top of page

Livefeed Lördag 21 Mars 2020 (3)

March 21, 2020

Livefeed Lördag 21 Mars 2020 (3)

18:01 BBT Är gänget på väg att sätta sig vid matbordet. Precis då blinkar lampan och Frida ska läsa brev för gruppen. Alla samlas i köket och Frida läser.Snobbar, Svenssons och Arbetare, det är dags att ta helg och koppla av lite. Ikväll blir det en raggarfest. Allt ni behöver till festen finns i uppdragsrummet. (Se klipp i gruppen)

18:25 BBT: Middag! Lennie och Jasmine har hjälpts åt med middagen idag. De serverar maten klara på tallrikar och serverar tallrikarna till var och en. Det var nästan som att vara på restaurang säger flera vid bordet. Lördags lyx! Det som serveras är kyckling och potatisgratäng och grönsaker. De har fått in rekvisita för festen i kväll och korv som de kan grilla och äta ikväll. Såklart fick de in lite alkohol också! Ingen raggarfest utan alkohol ;)

18:55 BBT: Nu är alla i fullgång med att fixa sig inför kvällen! Det är tatueringar som fixas, håren stylas och likaså kläder! Sami har gått all in med detta temat och har mer eller mindre haft en hel burk med vax i håret. Han har kammat håret bakåt och i med en massa vax, han har häng på byxorna så kallingarna syns ordentligt, sen har han bar överkropp med en jeans väst på sig, doftgranar vid armhålan och biltärningar i den andra armhålan! En klassisk raggarlook! Han kommer bjuda på en riktig raggarfest ikväll.

19:20 BBT: Martin har nu fått en tatuering på näsan och nu ska han ge sig på att platta håret, Sami förklarar för honom hur han ska platta håret och sen när Martin är klar med det, så förklarar Sami hur vaxet ska i håret. Även Martin har jeans väst på sig. Tittar man på Martin och Sami så skulle man kunna tro att det är Ronny och Ragge!

19:40 BBT: Sami, Martin, Lennie och Glasman sitter i soffan och snackar hur vaxet luktar. Glasman tycker vaxet luktar skit, han ser inte lika pepp ut på fest ikväll. Han är imponerad över Sami förvandling, han börjar nynna på “Vi ska köra, köra fort som fan” Han älskar Ronny och Ragge säger han. De börjar sjunga Ronny och Ragge låtar och härmar replikerna i Ronny och Ragge. De hoppas verkligen att det spelas Ronny och Ragge låtar ikväll.

Festen startade aldrig riktigt utan gänget hänger mest i soffan denna kväll. Och verkar rätt avslagna. De fick lite musik och de som dansar är Sami, Frida och Alex denna kväll. Resten hänger i soffan.

Sami får den briljanta idéen att måla en bild på en "raggarbil" de fått in, som från början var rosa. De blir ett projekt som flera blir involverade i. De målar bilen mattsvart och skriver Värmland på den. Sen börjar de måla flames på den och skriva en massa text. De tycker att Big Brother kan lotta ut den sen bland tittarna. Tänk den som får denna fina skapelse!?

21.36 BBT: Verkar festen nästan vara slut. De sitter och äter och verkar rätt avslagna. Vi får se om festen sätter fart sen eller om den stannar av och de går och lägger sig istället.

Festen är igång och fortsätter

21.55 BBT: Lennie blir kallad till slussen och där är det mera alkohol till gänget. Den här admin hade troligtvis fel i tidigare inlägg. Festen fortsätter och kanske kommer igång nu istället när de fick in mera alkohol.

Frida och Sami är fortfarande helt inne på att måla på bilen de började på. Och den har blivit rejält utsmyckad och är helt oigenkännlig.

Jasmine där emot är jättetrött och vill gå och lägga sig

Livefeed Lördag, Mars 21, 2020 (2)

March 21, 2020

13:01 BBT: Sami och Lennie vill dekorera kryckorna med miniflamingos men Julia och Jasmine säger att de har gömt de. Sami har en men han behöver en till så att det blir jämnt mellan båda kryckorna. Julia och Jasmine vägrar ta fram flamingosarna och Sami hotar med att skruva loss deras sängar och kasta in de i slussen. Sami och Lennie tänker att de ska använda frukt och blommor för att dekorera kryckorna istället för flamingos.

13:20 BBT: Amilia testar kryckorna som Lennie och Sami gjort och hon älskar de.

Det är dags för lunch. Alla förutom Glasman sitter runt bordet och äter. Idag är det pasta på menyn. Amilia har trots stukad fot lagat maten. Lennie säger att det är den godaste pastan i huset hittils.

Victoria : Vad lagar du för mat hemma?

Sami: Jag lagar inte mat.

Victoria: Jaha, äter du bara ute?

Sami: Nej, jag äter ju bara lösgodis.

 

14:00 BBT: Alex somnar i soffan och börjar snarka. Frida, Julia och Martin sitter också i soffan och tycker att Alex snarkning låter lite märkligt.

Lennie, Victoria och Mergim sitter i slussen och pratar om gårdagens fest. Victoria berättar om att Frida och Julia igår satt i soffan helt topless med bara trosor på. De hade också sagt att de skulle kunna ligga med varandra i huset.

Amilia, Lennie, Victoria och Mergim går ut på gården en stund. Lennie hjälper Amilia ut och lägger ett täcke över henne för att hålla henne varm. Han skojar om att det är ålderdomshems-deluxe. Lennie har mycket energi och hoppar upp och ner, han ropar efter Amilia och säger att hon också borde testa. Han berättar att han jobbar som personlig assistent utanför huset. Han tar i och skriker “DET BLIR BINGO IKVÄLL” till Amilia. Hon skojar tillbaka och säger “VA SÄGER DU? SKA DU VISA DIN MADINGO”. De går sen in till poolrummet och pratar för att inte störa de andra som sover.

15:00 BBT: Det kommer brev! Det tar ett tag att samla alla. Det är Frida som ska läsa. Mergim, Glasman och Julia hänger löst och tittarna har ställt frågor som de vill ha svar på. Först ut att svara på frågor är Julia. Hon är nervös.

Vad är största skillnaden på Julia och Olga?

Skillnaden är väldigt stor. Olga är något som kommit huset. Julia är snäll, rolig och underhållande. Olga kommer på festerna och Julia skäms över den karaktären. Julia tror att de andra triggar fram Olga. Olga tycker det är roligt att vara provocerande och det blir lätt missuppfattningar och då blir det bråk. Julia tror Olga kommit också på grund av osäkerhet och att hon inte känner att hon riktigt kom in i gruppen ordentligt i början. Julia garanterar att Olga inte kommer tillbaka under hennes tid i huset.

Har du känslor för någon inne i huset? Om inte vem skulle du kunna få det för?

Julia skrattar lite. På utsidan är Julia inte så klängig och gosig av sig men inne i huset känns det extremt viktigt för att man bara har varandra. Julia tycker Sami är jätterolig och charmig. Hon tycker om Glasman väldigt mycket, och just nu delar de säng och det blir mycket kramar. Hon tycker båda killarna är intelligenta och smarta. Det hade enligt Julia varit enklare om Glasman och Sami inte var vänner. Hon har känslor för båda men kan inte riktigt bestämma vem hon gillar mest.

Vilken är den största missuppfattning om dig?

Att hon är tråkig. Julia tycker inte att hon är det, för hon är påhittig och kreativ. Hon hoppas inte tittarna tycker hon är oärlig och hon lyfter paktandet mot Jassa. Hon förklarar att hon inte visste om hon kunde lita på Jassa. Hon ansåg att Jassa distanserade sig och det tyckte hon var problematiskt. Hon tänker att hon kanske bara borde hållit tyst om det för att inte göra en stor grej av det.

Vem anser du har glidit på en räkmacka hittills?

Julia svarar ingen. Hon tycker att alla bidrar till en bra stämning och att alla är sköna. Hon svarar att hon kanske är den som glidit på en räkmacka för att hon vunnit många tävlingar.

Alex är snabb med att pakta upp sig. Han pratar bara med henne när han hänger löst. Street-smart men inte heller att han glider på en räkmacka.

Frida har en fördel då hon kommit in senare och vet mer om deltagarna men inte heller så att hon glider på en räkmacka.

Slutsats: alla kämpar hårt och ingen glider på en räkmacka.

Varför ska tittarna rösta kvar dig?

Julia känner sig itne klar i huset. Vill bevisa att hon är rolig och sig själv, inte någon fake-karaktär. Hon vill fira sin födelsedag i huset som är på onsdag.

Julia, litar du på Jasmine?

Hon vill lita på Jasmine, hon har litat på Jasmine. Julia tycker inte att de står lika nära som förut. Julia är säker på att om Jassa vinner makttävlingen så räddar hon lätt Mergim före henne. Man kan inte lita på någon i huset överhuvudtaget. Allt kan hända.

Vem ser du helst lämna, Sami eller Glasman?

Hon vill inte att någon av de ska lämna. Glasman och Julia har mer att prata om än Sami och Julia. Om hon måste välja så vill hon att Sami ska stanna i huset.

15:15 BBT: BREV! Det är Victoria som läser. Det är dags för Mergim att svara på tittarnas frågor.

Vem vill du helst ska vinna, förutom dig själv?

Lennie. Han har fint hjärta och tänker på alla. Han spelar inte spel och paktar inte.

Har du förändrats inne i huset?

Hans första veckor var hemska och han kände inte igen sig. Han har på senaste förändrats mycket. Han vill visa sitt riktiga jag.

Vem vill helst ska lämna huset idag?

Glasman. Han bestämmer för mycket och paktar sig mycket. Han är inte rättvis.

Vad ångrar du mest i huset?

Hans attityd i början. Han är medveten om att han var taskig och nu har han förändrats till det bättre.

Varför ska tittarna rösta kvar dig?

Har mer att bevisa för tittarna och deltagarna. Han är en bra deltagare. De behöver någon som sprider energi, glädje och skratt. Han är stolt att han klarat sig såhär långt och hoppas på att tittarna vill se mer av honom.

Litar du på Amilia?

Ja, det gör han.

Hur kan du vara så söt?

“Jag vet inte, fråga mina föräldrar, de gjorde ett bra jobb” Han rodnar lite.

Glasman berättar för Sami att han inte vill stanna kvar i huset. Det blev klart för honom på fyllan igår. Han dricker bara för att glömma bort att han är där inne. Han trivs inte för att han känner sig inte lycklig och det är det han vill sträva efter. Han tycker att det inte är stimulerande att vara där inne och det finns inget som går framåt. Han klarar inte det i sextio dagar till. Sami kan relatera och säger att han kommer lämna om Glasman lämnar.

Lycklighet för Glasman är tre begrepp. Pleasure, engagement and meaning. Pleasure innebär ytlig tillfredsställelse för honom är det ett glas champagne, solneedgången eller en ny tröja. Engagement innebär djupgående relationer och det kan vara familjen, vännerna och känslan av att vara sedd av de. Meaning handlar om att känna sig meningsfull det kan vara religion, vänner eller familjen.

Glasman känner att han fyller livet med dagar och inte dagarna med liv. Glasman tror inte att han skulle umgås med Julia på utsidan, i alla fall inte så att hon skulle fylla upp hans dagar. Sami håller med och säger att han skulle kunna umgås med Glasman och kanske Lennie för att han är skön. Han tycker inte att hon och han är på samma nivå i tankesätt.

16:00 BBT:

Sami och Glasman hämtar Julia för att prata om att de ska lämna. Julia tror att de skämtar först men inser att de menar allvar. Sami säger att han har en hel värld att släppa ut sina fisar i. Julia tänker på om hon också ska hänga med de och lämna. Sami säger att han kanske kommer ångra att han lämnar men han kommer bara påminna sig själv om att han inte mådde bra därinne. Julia tycker att det är lätt att komma ifrån sig själv och Sami och Glasman håller med. Sami säger att han hellre arbetar och tjänar ihop en miljon genom att vara sig själv än att vara där inne.Julia säger att hon inte heller kommer att vinna och att hon också borde lämna. Julia börjar gråta över Glasmans och Samis beslut och Sami skojar lite och säger “Gråt inte kärring”.

Julia säger att hennes födelsedagsönskan är att de ska stanna kvar i huset i alla fall så de hinner fira hennes födelsedag. Glasman säger att de kan fira henne utanför. Julia frågar Glasman vad som fick honom att söka från första början och han svarar att det var bra timing i hans liv och att han alltid velat utmana sig själv på detta sätt. Glasman tycker att han har vunnit på det även om han lämnar nu, han har fått två nya vänner. En annan anledning Glasman vill lämna är för att han ska kunna dricka vad han vill när han vill.

16:35 BBT: Lennie står och lagar mat.

16:45 BBT: BREV! Lennie läser i rosa rummet denna gång för att Amilia inte kan gå till soffan. Det är dags för Glasman att svara på tittarnas frågor.

Varför har du alltid långkalsonger på dig?

Hans kompis äger märket som det är på långkalsongerna. Det är det skönaste plagget han äger. Han brukar ha de när han jobbar för han jobbar ute (utanför klubbarna) så att han slipper frysa.

Vad ångrar du i huset?

Han ångrar ingenting. Han är en person som blickar framåt. Han tycker man ska vara ärlig mot sig själv och lära sig av sina misstag.

Kommer du o sami vara vänner utanför huset?

Ja 100%. De vill fortsätta med BBK. Han har verkligen kommit nära Sami. Sami och Glasman är väldigt olika men de är precis lika sjuka i huvudet. Sami är klok, smart och vettig.

Spelar du ett ärligt spel inne i huset?

Spela spel kommer inte i första hand inne i huset. Han prioriterar att vara sig själv och ha roligt. Han förstår också att det är ett spel och han tycker det är uppenbart att han kan vara sig själv och ha roligt om han får ha kvar de personerna han gillar.

Varför ska tittarna rösta kvar dig?

Han berättar om att han och Sami tänkt på att inte stanna kvar i huset. Glasman säger att om han är kvar efter måndag så vet tittarna vad de får för att han varit sig själv och han kommer fortsätta vara på det sättet. Han är dock inte säker på om han själv vill vara kvar.

Tycker du att du betett dig illa mot Jasmine?

Han förstår att det finns vissa som tycker att det är taskigt. Han tycker inte att det var helt rätt gjort, de hade kunnat hantera det på ett annat sätt. Han lyssnade på Julia och vad hon hade att säga om Jassa. Han tycker att de har betett sig dåligt mot Jassa men han tycker också att Jassa distanserade sig på ett sätt som inte kändes bekvämt.

Hur har du gjort för att få så snyggt skägg? Om du får stanna kvar kommer du att raka av det?

Han kommer inte raka av det. För det är en del av honom. Det är ett band till hans pappa som gick bort när Glasman var 21 år gammal. Han var också flintskallig och hade likadant skägg. Han blir glad av komplimangen.

Livefeed Lördag, Mars 21, 2020 (1)

March 21, 2020

9:00 BBT: Deltagarna blir väckta redan vid 8.30 idag trots att de hade fest till sent igår. Och det hände en hel del. Amilia stukade foten, och Mergim kräktes så festen slutade väl inte på bästa sätt.

10:00 BBT: Julia, Jasmine och Martin ligger i gröna sovrummet och pratar om gårdagens fest. De tycker bland annat att det är trist att de ska behöva dra upp gammalt groll under festen som Victoria gjorde. Det som hände under Robinson-veckan togs upp under gårdagkvällen igår igen. Och det falskspelet bakom Jasmines rygg. Martin och Victoria hade rykt ihop lite angående detta.

10.20 BBT: Omtänksamma Lennie och Sami bestämmer sig för göra en krycka till Amilia som stukade foten inatt. De står på utegården och sågar och är kreativa. De är verkligen kreativa och samarbetar mycket bra. Det skruvas, måttas. Det blir en sån där krycka man sätter under armen och med ett handtag. De sätter en toffel i armhålan för att det ska bli mjuk. När Amilia provar den så är den för kort. Killarna har mätt fel. De får göra om och göra rätt och går ut på gården och snickrar på en extra kloss nertill. De sätter även dit den andra tofflan nertill på kryckan. De är så nöjda med sitt bygge killarna. Sami tycker att de absolut måste få lotta ut den när Amilia använt den klart. Sami täljer på “handtaget” lite så att den blir lite mera rundan. Han sitter på köksgolvet på mattan och täljer. (undrar vem som får städa sen?)

10.40 BBT: Brev! Jasmine läser brevet för gruppen. Tittarna har fått rösta och välja att säkra en av de som hänger löst. Inne i uppdragsrummet ligger bilden på den som tittarna valde att rädda i ett kuvert. När Big Brother säger till får ni gå in och titta i kuvertet.

10.45 BBT: Frukosten äts denna morgon i soffan istället för sedvanligt samlat runt bordet. Frida, Julia, Victoria, Mergim och Lennie sitter och äter lite frukost.

11:00 BBT: Strax före 11-tiden blir de kallade till uppdragsrummet allihopa. Det tar lite tid att samlas eftersom Amilia hoppar på ett ben denna morgon pga foten. Väl inne i rummet är det fortfarande Jasmine som ska läsa och visa innehållet för gruppen. Det visar sig att det är Lennie som blir räddad av tittarna. Jubel och alla kramar om Lennie, även Julia och Glasman som nu hänger löst tillsammans med Mergim på måndag.

11,15 BBT: Lennie och Sami fortsätter med kryckorna till Amilia och gör två stycken istället för en. De vill gärna måla dom också och Lennie bestämmer att de ska vara svarta. För han älskar färgen svart.

11.20 BBT: Julia kommer ut och tittar på killarna som håller på ute i Poolrummet. Mergim kommer ut dig också. Han verkar må bättre denna morgon efter att ha haft ont i magen och kräks inatt. Julia och Mergim börjar prata om att de börjar bli nervösa inför imorgon. Att de nu ska få tittarfrågor och svara på. Och Mergim undrar vad han kommer få för frågor. Alex kommer ut och sätter sig också med dom och frågar hur tankarna går. Julia säger att hon är säker på att det kommer bli hon och Glasman som sitter på måndag, och att Mergim blir räddad. De tycker det känns konstigt nu att det är 3 “original” deltagare som nu hänger löst. Det svänger snabbt säger Alex. Julia tycker det är trist vem det än blir som åker ut. Alex vågar inte ens gissa hur det kommer gå.

11.35 BBT: Lennie och Sami visar upp slutresultaten på kryckorna för Amilia. De har målat de svarta, och målat eldsflammor i botten. De har även skrivit “Amilia höger” och “Amilia vänster på kryckorna för att hon ska veta vilken som är vilken. Hon har varit inne i bikten och visat upp foten och den är kraftigt svullen har hon fått veta. Lennie blir kallad till Slussen, och där ligger ett par “riktiga” kryckor till Amilia att använda. Lennie och Sami säger att NEEJ...är det kryckor där så hämtar vi inte dom. Killarna vill att hon ska använda deras kryckor som de skapat istället. Lennie tycker att det är skräp de har lagt in i slussen. Bara skräp. Killarna dissar de “riktiga” kryckorna hårt. När de nu har jobbat så hårt med hennes kryckor. De tycker det är så fult av storebror att precis när de blivit färdiga med kryckorna de har skapat så slänger de in ett par “riktiga” kryckor till henne. Med humor och skratt tycker de att det är för djävligt.

11.40 BBT: Amilia testar de nya kryckorna och både Sami och Lennie tycker detta är ett hån mot de båda. Sami säger att det här sättet var lika som att “sticka upp deras kryckor i röven på dom...”. Och Lennie fliker in....”Hur ser du vilken som är höger eller vänster på de där.”. Killarna dissar de “riktiga” kryckorna hårt. ;) De säljer in sina egna kryckor väldigt hårt. De har gjort sina kryckor med kärlek, svett och tårar. Amilia säger att så fort de har torkat så kommer hon använda deras. Killarna tycker att de hon fick nu är otroligt tråkiga. Gråa och trista. De vill åtminstone ha in sprayfärg så att de kan pimpa hennes nya kryckor i så fall om det är dom hon ska använda. Men hon säger att deras kryckor är finast utan tvekan. Killarna känner sig väldigt förnärmade nu. Och börjar fortsätta spinna vidare på hur de kan pimpa sina kryckor mera så att hon väljer deras istället.

11.46 BBT: I sovrummet ligger Martin och Victoria och pratar om paktandet i huset och att Alex och Jasmine pratar väldigt mycket och att Victoria känner sig lite förvirrad över hur hon ska agera mot Jasmine. Martin tror inte att det har med osämja att göra. Utan att Jasmine blir triggad av det Victoria gör och säger ibland. Men Victoria säger att hon måste kunna ta att man säger till henne utan att bli arg. De pratar om hur Jasmine beter sig ibland i huset. Att hon har svårt att ta en tillsägelse ibland. Sen börjar de prata om tävlingen. Och vem som kommer vinna. Victoria vill inte att han ska vinna igen. Hon tycker det vore så skönt att få vinna över honom en gång.

12:00 BBT: Amilia och Jasmine börjar förbereda lunchen. Flera runt köksön börjar förse sig med hårt bröd och kaffe. De börjar prata om gårdagen och Amilia säger att hon var inte “där” igår utan det var Sussi som var med på festen. Sen börjar de prata om “råttan”. Vilket visar sig vara en råtta de har på utegården som deltagarna har sett lite då och då.

12.16 BBT: Sami kan inte släppa att Amilia dissade deras kryckor tidigare och säger till Lennie att de kan sälja dom istället och skänka pengarna till Barncancerfonden. Men då säjer Amilia att hon aldrig har dissat de. Hon har däremot aldrig fått använda dom eftersom det var två “snubbar” som kom och tog dom. Sami är rapp i repliken och säger till Lennie, “våra kryckor har blivit snodda av två snubbar”. Har vi ett signalement kanske? Amilia flikar in “Ja den ena hade en keps och den andra hade en batman-hoodie”. (Admin noterar: Vi gillar verkligen gänget när de använder humor tillsammans och skrattar tillsammans.)

12.27 BBT: Victoria och Martin tar en promenad på utegården. De pratar om taktiken som Glasman och resten av gröna sovrummet har. Men de säger att de tänker inte hänga med på deras “pakt” längre utan Martin säger att han vet hur han vill rösta i fortsättningen och kommer följa det.

12. 35 BBT: Mergim, Sami. Lennie och Frida är på utegården och röker. De tycker det såg så skönt ut i solen men det är tydligen väldigt kallt. Så killarna går in istället. Men Frida sitter kvar i solen och njuter i solväggen. Inne i huset är det någon som dammsuger, och Amilia kokar pasta. Alex hjälper henne i köket. Glasman ligger fortfarande och “sover” i krypinet vid köket. Han har inte pratat med någon under hela förmiddagen.

12.43 BBT: Gänget i huset säger att de gärna vill ha en filmkväll ikväll. Med godis, choklad, popcorn och chips. De verkar ha fått tillräckligt med alkohol igår kväll. Martin och Victoria sa att de ville se en film ikväll när de var ute och promenerade. Och Mergim, Julia och Jasmine vill ha godis, choklad mm.

12.48 BBT: Julia, Jasmine och Victoria går över till att viska om hur det kommer bli på måndag. Julia är säker på att det är hon och Glasman som det kommer stå mellan. Alla oavsett vem som vinner kommer rädda Mergim. De kommer åter igen in på att de inte orkar dricka alkohol ikväll utan vill ha godis och läsk ikväll för Sami´s gage.

13:00 BBT: Sami letar febrilt efter de små flamingos som låg i poolen. Jasmine och Julia har tydligen gömt de någonstans. Och han frågar om det är fågel,fisk eller mitt emellan. Jasmine svarar fågel. I köket lagar Amilia fortfarande pasta, Mergim vill ha in thé och socker. De är också överens om att de inte vill ha alkohol ikväll utan vill ha läsk.

Livefeed Fredag19.03.2020 (3)

March 20, 2020

19:00 BBT: Gänget har fått in alkohol och sitter vid köksbordet och pratar. De som sitter där är Amilia, Frida, Martin, Victoria, Lennie, Alex, Mergim. De sitter och pratar om kroglivet och hur det går till vid dörren. De som är “snygga” enligt normen kommer alltid lättare in på krogen än vad andra gör.

19.35 BBT: Jasmine och Julia är i gröna sovrummet och pratar om killarna i huset. Julia säger att hon tycker att Sami är sexig, men hon säger att hon även gillar Glasman. Hon säger att hon tycker om båda på olika sätt. Jasmine erkänner att hon och Martin har “tagit på varann”. Och det säger Julia att hon och Glasman har gjort det. De fnissar lite som småtjejer och tycker det är så kul att få skvallra lite om killarna. Men Julia säger att hon har ett litet dilemma. Är det part of the plan som hon och Glasman har att “lura” de andra att de har en romans. ELLER har hon fått känslor även för Glasman nu. Det återstår att se. Glasman och Sami kommer in i rummet och de bestämmer att ikväll ska de bara festa och ha kul.

19,40 BBT: Killarna lämnar rummet och Julia och Jasmine fortsätter att smida planer för hur Julia ska göra ikväll. Sami gillar nog Julia med säger hon men han är lite försiktig och blyg. Och Glasman har någon på utsidan. Så de tycker nog att Julia ska sikta in sig på Sami ikväll. Samtalet går över på talen som hölls. Julia är så glad att hon fick hålla tal. Och hon önskar av hela sitt hjärta att hon får vara kvar och fira sin 30-årsdag i huset.

Livefeed Fredag19.03.2020 (2)

March 20, 2020

13:14 BBT: BREV!
Alla ni som sitter säkert ska idag tävla i en individuell tävling.
Alla måste delta, vägrar du så hänger du löst.
Tävlingen startar om 30 minuter

13:50 BBT: TÄVLING!
Tävlingen går ut på att gå en balansbana under balansbanans gång kommer du förvandlas till en clown.
Frida är först ut och har riktigt svårt med att hitta balansen och får starta om flera gånger.
Sami, den glade läser instruktionerna och målar sig. Sen gör han sig redo för balans banan och han har riktigt svårt med att hitta balansen.
Jasmine gick det bättre för, hon hade en fin balans till en början men sen blev det lite obalans.
Martin han hade svårt i början han också men han fick tag i balansen.
Amilia var måttligt road över denna tävlingen, inte alls road av denna tävlingen, speciellt inte när hon fick veta att ena delen hade med el att göra. Hon hade också problem med balansen.
Alex första varv gick skapligt bra, men sen krångla balansen till sig och även han fick starta om flera gånger.
Sist ut är Viktoria och för henne gick det riktigt bra, några få omstarter men annars gick det suveränt.
Nu återstår det bara att vänta till måndag för att få veta vem det var som vann!

15:00 BBT: Nu sitter gänget och äter lunch, ser ut pastagratäng med köttfärs. Det ser riktigt gott ut :) Hoppas får en smaklig måltid!

16:00 BBT:

17:00 BBT: Victoria och Martin berättar

BREV! Frida läser. Snobbarna: Alex, Daniel, Amilia får i uppdrag att identifiera olika viner. Alex dricker inte alkohol så han får in pepsi och cola. Om de klarar uppdraget så får de en fest ikväll. Amilia och Daniel får in samma vin i båda glasen men det vet de inte om. De spekulerar lite om det och skojar om att svara samma på båda för att de tror inte att de har en chans. Big Brother vill ha svar på tre frågor. Vilket distrikt kommer vinet ifrån? Vilken druva är vinet gjort av? Vilka karaktärer har vinet?

Distrikt: Planeten Tellus

Druva: Vindruva

Karaktärer: GOD!!!

De tänker att de kommer att misslyckas med uppdraget så de njuter av de två vinglass som de fått för uppdraget. När de kommer ut från uppdragsrummet och berättar det för de andra blir Frida besviken och önskade att det var hon som fick det uppdraget då hon tror hon skulle klara det.

Livefeed Fredag19.03.2020 (1)

March 20, 2020

07:30 BBT: Brevbäraren kommer tidigt idag ;)
Lennie märker att det har kommit ett brev och springer sedan in till Julia och säger att hon ska läsa brevet. Vilket hon inte kan till en början då det är mörkt inne i rummet.
Hon går ut och läser brevet. En tittare behöver ved, ni arbetare ska nu gå ut på gården och såga och hugga ved och lägga veden i påsarna som ligger därute.
Mergim, Julia och Jasmine hoppar i arbetskläderna och springer ut och börjar.
Lennie sitter inne i pool rummet vid dörren och tittar på, han vill så gärna vara med, det syns.
Mergim läser sedan brevet igen och längst ner i brevet så står det att Lennie får hjälpa till om han vill. Det hade alla missat, Lennie rusar in och klär sig och springer ut och hjälper till.

9:00 BBT: Big Brother hälsarna godmorgon!
Mergim, Julia och Jasmine har dukat fram frukosten. De hade tänkt lägga sig och vila när de hade arbetat klart, men de körde igång frukosten istället. Julia gjorde äggröra och korv, Mergim skar upp grönsaker och Jasmine duka fram allt annat som skulle fram.
Alex bad som vanligt sin bordsbön innan de fick attackera frukosten.

10:15 BBT: BREV!
“ Daniel, Mergim, Lennie, Julia och Alex ni hänger fortfarande löst och ska nu hålla ett varsitt tal till de som sitter säkert. Mergim du deltog inte i tävlingen igår och förlora därmed chansen att kunna sitta säkert, men vill du gärna hålla ett tal ändå så får du göra det”
Nu håller deltagarna på att förbereda sina tal. Glasman, Julia och Sami börjar som vanligt prata om taktik vilka de andra deltagarna kommer rösta på!

11:08 BBT: TAL!
Sami hämtar och presenterar talarna i tur och ordning!
Alex är först ut och han börjar talet med att berätta om hans första tanke om sin medverkan i Big Brother att det var miljonen han tänkte på först.
Kort därefter märkte han att det fanns flera värdiga finalister i huset.
Han är uppvuxen med att värdera vänskap och relationer före pengar.
För pengarna kan jag köpa en massa saker säger han, men jag värderar er vänner i huset före pengarna.
Det jag står för är kärlek, respekt och lojalitet, pengar är bara papper - er vänskap betyder mer för mig.

Lennie är nästa man på tur och han säger att han är lite nervös inför sitt tal.
Han beskriver tanken som han hade när han klev in i huset, det var hans bästa stund i livet.
Han säger att han tar dagarna med glädje, gör sitt bästa, försöker delta så gott han kan och han vill gärna umgås med alla i huset.
Jag kommer vara den spralliga och glada Lennie som ni märkt av den senaste tiden.
Han förstår att det är svårt att välja bland alla tal, men han vill gärna vara kvar till åtminstone skräckveckan är över säger han.

Julia tycker situationen är lite sjuk, för hon har aldrig hållit ett tal förut.
Innan hon kom in i huset så var hon nöjd med livet, men hon ville göra något.
När hon fick reda på att hon skulle vara med i Big Brother tyckte hon det var lite skrämmande att bo med en grupp människor när hon är van att bo själv.
Hon säger att hon är jävla glad över att fått träffa er alla härinne.
Hon vill gärna vara kvar och fira sin födelsedag med alla i huset.

Glasman berättar om ett gäng o skrapade trisslotter som han har hemma.
Han säger att Big Brother är som trisslotter, för i huset finns det en vinst resten är nitlotter.
Han höll ett kort tal, men säger också att han gärna vill vara kvar för han trivs i huset.

Mergim är sist ut bland talarna. Dock så får inte Mergims tal räknas med, då han inte deltog i tävlingen igår.
Mergim berättar orsaken till varför han inte valde att ställa upp i tävlingen igår. Han har respekt till el då hans lillebror var med om olycka med el.
Sex veckor har jag varit inne i detta dårhuset säger han. Det har varit roligt men också tufft. Han undrade varför han var här, betedde sig elakt och han förstod efter ett tag att detta är inte den Mergim som han brukar vara.
Han ville förändra sig själv och hans beteende i huset och det har han visat framsteg på, han är stolt över sig själv.
Han avslutar sitt tal med att säga “Jag är stolt att jag har er och stolt över er”

Juryn hade ett tufft beslut att kunna välja en av dessa fyra, då Mergims tal inte får räknas med.
Det blir handräckning och det är ALEX som vinner taltävlingen och sitter numera säkert i kommande veckofinal

12:00 BBT: Alex gör en smoothie och Mergim har gjort sig smörgås innan det är dags för lunch.
Julia, Glasman och Sami sitter i pool rummet och pratar, de känner sig lite nervösa inför veckofinalen, då Glasman och Julia hänger löst.

 

12:46 BBT: Martin, Alex, Amilia, Viktoria och Lennie sitter i soffan och pratar om en polisdokumentär, där en polischef begått vidriga saker. Viktoria och Amilia berättar för de andra.
Alla sitter tysta och lyssnar på dom, och mitt i när det är som mest spännande så kommer det varor. Martin, Alex och Amilia fixar de lite snabbt, för de vill tillbaka och fortsätta prata om denna krim dokumentären.

Livefeed Torsdag19.03.2020 (3)

March 19, 2020

18:40 BBT: Bildskärmen tänds vid soffan och klockan räknas ner.
Efter 5 minuter kommer resultatet fram vem tittarna har valt att rädda.
Vi tittare har valt att rädda JASMINE!
Hon blev överlycklig för hon trodde inte hon skulle bli vald denna veckan också. Hon skuttar fram och skrattar när hon flyttar sin bild från att hänga löst till att hänga säkert! Vi säger grattis till Jasmine!

18:50 BBT: Sami, Glasman och Julia står ute på gården och pratar taktik, det är ju inget ovanligt vid detta laget.
När Jasmine blev räddad gick de fram till henne och sa “grattis” men innerst inne har de nog panik när de nu märker att hon är en “tittar favorit”
Den enda som sitter säkert i trion är Sami. Glasman och Julia hänger fortfarande löst.

19:06 BBT: Tikka Masala blir det till middag idag!
Mergim står vid stekpannorna och Alex hackar lök.
Frida,Glasman och Julia sitter vid köksön och håller sällskap.
Martin rycker in vid stekpannorna tillsammans med Mergim.

19:33 BBT: Sami badar i poolen, Jasmine och Viktoria sitter i pool rummet och pratar med Sami.
De pratar om att de vill ha in arkivskåpet igen, så de händer något och att de får något att göra. Viktoria är sprallig och vill göra något.
De pratar också om Corona, Viktoria tror att flygen fortfarande går, men inte till de drabbade länderna. Sen funderar dom rent allmänt hur många det är som egentligen tittar på dom från tv rutan. De ska bara veta ;)

19:50 BBT: Amilia intar köket och börjar förbereda riset till middagen. Mergim ger henne pikar hela tiden bland annat “Ska du inte ha i salt?” och Amilia gillar inte Mergims pikar, det märks tydligt!

20:00 BBT: Julia pratar med Glasman inne i det gula sovrummet om hennes hund Svante. Hon berättar att det är en bull terrier och berättar allmänt om hur rasen är. Hon berättar hur svante är, han är tydligen en envis hund, man kan inte gå vart som helst på promenader för på vissa ställen tar det flera timmar innan de kan gå därifrån säger hon. Svante gillar att sova i sängen, men har svårt att ta sig upp så hon brukar få bära upp honom. Glasman frågar hur mycket han väger, och Julia svarar sist jag vägde honom så vägde han 26 kg.
Glasman säger i slutet av samtalet att det är fint och mysigt med hund.

20:20 BBT: Viktoria och Martin sitter ute på trädäcket och pratar om Frida.
De tycker hon är alldeles för positiv och det inte alltid det uppskattas.
Efter de hade blivit informerade om Corona så hade Frida uttryckt sig med meningen “Gud va roligt” vilket inte är så passande i denna situationen säger Viktoria. Det är inte alls kul, jag har halva min släkt i spanien säger hon. Martin håller med helt och hållet, han tänker på sin familj att de inte ska bli drabbade.

20:40 BBT: Nu sitter alla och äter maten! Tikka Masala serverades till middag idag och Alex bad som vanligt sin bordsbön innan de fick attackera maten.
Riset va snyggt upplagt på tallriken, det reagera alla på! Såg ut som att man var på restaurang sa många.

21:00 BBT: Nu har de flesta ätit klart och alla tackar för maten! Sen går man med tallriken till diskmaskinen! Alla ser mätta och glada ut!

Livefeed Torsdag 19.03.2020 (2)

March 19, 2020

14:00 BBT: Tävling för arbetarna, där de ska gå in i röda rummet där de tre snobbarna sitter. De tre snobbarna ska ställa 3 frågor var, den som svarar flest rätt vinner att få bli heders snobb. När de svarar fel får de istället elstötar. Den som vägrar är Mergim, men de andra gör det med glatt humör. Speciellt Lennie och Jasmine tycker det är jättekul och spännande. Jasmine ber om att få flera stötar. Vinnaren meddelas senare. Och vi kommer lägga upp klipp på detta senare i gruppen.

15:00 BBT: Matlagning på gång i huset, där bla Martin står vid spisen, medans “Arbetarna får gå in i röda rummet en och en och får 9 frågor ställda av “Snobbarna. De som har flest rätt kommer att bli heders snobb.

15.25 BBT: Gänget sätter sig till bords och äter. Alex som måste be en bordsbön varje gång de ska äta, ser till att alla är vid bordet och innan de får sätta tänderna i maten ber han sin bordsbön och sen säger de i kör “Attack”.

15.37 BBT: När de sitter vid bordet så säger någon att de saknar glass i huset. Sami börjar genast experimentera med crème fraiche, som han häller socker på, honung och något strössel. Han provar lite först, och inser att det är jättegott och tar genast lite till. Frida säger åt honom att han visst kan vara i köket och laga mat. Han är värsta kreativa kocken som vågar prova nya saker.

15.44 BBT: BREV! Amilia läser för gruppen. Den som fick flest rätt på provet och som där med blir heders snobb är LENNIE! Grattis, du får byta blåstället mot kavaj och slipper arbeta hela veckan. Mergim eftersom du vägrade att delta i provet så sitter du EJ säkert denna vecka. Lennie blir glad att få byta om och han och Amilia går in i slussen. Båda jublar. Men han är missnöjd säger han till henne. Han gillade att vara arbetare också. Lennie är den som verkligen gått helhjärtat in i den här veckan. Amilia säger skrattades “du har vunnit en allmänbildningstävling”. Ja jag vet säger Lennie. Det är helt sjukt. Frida tycker att Lennie blev riktigt stilig i sin nya outfit, med kavaj och shorts.

15.50 BBT: Mergim är inte lika glad och går in i rosa sovrummet. Han säger till Victoria att han lika gärna kan lämna idag redan. För han kommer få gå ut på måndag. Victoria säger åt honom att lägga av. Han säger att han redan har sagt till i bikten att han vill lämna. Hon säger NEJ du har 24 timmar på dig innan att fundera på. Men han säger att han inte behöver så lång tid. Han vill lämna redan nu. Hon försöker övertala honom. Men han tjurar och säger att han bestämt sig. Han går ut på gården och sätter sig i tystnad.

16:10 BBT: Directors cut visar Alex, Jasmine, Martin och Frida som sitter vid köksön och försöker komma på rim på sina egna och andras namn. Rätt “dåliga” rim. Jasmine säger Bars-stars, Mars-stars. Sen blir det superstars. De hittar på låtar som de även gjorde tidigare idag då Sami och Alex hade rap battle.

16.17 BBT: Amilia och Victoria sitter i rosa rummet och sminkar sig och pratar om Mergim och immuniteten. Amilia säger att man har gått med i detta och är införstådd i att man måste göra saker som man inte gillar. Hon säger att hon förstått om han hade lämnat vid Robinson veckan men hon förstår inte nu varför han skulle lämna för en sån här sak. Hon tror att han är stark bland tittarna. Hon tror att om det hade stått mellan honom och Mergim så hade hon fått lämna. Både Victoria och Amilia tror att han är populär bland tittarna. Victoria säger att hon är glad för att hon blev kvar i måndags. Hon säger att hon inte kommer att slicka någons röv för att få vara kvar. Utan hon tänker att hon kommer vara sig själv. Men hon förstår att Mergim tyckte det här var jobbigt. Dock vet varken Amilia eller Victoria varför han inte ville göra det. (Admins notering: Mergim berättade tidigare på utegården att det handlade om elen och att han har dåliga erfarenheter från det från tidigare i livet. Då kan det vara mera förståeligt. Vi vet inte vad de har för erfarenheter innan de går in i BB-huset.)

16.30 BBT: Julia och Lennie sitter i soffan och pratar om hundar och hunddagis. Att det finns så många olika hunddagis och en del är bättre än andra. Frida sitter också där och pratar hund med dom.

16.38 BBT: Glasman, Martin och Sami sitter i gröna sovrummet och pratar om att det är så många som hänger löst nu. Det kan inte vara så många. Så något mera måste hända. Glasman berättar om ett samtal mellan honom och Amilia om elstötsmaskinen. Hon tror att de sänkt massor för Glasman för han reagerade knappt. Men han visar killarna att han också fått märken på armen. Sen går samtalet över på Amilia och att hon är lite gnällig. Även Mergim är för gnällig. Martin säger att det finns saker han inte gillar heller men det är bara att göra det utan att gnälla. Men samtidigt säger han att de vet inte vad Mergim varit med om tidigare. Martin och Glasman är överens om att de tar utmaningarna med en klackspark så gott det går. Är man med i leken får man leken tåla.

16.55 BBT: Julia, Lennie och några till sitter i soffan och gör narr av att Lennie nu är en snobb. Julia tycker inte att han riktigt ser ut som en snobb och drar med honom till toaletten för att styla om hans hår. Han ska få en riktigt back-slick. Hon blöter hans hår och skapar en wetlook med håret, och drar det bakåt. Lennie är inte helt nöjd. Han säger “En blå overall hade passat bättre”. Han tyckte helt klart bättre om blåkläderna han hade på sig. Och är inte helt nöjd med att få vara snobb istället :)

17:00 BBT: Frivillig samling i soffan. Alla hänger tillsammans och umgås. Julia har flätat Glasmans skägg och filar nu naglarna på Alex. Jasmine sitter och målar sina naglar. De verkar lite småsega en del av deltagarna. Det pratas inte om något speciellt just nu. Glasman drar dåliga ordvitsar ihop med Amilia. Lennie säger att han är helt slut efter tävlingen. Amilia säger att Lennie är som Tiger i Nalle Puh. Studsar och är jätteglad emellanåt.

17.30 BBT: Deltagarna får brev som Daniel ska läsa. Där läser han att deras fågelholk och dikter nu kommer att få nya ägare. En Linnéa vinner dikterna och en som kallar sig “Nagelsoffan” vinner fågelholken. De ska lägga in båda i slussen för vidarebefordra till sina nya ägare. De ska även få en lön för mödan. Lönen är att de som ännu inte fått personlig hälsningar från nära och kära ska få detta. Victoria blir så glad så hon gråter. Men Lennie är mera tveksam om han vill ha det.

17,48 BBT: Fortfarande soffhäng i huset. Sami tycker att Nagelsoffan är ett skumt namn. Men Julia säger att hon tror hon vet vem det är. De blev iallafall glada att någon ville ha deras verk. Alex gör en shout-out till Linnéa igen som vann dikterna. “Linnéa happy anniversary” säger han.

18:00-18.30 BBT: Deltagarna får brevhälsningar hemifrån. Alex, Victoria. Jasmine och Lennie. Alla blir ledsna men den som reagerar starkast är nog Lennie. De får instruktion i slussen där de hämtar breven att de måste läsa det högt. Men att de får välja själva om de vill läsa det själv eller inför gruppen. Alla väljer att läsa det inför alla i soffan. Men Lennie är så tagen av brevet så han klarar inte av att läsa. Amilia läser istället, och han gråter och skakar. Detta var en pärs minst sagt för alla fyra. Men samtidigt en lättnad att få höra hemifrån.

Livefeed Torsdag 19.03.2020 (1)

March 19, 2020

Torsdag, Mars 19, 2020

9:00 BBT: “Godmorgon gänget, era mikrofoner är hungriga gå till slussen och byt batterier”
Huset vaknar till den meningen idag. De flesta går faktiskt upp direkt, medans andra ligger kvar. Viktoria säger åt Mergim att gå upp för klockan har ringt, har den frågar Mergim, ja säger Viktoria det är ju tänt.
Amilia skrattar för det lät roligt!
Den som var vaken före klockan var faktiskt Lennie idag, han klev upp före Alex som brukar vara vaken först.
Frukosten förbereds nu för fulla muggar.

09:35 BBT: Brev!
Det är nu dags för elstötar igen och nu är det Glasman som ska hantera elstötarna och se till att gruppen inte går emot husreglerna.
Han får gå in i slussen och få dräkten och elstötarna på sig.
När han kommer ut igen så säger de Alex favoritord flera gånger och till slut får Glasman känna på några elstötar.
Sami och Julia säger och gör en massa saker från soffan och elstötarna kommer hela tiden, han säger åt alla att sköta sig nu. Han skriker aj flera gånger.

10:00 BBT: Nu är det äntligen dags för frukost!
Alla väntar in Alex så han kan be bords bönen innan de kan börja äta.
Han kommer och ber sen attackerar alla frukosten!
Men Glasman får stötar och till slut säger Martin att alla måste nog sitta vid bordet innan de äter, Jasmine och Alex står vid spisen fortfarande. Nu får alla vänta in dom!
Nu är alla på plats och nu kan alla börja äta!

10:37 BBT: Gemensam tandborstning!
Nu efter frukosten så är det dags för den gemensamma tandborstsningen.
Det är minst sagt trångt i badrummet och det var nog inte så populärt att stå allihop och borsta tänderna, haha!
Det hulkas av flera och Glasman säger till Julia som är klar först att stanna tills alla är klara. Han vill inte ha någon elstöt! Bättre att ta det säkra före det osäkra säger han.
Efter tandborstningen så väntas gemensam promenad ute på gården!

11:07 BBT: Glasman, Sami, Julia, Alex, Viktoria, Lennie, Mergim och Martin sitter i soffan och pratar om kläder och olika märken. Att vissa kläder blir noppriga väldigt fort när man har tvättat dom. Alex säger att man kan lämna in på kemtvätt, men det är ingen billig historia säger Sami. Då blir det dyrt att äga mina kläder säger han.
Samtalet går över till linser och Viktoria säger att det finns olika typer av linser. Att vissa linser är mindre och vissa större, att några kan skava också.

11:35 BBT: BREV!
Alla samlas i soffan och det är Sami som ska läsa!
“ Daniel bra kämpat med dräkten, du har fått godkänt och du kan lämna i dräkten i slussen”
Han går till slussen och blir av med dräkten, och han ser lättad ut!
Vem får dräkten härnäst tro?

12:00 BBT: BB bryter sändningen för att informera deltagarna om Corona!

12:32 BBT: Sändningen är tillbaka och nu har deltagarna fått information om Corona situationen.
Flera av deltagarna sitter i soffan och snackar.
Vad de verkar som just nu så verkar de lugna och tycker att de åtgärder som gjorts är helt rätt.
Flera säger att det är rätt agerande från staten.
Sami, Viktoria och Alex är vid köksön och fixar sig lite kaffe.

12:50 BBT: Viktoria blir kallad till bikten.
När hon kommer ut så säger hon att BB har kontakt med de anhöriga hela tiden och skulle läget förändras så kommer vi få reda på det direkt.

Allt de som har skrivits fram till kl 13.00 kopieras och publicerar det som ett inlägg i gruppen.

Livefeed Onsdag 18.03.2020 (3)

March 18, 2020

18:01 BBT: Amilia har fått på sig elstöts bälten på armarna, och alla förutom Amilia tycker detta är kul.
De skrattar åt henne och testar olika saker och säga saker för att kolla om hon får en stöt.
Hon får flera stötar och de skrattar åt henne och fortsätter och mer stötar kommer och hon blir på riktigt ledsen, för att det gör ont. Hon säger åt dom att sluta, det är inte roligt för det gör fruktansvärt ont.
Efter en stund blir Amilia inkallad till bikten där hon får reda på vilka husregler som gäller.
Det är många regler på pappret och hon vill att den lappen sätts upp på kylskåpet. Men BB säger att lappen ska in tillbaka till bikten igen.
De kommer då överens om att komma ihåg en regel var.

18:37 BBT: Jasmine och Mergim förbereder maten, det ser ut som att det blir kyckling, det pratas om Fajitas så troligen blir det till middag.
Frida, Martin, Julia, Glasman, Amilia, Sami och Viktoria sitter/står vid köksön och pratar och är sociala.

19:05 BBT: BREV!
“Grattis på födelsedagen Daniel, födelsedagspresenten är något från de anhöriga, gå till slussen”
Glasman går in i slussen och där finner han brev från anhöriga och vänner. Det kom glädjetårar från honom när han läste breven.
När han läst klart så går han ut till de andra igen och säger att det var fina brev. De frågar om han sparade breven, nej säger han jag slängde dom. Han påpekar igen att det var fina brev!

19:37 BBT: BREV!
Det kommer in ett brev och Viktoria läser:
“Vill du ha hjälp med elstötarna och låta någon annan ta över i ditt ställe, fråga någon om du vill ska ta över. Är det någon svarar ja ska du och personen gå till uppdragsrummet.
Väljer du att låta någon annan ta över så misslyckas du därmed med uppdraget hos tittarna och förlorar därmed din immunitet”
Amilia väljer att ha el stötarna kvar, för hon vill inte förlora sin immunitet.

20:05 BBT: Mergim och Amilia är ute och röker och diskuterar detta med stötarna. Mergim säger att någon kommer glömma bort sig och uppmanar då Amilia till att försöka inte bli arg. Under tiden som hon står och röker får hon två stötar, Mergim går in och kollar om de andra gör något som går emot reglerna. Lennie säger då att han smaka ett nachochips.
När de står ute på gården hör Mergim en tjej som skriker, Amilia hör också.
Mergim springer in till de andra och berättar, några följer med och lyssnar.
Mergim går ut igen tillsammans med Viktoria och man hör klart och tydligt att någon skriker “Mergim”. De tycker att det är roligt!
Glasman blir kallad till bikten, och han kommer ut med nya direktiv på husreglerna.
Han berättar att Alex måste be bön när all mat ska provsmakas.
Sami berättar att BB har tolkat deras regel fel, de dom menade var att ingen skulle smaka på maten vid bordet innan Alex bett en bordsbön.
Så nu innebär det att när de lagar mat, eller ska äta mellanmål osv så måste Alex be en bön först innan någon äter.

20:15 BBT: NU ÄR DET ÄNTLIGEN DAGS FÖR MAT!
Det blir kyckling tacos, med all sorts tillbehör.
Det ser riktigt gott ut!
Alex ber en bordsbön och sedan attackerar alla maten!
Vi önskar deltagarna en smaklig måltid!

 

21:00 BBT: Nu har alla ätit klart och Jasmine står och tar disken.
Sami och Glasman är i poolen och badar och Julia sitter i en stol och håller sällskap.
Alex och Viktoria har legat i soffan och kramats.
Amilia har fått blivit av med elstöts banden, och nu funderar de på om någon annan kommer få bära dom. Det återstår att se!
Nu busar Mergim och Viktoria i köket.
Det är en busig stämning i köket!
Undrar hur denna kvällen slutar!

Livefeed Onsdag 17.03.2020 (2)

March 18, 2020

Onsdag: 18/3 repotage & bilder 13:00 - 18:00

14:00 BBT: Immunitetstävling

Det är nu dags för immunitetstävling och tittarna har fått rösta vilka statyer ni ska likna. Saker till tävlingen finns i slussen.

De förbereder sig och går sedan in i uppdragsrummet.

Tävlingen går ut på att likna och stå så länge som möjligt som statyn man föreställer. Den som vinner sitter säkert en vecka till. Lennie är den som åker ut först, sedan Alex, sedan Glasman, sedan Jasmine, sedan Julia och Amilia vinner därmed tävlingen och sitter säkert!

15:00 BBT:

16:00 BBT: Det snackas i pool rummet, vem som kommer räddas och vem som kommer åka ut. Det är som vanligt Glasman och Julia som har lite pakt snack innan Frida kommer och gör sällskap. Då ändras snacket från pakt till allmänt snack om tävlingen, räddning, om det blir fler tävlingar, om tittarna får rädda någon. Julia säger också att hon har fått ont i armen efter hon har stått som staty.

17:00 – 18:00

Julia och glasman badar och Frida sitter och tittar på. Jasmine kommer ut och hon ska ut och röka, Frida frågar om hon får följa med, och ja det får hon. Under tiden Frida och Jasmine är ute och röker busas det rejält i poolen. Där Glasman och Julia plaskar vatten på varandra.

Inne i sovrummet ligger Lennie och Amilia och pratar om Robinson och lite annat.I övrigt är det lugnt i huset,Men senare idag väntas det Elstötar till snobbarna. Kl 17:00 enligt BB´s tider, som säkert är framskjutet.Det ska bli roligt att se när dom får massa stötar haha

Gula laget har fått ett hemligt meddelande som Sami har hämtat i slussen. Han går runt och säger till alla i de Gula laget gå in i sovrummet och läsa brevet tillsammans. Det gula laget är Sami Martin Frida Victoria. Detta är hemligt, tittarna har röstat om olika regler i huset. Ni i Gula laget ska hjälpa till att bestämma reglerna.

Bryter några mot reglerna blir det straff. Det första dom kommer fram till är att dom ska bädda alla sängarna, Dom diskuterar lite fram och tillbaka om vilka regler dom ska ta.Till slut kommer de fram till 4 regler. Inget snoozande, borsta tänderna tillsammans varje morgon,bädda sängarna, Alex ska be bords bön och alla andra ska vänta tills han har bett klart. Samt att tittarna har röstat fram regler som ska följas. Dom reglerna som tittarna har röstat fram via appen är. Inte säga 100%, Ej titta in i kamerorna, Inte lata sig, Inte smaska, Inte säga Bombaclaat. Måste vara social.

Klockan börjar närma sig 18:00 och deltagarna slöar tillsammans i sofforna. De pratar dels om födelsedagar och kommer åter igen in på samtalet om vilka som tittar på dom 24/7. De kommer in på lite sex snack och de pratar om att de pratar mer om sex på utsidan med sina vänner än inne i huset.

Brev 17:50. Brev kommer in 17:50 och den som läser brevet är Victoria. Den här veckan är ni indelade i svensson snobbar arbetare. Big Brother tycker att snobbarna ska visa vad vett och etikett är. Brevet innehåller regler. Reglerna är skrivets längre upp här. Dock vet inte deltagarna om reglerna ännu.Tittarna har röstat att Amilia är den som ska få påföljd och straff om någon missköter sig.

Livefeed Onsdag 17.03.2020 (1)

March 18, 2020

Livefeed Onsdag 17.03.2020 (1)

07:45 BBT: Mergim, Jasmine och Amilia går upp tidigt för att fixa det uppdrag dom fick igår kväll.
Glasman fyller 38 år idag och uppdraget de fick var att göra tårtor, en varsin fick dom göra.
De fick in grejer så de kunde göra tårtor, så det var bara fantasin som skulle fram. De fick ihop tårtorna och Amilia konstatera att man inte ska göra tårtor med spraygrädde -för den smälter!
Mergim chockade både Jasmine och Amilia med sin tårta. Den blev jättefin! Även Jasmine gjorde en fin tårta. Amilia hade lite otur med sin tårta pga grädden då. Men det är tanken och smaken som räknas säger Amilia.

08:55 BBT: Amilia smyger in i pinkroom och väcker dom, för strax ska de sjunga för Glasman.
Lennie smyger sedan in i rainbow och väcker alla förutom Glasman.

09:05 BBT: De tänder ljuset på Mergims tårta, för de bestämmer att den är finast att gå in med.
När ljusen är tända går gänget in och sjunger “Ja må han leva”.
Glasman får alltså vakna till skönsång och tårta, precis som han ville.
När han vaknar till så tackar han alla och säger att de har gjort fina tårtor.

09:20 BBT: Nu är alla uppe och vid bordet väntas CAVA, för att fira herren i huset. Frida och Viktoria häller upp cava till alla och de skålar för Glasman.
Frida sjunger också grattis sången på norska!
Nu ska det ätas tårta och sen frukost för dom som orkar.

10:02 BBT: BREV!
De ska sätta sig i soffan lag vis står det på brevet!
Viktoria läser:
“De som hänger löst ska idag tävla mot varandra och den som vinner sitter säkert en vecka till.
Men det är bara sex stycken som får tävla i immunitetstävlingen, så om ca 30 min blir det en kvaltävling innan immunitetstävlingen

Livefeed Tisdag, Mars 17, 2020 (2)

March 17, 2020

13:00 Brev! Samla alla Lennie läser. Deltagarna har delats i lag. Lagen är. Rosa - Alex Amilia Daniel Gul - Frida Sami Victoria Martin Turkos - Julia Mergim Jasmine Lennie. Lagen ska välja ut 3 som ska tävla i varje lag.

13:15 Direkt efter brevet, går alla in i slussen och hämtar sina lag tröjor. Julia och Jasmine går in och sminkar sig. Lennie kommer in i sovrummet och de diskuterar med Lennie om vilka som har varit i samma lag. Ute i köket sitter resten av gänget. Där de pratar om mat, bla om skaldjur och andra djur som är ätbara. Glasman står och fixar med maten.

13:45 Lag gul Frida Sami Victoria Martin sitter i sovrummet och diskuterar vilka av dom tre som ska tävla. De bestämmer att de ska lotta om det. Martin hämtar olika tandbetor. Till slut kommer de fram till att Martin Victoria Frida ska tävla och Sami står över.

Kl:14:00 dags för middag och deltagarna samlas och äter idag ravioli.Alex ber som vanligt sin bord bön. Alla vräker i sig mat och verkar riktigt hungriga. Bättre med Ravioli än kokosnötter det märks tydligt!

Kl:14:00 – 16:00

Tävling i uppdragsrummet!

Tävlingen går ut på. Deltagarna ska spika och såga och hamra. Med hammaren ska man spika 5 spikar på en bräda. Borren borra ner en borr på brädan. Sågen såga i tu brädan. En av varje deltagare ska välja varsin grej. Till sis ska dom öppna en dörr med skruvar och öppna dörren och dom får fika. Kaffe och Dammsugare och chokladbollar.

Lag Turkos börjar! Julia väljer hammaren. Mergim väljer att borra och Lennie sågen. Efter lag Turkos så är det dags för Lag Rosa!

Lag rosa! Glasman väljer hammaren. Amilia Borren och Alex sågen.Borren fastnar, Big Brother ropar att Rosa laget ska gå ut ur uppdragsrummet.Dom får gå in igen efter en stund och tiden börjar om och Amilia får börja om. Till slut klarar även dom tävlingen.

Till sis lag Gul. Victoria väljer hammaren Frida borren och Martin sågen.

Bra kämpat alla lagen!

17:00 BBT: De flesta sitter i soffan och pratar om vad deras snobb-namn skulle vara. Lennie skulle heta Ronnie och Amilia skulle heta Tennis. Julia och Jassa klär sig i arbetar-overallerna och målar ansiktet svart.

Deltagarna pratar om att Lennie ser ut som att han är 18 år gammal i arbetskläderna. Det visar sig att han bara är praktikant på arbetsplatsen. Arbetarna frågar om det är dags för de att få fikapaus snart. De vill ha kaffe med kanelbullar.

Deltagarna är desperata efter brev och ett uppdrag. De tycker Big Brother är lite tråkiga som inte utmanar de. De spekulerar kring vad det kommer bli för utmaningar. Kanske får arbetarna byta däck. Amilia undrar vad överklassen kommer få för tävling, skriva årsrapport eller göra en Powerpoint kanske.

Livefeed Tisdag, Mars 17, 2020 (1)

January 01, 2020

Tisdag, Mars 17, 2020

9:30 BBT: Frukost time!
Det är Lennie som är först i köket som börjar duka fram frukost, sen kommer Mergim och tillsist Martin. När Lennie har dukat klart kokar han ägg, för Alex tyckte kokta ägg var länge sen.
Martin gör två olika smoothies som ser riktigt goda ut.

10:00 BBT: De har fått ett brev om köksvecka, och denna veckan är det Mergim, Amilia, Jasmine och Glasman som ska stå i köket.
Alex och Sami ligger i soffan och Alex säger att det kommer bli kaos. Sami skrattar och håller med!

11:15 BBT: Sami och Glasman sitter i pool rummet och pratar om mys i huset.
Glasman tycker Julia blir mysig när hon blir lite full. Han berättar också att han tycker det är mysigt att ligga och klia Julia i håret. Han har inga problem med det.
Sami har tröttnat lite på att Mergim sjunger samma låtar hela tiden, det börjar bli riktigt tröttsamt.
Sen börjar Sami prata om köksveckan med Glasman, han tror det kommer bli kaos i köket denna veckan. Mergim kan ju inte ens koka pasta för han bränner pasta vattnet, Amilia får plötsligt ont överallt, Jasmine som kan vara lite bossig säger han. Glasman säger då att Jasmine verkar kunna laga mat i alla fall.

Kl:12:00 Jasmine och Julia ligger i sovrummet och pratar om coronaviruset. Och diskuterar om folk är hemma från jobb eller inte. Mergim kommer in i sovrummet och han kollar på djuren som är i de små burkarna. De pratar om vilka släktingar som kollar på Big Brother 24/7. Julia är säker på att hennes mamma kollar Jasmine är osäker på om hennes mamma kollar 24/7.

De diskuterar om vi tittare kommer att få välja lag eller om de är produktionen.

Vad tror ni? Får vi välja lagen? Vore ju kul isåfall.

12:20 Sami och Glasman är i köket. Glasman städar diskbänken. Victoria kommer in i köket och Glasman går ut till poolrummet och Sami följer efter. Sami berättar att han har svårt för svenskan men att han ville lära sig bla gramatik men att när han väl ville lära sig den,så va skolan slut.

12:45 Mergim och Amilia ligger inne i sovrummet och diskuterar bla Glasman, att han styr och ställer. Undra hur de andra beter sig den dagen han lämnar huset. Det kommer bli så mycket bättre. De diskuterar även vilka som gilla Izabella mer än Glasman. Att både Victoria och Alex Jasmine egentligen hade velat rädda kvar Izabella istället för Glasman. Så kan det nog vara!

Kl 13:00 enligt BB´s-tider så kommer ett brev in om de indelade lagen.

Spännande!

elementet om? Hva gjør det interessant? Skriv en fengende beskrivelse for å fange besøkendes oppmerksomhet..

Livesändningen 16 Mars 2020

March 16, 2020

Livesändningen 16 Mars 2020

Vinjetten rullar och programmet börjar.

Malin hälsar alla välkomna och säger nu är det äntligen måndagskväll varmt välkommen och välkommen även till Moa, hennes Big brother sidekick.

Vi har haft Robinson vecka vad har du att säga Moa om den med bara en mening. Moa säger att det har känts mera som sju svåra år än en vecka. Malin håller med henne. Det känns som de tyckt det varit en lång lång vecka.

Lag nord och lag syd fick tävla om en immunitet. Och veckan leddes av Anders Öfvergård. Lennie vann den och är glad för allt denna vecka. Kul för honom.

Öråd man fick rösta vem som skulle lämna Glasman och Izabella, Izabella fick lämna.

Tittarna fick välja och rädda ännu en deltagare i helgen och tittarna valde då att rädda Jasmine.

Vem får lämna ikväll det återstår att se. Malin slår på knappen och säger.

Hej huset har alla överlevt veckan? Alla svarar Ja. jätteskönt tycker Malin

Frida första veckan tuff. Ja men ändå rätt roligt. Nu är det riktiga Big Brother. känns det bra. Ja mycket finare och renare och fräschare. Ni har ju fått duscha också säger Malin.

Philip du fick en fin kompis i yxan vad kul. Har du fått några människokompisar med. Ja svarar Philip.

Det verkar som ni fått en bra start. Då återkommer jag senare.

Robinson veckan har inte lämnat någon oberörd. Vi ser på några klipp från huset.

Klipp spelas från veckan som gått.

Ja man får säga de blev glada av att få mat igen. Har deltagarna vad som krävs tror du Moa. Jag tror att Mergim är redo för riktiga Robinson och så skrattar de. Näe det är ett gäng primadonnor vi har inne i huset. Moa svarar ja det tycker jag. Och båda skrattar.

Glasman är en riktigt tävlingsmänniska säger Malin och vi ska kika lite närmare på honom och hur han har hanterat denna vecka.

Klipp på olika händelser från veckan visas på Glasman.

Åter till studion och både Malin och Moa skrattar. Moa säger att det är mycket snack och liten verkstad. Han gör inte så mycket själv men pratar mest. Det han gör är att han snackar mera taktik och pakter. Och under veckan visades det väldigt tydligt mot Jasmine.

Klipp visas hur Sami, Julia och Glasman, men även Victoria och Alex paktar för att få ut Jasmine som ingår i team Rainbow. Även samtal mellan Martin och Glasman visas. Sen visas klipp på att tittarna räddar Jasmine. Och då får vi se reaktionerna på Glasman och Sami efter detta.

Ja hennes närmaste hugger henne i ryggen hur blev det så här. Det är märkligt säger Moa att de bränner den bron. Nu är hon ett hot för hon är arg på henne. Men hon förstår inte varför de gjorde det. Det är märkligt säger Malin tror du att det har gjort henne mera poppis hos tittarna för Jasmine. Ja det var ingen bra plan.

Glasman är bra på att taktikprata och pakta istället för tävlingarna konstaterar Moa.

Hallå huset säger Malin. Expedition Big brother är över. Mergim visste du vad Robinson var nej aldrig svarar han. Han bara skrattar och säger att han inte är sugen på mera ris, han tyckte det var hemskt.

Lennie däremot älskade varje sekund. Han säger att han lätt skulle åka om Anders frågade honom. Hon frågar Victoria och hon tror att Lennie eller Alex har klarat sig bäst. Men sen säger hon Lennie och Martin tror hon. Alex behöver nog mera mat konstaterar både Malin och Alex.

Öråd med pakter och grejer. Sami hur är det med det i huset. Just i denna situation var det viktigt säger Sami men annars bryr han sig inte så mycket. Det svaret förvånar Malin lite men hon går över och frågar Jasmine istället.

Jasmine svarar att för att rädda sig själv och de man tycker om så absolut. Men hon säger att hon är besviken den här veckan.

Victoria, Alex och Philip hänger löst men bara två kommer att gå att rösta på. Vi får veta senare i programmet säger Malin. Och vi går över till reklam.

Reklampaus

Välkomna tillbaka säger Malin. Just nu är det 3 som hänger löst men om en stund blir de 2 st. För i fredags fick de som satt säkert tävla om att få makten och rädda någon.

De tävlade i en makt tävling och i vanlig ordning vet de inte hur det gick i tävlingen men det ska de få veta NU.

Ni tävlade i huset säger Malin. Ni satt i en bur med maskar och larver och ni skulle ta er ut på snabbast möjlig tid. Ni får se hur det såg ut. Kika på skärmen.

Klipp visas på hur de såg ut när de tävlade.

Amilia var det inte ens värt ett försök. Nej säger hon det där skulle nog följt med henne lång tid i livet så nej. Mergim dog innan han gick in i rummet säger han. Glasman hur är det med avståndskänslan frågar Malin. Du gjorde en väldigt lång pinne. Ja den var lite onödigt lång säger Glasman.

Hörni vi ser på resten av de tävlande säger Malin och klipp visas på flera som tävlar.

Klipp visas när Julia, Sami: Lennie och Martin tävlar.

Vinnaren är Martin.

För andra veckan i rad säger Malin. Grattis Martin! Det där var inga problem. Nej säger Martin.

Hon säger till Julia har du hämtat dig. Jag förstår dig. Att du ens försökte.

Martin du måste rädda någon som hänger löst. Jag vet redan jag är säker på mitt val säger han. Jag vill rädda Alex svarar Martin. Jag gör det både för gruppen och för mig själv säger han.

Victoria hänger löst fortsatt och Philip du kan åka ut redan första veckan. Hur känns det. Det är lugn jag behöver inte äta ris längre så det går bra. Victoria säger att det är väntat.

Vi får se lite reaktioner från huset. Martin kramar om de nominerade.

Ja nu är det upp till dig där hemma och rösta. Du kan rädda antingen Victoria eller Philip. Vi är alldeles strax tillbaka. In och rösta.

Reklampaus

Nu är det hög tid att ni går in i Cmore appen eller på tv4 för att rösta på din favorit. Det står mellan Victoria och Philp.

Den här veckan har det paktas massor och efter ett öråd fick Izabella lämna. Och vi har henne här i studion ikväll. Välkommen Izabella vad hände?

Det blev en kort visit i huset är du besviken. Ja mycket jag hade räknat med att vara där mera och inte räknat med att åka ut på det här sättet.

Det har visat sig att det snackades bakom din rygg. Hon svarar jag förstår att de vill ha ut de nyaste men de hade kunnat vara ärliga mot mitt ansikte istället för att gå bakom ryggen.

Moa säger att hon förstår för det är svårt att komma in som ny i en grupp.

Med risk för att strö salt i såren på dig Izabella ska vi visa hur det pratades bakom din rygg. Hoppas att det är ok. Ja kör säger Izabella. Och klipp visas hur de paktades bakom ryggen.

Ja det var förvirrande det gick inget bra för Martin där. Vad säger du om detta jag blir arg de var så snabba på att bestämma sig. Det var inte så att de velade. Jag tror att jag var ett större hot säger Izabella. Tror du att du tänker på att du varit så tidigare. Att du varit ett hot för att du varit med i bb tidigare.

Det är så iskallt av de att de pratar fast du gick förbi. Jag såg att många samlades och jag gick ut och tog cigg och luft men så fort jag kom in i poolrummet så märktes det att de pratade bakom ryggen. Det var jobbigt ja säger Izabella. Hade du kunnat göra något annorlunda säger Malin. Ja jag hade kunnat samla röster med Philip och kanske fått vara kvar men jag ångrar inte att jag gjorde som jag gjorde.

Moa vad har du kikat på lite extra. Hon har sett på Fridas strategi för att hålla sig kvar i gruppen lite extra. Vi får se hur Frida pratar med Glasman och är med på sanning och konka etc. Men att hon även pratar med flera av deltagarna, genom att vara positiv och glad.

Hon är glad. Vad tänker du Moa. Hon undrar om hon hört något hon inte skrattat åt. Moa tycker hon skrattar lite mycket men hon tror att det är en bra taktik i huset.

Uppfattades hon som skrattade för mycket frågar hon Izabella. Hon skrattade hela tiden. Tänk hur kan man vara så positiv hon är alltid glad. Det är omöjligt att vara så glad hela tiden säger Izabella är det inte en bra taktik säger Malin. Izabella tror att det kan vara störande i längden och det tror även Moa.

Vi är tacksam för att du varit med säger Malin och önskar dig lycka till.

Moa har tittat närmare på ett jobbigt tillfälle som Julia fick vara med om var när hon fick brev från sin hund. Hon läser högt för gruppen och Lennie gråter och även Julia och Izabella.

Vi får se klippet.

Vad tycker du om detta Moa. Jag kan inte låta bli att gråta fast det är löjligt säger Moa. Det kanske är hos mig och Martin problemet ligger säger Malin. vi är oberörda säger Malin. Men är det inte fånigt? Moa säger att det ändå trumfar för det är gulligt.

Malin är glad för hennes skull men men.

Hon säger att hon har ett klipp som Malin vill visa. Det här kanske inte så många vet om men det är ett möjligt guppande täcke mitt i natten. Det är inte Martin och Jasmine. VI ska kika på ett klipp.

Klipp visas från piratfesten och sanning och konka.

Ja vad säger du nu då säger Malin. Ja Moa tror inte att det är något utan bara en impuls som är ovanligt. Det var små fötter som gneds mot varandra hon tror inte det var första hands valet men hon tog den han får helt enkelt. Glasman kanske har otur i både spel och kärlek.

Nu går vi in och ser hur de känner i huset med känslorna. Det var uppenbart att ni saknade maten. Ni fick det och då tog det inte lång tid innan det pratades sex. Amilia hur gör man med det behovet i huset. Vad man gör man säger hon det finns fyra platser man kan vara i säger Amilia. Men tänker inte säga vart. Man får vara uppfinningsrik ibland pratar vi om det ibland inte.

Julia tänker du mycket på sex. Näe säger hon. Glasman kan du vänslas med någon i huset nej säger han. Jasmine är det inte värre att hångla hela tiden jo lite men det kan vara lite jobbigt ibland men man vill ju. Martin är det inte jobbigt att teasa och teasa hela tiden. Han ser allmänt nervös ut och svarar inte. Malin säger att han inte behöver svara.

Hon berättar att snart är det allvar och röstningen ska avslöjas.

In i appen säger hon för snart ska en lämna.

Reklampaus.

Välkommen tillbaka säger Malin nu är det spännande vi har ett resultat. Vi ska förbereda gänget där inne nu

Hur mår ni det är upp och ner. Victoria och Philip snart ska ni in i uppdragsrummet har ni något ni vill säga. Victoria säger hon kommer sakna de om hon försvinner. Philip säger ha så jäkla kul.

Ni får en minut på er att säga hejdå till alla sen får ni gå in i uppdragsrummet.

Kramkalas och ledsna miner. Victoria kramar om alla extra mycket och gråter massor. Hon säger att hon älskar Alex det sista hon gör innan hon går in i uppdragsrummet.

Moa vad tänker du om Victoria lämnar gör det avtryck på gruppen? Hon går hem i alla läger. Men Philip då? Han har blivit kompis med Glasman och Sami hon har inte fått ett starkt intryck av honom och hade hoppats han fått lite mera tid.

Vi vet alldeles strax säger Malin men vi ska hålla på det lite extra. Hon går in till huset en sista gång. Vad tänker ni. Vem hoppas du på Jasmine. Philip är nice men hon hoppas på att Victoria kommer tillbaka.

Amilia vill ha tillbaka Victoria, det känns lättare att hon kommer tillbaka. Det är tjejer som åkt två gånger nu och nu är det dags att en tjej får vara kvar.

Malin säger åt de att tänka sig för och följa reglerna. Tänk på att ni tävlar om 1 miljon kronor. Vi får höra eftersnacket i huset när Malin sagt hejdå.

Moa nu är det bra spännande vi ska inte hålla de på halster längre. Victoria och Philip hör ni mig frågar Malin. Ja vi hör svarar dom.

Nu ska vi se hur tittarna röstat nu ska vi se vem som får lämna.

Den som tittarna valt att rädda kvar är Victoria.

Hon är lättad och Philip säger att det är kul för henne och de kramas. Han ska ut i studion till Malin och Moa. Är du överraskad frågar Malin Moa. Inte så värst det var väntat men trist. Överraskande att Amalia vill ha tillbaka Victoria men hon ville ha kvar en tjej därför.

Philip du hur känns det. Som en vecka utan käk och sitta så här. Man kan inget annat göra. Det fanns inget negativt jag får komma hem till min sambo. Han är ändå nöjd. De ska prata efter programmet slutar. Vi kan se det på Cmore i morgon intervjun. Det är även på Cmore vi kan se hur Victoria blir emottagen av de i huset.

Moa tack för idag. Vi ser fram emot en ny vecka. Vi ses om en vecka hejdå.

VIKTORIA KOMMER – REAKTIONEN​

January 01, 2020

VIKTORIA KOMMER – REAKTIONEN

Många samlas utanför uppdragsdörren och är spända på vem det är som kommer tillbaka!

Det är Viktoria som kommer tillbaka in i huset efter veckofinalen!
Reaktionen på de andra deltagarna kan bara beskrivas med ett ord ”JAAAAAA”
Glasman, Frida och Sami ser lite besvikna ut, men de hade nog räknat med detta och säger grattis till Viktoria.
Viktoria går runt och kramar om alla och är jätteglad.
Hon berättar hur det var att sitta i uppdragsrummet, att det var riktigt tyst och att Malin sa hennes namn jättefort. Det var en skön känsla säger hon, att det var hon som skulle komma tillbaka och känslan där inne är skön fast man är nervös.
Väskorna till Alex och Viktoria kommer snabbt till slussen och de kan packa upp alla kläder igen.
Viktoria bättrar på sminket och Alex packar upp sina kläder.

Livefeed Måndag, Mars 16, 2020 (3)

March 16, 2020

19:20 BBT: Victoria sitter i rosa sovrummet och sminkar sig, Alex gör henne sällskap och de pratar om Kim. Alex berättar att han vill hänga med Kim efter Big Brother, Victoria säger att hon också skulle vilja lära känna Kim.

Martin, Amilia, Sami, Martin och Glasman sitter och njuter av middagen. De tycker att matgruppen har gjort ett riktigt jobb med middagen idag. De tror alla kommer vara i matkoma under live-sändningen.

Alex och Sami ger sig iväg till gymmet efter middagen och gör armhävningar. Alex säger att han märkt att Sami ökat i styrka.

Sami säger att han ska sitta med en tandborste i munnen på liven. Glasman är ok med det men Julia säger att hon är emot den idéen.

20:00 BBT: Malin testar ljud och bild inför live-sändningen.

Deltagarna får in alkohol och läsk. Lite tidigare än vanligt idag. De tror att Big Brother skickar in alkohol för att de ska få lite spicy svar under live-sändningen. Martin, Philip och Glasman försöker att sniffa alkohol.

Frida frågar några av deltagarna om hur de känner över att ha varit utan Lisa i en vecka. Amilia säger att man inte hunnit tänka så mycket på det eftersom att Robinson-veckan har varit så jobbig. Alex säger att han saknar henne men är säker på att hon har det bättre där ute.

Mergim är på bra humör och har mycket energi. Han sjunger, dansar och kör karate i luften. Jassa säger att om Mergim skulle åka så blir det så dåligt med musik i huset.

20:45 BBT: “Lennie gå till bikten” Han hämtar placeringarna för live-sändningen.

Livefeed Måndag, Mars 16, 2020 (2)

March 16, 2020

13:01 BBT: Matlagning är i full gång av Lennie, Martin och Mergim. De gör i ordning kyckling, wokgrönsaker och någon god sås till.

13.37 BBT: Amilia och Sami står ute på gården och röker och de pratar om vad de saknar. Sami säger han saknar att vara ensam och privat utan att någon ser på. Han saknar även sina likasinnade vänner från utsidan. De båda önskar att de hade fått några timmar ensamma med någon när och kär om så bara för 1 timme, utan kameror.

13.40 BBT: Attackerar alla maten och njuter för fullt av maten som idag lagats av Mergim, Lennie och Martin. Kyckling och wokgrönsaker står på menyn.

13.55 BBT: På utegården kastar Philip och Sami frisbee och Julia promenerar lite.

13.58 BBT: Sitter Julia som nu kommit in från utegården och pratar med Glasman i saccosäckarna och får prova hans rosa öron muffar. Hon tycker de är sköna och jättegulliga. Han tycker det var en bra investering. De tycker det är trist om Philip åker, för båda gillar honom jättemycket. Men samtidigt vet de inte hur det kommer gå ikväll. De tycker att Alex fick en del hårda frågor av tittarna så de vet inte hur han ligger till bland tittarna om det kommer stå mellan de två. Frida, Sami och Philip ansluter till de i poolrummet. De berättar vilka namn de gett kamerorna för Frida. Hon lyssnar intressant.

14.08 BBT: Mergim och Lennie kollar in i rosa sovrummet och undrar om det verkligen är någon i Amilias säng. Det är bara täcke och kuddar, men det är Amilia som bäddat ner sig och vilar efter maten. De blir förvånade att hon faktiskt låg där. Det syntes inte. De pratar om Victoria som hade problem med magen. Hon ska eventuellt till akuten idag säger de. Lennie sitter samtidigt och studerar Amilias tröja på sina kollegor där de Photo shoppat in sina ansikten på Backstreet boys. Han vill låna den inför liven ikväll. Både Mergim och Victoria blir nyfikna och kommer också och tittar på tröjan.

14:40 BBT: Kameran är på Jasmine och Martin som ligger i sängen och vilar. De pratar bland annat om favoritställningar när man har sex. Jasmine frågar Martin och tror han gillar doggy style. Men han säger att han föredrar missionären mera. När han bollar tillbaka frågan till Jasmine blir hon blyg och försöker visa honom istället för att säga med ord. Hon är medveten om att det finns folk som lyssnar.

14.48 BBT: Alex och Lennie är i gymmet och tränar, medans Mergim, Frida och Victoria sitter där på mattor och mediterar. Frida leder de andra två som har lite svårt att hålla sig för skratt när de ska göra som Frida säger.

14.55 BBT: Glasman, Julia, Sami och Philip hänger i Pool rummet denna dag. Glasman och Julia ligger kvar i var sin saccosäck, medans Sami och Philip kastar lite frisbee till varandra i vattnet. De stör sig på att Jasmine och Martin ligger och pussar om kvällarna. De tycker det låter riktigt äckligt. De säger att de inte missunnar de att mysa med varandra. Det är förståeligt men de kan göra det på dagtid inte när de ska sova. Sen börjar Julia och Glasman och prata om att knäcka leder i tårna. Lugnet råder just nu i Big Brother huset denna eftermiddag. Ingen verkar ha börjat förbereda sig speciellt mycket för livesändningen ännu utan alla chillar och relaxar på sitt sätt. Några i sängarna, andra med meditation och några med bad.

15:00 BBT:Det håller på att göras lite eftermiddagsfika i huset. Frida gör kaffe till de i poolrummet. Mergim gör i ordning en smörgås hallonsylt. Och Jasmine en med makrill på. Hon sätter sig och njuter den i poolrummet med Julia, Glasman och gänget. Där pratas det om mat nu istället. När Frida har servat de andra med kaffe bestämmer hon sig för att ta en powerwalk på utegården.

15.38 BBT: Medans Frida tar sin raska powerwalk på på utegården står Mergim och sjunger för full hals. Jasmine är där ute och röker med och försöker hänga med men det går väl så där. Men Mergim går verkligen all in i sången. Det är en blandning av Dolly Parton´s Jolene, Amy Winehouse “Rehab”, “Riptide”.

15.39 BBT: Klipper DC in till duschen där Sami ligger ner och duschar. En minst sagt speciell stil. Utanför står Philip och rakar sig. Några sitter i soffan och slappar och Alex säger att Sami har “tappat det” där inne i duschen. Men Martin säger att han tror bara att Sami tycker det är skönt att duscha själv.

16:10 BBT: Deltagarna får brev, alla samlas i soffan och Jasmine läser brevet. Alex, Victoria och Philip som hänger löst i kvällens veckofinal ska packa sina väskor. Väskorna finns i slussen och de ska vara färdigpackade klockan 18.45.

16:18 BBT: Deltagarna hämtar väskorna direkt och Alex får hjälp att packa av Mergim och sexiga kocken (som Mergim och Amilia kallar) Lennie. Amilia säger att Lennie är årets man 20/21. Amilia hjälper inte till att packa men agerar kommentator istället medan hon ligger i sängen.

16:24 BBT: Amilia och Mergim spekulerar om det kommer någon ny deltagare i dag. Amilia kramar om Mergim i sängen och de ligger så nedtryckta i täcket att man knappt hör vad de säger. Men man hör att Mergim säger “asså jag dog av garv”. Undrar hur många gånger Mergim har dött i huset!? ;)

16:28 BBT: I soffan sitter Lennie, Victoria, Frida, Jasmine och Martin. De diskuteras om Mästerkocken har kavlat upp någon i Mästerkocken. Inget direkt svar ges. Frida frågar om det är mycket sex inom flygvärlden. Victoria säger att hon skiljer på jobb och sex, men att det självklart finns. De pratar om hur många man har haft sex med. inga siffror ges men Victoria och Frida säger att tjejer ska få ligga lika mycket som killar Det är ingen skillnad.

16:33 BBT: Victoria och Alex tvättar och viker tvätt i slussen. Victoria tar på sig ett par kalsonger på huvudet. Hon ser inte klok ut.

16:40 BBT: Glasman, Sami och Julia är i sovrummet. Julia har totalt flippat och ligger och skrattar och kastar kuddar och gör knäppa ljud. De andra två verkar sisådär roade. Sami undrar om det är Olga som gjort entré. Julia säger Nej. Julia säger att hon får magrutor nu när hon skrattar så mycket. Hon är väldigt pillemarisk och hon säger att det är så himla kul att ligga ner, och så fortsätter hon asgarva för sig själv. Glasman säger att han tar ett varv, är han trött på Julias beteende månne tro?

16:48 BBT: Alex kommer in till Sami och Julia i sovrummet och säger att han är besviken på Julia. Han skämtar och de börjar prata lite om vem som vann tävlingen och vem som kan kommer bli räddad i kväll. Alex berättar att på festen sa Julia att hon och Sami gillar varandra. Glasman hörde det också säger Alex. Julia försöker förklara bort det och säga att hon menade som vänner. Alex vet sanningen. När Alex går säger Julia och Sami att Lennie var väldigt snabb i tävlingen och att han och Mergim verkar vilja ha ut Alex.

17:02 BBT: Lennie håller på att laga mat. Han gör pizzasås så det vankas pizza till kvällsmat. Han har gjort deg också. Lennie säger att dagen går så himla segt, och de har inte fel. De konstaterar att det är hela 4 timmar kvar. De pratar om programledare Malin och Mergim, Amilia, Lennie och Frida säger “Hallå huset” och försöker imitera Malin.

17:10 BBT: De ska ha köttfärs på pizzan i kväll men Mergim vill ha extra spicy. Spicy Bolognese säger Mergim. Mergim tar fram en burk Ravioli och säger att han vill ha det på sin pizza. Lennie säger att det är pasta och Mergim ser väldigt frågande ut. Det blir ingen ravioli på pizzan.

17:16 BBT: Alex, Mergim, Amilia, Frida, Martin och Lennie är i köket och är uttråkade. Någon säger att vi måste hitta på något och Lennie svarar att de ju gör något. Sitter och väntar på att tiden ska gå. Frida börjar dammsuga soffan.

17:22 BBT: Glasman, Philip och Julia sitter i poolrummet och de vill att Philip ska stanna i kväll. Julia lovar att Olga ska komma fram i kväll om Philip blir kvar. Det ska bli party om han stannar. Julia och Glasman uppmanar sina vänner att lägga upp på Instagram att Philip ska få stanna i kväll. Philip är lite orolig över sin arm, han har fortfarande ont och vill besöka en läkare. Det har blivit värre sedan dragkampen för 3-4 dagar sedan.

17:26 BBT: Glasman, Julia och Philip pratar om att det är snuskigt i poolen. Julia säger att hon hoppade i poolen en gång med kläder och snus i kläderna. Då hamnade nog många snus i poolen säger Julia. Sen säger Julia; “Hellre kiss än snus i poolen”. De börjar prata om när Julia kissade i poolen och när det blev konfrontation under familjemötet ang detta. Glasman säger att han försvarade Julia under mötet och att han sa att hon bara kissade en skvätt men det forsade faktiskt säger han nu.

17:35 BBT: Jasmine håller på att färga håret, det ser mörkare ut än vanligt. Hon och Julia pratar om Sami och Julia, att huset snackar om dem. Julia säger att det bara är kompishångel, inget mer. Men Philip hade frågat om det var något mellan dem då de hade sån energi. De pratar om Glasman och Julia också. Jasmine säger att hon såg dem hålla på under täcket. Julia ser förvånad ut och säger att hon bara trodde att de låg och snackade. Hon verkar inte vara medveten om det, men säger inte emot och ser skyldig ut. De avbryter samtalet då Jasmine ska tvätta ur färgen i håret. Det låter som att samtalet fortsätter i duschen men det går inte att tyda vad som sägs där.

17:49 BBT: Lennie fixar med pizzadegen och är orolig för att pizzorna kommer bli för små. Lennie uppmuntrar Mergim att göra sin egen pizza. Mergim säger att han suger på sånt men gör det ändå. Martin hjälper till med tredje pizzan.

17:53 BBT Mergim får credd för sina deg-skills, men han behöver lite extra deg för att fylla lite hål. Martin gör ett stort hål i mitten av sin pizza, som en dougnut, eller ett stort knäckebröd säger han. Mergim säger att det är något som Sami skulle kunna göra och att Martin är crazy. Julia kommer in i köket och säger att de är ett dreamteam i köket. Martin undrar om hon menar dom eller pizzorna. Julia menar dom såklart

18:00 BBT: Julia och Sami sitter i poolrummet och snackar om att i dag får någon Robinsonstatyetten. Sami har aldrig fått någon pokal. Julia pratar om poolen och att hon kissade i den igen. De skrattar gott. Julia och Sami säger att grupperingar försvann och att de har mått bättre sen Anty åkte ut. Sami sa att han och Glasman fick en avhyvling för att de duschade nakna och Julia säger att hon tittade snett på henne när hon twerkade. Sami säger att hon var så fin i kanten. De tycker det verkar så himla tråkigt.

Livefeed Måndag, Mars 16, 2020 (1)

January 16, 2020

Mandag, Mars 16, 2020

9:00 BBT: Huset börjar vakna till liv! Alex var den som gick upp först, som han brukar göra. Han tog en sväng in på gymmet och sedan gick han in i slussen och börja tömma tvättmaskinen och tork tumlaren. Han starta en ny omgång tvätt av handdukar.
Kort därefter går Lennie upp och börjar dagen med att byta batteri i myggan.

09:10 BBT: Sami har precis satt på dagens första kaffe omgång!
Kaffet är en viktig start på dagen.
Frida kommer upp och säger att hon drömt konstiga saker och Sami berättar att alla har drömt konstiga saker sen de kom in i huset.
Lennie börjar duka fram frukost, det lilla de har. Lennie tycker det är konstigt att de inte får in mer mat.

10:00 BBT: Frukost time! De sitter nu och äter den lilla frukost de har, den frukosten som dom har måste delas på 12 så alla får lika mycket.
De hoppas att de får en matleverans idag.
Det är ovanligt tyst vid matbordet denna morgon. De låter nog maten tysta mun ;)
Tillslut börjar Glasman reta Julia lite och säger till henne att hon är väldigt nyfiken om vad Sami gör hela tiden. Alex håller med, och Julia skriker sluuuta och blir generad. Det kanske är en flört mellan Julia och Sami kanske, vem vet. Frida sa ju att ikväll blir det fest med alkohol och då kan allt hända.

10:33 BBT: Nu har Amilia vaknat till och ska äta frukost, vilken tur att de fått mer frukost nu då. Sami sätter sig vid bordet och tar en smörgås tillsammans med Amilia. Amilia frågar Sami om han inte redan har ätit frukost och Sami säger att det fanns ingen frukost när jag åt. Sen frågar Sami får jag inte äta eller? Jo säger Amilia!
Alex kommer fram till bordet och berättar att någon ställt in en skål med yoghurt i skåpet, och nu undrar han vem det är som gjort det. Han säger också att är detta ett prank så är det ett bra prank.

10:55 BBT: Glasman, Philip och Sami sitter och pratar om sexlusten i huset.
Glasman känner inte av någon sexlust och han försöker inte tänka på det.
Philip undrar om det är någon som har gjort något med sig själv i huset.
Glasman säger “Vad jag vet så är det ingen som gjort något” Sami säger likadant.
Alla tre undrar hur Martin klarar att hålla sig, eftersom han går runt och pussas och hånglar hela dagarna med Jasmine.
Philip säger att han är redo att göra något med sig själv.
Diskussionen är väldigt intim och de verkar gilla att prata om detta.

11:10 BBT: Alex sitter och pratar med Mergim om att han och Lisa känt sig utanför och om läggmatcher i tävlingar. Mergim säger att han inte visste om något om att de varit utanför.
De pratar också om vem som vinner makten ikväll och vem den väljer. Alex och Viktoria är båda från rosa rummet och de vill ha dom kvar.
Om Mergim hade vunnit makten så hade han valt Alex sa han.
Mergim säger också att alla i rosa rummet måste börja prata och hålla ihop igen.
Det är dags för ett PINKROOM möte säger Mergim.
Viktoria kommer in och lägger sig i diskussionen och påpekar om utfrysning, men hon säger också att hon inte orkar dra upp detta igen, vi måste tänka på ikväll och inte vad som hänt tidigare.
Alex fortsätter dock att älta, det är något han är specialist på. Denna diskussionen kommer troligen inte leda till något heller.

11:37 BBT: Skön sång ute på gården.
Jasmine och Mergim är ute och röker och börjar sjunga olika låtar, bland annat Justin Bieber. När de rökt klart ställer de sig mot solväggen och fortsätter sjunga och denna gången låten “All of me”
Båda tycker det är skönt väder ute och solen värmer bra.

12:00 BBT: Martin och Viktoria är ute på gården och promenerar. De har munskydd på sig, antagligen beror det på Corona viruset som härjar runt i världen nu.
De pratar om att de inte gillar grupperingar utan att man ska kunna umgås med alla och välja hur man själv vill.

12:07 BBT: Glasman och Julia sitter i poolrummet och snackar allmänt. Glasman kallar Julia för kåt Julia och ska fråga Sami om han vill byta säng med honom inatt. Sami kommer in efter ha tagit en cigg och Glasman frågar honom. Sami har ett snabbt svar “Om du tar med Julia” Nej säger Glasman, Julia sover kvar i sängen.
Lennie och Frida kommer och de börjar prata om musik. Glasman lyssnar bara på radiomusik säger Sami, medans Glasman säger att han lyssnar på bra musik.

12:33 BBT: Nu har äntligen matleveransen kommit! Martin påpekar att det var riktigt mycket mat de fick denna gången.
Det är nästan så vi måste planera om maten nu säger Martin.
Lennie förslår ett köksmöte senare och Martin och Mergim håller med.

12:50-13:00 BBT: Jasmine och Viktoria går ut och röker och börjar prata om Glasman, Sami och Julia. Att dom skulle ha övertalat Lennie om makten, vem han skulle välja. Viktoria överreagerar, för det hon såg handlade inte om maktsnack, utan de prata om karaoke.
Viktoria skiter i vad de gör säger hon, men det verkar som att hon inte gör det.
Jasmine frågar hur hon mår i magen, bättre svarar Viktoria men hon säger också att hon behöver träffa läkare för något känns fel.

Livefeed Søndag, Mars 15, 2020 (3)

March 15, 2020

18:04 BBT: Alex, Sami, Frida, Philip sitter vid köksön och pratar om veckofinalen imorgon.
Vem de tror vinner immunitet, vem de tror blir räddad och vem som åker.
Glasman och Julia är i slussen och tvättar och viker sängkläder.
Glasman sa tidigare på husmötet att han kunde hjälpa Julia med tvätten.
Sen går de ut till de andra och pratar om allt möjligt, bland annat om hur poppis man är när man kommer ut från BB huset. Glasman säger att “Daniel Glasman står inte i kön in till krogen” han menar då att han får gå rätt in.

18:19 BBT: Alex har kommit på vem Philip är lik och det är Harry Potter.
Philip gör något med ögonen så de liknar Harry Potter.
De flesta vid köksön håller med.
Lennie ansluter till dom och Alex frågar honom om han tycker Philip liknar Harry Potter, Ja lite svarar Lennie.
Detta är något aldrig Philip har hört innan.

18:30 BBT Amilia och Victoria snackar om deltagarna i huset och grupperingrna. Amilia säger att det kan va läge att lägga ut hennes lägenhet på Hemnet eftersom Glasman bor nära henne.

Amilia berättar om Gypsie Rose, tjejen som utnyttjades av modern (Münchhausen by proxy) och sedan tillsammans med pojkvännen mördade modern

18:38 BBT: Lennie står i köket och ska baka baguetter till middagen som de planerar att äta vid halv åtta. Vi får väl se hur de går!
Sami badar i den svala poolen tillsammans med Philip, de pratar om Viktorias agerande tidigare under veckan och tyckte det var lite osmart att ta detta denna veckan, när alla varit svaga pga Robinsson veckan. Sen berättar Sami hur livesändningen går till från huset.

19:10 BBT: Viktoria och Alex ligger inne i det rosa sovrummet och pratar om relationer.
Igår hade Alex pratat med Jasmine om känslor för Viktoria.
Viktoria har inga känslor för Alex, inte på kärleksnivå.
Alex har inte planerat att träffa någon i huset. Alex tycker om Viktoria och påstår att det bara är vänskapskänslor.
De blir en diskussion mellan dom för Lisa hade gått till Alex på en fest och berättat att Viktoria hade gått till henne och sagt att det börjar bli jobbigt nu. Vilken fest det var är oklart.
Samtalet går snabbt över till en irritation, Alex stör sig på att Viktoria alltid avbryter när han pratar, när han påpekar det så blir viktoria grinig och höjer rösten och då blir Alex grinig.
Han vill att man ska kunna prata till punkt, innan den andra lägger sig eller svarar.
Samtalet verkar inte leda till något så Alex säger att vi slutar här. Viktoria svarar då “slå i bordet tre gånger så jag vet att samtalet är över” Det tyckte Alex var onödigt och gick ut till de andra.

19:49 BBT: Efter det långa samtalet med Viktoria så går Alex till Jasmine och berättar om samtalet med Viktoria.
Jasmine förklarar att Alex sagt att det finns ett intresse för Viktoria och då har troligen Viktoria tolkat det på fel sätt. Både Alex och Viktoria flörtar med varandra så det är inte konstigt om det tolkas fel.

20:07 BBT: Viktoria ligger i sängen, oklart om hon är ledsen men troligen är hon det efter samtalet med Alex.
I köket står Lennie, Martin och Mergim och förbereder maten. Lennie bakar bröd.
Alex sitter fortfarande och pratar med Jasmine om Viktoria samtidigt som Jasmine målar sina naglar.

20:11 BBT: I poolrummet kastar Sami och Glasman frisbee till varandra. Julia och Philip sitter och tittar på! De väntar på mat!

20:24 BBT: Nu är middagen igång. Martin steker kyckling och brödet är i ugnen. Nu väntar alla ivrigt på mat!

20:40 BBT: Är det romantik i luften tro? Glasman vaknade på ett väldigt glatt humör imorse och han har varit på bra humör hela dagen. Hände det något med Julia tro?
De sitter vid köksön och tittar på varandra. Glasman sitter och ler mot Julia och Julia blir generad!

Livefeed Søndag, Mars 15, 2020 (2)

March 15, 2020

13:01 BBT: Victoria och Jasmine sitter i rosa sovrummet och pratar

13.35 BBT: Alex och Martin städar i badrummet och står och viskar till varandra om att Amilia och Mergim pratar skit. Och att de dömer andra men sen gör de samma sak själva. Tex när Mergim var arg på rosa rummet och avslöjade deras plan om läggmatcher. De pratar även om Jasmine och att rainbowroom tycker att hon svikit gruppen. De tycker det är alldeles för mycket skitsnack i huset.

13.38 BBT: Sami sitter och syr sina tofflor i soffan. Han har förstärkt de med sulor bland annat. Han har fått nål och tråd av Izabella.

Martin och Alex fortsätter att prata i köket efter en stund, och de tycker att det är så mycket gnäll. Alex tycker de är så mycket falskspel i huset. Alex bestämmer sig för att gå in i rosa sovrummet för att gå in och “spana och tjuvkika” lite.

14:06 BBT: Alex, Martin och Jasmine sitter och pratar om leken igår och att Amilia tog “Fuck, marry eller kill”. Och han säger att han aldrig skulle kunna ta fuck eller marry på Jasmine utan han tog kill på henne. För han ser inte henne som något annat alternativ. De pratar även om att Lennie faktiskt smiskade Frida på rumpan så hårt så att hon fick märken efteråt. De tror att de döljer sig en “Mr Grey” under hans lugna fina yta. Alltså att han gillar lite bdsm, hårda tag. De börjar prata om Julia och Sami istället. Och undrar om det är något där emellan. Men Alex säger att hon var på honom, Glasman och Lennie igår. Men han ska fråga Sami om det är något mellan honom och Julia. Men han är lite fnissig och tycker det är lite skoj. Jasmine erkänner att hon blev lite upphetsad igår under leken. Alex frågar om hon skulle kunna ha sex med en tjej. Hon svara “ja” utan tvekan. Hon säger att hon inte har problem med det. Hon är hetro men har inga problem med att ha sex med tjejer.

14.48 BBT: Philip och Glasman sitter i soffan och pratar om sina tatueringar och hur de kom till. Philip säger bland annat att han fick en tatuering för att han låg med tatueraren. Glasman har fortfarande de otroligt gulliga rosa öronmuffarna på sig. Han kommer säkert ha de hela dagen.

Samtidigt står Lennie och Mergim och lagar mat. Idag verkar det bli spagetti och köttfärssås som omväxling mot lasagnen igår. :)

14.58 BBT: Julia, Glasman och Sami sitter och pratar ordvitsar i soffan. Men Sami är så trött så han går ut och röker istället. Julia och Glasman sitter kvar och pratar om den gången när Glasman hade rosa ögonbryn och mörka läppar. Han var så snygg då tycker Julia. Och han säger att han gillade den sminkningen också. De börjar planera om hur de ska vara klädda och hur de ska sminka sig på liven. Glasman tänker ha glitter igen i ansiktet. Julia ser fram emot att fira Glasmans födelsedag i huset. Han säger att hela nästa vecka ska vara Glasmans vecka. Sen går samtalet in på “taktikprat” om tävlingarna, och vad som hände i veckan. Någon “hon” pratar de om som sjunkit i deras ögon. (Inga namn nämns men det kan handla om Jasmine gissnings vis från Admin.)

15.09 BBT: Lunchen är serverad och Lennie berättar att det idag bjuds på bönpasta och glutenfri pasta med köttfärssås. Alex ber sin vanliga bordsbön och sen attackerar alla maten med god aptit.

15.2o BBT: Alla njuter av maten utom Mergim som kommer ut och blir smått irriterad över det som bjuds. Han säger att han inte kan äta maten, och Lennie ber om ursäkt och säger att han trodde att det fungerade. Som tur är har de vegetarisk lasagne kvar från gårdagen så Mergim ställer in en form i ugnen och får sitta ensam när alla andra är klara och äta. Han sa något om att alla hans “sk vänner” svek honom. Men det var nog mera på skämt. Men han säger att han inte blir rolig när han blir sur. Men säger nu att han har ändrat sitt beteende mot tidigare i huset. Han säger att han fortfarande är sur men att han håller det inombords istället. Lennie sitter bredvid och säger inget, men det är bland annat Lennie som Mergim är sur på.

 

16:00 BBT Gänget slappar i sovrummet. De pratar lite om gårdagens fest. Sami plattar sitt hår. Amilia pratar om att hon inte kan rapa. Frida säger att alla kan rapa. Bara dricka lite vatten eller kolsyrat. Amilia testar och dricket vatten och ut kommer en pytte liten rap. Lennie och Victoria ligger i sovrummet och diskuterar morgon dagen,veckofinalen!

16:30 BBT Victoria och Alex myser lite i sängen, Victoria klappar och stryker Alex på kinden. Alex frågar om Victoria är bakis, har du ont i huvet? Victoria svarar inte så farligt. Mergim berättar för Victoria och Alex att han beundrar någon och tycker att någon är fett skön. Någon han tycker har förändrats till de bättre. Vem är denna någon?

17:00 BBT Sami Glasman Philip går inte till bikten, och har sitt vanliga lilla möte där inne. Som vi inte får se. synd. undra va dom gör där inne. Sami o Glasman har haft dessa stunder i bikten sen säsongens början. Julia och Frida hänger vid poolen med en varsin kopp kaffe och diskuterar om livet där hemma. Vad dom brukar göra. Dels vad dom brukar göra på Söndagar. Söndagar i BB-Huset vet ju alla att det är en lugn dag. Dagen då ingenting händer i huset. Även måndagar är sådana. Förutom när kvällen kommer och det blir Veckofinal. Men alla behöver vi väll lugna dagar också.

Lennie blir inkallad till bikten och ut ur bikten kommer Lennie med Grillad kyckling och potatissallad och läsk och kolsyrat vatten. 17:00 - 17:30 några av deltagarna samlas runt köksbänken och pratar. De pratar om när Frida och Philip kom in i huset. När det första dom säger när dom kommer in är. Hej vi är 2 stycken. Julia och Amilia pratar om att dom två kom in först och att dom båda tycker det va skönt att dom kom in först i huset.

17:40 -18:00 BBT Sami ligger i sin säng och pratar med sitt djur i sin burk. Masken, och Philip sitter i sängen bredvid och de pratar om masken, att den har växt och blivit stor. Deltagarna slappar och väntar på att äta grillad kyckling som verkar bli kvällens middag.

Livefeed Søndag, Mars 15, 2020 (1)

March 15, 2020

Søndag, Mars 14, 2020

9:30 BBT: Deltagarna sover fortfarande. Några rör på sig och täckena prasslar. Huset är i spillror efter nattens piratfest. I dag kommer det ta lång tid för deltagarna att städa huset.

Den första som vaknar är Alex. Alex startar dagen genom att kolla klockan, städa toaletten och raka sig.

09:55 BBT: Big Brother spelar lite melodisk musik för deltagarna i sovrummen. Sami är snabbt uppe och byter batterier och hämtar sina nytvättade kläder. Han käkar överblivna choklad-pengar från piratfesten och sätter igång kaffet. Han startar att städa undan ölburkar och plocka i köket.

Frida ställer in överbliven dricka från piratfesten i kylen och städar i köket tillsammans med Sami. Glasman säger till Sami och Frida att solen lyser halva vägen in i poolrummet och Frida blir jätteglad för att de kan sitta och sola och dricka kaffe på utegården.

Efter en stund så tränar Sami och Alex tillsammans. De kör push-ups och Sami säger att dagens gympass nu är avklarat efter ett set av push-ups. Alex fortsätter sedvanligt med sin dagliga rutin av styrketräning. Istället går Sami ut med kaffe och sätter sig på utegården och röker.

10:15 BBT: Glasman, Frida och Philip fixar i köket. Glasman frågar Philip hur det känns att vara med i BBK i dag. Philip känner att det ska bli kul. Glasman börjar berätta om hur BBK kom till. Han berättar att det uppkom då han och Sami satt i bubbelkoppen och pratade om samma sak varje dag. De använde bubbelkoppen som en ventil att prata av sig, så då kunde de göra det på riktigt. Därav uppkom BBK.

Amilia och Lennie har vaknat till och sitter i köket. Amilia känner sig lite bitsk i dag och hon ser ganska trött ut. Hon tycker att hon blev väckt alldeles för tidigt. Lennie tar fram frukosten, de har inte mycket - mest yoghurt.

10:25 BBT: Julia har vaknat och säger att det var så himla roligt i går kväll. Hon är sliten, hon säger att hon själv ser ut som ett lejon. Hon och Frida pratar om sanning eller konsekvens och att de bland annat hånglade. Julia säger att Olga är borta, nu är bara Julia här. Olga kom inte fram i går enligt Julia.

Sami och Glasman pratar om att vara sugen i huset. Sami pratar om att inte utnyttja en viss person i huset även om det finns något där. Inget samlag i huset blir det säger Sami. Sami känner att det inte är okej då han är nykter och hon är full. Men vem är hon? Julia?

10:35 BBT: Julia och Amilia borstar tänderna och brun-utan-solar sig. Nu har även Mergim vaknat till. Lennie steker frukostägg. Sami sjunger på sin egen variant av “Don´t worry, be happy”. Hans version låter istället “No coffee, be happy” medan han städar upp det sista i köket.

10:48 BBT: De flesta av deltagarna står i köket och sjunger “Känn ingen sorg för mig Göteborg” och tittar på när Lennie steker de sista äggen. De har bara ägg och yoghurt till frukost. Men Lennie tror de har lite korv också så de steker lite sån med. Det är kalkonfalukorv. Glasman säger “Fan va gött mä körv”. De sjunger fler Håkan-sånger och Amilia gör en shout out till Håkan om han ser.

11:00 BBT: Big Brotrher säger högt till deltagarna “Gud vad hände i går egentligen?” och deltagarna freakar ut och tycker det är jättekul. Deltagarna äter sedan frukost.

11:30 BBT Jassa och Martin ligger i sängen och diskuterar det Jassa fick reda på igår om att team rainbow hade en plan B om att rösta ut henne på ö-rådet. Martin säger att han ska skärpa sig och säga ifrån om liknande situation uppstår.

Amilia, Victoria, Alex, Jassa och Martin sitter kring matbordet och pratar om nostalgiska barnprogram. Doktor mugg, doktor kosmos, kapten filling, tillbaka till vintergatan och björnens magasin. Victoria säger att det blir doktor mugg utklädnad på halloween. “ingen kommer veta om det är doktor mugg eller Zlatan-statyn.” Alex säger att han ska klä ut sig till Black Panther på halloween. “WAKANDA FOREVER”

Sen börjar de prata om kampsport och Frida berättar att boxning är förbjudet i Norge. Hon kollar på hockey annars och hon och Martin börjar prata om det. Martin spelar hockey i ett lag i Stockholm.

12:00 BBT: Mergim säger till Alex att de borde åka till Afrika tillsammans. Alex blir glad och säger “aa absolut”. Mergim säger att han alltid velat besöka Jamaica och de andra börjar skratta över Mergims geografikunskaper. Martin frågar då om han vet om Sverige ligger i Skandinavien eller Norden. Mergim blir osäker och ändrar sitt svar flera gånger.

Sami, Julia och Sami sitter i poolrummet och pratar om Mergim. De tycker att han skött sig bra. De känner att det har varit skönt att inte vara emot varandra och att de under festen igår kunde ha roligt tillsammans.

12:30 BBT Alla samlas i soffan för husmöte. Amilia har fått dispens från mötet eftersom att hon har huvudvärk. Alex välkomnar alla till mötet och speciellt Frida och Philip för det är deras första husmöte. Sami börjar med att ge människor cred för att veckan skötts bra trots att det var en skitvecka (med tanke på robinson-vecka). Sami lyfter också att Mergim har utvecklats åt rätt riktning denna vecka.

Matgrupp: Martin, Lenni och Mergim

Husmötet avslutas efter bara femton minuter. Det brukar inte gå så snabbt. De hade mest positiva saker att ta upp och att de tycker att alla har skött sig bra.

Livefeed lørdag, Mars 14, 2020 (8)

March 14, 2020

21:55 BBT: Det är en liten mini samling i rökrutan. Amilia och Jasmine pratar om att hon lämnat Team Rainbow. Att hon inte får umgås med de andra i det andra sovrummet osv om hon ska vara kvar i Team Rainbow.
Det har blivit ett stort snack om detta under dagen, sen Jasmine fick veta att hon var Team Rainbow´s plan B.
Jasmine förklarar för Amilia att hon vill umgås med alla, för det är så hon är, hon vill umgås med alla för det är så hon är. Hon gillar inte gruperingar, och Team Rainbow har blivit mer som en sekt säger Jasmine.
Viktoria, Philip och Frida pratar om Be Bar, om de varit där eller inte.

22:05 BBT: Mer alkohol kommer in och Mergim har varit inne i bikten och bett BB framföra ett meddelande till hans föräldrar.
“Han vill kolla med sina föräldrar om det är okej om han gör en tatuering, BB loggan som sin första tatuering” Mergim hoppas på svar!
Alex och Sami är missnöjda, det kommer inte in några alkoholfria drycker.

22:24 BBT: Alex, Viktoria, Julia och Frida sitter vid matbordet och kör sanning eller konsekvens.
Alex frågar Frida “ Vem har du klickat minst med?” Frida svarar vet inte, innan denna kvällen skulle jag ha sagt Viktoria!
Frida får ställa nästa fråga och frågar Alex “vilket är ditt bästa one night stand”
Alex skrattar och berättar om en tjej an träffa för 10 år sen.

22:43 BBT: I relaxen sitter Sami, Glasman, Martin, Lennie och Philip och kör 20 frågor, inte direkt ovanligt!

23:00 BBT: Sanning eller konsekvens gänget sitter och väntar in gänget i relaxen så de kan vara med i sanning eller konsekvens. Gänget i relaxen ska bara köra klart sina 20 frågor först. Det lär nog dröja innan de intar bordet i köket.
Mergim är hungrig så han ska fixa sig något att äta innan han börjar med sanning eller konsekvens, det kan nog vara ett smart drag av honom.
Det är en lugn fest i huset!

Festen fortsätter och det börjar bli stämning i huset.

March 14, 2020

Festen fortsätter och det börjar bli stämning i huset.
Alex och Mergim dansar vid köksön och Julia kommer och dansar också.
Alex och Julia ska dansa och Julia ställer dig framför Alex och lutar sig framåt och säger något med “Bitch”, Alex svarar tillbaka att “Jag är ingen bitch, stå still eller ner med dig”
Efter en liten stund så rycker BB in och säger till både Alex och Julia om att vårda sitt språk.
Alex är helt säker på att han inte kalla Julia för bitch, men efter flera vittnen och storebror så får han helt enkelt stå sitt kast och vårda sitt språk.

21:27 BBT: Jasmine och Amilia sitter och pratar om vad som hände tidigare idag. Hon berättar att hon lämnat Team Rainbow och “gjort slut” med laget. Jasmine känner sig lättad säger hon, för hon känner att hon gjort rätt val.
Hon vill kunna umgås med alla i huset utan att det ska bli skitsnack.
Amilia förstår hennes val helt och hållet.
Jasmine, Amilia och Frida sitter och kollar när killarna spelar typ beer pong.
Julia är med och skriker och hejar såklart!
Just nu är det Philip och Martin som tävlar.
Martin vann till slut, Martin säger själv att detta är hans spel!

Livefeed lørdag, Mars 14, 2020 (7)

March 14, 2020

7:00 BBT Kan det bli ny kärlek i huset tro? Alex och Victoria diskuterar om kärlek o vänskap och hur nära varandra dom står. Matdags! Som idag blir annat än kokosnötter, Idag blir det Lasagne tror vi.

17:30 BBT Jasmine tar tag i problemet och går in till Glasman och Sami och undrar om de kommer fortsätta ignorera henne. Glasman och Sami berättar att de upplevt att Jassa distanserat sig från team rainbow och de är osäkra på om de kan lita på henne. Jassa förklarar att hon inte vill känna sig fäst till bara de. Hon vill kunna umgås med alla. Julia kommer in i samtalet och fortsätter förklara varför de planerat som de gjorde. De kommer inte fram till något och Jassa sätter punkt i samtalet och säger “Rainbow out”.

18:00 BBT:

Allt de som har skrivits mellan 13.00-18.00 kopieras o publiceras som ett inlägg i gruppen.

18:01 BBT Glasman och Martin pratar om det som har hänt. Glasman ber om ursäkt för att han inte kommit och pratat med Martin tidigare och berättat om deras plan. Martin accepterar ursäkten men är förvirrad över varför de planerat som de gjort.

Sami visar upp sin samling av småkryp som han samlat från poolrummet. Han har döpt alla krypen efter deltagare som har lämnat huset. Ekologen Sami snart då :D

18:20 BBT Entligen dags för middag. Lennie har lagat Lasagne. Det här är första riktiga middagen för deltagarna på en vecka.

“Big Brother tack för gratis mat. Bless alla som lagat middag, bless alla som inte har något att äta. ATTACK.”

Glasman och Julia sitter i poolrummet och pratar om lojalitet och ärlighet.

19:00 BBT: Victoria och Jassa pratar om det som hänt. Jassa berättar om att hon lämnat team rainbow. Victoria försöker trösta henne och säger att hon kan sova i det rosa sovrummet med henne om hon vill. Jassa är tydlig med att hon inte tänker byta sovrum på grund av de. Victoria berättar att Sami kom till henne och sa att han inte är arg på hennes agerande och att han själv hade gjort samma sak.

BREV!! Frida läser brevet. Det är dags för temafest. Deltagarna får gå in i uppdragsrummet och klä upp sig för festen.

TEMA: Piratfest

19:30 BBT : Big Brother spelar musik. Det dricks och det dansas. De har fullt upp att klä på sig sina piratkläder och gå in i sina karaktärer. Glasman och Sami spekulerar om varför sablarna är böjda. Och Sami säger att allt var väl lite böjt på den tiden.

19.45 BBT: Glasman, Sami, Julia, Philip och Frida tycker det är väldigt kul att vara utklädd till pirater och står och leker med sina sablar och pistoler de fått in. De har verkligen gått all in med utklädningen. Även tjejerna har skägg på sig. Frida har dock bara skägg, hatt och vapen. Sen har hon satt på sig en korsett, jeans och röda pumps för övrigt. Alex ser ut som en riktigt piratkapten med sitt skägg. Lika så Glasman som har helskägg ser verkligen ut som en äkta pirat. Det märks att gänget gillar temat och stämningen är just nu god. Killarna Mergim och Alex dansar lite till musiken som spelas i högtalarna.

20:04 BBT: Mergim, Julia, Victoria och Lennie står ute på gården och sjunger. Mergim sjunger först med sin fina stämma. Sen börjar han skråla “TNT...Dynamite..”. Det märks att de fått lite alkohol i sig för alla verkar just nu på gott humör och busar och leker med varandra.

20.10 BBT: Sami står inne på badrummet och väntar utanför toaletten. Han gör grimaser i spegeln och låtsas att han är en äkta pirat. Han riktar pistolen mot spegeln och säger “arrgghh”. Sen går och och sätter sig i en stol vid jacuzzin och väntar på Glasman som är på toaletten. Glasman ansluter till Sami där han sitter vid ena korgstolen och de pratar om hans avföring, och konsistensen på den. Han säger att han är trött efter den här veckan, och Sami håller med om att det varit en tuff vecka för dom. Han frågar om Glasman ska bli full ikväll eller om han ska “mysdricka”. Han svarar att han nog tänker mysdricka ikväll. Han frågar samma fråga till Sami om han ska bli full. Men Sami säger att den chansen är nog väldigt minimal.

20.15 BBT: Glasman och Sami sitter och pratar om att Peewee/Philip hänger löst, de tycker det är trist för de gillar honom. Han är en skön kille. De tror att Martin kanske vunnit makttävlingen och tror då att han kommer rädda Victoria, och då lär det stå mellan Philip och Alex. Och de vill helst ha kvar båda. Men måste de välja så blir det givetvis Alex. Men det är trist. Sami vill gå ut och röka och Glasman säger att han följer med honom, för han tillför inget därinne ändå om Sami drar. De går ut på utegården och där står Peewee/Philip och Julia. Samtalet glider in på fisar och Sami är den som berättar medans Glasman hänger på och berättar han med.

20.23 BBT: Vid köksön står Alex, Lennie, Frida, Jasmine. Mergim, Martin och Victoria och pratar och skålar. Mergim har hittat en av alla ballonger de fått in och håller den vid rumpan och ber Lennie att försöka smälla den genom att trycka sig mot ballongen. De får kämpa några gånger innan det lyckas. Men då har de bytt så att Lennie håller ballongen mot rumpan. Sen testar även Jasmine och Martin det där med ballongen. Det går fort och Martin pangar den direkt mot rumpan. De kommer även in mera alkohol via slussen.

20.30 BBT: Big brother låten spelas och Victoria, Mergim, Lennie, Alex och Frida börjar dansa och sjunga med. Det blir riktigt partystämning i huset.

20.36 BBT: Sami och Julia är i sovrummet och Sami ligger på sängen och tittar till sina “husdjur” han har samlat i burkar. Julia lägger sig bredvid Sami på sängen och de studerar ena burken lite extra noga. Där har han en spindel som håller på att spinna ett nät. De är väldigt fascinerad över detta.

20.38 BBT: Spelar storebror Sami´s låt som han sjöng in i huset spontant. Och alla ansluter för att dansa och lyssna på låten. De sjunger med i vissa ord och skrattar. Alla har kul just nu i huset ser det ut som. Glasman berättar att det var när de var inlåsta i ett sovrum medans de fixar deras spis som Sami satt och improviserade denna sång. Och storebror har tonsatt den.

20.47 BBT: Martin och Glasman sitter mellan köket och krypinhålet och spelar någon egen variant av Beer Pong, med 7 muggar i rad. De ska kasta kapsyler i en burk och så får de dricka om de träffar i muggen. Lennie, Philip, Sami sitter och tittar på. Glasman missar en hel del och säger att det är horribelt att han inte träffar. Det är mycket skratt och högljudda tongångar.

Livefeed lørdag, Mars 14, 2020 (6)

March 14, 2020

BREV! Jassa läser och det är dags för Victoria att svara på tittarnas frågor.

Första frågan är “Philip, Alex och du hänger löst, vem vore för spelets bästa att den lämnar?” Victoria svarar att hon och Alex inte borde åka ut för de är sociala och pratar med de flesta. Tittarna vill också veta om Victoria är intresserad eller irriterad på Alex. Victoria berättar att hon inte är intresserad av Alex hon tycker att de klickar bra och att Alex är hennes största trygghet i huset. Hon tror Alex gillar honom mer än vad hon gillar honom. Victoria vill definitivt hänga med Alex efter Big Brother. På frågan om vem som har mest hybris i spelet svarar Victoria att hon tycker det är Amilia och Glasman för att de båda tävlar om vem som är google.

Spelar Victoria ett ärligt spel? Enligt henne själv så är hon sig själv till 100% däremot så säger hon att den enda dagen hon anser att hon spelade spelet var utröstningen av Izabella och det var för att rädda sig själv. Hon kände sig otroligt ledsen och besviken på sig själv. På frågan om varför Victoria ska få stanna i huset så svarar hon att man framförallt ska rösta på henne om man gillar henne. Victoria vill vara en förebild och göra sina nära och kära stolt över henne. Om man gillar galenskaper ska man absolut rösta på henne säger hon.

Victoria tar med sig Jassa in i bikten och Alex blir lite nervös. Alex går och pratar med Glasman och Sami och berättar att Victoria möjligtvis skulle rena sin själ genom att berätta för Jassa att hon var gruppens plan B. De kommer fram till att de inte ska lita på Victoria.

När Jassa och Victoria kommer ut från bikten så vill Jassa prata med Alex. Hon frågar honom om han är hennes bror. Han blir snabbt defensiv. Han säger att de andra tycker att Jassa har glidit ifrån gruppen och de inte kan lita på henne.

Livefeed lørdag, Mars 14, 2020 (5)

March 14, 2020

Det kommer brev! Daniel läser och den här gången är det Alex tur att svara på frågor från tittarna.

Första frågan handlar om varför Alex gnäller fast än han är stor och stark och då svarar han att han bara är människa. Den andra frågan handlar om vem han tror gör sig till framför kamerorna och då svarar han Amilia. Han ger inte riktigt någon motivation till det men han tycker att hon gör sig till mest av alla. Tittarnas tredje fråga är “vad tycker du ger dig rätten att styra och ställa i huset och under husmöten?” Alex berättar att han är en naturlig ledare och att han är duktig på ta tag i saker och att det bara blivit så inne i huset. Han vill att alla ska må bra och har respekt för alla. En fråga som många av oss undrar är “Vad betyder egentligen “BOMBACLAT” och idag är inte dagen som Alex kommer berätta det för oss. Han säger att han säger det istället för att svära för att det ska vara barnvänligt och att han kanske berättar för oss vad det betyder efter att han kommit ut ur huset.

Alex berättar varför han ska få stanna kvar i huset: för att han är sig själv, ödmjuk, vill att alla ska må bra. Han bidrar med kärlek och respekt och struktur. Han anser sig själv vara en trygg punkt och han är rolig.

Alex sista ord innan han lämnar Annexet “Lägg ner era vapen. Ta hand om varandra. What come around always go around. Kom ihåg att karman är snabbare än både mig och dig.”

Livefeed lørdag, Mars 14, 2020 (4)

March 14, 2020

Maten har ätits och nu är det dags att ta tag i disken. Det är Lennie, Martin och Sami som plockar undan och ställer in i diskmaskinen. Glasman är med som sällskap.
De nya deltagarna Frida och Philip installerar sig i rummen och deltagarna bäddar rent i sängarna.
Alex är i gymmet, för det har han saknat!

14:00 BBT: Det kommer brev! Amilia läser och brevet är riktat till Philip. Tittarna har skickat in frågor som de vill att Philip svarar på. Han får också veta att han kommer få två extra frågor när han kommer till Annexet.

Philip får svara på vem han tycker om minst i huset och svaret är Mergim. Han tycker inte att de klickar och upplever att han får obekväma blickar från Mergim. Den andra frågan handlar om vem han tror är falskast och han svarar Amilia för att hon verkar two-faced. Philip säger att anledningen han borde få vara kvar är för att han inte fått visa sig själv så mycket. Han har varit i huset i fem dagar och tycker att tittarna inte fått se så mycket av honom på grund av att han inte haft någon energi med tanke på att de inte fick någon mat under Robinson-veckan. Han lovar att han definitivt kommer “fucka ur” om tittarna bestämmer att han ska få stanna kvar i huset.

Livefeed lørdag, Mars 14, 2020 (3)

March 14, 2020

Brevet kommer och Viktoria ska läsa.
De får vänta ett tag innan alla är på plats, men till slut får hon läsa.
“Grattis ni klarade uppdraget, ni kan nu klippa bort alla band och kylskåpen i slussen är öppen”
Alla rusar in och är överlyckliga över all mat BB fyllt på med.
Och nu är Lennie och Alex i full gång i köket och lagar mat.
Lasagne blir det till middag pratas det om!
Viktoria kokar kaffe, som dom längtat så mycket efter!

12:30 BBT: De ber en bordsbön och tackar BB för maten. Sen attackerar dom maten! Alla tycker maten smakar mycket bra, det är en helt annan smakupplevelse säger Jasmine.
De var riktigt trötta på ris och palmhjärta nu, de kväljs av bara tanken.

Allt de som har skrivits fram till kl 13.00 kopieras och publicerar det som ett inlägg i gruppen.

Livefeed lørdag, Mars 14, 2020 (2)

March 14, 2020

De får ett brev om en utmaning och priset är att de får tillbaka allt som det var innan Robinsson veckan.
Det som gäller är de dricker det som de blir bjudna på i uppdragsrummet.
Inne i uppdragsrummet blir dom bjudna på choklad milkshake MED mixade larver i.
Sami dricker ett helt glas först, sen dricker Julia ett glas, Jasmine smakar tillsammans med Viktoria och Philip. Martin sveper också ett glas.
Lennie skakar ut de sista i behållaren får en liten del att smaka.
De får sedan lämna uppdragsrummet och vänta på om de blev godkända eller inte.

Livefeed lørdag, Mars 14, 2020 (1)

March 14, 2020

 Deltagarna får brev och Lennie får läsa brevet. Han läser att i kuvertet står det ett namn som tittarna har fått rösta som ska få immunitet.
Mergim öppnar kuvertet och läser Jasmine!
Jasmine sitter nu säkert i kommande måndags veckofinal. Hon är såklart jätteglad! Det är dock inte alla andra, det ser man tydligt! Martin är jätteglad och ger henne pussar och kramar.
Glasman och Sami börjar prata pakt direkt efter beskedet, då de förstår att Jasmine är en tittar favorit.

Livefeed Fredag, Mars 13, 2020 (3)

March 13, 2020

18:01 BBT: Victoria är otroligt besviken efter tävlingen. Hon anser att Amilia fuskade för hon stod på repet. Hon ligger på golvet utanför bikten med en arm över ögat och tycker att hon är sämst just nu. Hon säger till Alex som lägger sig bredvid att hennes självförtroende i tävlingar just nu är jättedåligt. Hon känner sig värdelös. Men Alex, Jasmine och Julia tröstar henne. Hon viskar till Alex att hon ogillar Amilia jättemycket. Och hon tycker det är extra surt att hon förlorade speciellt mot henne.

19:30 BBT: Deltagarna är hungriga, uttråkade och väntar på brev. De kör sin lek med “20 frågor”. Den går ut på att en av deltagarna tänker på en person/seriefigur mm, och en eller flera av de andra deltagarna ska gissa vem den personen tänker på. Man får bara 20 frågor på sig att gissa rätt. Det är tydligen den här säsongens “Maffia”. Men det är något roligare att titta på kanske. För här kan vi tittar också vara med och gissa.

20:00 BBT: Sami och några till står och smyglyssnar vid slussen för att hör om de kommer något snart. Deltagarna är otåliga. De hoppas på att få in mat och dryck. Till slut blinkar lampan och det efterlängtade brevet kommer in. Frida ska läsa för gruppen. Och hon läser Lag Nord som vann tävlingen får välja om de vill ha tillgång till sovrummen resten av Robinsonveckan, eller om de vill duscha resten av vecka. Det alternativet som de väljer bort går automatiskt till det andra laget. De behöver inte fundera länge utan Julia säger att hon vill ha sovrummet. De andra tvekar lite och funderar. Amilia ser ut som hon gärna skulle vilja ha duschen istället. Men till slut väljer de att ta sovrummet. Alltså får lag Syd duscha. Och de blir de precis lika glada över.

20:30 BBT: Julia och Sami börjar direkt att byta kläder när de fått tillgång till sovrummet och de bestämmer sig för att tvätta sina kläder. De samlar ihop lite från båda två och går till slussen för att starta maskinen. Frida kommer in i Gröna/gula sovrummet och det är första gången hon är där sen hon kom in i huset. Hon försöker få gehör för vart hon kan sova men Julia, Sami och Martin har fullt upp med att byta kläder och sätta på sig deodorant. Men sen säger Martin och Julia att Glasmans säng är ledig inatt iallafall. För han är i det andra laget. Så Frida kommer att ligga i den sängen. Hon ber om att få in sin väska för hon har inga kläder. Till slut får hon in den via slussen. och Frida är överlycklig över att äntligen få lite ombyte. Hon börjar genast flytta in sina kläder i en garderob. Så grön/gula sovrummet har fått en ny medlem. Vart Philip hamnar är ännu oklart. Han får inte tillgång till sovrummen ännu, eftersom han är lag Syd.

21.00 BBT: Amilia och Mergim sitter i rosa sovrummet och spekulerar om hur det kommer bli på måndag. Om det är ännu en “pink room” medlem som kommer tvingas lämna huset. Det är dock som vanligt mest Amilia som pratar. Mergim sitter och räknar något och han gör det högt.

21.10 BBT: Det kokas ris efter att de fått tillgång till dusch och sovrum. Det är det enda de fortfarande får äta. Och Mergim försöker att hitta en kokosnöt som inte är dålig. Några i lag Syd vill gärna tvätta kläder men det får de inte göra. Sami påhittig som han är sitter vid köksön med en kniv och karvar i en kokosnöt. Han ska göra en bikini-topp. Men han hugger sig i fingret. Fast inte så djupt som tur är.

Livefeed Fredag, Mars 13, 2020 (2)

March 13, 2020

Tävling! Deltagarna som sitter säkert har tävlat! Eller ja, inte alla, Amilia vägrade helt och hållet och Julia började men hon slutade mitt i tävlingen. Tävlingen gick ut på att, sätta sig i en bur tillsammans med maskar och andra kryp. Sitta i buren och knyta snören runt pinnar, för med hjälp av pinnen kunna peta sig ut ur buren. På snabbast tid så klart! Vem vann tro ni?

14:00 – 16:00 BBT: Efter tävlingen samlas alla i sofforna. Där dom sitter eller ligger och slappar och pratar om lite ditt och datt. De är hungriga och väntar på mat. Lugn stund i huset efter tävlingen och ingenting typ händer mellan 14:00 – 16:00. Efter en stund börjar Martin fixa med maten, som så klart blir ris.

16:30 BBT: Brev in till deltagarna. Det är dags för pristävling. Lag Nord och Syd ska utse EN kämpe som ska ha en dragkamp ute på utegården på ett halt underlag. Den som vinner vinner en efterlängtad vinst. Vi som sitter och tittar vet att de vinner antingen tillgång till sovrum eller duschen. Rep finns i slussen som de kan använda och surra fast saker från huset på kroppen som de kan använda som skyddsutrustning. Endast fantasin sätter gränserna.

16,45 BBT Lag Nord har bestämt sig för att Amilia ska tävla. De går in i gymmet och provar att drar och sen försöker de klura på tekniken som Amilia ska använda sig av. De ger henne fullt med tips. Främst Martin och Julia berättar hur hon ska göra.

17:00 BBT: Tävlingsdags! Amilia och Victoria ska tävla i dragkamp. SOVRUM ELLER DUSCH. Det är bäst av tre som vinner. Första rundan vinner Amilia. Andra rundan vinner Amilia också. Tävlingen är avgjord. Lag syd vinner ännu en tävling.

Livefeed Fredag, Mars 13, 2020 (1)

March 13, 2020

Livefeed Fredag, Mars 13, 2020

9:00 BBT: Huset vaknar till liv och blir ombedda att byta batterier. Nya finns i slussen. De börjar bli trötta och energilösa nu och flera gnäller att de är trötta på att bara leva på ris och kokos.

9.30 BBT: Brev kommer in till huset. Där står det att Glasman vann en amulett igår när tittarna fick rösta mellan honom och Izabella. Detta innebär att även Glasman är immun på måndag och sitter säkert.

9.50 BBT; Deltagarna njuter på utegården och njuter av solen som skiner över Big brother huset denna morgon. Det är lite blåsigt och kallt men ändå härligt att få lite D-vitamin konstatera dom. De turas om att hänga ute på gården denna förmiddag. Det kastas lite frisbee men mest sitter de vid solväggen och pratar.

10:30 BBT: Glasman, Amilia och Lennie pratar om Lilla Essingen och kommunikationerna i stan, medans de sitter och njuter i solen. Amilia och Lennie har dragit ut varsin saccosäck som de har bäddat ner sig i, med täcket ända upp till hackan. Det är bara två små huvuden som sticker upp. Frida och Glasman är inte nöjda med platsen de sitter på så de flyttar bänken till ett annat ställe, där blåser det mindre konstaterar dom.

10.45 BBT: Martin och Philip/Peewee (nytt namn på Philip) värmer upp på utegården och försöker nå takbjälkarna. Martin som är så lång lyckas hoppa upp och nå ena bjälken.

10.50 BBT: Frida blir kallad till Slussen, och där finns en Big brother statyett och ett brev. Frida samlar gruppen och läser att det gäller nu för de som sitter säkert att tävla senare idag i en makttävling. Den som vinner får makten att rädda någon på måndagens livesändning.

10.55 BBT: Eftersnacket i soffan mellan Julia, Mergim, Sami och Alex är att Mergim vägrar tävla för han är så energilös och säger att han kommer att svimma. Han är märkbart irriterad idag. Lika så Julia är irriterad. Men det är för att de inte får använda sköljmedel som Amilia och Martin speciellt fått in för sina munproblem. Men Julia tycker inte att de kan “lägga beslag” på den. För allt som kommer in i huset är allas. Mergim går in till Amilia och frågar om just den munsköljen. Och hon svarar då att det är hennes och Martins. Lennie står också inne i badrummet och fixar i ordning sig. Han tror att det kommer bli tjafs om detta idag.

11:10 BBT: Alex, Philip, Mergim och Sami sitter och pratar om mat igen. De sitter och räknar upp sånt som de verkligen längtar efter.

11.15 BBT: Får de höra att slussen är öppet. Sami går dit och där inne ligger det 11 bananer (de är 12 st), 10 st ägg, och ca 7 dl havregryn. De börjar genast kasta sig över maten och sen börjar vissa prata om hur de ska dela upp det. En del vill göra bananpannkaka, andra vill ha gröt med banan. Äggröra är ett förslag med. Men de bestämmer sig för att koka äggen, och dela upp. Skiva upp bananerna och dela upp och sen göra gröt för resten för att dela upp det lika.

11.55 BBT: Maten är äntligen klar och gänget delar upp allt i sina träskålar. Alla är förväntansfulla likt barn på julafton. Och Alex säger bland annat att han är så hungrig att han till och med kan äta upp tallriken. Han säger att det här är buffén de drömde om och pratade om igår kväll och i morse. Att de skulle göra en stor buffé på allt som kom in. Alla hugger in och tycker det är rena festmåltiden mot vad de ätit senaste dagarna.

12.15 BBT: Efter gängets gourmetmåltid sitter de runt bordet och spekulerar om dagens makttävling. Vad kommer de att tävla i. Någon gissar på att de kanske ska äta insekter. Mergim säger att han kommer vägra om det är det. Han tycker det är jätteäckligt. De försöker komma på vad de har för tävlingar på Robinson. Och Amilia och Victoria tror att det kanske kan vara något med pussel. Det brukar de ha. 3D klossar som man ska få ihop mönstret på. Samtalet går över till vad de ska hitta på. Förslagen haglar. “Sanning eller Konka”, “Handtag, famntag, klapp eller kyss”. En lek man lekte mycket som barn säger Alex, speciellt om det kom någon fin “geri” så ville man leka det. Han berättar om skolresor han gjort som ung.

12.40 BBT Sitter gänget fortfarande kvar vid matbordet och pratar om resor de gjort. Alex historier när han var ung var ett fotbollsläget bland annat han var på i Holland, där han kommer in på en berättelse som handlar om att de blev lurade som småpojkar av några äldre killar på resan in till “Redlight district”, dvs porrkvarteren i Amsterdam. De kommer in på att prata om Holland och hur fint det är där och Amilia har varit där en hel del och berättar om olika orter i Holland och hur bra det är där. Hon säger att hon lätt skulle kunna flytta dit. De slutar med att Amilia och Alex sitter själva och pratar om just Holland och hur liberala de är med hasch, cannabis och mycket annat. Storebror säger åt de i högtalare “Detta är Big brother....byt ämne”. Så då fortsätter de och prata om musik, och hur dyrt det är att åka dit istället.

Hungriga deltagare!

March 12, 2020

Nu märks det att deltagarna bara levt på ris, kokos och palmhjärta. De går runt och säger att de är så galet hungriga. Mergim säger att han har ont i magen pga hunger. Alla går nu och fantiserar och drömmer om att det kommer in mat snart till huset.

I soffan sitter Glasman, Sami, Frida, Martin och resten av gänget och pratar om mat de längtar efter. De rabblar upp olika maträtter och det blir ååhh....ahh...ohh va gott! Om vart annat.

De planerar att när de väl får in mat igen ska de göra i ordning en stor buffé på ALL mat de får in i huset. Och alla bara längtar efter att det kommer in mat igen.

Tittarna valde att Izabella skulle lämna huset​

March 12, 2020

Tittarna valde att Izabella skulle lämna huset

Strax efter 20.00 kommer så äntligen resultatet av tittarnas omrösning efter resultatet på örådet.

Det tittarna valde mellan att ha kvar i huset respektive skicka ut var Daniel eller Izabella.

Martin läser upp för gruppen det märkligt formulerade brevet. Och alla blir förvirrade. Vad står det egentligen i brevet? Vem ska stanna och vem ska lämna.

Till slut förstår de att det är Izabella som måste lämna och att tittarna valt kvar Daniel Glasman.

Glasman blir otroligt lättad över att få stanna kvar i huset. Den enda som verkar genuint glad över det förutom Glasman är Sami. Resten av huset verkar vara mera ledsna över att Izabella får lämna huset.

Flera stycken följer med henne in i sovrummet och hjälper henne att packa. Inklusive de som röstade på att hon skulle lämna i örådet.

Vem kan man lita på egentligen inne i huset? Vem är lojal mot vem och illojal mot andra?

Brev & Ö-råd!

March 12, 2020

Brev & Ö-råd!

Samling i sofforna, Amilia läser!

Det har blivit dags för Ö-Råd.

Lag nord gå direkt till uppdragsrummet.

De andra ska stanna kvar.

När lag nord kommer in i uppdragsrummet.

Möts dom av Anders Öfvergård.

Anders ber alla sätta sig ner. Anders hälsar alla välkomna

Och börjar med att fråga Lennie hur han tycker att det känns att sitta säkert. Han svarar att det känns skönt.

Izabella får frågan om hur hon känner sig,

hon svarar bland annat att det åter står att se.

Han frågar Alex kommer du rösta med hjärtat eller hjärnan,

Alex svarar hjärnan. Alla säger att det är tråkigt att rösta ut nån.

Victoria säger att hon brottas med både hjärtat och hjärnan.

Victoria får frågan finns det nån som är en ledare i huset.

Hon svarar nej inte än.

Jasmine svarar att hon tycker att det är jobbigt, att hon även tycker att spelet har blivit lite hårdare nu efter denna vecka.

En och en ska nu rösta på den dom vill ska lämna.

En och en ska gå till bikten och rösta och sen komma tillbaka.

Först att rösta är Philip där efter Alex sen, Izabella,

Jasmine, Lennie, Victoria, Glasman.

Efter alla har varit och röstat går Anders ut ur rummet.

Deltagarna sitter kvar.

Efter en stund kommer Anders tillbaka med rösterna.

Han säger som ni vet är detta big brother och inte robinson.

De som kommer ske idag är att dom två som får flest röster kommer tittarna få rösta på. Skulle de vara så att en har flest röster och två har lika röster.

Så blir det 3 som tittarna får rösta på.

Lapp 1 Daniel. Lapp 2 - Daniel.

Lapp 3 Izabella, Lapp 4 Izabella,

Lapp 5 Izabella, Lapp 6 Izabella.

Lapp 7- Daniel. Lapp 8 Daniel.

Efter 8 lappar står det nu 4 – 4 röster mellan Izabella och Daniel.

Lapp 9 Izabella. Lapp 10 – Izabella. Lapp 11 – Izabella. Lap 12 – Izabella.

8 röster på Izabella och 5 röster på Daniel.

Tittarna ska nu rösta på vem av Daniel och Izabella

som dom vill ska lämna Big Brother redan ikväll.

Timmen innan Öråd med Anders Öfvergård!

March 12, 2020

Timmen innan Öråd med Anders Öfvergård!

 

Snart är timmen Slagen då Öråd vankas i Big Brother huset!

Deltagarna har lagt sina röster hörda.

Vem har fått flest röster. Vem har röstat på vem.

Frågorna är många, Men snart har vi svaret!

 

Just nu i huset!

Jasmine och Victoria är ute och tar sig en varsin cigg.

Jasmine verkar vara orolig. Behöver hon vara orolig?

Dom diskuterar grupperingar i huset.

 

Mat har tillagats i köket,

eller mat å mat, mera ris till folket! 🤪

Victoria och Amilia pratar om

att det är tråkigt att man ska rösta ut någon.

Jag har alltid trott att det är tittarna som röstar

säger Victoria.

Victoria säger även att i tidigare säsonger så har deltagarna blivit auto nominerade vid samtal om pakter.

 

Enligt Big Brothers tider som ni vet är (ca tider)

Så kommer Anders Öfvegård in i huset!

Spännande eller hur?

Brev angående röstning i örådet

March 12, 2020

 Brev angående röstning i örådet

Lag Nord det är dags att ni ska in i bikten och rösta 1 och en på vem ni vill ska lämna. Ni lägger er röst anonymt.
Lag Syd ska rösta senare ikväll. Efter att första personen har lagt sin röst är det förbjudet att prata om vem man röstat på och varför.

15:00 BBT: Brev angående röstningen i örådet del 2

Det stod tydligen fel i första brevet. Så storebror skickar in ett förtydligande.

Lag Syd det är dags att ni ska in i bikten och rösta 1 och en på vem ni vill ska lämna. Ni lägger er röst anonymt. Lag Nord ska rösta senare ikväll. Efter att första personen har lagt sin röst är det förbjudet att prata om vem man röstat på och varför.

13.00 BBT Produktionen informerar om Cononaviruset

March 12, 2020

13.00 BBT Produktionen informerar om Cononaviruset

Runt 13-tiden informerar produktionen på Twitter att de kommer att avbryta livefeeden en stund för att gå in och informera deltagarna om det rådande läget i världen angående coronaviruset och att det har klassats som en pandemi.

Detta är något som alltid funnit i reglerna sedan början av Big Brother, att om det händer viktiga händelser i världen som även är viktiga för deltagarna inne i huset så måste även de få samma information som övriga medborgare i Sverige.

Eftersom coronavirusets framfart varit så pass snabb och allvarlig så är det bra att produktionen tar sitt ansvar och meddelar deltagarna angående detta. Beroende på hur virusets framfart kan ändra omfattning så kan det även i långa loppet påverka produktionen.

12.30 BBT Nya grupperingar och sidbyte

March 12, 2020

Nya grupperingar och sidbyte

Efter att deltagarna fick reda på att de ska rösta i öråd senare idag har de suttit i smågrupper och pratat taktik.

Sami, Glasman, Alex, Julia, Victoria och Martin har nu mera tydligt blivit en egen grupp. Och Alex säger att han helst skulle vilja byta sovrum för han vill inte ligga med de falska personerna Mergim. Amilia och "Glempa"/Lennie. Men samtidigt säger han att han kan vara deras spion i de sovrummet och sen rapporera vidare till de andra.

Men han säger att han inte litar en sekund på de personerna längre. De har visat att de är falska och inte går att lita på. Glasman, Sami och Julia och sin sida tycker att Jasmine istället har börjat alliera sig just med Mergim mera och mera och bytt sida från deras grupp och originalgänget "Team Rainbow".

De säger att de helst skulle vilja rösta ut Jasmine ikväll i örådet om det går. Men att om det inte går lär det bli Izabella de röstar ut. Inte för att de ogillar henne utan för att hon är en av de sista in. Och de gillar Philip bättre än Izabella av de som händer löst.

Det är bara de som hänger löst idag som går att rösta ut.

Det innebär att det är Victoria, Glasman, Alex, Izabella, Philip och Jasmine som kan riskera att lämna.

Det är därför de tänker som de gör.

Klockan 18.00 kommer Anders Öfvergård att kliva in i huset och ha ett klassiskt öråd med deltagarna.

Allt de som har skrivits fram till kl 13.00 kopieras och publicerar det som ett inlägg i gruppen.

 

Taktiksnack deluxe

March 12, 2020

 Taktiksnack deluxe

Efter brevet börjar lag gul och Martin att snacka ihop sig på hur de ska rösta i örådet.De vill rädda sig själva och är livrädda för att åka ut de som sitter löst. Och de försöker övertala Jasmine att rösta med hjärnan och inte hjärtat denna gången.För att de ska klara sig så långt som möjligt i tävlingen om miljonen måste de rösta ut någon av de nya. Det står alltså mellan Izabella och Philip.Och de är alla överens om att de varit kortast tid i huset och är de som måste bli utröstade.De bestämmer sig till slut efter en hel del diskussioner om att de ska kollektivt lägga sin röst på Izabella.Jasmine är inte helt med på tåget och vill rösta annorlunda. Men vi får se hur det kommer gå till senare idag.

Brev om öråd

March 12, 2020

Brev om öråd

Det kommer in brev som Frida läser för hela gruppen som är samlade i sofforna.Idag ska det ske ett klassiskt Robinson öråd i huset. Alla ska rösta ut någon av de som sitter löst. Som idag kommer att lämna huset och alltså inte få fortsätta att tävla om att vinna 1 miljon kronor.

Frukosttävling

March 12, 2020

 

Frukosttävling

Det kommer brev! Deltagarna får inte vara ute i poolrummet eller på utegården tills Big Brother säger till. Glasman försöker prata taktik med de som sitter säkert. De flesta kommer fram till att de vill ha ut Izabella. Ett till brev! Det är dags för frukost-tävling. En person från vardera lag ska stå med en korg på huvudet. I lag nord är det Lennie och i lag syd är det Sami. De andra deltagarna ska kasta frukosttillbehör i korgen och det de lyckas pricka i korgen får de äta till frukost. Det som hamnar på marken räknas som förbrukat och de får inte röra det.Lag syd lyckas fånga lite havregryn, kaffe och några ägg som går sönder. Lag nord fick bara in några ägg som också gick sönder.Lennie ställde sig i bara kalsonger och handduk med korgen på huvudet. Det blev kladdigt på kroppen men Lennie fyller upp en hink och blandar vatten och diskmedel och gör en konstgjord dusch. Martin hjälper till med att hälla vatten över Lennie.

Brev om kvaltävlligen!

March 11, 2020

Brev om kvaltävlligen!

Kvaltävlingen är avgjord.

Det är tydligen svårt för deltagarna att räkna ut 7 minuter.

Jasmine och Glasman hoppade i efter 9 minuter.

De 4 som lyckades bäst va Izabella Philip Lennie Alex.

Enligt schemat så kommer nästa tävling runt kl: !4:00

då dom ska tävla i immunitetstävling – plankan!

Goodluuuck!

Pool-tävling!

March 11, 2020

Pool-tävling!

Deltagarna samlas in i uppdragsrummet

där dom ska stanna.

Efter en stund får Lag Nord går ut för att tävla.

De ska stå runt poolkanten och hoppa i poolen

när dom tror att 7 minuter har gått.

Alla hoppar i en efter en.

Först i va Izabella och sist i va Glasman

där emellan en efter en.

Big Brother ropar in deltagarna till uppdragsrummet.

Snart inväntas svar

på vem och vilka som får fortsätta tävla om immunitet!

Bra kämpat!!

God morgon huset!

March 11, 2020

God morgon huset!

Big Brother har väckt deltagarna till liv i huset.

Genom en lite trudelutt via elgitarr låt det som iaf.

En och en håller på och vaknar till liv

medans några ligger kvar och drar sig.

Glasman och Lennie och Philip spelar lite pingis

eller vad man ska kalla det. Lätt roade i huset!

Sami går runt och hämtar batterier till alla i Lag Nord.

Sami säger att högre makter har bett honom att väcka alla i Lag nord samt byta sina batterier i mikrofonerna.

Sami springer runt och väcker alla. Fort fort upp nu säger sami till alla deltagare som ligger kvar och drar sig.

Jag brukar inte springa runt så här om det inte är nånting säger Sami.

Mergim frågar är det bikten som har sagt åt dig,

Sami skakar på huvet och säger ja.

Trotts det så fortsätter några av dom att ligga kvar.

Breeev!

Frida läser.

Sätt er lagvist i sofforna.

Tävling för lag Nord. Ni ska få tävla om att få tävla om en immunitet.

Där 4 st kommer få tävla idag.

Tävlingen börjar om 30 minuter ta på er badkläder som finns i slussen.

Åter igen en ny dag i Robinson-Veckan!

Vad tror ni om dagen?

Vem får en immunitet vilka kommer att tävla?

Sammanfattning av tisdagen i Big brother Huset

March 11, 2020

Sammanfattning av tisdagen i Big brother Huset

2020-03-11

Idag började Robinson-veckan för deltagarna. Som ni ser på tidigare reportage under dagen. Så kom de två nya deltagarna in i förmiddags i huset. De har blivit gott emottagna av gruppen. Och är nu i var sina lag.

Den här veckan kommer deltagarna att leva Robinson liv. Det har inneburit att de inte får tillgång till sovrummen. De får bara ha kläderna de bär på sig och 1 st personlig sak.

De har blivit indelade i två lag, Lag Nord/Röd och Lag Syd/Gul. De tävlade i en lagtävling under dagen. (klipp finns i gruppen) där lag Nord/Röd vann, och sitter där med säkert denna vecka.

Det innebär att Julia, Martin, Mergim, Sami, Frida, Amilia nu sitter säkert.

Deltagarna får leva på Robinson-liv vilket innebär palmhjärtan, kokos, ris och vatten.
En del har redan nu ikväll börjat få ont i magen av den här kosten. Och gänget har varit väldigt passiva under eftermiddagen och kvällen.

I kväll fick Martin och Lennie läsa en saga för sina lag. Storebror släkte ner i huset och de fick en mysig stund framför sina lägereldar.

De har fått i uppgift att hålla sin lägereld brinnande under hela natten. Vilket innebär att de måste ha minst eller men gärna flera som vaktar elden så att den inte slocknar.

Det återstår att se hur de sköter det. Än så länge när klockan närmar sig 01.00 är flera i huset fortfarande vakna och sitter och viskar med varandra för att inte väcka de som sover.

Vi får se hur de båda lagen klarar sin uppgift att hålla sig vakna under natten.

VIKTIG INFORMATION FRÅN ADMINGRUPPEN!

March 11, 2020

VIKTIG INFORMATION FRÅN ADMINGRUPPEN!

Just nu har vi flera i admingruppen som är sjuka och därför blir det lite färre uppdateringar tillfälligt. Vi hoppas att ni har förståelse för detta. Vi gör detta på vår fritid och utan betalning så därför anser vi att hälsan måste gå först.

Vi hoppas att vara tillbaka om några dagar med full adminstyrka igen och tackar på förhand för eran förståelse.

Please reload

bottom of page