får in sopkvast och sop. Även rengöringsmedel till toaletten och några rör pringles skickas in med informationen.
2012-02-25 

 

TENNY OCH PEDRO

Petronella även kallad Pedro, får massage i sovrummet av Tenny. Ja har tyckt de är lite lur mellan dom under hela veckan, dom verkar ha en väldig bra så, connection. Petronella var ju upprörd och ledsen över att hon tvingades låtsas vara ihop med Marcel, för det var så jobbigt med tanke på att hon har en pojkvän på utsidan. Men det verkar inte vara några som helst bekymmer med Tenny? Att både ligga nära, få massage o så, borde det inte vara samma problem? Lite konstigt kan jag tycka.
2012-02-25 

 

NIOBE

Låt oss presentera den nya deltagaren Niobe ifrån The Matrix.
2012-02-25

 

 

BIKTNING MED JOE

I en bikt så berättar Joe att Hanna W har lyckats träffat hans svaga del, hjärtat. Han säger också att han faktiskt är kär i henne.

- Annars är det väl lungt.

- Mer än att man är så kär i Hannah

- Man får liksom inte riktigt..

- Man vet inte vart man har henne ibland

- Hon har lyckats träffa min svaga del (visar hjärtat) här på den här

- Jag är faktiskt kär

2012-02-25 

MARCEL OCH TENNY

Det har ganska tydligt uppstått vissa grupperingar i huset och nu idag så har Marcel och Tenny pratat lite om vilka de absolut inte vill ska åka ut. Självklart dom själva, men även Hanna J, Sipan och Petronella, de har hittat varandra bra och känner verkligen att dom är som en familj. Tenny säger att de känns som han känt Marcel i tre år. De är båda överens om att det är dom fem som får det att hända saker i huset, annars är det ganska tråkiga deltagare, de är dom som är the bad boys.
 

2012-02-25

HANNA J TALAR UT MED JESSICA

Hanna J och Jessica har flyttat träningen till gymmet inomhus, där passar Hanna J på att berätta att hon gillar Jessica, men att det är jobbigt när hela tiden Jessica ska ha sista ordet i diskussioner. Hanna vill att även hon ska få ha chansen att säga sin åsikt utan att Jessica ska avbryta eller försöka ändra den.

Jessica säger att hon förstår, men i hennes värld, är det inte så som Hanna säger. Jessica menar att hon inte pratar alls så mycket och att hon lyssnar då Hanna kommer med en åsikt. Om nu Hanna fortsätter prata om detta så kommer Jessica känna sig sårad, så därför är det lika bäst att avsluta diskussionen eftersom båda tycker om varandra.

 

 

 


 

 

MORGONTRÄNING

Jessica har vaknat och byter om för att träna lite ute på gården. Hon får sällskap av Hanna J som hoppar hopprep. Det märks att människorna i årets Big Brother är mer för att träna, och man märker att Big Brother anpassat huset för att deltagarna ska må bättre, bland annat genom att ha träningsredskap.

 

 

 

 Jessica har lite åsikter om hur saker och ting sköts i huset, att flera deltagare har brist på respekt mot varandra. Hon är trött på att folk fortfarande ska hålla på och pinka in revir i huset och tuppfäktas. Jessica säger att vill man något, kom och säg det till mig, var ärlig mot mig, då har du min respekt och du får det du vill. Men går du bakom min rygg, o tar något från mig utan att fråga, då har du förlorat mig direkt säger Jessica.
2012-02-25

DAG 7

Tenny och Hanna J  har vaknat i huset, resten av huset ligger fortfarande och sover. Troligen för att dagen ska gå lite snabbare. Fredagar och lördagar är ju de segaste dagarna i huset.
2012-02-25

 

 

 

 

SNURRA FLASKAN

Joe, Marcelo, Lars, Annica, Juliana och Hanna W spelar snura flaskan, eller sanning och konsekvens, vad man nu väljer att kalla det. De sitter i det röda rummet och har väldigt roligt. Lars fick precis äta en rå vitlöksklyfta. Nu fick Juliana konsekvens o fick uppgift att lukta i Lars mun, fem gånger, inte helt oväntat stank det vitlök, haha.


  

Jessica har stora problem att förstå att alla inte vill ställa sexfrågor hela tiden och lägger sig i när de andra deltagarna försöker komma på konsekvenser och frågor. Hon kallar sig själv för sexexperten o vill som vanligt ha sista ordet när det gäller precis allt.

2012-02-25

DELTAGARE: SIPAN

 

 

 

 

 

 

 

 

Sipan har rappat ett tag. Men för 2 år sen eller mer så la han mikrofonen på hyllan. Skulle vilja se honom rappa lite i huset, då han är en aning bättre än NickySthlm som var med förra året. Bedöm självA

2012-02-25 

 

DAG 6

Idag har det inte hänt så mycket eftersom fredagar och lördagar är dom tråkigaste dagarna för deltagarna. Men Lars kom in i huset med en trumma och väckte alla deltagare.

Efter han kom in så utsattes han för ett korsförhör utav de andra deltagaran som alla nya deltagare råkar utför. Det kom in ett uppdrag om att deltagarna skulle fota sig med badkläder och skulle flexa. 3 helkropps och 2 halvkroppsbilder skulle det bli. Petronella och Hanna R vägrade först men efter en stund så gav dom med sig och ställde upp.

Tristessen på kvällen har varit så enorm så vissa deltagare somnade medans några andra körde droppboll och limbo. En riktig händelserik sjätte dag i huset med andra ord :)

2012-02-25

TVILLINGFLÄTA

Hanna W och Annica har under kvällen flätat ihop håret med varandra i en fläta, så nu är dom siameshåriga eller vad man ska säga, haha. Ganska rolgit måste jag säga.
2012-02-24 

 

 

 

 

 

 

 

LIMBO

Nu på kvällen kör deltagarna lite limbo i huset. Tidigare under kvällen har även doppboll avverkats, allt för att inte bli helt galna av tristess. Fredagar brukar ju som sagt vara de lugnaste dagarna, inga uppdrag, ingen fest och ingen aktivitet från Big Brother direkt.
2012-02-24 

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAGARE: JULIANA

Juliana Ssempela är född i Afrika, Uganda men är uppvuxen i Sverige. En sak hon gillar är att byta frisyrer, så om hon är kvar i huset så kommer hon att antagligen byta frisyr.

2012-02-24

THAILANDSTURNÉ

Hanna W och Hanna R har en diskussion om festen igår. Hur Hanna W kände för att hångla med Joe och så samt att hon ska kanske prova alla killar i huset efter att Hanna R sa det. Samt att Hanna W har varit på en knullturné i Thailand, och att hon hade legat med en kille där i Thailand som var bättre än en västerlänning, sedan frågade hon sin vän att hon fick prova honom men hon ville inte.

2012-02-24 

MARCEL HAR ÅSIKTER OM AMANDUS

Marcel, Tenny och HannaSöder sitter på utegården och pratar lite om de andra i huset. HannaSöder tycker att det inte är någon i huset som inte snackar skit, vilket hon får medhåll av. Marcel tycker att Amandus är en linslus som gör allt för kameran och är väl medveten om hur han ska synas när precis kameran tittar på han. Ett exempel som Marcel drar är när exempelvis han får läsa info från Big Brother så vill även Amandus göra det, och vara i centrum hela tiden. Tenny håller med Marcel och säger att han har sagt åt Amandus att inte vara sån.
 

 

 

 

 

 

Hanna W kommer ut på verandan och ska röka, genast går de tre övriga deltagarna in i huset.

2012-02-24 

DELTAGARE: KIJA

Kija Habibzadeh. Hon driver bloggen www.kija.se, hon är också en känd profil i Malmös nattliv. Ett jobb som hon också har är att jobba som gogodansös och modell, samt att hon är mamma.

2012-02-24 

PEPTALK

Samtidigt med photosession så bryter Petronella ihop och säger att hon saknar dom utanför. Så Hanna W peppar henne.Petronella är rädd att vi tittare ska se henne som en crybaby som inte gör annat än gråter. Hanna W säger att hon inte alls tror att det är så, och att det är bra att Petronella visar känslor. Gör man inte det så är det lätt att man blir galen i huset. Petronella säger att hon vill lämna för hon har ångest över att vara i huset, det är mycket jobbigare än vad hon tror. Hanna W säger att det kommer gå över bara man blir van att vara i huset.

2012-02-24 

DELTAGAREN: CAMILLA

 

2012-02-24

FOTOGRAFERING

Samling i huset, det har blivit dags för fotografering i huset. Alla deltagare kommer få fem bilder, tre helkroppsbilder och två bilder från bröstet och uppåt. Kija sköter fotograferingen, och det finns bland annat hantlar och olja som deltagarna kan använda som hjälpmedel för att bli uppumpade och fina. Bikinibilder är det som gäller för tjejerna och speedos för killarna.Några av deltagarna vägrar, eller vill verkligen inte visa upp sig halvnaken. De tycker att det verkligen är jättejobbigt.

2012-02-24 

PROMENAD

I brist på annat är Marcel,Jimmy,Amandus och Tenny ute på promenad. De klagar bland annat på hur dåligt utförd utegården är, att det måste vara fuskbyggare som har gjort jobbet så dåligt. Tenny påpekar sedan att hans pappa är snickare

 

 

 

 

 

 

 

2012-02-24 

JOE HAR SVÅRT ATT MINNAS

Både Joe och Hanna W verkar vilja förtränga det som hände igår, för ingen säger att dom minns. Om det verkligen är så, eller om dom skäms, det är en annan sak. Joe kommer alla fall ihåg att han strippade och gick runt i klackar. Kija berömmer Joe och säger att han är helt grym i klackar. Kija tycker synd om Jimmys pungkulor som fick sig ett rejält kläm av Kija. Annica berättar för Joe att han och Hanna under gårdagen låg och hånglade i sängen när hon skulle gå upp och kissa. Det är prat om att Hanna och Joe gjort något, sex gånger under natten, vad det är, sex, smek, kyssar eller vad det nu är, är ännu oklart. Det verkar som att ingen i huset har riktigt mycket ångest, de pratar istället om allt som hände igår ganska avslappnat och öppet, skönt det.
 

 

 

 

 

2012-02-24 

MARCEL TRYCKER TILL

RÖR EJ har precis blivit aktiv igen, då Marcel går upp från sängen och direkt för att trycka på knappen. Självklart fungerar den nu och sirenen ljuder. Big Brother meddelar att han kommer få information om vad som ska hända inom 20 minuter.
Vi får se vad han tycker om denna bestraffning. Du ska sitta i ett eget rum, och får inte dricka en enda droppe alkohol under nästa fest.

2012-02-24 

MISSTANKAR MOT MARCELO

Tjejerna i soffan, Annica, Juliana och Hanna W tycker att Marcelo är väldigt snygg, men dom misstänker att det är något lurt med honom. De tror att han eventuellt kan vara mullvad, samma sak med Lars. Annica frågar om Marcelo är homosexuell, något han bara skrattar åt och säger, homosexuell är det sista jag är. Intressant att se hur fördomarna finns där direkt, bara för att en kille tar hand om sitt utseende och är skötsam mot sin hy osv. Lars berättar för Annica och Juliana att han heter Mowgli i andranamn.
2012-02-24 

 

LARS HAR KOMMIT IN

Såhär på morgonen dagen efter fest så har Lars kommit in i huset. Måste kännas sådär att komma in i huset när dom flesta ligger och är bakis i sovrummet, ha ha. Marcelo, Lars, Juliana och Hanna W är vakna och pratar i soffan. Jessica och Hanna J fixar sig i ordning inne på badrummet, resten ligger och sover.
2012-02-24 

 

 

 

DAG 5

Dag fem i huset har bjudit på en del aktiviteter. Framför allt nominger och fest, men vi tar det från början. Deltagarna började så sakta vakna runt 10 tiden idag, rätt skönt när dom inte vaknar jättetidigt. Två tävlingar har varit i huset denna dag. Dels en ballonglek, där deltagarna blev indelade i par. Det gick ut på att pressa sönder ballonger som man höll mellan varann, o man fick bara kramas. Andra leken gick ut på att sätta klädnypor i ansiktet på några utvalda deltagare, ganska underhållande att se på. Annars har det varit väldigt mycket dötid i huset även denna dag.
Tenny passade på att bjuda på sig själv efter lunch då han blev simnkad och klädd som en kvinna, han passa de bra i rollen och agerade med glimten i ögat till de övriga deltagarnas förtjusning.
Deltagarna får reda på hur det är med nominering denna vecka. ALLA som är i huset är nominerade inför söndagens liveshow, ingen sitter säkert, alla har samma chans, intressant att se vem som får lämna huset på Söndag.
Den nya deltagaren Marcelo kommer in på kvällen i huset, vilket blir otroligt uppskattat. Han har med sig både massvis med mat och alkohol, och festen som senare drar igång ordentligt kan beskrivas som den kanske mest vulgära och lyckade i svensk Big Brother historia, utan att överdriva. Det var bra musik, drama, kärlek, dans, naket, avklätt, påklätt, bad, sex, alkohol och en himla massa andra ingredienser. Kommer att komma upp mer bilder från festen allt eftersom, men så länge kan ni hållla tillgodo med dom som finns.
Hanna W och Joe verkar få till det och har haft det mysigt under kvällen. Även Kija och Marcel verkar ha hittat varandra, vi får väl se vad som händer framöver.

2012-02-24 

MARCEL OCH KIJA

En stund efter myset mellan Hanna W och Joe så är det nästa par ut, Kija och Marcel att hångla i sovrummet. Men dom blir avbrutna relativt snabbt av Hanna R och Juliana. Det har alltså varit en händelserik kväll. Återse vad som händer nu på natten.

2012-02-24 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VI PRESENTERAR MARCELO PEÑA

Några bilder på husets hete man, Marcelo.
 

2012-02-24 

ACTION I RÖDA SOVRUMMET.

Hanna W och Joe fortsätter sin romantiska stund i sovrum nummer två, det röda sovrummet. Big Brother slår på stämningsfull musik och det blir en romantisk känsla över det hela.


Det slutade med att Hanna W blev nöjd, eller fejkade eller något, och kliver upp och lämnar Joe ensam. Hon vill tydligen ha alkohol.

2012-02-24 

DRAMA I HUSET

Hanna W blir kallad till bikten för att få in mer öl och vin till huset. När hon kommer ut hinner hon inte ställa ner plattan med öl förrän alla överfaller henne och snor åt sig några öl var. Hanna informerar om att vinet är till dom som inte dricker öl, vilket innebär att hon vill ha vin, då hon inte dricker öl. Andra i huset är av den åsikten att vinet är allas, precis som ölet. Hanna försöker förklara att det inte är hon som hittat på det, utan de var Big Brother som sa det åt henne. Hanna börjar frenetiskt eftersöka vinet som kom in i huset då hon vill ha. Hon frågar Marcel, var på han skvätter ner hannas kläder med vatten från bubbelbadet. Det framgår att Juliana har vinet, och när Hanna får reda på detta går hon för att hämta vinet av Juliana. Sipan lägger sig i, och menar att alla i huset ska dela på allt,oavsett vad Big Brother har sagt, det är allas. Det blir lite brottning om vinflaskan och till slut vinner Sipan kampen. Hanna flippar loss lite över att han tog vinet av henne och Hanna får i princip hela huset emot sig, ingen tror på det hon säger. Jessica och HannaSöder är på Hannas sida och tar hennes parti, men efter detta går Hanna in i bikten, där hon fortfarande är.


 

 

 

 

Joe stöttar Hanna W och är vid hennes sida.
Sipan berättar stolt över sin insats för övriga deltagare som badar bubbel.

2012-02-23

KIJA ÄR LEDSEN

Knappt en timma efter att livet var highlife, är Kija väldigt nere och funderar på att lämna huset. Hon är upprörd och ledsen över att ha blivit sårad i huset. Hon har öppnat sitt hjärta för bland annat Jimmy och Marcel, varav Jimmy verkar ha sårat Kija mest. Kija börjar tänka på hur bra hon egentligen har det utanför huset och säger att hon vill lämna under morgondagen. Jessica och Annica stöttar upp och ber henne tänka på det, noggrant.

 

 

 

 

 

  

 

2012-02-23

 

JOE OCH HANNA W

Hanna W har precis fått både det ena och det andra av Joe. Bilderna får tala för sig själva.


 

2012-02-23

KIJA ÄR FLIPPAD

Kija bjuder verkligen på sig själv nu när det är fest. Lite sprit i kroppen, sen så. Hon har sprungit om på både bord och stolar och dansat utmanande i string och något slags nattlinne. Hon klargör att hennes svarta dildo med piskfunktion är helt nyköpt bara några dagar innan Big Brother. Tjejerna verkar väldigt roliga ikväll och glada minst sagt haha. Marcel o Kija har pratat om att förlova sig, oklart om detta blir av eller om det var ett skämt.


 

 

 

 

 

 

2012-02-23 

 

JOJKNING

Nu har festen pågått i cirka 30 minuter och deltagarna verkar lite fulla, kan vara extas. Marcel verkar lite sugen på Kija då han har smekt henne osv. En stund senare börjar Joe jojka, som han har sagt att han bara gör full. Till Amandus stora förvåning, han skriker "han jojkar ju förfan".

 

 

 

MER ALKOHOL TILL FESTEN

En stund efter Marcelo kom in i huset så tog alkoholen slut. Så folk blev ganska bittra och så. Marcelo har suttit och pratat med Jessica, intrycket han fick utav henne verkade vara att han tyckte att hon pratade så mycket då han sa "andas" till henne.

 

 

Lite senare så kallas Joe till bikten där det var ännu mer alkohol, så deltagarna blev helt lyriska. Så kom musiken igång också så deltagarna blev ännu mer lyriska. Så nu är festen igång på riktigt.

Kija ger en lapdance åt Hanna W. Som hon verkar njuta av.

2012-02-23 

MARCELO KOMMER IN I HUSET

Nu har Marcelo gjort entré i huset. Alla skrek som galningar så fort han kom in, en som var lite mer excalterad var Hanna W, så oväntat. Med Marcelo kom det alkohol, lite senare kom det det mat ifrån slussen.

2012-02-23 

 

 

 

HUSET MOT HANNA W

Just nu pågår vilda diskussioner om vad Hanna W håller på med, hennes beteende i huset och utanför. Hanna försöker försvara sig, då hon menar att hon vet om att det är provocerande, och det är den hon är, hon vet om att hon provocerar och det är därför folk stör sig. Sipan är väldigt irriterad över att Hanna i sin blogg bland annat kallat fattiga människor för mindre värda, han är inte mindre värd än någon annan bara för att han har HM kläder på sig. Hanna försvarar sig genom att säga att hon vet att det är provocerande och att det är sådant som gör att hon tjänar pengar på det hon gör. Dessto mer folk bråkar mot henne, mer uppmärksamhet får hon och mer klick på bloggen. 

 

 

 

 

 

 

Hanna är trött på att bli dömd för att fara escort, hon är mycket mer än så och tycker att killar som Marcel, får andra unga killar att tro det är okej att kalla andra tjejer för escort. Hanna vill bli accepterad för den hon är, och att dom måste förstå att hon provocerar medvetet, men att det inte är hela hennes personlighet. Hon är i huset för att ha kul, inget annat. Marcel erkänner att han blir otroligt provocerad av Hanna och det hon säger och säger att hon är smart.
Det hela går lite över styr då Sipan säger att han hoppas att Hanna dör. Hanna och Sipan väljer att avsluta diskussionen helt oense om saker och ting, och istället skålar huset i champagnen som Kija, Annica och Jimmy vann förut under klädnypetävlingen.

2012-02-23

Två nya fräscha biktklipp finns ute på 24/7 givetvis delar vi med oss av vad som sägs i dom.

 

 

 

 

 

  

H: Ååååhh
K: Jag är jättekåt.
H: Är du? Kan du inte bara ligga med Marcel då lite?
K: Nej fyyy.....nej tack, Hanna.
H: Amandus då? Men han blir, han blir ju som ett barn.
K: De går inte.
H: Visst, han ser ju bra ut, men, han är ju ett barn?
K: Nej alltså, de går inte.
H: Vi behöver en hunk, o ingen låtsashunk som ni skickade in förra året, utan en hunkig hunk.

I det andra biktklippet pratar dom om Juliana, och hur hon har blivit ett störobjekt i huset. Hon är helt enkelt tappad enligt Kija, frågar man henne en sak så svarar hon på något helt annat, det funkar inte, hon är helt tappad helt enkelt. Igår så hände en incident där Juliana stirrade på Kija under en längre tid, till slut frågade Kija om de var något fel, så svarar Juliana, ja har ju redan sagt att jag ska ha fisk. Kija blir irriterad av det, men troligtivs är det för att hon ser så bra ut så hon fastnar, men vad vet man?

2012-02-23 

ALLA NOMINERADE

Deltagarna får precis veta att hela huset är nominerat inför utröstningen på Söndag.

 

 

 

 

 

Det innebär att alla har lika stor chans att få stanna i huset. Man ska rösta på den som man vill ska stanna i huset, inget annat. Här är alla nummer, antingen ringer man, eller så sms:ar man. Slussarna öppnar nu ikväll klockan 19.00

Telefon: Annica 099- 418 01 SMS:Annica till 72 400
Telefon: Amandus 099- 418 02 SMS: Amandus till 72 400
Telefon: Camilla 099- 418 03 SMS:Camilla till 72 400
Telefon: Hannah 099- 418 04 SMS: Hannah till 72 400
Telefon: Hanna J 099- 418 05 SMS: HannaJ till 72 400
Telefon: Hanna R 099- 418 06 SMS: HannaR till 72 400
Telefon: Jessica 099- 418 07 SMS: Jessica till 72 400
Telefon: Jimmy Ö 099- 418 08 SMS: JimmyÖ till 72 400
Telefon: Joe 099- 418 09 SMS: Joe till 72 400
Telefon: Juliana 099- 418 10 SMS: Juliana till 72 400
Telefon: Kija 099- 418 11 SMS: Kija till 72 400
Telefon: Marcel 099- 418 12 SMS: Marcel till 72 400
Telefon: Petronella 099- 418 13 SMS:Petronella till 72 400
Telefon: Sipan 099- 418 14 SMS: Sipan till 72 400
Telefon: Tenny 099- 418 15 SMS:Tenny till 72 400

KOSTNAD:
5,70/samtal + ev trafikavgift
5,70/sms + ev trafikavgift

2012-02-23

ETT SKEPP KOMMER LASTAT

Är aktiviteten som gäller just nu i huset. Deltagarna ligger i sovrummet och leker denna populära förskolelek. Man säger något som är en favoritsak, exempelvis apelsin. Så säger man, ett skepp kommer lastat med apelsiner. Person nummer två ska säga sin favoritsak och lägga till det, efter apelsin. Exempelvis, ett skepp kommer lastat med apelsin och telefoner. En minneslek helt enkelt.
2012-02-23  

PRISET I KLÄDNYPSTÄVLINGEN

Efter Tennys makover och show så blir Jimmy,Kija och Annica kallade till bikten för att få sitt pris som dom vann i klädnypstävlingen. Priset dom fick var en champagneflaska.

Hanna W är inte sen att kritisera priset då hon tycker att Big Brother jävlas bra för då hon vill ha alkohol.  Men Amandus tycker inte att dom gjorde för att jävlas då en flaska är inte så mycket att bråka om, skillnad om det var ett stort flak öl.
Diskussionerna fortsätter och Hanna W börjar prata om hur hon brukar blanda sina sömntabletter med alkohol ibland för att uppleva hallucinationer. Amanus är snabb att säga åt Hanna att hon inte kommer få göra något sånt här i huset, då åker hon ut ögona böj. Sen utbryter en lite hetsigare diskussion om huruvida sömntabletter är lika farligt att blanda med alkohol som exempelvis alvedon. De flesta i soffan, Amandus, Sipan, Petronella och Annia är överens om att Hanna W är helt ute och cyklar i det blå, var på Hanna kallar Sipan för helt efterbliven.
2012-02-23 

 

TENNY SOM KVINNA?

Tenny är på väg att bli kvinna. Håret har han ju redan och nu är tjejerna fullt igång och sätta smink på Tenny.
Det är Annica som sminkar Tenny och hon får backup av Hanna W och Juliana.


Stor glädje när Big Brother börjar spela Cindy Laupers "Girls just wanna have fun" och alla tjejer är uppe och dansar med Tenny som blir överlycklig.

2012-02-23 

TÄVLING

Det har blivit dags för tävling igen. Dela in er i grupper om tre, utse en mottagare och två givare. Fortsättning följer.... Big Brother
Det står klart att mottagaren kommer få klädnypor fastsatta i ansiktet av de två givarna. Den som får klädnypor i ansiktet ska stå med armarna bakom ryggen och det lag som lyckas sätta fast flest klädnypor i ansiktet belönas ikväll.

 

2012-02-23 

MARCELO PEÑA

Vid kockan 19.00 ikväll så kommer det in en ny deltagare in i huset. Med hans ankomst till huset så kommer årets första fest. Han heter Marcelo Peña och är 21 år. Lite mer info om honom följer här under.

 

 

 

Namn: Marcelo Peña
Ålder: 21 år
Bostadsort: Stockholm
Yrke: Butiksäljare
Civilstånd: Hemligt
Stjärntecken: Lejon

 

Vad gör dig till en bra deltagare? 
- Jag är väldigt påhittig och bjuder på mig själv.

Vad gör du på din fritid? 
- Mycket träning går på gym måndag till fredag och träffar kompisar och tar det lugnt på helgen.

Hur var du i skolan? 
- Tyckte att det var sjukt kul i skolan. Jag försöka vara den sköna snubben. Jag och en kompis gick och gymmade käkade lunch och sen spanade vi tjejer.

Vad har du för musiksmak? 
- Lyssnar på typ allt möjligt. Mycket pojkbandsmusik, Backstreet Boys är legender.

Såg du förra säsongen?
- Yes den var grymt bra. Min favorit var Rodney.

Hur vill du bli ihågkommen? 
- Som den roliga galna killen som vann hela skiten.

Något du är stolt över? 
- Att jag vann racet till morsans ägg.

Vad är du minst stolt över?
- Att jag aldrig varit på Rhodos.

Hur ska du göra för att vinna? 
- Genom att vara rolig och mig själv. Den sköna Marcelo. Sen ska jag vinna alla tävlingar. Har en enorm vinnarskalle.

Hur hanterar du konflikter? 
- Jag tror att jag hanterar det på ett bra sätt, brukar inte hamna i konflikter så ofta. Jag har alltid rätt.

Vad gör dig glad? 
- När man får en tjejs nummer eller en dejt med en tjej.

Vad gör dig ledsen? 
- Folk som skadar djur.

Ditt mest pinsamma minne? 
- När jag gjorde helikoptern på studentflaket.

Vilka typer av personer drar du dig till? 
- De som accepterar mig för den jag är.

Vilka typer av personer försöker du hålla dig borta ifrån?
- De som försöker ta mer plats än mig.

Hur tror du andra ser på dig? 
- Som en jävligt glad och skön kille.

Vad är du intresserad av hos andra personer? 
- Skön humor och sådana som vågar vara sig själva och inte är så stela. Vågar skämta.

Vad ställer du absolut inte upp på? 
- Att kyssa en kille.

Vad skulle kunna få dig att ha sex i huset? 
- Det krävs inte så mycket.

Vad är du bra på? 
- Fotboll och att tävla. Jag är en riktig tävlingsmänniska.

Kan du något trick eller konst? 
- Sälja in mig själv hos damerna

Vilken känd person skulle du vilja dejta och varför? 
- Megan Fox, hon har riktigt bra kropp och riktigt bra ansikte.

2012-02-23 

Bilde70.jpg
Bilde72.jpg
Bilde73.jpg
Bilde75.jpg
Bilde76.jpg
Bilde78.jpg
Bilde80.jpg
Bilde83.jpg
Bilde84.jpg
Bilde88.jpg
Bilde91.jpg
Bilde94.jpg
Bilde95.jpg
Bilde97.jpg
Bilde102.jpg
Bilde105.jpg
Bilde107.jpg
Bilde110.jpg
Bilde111.jpg
Bilde113.jpg
Bilde118.jpg
Bilde124.jpg
Bilde123.jpg
Bilde126.jpg
Bilde128.jpg
Bilde130.jpg
Bilde131.jpg
Bilde133.jpg
Bilde135.jpg
Bilde136.jpg
Bilde142.jpg
Bilde144.jpg
Bilde145.jpg
Bilde146.jpg
Bilde147.jpg
Bilde150.jpg
Bilde152.jpg
Bilde154.jpg
Bilde156.jpg
Bilde164.jpg
Bilde165.jpg
Bilde167.jpg
Bilde168.jpg
Bilde170.jpg
Bilde171.jpg
Bilde172.jpg
Bilde173.jpg
Bilde174.jpg
Bilde176.jpg
Bilde178.jpg
Bilde180.jpg
Bilde183.jpg
Bilde184.jpg
Bilde186.jpg
Bilde188.jpg
Bilde189.jpg
Bilde191.jpg
Bilde192.jpg
Bilde194.jpg
Bilde201.jpg
Bilde202.jpg
Bilde203.jpg
Bilde208.jpg
Bilde210.jpg
Bilde212.jpg
Bilde213.jpg
Bilde215.jpg
Bilde217.jpg
Bilde219.jpg
Bilde221.jpg
Bilde223.jpg
Bilde226.jpg
Bilde234.jpg
Bilde235.jpg
Bilde242.jpg
Bilde247.jpg
Bilde250.jpg
Bilde252.jpg
Bilde257.jpg
Bilde261.jpg
Bilde263.jpg
Bilde265.jpg
Bilde266.jpg
Bilde268.jpg
Bilde271.jpg
Bilde279.jpg
Bilde286.jpg

HUR HÅRT ÄLSKAR NI VARANDRA?

Dags för uppdrag i huset. Hur hårt älskar ni varandra. Deltagarna delas in i par om två och två och får en varsin ballong. På given signal ska deltagarna pressa sönder ballong genom att krama varandra samtidigt som ballongen är placerad på magarna.

Samtidigt som ballongen är placerad på magarna.
Det framgår tydligt att det är många i huset som är väldigt tävlingsinriktade och dåliga förlorare. Det blir diskussioner direkt om huruvida vissa har tjuvstartat och fuskat, medan andra mest tar det som en lek och inte alls blir lika upprörda.
De paret som vann var Tenny och Sipan, i finalen mötte dom Camilla och Amandus. Ska bli intressant att se vilken belöning dom får.

2012-02-23

MORGONBESTYR

Morgon i huset dag fem. Deltagarna har varit instängda i sovrummet en stund då det var personal i huset som fixade några lampor som höll på att blinka och ha sig. Efter detta blir dom välkomnade ut och dom flesta beger sig till badrummet för att fixa till sig för dagen. Några av deltagarna plockar fram lite frukost, man äter inte gemensamt utan mer när man själv är sugen. Kija passar på att morgonträna genom att hoppa hopprep, tror hon blivit galen om dom inte haft  träningsredskap i huset.
2012-02-23 

 

DAGENS SCHEMA

Det är torsdag och som vi alla vet så innebär det fest och nomineringar. Här är ca tider som ligger på Big Brothers hemsida.
12-14 Dagens uppdrag. Ska tydligen innhålla mycket hud.
15.00 Första nomineringarna för årets Big Brother börjar.
19-20 En ny deltagare (Marcelo) kommer in i huset och då börjar första festen för säsongen.

2012-02-23 

CHIP OCH BONG

Kanske året maffia, vad vet man? Alla fall betydligt roligare för oss att se på haha. Leken introducerades under kvällen och nu är dom flesta uppe och leker i vardagsrummet. Otroligt underhållande och roligt.
 

 

2012-02-23

 

DAG 4

Dagen började lugnt idag och flera av deltagarna var inte uppe före halv 11. Vi fick veta att det var sista dagen som djuren skulle vara i huset idag och deltagaran fick ta farväl av sina vänner under förmiddagen. Knappen blev aktiverad igen och först att trycka även denna gång var Marcel, straffet, vaxa båda benen.
Deltagarna fick in sina efterlängtade necessärer i huset till allas stora glädje och det börjades fixas o klippas o pudras och borstas, man kunde tro att det gått fyra veckor. Loftet avslutas och in i huset kommer Joe Rovik, detta sker vid lunchtid. Joe är otroligt förvirrad i några timmar, men så sakta börjar det sjunka in att han är i huset, och är med i Big Brother.
På eftermiddagen skapar några deltagare en hinderbana, det gäller att ta en slev med en lök på, och gå runt en bana på tid. När man klarat banan ska man söka upp en gömd hundleksak i gymmet, detta går självklart på tid. Efter detta får bland andra Kija nog av Hanna W och utmanar henne på en stripbattle, något som huset korar Kija vinnare av.
Annica och Hanna J vaxar Marcels ben, till allas stora förtjusning, Marcel ser inte ut att bry sig i början, men blir mer och mer ön allt eftersom. Efter detta har huset en samling i soffan där man drar igenom lite saker att tänka på, bland annat om laktosprodukterna,  att juicen dricks till frukost ,att man plockar upp efter sig o lite sånna trivselregler.
Kvällen blir lugn men ändå lite dramatisk, bråk om en lök som hamnat under Hanna Ws kudde och till slut kan den skyliga pekas ut till Marcel. Stora diskussioner utbryter om detta. Jimmy, Kija, HannaSöder och Camilla hittar på lite nya lekar på utegården som roar dom en stund.
Kvällsfika och annat prat i sovrummet där bland annat Petronella erkänner att hon har samlat på sitt bajs i en mugg för vetenskapligt syfte.

2012-02-23 

KVÄLLSFIKA

En lugn kväll av diskussioner om bland annat gravida dansöser och deltagarnas förflutna innan dom var med i Big Brother så har det blivit dags för kvällsfika i huset. Deltagarna sitter nu och äter varm mjölk med mackor riktigt myisgt. Gillar bordet för övrigt det påminner om Alice i underlandet lite?
Ute på verandan sitter Hanna J och Petronella även kallad Pedro uten och pratar lite om hur detta programmet är så bra för det krossar fördomar. Petronella säger att hon hela sitt liv har haft fördomar mot sig i hela livet folk har trott att hon är prostituerad och värsta pundare men Petronella säger att det är så bra att alla olika personer lyfts fram för att få bevisa att bara för att man ser ut på ett visst sätt behöver man inte vara så som man ser ut. Kloka ord. Hanna J hoppas att en snygg kille kommer in snart så hon kan byta ut Marcel lite på skämt men det är lätt att förstå att hon fortfarande känner sig sårad. De killar som är något att ha i huset enligt hennes smak är Marcel och Jimmy så för stunden får Marcel duga. Petronella hoppas att det kommer hända något imorgon de är så otroligt mycket dötid i huset då det inte händer något. En sak är ju alla fall helt säker en ny deltagare kommer in i huset kanske Lars?

 

2012-02-23 

ERKÄNNANDE

Strax 2 timmar efter lökincidenten så erkänner Marcei, i en bikt att det var han som la löken i Hanna W säng. Han tyckte det var hemskt roligt att se henne så förbannad över en sån liten grej. Samt att han ska nog erkänna för henne också att det var han som gjorde det, men att det ska gå en stund innan. Så hon får gå runt och vara lite småsur.

2012-02-22 

KREATIVA PÅ UTEPLATSEN

Jimmy, Kija, HannaSöder och Camilla sitter på utegården och skapar sig egna aktiviteter. Det börjar med att dom först pratar en del om Jessica och hennes beteende men övergår snart till att leka gamlingar utan tänder. Den går ut på att man ska gömma tänderna och säga chip eller bong. Vid chip skickar man vidare ordet till nästa person, vid bong byter man riktning så då får föregående person ordet igen. En annan lek deltagarna har hittat på är en sifferlek. Den går ut på att man inte får säga något tal ifrån varken femman eller sjuans gångertabell. Vid varje tillfälle en sådan siffra kommer, måste man säga pip, annars nollställer man och börjar om från början.
 

2012-02-22 

TJAFS OM EN LÖK

Någon har lagt en lök i Hanna Ws säng. Så nu letar hon den skyldiga och vill att den ska berätta varför den har gjort. Sipan säger även om han visste vem det var så skulle han inte berätta vem det var, då han säger att en "golare har inga polare" och sedan så säger Hanna W , skulle du inte skvallra till polisen om ens polare har mördat en, vilket är en överdrift.

Hanna W vill nu se filmen så hon ser vem det är. Men Marcel och Sipan säger att de inte kommer visa det. Petronella säger till henne om hon hade lagt den under hennes kudde, så skulle hon bli glad för reaktionen för det är hon det vill. Återse hur denna diskussion slutar.

Hanna är mest upprörd över att ingen verkar ha mod nog att säga vem det var, det är fegt anser hon. Det är fel att folk ska hålla varandra kring ryggen konstant tycker hon, för det blir så dålig tv när man gör så usla skämt.

2012-02-22 

SNART MIDDAG I HUSET

Snart är det middag i huset och Jimmy,Hanna W och Juliana sitter i soffan och pratar om allt mellan himmel och jord. Ett ämne som togs upp var Jimmys medverkan i programmet Bachelorette där han åkte ut i 6 av 12 delar. Efter programmet så tyckte ingen anhörig eller hans vänner att han hade gjort bort sig något alls. Så han lär inte göra det i detta program heller.

Efter det så pratade dem om diskussionen som Jimmy och Jessica hade om incest och surrogatmammor där Jessica inte förstod att han bara spelade och låtsades inte förstå vad hon menade.

2012-02-22 

SAMLING I SOFFAN

Kija,Marcel och Hanna R samlar gruppen i vardagsrummet och ska prata om källsortering och mat osv.

Dessa punkter togs upp under samlingen

1. Gå inte på laktosprodukterna, då Kija måste ha dem själv.

2. Källsorteringen ska bli bättre. Sortera matrester,papp,plast osv.

3. Hushålla med toapappret. Då det börjar bli lite smalt med det.

4. Laga mat tillsammans så inte en person lagar åt sig själv. Alltså en gemensam lunch och middag.

5. Bli bättre att ställa in kylprodukter i kylskåpet så dom inte står framme och blir varma.

6. Juicen ska endast användas på morgonen.

7. Hålla reda på alla saker, plocka under saker, bädda sängarna osv

Efter samlingen så säger big brother att slussen är öppen. Så nästan alla springer det och kollar. Det som var lite mat. Lite saker som kom in var en stor köttbit,vegankorv,glass och bönor

2012-02-22 

 

DAGS FÖR VAXNING

Efter en stund så blir Annica och Hanna J kallade till bikten. I bikten så får dem grejer till Marcels straff vaxning av benen, från tåspets till kalsongkanten. Eftersom han fick den bestraffningen då han tryckte på "rör ej" knappen tidigare idag. Så just nu håller dem på att värma smeten som ska på benen.

Efter cirka 5 minuter är det äntligen dags för vaxningen då Marcel tar plats i badrummet. Men han har tagit på sig ett par badbyxor då han antagligen tror att dom bara kör upp till nedre kanten. Hans reaktion är väl att det inte gör så ont, då det är längst ner på benet.

 

 

 

 

 

 

2012-02-22 

KIJA VS HANNA W

Det har blivit dags för en battle i huset. Kija och några andra i huset har fått nog av att Hanna W tar uppmärksamhet i huset.  Så nu har Kija bestämt sig för att utmana Hanna W vid bordet, för att ha en uppvisning i strip, dans. Hanna W börjar och blir påhejad av några i huset, men självklart får Kija ännu större stöd av huset, och utses också till vinnaren av battlen. Vet inte riktigt vad jag tycker om att hela huset går ihop mot en person, det är väldigt speciella förhållanden inne i huset, och sånt kan bli för mycket.
Marcel antyder att Hanna W är en hora, han säger det inte rakt ut, men att hon gör sig bäst vid ett gloryhole, där hon kan få fem kr för varje kille hon suger av. Hanna blir självklart förbannad av detta och frågar varför Marcel kallar henne för hora. Han nekar att han har sagt så, men både Jessica och HannaSöder säger att alla förstår vad du antyder, du behöver inte försöka lura någon. Sipan lägger sig i och erkänner att han har sagt hora till Hanna W. Hanna W argumenterar vilt med Marcel och säger till slut att han borde sitta inspärrad på psyket och går därifrån.

2012-02-22 

 

 

 

 

 

HINDERBANAN

Eftersom tristessen är så hög redan efter 3 dagar i huset så kör deltagarna en lek. Man ska gå igenom en hinderbana samtidigt som man håller en slev som har en lök som man ska försöka balansera. Samt att hitta en docka som är gömd i gymmet. När man hittar den så har man klarat hela hinderbanan. Hela hinderbanan går på tid.

2012-02-22

LUGN OCH RO I HUSET

Sedan dess att Joe gjorde entré i huset för två timmar sedan har det inte hänt så väldigt mycket. Lunch har ätits biffar med någon grönsaksblandning. Sedan har det varit diskussioner mellan Jessica och Juliana i soffan. Allt från hur Juliana uppfattar det att kanske behöva vara naken i huset, till att hon inte vet vad jojk är.

Jessica är otroligt osmidig runt andra människor märker man, en Cilla 2.0 fast ännu värre. Hon bryr sig inte om hon kör över folk, kanske är elak, utan hon kör sitt race oavsett vad någon annan säger, men alla andra ska lyssna på henne för hon är ju äldst, så hon kan ju mer. Det är ungefär på den nivån det ligger i snacket som är i huset, Jessica syns och hörs väldigt mycket.

Dom flesta sitter nu bara och väntar på att Marcel ska vaxa sina ben.

2012-02-22 

JOE GÖR ENTRÉ I HUSET

Joe vann omröstningen på nätet samt våran egna omröstning på våran blogg och blev nu officiellt en deltagare i huset. Grattis Joe. Han ser en aning chockad ut, vilket är förståeligt. Han har blivit runtvisad i huset nu av Leif (Sipan) och får nu ett antal frågor om sig själv. Han förklarar också att han inte vet hur mycket han får säga om allt med loftet och hur mycket han får avslöja som sig själv.
2012-02-22 

VA TYCKER NI OM DE ÖPPNA DUSCHARNA?

Tycker att duscharna i årets Big Brother påminner väldigt mycket om ett badhus eller skolduschar haha. Visst det är väl inget fel med det, men dom känns inte så jättemysiga direkt. Sen vet jag inte riktigt vad ja tycker om att folk duschar i badkläder? Gör dom det även när dom går på badhus? Det är ju alla fall inte hygieniskt att göra det. Det verkar som att det är på G att Marcel ska vaxa sina ben snart, alla fall om man följer Big Brothers twitterflöde.
I soffan sitter Petronella och Camilla och pratar, Petronella erkänner att hon hade fördomar om Camilla när hon såg henne, hon trodde hon var som Linda Rosing, men Petronella erkänner att hon verkligen gillar Camilla och att hon har en bra personlighet. Även Camilla erkänner att hon var rädd för Petronella i början, hon såg skräckinjagande och arg ut tyckte Camilla. Roligt att folk tror saker om andra vid första anblick och att fördomarna kan krossas när man väl lär känna personen.

2012-02-22

TOTAL LYCKA

Efter en censur på tio minuter kommer vi tillbaka in i huset och då har deltagarna fått in sina efterlängtade necessärer. Äntligen tycker dom allra flesta, framför allt tjejerna som blir lyriska av lycka, i synnerhet då Hanna W. Hon har ju tjatat om sitt smink sedan timme ett i söndags och nu äntligen fick hon in sina saker.
Hanna W blir dock irriterad över att Big Brother lagt hennes superdyra juicy couture necessär tillsammans med de övriga deltagarnas skabbiga märken. Hon förstår inte heller hur fan, dom kan lägga hennes superdyra saker i en liten fattig låda.

 

2012-02-22 

VAXNING AV BEN

Big Brother skickar in information om vilken konsekvens RÖR EJ knappen får för Marcel. Amandus samlar alla i soffan och läser upp att Annica och Hanna J ska vaxa hela benen, från tåspets till kalsongkant. När vaxet kommer in, har dom en timma på sig att utföra bestraffningen. Stort jubel utbryter bland tjejerna i huset.
Marcel är otroligt bitter för tillfället, ganska förståeligt.

2012-02-22

BIG BROTHER INFORMERAR

Om att det har blivit dags att splittra de nybildade familjerna. Big Brother säger att det är dags för den sista tiden i huset tillsammans och att det gäller att vårda den väl, deltagarna kommer aldrig någonsin träffa djuren igen.
Deltagarna funderar över varför det blir så, men de flesta är överens om att något annat kommer hända nu istället.

DETTA HÄNDER IDAG

En stor förbättring till denna säsong är att Big Brother på sin hemsida skriver vad som händer varje dag. Självklart är det ca tider, men ändå, det är något att hålla koll på. Detta händer idag.
10-12 Det är dags att ta farväl av de extra familjemedlemmarna, djuren är inne i huset för sista gången.
11 Så kommer RÖR EJ vara åter i bruk, utmanar Tenny ödet idag?
11 Omröstningen för loftet avslutas.
13-14 Så kommer resultatet från loftet att avslöjas och vinnaren gör entré i huset.
Update:
Knappen hinner bli användbar i en minut, innan Marcel är där och trycker igen, så nu väntar bestraffning. Marcel kommer få vaxa båda benen senare.

2012-02-22 

DELTAGARNA BÖRJAR VAKNA

Småsega deltagare idag, enbart några är vakna och har ätit frukost, resten befinner sig i sovrummet ännu. Big Brother låter dom väl vila ut lite extra såhär första veckan så dom inte kör slut på dom totalt. Jimmy och Kija sitter uppe i köket och pratar lite om drömmar, brukar ni drömma?
2012-02-22 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAG 3
Dag tre i huset går mot sitt slut och här kommer en sammanfattning av dagen.
Dag tre började med morgongymnastik utomhus i det härliga vårvintervädret, det uppskattades av dom flesta i huset faktiskt. Hanna J har på morgonen hunnit berätta för Kija om det som hände i natt och fått stöd från henne. Marcel väljer att berätta om sina misstankar för några av de andra deltagarna som blir ganska förvånade, Marcel verkar helt övertygad om att Hanna J är man. Vi får reda på att Jessica och Hanna W har en del gemensamt då Jessica berättar om sin tid som glädjeflicka i Japan.
En stund senare utbryter diskussionen om maten igång igen, Jessica och Jimmy diskuterar och Jessica anser att hon blir illa behandlad av de övriga huset. Jimmy försöker få Jessica att förstå att alla inte orkar lyssna på henne hela tiden och vara intresserad av det hon säger konstant, Jessica har svåra problem att förstå varför andra uppfattar henne som jobbig.
Juliana gör intåg i årets Big Brother. Detta sker runt lunchtid. Eftersom hon inte var i huset igår, kommer hon att få stå vid bandet tillsammans med Marcel, Annica och Hanna J. Även idag får deltagarna in lite saker till huset, bland annat hygienartiklar och deras egna necessärer. Detta gillar verkligen inte, Hanna W, som gör uppror och börjar strippa på matbordet. Hon söker uppmärksamhet och blir ivrig påhejad av övriga deltagare i huset. Gång på gång säger hon hur trött och irriterad hon är över detta skitprogram.
Senare på eftermiddagen får deltagarna in sina bebisar igen och tar hand om dom precis som föregående dag. Kurragömma och andra lekar avlöser varandra i huset, allt för att fördriva tiden någorlunda. Vissa deltagare hittade verkligen finurliga platser vilket gjorde det svårt för den som letade att hitta rätt på dom. Sovrummet som Nadia sov i har gjorts om lite och nu står tre sängar där istället, så nu kan deltagarna utnyttja det sovrummet också.

FÖRVIRRNING

Marcel kom nyss ut ifrån gymmet och sa att han hade hört big brother säga "detta är big brother, ni är välkommna ut nu". Så nästan alla gick ut till utegården men det var inget där. Sedan gick Petronella till guldrummet men hon kom inte in för dörren är låst. Men antagligen så fixar dom en till kamera där inne då det finns en död vinkel där inne.

2012-02-22 

BUBBELBAD

Kija och Jimny hade planerat att bubbla, själva vad de verkade, Kija pratade om att de hade pratat med Big Brother om att få in lite skumpa och annat mysigt för att ha en riktigt härlig stund för bara sig själva. Som vi fick tips om igår, så känner dom till varandra bra sedan innan, då dom båda är aktiva och syns i Malmös nattliv ofta. Planeringen gick inte som väntat dessvärre, utan dom fick snabbt sällskap av både Camilla och Hanna J som duschade för bara en liten stund sedan.
 

2012-02-21 

HANNA W VILL HA SPRIT

Hanna W uttalar återigen sitt missnöje med att Big Brother är något jävla nykteristprogram, hon vill ha sprit. Visserligen blev hon full häromdagen, men dom fick ju bara två glas vin, fast hon drack fem, i smyg. Men Hanna vill ha mer sprit i huset, helst varje dag låter det som. Hanna anser att hon själv är ett proffs på detta, hon är vass och mediatränad om man jämför med dom andra, dom kan ju ingenting, Hanna har haft en egen person som har tränat henne på vad som ska sägas och inte.
2012-02-21 

 

DELTAGARNA GÖR SIG NATTKLARA.

Deltagarna har ju som tidigare skrivits lekt kurragömma. Efter detta så väljer dom flesta att borsta tänderna. Annica och Hanna J passar på att duscha, Hanna säger att hon absolut inte tänker duscha med kläderna på, för det är äckligt anser hon. I vardagsrummet pratar Marcel och Sipan om lite olika actionfilmer som de tycker är bra, och Tenny utmanar ödet genom att trycka på RÖR EJ knappen, han blir besviken över att det inte händer något, men han ska bara veta vad som väntar, om han trycker på den igen imorron då Tenny kommer få välja ett plagg från tre olika deltagare som blir hans, ingen bestraffning direkt.Om det nu fanns någon som tvekade på om Hanna J var kvinna eller man så, ja här är svaret.

2012-02-21

DAGS FÖR EN SNÖGUBBE

Vad kan man göra en tisdagskväll. Jo Tenny vet vad man kan göra, För efter intiativ av Tenny så är han,Marcel och Petronella ute på utegården och ska göra en snögubbe. Efter några minuter så ansluter Hanna R. Återse hur stor och lyckad den blir. Dem andra sitter i vardagsrummet och typ pratar lite.

2012-02-21 

KURRAGÖMMA

Då huset inte har något speciellt att göra så lekte dem kurragömma. Tenny räknade och nästan alla andra deltagare , med undantag med hanna w och marcel, gömde sig, visa på smarta ställen och vissa på mindre smarta ställen.

Det tog en stund för Tenny att hitta Camilla som hade gömt sig ovanför garderoben, på räcket.

2012-02-21 

SNACK I GULDRUMMET

Marcel,Hanna R, Sipan och Annica är just nu inne i guldrummet och pratar om deltagarna so far. En person som de pratar varmt om är Camilla. Marcel tycker att hon får alla blonda tjejer med silikon bröst verka smarta.

Om Hanna W säger dom att hon är yngst i huset, då hon är endast 20 år och när Amandus kommer in så säger han att hon är omskriven i tidningar "for real" pågrundav sina videobloggar där hon säger att hon hatar turkar och svenska killar men gillar svartskallar.

2012-02-21 

DET LILLA SOVRUMMET

Eftersom Juliana kom in idag vid lunch så har dom öppnat det nya sovrummet igen. Så nu är det 3 sängar där inne, som Amandus,Juliana och Sipan ska använda.

2012-02-21

SAMLING

Sipan informerar alla att de ska samlas i soffan för att meddela hela gruppen om att dom kommer få "feta bestraffningar" om de fortsätter gå till bikten och tjata om cigg och snus.

2012-02-21

LYCKLIGA DELTAGARE

Som vi tidigare nämnt så fick deltagarna in hygienartiklar i huset idag. De kom på bandet som står på utegården och stor lycka utbröt i huset över att få tvål, schampoo och liknande artiklar.  Big Brother var dock smart och lät enbart de som jobbade vid bandet, få sina necessärer, allt för att det ska bli intriger i huset, vilket vi såg klart o tydligt Hanna W vara missnöjd med nyligen. Deltagarna håller nu på för fulla muggar och fixar sig fräscha i badrummet.

2012-02-21 

 

HANNA W FÖRBANNAD

Hannaw är skit förbannad på produktionen för att hon inte får cigg och smink. Hon har varit in i bikten och frågat varför dom inte svarar på henne, men har inte fått. Efter sitt utbrott så fick hon en varning ifrån Big Brother att hon inte ska prata om produktionen.

Så just nu strippar hon på köksbordet och sjunger hur mycket hon hatar produktionen och att det är ett skit program. Samt att hon ska lämna programmet om hon inte får det hon vill ha.

2012-02-21

PAKETBANDET RULLAR IGEN

Nu har signalen ljudit och dem har sprungit ut till paketbandet. Det första paketet som kom var Julianas arbetsoverall då hon också ska vara med i uppdraget. Så just nu har det kommit 3 paket och vi kommer uppdatera listan fortlöpande. Saker dom hoppas på ska komma är tvål,shampoo och balsam.

Behålla

Osthyvel

Små skedar

Loftets semlor

Marcel,Hanna J,Juliana och Annicas neccesärer

Hygienartiklar samt rakhyvlar

Inte behålla

Stora skedar

Godis

Annicas gympaskor

Sipans gympaskor

Träningshantel

Tallrikar

Gafflar & knivar

Diskmedel

2012-02-21

JULIANA KOMMER IN

Nu har Juliana kommit in i huset. Vilken härlig frisyr. Undra om folk tror att hon är mullvad?

Ska bli intressant att se vad hon gör för avtryck i huset.

2012-02-21 

DETTA HÄNDER IDAG

Givetvis ca tider allt, beroende på vad som händer i huset som vi alla vet.

12-13 en ny deltagare kommer in i huset, denna gång Juliana.

13-14 så ska de fortsättas att arbeta ute på gården med bandet.

14-15 kommer deltagarna återigen att få sköta om sina små "barn"

2012-02-21 

JIMMY DISKUTERAR MED JESSICA

Jessica har väldigt svårt att släppa diskussionen som uppstog igår efter middagen, hon kände att alla hoppar på henne och förstår inte varför dom gjorde så. Jessica menar att hon mer än gärna tar en dikussion om saker, men då helst en och en. Kanske att hon har sökt lite fel program då kan ja tycka? Jimmy är oförstående till varför Jessica tar illa vid sig och han ser inte på situationen på samma sätt som henne. Han menar istället att bara för att någon har en annan åsikt, så betyder det inte att man tycker illa om personen i fråga. Jimmy påpekar också att Jessica pratar väldigt mycket vilket hon är oförstående till.  Jimmy vill få Jessica förstå att hon måste kunna respektera att alla inte orkar med hennes röst hela tiden, men Jessica avbryter Jimmy konstant, och påstår att han inte lyssnar, något hon själv inte gör för fem sekunder.

2012-02-21 

JESSICA OM SIN TID SOM GLÄDJEFLICKA

Jessica och Hanna W sitter i sovrummet och så som vi redan märkt, vill Jessica höras mycket, och gärna ändra folks åsikter till att tycka som henne. Nu sitter de o diskuterar hur Jessica var glädjeflicka i asien tidigare i livet. Hon berättar om hur hon och några fillipinska tjejer blev utnyttjade, men att hon hjälpte dom att ta sig ur. Jessica kallar det hela hostess och berättar att det var ett ganska okej jobb, men att det var dåligt betalt. Jessica har tänkt på att Hanna W ser ut som en man, eller ja, en transa, vet inte vad de är med allt transsnack? Hanna W är halvintresserad av det som Jessica säger och frågar lite, men hon får ju knappt en syl i vädret. Hanna W berättar nu om sin tid i england, och hur mycket pengar hon tjänade där när hon strippade och drar till med mellan 6-10.000 kr per kväll. Visar att dessa två har en hel del gemensamt, intressant.
2012-02-21

MARCEL FORTSÄTTER TRO HANNA J ÄR MAN

Marcel ligger i soffan under morgonen och pratar med bland annat Sipan, HannaSöder och Camilla. Han berättar om varför han tror att Hanna är man, han är helt övertygad om det. Marcel säger att Hanna är man, hon har adamsäpple, större händer, större fötter, breda axlar och enligt Marce är de tecken på att hon är man. HannaSöder tar Hanna i försvar och säger att hon helt enkelt bara är en kvinna som är välbyggd o gillar att träna.
HannaSöder fortsätter prata om att Hanna pratade med Nadia om hur det var att vara gravid, väldigt naturligt, o att Hanna har två egna barn, så hon vet vad hon pratar om. Marcel blir lite ställd, men överger inte sin tanke om att han delat säng med en man. Marcel kan fortfarande inte i sin värld förstå varför han gjort något fel? Det har han  ju i sina ögon inte gjort, han kan inte förstå varför Hanna ens tar åt sig av hans ord.

2012-02-21

GODMORGON DAG 3

Då det blev en aning sent i natt, är detta dagens första inlägg om huset. Det har precis varit morgongympa, tyvärr missade jag det, men Jimmy, Tenny och Camilla är fortfarande ute. De kastar lite snöboll och killarna har frågor om hur det är att vara kvinna i Dubai, om man får gå i korkort, eller om Camilla brukar göra det. Inne i gymmet så tränar Hanna J, Amandus och Kija, det är Kija som håller i det hela, hon verkar väldigt duktig på det.
I vardagsrummet är bland andra Sipan, HannaSöder och Marcel, undra hur han mår idag förresten? Han var trots allt inte helt övertygad om att Hanna J är kvinna, så frågan är hur han tänker, och vad säger Hanna? Klart är alla fall att Hanna berättat för Kija om det, så troligen vet hela huset om det snart.

2012-02-21 

HANNA J OCH MARCEL

Under natten blev det lite extra mysigt mellan två deltagare i huset. Marcel som fick "belöningen",
att sova med den längsta tjejen i huset, vilket då blev Hanna J. Det visar sig att efter en dag med flirtar
från båda hållen, så har dom hamnat under täcket i sängen, och där händer det saker. Marcel låg bredvid
henne till en början, men efter en stund vaknade dom, rätt sugna vad det verkar och börjar ta på varandras kroppar.
Hanna är lite oroliga för att hennes barn ska se det hela, men låter ändå det fortgå med tanke på att dom ändå ligger under täcket. Det hela slutar med att dom börjar kyssas, men det avbryts ganska så snabbt.
Marcel får någon sjuk känsla av att Hanna J är transxuell, eller ja, han säger, att han tror att hon är en Vanessa. Detta blir naturligtvis inte bra, för varken Marcel, eller Hanna, utan hon tar ju det självklart som en kränkning, vilket nog alla gör, och vänder sig om.

För en kort stund erbjuder hon Marcel att få känna där nere på henne, men de var nog mest så som hon sa för stunden. Hanna upprepar ett flertal gånger att hon känner sig oerhört förolämpad av Marcel, synd, nu lär han inte få komma till där såg verkligen ut som att han hade chansen ett tag. Hanna känner sig väldigt kränkt och dom bestämmer sig för att gå upp för att prata. Dom väljer att gå in i gula rummet utanför sovrummet för att prata, och återigen blir Hanna kallad för transa av Marcel, vilket gör att Hanna faktiskt slår till Marcel, vilket han också förtjänar. Hanna är upprörd och försöker förklara för Marcel, som i sin tur ligger och skrattar åt henne. Marcel försöker förklara varför han trodde att Hanna var transexuell, men hon tycker att det är helt befängt. Hanna påpekar att hon absolut inte har något emot transexuella, men att hon inte förstår varför Marcel tror att hon ska vara det. Hanna vill ha en ursäkt av Marcel, vilket hon inte verkar få, men Marcel lyckas alla fall klämma ur sig att han inte menade att såra henne. Marcel ber om förlåtelse till slut, och Hanna ger okej till Marcel. Marcel förstår dock inte hur mycket han har sårat Hanna och hur han fortsätter kalla henne för kille, om än på skoj. Tenny vaknar och kommer upp och får veta vad som har hänt. Denna gången är det Hanna som säger att hon är kille, blev lite förvirrande där, men jag tror att Tenny förstår vad Hanna vill komma fram till i vilket fall som helst. Tenny kommer tillbaka efter att ha hämtat sin mikrofon, och tar helt oväntat Marcels parti och börjar fundera även han. Det spårar ur ganska rejält och Tenny ber om att få se bevis för att hon inte är man. Hanna väljer att visa brösten, vilka Tenny får känna på. Även Marcel får känna på Hannas bröst och frågar efter vilken storlek hon har på sina bröst, vad hon hade för något innan hon opererade sina bröst och annat. Marcel går väl med på att acceptera att Hanna är kvinna, motvilligt, han tror på henne med viss tveksamhet. Det hela slutar med att Hanna väljer att visa upp sin kropp, för att bevisa att hon är kvinna, hon släpper täcket o visar sin kropp i enbart trosor, så att Tenny och Marcel kan både klämma, känna och kommentera. Det räcker inte här, utan efter detta börjar de söka efter ett adamsäpple och ber Hanna visa upp halsen, att Marcel ska känna efter ett adamsäpple på Hanna.
Big Brother får efter detta nog och säger åt de tre att dom bryter mot reglerna. Det hela gick verkligen överstyr, och att Big Brother inte avstyrde detta tidigare förstår jag inte. Hoppas att Hanna inte blir helt knäckt av detta nu.

2012-02-21  

 

DAG 2

Nu är det kväll i huset och dom allra flesta har gjort sig i ordning för att sova. Det är släckt i sovrummet och några ligger redan. Tänkte försöka sammanfatta dagen som varit på något sätt, så att det inte bara blir ett godnatt inlägg. Andra dagen i Big Brother 2012, på något sätt känns det som att deltagarna varit där i några veckor, för det känns som att alla känner alla. Hanna W som tog otroligt mycket tid under gårdagen, är lugn idag, säger inte mycket, hon verkar ha landat, och förstått att ingen köper hennes "roll". Det var egentligen bara fram till lunch som hon försökte, hon provocerade o tjafsade lite med Marcel. Jessica har rabblat på som bara den idag och det verkar utkristalliseras till att hon blir årets Cilla, tror hon kan allt, vet allt och ska ha allt på sitt sätt.
Det har varit två uppdrag under dagen, det ena att deltagarna fick chans, med hjälp av ett packband, vinna saker dom behöver i huset, allt från tandkräm till mat. Det var tre personer som skulle utföra uppdraget, Annica, Marcel och Hanna J. Det rörde sig om att dom fick välja 10 saker från bandet att ta med in i huset, uppdraget återkommer även under resten av veckan, så 10 nya saker varje dag.
Det andra uppdraget gick ut på att, Nadia, den gravida kvinnan, lämnade huset och kickade igång uppdraget. Det gick ut på att deltagarna som INTE gjorde uppdrag nummer ett, skulle ta han dom en extra familjemedlem under kvällen. Detta visade sig vara djur, bland annat en hundvalp och en fågel.
Petronella orkade inte ljuga för huset att hon och Marcel skulle ha ett förhållande. Så efter en stund i bikten så berättade hon som det var att hon hade en pojkvän på utsidan, och att förhållande med Marcel bara var ett uppdrag dem fick innan dem gick in i huset. Efter sanningen till huset så applåderade alla.
Kvällen har varit lugn i huset, deltagarna känner på varandra och pratar om allt möjligt för att skapa sig en bättre uppfattning om varandra. Det är roligt att se att personer som förut inte kanske synts lika mycket, tar för sig lite mer, och man får en uppfattning om dom. Ja tänker framför allt på Tenny och Jimmy, roligt att se att dom börjar komma fram lite mer.
Andra personer som fortfarande är svåra att få grepp om är Sipan, väldigt tystlåten av sig, Annica, verkar osäker på sig själv, vänder kappan efter vinden och Marcel, han verkar överanalysera allt, o det vet vi hur det kan gå i huset.
Med detta inlägg säger vi godnatt.

2012-02-20  

KIJA OCH JIMMY

En dag efter premiären så verkar Kija och Jimmy ha funnit varandra. För just nu ligger dem i sängen och Kija håller typ om Jimmy. Så det kanske händer något mellan dom ,återse vad som händer.

2012-02-20 

 

HETSIGA DISKUSSIONER OM MATEN

Efter middagen blir det hetsiga diskussioner om huruvida man ska spara maten, det som blir över, eller laga ny varje dag. Jessica äter upp snabbast och påpekar för dom andra som fortfarande äter att de bör spara maten så mycket det bara går. Ingen reagerar och säger något, om det för att dom inte orkar att svara, eller för att dom helt enkelt inte bryr sig ska jag låta vara osagt. Klart är alla fall att diskussionen blossar upp när det bara är HannaSöder, Amandus, Jimmy och Jessica kvar runt bordet.
Jessica förstår inte varför dom tar upp det efteråt med henne, och tar det hela som ett påhopp mot henne. Amandus i sin tur ifråga sätter var Jessica vill komma och menar på att bara för att ingen svarade så betyder inte det att man är respektlös, man kanske helt enkelt inte har ett svar. Det slutar i alla fall med att Jessica känner sig illa behandlad och kränkt av de andra som hoppar på henne så efteråt.

2012-02-20  

FAMILJELYCKAN

Big Brother har information till deltagarna. Det är dags att bilda familjer. De deltagare som inte har uppgifter vid bandet, blir indelade i par och kommer inom kort få mer information om vad som kommer hända under kvällen. Två och två blir dom kallade till bikten och får information om sitt barn.
Familjerna är:
Hannasöder och Hanna W får en killing.
Jessica och Jimmy får en papegoja.
Kija och Tenny får en boaorm.
Petronella och Amandus får en jackrussell valp.
Sipan och Camilla får en tamråtta att sköta om.

2012-02-20  

PETRONELLA AVSLÖJAR SANNINGEN

Petronella och Tenny pratar lite allmänt i soffan och kommer in på förhållanden och annat. Helt plötsligt säger Petronella att hennes pojkvän kissade i besticklådan för några veckor sedan. Tenny reagerar och frågar, varför sa du inte Marcel? Petronella blir helt ställd och vet inte vad hon ska säga, hon går till bikten för att få bli insläppt, men går sedan till sovrummet för att gråta lite. Hon tycker nog detta uppdrag är riktigt jobbigt.
En stund senare kommer Petronella ut från bikten igen och berättar för huset att hon har en pojkvän utanför huset och att hon inte orkar med att låtsas som att hon är tillsammans med Marcel. Hela huset applåderar hennes beslut och Petronella berättar om hur dom blev utmanade av Gry i studion.

2012-02-20 

NADIA LÄMNAR!

Nadia lämnar huset, mitt under eftermiddagen. Nadia var tydligen mullvad, tyckte väl att hon kändes konstig. Hon har precis avslöjat att hon inte ska föda huset, men att hon har hjälpt huset att kicka igång veckans uppdrag, att ta hand om en bäbis, oklart om hur. Vi får helt enkelt avvakta. Men klart är att Nadia är ute ur leket och har lämnat huset.
2012-02-20  

REPRIMANDER FRÅN BIG BROTHER

Marcel blir kallad till bikten och informerar huset om lite reprimander från storebror. Mickarna ska vara tillrättade, vill man bikta sig, väntar man till man blir insläppt, man får inte röra kamerorna. Om man fortsätter att bryta mot dessa regler, blir det bestraffning. Marcel informerar även om att dom ska köra morgongympa imorgon, utomhus. En sista sak att tänka på är att inte viska.
2012-02-20  

DISKUSSION I SOVRUMMET

Hanna säger att hon säger att hon inte ser ner på någon. Sedan säger Marcel att han inte tror att hon har en blogg, riktigt skrattretande. Sedan tror han inte att hon har 1 miljon views på sitt videoklipp och sedan att hon skulle vara en mullvad. Marcel har hittills visat upp en tendens att kunna överanalyser allt och vara väldigt misstänksam mot sin omgivning. Hanna menar att det är Big Brother som har tagit upp kontakten med henne och att dom i sin tur vill ha med henne på grund av att många vet vem hon är.

2012-02-20  

"VILKEN LÄCKERBIT"

Är ett citat som Amandus sa när han fick in dammsugaren så han kan börja städa inne i huset. Så det ser lite renare ut. Det är speciellt skräpigt på mattan vid under bordet i vardagsrummet.

2012-02-20 

HANNA W ÄR LIKA SMART SOM EN EKORRE

Ett uttalande som kommer från Marcel, då dom diskuterar Hanna W. Det är Hanna J, Marcel, Annica och Amandus som diskuterar Hanna Ws beteende i huset, vad hon sagt och hur hon för sig. Amandus förstår inte hur hon kan påstå att hon tjänar massa pengar, men ändå går runt i fula kläder? Något som blir ännu konstigare i det är att hon till Marcel berättat att människor i fula kläder är mindre värda. Annica försvarar Hanna W lite och menar att hon inte kan dömma henne då hon blivit bra bemött av Hanna. Annica tror också att det är ett spel, en åsikt de andra inte delar, då skulle hon varit i Hollywood menar Marcel.
Man kan ju utan tvekan säga att hon upprör känslor i huset, och det verkar som att det skurit sig rejält mellan Marcel och Hanna W.

2012-02-20

 

 

 

 

 

 

 

 

DISKUSSIONER OM VAD MAN SKA VÄLJA FÖR PAKET

Det har utbrytit diskussioner i huset om vad för något man ska välja från bandet. Vissa anser att kinderägg går före fisk, för det är inte viktigare, majoriteten anser att det är viktigare med mat, så just nu ligger fisken på det dom ska ta med sig in. Amandus är den mest pådrivande i början och undrar varför dom har valt så mycket mat, vad han då inte vet att det inte kommit någon mat alls nästan, enbart lite fisk, grönsaker och köttbullar. Övriga saker dom har sedan tidigare att ta med in i huset är toapapper, o lite andra hygienartiklar.

Sipan, Hanna W och Jimmy framför allt vill ha kinderägg istället för fisk. Hanna säger något i stil med att hon ska ta fisken o slå den i ansiktet på dom jävlarna som väljer in det i huset.

2012-02-20  

MAFFIA?

Deltagarna som inte är ute och genomför uppdraget börjar fundera på att leka Maffia, en lek som var populär under fjolåret. Sipan försöker förklarar reglerna men han lyckades inte jättebra. Ganska snart övergår tankarna på något annat spel/lek. Vet inte riktigt vad den går ut på, tror att en person säger ett ord, och då ska en annan person snabbt säga det första personen tänker på?
Hanna W berättar stolt att hon i någon tidning blev utsedd till årets whitetrash.

2012-02-20  

 

Bilde289.jpg
Bilde291.jpg
Bilde294.jpg
Bilde296.jpg
Bilde297.jpg
Bilde300.jpg
Bilde303.jpg
Bilde304.jpg