top of page

Skriv en fengende tittel...

February 28, 2020

Musiken och dansen är igång

Vid 22-tiden drar storebror igång med musik i huset och flera blir glada och börjar spontant dansa.

Jasmine och Julia vill försöka stå på händer. De ber Mergim visa hur man ska göra.

Han drar genast fram till tjejerna och ställer sig på händer för att visa hur det går till.

Julia gör några tappra försök men det blir mest rumpan i vädret istället för benen. Hon börjar dansa lite utmanande istället.

Och någon jublar "Nu är Olga här...". Det är Julias alter ego som kommer fram när hon är onykter.

Julia och Jasmine är på riktigt danshumör.

Gänget har fått in alkohol och umgås i soffan

February 28, 2020

Gänget har fått in alkohol och umgås i soffan

Just nu sitter gänget i soffan och umgås allihopa. Det ser gemytligt och trevligt ut. De har fått in alkohol och det ska föreställa fest i huset.

Festen ser rätt städat ut just nu, då gänget leker någon sifferlek som jag inte har en aning om vad den går ut på. Om någon vet så får ni gärna förklara i kommentarerna nedan så vi alla kan förstå.

Vi får se om denna trevliga stämning håller i sig resten av kvällen. Eller om det vänder. Man vet aldrig när det gäller Big brother huset.

Alex ska markera sitt revir i kväll!​

February 28, 2020

Alex ska markera sitt revir i kväll!

Lisa skickar en hälsning till Patzy. "Skickar massa kärlek till dig" säger hon direkt till kameran. Krya på dig, B-bar, pride, viva las vegas, bubbel omnämns tillsammans med snacket om Patzy. Han är verkligen saknad.

Jasmine och Alex lagar mat och pratar om Anty. De säger inte hennes namn men det är tydligt att det är Antonia de pratar om. Jasmine säger att Alex ska gå och spraya parfym på Anty och säga att han sprayar sitt revir. Han vill göra det framför Lennie och Mergim.

Jasmine tycker Alex ska ge Anty ett puss på munnen, Alex säger att han inte har bråttom (vilken kille). Så då säger Jasmine att han ska ge henne en puss precis bredvid munnen. Så han kan markera sitt revir.

Jasmine lurar fortfarande Martin om ölen, stackare. Fast han är fortfarande oklart om han tror på det eller inte.

Alex frågar vad Jasmine tycker om nya tjejen Victoria. Jasmine gillar henne mycket och Alex med, han säger att hon har skinn på näsan. Men Alex säger också att de andra gillar inte henne. Jasmine säger "men de gillar väl aldrig nån" 😂

Vilka "andra" vet vi inte. Men gissningsvis är det Anty, Mergim och Amilia med tanke på tidigare samtal under dagen.

Lögner, fester och taktiksnack

February 28, 2020

Lögner, fester och taktiksnack

Jasmine lurar Martin att de har gömt alkohol. 8 öl ska finnas bland handdukarna enligt Jasmine. Alla vet förutom Martin att hon prankar honom. Hon sa först till honom att det gömts alkohol, sen sa hon att hon ljög, men Martin tror hon ljög om sin lögn. 😂 Även Sami, Lisa och Victoria prankar Martin. Det är nästan lite synd om honom när han går och letar överallt.

Sami och Victoria snackar i gula sovrummet. De pratar om hur mycket de gillade Patzy. Sami säger att Patzy är Sveriges yngsta 51-åring och Sveriges sötaste. Att Patzy är full med energi. Victoria håller med.

Victoria frågar Sami vad han gjort i sitt liv. Sami berättar att han bara har supit och jobbat. Men nu är han nykter och har mest jobbat det senaste halvåret. Vilda Westmanland talar Sami om, vilda hemmafester med rullande bilar, motorsågar inomhus och fest varje helg.

Victoria vill säga till Sami att hon inte tillhör någon gupp och hon sover bara i gula sovrummet men måste hon göra ett val och skicka ut någon så är hon med regnbågsrummet. Hon gillar inte de andras skitsnack helt enkelt.

Det händer mest ingenting i huset...

February 28, 2020

Det händer mest ingenting i huset...

Amilia berättar om sin podd och sin poddkompis, hon berättar att tjejen hon gör podd med också är bra på att berätta historier. Både Lennie och Mergim säger att de blir trötta och somnar lätt när Amilia pratar.

Julia, Martin och Glasman badar. Victoria, Lisa och Jasmine sitter bredvid bubbelkoppen. De kör en nummerlek och siffrorna representerar Patzy på något vis. Reglerna är mycket oklara. Kodspråk känns det som. De kör även gissaleken där man ska ställa frågor om vad de andra tänker på. Deras fantasi är inte toppen, det märks att de varit inlåsta en stund då två av tankarna var kamera och tv-skärm 😂

Det känns som att deltagarna går och väntar på något. Energin är inte särskilt hög.

Anty och Amilia sitter och pratar om Victoria. De tycker hon snäser ibland, alltså att hon är lite för dominant och har starka åsikter och säger vad hon tycker. Tjejerna verkar inte gilla henne särskilt mycket och Amilia tycker hon verkar sitta ihop med Lisa nu. Amilia tror hon har otroligt mycket fasad och Anty håller med. De pratar om att Victoria varit på olika killar i huset och inte kan bestämma sig vem hon tycker mest om.

Om ögon kunde äta!​

February 28, 2020

Om ögon kunde äta!

Alex och Anty sitter och tittar på varandra, djupt i ögonen och flirtar hårt med varandra. Alex säger "Om ögon kunde äta".

Alex vill veta vilken måltid som påminner Anty om Alex. Anty säger först blodpudding och börjar gapskratta. Alex gillar inte svaret. Hon säger sedan tyst ostkrokar (som hon älskar mest av allt). Alex viskar Pappas burgare (tror jag) till Anty. Innebörden av detta är lite okänd men det måste vara något Alex verkligen älskar.

Alex säger att han tror på hångel i kväll, men vi vet inte mellan vilka...

Will they EVER or won´t they? Är det möjligt att flirta så här länge utan att komma till skott?

Övning av musikvideon pågår! 🎬

February 28, 2020

Övning av musikvideon pågår! 🎬

Efter intag av köttfärssås och pasta har nu deltagarna

börjat öva lite smått.

Tjejerna är i sovrummen och sminkar sig.

Killarna är redan klara och har bytt om.

Sami går runt och övar och testar sig fram på filmkameran.

Några är peppade och några inte alls. Riktigt tråkigt att inte alla är lika peppade. Men sånt är livet 😜

Några vill inte mima och några vill inte kasta sig i poolen som det kom förslag om.

Det märks vilka som är med när de väl startar att filma in.

Sami tar sin roll som Regissör riktigt bra.

Han säger åt alla att vi ska samlas i sofforna

han kommer med massa tips om hur musikvideon ska börja. Mergim ska börja och han ska låsas att läsa upp ett brev och mima och titta både mot kameran och resten av deltagarna.

 

Hur tror du gänget kommer klara denna musikvideo??

Mat & Brev & musikvideo!

February 28, 2020

Mat & Brev & musikvideo! 🤩 🥳

Mat lagas i köket och de är flera kockar vid spisen.

Ser ut att bli något med köttfärs, Kanske tacos.

Ett brev kommer in i huset, och Sami ska läsa.

Sami läser. Ni ska spela in en musikvideo i huset.

Ni ska bestämma en som är Regissör

och ni ska klä upp er snyggt.

Som Regissör är man chef över alla.

Det finns en surfplatta med låten och texten i slussen.

Musikvideon ska läggas upp nästa vecka.

Alla säger direkt och dom röstar på Sami som Regissör.

Sami säger att han vill träffa en och en och höra allas ideer.

Planerna flöder in i huset och alla kommer med ideer.

Dom planerar att prata mer vid middagen då alla är samlade vid köksbordet.

Wiii va säger ni, Big brothers 2020 musikvideo.

Vad hoppas ni ska innehålla i Musikvideon??

Muskelträning och en stor snöhög!

February 28, 2020

Muskelträning och en stor snöhög!

Martin har tränat med maskinen för musklerna. Maskinen drar ihop musklerna statiskt. Han har haft dem på sina smalben. Julia har reglerat spänningen med maskinen och Martin har legat länge och skrikit för det känns när han får stötar i benen. Julia verkar mest tycka det är roligt och det ser ut som hon gillar den makten. Sami och Glasman badar samtidigt i bubbelkoppen.

Gården har varit stängd en stund då Big Brother skulle fixa något där. När den väl öppnar så är Jasmine först där. Jasmine gått ut där igen och ser då en stor snöhög mitt på gården. Jasmine tror att det är något i högen så hon börjar gräva. Även Victoria hjälper till. Sen kommer också Lenny och Mergim efter ett tag.

De hittar inget!

Anty säger "kanske snöbollskrig?"

Alex säger då "Fucking Hell!"

Om de bara visste! Snöbollskrig står på agendan i dag!

Snöbollskrig med dessa personligheter kommer bli minst sagt ... spännande.

Lovtal till Patzy & prat om reality-serier

February 28, 2020

Lovtal till Patzy & prat om reality-serier

Lisa är fortfarande lite nere för att Patzy har dragit.

Lisa och Victoria pratar om hur underbar Patzy var och även om de olika grupperna i det rosa sovrummet. Kommer grupperna förändras nu när Kommer någon bli utröstad undrar de?

Mergim, Julia, Anty och Lennie sitter i poolrummet och pratar om Patzy. De hoppas han har det bra.

De går in till soffan och säger att de måste hitta någon ny som kan dans på bordet. Alex kan tydligen köra Patzy-dansen så de tycker han kan ta på sig Patzys dräkt och göra det i kväll.

Mergim, Julia, Anty, Alex och Lennie pratar om Paradise Hotel (PH) och andra realityprogram. Mergim skulle kunna tänka sig vara med i ett annat program, han var med i casting för PH tidigare och kan tänks sig att vara med. Alex kan tänka sig Love Island, Fångarna på fortet, Robinson och Gladiatorerna. Julia säger att hon inte kan vara med i ett sånt annat program. Såna program som PH med strategi och pakter (vet hon vilket program hon är med i nu?). Anty skulle kunna vara med på Fångarna på fortet och Robinson säger hon.

Nu har Patzy lämnat huset!​

February 28, 2020

Nu har Patzy lämnat huset!

Ungefär 11.30 så samlade Patrik "Patzy" alla deltagarna vid sofforna.

Innan han ens hann berätta för alla deltagare att han ska lämna Big Brother så förstod Sami & Glasman. De gav honom en lång kram. När väl alla deltagarna kom in så förstod de snabbt också att något var fel.

Patrik "Patzy" berättar efter han fått kramar från de flesta att han har bestämt sig för att lämna Big Brother då han har så ont i magen och det finns inget mer Big Brother kan göra när han är i huset.

Flera av deltagarna gråter och Patrik säger att han kommer sakna alla jättemycket, att han tycker de är underbara och att han kommer följa dem på utsidan varje dag.

Han säger "Tack för mig" och börjar sedan packa ihop sina tillhörigheter. De andra deltagarna följer med honom och hjälper honom packa. De pratar om vad som kommer ske på utsidan och vad de ska hitta på med Patzy när de kommer ut.

När allt är hoppackat så ger Patzy en jättelång kram till Lisa, han säger tyst att han älskar henne och kramar sedan om de andra snabbt.

Sedan går han ut och det sista han säger innan han har lämnat huset är "Jag älskar er!" till alla.

Flera deltagare är ledsna och nere men den som är mest tagen är Lisa. Patzy sa tidigare i morse när han berättade för Lisa att han skulle dra att han ska se till att alla "gays" röstar på Lisa. Det märks att de två verkligen tycker om varandra.

 

Du kommer vara saknad Patzy.

Tack för din tid i huset!

Sami & Glasman tränar fingrarna

February 28, 2020

Sami & Glasman tränar fingrarna

Sami och Glasman använder maskinen för musklerna på sina underarmar. Maskinen drar ihop musklerna statiskt.

Samis fingrar blir helt vanskapta och Glasman svettas om handflatorna och till och med fingertopparna. Det skriks. De skrattar högt.

De har Broccoli som safeword.

Sami undrar var mer han kan testa, låren tänker de är en bra idé, nära grenen 😂 Men Sami bangar.

Helt plötsligt skriker Patrik "Samling" och "träningspasset" avbryts

Mergim och Lennie ber om ursäkt

February 28, 2020

Mergim och Lennie ber om ursäkt

Lennie ber om ursäkt för han satt Mergim var sur och grinig. Han vet att Mergim hade en jobbig dag i går när han fick snacka med psykologen bland annat. Han säger att det har med sömnen att göra men det är mer.

Lennie säger att han inte kan prata om morgon (Då han var Batterimannen) och att han förstår att man kan bli sur och grinig för att man inte får sova.

Mergim säger sedan att hans riktiga problem är att han har fått uppfattning om att Lennie inte tycker om honom längre i huset. Då säger Lennie att Mergim måste släppa det. Lennie säger också att han försöker visa hur mycket han gillar honom men Mergim känner att Lennie bara umgås med honom i grupp. Inte själv på samma sätt längre. han säger att de tar inte på varandra längre, han saknar närheten med Lennie.

Lennie säger att han kommer se när han kommer ut att Lennie tycker om honom jättemycket. Lennie säger att han kommer märka så himla tydligt då.

De pratar ut i lugn ton och ger varandra en lång kram efter samtalet. Lennie ger konstruktiva förslag hur Mergim kan använda sina vänner såsom honom och Anty för att lugna ner sina känslor när han ser svart. Lennie förklarar även varför han kanske kan ha tagit ett steg tillbaka, för att han är lite rädd att komma i konflikt med Mergim.

Bråk! Mergim är sur och gnällig

February 28, 2020

Bråk! Mergim är sur och gnällig

Alla deltagare sitter och äter frukost. De pratar om allt möjligt och Mergim sitter med solbrillor på.

Lennies hemliga uppdrag (som de andra inte vet var varken hemligt eller ett uppdrag) kommer upp och Mergim är sur för att han blev väckt av Lennie.

Lennie säger då till Mergim att han kan ju va lite gladare och snäll. Han säger "Du är sur och grining" till Mergim.

Mergim säger då: "du vet inte vad jag gick igenom i går". Han har problem med sömnen säger han.

Lennie säger då "Ta inte det med mig, ta det med dem (Big Brother).

Anty säger då något i stil med: " vi tar det inte nu, inte här"

Merim springer iväg och Anty efter.

Victoria, Lisa, Lennie och Amilia diskuterar att Mergims stil inte är okej. Mergim sa att han vill förändra sig. Men han är utåtagerande och det är inte okej. Amilia säger att de alla är medberoende och Mergim fattar inte när han gör fel. Anty springer bara runt och försöker släcka eldar.

Anty kommer senare till Mergim och säger att hon sagt till Mergim att han ska snacka med Lennie och att hon förstår

Julia och Jasmine säger att Mergim är säkert sån här nu för att det var så mycket i går.

Än är säkerligen inte sista ordet sagt.. to be continued

Gruppdynamiken förändras!

February 28, 2020

Gruppdynamiken förändras!

Morgonen fortgår och halva huset vet inte att Patzy ska dra. Det kommer komma som en överraskning för de senare när Patzy säger hej då från bikten, sa han tidigare.

Några av deltagarna håller på att fixa frukost. Bland annat Jasmine och Alex.

Patzy snackar fortfarande med Lisa och Victoria om att gå ut och hur jobbigt det känns.

Nu när Patzy kommer lämna kommer gruppdynamiken säkerligen förändras. Lisa är väldigt nära Patzy och med tanke på detta så talar Julia och Martin om hennes position i huset. De pratar med grupperingen i Lisas sovrum. Och Lisa har tydligen sagt till Julia tidigare att hon börjar tröttna på andra sovrummet, att de är omogna. Martin och Julia vill att Lisa ska komma och joina deras crew, deras sovrum. Alltså Julia, Jasmine, Glasman, Sami och Martins sovrum/crew/tribe.. vad de än kallas.

Alex och Glasman pratar fotboll. Alex berättar om olika klubbar som velat värva honom i olika länder. Sami berättar om olika länder han kört i. Han kör lastbil.

Mergim är fett arg (säger han själv). Han ligger i sovrummet och pratar med Anty. Det är lite oklart vad han är arg/irriterad på men han tar upp Lennie i sammanhanget, även Amilia. Han snackar skit om Lennie och Amilia.

Grupperingarna splittras mer och mer. Vad kommer härnäst?

Patzy lämnar!

February 28, 2020

Patzy lämnar!

Patrik säger 09.50 till Lisa, Julia, Jasmine, Victoria och Martin att han ska lämna.

Han säger att de inte ska säga till de andra.

Patrik har ont. Han säger att det inte är något att göra åt.

Patrik säger att han drar inom 2 timmar, att det tar en stund innan han kan komma ut.

Lennie kommer in och ger Patzy en kram.

Patzy pratar om saker på utsidan med Lisa men vi får inte höra helt vad de talar om.

Berätta om ert bästa Patzy-minne nedan

Spekulation och morgonsnack!

February 28, 2020

Spekulation och morgonsnack!

Victoria har listat ut att Big Brother gav Lennie ett uppdrag. Hon har listat ut uppdraget.

Hon tror att han inte får prata om det och att han förlorar någon eventuell belöning om han blir upptäckt.

Lennie bara fnittrar när Victoria försöker konfrontera honom.

Sami & Glasman sitter och chillar i köket och dricker något kaffeliknande dricka. Sami gömde sig tidigare på morgonen i badrummet och skrämde Lennie jättemycket. De talar om hur smygande Sami var och hur rädd Lennie blev när Sami gömde sig under tvättställen och skrämde honom.

Glasman känner att hans hjärna inte får stimulans i huset, men att man sover bra. Kan det bero på att man inte har mobiltelefon tänker Glasman. Det är ju mycket mindre intryck i huset. De pratar om hur hjärnan kommer reagera när de kommer ut igen, hur alla sinnesintryck kommer innebära att det blir konstigt i början.

Grabbarna pratar även om Samis nya liv som sångare.

Om de bara visste - i dag blir det inspelning av musikvideo.

Huset har vaknat och Batterimannen har gjort entré

February 28, 2020

Huset har vaknat och Batterimannen har gjort entré

Klockan är 09.08 och nu har Big Brother verkligen väckt deltagarna - med en oidentifierbar sång.

Lennie har varit vaken ett tag och hunnit med en hel del. 😉

Victoria och Mergim säger i princip direkt när de vaknar att de tror Lennie har ett uppdrag, han beter sig konstigt. De säger att han var runt i mörkret och hade en ansiktsmask på sig. De säger att han lekt Batman. Att Lennie försökt skrämma Mergim.

Lennie tar avstånd till detta och säger att han inte lekt Batman och absolut inte menat att skrämma någon.

Men Victoria ger sig inte och är övertygad om att han har fått ett hemligt uppdrag, det tror inte Mergim.

Var kan de få detta ifrån?

Sanningen är att cirka 15 minuter tidigare fick Lennie ett hemligt uppdrag av Big Brother, han skulle klä ut sig till Batterimannen och byta deltagarnas batteri på alla mikrofoner i hemlighet.

Han lyckades att byta men blev han verkligen upptäckt?

Fortsättning följer..

Skål För nu är det party! 🥳🍻

February 27, 2020

Skål För nu är det party! 🥳🍻

Runt 19:30 började BB spela musik i huset,

nån minut senare blir deltagarna inkallade till slussen.

Där det väntades alkohol och chips. Alex är den som delar ut alkohol, alla får en varsin dryck. De samlas alla runt köksbordet. Musik spelas och alla är glada och diggar med.

Nu är partyt igång, vad ska hända ikväll tro?🙂

Grillning på gården!

February 27, 2020

Grillning på gården! 🤩

Efter en lång dag med tävling för dom som sitter säkert

och ordtävlings lek och besök av bacillen. Tårar och skratt och diskussioner som flöder runt i huset. Så sitter nu alla samlade på utegården och grillar tillsammans. Dom säger själva att detta va en av de mysigaste stunderna i huset.

Snart är myset slut och senare ikväll blir det Party! 🍻

Trevlig Fredag alla BB-fans! ❣️

Glasman är först in i uppdragsrummet.

February 27, 2020

Glasman är först in i uppdragsrummet.

 

2020-02-28

Glasman går in i rummet och läser brevet med instruktionerna.

Din uppgift är att ta av dig utstyrseln på

kortast möjliga tid.du får 10 sekunders tidsavdrag för varje lampa som blinkar eller lyser. Dvs 10 sek för 1 st lampa, 20 sek för 2 st lampor och 30 sek för alla 3 lamporna.

Tävlingen går ut på att ta av sig hela sin utstyrsel på kortast möjliga tid. Det är underställ, skidställ, jacka, byxor, Mössa, vantar, glasögon, sockor.

Han ska sitta på en stol och hålla in tre röda knappar under tiden som han tar av sig utrustningen.

Glasman börjar snabbt med att kasta av sig mössa, glasögon, vantar han måste alltså hålla in en knapp med en hand och två med fötterna. Det ser ut som att han missar och någon lampa blinkar till under tiden. Men resultatet får vi senare från storebror.

Nummer 2 in i uppdragsrummet är Sami

 

2020-02-28

Han tar brevet och läser högt.

Din uppgift är att ta av dig utstyrseln på

kortast möjliga tid.du får 10 sekunders tidsavdrag för varje lampa som blinkar eller lyser. Dvs 10 sek för 1 st lampa, 20 sek för 2 st lampor och 30 sek för alla 3 lamporna.

Sami börjar med vantar mössa och glasögon. Sen jackan. Det är inte lätt att bara ha en arm ledig, men han är uppfinningsrik och använder låret på knappen

för handen. Och sen likt en akrobat får han till det och av sig byxorna. En lampa blinkar till men han lyckades bättre än Glasman.

 

Jasmine är den 3 personen in i rummet.

 

2020-02-28

Hon går direkt fram till stolen och ställer sig och tittar. Sen trippar hon till brevlådan och hämtar brevet hon frågar om hon ska läsa högt.

Hon läser instruktionerna

Din uppgift är att ta av dig utstyrseln på kortast möjliga tid.du får 10 sekunders tidsavdrag för varje lampa som blinkar eller lyser. Dvs 10 sek för 1 st lampa, 20 sek för 2 st lampor och 30 sek för alla 3 lamporna.

Hon behöver läsa brevet några gånger och fråga storebror hur reglerna och tävlingen går till. Hon kliar sig i huvudet lite och läser igen. Sen tar hon på sig utrustningen och skrattar.

En av de vitklädda kommer in och kollar till hennes utrustning och ber henne dra upp dragkedjan på sin jacka.

Hon sätter sig på stolen och lamporna blinkar direkt när hon börjar. Hon får av sig mössa, vantar och glasögon fort, men har problem med jackan. undertröjan går av snabbt, men byxorna är lite mera problematiska.

Jasmine stånkar och stönar och skriker till emellanåt. Hennes teknik att få av sig byxorna är att skaka på benen. Det känns som att det tar längre tid för henne än för killarna. Men hon lyckas till slut. Hon är helt slut och

lägger sig raklång på golvet av andfåddhet.

 

Martin är näst på tur. Han är nummer 4

 

2020-02-28

Han går in i uppdragsrummet, och går direkt till brevlådan och läser.

Din uppgift är att ta av dig utstyrseln på

kortast möjliga tid.du får 10 sekunders tidsavdrag för varje lampa som blinkar eller lyser. Dvs 10 sek för 1 st lampa, 20 sek för 2 st lampor och 30 sek för alla 3 lamporna.

Martin är osäker han med, men han står mest tyst och läser texten, för sig själv flera gånger. Han tittar tveksamt mot stolen och ser ut som att han försöker komma på en bra strategi. Han tar på sig strumporna och tittar mot stolen hela tiden när han tar på sig. Han vill läsa brevet igen efter han tagit på sig allt.

Han har en helt ok strategi men han är inte nöjd över sin insats och tycker att han stressade för mycket. Han fick en lampa att tändas.

 

Viktoria går in i uppdragsrummet som nummer 5

 

2020-02-28

Hon drar upp dragkedjan när hon kommer in och sen tar hon brevet ur brevlådan och läser instruktionen

Din uppgift är att ta av dig utstyrseln på

kortast möjliga tid.du får 10 sekunders tidsavdrag för varje lampa som blinkar eller lyser. Dvs 10 sek för 1 st lampa, 20 sek för 2 st lampor och 30 sek för alla 3 lamporna.

Hon läser några gånger tyst för sig själv och frågar om hon får lämna skorna vid dörren. Hon frågar också om hon tappar en nertryckt knapp så får hon fortsätta frågar hon. Det är bara att trycka in den igen. JA svarar storebror. Hon säger "I think i got it" och klär på sig.

Hennes teknik känns aningen långsam. Hon står på en kula med båda fötterna och skiftar fot sen sätter hon pannan mot ena knappen för att lyckas få av sig byxorna. Det lyckas till slut och hon säger att hon sträckte sig lite efteråt.

Alex är sist ut att tävla idag.

 

2020-02-28

Han frågar "vad händer här då..."

De säger åt honom att läsa brevet. Han går till brevlådan och läser brevet med instruktionerna.

Din uppgift är att ta av dig utstyrseln på

kortast möjliga tid.du får 10 sekunders tidsavdrag för varje lampa som blinkar eller lyser. Dvs 10 sek för 1 st lampa, 20 sek för 2 st lampor och 30 sek för alla 3 lamporna.

Han säger "right". Och ber om en vidareutveckling av vad han ska göra. Personen i högtalaren förklarar för Alex hur det kommer att gå till. Han frågar hela tiden och får instruktioner om att ta på sig utrustningen, vilket han gör.

Han säger "fy fan...kan ni ge mig 10 sekunder". Och så går han och tar brevet igen och läser igenom det, för att förstå.

Han sägger sig i stolen och kämpar på, men han säger att han har för korta ben så han har problem att få av sig byxorna. Även tröjan kämpar han en lång stund med. Han är märkbart missnöjd med sin insats och flera gånger blinkar lamporna.

Mergim har något att berätta

February 27, 2020

Mergim har något att berätta

Mergim vill samla gruppen för han har något att säga. Han har suttit i rosa sovrummet en stund och varit nedstämd. Han tycker det känns jobbigt att prata inför hela gruppen men Antonia stöttar honom och säger att det kommer kännas bättre när han väl sagt det han vill få sagt.

Resten av gruppen blir oroliga och undrar vad som kommer hända nu.

Mergim berättar med tårar i ögonen och gråten i halsen att han inte känner igen sig själv som han blivit inne i huset. Han säger att detta inte är hur han är utanför huset. Då är han en glad och positiv person.

Han vill be om ursäkt till alla som han kan ha sårat eller tjafsat med. Och lovar att han kommer ändra sig. Han tycker inte om det som det blivit nu.

Gruppen tycker att han är stark som vågar erkänna detta och han får kramar och stöttning från alla.

Morgonbestyr i huset

February 27, 2020

Morgonbestyr i huset

Efter bacillbeskedet blir det frukost i huset. Glasman kokar alldeles perfekta ägg säger Amilia och visar upp för kameran sitt ägg. Det spekuleras om hur det kommer bli nu när de är sjuka och vad det innebär.

Samtalen pendlar mellan himmel och jord som vanligt. Men det vanliga samtalet om andra i huset förekommer även denna förmiddag. Vilka är lojala mot varandra, och vilka är backstabbers.

Amilia och Alex sitter i rosa sovrummet och pratar om vilka de skulle rädda av de som hänger löst. De pratar bla om att Patzy fortfarande är sjuk och kanske inte kan tillföra så mycket till huset och gruppen just nu. Och är han verkligen med i lag rosa eller inte.

Ute i soffan sitter samtidigt Julia och Sami och pratar om Jasmine, som börjat hänga mera och mera med det andra gänget. Och de undrar vilken "sida" hon egentligen står på. Sami säger att han ska ta ett snack med Glasman.

Konsekvens av Bacillen

February 27, 2020

Konsekvens av Bacillen

Brev!

Efter ett tag kommer det brev till deltagarna. Alla samlas i köket och Martin läser för alla.

Amilia och Mergim ni har blivit smittade av bacillen. Ni kommer därför inte att delta i någon mera tävling under sportlovsveckan. Era kläder finns i slussen.

Amilia blir arg och kräver bildbevis på vart hon blev smittad av bacillen. Hon säger att hon inte fick en enda droppe på sig. Men då säger någon att det kanske är luftburen smitta.

Mergim och Amiilia går ut till slussen och där ligger två vita sjukhusrockar och två stora termometrar. Amilia är märkbart irriterad.

Och när hon kommer tillbaka in i huset slår hon med termometern mot handen och imiterar "Donald Trump", med ett "tal till nationen".

Skriv en fengende tittel...

February 27, 2020

God morgon Huset dag 19

Bacillen är tillbaka och sprider sin smitta.

Den som först är vaken denna morgon är Lennie som tränar i gymmet. När han är klar och sitter i soffan smyger bacillen in i huset igen. Hon går raka vägen in till rosa sovrummet och sprutar ner Mergim . (klipp kommer senare idag).

Han skriker och väcker självklart hela rummet, det blir ett bryskt uppvaknade för alla.

Efter ett tag kommer bacillen in åter igen och då går den raka vägen till Amilia och sprutar ner henne. (klipp kommer senare idag).

Nu är två till smittade av bacillen i huset. Vad det innebär att nu Julia, Mergim och Amilia är smittade får vi nog veta tids nog. Vad tror du?

Middag och mera utelek på gården

February 26, 2020

Middag och mera utelek på gården

2020-02-27

Alex och Jasmine står för matlagningen ikväll. De bjuder på torsk eller lax, med sötpotatis strips, pasta eller potatis, och någon kallrörd sås till.

De blir lite byteshandel om fisksorterna när somliga föredrar lax och andra torsk. Sami berättar för bla Martin att han testade hoppbacken på gården och de bestämmer att de båda ska ut och testa den efter maten.

Alex kör den obligatoriska bordsbönen och alla hugger in.

Martin kör vilt och utan fruktan utför backen sen. Och han håller på att slå halvt ihjäl sig ser det ut som. Men det går bra, han slår sig lite på armen bara.

Julia öppnar arkivet och får konsekvens eller belöning!?

February 26, 2020

Julia öppnar arkivet och får konsekvens eller belöning!?

När det har gått en timme efter att Sami öppnar arkivskåpet är det Julia som är där och öppnar en låda. Hon läser "Du öppnade arkivskåpet och får därför en konsekvens".

Efter en stund kommer det in ett brev och där läser Amilia att "Julia öppnade arkivskåpet, och tittarna har valt att Amilia därför ska ge Julia en fotmassage".

De tittare som valde Amilia till detta trodde säkert att hon skulle bli sur och arg. Men istället går hon in i rollen med hull och hår. Och låtsas att hon har en egen salong.

Julia säger till Amilia att hon måste gjort detta förut, eftersom hon är jätteduktig på det. Hon tycker det är skönt. Trots att vattnet var aningens varmt från början. Lennie ansluter och ser också väldigt sugen ut på att få ett fotbad och fotmassage han med.

Men sen ångrar han sig. Resultat är Julia iallafall jättenöjd med.

Utelek i snön och hårblekning

February 26, 2020

Utelek i snön och hårblekning

Sami, Lennie och Mergim gör en hoppbacke ute på utegården, och ser ut att ha det riktigt kul. Tänk vad lite snö kan pigga upp på utegården även för "stora" pojkar.

Rätt vad det är så blinkar lampan i köket och alla ropar i kör BREV!

Sami öppnade arkivskåpet tidigare idag som dök upp i huset igen. Han får då reda på att han får en konsekvens.

Vi som har hängt med under eftermiddagen har sett på liven att tittarna kan gå in på appen och rösta om VEM som ska få sina ögonbryn blekta av Sami.

Valen stod mellan Antonia, Mergim eller Alex. Tittarna valde att Mergim ska få sina ögonbryn blekta.

Mergim vägrar att låta sina ögonbryn bli blekta men går med på att bleka sitt hår istället. Sagt och gjort, Sami sätter igång och smetar in blekning i håret på Mergim.

Men som den lite knasiga person Sami är så säger han att han kan bleka sina egna ögonbryn istället. Han går in på toaletten och börjar smeta in blekning både på ögonbrynen och i mustachen.

Mergims resultat återstår att se. Men Sami är nöjd med sin nya look.

Brev - Vi har en vinnare!

February 26, 2020

Brev - Vi har en vinnare!

Julia läser brevet.

I brevet står det att det skilde skilda 2 sekunder mellan första och andra plats.

 

LISA KOM TVÅA OCH VINNAREN ÄR... AMILIA

Därmed är Amilia säker i veckofinalen.

Amilia börjar gråta av lycka och många kramar henne. Amilia förklarar hur tävlingen funkade.

Lisa blir tysta och går iväg. 2 sekunder måste vara knäckande.

Lisa säger att de andra bara var glada och står där och firar högt och inte bryr sig om henne. Nu vet hon vilka som stödjer henne. Bara Victoria och Patzy är i rosa sovrummet med Lisa. De säger att nu kan "det gänget" rädda Anty så sitter Patzy och Lisa bara löst.

Mergim och Anty kommer in lite senare och säger att Lisa borde va stolt. Alex ger henne en kram och säger att han alltid kommer vara stolt över henne.

Immunitetstävling

February 26, 2020

Immunitetstävling

Då var tävlingen igång.

Antonia (Anty) är först ut, hon går med sina miniskidor till uppdragsrummet. Det hon säger så fort hon kommer in är NEJ! Hon ser stakmaskinen som Sami och Amilia använde.

Anty läser instruktionerna.

Regler för tävlingen:

Dagens tävling är skidskytte, man ska först staka 500 meter, sedan skjuta pil på 5 svarta mål på gården. För varje svart mål man missar måste man staka 100 meter extra. Missar man alla 5 svarta målen så får man därmed staka 500 meter extra. När man har kastat 5 pilar så tar man sig tillbaka till uppdragsrummet och stakar 500 meter till + ev straffmeter (alltså max 1000 meter till). Snabbast i mål vinner!

Anty säger direkt när hon satt igång att hon aldrig kommer orka det här.

"Jag hatar den här tävlingen" kommer ut från Antys mun X antal gånger. När hon väl är klar med de först 500 metrarna så går hon ut till gården. Hon missar första och andra pilen men prickade pil 3 och 4. Hon missar den sista. Knappt! Hon springer in igen och ska därmed åka 800 meter till. Hon gör det bak och fram och säger att hon inte orkar. Hon tar flera pausar. Tillslut är hon klar men det gick inte lätt för henne, inte heller snabbt!

Patrik "Patzy är näst ut, han ser ut som Pingu när han går med de små skidorna mot uppdragsrummet😂

Han läser också instruktionerna och sätter sedan igång. Han kör på i betydligt högre takt initialt än Anty men efter ca 150 meter så måste han lägga av. Det funkar inte med hans mage säger han. Synd då han hade sånt bra tempo, men förståeligt. Hälsan ska alltid komma först!

Tredje deltagaren i dagens immunitetstävling är Lisa. Hon joggar iväg till uppdragsrummet med miniskidorna och läser instruktionerna. samtidigt får vi tittare se på kameran att det börjat snöa rejält, detta måste vara en nackdel för Lisa, sikten är ju sämre 😉 Lisa kör igång efter att hon har läst igenom instruktionerna flera gånger. Big Brother får muntligt förklara för henne också. Tillslut kör hon igång. Lisa kör med en otrolig fart och styrka. Hon använder hela kroppen och synes vara mer effektiv i sitt stakande än Anty. Inga pausar tar hon och hon säger till sig själv att "jag orkar". Lisa tar sig ut till uppdragsgården och sätter 2 av 5 pilar. Hon har då precis som Anty 800 meter kvar att staka. Väl inne igen så sätter hon igång igen och jobbar. Om än i lite lugnare tempo, men ett jämt tempo ändock. Lisa är trött när hon är klar.

Sist ut är Amilia. Första tanken är att det ska bli kul att se hennes reaktion till kompisen - stakmaskinen. 😂Har hon en fördel här mån tro? Eller kommer stakmaskinen framkalla PTSD hos henne? I vilket fall.

Amilia tar sig till uppdragsrummet på sina små skidor och hon känns sammanbiten. Hon ser stakmaskinen och säger Neee... NAe, Nej, Naeee, nej... Hon läser instruktionerna och kontrollerar med Big Brother och sätter sedan igång. Hon säger innan hon startar att "man kan väl ändå säga att jag är ganska rutinerad i sammanhanget". Hon kör igång i en rasande fart men använder inte hela kroppen utan mest överkroppen. Efter ca 150 meter saktar hon ner lite. Men hon tar i och jobbar på. Amilia går lugnt ut på uppdragsrummet och säger "Fy satan" när hon ser pilarna. Det har snöat så mycket att Amilia verkar lite rädd för att ramla med skidorna. Hon sätter första, missar andra, tar tredje och fjärde men missar sista. Därmed 200 tilläggsmeter, sammanlagt 700 meter. Hon kommer alltså behöva staka minst för att komma i mål av alla deltagarna. Men hon jäktar inte genom huset. Hon kör igång i ett jämt tempo när hon kommer in igen.

Jag har inte tagit någon klocka så vet inte resultatet men detta måste var VÄLDIGT tight mellan Lisa och Amilia!

Vem kommer vinna? Det får vi se senare i dag!

Patzy är tillbaka från sjukhuset!

February 26, 2020

Patzy är tillbaka från sjukhuset!

Ungefär 13.48 kommer Patzy tillbaka från doktorn.

Han berättar att han har en infektion i kroppen. Han har infektion i örat, näsan och ska hålla sig från poolen och ära lugn kost.

Patzy berättar även att han ska vara med på tävlingen nu om immunitet

Tävling om 30 minuter

February 26, 2020

Tävling om 30 minuter

13:30 kommer brev. Glasman läser.

Anty, Lisa och Amilia ska tävla i dagens immunitetstävling.

Tjejerna ska hämta kläder i slussen och sedan gå till det rosa sovrummet, där ska de vara i 30 minuter innan tävlingen startar. Alla ska vara i det rosa sovrummet, inte bara de tävlande. De kommer tävla var för sig och tjejerna får ej tala om tävling innan resultatet kommer.

Tjejerna går till slussen och hittar vinterkläder och miniskidor.

Det ser ut som att tävlingen innehåller miniskidor.

Vem tror vi det kan passa? minuter

Patzy lämnar Big Brother akut till sjukhuset!

February 26, 2020

Patzy lämnar Big Brother akut till sjukhuset!

 

Torsdag förmiddag lämnade Patrik Patzy Svensson

Big Brother huset

Efter att de senaste dagarna haft kraftiga magsmärtor.

- Jag ska till akuten och kommer vara borta några timmar säger Patzy när övriga deltagarna samlas i sofforna.

På Torsdag morgon försvann Patrik in i Big Brother bikten.

Sedan sågs han lämna Big Brother huset i Farsta

Akut läkarvård.

- Tråkigt för Patzy så klart. Vi hoppas att han snart mår bättre och att det inte är något allvarligt säger pressansvarig på tv4.

Bedömer läkarna att Patrik behöver läkarvård över 24 timmar kommer han behöva avbryta sin medverkan i programmet.

Här kan vi önska honom lycka till!

Inom 24 timmar så vet vi

om han kommer tillbaka till BB eller ej! 🙂

Diskussionerna fortsätter & Patrik åker till akuten!

February 26, 2020

Diskussionerna fortsätter & Patrik åker till akuten!

 

Mergim och Lennie diskuterar ang patrik.

Ena stunden vill han tävla och ena stunden inte alls säger Mergim. Varför ska han hålla på och ändra sig.

Men det måste man väll få lov att göra säger Lennie,

Han har ju ont i magen. Patrik har varit inne i bikten och pratat med någon läkare och väntar nu besked.

De pratar om olika tävlingar som dom hoppas att få.

Lennie skulle vilja ha mat ätar tävlingar.

Mergim och Jasmine tar ett snack ute vid poolen.

Där dom diskuterar något litet små tjafs som hände mellan Julia och Mergim. Dom pratar om bacillen

som hade smittad Julia. Mergim tycker att Julia brukar skratta folk i ansiktet så fort dom tävlar och förlorar.

Patrik ropar in alla och vill ha samling i soffan.

Han berättar för alla att han kommer åka till akuten.

Men att han hoppas att få komma tillbaka.

Han skulle bara packa det viktigaste.

Alla kramar och önskar honom lycka till.

Lycka till Patzy ❤️

Brev 2.

February 26, 2020

Brev 2.

Antonia läser

Nu är de sportlov, ta på er era sportkläder och Julia dina sjukhuskläder. Hon får dock läsa brevet 2 gånger,

för första gången hade hon ingen mikrofon på sig.

Deltagarna springer runt i huset och gör sig iordning.

Julia och Sami badar i bubbelpoolen.

Ute snöar det. Det är rena rama sportlovet nu,

Eller kanske inte?!🤪

BREV om Immunitetstävling.

February 26, 2020

BREV om Immunitetstävling.

Alla ska samlas i sofforna.

Lennie läser upp.

Antonia Johnson, Amilia Stapelfeldt,

Patrik Svensson och Lisa Engh hänger löst

och kommer idag tävla i en immunitetstävling.

Den som vinner hänger säkert en vecka till i bb.

Denna tävling är viktig då en av er kommer

att lämna huset denna vecka.

Vem hoppas du vinner denna immunitetstävling??

God morgon huset!

February 26, 2020

God morgon huset!

BB har nu väckt huset!

Fast först upp va Alex som tog ett pass i gymmet,

där efter kom även Lennie in till gymmet.

En och en håller på och vaknar och håller på att stiga upp.

Sami och Glasman dukar fram frukost och fixar kaffe.

Snart frukost och sen invänta ett brev runt kl:10:00

Hoppas på en riktigt spännande Torsdag i huset idag.

Eller iaf att det händer något roligt.

Lite bilder på denna morgon.

Ha en härligt dag alla BB-fans!

Pratstund!

February 25, 2020

Pratstund!

Skit snack flöder runt i huset,

Olika diskussioner lite överallt i huset mellan alla möjliga.

Lite ifrån Lisa och Alex pratstund eller är det skitsnack här också? De sitter och pratar om någon hon

som inte kan hantera alkohol. Alex säger att man ska inte bli två personer när man dricker. Hon förstör för varandra och för sig själv. Lisa diskuterar om någon han,

Man kan inte hålla på så och skrika och kalla folk för hund.

Han skiter blanka fan i mig säger Lisa. Tex när han märker att jag är ledsen. Ärlighet varar längst så mycket skit snack över allt jag orkar inte detta säger Alex.

Det är klart dom kan ha känslor för varandra säger Lisa.

Håller Lisa och Alex på att tröttna på "gänget" tro?

Efter en stund i deras diskussion kallar bb in Alex

After Ski är igång!

February 25, 2020

After Ski är igång!

Vinnarna av dagen tävling är i CHAMMONIX och får bubbel och mat vid poolen. De skålar glatt.

Jasmine frågar Mergim om de ska prata sen. Mergim säger ja, de kan snacka.

Förlorarna är i ROMME och har fått mackor med ost och prickig korv samt varm choklad. De sitter i Annexet. De har dock massor av mackor. Lite mer spartanskt men de har ju Amilia så det kommer nog inte bli någon tystnad ändå 😉

Vad hade ni föredragit, lyx eller korvmackor?

Brev - dags för After Ski!

February 25, 2020

Brev - dags för After Ski!

Julia & Jamine håller på att sminka sig inför After Ski, de målar så de ser solbrända ut men som de haft solbrillor. De ser rätt så roliga ut. Precis som någon som glömt ta på sig solkräm

Det kommer brev och Glasman ska läsa.

Glasman läser att snart är det dags för After-Ski. Deltagarna ska gå in i sovrummen och stänga dörrarna. När de hör en koskälla så får de komma ut. Då ska Anti, Amilia, Patzy och Lisa ska gå till Annexet och de andra till poolrummet.

Så nu fixar deltagarna till det sista inför festligheterna! men bur ska Mergim klara sig utan både Anty och Amilia i kväll då de är bjudna på olika After Ski? Kommer det bli mer drama!?

Familjemöte

February 25, 2020

Familjemöte

Efter bråket tidigare i dag så är det flera i huset som inte mår bra.

Alex kommer in i rosa sovrummet och säger till Mergim, Amilia, Anty m.fl. att några av de andra mår dåligt och vill ha familjemöte. De avfärdar det och Mergim säger att han kommer gå igång igen.

En efter en går alla till soffan för att ha möte. Blir detta spännande

Två punkter står på agendan. Alex är borgmästare och har därmed klubban (som är en sugpropp)

  1. Disciplin respekt

  2. Maten

Glasman pratar om disciplin. han påminner alla om att de tidigare bestämt att när det är konflikt så går man därifrån, inte lägga sig i och inga personangrepp. Han säger att det inte är acceptabelt.

Jasmine tycker inte hot är okej. Mergim skrattar till när hon säger det. Mergim är väldigt passiv aggressiv. jasmine reagerar och det blåser upp lite igen.

Alex är medlare och vill inte diskutera sak utan allmänt i gruppforumet. Julia tycker inte man ler eller skattar någon i ansiktet när det är i en konflikt, hon pekar ut Mergin utan att säga namn. Vilket stämmer, han visar inte respekt och verkar inte lyssna på vad som sägs. Mergim håller tyst och har inget att säga. Lisa poängterar skällsord och personliga påhopp måste bort. Ingen ska känna sig kränkt säger Alex.

Maten diskuteras också, hur ska de göra med maten i dag. De ska ju ha Afterski. De bestämmer sig för att äta rester i kväll.

Mötet avslutas och deltagarna börjar göra sig iordning för AfterSki

Nu smäller det!

February 25, 2020

Nu smäller det!

Brev kommer helt plötsligt. Alla samlas i soffan och Julia läser. Deltagarna ska sitta lagvis.

Lag rosa och lag gul sitter säkert

Lag turkos hänger löst.

Deltagarna ska flytta bilderna på kylskåpet.

Lag Rosa och Lag Gul ska på afterski på en resort.

När deltagarna ska flytta på bilderna på kylskåpet så blir Julia och Mergim osams.

Mergim säger att Julia borde vara glad för att hon blivit räddad. Mergim säger att Julia inte förtjänar det. Julia blir arg och Jasmine säger till Julia att ignorera Mergim och då blir Julia märkbart irriterad på Jasmine för att hon känner att hon inte får känna sina känslor. Sen blir Lisa ledsen.

Sedan försöker Julia förklara vad som skedde mellan henne och Mergim för Glasman och Sami. Då kommer Mergim och konfronterar Julia och säger att hon inte ska berätta vad som skedde för de andra. Han är oresonlig och Jasmine säger då till. Mergim säger då till Jasmine: "håll käften på dig, du borde åkt ut första dagen". De skriker högt på varandra. Jasmine blir märkbart påverkad.

Känslor delux.

Spekulationer och lunch

February 25, 2020

Spekulationer och lunch

Deltagarna har nu ätit lunch, de behövde energi efter issmältar-tävlingen som tog musten ur några av deltagarna.

Lisa är lite känsligt efter förlusten och gråter. Hon vill inte att någon ska tro att hon tycker synd om sig själv.

Alex säger tyst till Lisa att han inte förstår hur inte Mergim la sig i tävlingen, han kunde ju ha räddat alla.

Anty tror att Lisa eller Patzy åker om någon av de inte sitter säkert på måndag. De spekulerar om det kommer fler tävlingar då de kan vinna immunitet.

Amilia tror att Anty kommer bli räddad om tittarna har makten, och att det blir som med Glasman förra veckan.

Mergim, Amilia och Julia är ganska säkra på att de skulle åka om de inte sitter säkert.

Mergim är säker på att massor av folk stör sig på honom.

Då Patzy har mått lite dåligt och har haft ont i magen så pratar Amilia , Mergim och Julia om att Patzy kanske ska dra. Amilia är orolig om han drar och Anty får immunitet av tittarna, att hon får sitta mot Lisa på måndag.

Hon pratar med Lisa om det och de är minst sagt oroliga

Brev - Dags för tävling!

February 25, 2020

Brev - Dags för tävling!

Lagtävling, 3 deltagare från varje lag ska gå till uppdragsrummet. (understrukna från varje lag deltog i tävlingen)

Lag Rosa: Jasmine, Alex, Glasman, Lennie

Lag Turkos: Anty, Amilia, Patzy, Lisa

Lag Gul: Sami, Martin, Mergim, Victoria, Julia

Big Brother säger - uppdragsrummet är öppet. När de kommer in ser de 3 stora isblock. Deltagarna ska smälta 1 liter vatten från isblocket, de två lag som lyckas först vinner och sitter säkert. 1 liter vatten, dvs. 1000gram vatten ska utvinnas från isblocken.

Friktion och kroppsvärme är nyckeln till vatten.

Deltagarna använder rumpan, munnen, andedräkt, händerna.. ja, allt.

Turkosa laget ligger på isblocket.. alla 3 😂 samtidigt!

Martin i det gula laget försöker bita sönder isblocket.

Det är svårt att se vem som leder under tävlingen och när deltagarna kollar på vågen så verkar inte alla förstå hur en våg funkar.

Om någon skulle sätta på liven och bara lyssna, eller se vissa positioner så skulle det vara mycket suspekt, många ljud som vanligtvis hörs från njutning i sovrummet ljuder högt 😂 Många stön och JA!!! JA!!! hörs 😂

Efter att lagen har kontrollerat vikten flertalet gånger så är det tillslut det rosa laget först med att lyckas med bedriften att smälta 1000gram/1 liter vatten. Någon minut därefter är det gula laget klar.

Därmed hänger det turkosa laget löst!

De som hänger löst är: Anty, Amilia, Patzy och Lisa!

Lagtävling!

February 25, 2020

Lagtävling!

Deltagarna har delats upp i 3 lag - rosa, turkos (ser mer ut som blå) och gul. Förlorande lag i dagens tävling hänger löst.

Lag Rosa: Jasmine, Alex, Glasman, Lennie

Lag Turkos: Anty, Amilia, Patzy, Lisa

Lag Gul: Sami, Martin, Mergim, Victoria, Julia

Vad det blir för tävling vet vi inte än.

Anty & Amilia försöker övertyga Mergim att med flit förlora tävlingen så hans lag hänger löst. För de andra två lagen kanske senare då kan rädda honom. Men om hans lag vinner är det mindre chans att alla i rosa sovrummet klarar sig vid nästa utröstning på måndag. Mergim verkar inte vilja förlora och "skydda" sina kompisar.

Vad tycker ni om strategin?

Slutspurten i Vasaloppet

February 25, 2020

Slutspurten i Vasaloppet

Nästan på utsatt tid är det dags för slutspurten i Vasaloppet och Amilia har en stor hejarklack med sig in i rummet. De tjoar och hejar på för fulla muggar så att hon ska orka köra på max in i mål.

Sami´s hejarklack är något mindre men det står där och stöttar iallafall, något mindre högljudda. Han drar längre drag än Amilia men räcker det ända in i mål är frågan.

Båda har slarvat med kläderna så de tror att det kan bli avdrag för sånt. Men de har kämpa på bra husets Vasaloppsåkare. Och när det äntligen är färdigt är båda riktigt lättade båda två.

Det rosa rummet fortsätter att planera inne sitt rum hur de ska välja lag för att de ska vinna.

Gillar vi sånt här packtande eller ej?

Frukost och strategisnack

February 25, 2020

Frukost och strategisnack

När Amilia och Sami är klar med Vasaloppet för morgonen så är det åter tillbaka in i huset. Glasman och Alex börjar göra frukost till hela gänget. Alex gör en speciell omelett a´la Kongo, med hackad lök, Kalkon, vitlök och diverse kryddor i. Glasman kokar några ägg istället till de som hellre vill ha det.

Sami som just kört uppdrag sitter och smäller i sig limpmackor för glatta livet. Han säger att storebror har "förstört" hans kosthållning och tvingar honom att äta "mat" istället för hans vanliga kost, som består mestadels av godis.

Amilia och Antonia pratar om hur de kommer att gå till när man vinner. Vilka lag man får välja och vem som ska vara med vem för att det ska bli ultimat utdelning för det rosa rummet. Väldigt strategiskt. Och vi som är trogna Big brother fans undrar varför deltagarna denna säsong får pakta och planera så mycket.

Stackars Julia är sjuk även denna dag, och får bära runt på sin droppstång och vita rock. Glasman skojar om att de snart kommer att få gå runt i vita sjukhuskläder allihopa, som de psykfall de är allihopa.

Patzy mår inte heller något vidare idag. Han har fortfarande ont i magen

Upp och hoppa, Morgon-Vasa

February 25, 2020

Upp och hoppa, Morgon-Vasa

Redan kvart i 9 på morgonen ljuder koskällan i huset och Sami och Amilia måste genast rusa upp och in i uppdragsrummet för att staka sig en bit närmare målet.

De får med sig ett helt gäng från huset som hejar på de för fullt. Men somliga väljer att ligga kvar i sängen istället.

Here we go again...

February 25, 2020

Here we go again...

Stackars Amilia och Sami får inte vila långa pauser mellan varven som de måste springa in i uppdragsrummet för att staka sig till mål i Big Brothers egna Vasalopp.

De hinner knappt tillbaka in i huset och vila en stund innan de låter i koskällorna igen från uppdragsrummet. Den här gången får du kämpa superlänge, och håller på att ge upp båda två.

Det märks att det börjar bli riktigt tungt för de båda och de säger att de värker i hela kroppen båda två. Storebror är extra elak den här gången och de står säkert 10 min en kvart, till slut släpper båda handtaget och ger upp.

Väl inne i huset igen så är båda riktigt less på detta nu. Och vill bara gå och lägga sig och sova för natten.

Amilia ber en bön till den stora guden Big Brother om att få gå och lägga sig och sova. Vi får se om det hjälper.

Bubbelpoolen och Tävling

February 25, 2020

Bubbelpoolen och Tävling

Amilia och Sami är helt slut av allt slavande i tid och otid i uppdragsrummet. De vann ju tittar omröstningen att få köra Vasaloppet.

Glasman, Julia och Martin bestämmer sig för att bara i bubbelpoolen och det vill Sami också göra. Amilia som gnällt hela dagen om hur äcklig hon är och luktar svett vill duscha. Så de bestämmer att de ska få tvätta av sig båda två. En sorts "vapenvila". Det är ju trots allt en tävling dom emellan.

Givetvis är storebror så ondskefull att koskällan ljuder precis när Amilia står i duschen och Sami njuter som bäst i bubbelpoolen. De funderar först på att skita i att springa till uppdragsrummet. Men sen tar de ändå på sig kläderna de måste ha under uppdraget.

Det är inte det lättaste eftersom de båda har blöta badkläder på sig. Sami tar dock av sig badbyxorna och sätter på sig långkalsongerna ändå på sina blöta ben.

Amilia är jättearg på storebror som inte ens kunde unna henna att få duscha i några få ynka minuter.

De gör trots allt uppdraget. Och sen återgår de till sin tidigare aktivitet. Sami hoppar ner i bubbelpoolen och Amilia tar av sig sina blöta badkläder och fortsätter med sina bestyr.

De rosa rummet bestämmer sig för att bada i poolen.

Middagen är serverad!

February 25, 2020

Middagen är serverad!

Äntligen får deltagarna äta riktigt mat. Hela dagen under uppdraget har de bara haft tillgång till Blåbärssoppa, bröd och ost. Ja och vatten så klart. Många har klagat över hur dåligt de mår av att inte ha något ordentligt att äta. Så till slut säger storebror till att Slussen är öppen.

Där inne har de fått in påfyllning med mat. Och de bestämmer sig för att göra i ordning middag.

Det blir pasta till gänget. Och med alla olika specialkost blir det pasta med lite olika såser till beroende på vad man tål eller inte tål.

Folk har slutat att vänta på Borgmästare Alex numera obligatoriska bordsbön. Och hugger in på maten så fort de satt sig.

Patzy som blivit sminkad i sömnen sover vidare, han har ont i magen. Även Mergim sover, på grund av magont. så de bestämmer att de gör matlåda åt de båda.

Några sitter kvar runt bordet och de kommer in på samtalet "Golden shower". Alex undrar vad det är och de förklarar. Han tycker det är nasty och säger att han aldrig skulle hålla på med sånt. Sen spårar de iväg och de kommer in på alla möjliga olika "showers" man kan tänkas föredra istället.

Om du inte heller vet vad en golden shower är, så föreslår jag att du kollar upp det på Google.

Sminkning av en sovandes Patzy!

February 24, 2020

Sminkning av en sovandes Patzy!

Victoria är en busig tjej, hon har tagit tillfället i akt när Patzy ligger och sover som en stock på soffan och sminka honom. Ögonbryn, contour, (å vilka käkben han kommer få 😉), läppstift

Lisa tycker ögonbrynen blev jädrigt snygga.

Victoria säger till Lisa att hon ska fixa ansiktsbehandling på henne sen och Lisa säger att hon blir så glad att hon nästan gråter.

Sami säger att om han var Patzy så hade han lämnat Big Brother för länge sedan, han känner att folk gör narr över hans dialekt och sminkar honom när han sover, han tycker det är lite mobbing men han har pratat med Patzy om det och Patzy har inga problem med det säger Sami.

Tror vi Patzy är vaken och bara låtsas eller är det möjligt att man kan sova under kaoset som är i huset och när någon petar honom i ansiktet?

Vasaloppet tar aldrig slut

February 24, 2020

Vasaloppet tar aldrig slut

Amilia och Sami får inte mycket vila mellan stationerna.

Återigen är det Vasalopp.

De kommer ha så ont i kroppen i morgon, hoppas de stretchar stakarmusklerna rejält.

Julia hjälper Sami och stretcha lite efter den senaste stakningsrundan. Julia är verkligen bredvid Samis sida i detta trots att hon ska vila då hon blivit angripen av Bacillen. Julia försöker även peppa Sami så att Sami vinner och då sitter säkert

Sami och Julia diskuterar vad som kommer hända resten av veckan, de spekulerar friskt om det kan komma en doktor som kan trädda Julia.

Sami ber om ytterligare en semla och får en av Glasman. Ni vet.. det är viktigt med energi för att orka

Påfyllning av mat och vem leder egentligen Vasaloppet???

February 24, 2020

Påfyllning av mat och vem leder egentligen Vasaloppet???

Blåbärssoppa i all sin ära men nu har deltagarna fått påfyllning av mat så de kan göra en rejäl sportlovsmiddag. Det är massor av mat och deltagarna skriker högt av lycka.

I samma veva så ljuder hornet igen och Sami och Amilia fortsätter sin tripp mot Mora.

Jasmine hjälper Sami att dra upp byxorna när han stakar, byxorna kommer farligt långt ner 😉

Det är mestadels team rainbow (Julia, Jasmine och Glasman) som hejar på Sami, som också är en deltagare i team rainbow. De andra hejar på Amilia och kör hejar-ramsa till henne.

Men i ärlighetens namn (och om fysikens lagar stämmer) så känns det som att Sami slår Amilia med hästlängder i denna tävling.

Men Amilia har en annan uppfattning, hon tror själv hon leder och tycker att Sami borde ge upp då han kom efter en gång, ungefär en minut.

Vad tror ni? Vem leder?

Semlor med MANDELmassa - Lisa får fel semla

February 24, 2020

Semlor med MANDELmassa - Lisa får fel semla

Amilia är utslagen i soffan, hon har efterfrågat protein, kött - gärna kyckling. Hon tror hon har insulinkänningar.

Julia ligger också i soffan. Hon smittades ju tidigare av Bacillen och hon har dropp. Stackare!.

Lennie bakar glutenfritt

Alex och Anty verkar komma närmre varandra och tar på varandra lite mer än vad de gjort förut.

Big Brother säger helt plötsligt till Alex att han ska gå till slussen.

Där är Semlor!

Alex blir lite sur då det inte verkar vara laktosfritt och glutenfritt. Han tycker det är respektlöst, att han måste se andra äta när inte han kan.

Lisa fick en speciell semla. Troligtvis för hon är allergisk mot nötter (ni vet - MANDELmassa). Men det är ändock mandel i semlan. Lisa äter och märker det.

Victoria, Patzy och Lennie konstaterar att det är mandelmassa i. Det är livsfarligt. Lisa freakar ut - såklart. Hon får så småningom gå till bikten, de säger där att det skulle vara vaniljkräm men deltagarna konstaterar att det inte stämmer. Patzy är irriterad som tusan.

Semmel-överraskningen blev ingen positiv överraskning dessvärre för större delen av huse

Bacillen har kommit till BB-Huset!

February 24, 2020

Bacillen har kommit till BB-Huset!

Bacillen visade sig utanför en dörr intill köket/vardagsrummet och den försvann fort.

Han inte ens ta kort på den.

Den va grön och stor, kanske läskig för visa.

Iaf för deltagarna, dom sprang iväg och samlades

runt om soffan. De diskuterar om de ska ta honom eller

hålla sig undan honom. Ingen vet. Vad skulle du göra?

Mitt i allt så va det dags för träning igen.

Bra jobbat Sami o Amilia. Än är dock inte tävlingen slut,

Då den kommer pågå 24h.

Efter detta tävlings pass så fick både Sami och Amilia massage i armar och händer och ben. Från deras lag eller gäng eller grupp, vad man nu ska kalla det.

Visst är det tråkigt med gäng/grupper?

Husmöte om gårdagen och start på tävlingen..

February 24, 2020

Husmöte om gårdagen och start på tävlingen..

Alla samlas i soffan Alex förklarar mötet öppnat! Han frågar om alla är nöjda med gårdagen? De tycker att den var bra allihopa. Han tar upp gårdagens fördelning av alkohol. Fungerade den? De flesta tyckte det fungerat bra men att man kanske ska tänka på hur mycket alkohol man tål så de som blir fullast kanske inte ska ha så mycket.

Vidare tas kiss i poolen upp. Julia känner sig träffad. Det var ju bara några droppar! Då kommer det fram att hon nog har kissat i poolen många gånger. Lisa berättar det. Julia säger att hon bara drev med Lisa.
Ska vi tro på det? 😉

Alex avslutar mötet.

Koskällan hörs plötsligt och alla rusar in i uppdragsrummet! Amilia och Sami börjar stava medans de andra hejar på dem. Sami frågar efter blåbärsoppa efter en minut. De ser redan trötta ut. Amilia tar små stavtag medans Sami tar långa.

De andra försöker pusha på dem och instruerar dem hur de ska göra. Åskådarna står fläktar deltagarna med sin halsdukar. Alla gapar, och tjoar. Koskällan ljuder igen och tävlingen är över, för tillfället.

Efter tävlingen vill Sami ha en cigg, direkt och går ut med Julia som tycker att han är helt grym! Det är det värsta Sami varit med om! 😂

Slapp i soffan och Breeeev!

February 24, 2020

Slapp i soffan och Breeeev!

Sami slappar i sin lilla hörna, där han även får råd och tips av Julia hur han ska fortsätta sin tävling.Han sa åt Julia att han ville ha en powernap. Så nu ligger han och vilar.

Amilia sitter i köksbordet och spelar musik i sitt eget huvet

och spelar piano på en handduk.

Vilken vila är den bästa tro?🙂 Powernap eller musik?🙂

Resten av deltagarna har samlats i sofforna, några ligger, några sitter och mitt i detta ligger Patrik och sover.

Breeeev!

Victoria läser.

Hej och hopp akta er för bacillerna.

Nu kan influensan komma och ni kan bli smittade.

Vad tror ni händer nu? 🤪

Vasaloppet fortsätter

February 24, 2020

Vasaloppet fortsätter

För femtioelfte gången i dag så ljuder hornet. Sami och Amilia ska fortsätta Big Brothers Vasalopp.

Amilia springer dit och är snabbt igång med sina små men snabba stavtag. Sami är lite segare att komma dit (han var ute och rökte), men tar stora fina stavtag så fort han sätter igång. De andra kämpar på och skriker högt och Amilia verkar ha största hejarklacken. Anty och Alex har en ugnsplåt som de använder som fläkt för Amilia.

När hornet ljuder igen så går deltagarna ut ur uppdraget.

Anty gör nudlar till Amilia, så hon orkar köra nästa strecka av Vasaloppet. Samtidigt försöker Alex pussa henne på kinden och flirtar med henne. Det blev inge protein för Amilia men nu kanske hon slutar klaga på hunger ändå. Hon tycker det smakar bra men ifrågasätter hur många kalorier det är i. Man kan undra hur bra de är på näringslära där inne...

Anty går bort och pratar med Mergim och Lisa och Mergim överfaller Anty med kramar och gos.

Sportlovsvecka!

February 24, 2020

Sportlovsvecka!

Deltagarna har vaknat och ätit frukost. De är lite lite småsega efter gårdagen.

Brev!

God morgon allihopa!
Det är sportlovs-vecka! Blåbärs-soppa och prickigkorv-macka väntar! I slussen väntar er kläder!

Alla springer dit och hämtar sina kläder. Detta blir jäkligt intressant! tycker dom.
Där ligger underställ i olika färger plus olika mössor. Där fanns även pjäxor och långskidor. De skyndar sig att ta på sina kläder.

Sen sitter de och pratar om dagens tävling. Är det i grupp eller individuellt?

Ytterligare ett Brev!

De samlas i soffan och Martin läser:

Tävlingen går ut på att de ska tävla om att åka vasaloppet från Sälen till Mora. Tävlingen varar i 24 timmar. När ko-skällan ljuder i huset ska de in uppdragsrummet. Där finns en stav-maskin som deltagarna ska använda. De som inte deltar ska heja på dem som tävlar och förse dem med blåbärsoppa. Tävlingen börjar om en timma!

Alex Anty har deeptalk...

February 24, 2020

Alex + Anty har deeptalk...

Alex och Anty sitter och pratar i poolrummet. Alex fiskar efter svar. Är dörren öppen eller stängd?

Han tycker att hon borde tänka på Mergims känslor. Han är mer förtjust än vad hon vet om.
Anty: -Är det verkligen säkert?? Nä det är inte så. Men jag skulle dö för honom! -Tänk på honom och hans känslor! säger Alex. Anty sitter bara och småler mot honom.

Lisa kommer in i samtalet och säger att visst har Mergim känslor för henne. Det syns klart och och tydligt att han har det när han ser Anty med Alex blir han jättestörd på det. Sen följer en diskussion om varför hon inte sovit med Alex ännu. -Det beror på att alla hetsar hela tiden. Säger Anty. Lisa säger att hon ska sluta med det!

Anty tycker att alla borde se att hon tycker att Alex är skitsnygg och inte kan hålla fingrarna borta... Diskussionen fortsätter.....

Vad kommer hända framöver...? Triangeldrama?

Nu kom det mera öl och cider!

Alkohol-brist!?

February 24, 2020

Alkohol-brist!?

De har musik i huset och Jasmin vill ha höjd volym. Just nu råder " drick så mycket alkohol du kan på så kortast tid du kan" De har verkligen haft alkoholbrist i huset och är som svampar hela högen!

Jasmin och Martin är i sovrummet och pussas och skrattar. De pratar om Viktoria. Hon verkar chill med skinn på näsan fast hon bara är 22 år. Jasmin säger att hon är en Rookie och blinkar.. -Du vet hur sarkastisk jag kan vara.. I köket spelas ping-pong spelet, Lennie och Viktoria mot Anty och Mergim och de sistnämnda vinner, igen!

Amilia har grabbat tag i Martin och diskuterar sov-byte. -Du har sovit fyra ggr i det rosa rummet och resterande i det gula. Klart alla funderar på var du står Martin! Han säger att klickat bäst med Glasman, Jasmin naturligtvis, Sami och så du Amilia naturligtvis.. Jag litar på dig Amilia.. Säger han.
Men kan han verkligen lita på henne?

Nu blir det mer Alkohol! 😉

Glitterdräkten åker på!

February 23, 2020

Glitterdräkten åker på!

Patzy är lycklig! Nu får han äntligen få på sig sin glitterdräkten på de andras kommando! Lisa och Jasmin hjälper honom krångla på sig dräkten! Han är för fet för dräkten tycker han. Han är superstressad för att det är en ny deltagare här. Så var dräkten på!

Patzy vill ha mer bubbel.. Han är nära paniken. Var ska han ha micken? Han ber Jasmin hämta mer alkohol. Patzy är nog lite små-chockad över att de båda är kvar! Han går ut till de andra och ställer sig i köket och säger Välkommen till oss Viktoria! ❤

Livesändningen 24 mars​

February 23, 2020

Livesändningen 24 mars

Vinjetten rullar

Varmt välkomna till Big brother Sveriges veckofinal säger Malin. vid min sida har jag Moa som vanligt.

Vi har även fina gäster med oss ikväll. Anis Don Demina och Henrik
Jag är så glad att ha er här vi ska fördjupa i relationerna i huset.

Malin säger Hallå huset för första gången ikväll.

Malin: Martin första veckan avklarad. Hur har du haft det. Bra säger Martin de är snälla mot mig.

Malin: Julia hur går det med sömnen. Vad tycker du om att dina kompisar städar vid fel tillfälle. Hon bara skrattar och svarar att det är väl ok.

Malin: Patsy hur var det med kedjorna undrar hon. Han svarar det var jobbigt. Lite drama bara det ska vara lite så jag är drama Queen säger han.

Åter i studion och Malin säger. Temat har varit att lära känna varandra. Och här kommer lite höjdpunkter från veckan som gått säger Malin och ett klipp visas från veckans tävlingar, och lite annat bus som föregått i veckan.

En helt vanlig vecka säger Malin och frågar Anis som tagit plats vid bordet, vad han tycker. Han säger att han var en av de som skulle prov bo där men att han höll i fyra timmar sen orkade han inte längre utan ringde sin manager, och sa att han ville ut. Man gör bort sig och är så orolig för att alla ska se säger han om kamerorna i huset. Man blir nojig.

Vi hejar på dig i Melodifestivalen säger Malin och du har en kanal på Youtube. Du ska få se några klipp och sen tycka och tänka om deltagarna. Vi börjar med Sami

Ett ihop klipp av Sami visas på skärmen.

Anis: Vad äter de där inne säger han. Han är väldigt egen och han har sett honom tidigare säger han och han är jäkligt underhållande. Han gör sig inte till utan är bara sig själv 100 procent. Han är bäst och bryr sig inte om kameror eller något han är bara sig själv och är den dåre han är. Han skulle aldrig i sitt liv vilja bo ihop med honom eller ens vara instängd där.

På tal om galen ska vi se på nästa klipp här kommer Amilia.

Klippet rullar på Amilia.

Anis: Hon pratar bara med sig själv i slutet. Hade jag varit där inne hade hon fått komma till skott. Han reagerade på hennes intro och trodde att hon kommer vara den som tjafsar där inne. Han skulle inte orkat ha en konversation med henne hon har långa conversations som att någon är där. Men jag skulle inte orkat.

En kille till vi ska titta på är Mergim säger Malin och klipp rullas på Mergim.

Anis: Varför tycker folk att han har kort stubin. Det som händer där är praktexempel på vad som går snett. Det finns ost det finns oliver, härmar Anis. EN primadonnaaura har han säger Anis. Han trodde inte att han skulle vara sådan. Men han tror det är sådant som händer att huset kan göra vem som helst galen. Det ser ut som han ska brista när som helst. Han kanske ska åka hem snart säger Anis.

Tusen tack för att du kom hit Anis. Efter pausen kommer Henrik Fexeus och ska analysera gruppen. Vad händer när man sätter in folk så där i ett hus.

Reklampaus

Välkomna tillbaka det är spännande här ikväll och om en liten stund kan ni påverka deras öde. Vi tar det från början rosa laget förlorade och hängde löst. Sen hade de en immunitetstävling och Mergim vann. Moa säger att det var oväntat. Hon ömmade för Mergim tidigare men nu ömmar hon inte längre för honom och gör avbön.

Mergim satt säkert efter tävlingen och vi fick rösta. Då valde vi att rädda Glasman. Moa säger att det inte var oväntat Sami är en stor favorit och därför räddade de Glasman för hans skull.

Resten av huset skulle rädda 2 personer bland fyra. De räddade Patsy och Lisa. De blev fel för Glasman och hans gäng. För de fick inte någon av sina räddade.

Dessa två hänger löst, Patzy och Jasmine. Vinnare av stegräknartävlingen får välja vilken av dessa två som hänger löst som får stanna kvar. Tittarna ska rösta på den som förlorar om den ska få stanna eller lämna huset.

Hallå huset säger Malin. Hur har ni det. Jasmine du hänger löst hur känns det. Det känns säger hon. Nu har jag vant mig vid att hänga löst så det är ok. Patsy hur mår du det är lugnt nerverna är ok.

Ni tävlade om en tävling som kan rädda Jasmine eller Patzy. Ni fick stegräknare och samla på er så många steg som möjligt. Vill ni se hur det såg ut. Näe säger gänget. Malin säger här får ni se hur det såg ut under tävlingens gång. Klipp visas på de olika stilarna mm.

Deltagarna skrattar och kommenterar i soffan.

Vinnare blev Mergim med flest steg.

Mergin vad händer säger Malin! Grattis du vinner igen. Brukar du vara duktig på sånt här. Jag visste inte vad det var säger han angående frågan av stegräknare. Kommer detta vara din taktik att tävla dig till final undrar Malin. Och han svara, kanske.

Julia hur känns det att falla på målsnöret, jag är förbannad svarar Julia men tar det med honom sen. Martin tyckte det var ok. Lennie säger det var sjukt jobbigt.

Mergim du har vunnit för andra veckan i rad vilket betyder du är ny Borgmästare i huset…haha skojar bara säger Malin. Och Alex reagerar lika så resten av gruppen med skratt.

Du Mergim kan välja en av Jasmine eller Patzy som du kan rädda kvar. Men du måste lämna svaret NU utan betänketid.

Mergim svarar: Den jag räddar idag är Patzy då jag känner att han sprider mycket energi i huset och det kommer kännas tomt utan honom. Jasmine är härlig med jag räddade henne föra veckan men jag behöver en Patsy i huset.

Patzy blir rörd och säger att det känns jättebra. Han vill detta med hela sitt hjärta.

Jasmine säger att det går bra hon kommer inte blir sur etc. Hon kan äta kebabpizza om hon åker ut. Hon säger att hon kommer sakna Glasman, Julia, Sami. Efter ett tag säger hon även Martin.

Vi får se eftersnack lite i huset. Hon kramar om Mergim och säger att det är lugnt inga hard feelings. Han tror att hon kommer få stanna säger han. Hon kramar om alla och grattar Patzy till att han får stanna.

Tittarna kommer nu att få rösta om Jasmine ska få vara kvar eller lämna huset säger Malin.

Nu ligger makten hos er tittare. Ni har 15 min på er att rösta för om hon ska vara kvar eller åka. In i appen och rösta, skynda er.

Efter reklampausen så kommer Henrik Fexeus och pratar med oss.

Reklampaus

Detta är Big Brother Sveriges veckofinal se till att rösta då Jasmine hänger löst in och rösta än finns tid kvar. Vi har flott främmande ikväll Henrik Fexeus.

Big Brother är det ultimata experimentet säger Malin. Och Henrik svarar att ja det är en speciell tillvaro att bli instängd så där. Ni stökar till det lite för att det ska bli extra stökigt med att ta in nya och ta ut andra folk. Gruppdynamiken ställer till det så fort det kommer in någon.

Vi tittar på flockbeteendet först.

Klipp visas på hur gruppen fungerar i flock.

Lite barnsligt i slutet fnissar Malin. Hon säger att de bott ihop i knappt 2 veckor är så fysiska redan efter så kort tid. Han säger att det är primaternas sätt att handskas i grupp. Nu är de en liten grupp igen och i en kontext som de inte kan lita på och då har de varandra bara och då blir det så fortare.

De går så fort tycker Malin. Men de är så extremt där inne säger Henrik och det blir så speciellt. Han berättar att han var med i ett bakprogram på tv och det blev helt konstigt efter ett tag. Man blev irriterad etc för ingenting.

De kommer in på en scen där Lisa biter sig i läppen. Man biter sig i läppen är ett sätt att reglera stresshormonen med tanke på hur Lisa betedde sig när de fick veta att Glasman fick vara kvar. Martin dunkar sig i väggen med huvudet. Det här är bara några dagar sen han kom in och försöker prestera för kamerorna tror han och inget annat. Pga att han var fastkedjad med Julia.

Apropå kärlek. Vi ska kika lite närmare på Jasmine och Martin och se vad du tänker säger Malin

Klipp visas av de båda.

Ja jag tycker det är gulligt säger Malin. Henrik säger: jag tror på kärleken men även om det i det här sammanhanget inte kan överleva. Jasmine tar initiativet och första taget hela tiden. Hon gör som man gör när man är intresserad. Av någon. Det är de klassiska tecken på att hon vill bli sedd. Det är hon som tar initiativet hela tiden. Han dricker öl bara. Henrik tror att det kan bli lite hjärtekross och man ska nog inte gå in på det för mycket. Han tycker känslan ser lite delade ut. Henrik säger att Martin inte ser så intresserad ut.

Anis tror att han kommer krossa hennes hjärta.

Moa säger att Jasmine tittar in i kameran hela tiden och gör detta av taktikskäl.

De tror att Martin gör detta av taktiska skäl. Han kommer själv och ska bli en del i gänget och försöker på detta sätt att komma in i gruppen på sitt sätt. Det är hans taktik.

Hallå huset säger Malin igen. Vet att det är spänt och har nerverna utanpå. Hur har ni det. Amilia är någon boss eller chef, ledare.

Amilia svarar: En eller flera gör anspråk på den rollen . Glasman, Anty, Amilia, säger hon.

Sami finns det chans till romans. Ja det tror jag nog, ikväll blir det Patzy och Martin. Förmodligen Patsy och Martin imorgon med tror Sami. Skojar om det som sades innan.

Anty och Lenni goose säger hon. Mergim vem skulle du säga har kortat stubin i huset. Fan säger han och skrattar. Jaaa ja det måste vara jag då… Det är du säger Malin lite ironiskt. Ja du kanske har rätt säger han och de skrattar.

Jasmine hur känns det. Nervöst men det är ok svarar Jasmine.

Nästa gång har jag besked till dig säger hon.

NU är röstningen avslutat nu ska vi sammanställa och se vad som händer. Ni får veta det efter pausen.

Reklampaus

Åter i studion och Malin säger att nu är det allvar och vänder sig in till huset.

Hon ber Jasmine att säga hejdå till sina kompisar och bege sig in i uppdragsrummet. Hon har 1 min på sig att säga hejdå till alla och hon blir ledsen och säger att hon älskar de alla.

Väl inne i uppdragsrummet står en stol på golvet där hon får sätta sig. Hon är märkbart nervös.

Skulle jag sitta eller stå frågar hon. Inget svar.

Tillbaka till studion Malin säger det är mycket känslor och hon får vänta där en stund. Innan hon får svar ska vi hälsa en ny deltagare välkommen. Vem är Victoria. Hon berättar om vem hon är. Och Malin undrar hur det känns. Hon säger det känns oklart och förstår inte vad hon gett sig in på säger hon. Malin undrar om hon sett något. Hon svarar jag och får sen frågan vad hon tycker om deltagarna. Hon säger att det pendlar och ett tag kan hon tycka någon är rolig men sen undrar hon vad de håller på med.

De vet inte om att du ska komma in. De går mot ingången. Och Victoria börjar gå in genom tunnlarna.

Glasman hur känns det för dig undrar Malin. Han tror att hon kommer bli tillbakaröstad av tittarna. Ni får vänta lite innan ni får veta om hon kommer in. Ni kommer få en ny kompis och jag vill att ni är snälla mot denna person. Alex Mergin var inte som förra veckan mot Martin. Var snälla nu. Kika mot gymmet så ses vi nästa vecka.

Deltagarna möter upp Victoria. Den första som kramar om henne är Alex och sen Sami. Resten är lite avvaktande men hälsa på henne allihopa.

Amilia säger att nu fatta vi ju inget.

Åter till uppdragsrummet där Jasmine sitter och är supernervös. Hon får hållas på spänn.

De i huset undrar vad som kommer hända nu.

Malin och Moa säger att de kommer nog välkomna henne. Moa tror att hon kommer få stanna, Syftar på Jasmine.

Jasmine får stanna säger Malin. Hon hade över 70 % av röstena från tittarna så hon kommer att få gå tillbaka in sen.

Vad tror du om Victoria frågar Malin Moa hon tycker att Anty och hon är rätt lika. Alex kanske blir intresserad.
Malin frågar Moa. Vad tror du Anty eller team Rainbow. Hon hoppas på Rainbow men vet inte.

Jasmin sitter och våndas är det taskigt frågar Malin att hon får sitta där. Glasman Sami Julia och Martin sa hon men hon sa inget om Martin. Mergim erkände att han har kort stubin.

Vi ska runda av ikväll. Fortsätt följa på Cmore när vi ger Jasmine det glada beskedet och följ vännerna inne i huset. Vi ses nästa vecka avrundar Malin.

Vi får åter igen se inne i huset där de står och frågar ut Victoria vid köksön.

Programmet slut.

Bubbeeeeel

February 23, 2020

Bubbeeeeel!!!!

Det kommer in bubbel, vin, cider och öl. Alkoholfria drycker likaså. De står i köket och dividerar vem som ska dricka vad. Det är tydligen väldigt viktigt att alla får lika mycket. Det blir handuppräckning och alkoholen delas ut... 😎

2 glas bubbel per man har de räknat ut. Alla Viktoria sitter tyst, bara tittar.. Hon tänker säkert - Vad är det för dårhus jag hamnat i? De skålar vid bordet och drar sig till soffan för att presentera sig.

De sätter sig i soffan och presenterar sig för henne, en och en. Namn, ålder, arbete och mat.. Utom Sami som lägger till proffsbadare.. Julia ser fortfarande och nu sätter Amilia klorna i Viktoria i soffan och börjar pladdra med henne..

Resten har försvunnit till köket..😊

2 tjejer in i huset, en gammal och en ny!

February 23, 2020

2 tjejer in i huset, en gammal och en ny!

En ny deltagare i huset! Välkommen till värmen Viktoria! Hoppas du ska trivas! Dörren öppnas och de andra deltagarna tar emot henne med kärlek.. ❤ Julia, Lisa och Amilia ser dock tveksamma ut

Vem sätter klorna i henne? Tjej eller kille.. Det återstår att se. Anty visar henne runt. Vad konstigt att se det så här.. säger Viktoria. De samlas i köket och Viktoria står där helt lugnt och ler. Anty säger att - Du verkar så lugn!

Jasmin sitter på en stol i uppdragsrummet och väntar på besked. Hon gråter.

Bb säger- Tittarna har röstat! Du får vara kvar i huse! Hon ramlar ihop i en hög och sen rusar hon ut.. De andra jublar och skriker Jaaaa! Största kramen får hon när hon kommer in

Martin frågar hur hon mår. Hon berättar att hon satt på en stol i mörkret och väntar. Hon skakar, helt lycklig och skriker jaaaa i sovrummet! Rainbow-grupp tar sig en segercigg!

Alla är på uteplatsen och skrattar.. Utom Julia och Amilia.. De ser lite nere och fundersamma ut! 😉

Taco-måndag och förberedelser

February 23, 2020

Taco-måndag och förberedelser

Nu har deltagarna ätit taco klart.

Alex diskar och städar undan som han brukar. Martin hjälper till.

Mergim har ont i magen efter maten. Ingen magsjuke-epidemi tack, det vill vi inte se.

Några av tjejerna lägger på det sista sminket och några fixar håret.

Amilia jobbar på sina programledar-skills och stryker en skjortklänning hon ska ha på sig.

Lennie vet inte va han ska ha på sig, han har bara med sig jeans och t-shirt. Lisa tycker Lennie bara kan ha på sig ett förkläde - inget mer

Lisa och Patzy sitter i gymmet Lisa frågar Patzy om någon kommer åka i kväll. Patzy tror någon kommer åka, tittarna vill det, de vill ha mer spänning, mer drama.

Lisa är på Patzys sida och vill att han ska stanna, det har hon sagt hela dagen.

Patzy tror att Sami och Glasman kan ta hem hela skiten - hela tävlingen. Lisa tror Sami kan vinna.

Vad tror ni? Ligger det något i det?

Timmarna innan andra veckofinalen för säsong 2020.

February 23, 2020

Timmarna innan andra veckofinalen för säsong 2020.

I rosa rummet snackas det om läggningar.

Mergim frågar Lisa vilken läggning hon har.

Hon svarar att hon tidigare har varit med killar men att hon alltid har blivit kär i tjejer.

De diskuterar också att dom hoppas att Patrik blir kvar.

Patrik kommer in i rosa rummet och de fortsätter diskuterar hur dom hoppas att kvällen slutar.

Patrik hoppar från olika sovrum och är lite överallt.

Antonia och Amilia säger även att de tror att Sami bara vill göra tv genom att tex lägga sig på ryggen som han gjorde i tävlingen.

I övrigt håller deltagarna på och gör sig iordning för kvällen. Och middag till lagas i köket.

Snart blir det Taco-Mys.

Måndag eftermiddag!! 🤩

February 23, 2020

Måndag eftermiddag!! 🤩

Bakning pågår i köket!

Det är Lennie och Jasmine som börjar.

De tar fram allt som de ska använda

samt kollar så att vetemjölet räcker.

Flera av deltagarna kommer förbi och

frågar om dom ska baka bullar.

Nej det ska bli Tortilla bröd. För det vankas Tacos idag.

Under tiden Lennie står och knoddar degen

står Julia och Mergim och tittar på.

Sami och Daniel ligger på varsin madrass ute vid poolen.

De pratar om lite allt möjligt.

Nån låt börjas spelas och de diskuterar

att kanske spelas musiken för att vi inte får prata.

Det är någon jazz blues liknande.

Sami sjunger och hittar på en egen text till

melodin som spelas.

Lennie är klar med degen och går ut och håller

Sami och Daniel sällskap.

Trevlig Eftermiddag BB-Fans! 😁

Klippning, part 2

February 23, 2020

Klippning, part 2

Nu är det dags... igen.

Lisas frilla ska fixas.. igen...

av Alex... igen 😂

Martin får vara ett övervakande öga denna gång säger Lisa. Så Alex vet vad han ska ta och inte ta.

Alex säger själv att han ska döda linjen, så allt smälter in och det inte blir en skarp linje.

Alex sätter igång

Lisa säger att hon var jätteorolig först men nu är det mycket bättre.

Martin säger att det ser bra ut.

När de är klara är Alex jättenöjd - han säger att det blev skitsnyggt!

Vad tycker ni om resultatet? Har Alex en framtida karriär inom frisöryrket?

Amilia talar ut om hur hon mår och vad hon tänker med Lennie!

February 23, 2020

Amilia talar ut om hur hon mår och vad hon tänker med Lennie!

Amilia öppnar upp och talar med Lennie lite om hur hon mår. Hennes batterier har laddat ur och hon saknar sina vänner där ute. Hon känner sig som en outsider i huset just nu, hon vet inte helt varför.

Hon känner att det inte finns någon som henne där inne, jo hon har Lennie men hon känner att hon är den enda som har behov av att dra sig bort. Amilia är lite orolig att andra tänker på att hon behöver vara lite ensam ibland. Lennie tror att alla skulle behöva det men att de bara "kämpar på". Amilia tycker inte heller hon själv har en given plats i gruppen.

Lennie tycker inte Amilia känns som en outsider för övrigt. Han är väldigt bra på att lyssna och har också funderat vem han är i gruppen. Han känner inte igen sig själv riktigt i gruppen, han är en annan person än den han var när han kom in i huset.

Båda har en sak gemensamt - de älskar att vara ensamma och kan sitta en hel helg ensam och tycka det är jätteskönt, de har behov av tystnad och ensamhet.

Amilias bästa kompis och den personen som hon driver en podcast ihop med hade innan Amilia gick in i huset sagt till henne att hon är den starkaste hon vet men också den sköraste samtidigt. Detta känner Amilia just nu, hon känner att andra tror hon är stenhård men samtidigt så oroar sig folk inte för henne då heller. Man ser bara det starka och inte det sköra.

Hon tror hon kanske behöver lite stimulans till sin hjärna. Det som stimulerar är att tänka på spelet men det ger samtidigt ångest och stresspåslag. Det låter inget vidare!

Dags att packa

February 23, 2020

Dags att packa

Patzy och Lisa pratar relationer, Sami är också där (han har ont i huvudet) 🙁

Patzy vill inte ha en partner som är över 45år. Det är max. Han kan tänka sig en gammal, om han dör direkt 😉 Han tar gärna någon med lite klöver $.

Lisa badar i sin nya frilla när de ljuder från köket...

I köket har Glasman och Martin fixat kaffe. Helt plötsligt hörs det högt:

"Detta är big brother - postlådan är öppen"

POSTLÅDAN?

Det har de aldrig sagt förut konstaterar deltagarna.

Det har kommit brev. Lisa ska läsa.

Lisa läser att Jamine och Patzy ska packa sina väskor, de riskerar att få lämna i Big Brother. Väskorna ska vara packade och lämnade i slussen senast 18.45.

De båda startar direkt att packa.

Lunch och snack om piercings/tatueringar

February 23, 2020

Lunch och snack om piercings/tatueringar

I dag så har Lennie lagat lunch. Det blev spagetti och köttfärssås.

Alla äter och ser glada ut.

Runt bordet diskuteras bl.a. alldeles för stark mat. Julia säger att man ska ta socker om maten är för stark. Patzy säger tvärt om.

Efter lunchen är klar plockar deltagarna undan och Alex diskar och fixar det sista i köket.

Amilia går direkt och lägger sig, hon har inte mått så bra sen hon kom ut från bikten lite tidigare på eftermiddagen.

Mergim övar på att stå på händerna och han är ganska duktig. Han kan gå på dem lite till och med.

Alex, Martin och Anty pratar tatueringar och piercings. Anty tog sin navelpiercing när hon var 13 år - själv!

Alex frågar om alla Antys piercingar, i öronen, bröstvårtan. Alex frågar om Anty har några mer piercings och Anty säger nej.

Alex säger då att Julia har piercing, att hon har det "där nere". Martin är lite slow och förstår inte vad Alex menar först

Alex berättade om första tatueringen och hans föräldrars reaktion - de bad honom gå och tvätta av det i duschen efter han gjorde det 😂

Det gick inte bort 😂 såklart.

Lugn eftermiddag med matlagning, känslor och åsikter

February 23, 2020

Lugn eftermiddag med matlagning, känslor och åsikter

Lennie håller på att fixa lunch till deltagarna. Det är hans sista dag i dag att ha köksvakten. I kväll blir det tacos - sista målet att laga.

Lisa och Patrik går fram och tillbaka i korridoren och försöker få lite cardio. De diskuterar Mergim och Anty. De är inte säkra men de tror nog att Mergim är kär i Anty. De märker att Mergim blir svartis lätt när det gäller Anty och hon får inte gå ifrån honom. han svansar efter henne hela tiden. Men Anty gillar bara mörka killar som Alex säger de också.

De är väl inte ensamma om att ha funderat kring denna konstellationen. Så sent som häromdagen berättade Alex för Anty att han tyckte det var lite jobbigt ibland med henne och Mergim och att han inte ville ta på Anty för att Mergim kanske skulle bli svartis.

Kärlek eller ej, äganderätt eller ej.. perception is reality (uppfattningen är verkligheten) i huset.

stark med skör

Amilia pratar med kamerorna och till någon att hon är den starkaste i huset men samtidigt skör, hon känns lite nere. Det tär att vara i huset och inte få egentid, hon säger att hon bara vill vara själv. Hon gråter lite på soffan.

Hon säger till Lennie, som märker att hon inte är på topp, att inget har hänt. Lennie kramar om Amilia. Lennie påminner om att det är mat nu.

Victoria Klöfver Rama kliver in i Big Brother-huset

February 23, 2020

Victoria Klöfver Rama kliver in i Big Brother-huset

Lär känna nya deltagaren Victoria Klöfver Rama innan hon kliver in i Big Brother-huset.

I kvällens veckofinal kommer en ny deltagare till Big Brother Sverige. Victoria Klöfver Rama är 22 år och flyttade till Stockholm från Östersund för ett och ett halvt år sedan. Hon jobbar som flygvärdinna och reser världen över. Victoria Klöfver Rama ser fram emot att kliva in i Big Brother och kommer enligt henne själv bjuda på mycket humor.

Hon kommer inte ha samma taktik som Martin Forsten hade när han gick in i Big Brother-huset.

- Tror jag ska chilla lite och känna av vilka man kan lita på, säger Victoria Klöfver Rama.

Bad-dax och gäri..

February 23, 2020

Bad-dax och gäri..

Julia, jasmine och Patzy har hoppat i poolen och leker med plasthjärtarna. Några är i gymmet och tränar. Några är och fixar med tvätten.

Konversatioenn mellan Alex och Martin fortlöper. Lisa har också hoppat in även om hon sitter mest tyst och lyssnar. De pratar om kaoset förra måndagen. Det spelar ingen roll om de är 31, 51 eller 151 år, alla bidrog till kaoset. De känner att de fick utlopp för alla undertryckta känslor.

Sami kommer in i samtalet och de pratar om att först ska de genomlida dagen. Sen sitta 50 minuter tysta, stirrande in i en lins. Martin kommer få många frågor tror han. Alex pratar om att han vill ha en gäri som rör om huset. Han undrar hur tjejerna kommer reagera i så fall.

Lisa vill att Lennie hjälper henne med håret och raka sidorna runt om huvudet. Amilia kommer in och stretchar.
De säger att det är svårt att träna här inne. Det är dålig luft och de blir varma allihop. 😊

TRIGGERVARNING: KLIPP HÅRET HOS EN FRISÖR!

February 22, 2020

TRIGGERVARNING: KLIPP HÅRET HOS EN FRISÖR!

Eftermiddagen är kommen och Lennie och Alex hjälper Lisa att raka sidorna på hennes hår. Hon är taggad till att börja med men efter ett tag får hon smått panik.

Det ser ut lite som en variant av en pottfrisyr och Lisa säger att hon inte vill vara med i liven i kväll om hon ser ut sån här. Hoppas Lisa är medveten om att vi kikar hela tiden.

Alex försöker rädda situationen och är sitt lugna själv genom att försöka trimma lite mer på håret. De måste dock ha en annan rakapparat. De tar en paus så rakapparaten kan ladda.

Ute i vardagsrummet klagar Lisa inför de andra hur dåligt det blivit, men hon säger även att det är hennes eget fel, ingen annans.

Anty säger då till Lisa: Det kommer bli bra Lisa. Hår växer ut snabbt 😂 (hon hade dock glimten i ögat)

Precis det man vill höra när man fått en dålig klippning från sin vän 😂

Skräcknatt, närhet och ny deltagare..?

February 23, 2020

Skräcknatt, närhet och ny deltagare..?

Deltagarna sitter och chillar i soffan och pratar om att det här är bara början av bb. Det kommer bli värre vecka för vecka ju mer tiden går. Hur kommer de reagera när en person försvinner ikväll. Tv kommer få upp sina tittarsiffrorna då det är sportlov.

De hoppas på skräcknatt snart och tror att den inte är så långt borta då det fortfarande är mörkt ute. 😀 Sen dividerar om när bb är över. Nån tror att det är den 20e maj. Patzy och Jasmin verkar inte vara så nervösa idag trots att en av dem får lämna ikväll.

Daniel och Sami spelar pingis sittande vid köks-bordet. Höjden av lathet säger dom och skrattar.

De i soffan pratar om tatueringar. Patzy säger att han skulle vilja ha en men är rädd för att det ska göra ont. Martin visar sin som han har på magen. Alex säger att han vill göra "big brother 2020" på sin handled.

Alex säger till Martin att han vill prata ensam med honom, som borgmästare de är. Det är Jasmin som Alex fråga om. Vad händer med henne? Martin tycker att hon är vacker och skön. Här inne är det svårt att ta nåt seriöst. De har kollat på varandra sen Han kom in. När de hamnade tillsammans i kedjorna började de gilla varandra mer och mer. Sen får man se vad som händer om hon blir kvar. Det kanske bara är ett spel från hennes sida, det återstår att se! Men det är skönt att ha någon att krama och gosa med. Man behöver närhet här inne komstaterar de båda.

Sen fortsätter de att prata om de andra deltagarna, tävlingar och grupperingar.. 😊 Ny deltagare? De hoppas på blond gäri med stora.. Det behövs en nu deltagare i huset som kan röra om lite! ❤

God morgon/förmiddag huset!

February 23, 2020

God morgon/förmiddag huset! ❤

Deltagarna har vaknat och ätit frukost. Haft samtal om dagen. 😊

Martin och Jasmin ligger i säng och myser. De pratar och skrattar. Rätt var det är spelas musik. Det är "three little birds", de vet inte om det är Bob Marley eller inte. De blir glada och kostaterar att raden "dont worry about a thing, cause every little thing is gonna be alright" passar bra in på dem och att den bara spelas i det rum de är i.

Jasmin säger att tillsammans har de större chans att få någonting. Typ om de går in i bikten och ber om choklad eller mjölk så kommer de få det, bara för dem. De går upp och tar sig varsin berocca. De går ut till de andra på utegården.

Solen skiner, Lisa är irriterad för någon har kastat glas därute, Lennie springer fram och tillbaka, han har träningsvärk i benen. Han leker med en fotboll och försöker ha bollen i luften så mycket han kan. De andra deltagarna njuter i solen. 🌞

Middag och arga leken

January 22, 2020

Middag och arga leken

Lennie har gjort middag till hela gruppen. Ikväll bjuder köket på Spagetti och köttfärssås med sallad till. Lennie säger att det är 1 sked sallad till varje person. Men somliga tar ändå flera.

Stämningen verkar vara gemytlig vid bordet och alla ser ut att vara på gott humör. Patzy och Julia berättar för gruppen att de fått tillsägelse av storebror tidigare under dagen att de inte får prata om sprit och alkohol.

Inte heller om droger. Dvs de får inte romantisera olika märken, sorter eller hur känslar är att vara påverkad av det. Det tror att det kanske beror på att de har minderåriga som tittar på programmet.

Men sen öppnar ändå Sami en flaska bubbel som några delar på till maten.

Efter middagen sitter Amilia, Mergim, Antonia och Lennie kvar vid bordet och leker "arga leken" med varandra. Vinnaren varje gång ser ut att bli Amilia.

Bad och prat i poolen

January 22, 2020

Bad och prat i poolen

Patzy, Lisa och Julia är vid poolen där Patzy och Lisa badar medans Julia tittar på.. Han berättar om en resa han gjort till Thailand och de pratar om resor. Sen går samtalet över till det nya kärleksparet i huset. Martin och Jasmine. Hon är tydligen väldigt kär och kan till och med tänka sig att flytta till Stockholm för hans skull.

De spekulerar om det skulle kunna bli något mera par i huset. Patzy tror att Lennie skulle vilja hångla med Anty, och att Alex är lite otydlig med vad han egentligen gillar. Han säger olika saker hela tiden. Men han vill inte ha något i huset har han sagt.

De tror att Jasmine och Glasman kör ett spel. Sen säger Patzy något som jag har svårt att höra. Men sen ber storebror honom att ”rätta till sin mikrofon”. Och då blir det tydligare. Han säger att Jasmine har sagt att hon tycker att Sami är snygg. Han berättar att när Martin kom in och alla skulle vara fastbundna så hade Julia sagt vilken snygging. Och då hade Jasmine sagt att ”det är just en sån kille jag kan tänka mig”.

Lisa berättar att Martin kom in igår i rosa sovrummet och frågade om han fick ligga där. Men de säger att det kan vara för att det inte finns någon ledig säng till de båda. Men de tror att Patzy kommer åka ut och inte hon. Men Lisa tycker det är trist om Jasmine bara ska hänga med Martin nu.

Lisa säger att Sami och Glasman hänger ihop fortfarande, men nu har Jasmine släppt dom och hänger med Martin istället. Patzy tror att det bara är ett spel från hennes sida.

Sen går de över och pratar om Patzy´s 50-årsfest där han hade bjudit 185 gäster och de festade från 18.00-06.00 berättar han. Samtalet glider över till QX-galan och Pride igen.

Glass & Chill, Slappar söndag!

February 22, 2020

Glass & Chill, Slappar söndag!

Big Brother ropar ut att dags att byta ut era batterier.

Gamla till nya! Som finns i slussen.

Alla är lite överallt i huset och lite blandade aktiviteter

eller typ inget alls.

Antingen vilas det eller städas det

eller käkas glass eller stå på händer eller jula.

I gymmet är Alex & Amilia & Martin,Där det hoppas hopprep.

Mitt i allt detta ligger en Patrik och tar en Powenap i soffan.

Det finns inte så mycket att rapportera om i huset idag.

Då det är en slappar söndag.

Precis som för oss som för dom.

Ni får en hög med bilder från senaste timmarna här 😛

Ser du fram emot åter igen en ny veckofinal imorgon??

God eftermiddag!!

January 22, 2020

God eftermiddag!!

Eftermiddag i huset och snart kväll igen.

Jasmine och Martin ligger i soffan

och pratar om lite allt möjligt.

Jasmine berättar att hon delar säng med Glasman och gjort från början och hon säger att det är helt okej.

Lite kallt ibland bara.

Martin berättar när han fick besöka sjukhus

och visar ärr på magen för Jasmine.

På andra sidan av soffan sitter

Alex Lisa Amilia Lennie Antonia Mergim.

Dom diskuterar att det säkert kommer bli

en tuff vecka nästa vecka.

Alla är samlade i sofforna och samtalen flyter på.

Sami och Glasman badar.

Inge ovanligt när det gäller dom två.

Kastar nån liten Boll men i hjälp av munnen.

Försöka ta emot bollen med munnen.

Ingen bacillskräck där inte 😜

Lugnt i huset dagen förre veckofinalen.

Imorgon kväll kanske dom blir en person mindre i huset.

Vem vet inte du vem vet inte jag 😆

Glass och Instagram

January 22, 2020

Glass och Instagram

De blir tillsagda att gå till slussen. Där väntar en överraskning Glass! Det blir stort jubel! De bestämmer sig för att ha den till middagen!

Amilia, Anty, Mergim och Lennie sitter efter maten och diskuterar hur de andra tänker inför måndagens val. Vem har vunnit tävlingen? Hur tänker de som hänger löst om valet. Hur blir det om Patzy blir utslagen. Han verkar må väldigt dåligt inför valet. Sa ju i princip hejdå igår. Jasmin har fler på hennes sida. Mergim tror att ingen kommer att åka ut. Det är trist i så fall. De hoppas på en ny deltagare!

Mergim börjar prata om sin telefon och tycker att man ska få sin telefon 1 timma i bikten åtminstone.Tjejerna håller med. De vill in på sin instagram och kolla nyheterna. Vad kan ha hänt? Amilia pratar om det året när Bin Ladin blev skjuten. Deltagarna visste ingenting. Amilia saknar inte direkt telefon, Anty har inte direkt abstinens men igår kväll saknade hon sin mail.

Jasmin och Patzy sitter i poolhuset och pratar om utslagningen. Utsidan känns så långt bort samtidigt så nära. Patzy säger att han räknar med att åka ut. De säger att det känns som de varit på klassresa. Hela dan i morgon kommer vara en enda lång väntan säger dom. Patzy tycker de ska gå till de andra och passa på att vara llite sociala!

I soffan ligger Lennie, Mergim och Amilia och kramas. Sen kommer även Martin ner i myset. Mycket kärlek i huset idag! ❤

Mat, skvaller och kramar!

February 22, 2020

Mat, skvaller och kramar!

Amilia, Sami och Skalman sitter i poolrummet och diskuterar husmötet. De pratar om mat-,spritransonering. Alla kan väl tänka själva. De skvallrar om Lisa som brusar upp för ingenting när det gäller mat och sprit. Tycker det är löjligt. Sen konstaterar de att de hatar skrikandet som är i huset! De blir avbrutna av Mergim och Anty som har en luvtröja över dom båda. Ser jättemys och söta ihop.
Vad tror ni om dessa två? ❤

Julia och Mergim står och hänger tvätt. De konstaterar att mest tvätt är Lennies. De reagerar på hans kalsong-användning. Hur många kalsonger har han använt?

Det sitter några i den lila myshörnan som pratar om husmötet. Det verkar vara stora samtalsämnet för dagen!

Nu är maten klar som är helt vegetarisk idag! Stripes, wook-grönsaker, tomatsås och majs-kolvar och de sätter sig vid bords.

Smaklig måltid!

Alex kör morgonträning och berättar om att komma till Sverige som flykting

January 22, 2020

Alex kör morgonträning och berättar om att komma till Sverige som flykting

08.50 Lennie sitter och kollar när Alex tränar. De pratar om att tiden står still i huset. Alex tycker det är så skönt att de inte har kedjorna längre men han tyckte det var kul med uppdraget där de gick på stolarna från gymmet till poolrummet.

Alex berättar att han tänker på sin dotter varje dag men vet att hon har det bra. Han längtar dock inte ut annars. Han vill vara där inne i 100 dagar. Det hade kliat i honom om det inte funnits något gym. Alex tänker träna på utegården när det blir fint väder. Kanske spökboll säger han.

Lennie saknar inte heller något ute, kanske en riktig långpromenad dock

Lennie är från Sundsvall och plötsligt kommer Alex in på Sundsvall.

Alex berättar att när han kom som 4-åring som flykting från Kongo så kom han till Sverige med sin familj, till Sundsvall. Han bodde där ett år innan han kom till Stockholm. Uppehållstillstånd kom först till mamman, pappans blev avslagen två gånger och han blev flyttad till Örebro för att bli skickad till hemlandet. Där hittade pappan vänner som han flydde till Stockholm med. Sedan kom Alex med familjen till Stockholm efter ett tag. Det var en kamp och jättejobbigt för familjen berättar Alex. Han kommer ihåg det jätteväl säger han. Hans pappa fick efter lång tag uppehållstillstånd.

Medborgarskap var nästa sak, pappan fick det 10 år efter alla andra. Alex förstår inte hur det kunde gå till så där. Han berättar att det var det värsta han varit med om. Mamman grät för att pappan inte kanske skulle vara kvar.

Alex berättar om vänner som försvann och blev utvisade och att han var så liten att han knappt förstod.

De pratar om snö och så fort de är klara med diskussionen om väder så kommer Jasmine in och ser aningen trött ut. Hon kör lite step för att komma igång

God Morgon huset!

January 22, 2020

God Morgon huset!

Det är endast Alex och Lennie vakna... alla andra sover.

Båda två vaknade oberoende av varandra och det första de kollar är klockan i köket.

Alex går direkt och fixar sig i badrummet. Han rakar bröstet, fixa håret och se till att skägget ser snyggt ut.

Lennie går ut och kollar in vädret, byter batterier och går sen in och snackar lite med Alex.

Alex berättar att de somnade runt 00.30 i natt. Vilken lyxfest det måste ha varit?! ;)

Alla andra ligger fortfarande och sover.

Lennie lägger sig efter trippen till badrummet i soffan och ser väldigt fundersam ut.

I dag är det söndag som vi alla vet och huset brukar vara lugnt.

Vad vill du ska hända i dag?

Skrik och läggdags..

February 21, 2020

Skrik och läggdags..

Det verkar dom våra deltagare är på väg att lägga sig.. Nästan alla är i badrummet och fixar i ordning sig inför natten. Amilia är så trött på allt ich alla och på allt skrikande i huset. Fuckin dårhus! Säger hon.

Skrik hörs från ett av rummen.. Nån håller på att dammsuga upp Payzys hår från sängen. Det är Julia som skriker- Fuckin dammsuga inte mitt ansikte. Hon sliter åt sig dammsugaren och springer ut naken till köket och lämnar dammsugaren, skroker samma sak

Nu efteråt är det ingen som vågar gå in i rummet. Amilia säger att hon kan ställa upp som stridssköld! 😂

Köttbullar. sex och renrakade ben.

February 21, 2020

Köttbullar. sex och renrakade ben.

Julia, Jasmin och Mergim sitter i köket och pratar om att ha sex i tv. Mergim frågar om hur det går med Martin, har ni haft sex ännu? Alla säger att de absolut inte vill ha det i tv. Men de konstaterade att det bara är vecka två. Man vet inte hur det är i vecka 7. De säger att alla i säsongen 2012 sa när de gick in i huset att de aldrig skulle ha sex i huset och efter bara några veckor hade alla haft sex. Så allt kan ändras..

I ett av sovrummet sitter Martin och rakar Patzys ben i sängen. Kul för den som ska sova där i natt! 😂

Nu ska de snart äta igen.... En riktig lyxmåltid med färdiga köttbullar med makaroner. Maten är klar och och de börjar hugga in... Smaklig måltid!

Väntar överaskning ikväll... Hört nån viska om det men jag kan ha fel

Pool-pingpong. bomben och hångel!

January 21, 2020

Pool-pingpong. bomben och hångel!

Sami och Glasman har hamnat i poolen. Där har de ju aldrig varit förr.. De spelar nåt slags bollspel som går ut på att man blåser en pingisboll mellan munnarna.

Nu sitter alla vid poolen och frågar sig vart lyxfestern tagit vägen? De säger att de ska ha poolfest om de får mer alkohol!

Julia tar av sig myggan och kommer troligtvis hoppa i poolen direkt med kläderna på.! 😁 De börjar försöka slänga varandra i poolen. Först åker Mergim och Lennie i med kläderna på sen hoppar de i en efter en.. Alla gör bomben.

Patzy slänger av sig kallingarna.. Tjejerna sktriker neeej! Det är massa skratt och tjoande! Martin och Jasmin har varit iväg en stund på egen hand, kommer också i poolen, de klänger på varandra och hånglar lite.. ❤

Pingpong-spel (det är vatten i glasen)

February 21, 2020

Pingpong-spel (det är vatten i glasen)

Det är turnering. Det är borgmästarna Alex och Martin mot dancingqueen Lisa och glittermannen Patzy mot varandra och det är väldigt jämt, de tjoar och skriker så fort de sätter en boll i muggarna.

De spelar ett och ett lag, glittermannen och dancequeen är exalterade. Alla har få muggar kvar. Stämningen höjs och de skriker när en boll går in i muggen. Lisa och Patzy vann heatet!

Förra heatet vann Anty och Mergim så nu väntas final med dem mot Lisa och Patzy!

Finalen drar igång och de spelar och det går bra för lagen. Alex sitter och är kommentator. Martin och Julia diskuterar om de har hånglat eller inte... De minns inte riktigt.. Ger varandra pussar och där finns nåt, helt klart.. 😉

Deltagarna ropar till bb att de vill ha bubbel, smirnof och öl! Nu är snart spelet slut.. Lisa är verkligen igång.. Vinnarna är. Anty och Mergim! Bra jobbat!

We need some alcohol!

Skumpa, glitter och glamor?

January 21, 2020

Skumpa, glitter och glamor?

Deltagarna sitter och undrar var festen har tagit vägen. Ropar till bb att de vill ha skumpa. Kallar bb detta Lyxfest?

Amilia och Glasman sitter och pratar om att det känns som efterfest. Amilia berättar att hon skullr vilja dricka massa alkohol men det är inte så bra om man ska söka jobb i framtiden. Hon är en crazy person säger hon.

Julia står vid köksbänken och säger att hon vill lägga sig. What? Patzy vill ha fest med glitter och glamor!

Nu får bb skicka in alkohol!!!

Det börjar skålas!

January 21, 2020

Det börjar skålas!

Nu äntligen börjar festen komma igång!! En del gör sista fixen. En del äter mat. Det kommer säkert bli Drama i natt med tanke på hur gårdagen såg ut!!

De sitter några runt köksön och pratar om de som hänger löst och de som är säkrade och annat ditten och datten..Tonen är fortfarande vänlig...
Anty sitter jämte Mergim.. Kanske får vi se lite love i da house i natt! ❤

Är detta lugnet före stormen?

Lyxfesten har precis börjat!

January 21, 2020

Lyxfesten har precis börjat!

Ingen drama ännu.

De flesta av deltagarna sitter i köket och snackar, dricker och mofflar i sig snacks och godis.

Alkoholen börjar sina allra redan och Mergim vill ha in starksprit och 12 pizzor

Lennie vill också ha pizza och bubbel.

Lyxpartyt verkar ha avstannat lite för några av deltagarna.

Anty och Lennie håller på att byta om och fixa sig inför festen. Några av de andra håller på med detsamma inne i andra sovrummet.

Sängplatser diskuteras och Lisa undrar var Lennie ska sova. Han ska sova i rosa sovrummet konstateras det.

Amilia tror inte Martin ska sova inne i rosa sovrummet. Hon tror att han ska sova med Jasmine. Olala...

Den som lever får se...

Brev! Uppdrag - Inte nudda golv!

January 21, 2020

Brev! Uppdrag - Inte nudda golv!

Deltagarna har fått ett uppdrag från tittarna. De ska ta sig från gymmet till poolen utan att nudda golvet.

Alla deltagarna sitter ihop som en orm så detta ska bli spännande.

Direkt så räcker Lennie pedagogiskt upp armen för att ge förslag men alla andra talar bara i mun på varandra.

De kommer dock snabbt fram till att metoden de ska använda sig av är att stå på stolar.

De har några extra stolar så det går inte snabbt men det ser relativt säkert ut ändock.

Sami har täten och deltagarna samarbetar väldigt bra.

Patcy kan inte säga att "Det här är jävligt bra tv" 😂

Jasmine undrar om de får någon belöning för det? Det framkom aldrig riktigt. Festen antar deltagarna.

Spänningen är OLIDLIG! Kommer de klara detta!!! 🙏

25 miljoner stolar senare så har de såklart klarat det! 😂

Deltagarna ska vara ihopkedjade och leta festföremål för att vinna fest i kväll!

February 21, 2020

Deltagarna ska vara ihopkedjade och leta festföremål för att vinna fest i kväll!

Tidigare under dagen har tittarna fått bestämma hur länge deltagarna ska kedjas ihop i dag. 30 minuter, en timme eller två timmar var valalternativen.

Självklart valde tittarna två timmar.

Deltagarna har nu fått brev och Patrik läser upp brevet.

Deltagarna går in i slussen för att kedja ihop sig. Alla ska sitta ihop som i en lång orm. De får mer instruktioner i slussen också.

Där får de reda på att de ska vara sammankopplade i två timmar och under tiden försöka hitta 5 festföremål i huset. Om de lyckat hitta 5 festföremål och ställa dem på köksön så vinner de en fest i kväll.

Alla verkar taggade!

Deltagarna spekulerar vilka festföremål det kan röra sig om, bubbel, ballonger kommer upp som exempel.

Det tar en stund för deltagarna att sätta ihop sig och nu väntar de på att gå in i huset igen.

När en trombon låter så får deltagarna gå in i huset och börja leta.

Amilia hittar det första föremålet snabbt. Det är en partyhatt på apan som sitter i vardagsrummet.

Inte många sekunder senare hittar Lisa party-konfetti i poolrummet och därefter champagne på utegården.

Någon minut senare hittar Sami Beer Pong i ett av sovrummet och sist hittar Lennie ett party-glas i gymmet.

Tävlingen tog högst minuter och Big Brother är inte speciellt bra på att gömma saker.

Nu har deltagarna ca 1 timme och 45 minuter kvar av kedjorna.

Vi kan nog förvänta oss att alla sitter i sofforna och lyssnar på Amilias berättelser, eller att deltagarna irriterar sig på varandra för att någon hela tiden vill gå på toaletten.

Sami och lyxfällan

February 21, 2020

Sami och lyxfällan

Sami berättar för de andra deltagarna om när han var med i Lyxfällan. Han sa att det inte hjälpte ett dugg.

Han säger att det bara var för att producera ett tv-program, för underhållning - inte för att hjälpa.

Producenterna ville att han skulle visa mer känslor i programmet berättar Sami, som när de sålde hans bil.

Sami berättar att han efter lyxfällan har fått bort några små skulder men även att han har fått några nya. Sen skrattar han högt.

Sami berättar att han bodde i husvagn och Patzy blir förvånad.

Patzy berättar då om att han sett lyxfällan och om någon som köpte pizza, snabbmat, cola, alkohol m.m. för 400.000kr/år.

Sami säger: "Bara!" 😂

Lisa frågar om det skulle vara så att Sami vinner, om han skulle kunna bli skuldfri.

Sami säger kanske. Han har lån på ungefär 700.000-800.000kr

Ännu en deltagare säker i veckofinalen

February 21, 2020

Ännu en deltagare säker i veckofinalen

De säkra deltagarna (alla utom Patrik, Jasmine, Alex & Lisa) fick tidigare i dag kollektivt bestämma vilka 2 deltagare som sitter säkert i veckofinalen av de 4 som tills i dag var nominerade.

Först blev Lisa räddad, detta genom att halva huset (Anty, Amilia, Mergim och Lennie) röstade på att hon skulle bli säker. Julia, Daniel, Sami och Martin röstade på att Jasmine skulle bli säker, men då det var lika många röster avgjordes det genom chans, de drog namn. Därav blev Lisa säker. Lisa blev jätteglad när hon tidigare fick veta att hon var säker.

Lite senare under eftermiddagen presenterades den andra säkra deltagaren. Det var Alex som också blev räddad. Det var alla rörande överens om när det diskuetrades vem som skulle bli säker.

När resultatet presenterades hade de flesta av deltagarna redan förstått att det skulle bli Alex så överraskning och glädjen var inte så jättepåtaglig.

Nu är det Patrik och Jasmine som inte sitter säkert. De är därmed nominerade till veckofinalen. Vem tror ni är säkrast? Jasse eller Patzy?

TAL I HUSET!

February 21, 2020

TAL I HUSET!

Regler.

Patrik, Lisa, Jasmine, Alex ska hålla tal ska hålla tal

framför resten av deltagarna.

Resten av deltagarna är då juryn.

En och en ska dom hålla tal.

Man får inte lyssna på andras tal

utan resten av de som ska hålla tal får hålla sig i sovrummet.

Amilia börjar att hålla lite tal, lite uppvärmnings tal.

Lite sånt där skämtsamt tal som bara Amilia kan.

Hon är även den som presenterar alla.

Hon presenterar alla deltagare en efter en.

Först ut är Patrik Patzy!

Lite ifrån hans tal. Väldigt långt tal, Då han pratar mycket om sig själv. Patrik säger att han har mycket mer att ge.

Han gillar fester och diskussioner och gillar att bjuda på sig själv. Jag är här för att vara inlåsta med er i 100 dagar.

Instängd här och utan sociala medier. Vi har lärt känna varandra, som ja verkligen vill göra. Ja är en sprallig person ja är en drama queen ja gillar att stå i centrum. Ja ger mig aldrig ja är en kämpe.Ja är en fighter. Ja vill verkligen vara kvar här för att visa vem ja är och visa vad ja går för.

Ja älskar er alla.Visa har ja kommit nära och andra inte.

Men ja försöker lära känna alla. Ja vill så jätte gärna vara kvar och ja ska kämpa för det. Det är jätte tråkigt att hänga löst och jag vill verkligen inte lämna. Tack för mig.

Näst ut är lisa

Hon pratar om sin mamma och en vän, Och pratar om ett sms där det står att du lisa skulle verkligen passa att vara med i bb. Lisa skrattar och säger att hon tänker på tidigare säsonger. som tex när Carolina Gynning va med.

Det har varit en tuff period i mitt liv, Min mamma va jätte sjuk å mina syskon och ja hjälpte till att ta hand om mamma.

Mamma gick senare bort. Ja blev då sjukskriven.

Lisa sökte till bb. Tiden gick och 3 veckor innan hörde dom med sig och lisa fick bli med i bb. Lisa va jätte nervös innan bb. Hon gick in som person nr 11 i huset. Lisa slogs av en sån värme direkt, Hon har fått träffa så fina människor i huset. Vi har våra sidor, Men ni har blivit min familj.

Näst ut är Jasmine.

Kära vänner. ja älskar min familj och ja vill hjälpa dom och mig själv och speciellt min syster. Ja såg min chans att vinna en miljon och ja tog chansen att vara med i bb. Ja ska vinna miljonen och hjälpa mina syskon och mina vänner.

Tills ja träffa alla er, En dag är som en vecka, Vanliga vänner utanför ses man på en fika. Här inne är man ihop, Vi gråter vi skrattar vi bajsar vi sjunger vi berättar läskiga historier. Vi gör så mycket tillsammans. Vi har det bra vi är vänner.

För varje dag som går så försvinner den här miljonen.

Miljonen är den som inte är viktig längre.Det som är mer viktigt är er i huset. Vi gör allt som en familj gör,

vi bråkar, men de är så man lär känna varann bättre.

Ja klarar mig. Utan den där miljone, mina sykon å ja klarar oss utan. Ja är mer här för att uppleva nåt tillsammans med er. Det ja försöker säga är att ja vill vara kvar och vara i den här bubblan som vi är i. Ja vill ha de här så länge det bara går.

Näst ur är Alex.

Välkomna till mitt tal.

Ja vill att ni kommer ihåg tre ord Kärlek respekt lojalitet.

Fram till den dagen ja skulle bli pappa. Ja lämna allt som va.

Många stunder va mycket respektlösa. Min dotter lärde mig att acceptera livet. Ja va tvungen att prioritera en annan människa förre mig själv. Ja lämna mitt ego ja lämna mig själv. Från den dag till idag har ja lärt mig att alltid varna av mina relationer mina vänner och jobb. Ja tycker att ja utvecklats enormt mycket. 2020 som de är idag har ja blivit en man. Kom ihåg dessa tre ord, Kärlek respekt lojalitet. Ja tror ja har fått er att se vem ja är. Ja tycker att ja har dessa tre orden hos er alla. Med de vill ja ha kort sagt dessa tre ord kommer ni få av mig hela vägen.

Deltagarna ska nu hjälpas åt att rösta om vem som va bäst och dom har svårt att enas om en. Så dom lottar.

Den första vi väljer är, Lisa

Vi återkommer senare om vem den andra är.

Godmorgon alla BB-fans!

February 20, 2020

Godmorgon alla BB-fans!

Lördag idag! Vad tror ni väntar idag 😜

Gårdagens kväll som skulle bli Fredagsmys blev istället fredags gnäll & tjafs. Hur mår deltagarna idag tro, fullt med ångest i huset tro? 😜

Deltagarna har iaf vaknat till i huset och de flesta har gått upp. Några äter frukost och några fixar till sig.

Trevlig Lördag alla ❤️❤️

LIVE FEED FRÅN HUSET

February 20, 2020

LIVE FEED FRÅN HUSET

19.30 Sami och Glasman sitter vid poolen och diskuterar fortsatt det faktum att de som inte äter fläsk av religiösa skäl inte får in något annat att äta än ost. De tycker det är väldigt dåligt av produktionen att låta en kille som Mergim inte få in något att äta när de andra får fläsk.

19.50 Patzy har bekymmer och frågar både Glasman och Lisa vad stället i Stockholm hette som de spelade in den svenska filmen Heartbreak Hotell . Aladdin kommer de fram till att den hette. (En av de stora nattklubbarna på 80-talet i Stockholm för lite mognare publik)

20.10 Jasmine sitter och tittar på Glasman och Sami som badar i poolen och säger att hon inte tycker om att alla dumförklarar henne hela tiden. Hon säger till killarna att hon vill hänga med dom, men vill inte ingå i deras ”bad romance”. Sami leker i vattnet med en kruka/burk.

20,15 Amilia sitter i rosa sovrummet och är ledsen över hur Mergim explodera på henne tidigare ikväll. Antonia, Alex och Lennie sitter runt henne och tröstar henne och lyssnar. Alex kommer med kloka råd som alltid och säger åt henne bla att ”köra på” ”Jag hjälper dig om det behövs”. Hon blev mest ledsen över att han blev så arg på henne. Hon tycker att de har kommit varandra så nära i huset.

20.20 Mergim är fortfarande irriterad över det med charkbrickan och pratar med Antonia som verkar försöka medla mellan de båda. Han tycker att Amilia gjorde fel. Och Amilia tycker att han gjorde fel. Men ingen av de verkar vilja prata om det just nu. Men Mergim är mest irriterad över att någon annan lade sig i deras tjafs. Och han är övertygad om att han och Amilia kommer att lösa det.

20.25 Julia och Jasmine står ute på gården och röker. Och Jasmine pratar om att hon är attraherad av xxx och att de har flirtat sen dag ett. Hon vet inte hur hon ska göra. Hon vill ju egentligen inte göra något i huset inför alla kameror. Men hon har märkt lite mera beröring från personen sida de senaste dagarna. Vem hon pratar om är ett mysterium. Är det Sami eller kanske Martin?!

20.35 Slussen är öppen och gänget får in mera alkohol och läsk. Den som verkar bli gladast av detta är Julia.

20.40 Mergim och Amilia sitter i sovrummet och försöker prata ut om det som hände när de blev ovänner över charkbrickan. De tycker olika, vilket inte är oväntat. Han känner sig påhoppad av Amilia och tyckte det kändes som att hon ville vara elak emot henne. Hon säger och sin sida att han varit taskig emot henne och sagt att hon är som en Rix FM kanal som bara mal och mal utan att någon vill lyssna på henne. De båda är väldigt offensiva mot varandra och det verkar inte som att denna sak kommer att lösas på ett bra tag.

Tjafs om fläsk

January 20, 2020

Tjafs om fläsk

Mergim äter inte fläsk och är väldigt irriterad att Big Brother bara skickade in fläsk i kväll. Mergim känner sig ledsen. Alex äter inte heller fläsk.

Mergim känner att de bara får in fläsk och i morse fick han äta macka med smör och avocado.

Mergim vill ha kött som inte är fläsk.

Mergim är sur för att Amilia sa att Mergim kunde ju äta ost och oliver, men han vill ha kött!

Life´s not fair, deal with it!