top of page

Big Brother-Tine til topps mot alle odds

Oppdatert 04.12.2011. Dag 97

Nominasjonsdronningen slo alle.

98 dager i komplett isolasjon, men så og si ingen kontakt med omverden er over. Og ut av den røykfylte døra kommer en nybakt millionær. Tine Barstad er vinneren av «Big Brother 2011»!

– Jeg har sagt jeg skal spandere tur på brødrene mine, en fyllefest skal det bli på de andre deltakerne og Linn Therese, du skal få dine silikonpupper, skriker hun til publikum.

Tine er lykkligst av dem alle, og slenger kyss til publikum før hun tar en god klem av broren sin.

Men det har på ingen måte vært en lett vei til toppen for 23-åringen. Hun har måttet takle 12 nominasjoner, slangebitt, baksnakking og krangler.

Mye sympati

Et svingende følelsesliv har preget Tines opphold i huset. Hun ble tidlig god venn med Joakim, men følelsene stoppet ikke der. Det gikk så langt at hun til slutt inrømmet at hun var forelsket.

Og nettopp det at hun ikke legger skjul på noe, sier det som det er og er oppriktig gjorde henne til seernes klare vinner da husets ærligste deltaker skulle kåres. Og det var ikke bare der hun var seernes favoritt. Det viste seg vanskelig å ikke bli glad i henne, og da hun ble bitt av en slange, sanket hun sympati.

Skøyerjente

Hun har også vist sterk medmennsklighet, og når andre har hatt det tøft har hun forsøkt å noen trøstende ord. Som da Silje fikk sammenbrudd etter pepperkakestraff. Men hun har også vist at hun ikke går av veien for å være morsom på andres bekostning. Linn Therese brøt sammen da Tine viste henne en liten edderkopp, kun gjort på spøk.

Hun har hatt sine tunge perioder, og vurderte å trekke seg. Men, hun holdt ut og står nå igjen som «Big Brother»-dronninga!

Dag 40 til dag 97

13233828.webp

Lena Charlotte hjem til kjæresten

Oppdatert 04.12.2011. Dag 97

Glamourmodellen vant ikke BB-millionen.

– Dette er helt sykt, roper hun i det hun kommer ut av huset og kan komme tilbake til samboeren Jan Inge som er kommet til Stockholm for å møte henne. Det er ingen tvil at de synes det er fantastisk å møte hverandre igjen etter så lang tid.

Den mekkeglade glamourmodellen Lena Charlotte kom med et smell inn i «Big Brother»-huset og mange av de mannlige seerne la merke til puppene som er fylt av ikke mindre enn 1,4 kilo med silikon. Hun ble fort gode venner med både Caroline og Siv Anita. Så hun ble veldig lei seg da hun mistet sine nærmeste venner en etter en i huset.

Hun ble tidlig kjent som en tøffing i huset. Da deltakerne i begynnelsen av «Big Brother» skulle stikke hånden sin ned i en boks med en slange sa bare Lena Charlotte:

– Å endelig får jeg ta på en slange.

Ikke bikini i dusjen

For Lena Charlotte har det aldri vært noe spørsmål om hun skal dusje naken eller ikke. Det gjorde hun fra første stund i huset.

– Jeg sa det til typen min at i dusjen gidder ikke jeg å se dum ut og stå i bikini. Når du dusjer, skal du vaske deg. Er det folk der ute som synes det er interessant å diskutere og studere «dåsemikkelen» min i dusjen. Vær så god! Da ønsker jeg dem «bon apetit».Hadde jeg sett «Big Brother» fra utsiden, hadde jeg ikke synes det var så interessant å se folk dusje og vaske seg. Noe kan jo synes det er interessant, men ikke jeg, forklarte Lena Charlotte i forrige uke til de andre deltakerne.

Så for Lena Charlotte og Tiia Maria så var det null problemer å hive klærne.

Mem mammaen Anne Berntsen er ikke like glad for nakenheten.

– At hun kler av seg er noe mamma ikke helt liker, har hun uttalt i «Little Brother».

Men hun er stolt over at Lena Charlotte er avholds i huset.

– Jeg er spesielt stolt fordi hun går igjennom «Big Brother» uten å drikke, men likevel har det morsomt, sier hun.

For Lena Charlotte har gitt full gass på fest selv om hun er avholds. Hun har vist at man kan ha det gøy uten å drikke og hadde null problemer med å ta av sammen med Caroline da finske Janica hadde lært dem å strippe. 

Hele tiden har Lena Charlotte savnet samboeren Jan Inge. Hun snakker om han hele tiden. Og da han kjørte 114 mil tur/retur Stockholm for å vise Lena Charlotte hennes nylakkerte BMW begynte hun å gråte. Det var for sterkt å både se kjæresten og den kjære bilen.

Samboeren Jan Inge og Lena Charlotte stilte opp til intervju sammen før hun gikk inn. 

Den nest siste uken har deltakerne blitt delt opp i stjerner og stab hvor stjernene laget «Big Brother»-hiten, mens resten måtte slave og varte opp. Lena Charlotte ble svært skuffet da hun fikk vite at hun ikke fikk være stjerne. Men ble desto gladere da hun likevel fikk lov å kore på plata. Og hun fikk også den glamorøse oppgaven å være glamourmodellen i musikkvideoen til «Big Brother»-hiten.

13221758.webp

Roberto ut av «Big Brother»

Oppdatert 04.12.2011. Dag 97

– Helt utrolig at mamma har kommet hit til Stockholm
Roberto har vært en solstråle i «Big Brother»-huset og lagde mye gøy. Den siste uken har han vist et enormt konkurranseinstinkt da han beholdt et steinansikt da søsteren kom på besøk helt fra Mexico for å få gullbillett til finalen. Men det holdt ikke Lena Charlotte fikk den billetten og det kostet Roberto dyrt. I kveld måtte han forlate konkurransen og vinke farvel til en million kroner.

Førnøyd med tredjeplass

– Jeg ønsket selvsagt å vinne, men dette går bra, sier han og legger til at han er absolutt fornøyd med en tredjeplass.

Men mest av alt er han førnøyd med å se moren som har kommet helt fra Mexico for å ta han i mot idet han går ut av huset.

– Det er helt utrolig at mamma er kommet helt hit til Stockholm, sier han strålende fornøyd.

Det er ingen tvil om at koser seg sammen med mamma og i følge Roberto oversetting er moren stolt av ham.

Moren var kommet helt fra Mexico sammen med kusinen for å overraske ham og det gjorde hun til de grader. Og Roberto inviterte selvfølgelig moren på finalefest.

En fargeklatt

Roberto viste seg fort som en fargeklatt i huset som alle likte. Mens resten av huset etterhvert delte seg i to forskjellige leire, klarte Roberto å være venn med alle. Dette gjorde at han aldri ble nominert av de andre deltakerne, og dette er første gang han sto i fare for å bli utstemt.

Spilleren Roberto

Seerne har alltid vært glad i Roberto, men etterhvert var det flere som mente han var litt mye av en spiller. Det var under en spørretime i huset hvor deltakerne hadde stilt spørsmål til deltakerne at dette kom frem: De fleste spørsmålene som kom Robertos vei handlet nemlig om hans dobbeltmoral, syting og baksnakking. Roberto svarte så godt han kunne, men det kostet. Mannen ble både usikker og skremt, og til slutt så han ingen utvei enn å ta til tårene.
Det som gjorde Roberto mest kjent i løpet av «Big Brother»-oppholdet, var hans sex med en finske stripperen Janica. Midt under oppholdet byttet nemlig finske og norske «Big Brother» deltakere. Finnene fikk Siv Anita, mens vi i Norge fikk den friske og fargerike stripperen Janica. Ikke bare lærte hun hele huset å strippe. Hun lærte også Roberto et par triks i senga. I løpet av det ni dager lange oppholdet hadde paret sex 11 ganger, i følge Robertos eget regnestykke.
Men for Janica var dette mye mer enn sex. Hun har virkelig lyst til å ha mer kontakt med Roberto utenfor huset og paret hadde en tårevåt avskjed med hverandre da hun måtte forlate etter bare litt over en uke.

Tårevått møte med søsteren

Roberto kommer fra Mexico og har derfor sjeldent kontakt med familien ansikt til ansikt. Derfor var det en helt spesiell opplevelse da søsteren og bestekompisen kom helt fra Mexico for å møte ham. Men som alltid i «Big Brother» er det en liten tvist. Denne uken er det nemlig «frys» og «slipp fri» og rører man seg når familien kommer på besøk er det store sjanser for at man mister gullbilletten til finalen. Derfor står Roberto tårevåt, helt stille med steinansikt da søsteren kom inn i huset.
 

13227858.webp

Silje nummer fire i «Big Brother»: – Jeg har savnet Joakim

Oppdatert 04.12.2011. Dag 97

Hun tapte kampen om seernes gunst, men vinner kanskje Joakim....

I kveld var Silje den andre tunge beskjeden fra programleder Sarah Natasha Melbye. Hun fikk for få stemmer fra seerne, hvilket betyr at hennes tid i huset er over.

Joakim ble selvsagt veldig glad da hun kom ut.

– Det var kjempekjekt å se henne igjen, sier han.

– Savnet ham

Følelsene mellom paret er på topp, for Silje smilte fra øre til øre hun også.

– Jeg har savnet ham den siste uken, og det skal bli godt å feste med ham i kveld, svarer hun.

– Vi har lyst til å prøve på utsiden av huset. Vi har vært innelåst i et hus sammen. Så vi må også bli kjent på andre måter, tilføyer Silje.

– Helt enig med Silje. Vi trenger tid til å bli bedre kjent. Dessuten har vi ikke hatt med utenforstående ting om som familie og jobb. Vi bor også på ulike steder. Men ingenting er umulig, sier Joakim om kjærlighetsaffæren.

Selv om hun ikke har vært like lenge i huset som de fleste av deltakerne, har hun rukket å gjøre seg bemerket på mange vis.

Avkledd og uredd

Man ble først kjent med Silje som lettkledd gårdsfrøken på utfordrer-Sætra i Sogndal. Der utførte hun tradisjonellt gårdsarbeid som hesjing og melking - men selvfølgelig med en sikkelig «Big Brother»-tvist. Alt arbeid ble nemlig utført i bare undertøyet.

Og selv om Silje vil huskes for mye etter sitt opphold i huset, kan nok flere fans, med hånden på hjertet, innrømme at de sterkeste minnene i stikkordsform vil være: silikondebattkrangling og naken dusjing. Hvor sistnevnte stikkord er gjelder både for da hun reagerte på at David studerte henne i dusjen og at hun - helt uten sjenanse - kastet klærna og vasket seg sammen med Benedikte.

Trøblete kos

Både seere og gutta i huset har lenge snakket om Siljes utseende i svært så positive ordlag, men det tok tid før en av gutta sjarmert henne til litt fysisk nærkontant utover «pjsuking» og massasje. Silje ble med Joakim til sengs, men de andre deltakerne stakk brutale kjepper i hjulene for kosen.

Senere skulle det også vise seg at Silje ikke var videre interessert i Joakim, men det betydde ikke at det ikke ble drama. Det hadde seg nemlig slik at Joakim var skikkelig betatt av henne. Det at Tine var sjarmert av Joakim gjorde det hele ordentlig komplisert. Husets første trekantdrama var i gang, og følelsene mellom de tre deltakerne har svingt.

"Happy ending"

Joakim sluttet aldri å tro på kjærlighet, og kjempet for Siljes gunst med nebb og klør. Og det hele ble endelig premiert med mye kos gjennom hele uken og eksklusiv sengeaktivitet natt til forrige søndag. Den siste uken har Silje sagt at hun gleder seg til å møte Joakim igjen, og nå er endelig tiden kommet.

13200825.webp

– Har gitt 150 prosent for «Big Brother»

Oppdatert 04.12.2011. Dag 97

Men hvem fortjener å vinne finalen. Her er finalistenes siste innsalg av seg selv.

Tøffhet, ærlighet og å være seg selv virker som de største salgsargumentene fra finalistene. Her er hva de sier:

Lena Charlotte ring 829 49 206 eller sms 6 til 26 700

– Jeg har vært meg sjøl 100 prosent. En steintøff jente med bein i nesa, sier Lena Charlotte.

Roberto ring 829 49 212 sms 12 til 26 700

– Fortjener å vinne fordi jeg er den mest ekstreme, hardcore personen i «Big Brother»-huset. Jeg har gitt 150 prosent av meg selv til «Big Brother». Dere kjenner meg på godt og vondt, alle sidene mine. Stem på meg, sier Roberto

Tine 829 49 215 sms 15 til 26 700

– Jeg har vært ærlig hele veien og vist respekt til de andre deltakerne. Jeg har også gitt alt jeg har å gi i alle ukesoppdrag. Derfor vil jeg at dere stemmer på meg, sier Tine.

Silje 829 49 219 sms 19 til 26 700

– Håper dere stemmer på meg fordi jeg har vært 100 prosent meg selv og ærlig hele veien. Det å vinne «Big Brother» hadde vært en drøm som gikk i oppfyllelse, sier Silje.

Lena Charlottes siste dusj i «Big Brother»-huset

Oppdatert 04.12.2011. Dag 97

Glamourmodellen har aldri hatt problemer med å la klærne falle i dusjen.

Mye av det som har skjedd med Lena Charlotte i dusjen i løpet av de nesten 100 dagene i huset. Og kl. 12 i dag tok hun siste dusj. Her snakker hun og Silje om nervenen før finalen og om reponsen fra publikum.

– Jeg regner med litt drittslenging. Det er helt greit. Men jeg er redd for sånn som blir helt psyko, sier en åpenhjertig Lena Charlotte i dusjen.

– Dumt å stå i bikini

Lena Charlotte har aldri hatt problemer med å ta av seg klærne når hun dusjer.

– Jeg sa det til typen min at i dusjen gidder ikke jeg å se dum ut og stå i bikini. Når du dusjer, skal du vaske deg. Er det folk der ute som synes det er interessant å diskutere og studere «dåsemikkelen» min i dusjen. Værsågod! Da ønsker jeg dem bon apetit. Hadde jeg sett «Big Brother» fra utsiden, hadde jeg ikke synes det var så interessant å se folk dusje og vaske seg. Noe kan jo synes det er interessant, men ikke jeg, forklarte Lena Charlotte for et par uker siden

Lena Charlotte og Tiia Maria var de første som kledde seg nakne og dusjet i «Big Brother»-huset.

– Alle gutter liker store pupper

Samboeren Jan Inge har ingen problemer med at andre gutter sitter og ser på kjæresten i dusjen. Han har full forståelse for at de ønsker å se kjæresten hans naken.

– Alle gutter liker store pupper, store pupper er jo knall, så det skjønner jeg godt, har han tidligere sagt til bigbrother.no:

– Så lenge det er bare meg som får ta på dem så er det greit.
 

13234364.webp

«Big Brother» rundlurer finalistene

Oppdatert 04.12.2011. Dag 97

– Jeg tror ikke de kødder!

Som om deltakerne ikke var nervøse nok fra før av, så bestemte «Big Brother» seg for å lure dem ordentlig på lørdag.

Plutselig, og helt uten forvarsel, kom følgende beskjed inn i huset:

«Dette er Big Brother, det er én time igjen til live-sendingen»

Alle biter på

Robertos instinktive reaksjon er at dette må være tull, men når beskjeden kommer igjen begynner han også å tvile.

– Jeg tror ikke dette er kødd, sier Tine halvveis skremt.

Og finalistene tør ikke annet enn å tro på, og stresser i gang med å pakke, pynte seg og gjøre seg klare til sending samtidig som spekulasjonene går. Spøken blir avslørt først etter én time.
Men, som vi alle vet er finalen først i kveld. Du kan fortsatt være med å avgjøre hvem som skal stikke av med hele milionen.


 

Big Brother-Lena Charlotte innrømmer gruppepress

Oppdatert 03.12.2011.Dag 96

Hun hang seg på gruppa og ble ikke kjent med Silje og Tine.

Den store «Big Brother»-finalen er et knapt døgn unna, og da er det tid for å oppsummere litt av det som har foregått inne i huset i løpet av 100 dager.

Dette sørget deltakerne selv for å gjøre i går, med hjelp fra seerne. Igjen ble det åpnet for spørsmål fra brukerne på chatten, og finalistene ble stilt til veggs og måtte forklare seg. Flere var særlig interessert i hvorfor Lena Charlotte brukte så lang tid på å bli kjent med Tine og Silje.

Skylder på andre

Da Siv Anita og Caroline fortsatt var i huset, var grupperingene relativt tydelige. Sammen med Lena Charlotte dannet de et blondt trekløver, og var ganske tydelige på at Silje og Tine skulle stemmes ut. De to sistnevnte på sin side, var heller ikke overbegeistret for dem.

Men ting har endret seg i takt med hvordan begivenhetene har utartet seg. Etter at finalistene ble klare, har Lena Charlotte kommet betydelig nærmere både Silje og Tine. Og nå må hun forklare hvorfor det drøyde så lenge.

– Det var vel på grunn av de ulike grupperingene som ble til, tror jeg, forklarer Lena Charlotte, og legger til:

– Jeg hadde mine som jeg fikk god kjemi med, som valgte å trekke seg unna både Silje og Tine.

– Jeg var litt dum

Den barmfagre blondinen innrømmer at det ikke var særlig bra av henne å bare følge strømmen.

– Jeg var litt dum som hang på lasset, innrømmer hun.

Samtidig understreker hun at hun aldri har ytret noe ønske om ikke å bli kjent med dem.

– Jeg tror ikke jeg har vist noen tegn for at jeg ikke vil bli kjent med dere, men har kanskje vært dårlig til å ta initiativ, forteller Lena Charlotte.

Lurt til å tro de er nærmere «Big Brother»-millionen

Oppdatert 03.12.2011.Dag 96

Grov spøk skaper panikk blant finalistene.
Den grandiose finalen av «Big Brother 2011» er først i morgen, og det vet deltakerne. Men, hvor godt grep har de egentlig på tid?
I dag skal «Big Brother» lure dem. Kl. 18.00 vil deltakerne få beskjed om at det er én time igjen til finalesendingen begynner, og at nedtellingen er i gang. De går rundt i huset og er overbevist om at finalen er først i morgen, så sjansene er store for at dette vil skape panikkliknende omstendigheter i huset.


 

– Pupper til Linn Therese og lapdance-kurs

Oppdatert 03.12.2011.Dag 96

Tine har mange løfter og avtaler å holde.

I løpet av de 99 dagene Tine har oppholdt seg innelåst og isolert i «Big Brother»-huset, har hun kommet med mange løfter. Under fredagens spørrerunde, hvor seerne igjen fikk stille sine spørsmål, ble hun konfrontert med alle løftene og avtalene.

«Vil du holde alle avtaler du har lagd med de i huset?».

Kommer du til å gjøre det, Tine?

Lapdance

Siljes umiddelbare reaksjon er latter.

– Du skal... Lapdance! Utbryter hun.

Dette kommer av at Tine har gjort en avtale med Lena Charlotte om å lære seg denne alternative kunsten.

– Jeg har lagd en god del avtaler her i huset, og selvfølgelig vil jeg holde alle, sier Tine.

Men antallet avtaler er så stort, at Roberto ikke er overbevist.

– Kan du huske alle? Spør han.

– Jeg husker nesten alle, svarer Tine.

Linn Therese får pupper

Sammen tar finalistene en liten gjennomgang av alt Tine har skrevet seg opp på, og det er ikke rent lite. Roberto er særlig fokusert på en ting. Han lurer på om hun kommer til å spandere silikonpupper på Linn Therese, noe Tine har lovt å gjøre dersom hun vinner.

Akkurat det løftet har vært et hett tema både i huset og på chatten. Og særlig Caroline nektet å tro at Tine faktisk kom til å spandere operasjon på Linn Therese.

13233672.webp

– Jeg skjønte at han likte meg

Oppdatert 03.12.2011.Dag 96

Siljes beste minner fra «Big Brother».
I går var det Silje tur til å bedre sine sjangser i kampen om gevinsten på 1 million kroner. Og like forfjamset som de andre deltakerne gikk Silje på direkten inn i Little Brothers siste sending på Tv 2 Bliss.

Gode minner

Petter bruker ikke lang tid før han peiler jenta inn på følelser og Joakim, men hun fikk også tid til å snakke om sine beste opplevelser.

– Mine beste minner må bli første uken, da jeg ble kjent med alle deltakerne, den amerikanske dagen under frotseuken og stjerneuken, sier Silje betenkt, og legger vekt på at det var stas å få lov til å være med å lage «Big Brother»-sangen. Hun nevner også at det var artig å lage kalenderen.

Likte Joakim fra første øyeblikk

Siljes følelser for Joakim har også blitt en del av hennes positive minner fra oppholdet i BB-huset. Og hadde det ikke vært for alt dramaet rundt følelsene kunne paret fått lang fartstid sammen på innsiden, men det tok tid før de endelig fant hverandre. Da det Silje skjønte at Joakim virkelig var forelsket, fikk hun øynene for alvor opp for ham.

– Det var et lite sjokk, men samtidig kanksje ikke. Jeg visste ikke at han likte meg på den måten der, sier hun, og legger til:

– Det var koselig det. Jeg har jo tenkt mye på Joakim jeg også.

Silje husker første gang hun møtte Joakim, og allerede da skjønte hun at hun kunne komme til å få en god tone med den rolige vestlandsgutten.

– Jeg husker jeg sa at jeg håpte på å få bedre kontakt med ham, smiler hun lurt.

Nå er det kort tid til BB-paret ser hverandre igjen, og om forholdet fortsetter på utsiden blir spennende å se for de innvolverte.

 

13233506 (1).webp

Sex-press under julebordet

Oppdatert 02.12.2011. Dag 95

Tine og Roberto tar stønnende av på den ville julefesten.
I går var det julebord i «Big Brother»-huset. Finalistene kunne kose seg med skikkelig julemat og en liten akevitt. Da festen var godt i gang i går natt, fikk finalistene en morsom oppgave: De skulle nemlig spille skuespill og lage en fest i festen.

Skandaløst julebord

Følgende oppgave ble gitt: Dere er på Big Brothers julebord. Norske julebord har i genrasjoner vært kjent for sine skandaler og dere skal spille det lille medieselskapet Big Brother AS.

* Roberto skal være administrerende direktør. En middelaldrende fyllekåte hingsten som gir blaffen i kone og barn når det er julebord. Han har som vane å klø seg mye i skrittet.

* Lena Charlotte er vaskedamen som flørter hemningsløst med alle og gjør alt for å komme seg opp i hierarkiet. Sist år våknet hun opp dagen etterpå i svømmehallen på hotellet i en havfruedrakt med direktørens underbukse på hodet.

* Silje er regnskapsføreren som bare fester en gang i året, og det er på julebordet. Hun danser på bordet og ler ekstremt høyt.
* Tine jobber i resepsjonen og har veldig stort behov for nærhet.

Gode skuespillere

Det er ingen tvil om at Tine gjør en god jobb under skuespillet. Hun legger nemlig hodet sitt kontant på bysten til Lena Charlotte og river med seg Roberto under bordet for å ha høylytt sex. Og det ser nesten helt ekte ut.

 

13233209.webp

Snøvlende «Big Brother»-nachspiel helt, helt alene.

Oppdatert 02.12.2011. Dag 95

– Hadde aldri trodd jeg skulle ende opp alene på siste festen

Torsdag skulle deltakerne markere at finalen snart er der med et ordentlig julebord.

Men bare én av dem tok festen på alvor. Ikke nok med at Roberto er ensom som mann i finaleuka, han må også være på nachspiel alene.

– Faen ass, de sangene, vrøvler han, men forsøker seg på noen tradisjonelle låter.

– Svart senker natten seg... Faen ass.
Men til tross for at han er alene om å ha lakenskrekk har ikke 31-åringen problemer med å underholde seg selv om seerne. Han skåler, takker og reflekterer.

 

13233239.webp

Big Brother-Roberto: – Kunne prøvd meg på Silje

Oppdatert 02.12.2011. Dag 95

31-åringen har hatt sine krangler med Silje, men liker henne likevel.

Finalistene Roberto og Silje har hatt sine diskusjoner inne i huset. De har til dels fremsått som rake motsetninger, særlig med tanke på sin innstilling til utfordringer og ukesoppdrag.

Likevel innrømmer den selvutnevnte skjørtejegeren at han kunne forsøkt å sjarmere Silje på utsiden, dersom forholdene lå til rette for det.

Roberto overrasker

Under torsdagens julebord har Roberto fått det ærefulle oppdrag å holde damenes tale. Og meksikaneren er ikke av typen som gjør ting halvveis. Han tar like greit hele runden, og fortelle ærlig om sin oppfatning av de tre jentene han sitter i finale med.

Når det kommer til Silje har han en liten overraskelse på lur.

– I går sa du noe som er veldig viktig. Du sa at du ikke visste hvorfor du er så pinglete her inne, når du egentlig er ei tøff jente på utsiden, sier han.
Akkurat den refleksjonen har fått Roberto til å tenke litt.

– Da tenkte jeg at dersom jeg hadde truffet deg på for eksempel en after-ski, da hadde jeg faktisk prøvd meg på deg, forteller han med et smil.

– Er egentlig tøffere

Robertos tale har fått Silje på glid. Til tross for mye sutring så er hun selvbevisst.

– Jeg gjør faktisk sykere ting på utsiden enn det jeg tør her inne, innrømmer Silje.

– Her inne har jeg blitt mer pysete, jeg har blitt mer redd fordi jeg tror ting er mye verre enn hva det egentlig er, legger hun til.
 

13233002.webp

Roberto: – Jeg ble skuffet over Lena Charlotte

Oppdatert 02.12.2011. Dag 95

I åpenhjertig intervju forsvarer Roberto seg mot kritikken fra jentene.
Denne uken har finalistene gjort en evaluering av de andre for innsatsen gjennom et langt «Big Brother»-opphold. Taperen fikk det mest smertefull møte med en den elektriske stolen, og det var Roberto som fikk mest støt. BB-jentene hadde nemlig rottet seg sammen mot Roberto i evalueringen og overkjørte ham totalt i evalueringen.

Forventet kritikk av Silje

I går var Roberto gjest hos programleder Petter Pilgaard i «Little Brother» og fikk svare på kritikken fra jentene.

– Jeg føler at de tre jentene henger seg på en episode i løpet av de 93 dagene. Da tenker jeg på kranglingen på søndag. De bruker den dagen i steden for hele oppholdet. Men jeg forstår det. Det er alltid noen i «Big Brother» som blir utsatt for dette. Man må velge noen på slutten, og denne uken var det meg, sier Roberto.

Roberto forstår at noen av jentene av jentene var kritisk, men ikke alle:
– Silje forstår jeg veldig godt, Tine halvveis, men Lena Charlotte ble jeg skuffet over, sier Roberto.

Tøff kritikk

Under evalueringen var nemlig BB-jentene totalt samstemmig i at Roberto er:

* Mest manipulerende.

* Dårligst taper.

* Falskest.

* Skapt dårligst stemning.

* Mest sint på.

* Går over lik for å vinne.

* Minst sannsynlig at du holder kontakt med.

* Mest konfliktsky.

– Skuffet

Roberto forstår noe av kritikken mot ham.

– Dårlig taper er jeg enig i. Men manipulering på grunn av en diskusjon.... Falsk fordi jeg jeg vil ha det bra med alle.Det er jo sånn jeg er både i huset og på utsiden. Dessuten mente de at jeg både kranglet mest og var mest konfliktsky, sier en Roberto og konkluderer:

– Så jeg ble skuffet.
 

Se intervjuet i videovinduet over.

13232671.webp

Big Brother-Siv Anita: – Silje burde trukket seg for lenge siden

Oppdatert 01.12.2011. Dag 94

25-åringen langer ut mot sin tidligere samboer.
Nesten tre uker etter at hun forlot «Big Brother»-huset har ikke Siv Anita endret sin sterke meninger: Silje hører hjemme i finalen.

– Er frustrerende

Siv Anita og Silje ble aldri bestevenner i huset, da heller motsatt. De to blondinene frontkoliderte opptil flere ganger, og Siv Anita nølte aldri med å formidle sitt ønske om å få ut Silje. Den oppfattningen har hun ikke endret.

– Jeg skjønner ikke hvorfor hun er der i det hele tatt, sier steinkjerjenta.

Konkurransen har naturligvis tilspisset seg volsomt med tanke på at man er godt inne i finaleuka, og presset har tatt på Siljes humør. Hun har grått flere ganger og igjen snakket om å trekke seg.

Siv Anita synes Silje burde gjort alvor av de truslene.

– Hun kunne for all del trukket seg for lenge siden. Hun har klagd lenge og hører ikke hjemme i finalen, forteller 25-åringen, og legger til:

– Det er frustrerende at hun ikke skjønner det selv.

– Roberto bør vinne

Selv om Silje og Siv Anita ikke gikk veldig godt overens i huset, knyttet trønderjenta sterke bånd til to av de andre finalistene. Hennes håp om hvem som bør vinne «Big Brother» er derfor enkelt.

– Roberto er den verdige vinner, mener hun.

– Han sier aldri nei og gir alltid 100 prosent, legger hun til.

Skulle Roberto ikke vinne, har Siv Anita gardert seg med Lena Charlotte som en god nummer to.

Én som så avgjort ikke vinner er Andreas P. I tillegg til å være stemt ut av huset, tilbringer han nå dagene i Trondheim på besøk hos BB-kjæresten.

– Vi tar en dag av gangen, forteller Siv Anita med en mystisk latter.

Hun blir ytterligere mystisk når hun - fortsatt like lattermildt - legger til:

– Jeg har imponert meg selv.
 

13205773.webp

Big Brother-Silje: – Lettere å være frekk og spydig enn å vise ekte følelser

Oppdatert 01.12.2011. Dag 94

Silje om hvorfor hun først avviste Joakim.
 

I sin forsvarstale for å vinne «Big Brother» prøver Silje å forklare hvorfor det tok så lang tid før hun ble sammen med Joakim. Dagen etter at de koste i sengen første gang ble det krøll mellom de to. Det var først for to uker siden de fant sammen igjen.

– Eneste jeg har vært uærlig om forholdet til Joakim. Etter den første hendelsen så sa jeg at jeg aldri kunne tenke meg å drive med ham, sier Silje.

– Jeg angrer

For selv om hun var forelsket i ham. Så ville hun ikke si noe om det. Dagen etter den hete natten ble nemlig Joakim full og klapset til henne:

– Jeg var veldig lei meg, veldig lenge etter det som skjedde. Så det var lettere å være frekk og spydig enn å vise ekte følesler. Det var sånn jeg reagerte den gangen og det er noe jeg angrer på, sier hun.

Det var også lenge siden Silje hadde hatt sterke følelser for en mann.

– Jeg har vært singel i tre-fire år og det å kjenne på følelser igjen er veldig vanskelig for meg. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal reagere, sier hun.

– Ikke meningen å såre

Derfor var det isfront mellom de to i mange uker før de langsomt beveget seg nærmere hverandre. For Silje var forelsket i Joakim:

– Til slutt tenkte jeg bare: «Fuck it! Jeg må bare prøve». Så da fikk jeg kjemien med Joakim igjen, sier Silje som er lei seg for at dette måtte gå så lang tid før hun våget å vise sine følelser:

– Det har aldri vært meningen eller hensikten å såre. Men jeg ble usikker på meg selv for jeg har ikke vært i en sånn situasjon på en tre-fire år. Derfor ble jeg redd, sier Silje.
 

13232098.webp

Full krangel om Big Brother-Joakim

Oppdatert 01.12.2011. Dag 94

Roberto angriper Silje for å behandle Joakim dårlig.
Joakim var hele tiden forelsket i Silje mens han var i huset. Men Silje avviste ham. Dette synes Roberto var vondt og han forsvarte kompisen Joakim. Derfor endte han opp som uvenn med Silje, i følge ham selv. Dette førte til full krangel mellom ham og SIlje i dag.

Joakim vurderte å trekke seg

– Joakim var en av mine beste kompiser her i huset, og han var så trist at han vurderte å trekke seg på grunn av deg, sier han til Silje som etter en heftig natt med Joakim avviste ham totalt. Men på slutten av oppholdet snudde hun og ble sammen med Joakim.

Roberto kom med dette kraftige utspillet i forbindelse med valgkamptalen finalistene skulle holde for å overbevise seerne om at de må stemme på dem. En av forutsetningene for talen var at de også skulle forklare hvorfor de andre ikke fortjente å vinne.

– Joakim oppførte seg som en tulling

Silje blir svært forbannet på Roberto som hun mener ikke skjønte hva som skjedde mellom Joakim og henne:

– Det var han som oppførte seg som en tulling dagen etter. sier en opprørt Silje som mener at Joakim behandlet henne dårlig etter den hete natten.

– Du såret ham og han var trist, sier Roberto.

– Du så hvordan han oppførte seg, avbryter Silje.

Joakim klapset til henne

Episoden viser til er da Joakim klapset til henne med hånden:

– Han slo meg hele kvelden, forklarte Silje til de andre jentene.

– Han var full, forsvarer Roberto i diskusjonen med Silje.

Skulle ikke tatt parti med Joakim

Men Roberto konkluderer med at det var dumt å gå mot Silje i denne saken:

– Jeg tok parti. Det skulle jeg ikke ha gjort. For på slutten ble du og Joakim bestevenner, og forholdet mellom deg og meg ble ødelagt på grunn av det. Jeg skulle aldri tatt parti med Joakim, sier Roberto.

– Nei, forholdet mellom oss ble ikke ødelagt på grunn av det, sier Silje og legger til:

– Det er bare dumt å dra det opp. Det er ikke sant en gang. Jeg føler aldri jeg sviktet ham. Men det var ham som sviktet meg da han gjorde det han gjorde, sier Silje.

– Du bare gikk fra ham. Du var frekk med ham. Det er ikke bare noe jeg tenker. Jeg snakket med ham, sier Roberto.

– Men du snakket ikke med meg, konstaterer Silje.

– Silje er helt dritt!

Situasjonen Roberto sikter til er en samtale han hadde med Joakim før de to fikk et kjæresteforhold og hun stadig avviste ham:

– Hun er helt dritt! Hun er et forbanna uvær! Hun er et helvete! raste Joakim til Roberto.

– Jeg føler at hun «fucker» med følelsene mine og det tåler jeg ikke, fordi det er jeg ikke vant til

– Ja, hun er ikke så snill, sa Roberto for å trøste den triste kompisen sin.

Men siden ble situasjonen snudd på hodet fordi Silje til slutt gjengjeldte følelsene til Joakim og de to hadde sex. Dermed er de to nå forelsket i hve

randre.

BB-Tine: – Psykisk er du ikke like sterk Roberto

Oppdatert 01.12.2011. Dag 94

Roberto får refs av jentene i huset - igjen!
Finalen er rett rundt hjørnet, og situasjonen i huset tilspisser seg. I dag fikk de fire deltakerne, som kjemper om millionen, en mulighet til å rensvaske seg selv i kampen om gevinsten. Tine sleiver ut mot Roberto, og mener han ikke er psykisk sterk.

– Du er ekstrem i forhold til fysiske oppgaver, men psykisk er du ikke like sterk, sier hun.

– Og det sier du på grunnlag av èn situasjon, svarer Roberto.

– Nei, jeg har sett det mange ganger, sier Silje, og melder seg på angrepet til Tine.

– Jeg så på deg som en 13 åring, forstetter hun hånlig og legger til:

– Jeg ble så skuffet over deg.

– Du vil jo bare trekke deg gang på gang, freser Roberto.
 

13232141.webp

BB-Lena Charlotte: – Jeg elsker deg, by the way

Oppdatert 01.12.2011. Dag 94

Lena Charlotte får en telefon fra kjæresten sin.

I går fikk Lena Charlotte og Tine sine premier for rask konsumering av pepperkaker. Premien til Lena Charlotte kom som en ovveraskelse, og hun var slettes ikke forberedt. Jenta fikk nemlig plutselig en telefon fra kjæresten sin.

– Hæ, er det deg, bryter hun ut, og legger til:

– Jeg trodde den var faren min.

Lena Charlotte er forfjamset og finner ikke ord. Hun babler i vei om bil, katter og hunder.

Kjæresten svarer så godt han kan, og nevner at hun får vente til hun kommer hjem med å finne ut av alt hun lurer på.

De andre deltakerne hjelper Lena Charlotte med spørsmål, for jenta er tydelig tatt på senga. Silje minner henne faktisk på å spørre om hvordan han har det, men det eneste Lena Charlotte klarer å si mellom alle de andre spørsmålene og de overveldende følelsene er:

– Jeg elsker deg, by the way
 

13232026.webp

«Big Brother»- Roberto: – Du sier bare nei, nei, nei

Oppdatert 01.12.2011. Dag 94

Roberto angriper Siljes negative innstilling.
Det nå nærmer finalen seg, og nettet rundt deltakerne snurper seg til. I dag fikk de fire deltakerne, som kjemper om millionen, en mulighet til å rensvaske seg selv i kampen om gevinsten.

Irriterende passiv

Roberto tok tak i et problem han mener er fryktelig irriterende og negativt for «Big Brother», nemlig Siljes innstilling. Han bruker deltakernes runde i den elektriske stolen som eksempel.

– Jeg ba «Big Brother» gi meg mere strøm, fordi det var gøy, mens du faktisk var så redd at du vurderte å trekke deg, sier han uten å overdrive, før han legger til:

– Det gikk så langt at produksjonen måtte sende inne et brev med et ultimatum.

Verdig vinner?

Silje føler seg angrepet og nevner spakt at at hun har gjort alle oppdrag selvom hun har vært negativt innstilt. Det bryr ikke Roberto seg om. For Roberto handler det hele om innstillingen hun har i huset.

– Jeg forstår at du ikke vil gjøre det, men er peson som alltid sier «nei, nei, nei, nei» er veldig provoserende, sier han rolig, og legger til:

– Det er over 4000 personer som har meldt seg på og gitt alt for å sitte der du sitter nå, så når du da velger å være negativ her inne føler jeg ikke du er en verdig vinner.
 

Big Brother-Joakim: – Det er spesielle ting Silje vil ta på utsiden

Oppdatert 01.12.2011. Dag 94

Men Joakim vil ikke avsløre hva som kan påvirke forholdet.
Silje har grått og grått de siste dagene og vurdert å trekke seg fra hele programmet bare dager før finalen. Men hun har funnet styrke i seg selv til å bli værende og Joakim venter på henne når hun kommer ut.

– Veldig glad i henne

– Gleder meg veldig til å prate ordentlig med Silje. Vi må finne tonen igjen på utsiden. Jeg håper vi klarer å finne tonen, sier Joakim og han håper at de kan bli noe mer enn BB-kjærester.

– Jeg er så absolutt klar for et forhold. Er veldig, veldig glad i henne og ordentlig betatt.

– Føler du at du har blitt kjent med den «virkelige» Silje i huset?

– På mange måter ja. Men hun sa at det var spesielle ting hun ville ta på utsiden, sier Joakim.

– Slitt med å sove

Joakim synes det har vært bra å komme ut av «Big Brother»-boblen:

– Deilig å komme ut av huset. Jeg er veldig sliten i kroppen og har slitt med å sove om natta, men bortsett fra det har det bare vært positivt, sier Joakim.
 

13226829.webp

Bannende BB-deltagerne gjør narr av juleevangeliet

Oppdatert 01.12.2011. Dag 94

Silje anbefaler ingen kristne å se dette.

Det heter seg at regler er til for å brytes, og da må selvfølgelig «Big Brother» tulle litt med det strengt regulerte juleevangeliet. BB-finalistene fremfører et skrikende juleevangelie med elektriske støt gående i kroppen. Etter at forestillingen er fremført må Silje gå skrifterommet å bekjenne sine synder og ber kristne holde seg unna oppsetningen.

Josef, jesusbarnet, de tre vise konger og dyra er alle på plass, men eksponeres ikke akkurat slik de gjør rundt omkring i de norske kirkerom.
Silje er forteller, Roberto er Josef i «Star Wars»-form, Lena Charlotte er Maria og akkurat hva Tine skal spille er det utfordrende å forklare.

13231324.webp

Big Brother-Tine: Det var fra en periode jeg hadde det kjipt
Oppdatert 30.11.2011. Dag 93

Tine snakker ut om mobbingen i huset.
Denne uken har samtlige huset blitt intervjuet av Petter. Her har det vært rom for å ta opp både vonde og gode minner. For Tine ble det et sårt møte med en vond periode i huset.

Krass nominering

I Big Brother er det mest vanlig å kjøre nomineringen av deltakerne i skrifterommet. Dette ble det forandret på i midten av oktober. Dette fikk store følger for Tine. Hun fikk så øra flagret av de andre i huset, da nominering gikk åpent.

«Vi har aldri hatt god kjemi. Vi kan ikke snakke sammen», sa Magnus.

«Jeg liker å være med folk som får meg til å le, og det gjør ikke du», sa Caroline.

«Du tar mye plass og du krever mye oppmerksomhet», sa Siv Anita.

Dette var bare noen av de negative sanksjonene jenta fikk slengt etter seg av de andre deltakerne, som slettes ikke følte de hadde dratt strikken for langt.

Vond nedtur

Under selve nomineringen kunne man se Tine kjempe mot tårer og følelsen av å bli trampa på av folk hun så på som venner. Det var noen lange og ytterst vonde minutter. Den åpne nomineringen ender med at Tine bestemmer seg for å trekke seg.

I intervjuet med Petter får Tine se de triste øyeblikkene Big Brother filmet.

– Det var spesielt å se det. Jeg merket at det var vondt å se på, sier Tine umiddelbart etter filmsnutten, før hun legger til:

– Det var fra en periode da jeg hadde det veldig kjipt, fordi jeg fikk mye kritikk.

Selv fårstår ikke Tine hvorfor kritikken dukket opp.

– Jeg mener folk burde si ting rett til deg, og ikke luske rundt i buskene.

For Tine var opplevelsen utrolig tung.
 

13230754.webp

Her overkjører BB-jentene Roberto helt totalt

Oppdatert 30.11.2011. Dag 93

Se bildene du ikke fikk se på TV.
Denne uken har finalistene gjort en evaluering av de andre for innsatsen gjennom et langt «Big Brother»-opphold. Taperen fikk det mest smertefull møte med en den elektriske stolen, og det var Roberto som fikk mest støt. BB-jentene hadde nemlig rottet seg sammen mot Roberto i evalueringen og overkjørte ham totalt i skrifterommet. Se begrunnelsen du aldri fikk se på TV i kveld i videovinduet over.

Tøft angrep

BB-jentene er totalt samstemmig i at Roberto er:

* Mest manipulerende.

* Dårligst taper.

* Falskest.

* Skapt dårligst stemning.

* Mest sint på.

* Går over lik for å vinne.

* Minst sannsynlig at du holder kontakt med.

* Mest konfliktsky.

På kvelden møter en lett oppgitt Roberto jentene og føler seg urettferdig behandlet:

– På meg så vurderte der bare hva som skjedde på søndag, mens andre ble vurdert for hele oppholdet. Dere fokuserte på en hendelse, sier Roberto.

Her er diskusjonen han hadde med jentene:

Tine ikke kritisert

Jentene slipper lett unna evalueringen. Tine går fri fra all kritikk, mens Lena Charlotte og Silje får noen riper i lakken.

Silje mener finalistene har:

* Gitt minst i oppdragene

* Fortjener minst å vinne

Fortjener minst å vinne deler hun 50/50 med Lena Charlotte som finalistene også mener:

* Har bydd minst på seg selv.

* Har gjort minst husarbeid.

 

13231222.webp

«Big Brother»: –Fullfør eller trekk deg, Silje

Nå godtar ikke «Big Brother» mer syting
Oppdatert 30.11.2011. Dag 93

Oppholdet i huset har vært utfordrende for Silje. Hun har gjentatte ganger fått oppdrag hun ikke ønsker, eller ikke har maktet å gjennomføre på grunn av psyke eller fysikk.

Silje har også flere ganger truet med å trekke seg fordi oppdragene rett og slett har blitt for tøffe. Likevel har Kongsvingerjenta klart å sikre seg en plass i finalen hvor vinneren vil reise hjem med 1 million i kofferten. Men selv om millionen kan være bare fem dager unna, så nektet Silje på tirsdag å utføre begge dagens oppdrag. Etter en pepperkakekonkurranse som hun og Roberto tapte, var oppgaven å spise opp resten av pepperkakene, men Silje var altfor mett til å fullføre. Neste oppgave på programmet var «grilling» i elektrisk stol, men dette var også helt uaktuelt for Silje.

– De tror jeg har brukt Joakim for å komme meg til finalen

Men «hvis du er med på leken, så må du tåle streken», i hvert fall i «Big Brother», noe Silje fikk erfare etter å ha nektet oppdrag for andre gang på en dag. Hun fikk nemlig et brev fra «Big Brother» med klar beskjed om at hun enten måtte fullføre oppgaven eller forlate huset.

– Jeg tør ikke å sette meg i den stolen der, gråter Silje som er redd for støtet fra den elektriske stolen.

Roberto foreslår at Silje tar en tenkepause uten forstyrrelser fra de andre, og alle deltakerne er enige i at det er dumt å trekke seg bare fem dager før finalen. Men Silje er uenig i dette.

– Hør på hva jeg sier! roper hun mens tårene triller.

– Seerne tror at jeg har brukt Joakim for å komme meg til finalen, og hvis de oppfatter meg som en sånn person, så har jeg ikke noe her å gjøre, hulker hun.

–Er du med eller ikke?

– Du må si om du er med eller ikke, sier Roberto og legger bestemt til;

– De må lage TV-program og det er dette som lager TV.

– Jeg forstår ikke hvorfor jeg må gjøre ting jeg ikke har lyst til å gjøre, når jeg føler at jeg er den som ikke vil gå til topps likevel, fortsetter en sinna Silje.

– Men det er jo ikke opp til deg, og det er i hvert fall ikke opp til oss å bestemme, sier en litt oppgitt Tine.

Etter mye oppmuntring fra de andre deltakerne bestemte Silje seg for å trosse frykten for stolen og å bli. Og hvis seerne vil, er hun enda en dag nærmere millionen.

13230834.webp

Big Brother-Silje i tårer: –Jeg tror jeg må trekke meg

Hun føler at det er andre som fortjener å vinne mer enn henne.
Oppdatert 30.11.2011. Dag 93

Det har vært tøffe tak under oppholdet i «Big Brother»-huset for Kongsvingerjenta. Hun har flere ganger fått oppdrag hun ikke har taklet, eller ikke har ønsket å utføre på grunn av fysikk eller psyke.

Silje har likevel klart å sikre seg en plass i finalen, men også innspurten i huset har vist seg å være utfordrene for BB-deltakeren.

Under tirsdagens pepperkakekonkurranse hvor hun og Roberto tapte, brøt hun sammen i tårer fordi straffen som gikk ut på å spise store mengder pepperkaker ble for hard.

Men da deltakerne skulle grilles i den elektriske stolen, brast det helt for den tydelig utkjørte BB-deltakeren.

– Andre fortjener mer å vinne

– Jeg tror jeg må trekke meg, gråter hun, mens resten av deltakerne prøver å gjøre alt de kan for og overtale henne til å bli.

– Det er bare fem dager igjen, du kan ikke trekke deg nå, sier Tine bestemt, og de tre andre er helt enige.

– Jeg føler det at det er andre som fortjener mer å vinne enn meg, hikster Silje videre, og legger til;

– Det blir derfor teit av meg å stå her.

– Tror ikke jeg vinner

Under grillingen måtte deltakerne svare på spørsmål som «hvem som har gitt minst under oppdragene?» og «Hvem fortjener minst og vinne?» ansikt til ansikt. Den med flest stemmer fikk deretter holde en forsvarstale før de måtte ta plass i den elektriske stolen,.

Silje ble enstemmig valgt ut som den som hadde gitt minst under oppdragene, men ble ikke overasket over dette

– Jeg er helt enig, og jeg tror ikke jeg vinner på søndag, kommer det hulkende fra Silje.

13230666.webp

Big Brother-Tine om Joakim: – Det var kjærlighet ved første blikk

Oppdatert 30.11.2011. Dag 93

Åpenhjertig Tine fortalte alt om trekantdramaet i sitt første intervju

– Det var litt trist, sier hun om at Joakim forelsket seg i Silje. Hun synes hun ble holdt litt utenfor da de to bestemte seg for å bli intime, avslørte hun i intervjuet.

I går fikk Tine litt fri fra Big Brother-huset og gjestet Petter Pilgaards talkshow, «Little Brother». I kveld kl. 19 på TV 2 Bliss vil Lena Charlotte være gjest i programmet.

Tine er svært åpen i programmet om det tøffe trekantdramet, om hvordan hun falt for Joakim og hvorfor det tok så lang tid å fortelle om forelskelsen.

–Kjærlighet fra første blikk

– Her inne lever vi i en slags boble, forteller Tine.

– Jeg ville ikke lage så mye ut av noe som kanskje ikke var noe likevel, fortsetter hun.

Men følelser for Joakim har hun hatt helt fra begynnelsen av oppholdet i BB-huset.

– Jeg var lenket sammen med Monika og vi gikk inn i huset for å lete etter bokstaver. Der fant vi Joakim og Lena Charlotte på sengen, jeg dro av han dynen og der så jeg «Collect some stars and let them shine for you», så det var litt småkjærlighet fra første blikk, innrømmer Tine, men legger til;

– Seinere forsto jeg at Joakim og jeg passet mye bedre sammen som venner.

I tillegg fikk hun sterk konkurranse da Silje kom inn i huset. Tine ble ikke overrasket da Joakim røpet at han var forelsket I Silje:

– Det kom egentlig ikke som noe sjokk, for han hadde et godt øye til Silje allerede første dagen hun kom inn i huset, og han hadde i tillegg drømt at de hadde sex røper hun, men legger til:

– Det var litt trist, men jeg hadde vel egentlig bestemt meg for at venneskapet var mye viktigere.

Og på tross av varme følelser for kompisen så vil hun ikke stå i veien for BB-vennene.

– Hvis de to liker hverandre, så skal de to selvfølgelig få lov til det, sier Tine, men hun understreker at hun skulle ønske at de hadde fortalt henne på forhånd om hva som foregikk.

 

13207298.webp

Big Brother-Silje bryter sammen i den elektriske stolen

– Jeg er livredd og får ikke puste.

Oppdatert 30.11.2011. Dag 93

Tirsdag kveld ønsket «Big Brother» å teste troverdigheten til de gjenværende deltakerne. Som den harmoniske gjengen de har vært gjennom dette sosiale maratonet har de hardnakket påstått at de er hundre prosent ærlige mot hverandre.

Livredd strøm

For Silje ble prøvelsen ekstra tøff. Hun var livredd for å sette seg i den lite innbydende elektriske stolen.

– Jeg har fått skikkelig støt av en vaskemaskin når jeg var liten, jeg er livredd for strøm, sier hun med skrekk i stemmen og gråten i halsen.

Silje viser tydelig hvor livredd hun er for å sette seg i stolen men etter mye overtaling og støtte fra de andre tar hun til slutt utfordringen.

– Tenk på at du skal ta deg en røyk, trøster Tine henne.

Får ikke puste

– Jeg klarer ikke puste, roper Silje desperat fra stolen.

– Jeg vet ikke om jeg skal puste ut eller inn.

De andre står hjelpeløse på siden og ser hvordan venninnen lider seg gjennom oppgaven.

– Lukk øynene og pust rolig samtidig som du prøver å tenk på noe annet, sier Lena Charlotte.

– Det er kjempetøft av deg å gjennomføre det så redd som du er, sier Tine og er stolt over venninnen.

Elektrisk stol

For å teste deltakerne valgte «Big Brother» tirsdag formiddag å stille hver og en av deltakerne spørsmål om de andre gjenværende. Da fikk de savre i fred og ro inne på skrifterommet. Det de derimot ikke viste var at «Big Brother» hadde en større plan. Senere samme kveld må de stå ansikt til ansikt å svare på de samme spørsmålene. Som straff måtte den personen med flest stemmer på hvert spørsmål sette seg i en elektrisk stol hvor en hensynsløs bøddel kjørte kraftig strøm gjennom kroppen på deltakeren.

13230208.webp

Her grilles «Big Brother»-deltakerne i elektrisk stol

Ingen kjære mor siste uka før finalen.
Oppdatert 29.11.2011. Dag 92

Det er under en uke før det braker løs med finale søndag kveld. Da avgjøres det hvem som fortjener å vinne en million kroner. Deltakerne har hardnakket påstått at de har vært hundre prosent ærlige gjennom oppholdet. Nå er det på tide å sjekke holdbarheten i påstandene deres. Er de så ærlige som de påstår, eller spiller de et spill for å vinne en million kroner.

Testet i elektrisk stol

Tidligere i dag ble deltakerne stilt de samme spørsmålene hver for seg inne på skrifterommet. Nå stiller «Big Brother» de samme spørsmålene inne på biblioteket. Den som får flest stemmer må i den elektriske stolen hvor en bøddel gir de kraftig støt som straff.

Roberto mest manipulerende

Det første spørsmålet handler om hvem som er den mest manipulerende av de gjenværende deltakerne i huset. Både Lena Charlotte, Tine og Silje svarer Roberto som blir den første som får teste de nådeløse støtene fra bøddelen. Dessverre går det hardt utover den kjekke meksikaneren som opptil flere ganger må ta plass i stolen.

Alle får mulighet til å forsvare seg mot påstanden gjennom en forsvarstale før bøddelen fyrer løs.
 

13230172.webp

Big Brother-Silje skrubber av seg straffen

Endte opp som grønnmalt «julemonster».
Oppdatert 29.11.2011. Dag 92

«Big Brothers» straffemetoder kan være harde, slitsomme og irriterende. Men, da Silje ble malt grønn fra topp til tå - for å etterligne filmkarakteren «Grinchen» - var det nok mer ydmykende enn forferdelig for blondinen.

Grønnmalt straff

Som følge av en konkurranse, hvor poenget var å holde fast i en skje så lenge sjefen sjøl ønsket det, maktet ingen av deltakerne å fullføre. Som straff ble Silje altså malt grønn.

Når straffen er over bærer det rett i dusjen for å bli kvitt den lite flatterende fargen. Tine stormer til for å assistere henne i skrubbingen.

– Jeg føler liksom at jeg også tar en dusj nå, sier Tine samtidig som hun vasker Siljes rygg.

Men det er ikke bare-bare å bli kvitt grønnmalingen.

– Vent litt, vi må ha et hjelpemiddel her, legger hun til.

Tøff dag for Silje

Dette var ikke den eneste straffen Silje ble utsatt for tirsdag. Som følge av sabotasje og regelbrudd ble hun satt til å spise en anseelig mengde pepperkarker, hvis ikke vanket det ytterlige konsekvener.

13230092.webp

Big Brother-Roberto «straffebakes» til pepperkakemann

– Dette skjer når man ikke gjør som «Big Brother» sier.
Oppdatert 29.11.2011. Dag 92

I takt med at årets «Big Brother» nærmerer seg slutten, skritter man også nærmere og nærmere jul. Og hva er da ikke mer passende enn et hyggelig juleverksted for de fire finalistene i huset?

Men, på motsatt side av kameralinsen sitter en utspekulert nissefar, og han mener de gamle juletradisjonene inne passer inn i huset. Under juleverkstedet må nemlig deltakerne holde et fast grep om ei skjei. Med en klar referanse til en sang hvor handlingen spilles ut på en låve. Men BB-deltakerne har åpenbart ikke det samme faste grep som den julegrøtglade mannen, og legger fra skjeia. Da vanker det selvsagt juleinspirert straff.

Pepperkake-Roberto

Meksikaneren blir pyntet med godterier fra topp til tå. Om han er like velsmakende som orginalen laget av deig er opp til andre å vurdere.

Se den store pepperkakemannen i videovinduet øverst.

Å gå rundt som kakemann ser imidlertid ikke ut til å legge noen demper på Robertos humør. Gliset formelig bukter seg rundt hodet når han får smøre inn Siljes frontparti med grønnmaling. Hun skal selvføgelig forestille Jim Carrey-karakteren «Grinchen».

13229766.webp

Tårefylt Roberto vil ikke være uvenner

– Kan vi ikke glemme det som skjedde i går?
Oppdatert 29.11.2011. Dag 92

Det som på søndagen skulle være en feiring for de fire finalistene, endte med at de i stedet røk i tottene på hverandre. Roberto startet en høylytt krangel med Tine, og det endte med at han fikk alle jentene i huset imot seg.

– Vi trenger jo ikke å se hverandre igjen etter søndag

Men etter at hissigproppen fikk tenkt seg om, så bestemte han seg for å be jentene om «godt vær».

– Kan vi glemme det som skjedde i går, spør en ydmyk Roberto, og legger til;

– Vi trenger jo ikke å se hverandre etter søndag hvis vi ikke vil, men vi kan i det minste ha en hyggelig siste uke.

– Ikke vær trist

Men Lena Charlotte er ikke enig med Roberto i det

–Robban, det er det dummeste jeg har hørt til dags dato. Vi trenger ikke å se hverandre etter søndag hvis vi ikke vil?, sier en vantro Lena Charlotte

Og det er tydelig at Roberto føler seg utilpass

– Det er ingen her som er uvenner og det er ingen som er sure på deg, sier Tine til Roberto

– Ikke vær trist, da, trøster Lena Charlotte videre.

13229597.webp

Big Brother-Silje straffes for sabotasje og regelbrudd

Risikerer å miste ALLE goder.
Oppdatert 29.11.2011. Dag 92

Hun har protestert, oponert og saboert i en lengre periode. Slik oppførsel aksepterer ikke «Big Brother», og konsekvensene er knalltøffe.

Sammen med Roberto skulle hun konkurrere mot Lena Charlotte og Tine om å bygge og spise et pepperkakehus. Det ble tap for blondinen, og som straff måtte hun spise restene sammen med lagkameraten. Roberto klarte dette, med Silje nektet plent.

13229983.webp

Big Brother-Silje får sammenbrudd av pepperkaker

– Jeg klarer det ikke, jeg klarer det ikke!

Oppdatert 29.11.2011. Dag 92

Tirsdagens pepperkakefråtsing ble rett og slett for mye for Silje. Sammen med Roberto konkurrerte hun mot Lena Charlotte og Tine i å bygge og spise et pepperkakehus raskest mulig. Det ble tap for blondinen og Roberto, og som straff må de spise kakerestene.
Situasjonen minner mistenkelig på fredagens hendelse. Da nektet Silje å spise koksboller. Også da trakk hun mot soverommet for å surmule alene. Støttende skulder for anledningen er Tine, men i motsetning til Joakim er tålmodigheten hennes begrenset.

Les også: BB-deltakerne må tvangsspise pepperkaker

Demonstrativ surmuling
Silje har alt sturet lenge, og Tine har forsøkt gjentatte ganger å få henne på bedre tanker.

– Ikke gidd å spis noe som helst, bare prøv, forsøker Tine.

Den sengeliggende blondinen nekter å høre på det øret.

– Jeg har spist en bit nå med da fikk jeg kjeft, furter hun.

Les mer: Peppekake-spy for Roberto

Kjeften Silje sikter til har sin forklaring i at Roberto delte pepperkakene mellom dem, og han ønsket ikke at hun skulle spise av hans del.

– Bli voksen

Den svumlende og dirrende underleppa og den sure tonen har tøyd Tine til det maksimale, og nå gidder hun ikke mer.

– Seriøst, kutt ut. Bli voksen! Sier hun.

– Jeg er forbanna, la meg bare få være det nå, bjeffer Silje tilbake.

Hun er sur, furtende og umulig å snakke til. Dessuten ytrer hun et sterkt ønske om å få være forbanna i ensomhet.

Etterhvert kaller «Big Brother» henne til skrifterommet, men dit har ikke Silje tenkt seg.

– Jeg er ikke klar for å få kjeft nå.

13229931.webp

Peppekake-spy for Roberto

Når man taper spisekonkurransen, blir man straffet med enda mer pepperkake å spise. Det går galt for Roberto.

13229972 (1).webp

BB-deltakerne må tvangsspise pepperkaker

Har fått julestemningen opp i halsen
Oppdatert 29.11.2011. Dag 92

Det nærmer seg jul også i huset og «Big Brother» har sørget for at deltakerne skal komme i skikkelig julestemning med både julepynt, julesanger, julefest og selvfølgelig pepperkaker.

Men pepperkakespisingen ble ikke så koselig som deltakerne kanskje hadde forventet.

De ble nemlig delt inn i to lag som måtte legge et pepperkakepuslespill og spise den største biten i spillet så fort som mulig. Silje og Roberto klarte å legge puslespillet fortest, men Lena Charlotte og Silje slo dem på målstreken, fordi de rett og slett var raskere til å spise opp den enorme pepperkaken. Og innsatsen var det ikke noe å si på, begge lag spiste pepperkaker så de nesten kastet opp, men det spørs om ikke «Big Brother» har ødelagt noe av den fremtidige julegleden

– Jeg skal aldri mer spise pepperkaker igjen, sa Lena Charlotte etter at pepperkakekampen endelig var over.

13229693.webp

– Tenk å være idiot på TV og få 1 million for det!

Og BB-deltakerne mener at millionen er fortjent.

Oppdatert 29.11.2011. Dag 92

Det nærmer seg finalen med stormskritt, og en av deltakerne vil på søndag bli millionær. Men selv om de alle føler de har fortjent å vinne, så har BB-gjengen også en god porsjon selvironi på «arbeidet» som er utført for å eventuelt vinne millionen.

En million for å være idiot

–Tenk å vinne en million for å være idiot på TV i tre måneder! ler Lena Charlotte, men legger til;

– En million er egentlig ikke så veldig mye, og folk med godt betalte jobber tjener det samme i løpet av et år.

– Men det er forskjell på om du må jobbe for det et helt år, enn å få en million i en jævla konvolutt, sier Roberto

Og derfor er millionen fortjent ...

Deretter oppsummerer Lena Charlotte oppholdet på følgende måte;

–«Du har nå gjort deg fortjent til en million fordi du har driti deg ut så jævlig. Du har gått lenket til personer, du har driti i bøtte, du har gått med skje i hånden en hel dag og du har sittet inne i en pappeske i 15 timer".

13229444.webp

BB- Joakim: – Det vil nok forandre livet og fremtiden hennes

Joakim tror BB-venninnen vinner foran BB-kjæresten.
Oppdatert 28.11.2011. Dag 91

I mandagens «Litlle Brother» dukket både Joakim og David opp. Petter Pilgaard fyrte, som vanlig, av krutt, og satte Joakim til veggs med en rekke spørsmål.

Sterkt vennskap

Joakim og Tine knyttet sterke bånd på innsiden av huset, og det er tydelig at Tine fremdeles er gulljenta til Joakim.

– Jeg sa jeg trodde Tine kom til å vinne, og jeg må holde på at jeg håper hun vinner, sier han, og begrunner det hele med støtten hun har vist ham i huset.

– Jeg har hatt det godt med Tine der inne. Hun har gjort hele oppholdet mitt veldig godt, sier han ærlig.

Fortjener å vinne

Joakim har ikke stemt på noen av deltakerne i huset forløpig, men han er sikker i sin sak.

– Tine fortjener og trenger den gevinsten, sier han, og legger til:

– Det vil nok forandre livet og fremtiden hennes.

13229111.webp

Big Brother-Roberto: – Du er i finalen fordi du er pen

Men er det eneste grunnen?

Oppdatert 28.11.2011. Dag 91

Søndag kveld ble det endelig klart hvem som sitter i finalen. Etter at David og Joakim slukøret måtte forlate huset kun en uke før «Big Brother» deler ut millionen til vinneren, sitter nå Lena Charlotte, Tine, Silje og Roberto trygt frem til neste søndag.

Hot blant gutta

Etter at finaleplassene er annonsert og livesendingen er over, diskuterer deltakerne hvorfor akkurat de fire sitter i finalen. Mens de andre er politisk korrekte og trekker frem at Silje har vist både sterke og svake sider under hele oppholdet, er Roberto av en helt annen oppfatning om hvorfor hun fremdeles er værende.

– Jeg tror rett og slett du er her fordi du er pen og det er mange gutter som liker deg der ute, sier Roberto og legger til:

– Du er en pen jente og tjener mange mannlige stemmer på det.

– Jeg tror ikke jeg sitter her bare fordi jeg er en pen jente, forsvarer Silje seg raskt og legger til:

– Folk har sett nedturene mine. Mine nedturer har gjort at jeg har fått veldig gode oppturer som har gjort at jeg har satt mer pris på å være her inne.

– Det tror jeg folk har lagt merke til, sier hun.

«Underdog»

Tine og Lena Charlotte tror fremdeles Silje sitter i finalen fordi hun har vist både sterke og svake sider i tillegg til at folk synes hun er ærlig.

– Jeg tror du sitter her fordi du har vist mange styrke og svakheter. Det å vise svakhet er en styrke, sier en støttende Tine til Silje før hun legger til:

– Du har vært en liten «underdog» sånn som meg.

Lena Charlotte sier seg ening og tror Silje har fått mye støtte på utsiden fordi hun har turt å vise følelser.

13228612.webp

Jentene stikker kniven i ryggen til Roberto etter raseriutbruddet

Det diskuteres heftig i Big Brother-huset

Oppdatert 28.11.2011. Dag 91

Roberto har det ikke lett i huset blant jentene. Han havner i misforståelse etter misforståelse, og jentene mener han selv har skyld i det som skjer.

Vrir alt det positive til noe neagtivt

Jentene er ordenlig frustert over Robertos reaksjon etter den heftige diskusjonen, og tar seg godt tid til baksnakke gutten, som ikke har gjort annet enn å si at alt er greit.

– Det har ikke blitt sagt noe galt. Det var bare det at du dro den litt langt, sier Silje.

– Det er han som drar det for langt, sier Lena Charlotte.

– Ja, han vrir alt det positive til noe neagtivt, og det er veldig irriterende, svarer Silje.

Jentene er slettes ikkeimponert over måten Roberto takler reaksjoner på sin egen adferd.

– Når en person avslutter med å si "ferdig, det er greit" virker det provoserende, forklarer Lena Charlotte.

– Det virker som han gir faen, sier Tine, i affekt, og legger til:

– Jeg hater jo diskusjoner.

– Vi kan ikke ta opp ting med ham

Jentene skjønner ikke hvordan de skal komme gjennom hos Roberto. De vil ham jo ikke noe vondt.

– Han ødelegger jo kvelden for seg selv. sier Lena Charlotte. De andre er selvsagt enig.

– Ingenting jeg har sagt i dag har vært negativt rettet mot ham, legger Tine til.

– Jeg får bare slengt dritt etter meg ham hele tiden, høyner Tine med.

Alle jentene synes dette er synd. Og alle har egentlig lyst til at å løse problemene med Roberto, men de mener det ikke går.

Derfor har Big Brother-Joakim moren og lillesøsteren tatovert på kroppen
Joakim er helt avhengig av tatoveringer.

Oppdatert 28.11.2011. Dag 91
Etter 13 uker måtte Joakim dessverre forlate «Big Brother»-huset rett før finalen. Det har ikke manglet på tatoveringer i årets «Big Brother»-gjeng. Joakim har opptil flere fargerike tatoveringer på kroppen.

Glad i damer

Det er mye damer som dekker den nordiske huden til Joakim og han legger ikke skjul på at jenter er viktige i livet. Han har blant annet en tattoering av lillesøsteren og Marilyn Monroe

– Jenter er noe av det fineste vi har her på jorda, man må jo prise det, sier han og smiler. Han har også flere ganger uttalt at den 3 1/2 år gamle lillesøsteren er den han savner mest når han er i huset.

Adrenalinkick

Mens han viser frem tatoveringen av moren sier han:

– Det er en måte å oppleve adrenalinkick på. Noen kaster seg utfor en fjellvegg med fallskjerm på ryggen, men jeg går til en tatovør, sier han.

Avhengighetsskapende

Selv om Joakim er sterkt tatovert betyr ikke det utelukkende at han ønsker å uttrukke noe med alle tatoveringene
 

13228711 (1).webp

Big Brother-Roberto: – Jeg våkner opp med angst etter diskusjonene

Roberto føler at alle er i mot ham i huset.

Oppdatert 28.11.2011. Dag 91

Det nærmer seg finalen og en BB-deltaker er under en uke fra å være millionær. Men etter ukevis med psykiske og fysiske prøvelser, er det ikke til å komme fra at nervene begynner å bli tynnslitte, noe som har ført til flere konfrontasjoner mellom deltakerne den siste tiden.

Og da gjengen på søndag diskuterte pappeskeoppdraget fra forrige uke, kokte det over for Roberto og han endte i en høylytt krangel med Tine.

Men det viser seg snart at det er ikke bare det at han er uenig med Tine som gjør han frustrert, Roberto føler nemlig at alle er ute etter å krangle med ham

– Alle vil krangle med meg

– Jeg har vært her i 13 uker uten en eneste diskusjon, og nå er det faen meg fjerde diskusjonen på en uke, sier en tydelig irritert Roberto og legger til;

– Folk rundt meg velger meg for å diskutere, men jeg skjønner ikke hvorfor dere velger meg.

– Det er ingen som angriper deg, sier Tine som forsøker å roe ned kompisen.

– Du må kunne ta diskusjoner uten å bli fly forbanna, fortsetter hun og Lena Charlotte er enig;

– Man må kunne prate sammen.

Våkner med angst

Men Roberto vil ikke diskutere noe som helst.

– Jeg vil ikke delta i diskusjoner, sier han og legger til;

– Jeg våkner opp med angst hver morgen, for jeg er tross alt en veldig, veldig snill gutt, og blir dårlig hver gang jeg diskuterer med noen.

– Hvorfor det? spør Tine.

– Jeg er ikke sånn som deg. Du kan jo diskuterer med alle, sier Roberto til Tine.

– Ikke min feil at du blir nominert 16 ganger!

Tine forklarer at heller ikke hun liker konfrontasjoner, men at hun har lært seg at det går an å diskutere ting. Hun forsøker også å minne ham på at hun flere ganger har blitt stilt til veggs av de andre deltakerne, men har måtte takle det.

– Det er ikke min feil at 16 stykker nominerer deg, svarer Roberto ampert.

– «Leave me alone!» Hvis du vil diskutere med noen, diskuter med noen andre, fortsetter han.

Men Silje er enig med Tine om at Roberto kanskje burde være mer tykkhudet, og at fire konfrontasjoner er ingenting i forhold til hva hun og Tine har måttet gå igjennom.

– Både jeg og Tine har måttet tåle dritt fra alle andre opptil flere ganger, sier hun og tillegger;

– Hvis det hadde vært deg, så tror jeg at du hadde dratt herfra.

Roberto roper

Men Roberto holder på sitt.

– JEG VIL IKKE DISKUTERE, ER DET FORSTÅTT! nærmest roper han.

13228435.webp

«Big Brother»-finalistene i full krangel

– Slutt, for faen!
Oppdatert 28.11.2011. Dag 91

Det nærmer seg finalen med stormskritt og etter søndagens utstemming, er det kun fire deltakere igjen. Men i stedet for å feire bragden, fløy de rett i tottene på hverandre.

Det hele startet med en krangel om forrige ukes eskeoppdrag, hvor deltakerne skulle sitte så lenge som mulig i en pappeske med minimal rasjon.

Roberto som vant konkurransen, hintet om at han syntes at Silje og Tine hadde gitt seg for tidlig, mens Tine på sin side forsvarte seg med at hun hadde dårlig rygg, og at det ikke var rettferdig å dømme henne for det.

De diskuterer også hvorvidt «Big Brother» mente at de virkelig skulle forbli i eksene så lenge som mulig. For etter at Tine og Silje gikk ut av boksene, fikk de nemlig i hemmelig oppdrag av «Big Brother» å «plage» de andre deltakerne for å få også de ut av boksene.

– Hva vil du jeg skal si?

Tine forsøker å forklare Roberto at hun visste at det ikke var meningen at de skulle sitte i boksene i flere dager, og det var grunnen til at hun hadde vært ekstra plagsom, men Roberto tror først ikke på henne.

Men Tines argumentasjon får gehør blant jentene, og selv om sannheten går opp for også Roberto, har han tydelig problemer med å innrømme at Tine har rett.

– Hva vil du jeg skal si? spør en svært provosert Roberto, og legger til:

– Greit, det var ikke meningen, er du glad nå?

– Men du tar jo ikke hva jeg sier, sier en oppgitt Tine.

– Men er det så viktig at jeg sier at «det var ikke meningen», sier en furten Roberto, som får det for seg at dette er et personlig angrep på ham.

– Slutt, for faen!

Tine forsøker å forklare Roberto at det aldri har vært snakk om noe personlig angrep på ham, men hun snakker for døve ører.

– Du sier det er «greit», men du mener noe helt annet, sier en oppgitt Tine som bestemmer seg for å forlate rommet, men da koker det over for Roberto.

– Vil du jeg skal skrike? Ok, greit! roper han.

– Slutt med diskusjonen, for faen! skriker han videre.

13228422.webp

Tine og Silje løy om Big Brother-Joakim

Endelig kommer sannheten frem.

Oppdatert 28.11.2011. Dag 91

De siste ukene har trekantdramaet mellom Tine, SIlje og Joakim utviklet seg og det kuliminerte i at Silje og Joakim hadde sex natt til søndag. I går kveld måtte Joakim forlate «Big Brother»-huset, men før det hadde deltakerne svart på de store spørsmålene. Da avslørte både Silje og Tine at de hadde løyet.

– En liten løgn

– Det var en liten løgn da jeg sa at jeg ikke hadde noen interesse for Joakim, innrømmer Sile i skrifterommet.

– Den eneste løgnen er at jeg ikke sa fra i begynnelsen at jeg hadde følelser for Joakim, innrømmer Tine.

Mens Joakim forteller at det kanskje ikke var så smart å innvolvere seg så sterkt med Silje.

– Det var kanskje ikke det rette, sier han som svar på de store spørsmål.

– Kan ikke styre følelsene

Men kjærligheten vant og da han kom ut av huset i går kveld, sa han bare:

– Man kan ikke styre følelsene sine. Ting skjer raskt, sa Joakim.

Mulig svigersønn

Siljes far, Olav Engen, ønsker i alle fall Joakim velkommen i familien som svigersønn:

– Jeg ser ikke bort fra det. Det vil ikke være meg i mot. Joakim er en fantastisk person som er snill, omtenksom, familiær, klok og morsom. Det så mye godt i ham at jeg håper det blir noe mellom dem, sier faren.

Han støtter også at datteren hadde sex i huset.

13228393.webp

«Champisen» sprettes når finalen er i boks

David og Joakims avskjed legger ingen demper på feiringen.

Oppdatert 27.11.2011. Dag 90

Både David og Joakim måtte takke for seg i «Big Brother»-huset på søndag. Men selv om to gladgutter drar, legger det så definitivt ingen demper på gleden blant de gjenværende.

Ekstasen er til å ta og føle på:

– Vi er i finalen!

Og hva passer da ikke bedre enn at feiringen for sikret finaleplass akkopagneres av tidenes rock'n roll-hymne? Queens uforglemmelige «We are the champions».

Full fest

– Ja, «We are the champions», jeg må skifte! Utbryter Roberto idet pianotonene kommer ut av høytalerene.

Tine styrter mot slusa, hvor hun finner festbrus.

– Oi, jeg tror de har tenkt å sjenke oss i kveld, jubler hun.

Og når flaskene sprettes er festen for alvor i gang.

«Big Brother» er påpasselig fremme med et gratulasjonsbrev som selvfølgelig leses med stor entusiasme.

– Gratulerer, dere fire er i finalen. Dere er syv dager unna premien på én føkkings million kroner! Leser Tine, hvor bannskapen får stå på hennes egen regning.

Hæla i taket

Feiringen forflytter seg inn på soverommet, hvor hæla bokstavelig talt går rett i taket.

Kommende søndag vil gledesscenene garantert eskalere ytterligere. Da skal vinneren av «Big Brother 2011» kåres, men det er DU som avgjør.

Stem på den du vil skal bli huset!

Nå skal vinneren av «Big Brother» kåres.

Oppdatert 27.11.2011.


 

13228058.webp

«Big Brother»-Joakim ute av trekantvalsen

– Vet ikke om jeg har kjæreste når dette er over.

Oppdatert 27.11.2011. Dag 90

Etter 91 dager i BB- huset må Joakim Myhre Eik reise hjem. I huset etterlater han seg Silje, som han nylig har fått skikkelig draget på, og et knippe gode venner. Tilbake sitter også Tine. Ei jente Joakim har blitt veldig glad i, men, dessverre for en forelsket Tine, ikke glad «nok» i.

– Kjærligheten kom ikke

Joakim har aldri lagt skjul på sine varme og sterke følelser for Tine. Men, selv om hun har tilstått følelser som krysser godt over grensa for bare vennskap, har ikke 22-åringen vært i stand til å gjengjelde disse.

– Tine og jeg knytta tidlig et sterkt bånd. Men kjærligheten var bare ikke der, forteller Joakim åpenhjertig.

På spørsmål om hvilken rolle han egentlig har spilt oppi det hele - særlig da Silje kom inn i bildet - fortsetter Joakim den åpne linja.

– Man kan ikke styre følelsene sine. Ting skjer raskt, sier han.

Men om han har kjæreste når Silje kommer ut av huset, er ikke Joakim veldig sikker på.

– Vi får se, forteller han.

Var forberedt

Det kom muligens som et lite sjokk på flere av seerne, og reaksjonene lot ikke vente på seg på chatten. Hovedpersonenen selv, derimot, var ikke nevneverdig sjokkert.

– Jeg var forberedt på å ryke ut, forteller en tilsynelatende lettet Joakim.

Og at han er glad for å være ute understreker han selv.

– Det er som å tre ut av et eventyr, men jeg er fornøyd nå. Det er godt å være ute av bobla, sier han.

Villig til å ofre seg for venneskap

Joakim er en følsom gutt og han er villig til å gjøre nesten alt for vennene sine, det har han bevist gangs.

Han var nemlig villig til å trekke seg i sympati for BB-venninnen, Tine. Da hun ble nominert for tredje uke på rad, sa Joakim at han ville gå ut av huset hvis hun ble utstemt.

– Hvis du ryker går jeg også. For deg, sier han, og legger hånden på hjertet.

– Nei, det gjør du ikke, sier Tine.

– Jo, det lover jeg deg, svarer han.

– Jeg har sagt det samme til deg, sier hun.

BB-husets gledesspreder

I tillegg til å være en god venn, er Joakim kanskje aller mest kjent i huset for å sprite opp stemningen. Han har flere ganger bevist at han ikke tar seg selv høytidelig, noe som ofte fått de andre deltakerne til å brøle av latter . Og den utstemte BB-deltakerne var virkelig i sitt ess da gjengen fikk i oppdrag å spille hverandre. Han skulle kle seg ut som Andreas P, noe han gjorde skummelt godt.

Trekantdrama

De siste ukene har vært en smule turbulent for vestlandsgutten. Han har nemlig klart å rote seg opp i en knute med følelser hvor både Tine og Silje er innvolvert. Floken har satt Joakims tålmodighet på prøve, og han skal ha for å ha holdt ut. Nå er det god tone mellom alle tre, men om hans forhold til Silje fortsetter på utsiden blir spennende å se.

13185727.webp

Måtte slukøret forlate «Big Brother» for andre gang

David Myking taper millionen for andre gang: – Jeg hadde ikke vunnet uansett.

Oppdatert 27.11.2011. Dag 90

Davids reality-karriere startet som utfordrer på sætra i Sogndal, og derifra sjarmerte 24-åringen seg inn til huset hvor han måtte overbevise de andre deltagerne om at han fortjente å få opphold i huset. Tross iherdig innsats ble David tidlig sendt ut av huset, men da Andreas M trakk seg fra konkurransen, fikk Grimstad-gutten en ny sjanse. Men i dag er eventyret helt over.

– Jeg fikk to sjanser, og jeg er happy, sa David da ha kom ut av huset.

Da Sarah fortalte at det var en person til som måtte ut, svarte han raskt:

– Silje!

Men der tok han feil. Det var Joakim som måtte forlate.

Slettes ikke overrasket

Han var ikke overrasket over sin egen sorti:

– Dette var litt forventet, sier David, og legger til:

– Jeg hadde ikke vunnet uansett.

Han mener nemlig at han aldri kunne kjempe seg fem plasser opp i løpet av en uke.

Trodde skulle ryke før

David er fornøyd med oppholdet, og at han fikk så mye tid i huset etter at han kom inn igjen.

– Jeg trodde jeg skulle ryke mot Tiia, sier han.

I tiden fremover skal David ta livet med ro. Han vil ha fokus på trening og søvn. For den siste uken har vært hard.

Sterke reaksjoner

Det var ikke alle som var like glad da David kom inn i huset igjen for andre gang. Siv Anita sa rett ut at hun ikke orker David. Flere av de andre var også sterkt kritiske. Andreas P og David havnet fort i klinsj og diskuterte heftig allerede første kvelden. Men da både Siv Anita og Andreas P forsvant ut av huset, har David blomstret. Han er godt likt i gruppa og i de siste ukene har han blomstret som reality-deltaker

Usjenert

Den utprega frilynte grimstadgutten har gang på gang vist at naken kropp hører hjemme på tv. Han var særdeles aktiv da hele BB-gjengen kastet det meste av klær under et strippeshow. En naken David har satt sitt preg på huset, og de andre deltakerne har trivdes i hans selskap. Dette på tross av hans grundige rumpevask.

Tatt for juks

Under treningsuka på laget som til slutt tapte sammenlagt. Sammen med Marius, Tine og Silje var David blant dem som tilsammen slanket av seg minst. Dermed ble det autonominasjon. Og som ikke det var nok, så ble han tatt i grovt juks. Alle deltagerne var utstyrt med skrittellere, men i stedet for å gå ordentlige skritt festet han telleren rundt låret og sanket skritt ved å riste på foten.

Og at han har temprament, til tross for et nesten alltid godt humør, bekreftet David da han skjelte ut Silje under treningen.

– Er du helt dum, eller, utbrøt han.

Exit nummer to

Det at David fik to sjanger i BB-huset har gitt har en mulighet til å lære av sine første feil. Og i runde nummer to fikk vi se en mer dempet, men likevel sprudlende gutt. Nå er jaget etter millionen likevel over for gutten, og denne gange vil David neppe får flere muligheter.

13178904.webp

Big Brother-Lena Charlotte: – Det er ekteparet og kjæresteparet

Forklarer gutta forskjellen på Joakims forhold til Tine og Silje.

Oppdatert 27.11.2011. Dag 90

Gjennom ukene har Joakim og Tine utviklet et tett vennskapsforhold. Det er bare ett problem Tine har vært håpløst forelsket i Joakim. Mens Joakim har vært forelsket i Silje. Tidligere har Silje avvist ham, men de siste dagene har kjæreligheten blomstret. Paret har til og med hatt sex. Mens Tine har klagd på alle de høye lydene fra paret som har holdt de andre våkne.

– Elskerinnen

For de andre deltakerne har forholdet vært spessielt å takle. Derfor har Roberto, David og Lena Charlotte en liten privat diskusjon på badet.

– Det er ekteparet og kjæresteparet, smeller det fra Lena Charlotte.

– Ja, Silje er elskerinnen og Tine er kona som aksepterer det, sier Roberto.

– Kult

– Det er kult, sier David og Roberto istemmer «right on».

I kveld er alle i trekantdramaet nominert. Derfor blir det spennende om en av dem ryker og hva det fører til.  

13227963.webp

Her har «Big Brother»-paret sex mens David spyr

Endelig får Silje og Joakim kose i fred.

Oppdatert 27.11.2011. Dag 90

Etter 91 dager i huset og med kun en uke igjen til finalen klarer ikke de nyforeskede turtelduene å holde seg på matta lenger. Mens de andre fester i stua og David ligger rett ved siden av og kaster opp, har paret endelig sex.

Ulike behov

En tydelig brydd spysyk David grynter og snur seg irritert i sengen ved siden av.

– Håper vi ikke bråker for for mye, sier Joakim unskyldene før han legger til:

– Men jeg er så sinnssykt glad i henne.

David som er godt preget av at for mange Gammeldanskshots, grynter om vann og isbiter.

13227666.webp

Ellevill jubel over «Big Brother»-straff

Hva får deltakerne til å kaste klærne og danse rundt i bakgården?
Oppdatert 26.11.2011. Dag89

Deltakerne har fått mange straffer i løpet av de 90 dagene de har bodd i «Big Brother»-huset. Men det er sjelden de jubler vilt når de straffes av «Big Brother».

Jubel og entusiasme

Når deltakerne får vite at de å vaske en bil fordi Tine ikke fikk godkjent oppgaven bryter straks jubelen løs i huset. Spesielt Lena Charlotte som er bilgal og har savnet biler mens hun har vært i huset blir glad og opprørt. hun begynner straks å kommandere og informere hvordan de bør vaske bilen.

Mest sexy konkurranse

I tillegg til å vaske bilen skinnende ren, vanker det også en belønning til den deltakeren som utfører straffen på mest sexy måte.. Med lyden av «carwash» gyngende gjennom høytalleren lar deltakerne klærne falle og spruter mengder vann på hverandre mens de hopper ellvillt rundt i bakgården. Ingen av de ser ut til å bry seg om at det ikke akkurat er sommertemperaturer ute.

13227307.webp

Big Brother-Robertos plan skranter før finalen

– Da hadde jeg blitt forbanna.

Oppdatert 26.11.2011. Dag89

Etter 90 dager innesperret i «Big Brother»-huset nærmer finalen seg med stormskritt. Konkurransen har tilspisset seg og deltakerne kan nesten lukte milliongevinsten. For noen er konkurranse instinktet sterkere enn hos andre.

Spesielt Roberto har vist seg og være en lur spiller. Men nå kan de se ut som om hans drømmefinale forsvinner forans øynene hans.

– Den eneste personen jeg ikke blåser i nå er deg David. Jeg stoler på deg, sier Roberto småbrisen i sofaen og legger til:

– Joakim er borte, han har gått over til Silje. Goodbye Joakim...

– Jeg vil ha deg, meg og Joakim i en finale. Hva tror du, har vi har tapt Joakim, spør han David.

– Nei, jeg vet ikke hvem han står sammen med. Men han er en god venn uansett, svarer han

Redd for å bli dolket

Roberto uttrykker tydelig at han er bekymret for hvor Joakim står etter at forholdet mellom Joakim og Silje har blomstret opp igjen. Roberto tror han har mistet en forelsket Joakim til den spreke blondinen.

– Jeg skulle ønske vi hadde hatt en åpen nominering til nå, for å se hvor Joakim står, sier han og legger til:

– Hvis han hadde valgt Silje fremfor oss, hadde jeg blitt veldig skuffet.

– Det er han sitt valg uansett, det er hans valg. Jeg hadde vært glad i Joakim uansett, sier David.

– Det hadde ikke jeg, sier en snurt og bestemt Roberto.

Denne søndagen må to av deltakerne pakke kofferten og reise hjem. Lena Charlotte er sikret en plass i finalen om en uke etter at hun vant ukens konkurranse, men resten av deltakerne er automatisk nominert.
 

Big Brother-Tine spyr fordi Silje nekter å spise

Takker nei til sjokoladeboller, og da går det galt.

Oppdatert 26.11.2011. Dag89

Deltakerne får stilt ulike spørsmål, hvor svaret er enten ja eller nei. Silje får spørsmålet om hun har lyst på en sjokoladebolle, og det har hun.

Hun spiser bollen, men når spørsmålet kommer igjen, er svaret kontant nei. Men det får konsekvenser. Når Silje nekter, må resten spise boller. Og humøret er ikke på topp når det kommer et fat med fete, søte og massive sjokoladeboller kommer inn.

Sur Roberto

– De må ha fått med seg at jeg ikke liker koks, altså, furter Silje.

Hun har begynt å ane at de andre ikke er overbegeistret over at hun ikke ville ta en bolle til.

– Jeg hater kokos jeg også, og jeg hater sjokoloda. Og nå må jeg spise fem fordi hun ikke gidder å spise en til, sier en kraftig irritert Robero med munnen full av kokos og sjokoladefyll.

Silje forsøker å forsvare seg med at hun ikke viste hvor mange hun måtte spist dersom hun sa ja, men den holder ikke for meksikaneren.

– Og da lar du det bare lar det gå utover oss, bjeffer han.

– Men jeg vil ikke ha kokos, sutrer Silje.

– Det vil ikke jeg heller, svarer Roberto.

Blondinen har tydeligvis ikke noe videre sans for konfrontasjonen, og velger å surmule for seg selv på soverommet.

Tine kaster opp

Eks antall boller blir for mye for Tine. Hun gir det hun har for å svelge ned straffen Silje har påført dem, men må til slutt gi etter for vomfyllet og løpe på toalettet.

Forsøker å trøste

Joakim og Silje har kommet nærmere hverandre de siste dagene, og som den omsorgsfulle gutten han er, forsøker han å trøste henne.

– Du kjenner jo selv dine egne begrensninger, sier han.

– Ja, men jeg føler at dette gjorde de med vilje. De visste at jeg ikke kom til å spise den uansett, sutrer hun.

13226954.webp

Big Brother-Tine angriper den nye deltakeren i senga

Ørjan får seg en heftig overraskelse når Tine hopper opp i senga hans.
Oppdatert 25.11.2011. dag 88

orsdag kom nok en person inn i huset. Han hadde i oppdrag å late som han var en ny delatker som stilte på lik linje som de andre frem til finalen den 4 desember. Fredag formiddag ble det avslørt for deltakerne at dette var en bløff fra «Big Brothers» side og at han var en seer som hadde vunnet det mye omatle «24-timerspasset».

Kort og innholdsrikt opphold

Men han fikk alikevel oppleve mye under sitt korte opphold i huset. Natt til fredag fikk han overraskende sengebesøk av Tine.

– Jeg liker unge guttevalper, du er akkurat slik jeg vil ha de, roper Tine fra andre siden av rommet.

– Er ikke Ørjan to år for gammel, spør David

– Neida, han er akkurat perfekt. Når de blir 21 år dumper jeg dem, spøker Tine tilbake.

Tar utfordringen

Etter mas fra både David og Lena Charlotte gir Tine etter for presset og tar utfordringen. Med bestemte skritt går hun over gulvet og kaster seg over han i sengen.

– Er du klar Ørjan, spør Tine

– Ja, jeg ligger bare her å venter jeg nå, svarer han.

– Vis han hvordan det skal gjøres, oppfordrer en ivrig David fra sidelinjen.

13226623.webp

Big Brother-Joakim: – Har blitt mer heterofil av å utforske seksualiteten min

Joakim letter endelig på sløret om sin seksuelle bakgrunn til Silje.
Oppdatert 25.11.2011. dag 88

Natt til fredag fikk endelig turtelduene Joakim og Silje mulighet til å tilbringe natten alene sammen i biblioteket. Joakim benytter uventet anledningen til å forsikre Silje om at han er hundre prosent heterofil.

Desto mer heterofil

Mens de ligger på sengekanten spør Joakim nygjerrig om Silje er sikker på hans seksualitet. Han gjentar flere ganger at hun ikke må være i tvil om hans legning.

– Jeg har prøvd ut min sekualitet med gutter, mne det funket ikke, mumler han til Silje før han legger til:

– Det at jeg har prøvd det ut gjør at jeg er desto mer heterofil.

– Du vet at jeg er heterofil, ikke sant, spør han

Silje nikker og mumler at hun er sikker på at han ikke er homofil.

Ulik guttesmak

– Hadde jeg vært homofil hadde jeg forelsket meg i Roberto eller David som begge er kjekke gutter, sier Joakim

Silje er ikke enig.

– Hverken David eller Roberto er min type gutter. De er langt ifra slike gutter jeg faller for, forsikrer hun Joakim.

Seerne har liten tro på «Big Brother»-kjærligheten

«Det holder helt til Joakim drikker sprit».

Oppdatert 25.11.2011. dag 88

I tur og orden har deltakere funnet sammen i årets «Big Brother». Siv Anita og Andreas P spilte de første søte tonene, og det tok ikke lang tid før Magnus og Tiia Maria oppdaget en gjensidig fascinasjon for hverandre.

Med en drøy uke igjen av oppholdet er Joakim og Silje mer glade i hverandre enn noen gang tidligere. Til tross for en turbulent tur oppover forelskelsens høye fjell - hvor Tine har fungert som et verkende gnagsår - er det nå tilsynelatende bare kos, klapp og klem.

Det er bare elleve dager til de to kan teste samholdet på utsiden, men skal man tro seerne på chatten, så kan de bare droppe den ideen med en gang.

Silje er taktisk

Blondinen har vært litt usikker når det kommer til Joakim. Hun sier selv at hun har holdt tilbake på grunn av Tine, men den biter ikke samtlige chattere helt på.

«Jeg vil faktisk si at det er litt rart at hun plutselig ombestemmer seg etter ha å fryst ham ut så lenge. Jeg tror hun søker noen som kan få henne til å vinne», skriver Marianne.

Flere mener at det er stor forskjell på et forhold inne i huset, og utenfor.

«Tror det går bra der inne, men på utsiden, helt klart nei! Tror ikke de klaffer like bra da. Søsteren til Silje sa at hun falt mer for badboys, og Joakim er vel langt i fra en badboy», kaster Malin seg på.

Fylla har skylda

Silje har tidligere sagt at Joakim forandret seg veldig da han drakk sprit. Selv om han har lovt å aldri drikke sprit igjen, har ikke Finn Arne særlig god tro.

«Det holder helt til Joakim drikker sprit og spytter om seg innomhus», skriver han.

Men til tross for at mange ser slutten for paret komme raskt, finnes det noen positive sjeler.

«Tror nok det holder, jeg. De har god kjemi og samme humor», mener John.

Han får støtte av Karsten Andre.

«Jeg tror det holder på utsiden. De passer så bra sammen», kommenterer han.

13226829 (1).webp

Søndag blir det mannefall i «Big Brother»

Ny og overraskende tvist fra «Big Brothers» side.
Oppdatert 25.11.2011. dag 88

Finalen i «Big Brother» nærmer seg med stormskritt og det spisser seg til mellom deltakerne. Denne uken er alle deltakerne utenom Lena Charlotte automatisk nominert. Lena Charlotte var den deltakeren som gjorde det best under ukens «freeze»-konkurranse. Gevinsten denne uken var stor, det var nemlig en gullbillett som ga en direkte plass i finalen den 4 desember.

Duket for blodbad

Det deltakerne ikke vet, er at «Big Brother» denne uken skal sende ut to personer under søndagens livesending. Dette skal være en overraskelse og de får ikke vite noe før direktesendingen. Redaktør for «Big Brother» forklarer forandringen av reglene slik:

– Dette er et overraskelsesmoment og en liten finaletvist fra Big Brothers side, sier redaktør Mads Nilsson og legger til:

– Det er like før finalen, så det blir spennende å se hvordan deltakerne reagerer på en slik forandring.

Til sammen er hele fem deltakere nominert denne uken. Det er blant annet første gang Roberto er nominert.

13226721.webp

«Big Brother» tester deltakernes innstilling

Straffen er hard og kollektiv.
Oppdatert 25.11.2011. dag 88

Resten av uken kommer «Big Brother» til å kjøre deltakerne hardt. Big Brother har nemlig bestemt seg for å teste hvor positive deltakerne klarer å være til ulike oppdrag.

 

Les mer: BB-Tine: – Jeg vet ikke om det er hundre prosent sant

Positiv innstilling

Lena Charlotte er først ut. Hun får spørsmål om hun er opptatt av utseende. Hun svarer «ja», men når hun fikk tilbud om en spray tan i ansiktet svarer hun «nei». Dette fører til at resten av gruppen får hver sin spray tan.

Slik fortsetter «Big Brother» helt til Lena Charlotte svarer ja. Da får hun en selv en runde med sprayen, mens resten slipper unna. Og slik fortsetter det. Om deltakerne nekter å utføre oppdraget kan det føre til konsekvenser.

Fortsettelse følger

Dette er bare et eksempel på hva «Big Brother» kommer til å sende inn av utfordringer.

Det kan bli mye morro ut av dette, og det blir spennende å se hvor mange repetisjoner som skal til før gruppen surner og hvor langt gruppen er villig til å gå.

13226515.webp

BB-Tine: – Jeg vet ikke om det er hundre prosent sant

Tine setter griller i Joakims hode.
Oppdatert 25.11.2011. dag 88

Trekantdramet mellom Tine, Silje, Joakim er slettes ikke over, for i går innrømmet Tine at hun slettes ikke er sikker på om Siljes følelser for Joakim er ekte.

Blanede følelser

Joakim har jobbet hardt med relasjonen han har til Silje. Silje har nemlig hatt problemer med å stole på ham. Og når alle trodde trekantdramaet var over fant det blonde paret tilbake til hverandre. Tine måtte derfor på nytt jobbe med seg selv og sin sjalusi. Hun har hatt ulike meninger i forhold til situasjonen. I det ene øyeblikket ser hun ikke til å bry seg, mens i det andre lar hun seg irritere,

Da det en natt ble hett mellom Joakim og Silje følte Tine det hadde gått for langt.

– Vi bråket ikke så mye da, forsøkte Joakim seg forsiktig.

– Det var mye rare lyder. Jeg er dessverre født med hørsel og hørte dere veldig godt. Jeg vet ikke hva dere holdt på med jeg, kontret Tine raskt tilbake før hun fortsatte:

– Jeg synes det er veldig respektløst og egosistisk.

Les mer: Seer lyver seg inn i «Big Brother»

Sår tvil hos Joakim

Nå som forelskelsen mellom Joakim og Silje har blomstret opp kan det se ut som Tine ikke tror på Siljes følelser til Joakim. Hun er ikke helt sikker, men hun bestemmer seg får å si i fra, moe som sår tvil i Joakim.

– Det kan være at hun gjør det med deg for å komme nærmer deg for å unngå nominasjon, sier Tine, og legger tiL.

– Jeg vil ikke sette griller i hodet på deg.

– Jeg har tenkt tanken selv, sier Joakim.

– Jeg vil ikke at du skal bli usikker på hvor du har meg, prøver hun seg.

– Jeg ser hun har det fint rundt meg, sier Joakim.

– Ja, jeg vet ikke. Jeg kan ikke si noe hundre prosent, svare hun.

Tine er tydelig bekymret for Joakims følelser, men vil ikke si hundre prosent hva slags baktanker Silje har. Hun vil bare nevne det.

Se spekulasjonene i videovinduet øverst i saken

Tvilen rundt Siljes motiv fører til at Joakim konfronterer henne. Dette fører til at Silje surner og trekker seg vekk fra ham. Joakim blir veldig lei seg, men klarer til slutt å karre seg tilbake i varmen. «Big Brother» gir derfor paret muligheten til å tilbringe en natt sammen på biblioteket. Dette klinker paret til på, og det ser nå ut til at alle hjerter gleder seg.

13226084.webp

BB-Tine vippes mentalt av pinnen

Synet av bestemoren blir for sterkt.

Oppdatert 25.11.2011. dag 88

Deltakerne har denne uken vist hva de er gode for når det kommer til å kontrollere følelser. Flere har blitt utfordret, og i går var det Tines tur.

Lattermilde turtelduer

Idet frys-signalet går har Roberto flekket av seg trusa og klistret stjerten sin på et av speilvinduene i Big Brothers kameraganger. Det er dette som fører til at både Silje og Joakim ikke karer å holde sine posisjoner særlig lenge. På dette tidspunktet er Tine innstilt på å klare å holde seg. Selv Roberto ser ut til å ha full kontroll på lattermusklene.

Tårevått

Tine sitter med ryggen til gangpartiet i huset, og får ikke med seg sin bestemors ankomst. Men da bestemoren kommer bort til henne tar det kun sekunder før hun vippes av pinnen.

– Vi er så utolig stolte av deg, sier bestemorem og stjeler en god klem av Tine.

Dette var alt som skulle til.

13225919.webp

Big Brother-Roberto holder et gråtende steinansikt

Tårene strømmer på når søsteren kommer på besøk i huset.

Oppdatert 24.11.2011. dag 87

«Big Brother» tester for alvor deltakernes emosjonelle selvkontroll under frysuka. Når signalet kommer kan ikke deltakerne røre en muskel. Skulle de gjøre så vanker det et poeng, og den med færrest på poeng når man gjør regnskap sikrer seg en gylden billett rett inn i finalen. Silje hadde ingen muligheter til å holde seg da søsteren hennes kom inn på tirsdag, og Roberto sliter også med å holde maska når både barndomsvennen og søsteren kommer hele veien fra Mexico for å hilse på ham.

Roberto holdt seg

– Jeg har lyst til å gråte nå etter å ha sett min bror, forteller søsteren Natalie etter at hun har vært der inne.

Roberto presterte å holde seg under hele besøket, men selv med et stivt ansikt var det lett å se tårene som formelig strømmet nedover kinnene hans.

– Han gråt og skalv, sier hun

– Vanskelig å ikke få svar

Natalie snakket til Roberto, blant annet så hilste hun fra flere hjemme i Mexico. I etterkant av besøket synes hun det var litt vanskelig at han ikke kunne svare henne.

– Det var veldig tungt. Jeg ville gjerne klemme ham og høre om hans erfaringer fra huset. Men det kunne han ikke, oppsummerer hun.

Barndomsvennen José var også inne hos deltakerne. I likhet med Roberto måtte han også kjempe for å holde tårene tilbake.

– Det var veldig vanskelig å være rett foran ham men bare kunne si noen få ord, forteller han, og legger til:

– Men vi sa at vi støtter ham.

– Mamma vil gråte

Søsteren pleier å vise hennes og Robertos mor, klipp fra huset på internett. Natalie kan allerede spå reaksjonen når hu viser moren klippet.

– Hun kommer definitivt til å gråte, sier hun.

Brodelig besøk blir for mye for Joakim

Joakim blir satt på prøve av «Big Brother»

Oppdatert 24.11.2011. dag 87

Denne uken har vært en følelsesladet uke med en rekke overraskelser til deltakerne i huset. Flere har nemlig fått besøk av både venner og familie.

Tøff uke

For deltakerne i BB-huset har det vært vanskelig å få besøk. For denne ukens oppdrag har handlet om å stå helt i ro når «Big Brother» har bedt om det, og besøket har selvsagt dukket opp mens deltakerne har stått i frys. Bryter de ut av frys-posisjonen får de ett poeng som straff. Personen med færrest poeng ved endt oppdrag vinner en billett direkte til finalen. Dette har derfor satt deltakerne på prøve. Noen har klart seg ganske bra, mens andre har kastet inn håndkle, og ta ett poeng her og der.

Bryter reglene for familien

Roberto, Tine og Silje har alle hatt besøk. Roberto klarte å holde posisjonen, mens Silje knakk sammen. I går var det Joakims tur. Han fikk både en fetter og en bror innom huset. Det hele ser ut til å gå fint, men da Joakims bror, Rudi Andre, begynner og le klarer ikke Joakim å holde seg.

– Vi fikk en reaksjon fra Joakim, og det er det viktigste, sier Rudi Andre, og legger til:

– Jeg så ham inn i øynene og smilte til ham, og da ga han seg.

Broren til Joakim hadde forventet seg denne reaksjonen, og de som har fulgt med på «Big Brother» fra starten vet også at Joakim er en person som slettes ikke legger skjul på sine følelser.

Big Brother-Tine: – Det er veldig respektløst og egoistisk

Tine blåser ut mot Joakim.