top of page

Big Brother-Tine til topps mot alle odds

Oppdatert 04.12.2011. Dag 97

Nominasjonsdronningen slo alle.

98 dager i komplett isolasjon, men så og si ingen kontakt med omverden er over. Og ut av den røykfylte døra kommer en nybakt millionær. Tine Barstad er vinneren av «Big Brother 2011»!

– Jeg har sagt jeg skal spandere tur på brødrene mine, en fyllefest skal det bli på de andre deltakerne og Linn Therese, du skal få dine silikonpupper, skriker hun til publikum.

Tine er lykkligst av dem alle, og slenger kyss til publikum før hun tar en god klem av broren sin.

Men det har på ingen måte vært en lett vei til toppen for 23-åringen. Hun har måttet takle 12 nominasjoner, slangebitt, baksnakking og krangler.

Mye sympati

Et svingende følelsesliv har preget Tines opphold i huset. Hun ble tidlig god venn med Joakim, men følelsene stoppet ikke der. Det gikk så langt at hun til slutt inrømmet at hun var forelsket.

Og nettopp det at hun ikke legger skjul på noe, sier det som det er og er oppriktig gjorde henne til seernes klare vinner da husets ærligste deltaker skulle kåres. Og det var ikke bare der hun var seernes favoritt. Det viste seg vanskelig å ikke bli glad i henne, og da hun ble bitt av en slange, sanket hun sympati.

Skøyerjente

Hun har også vist sterk medmennsklighet, og når andre har hatt det tøft har hun forsøkt å noen trøstende ord. Som da Silje fikk sammenbrudd etter pepperkakestraff. Men hun har også vist at hun ikke går av veien for å være morsom på andres bekostning. Linn Therese brøt sammen da Tine viste henne en liten edderkopp, kun gjort på spøk.

Hun har hatt sine tunge perioder, og vurderte å trekke seg. Men, hun holdt ut og står nå igjen som «Big Brother»-dronninga!

Dag 40 til dag 97

13233828.webp

Lena Charlotte hjem til kjæresten

Oppdatert 04.12.2011. Dag 97

Glamourmodellen vant ikke BB-millionen.

– Dette er helt sykt, roper hun i det hun kommer ut av huset og kan komme tilbake til samboeren Jan Inge som er kommet til Stockholm for å møte henne. Det er ingen tvil at de synes det er fantastisk å møte hverandre igjen etter så lang tid.

Den mekkeglade glamourmodellen Lena Charlotte kom med et smell inn i «Big Brother»-huset og mange av de mannlige seerne la merke til puppene som er fylt av ikke mindre enn 1,4 kilo med silikon. Hun ble fort gode venner med både Caroline og Siv Anita. Så hun ble veldig lei seg da hun mistet sine nærmeste venner en etter en i huset.

Hun ble tidlig kjent som en tøffing i huset. Da deltakerne i begynnelsen av «Big Brother» skulle stikke hånden sin ned i en boks med en slange sa bare Lena Charlotte:

– Å endelig får jeg ta på en slange.

Ikke bikini i dusjen

For Lena Charlotte har det aldri vært noe spørsmål om hun skal dusje naken eller ikke. Det gjorde hun fra første stund i huset.

– Jeg sa det til typen min at i dusjen gidder ikke jeg å se dum ut og stå i bikini. Når du dusjer, skal du vaske deg. Er det folk der ute som synes det er interessant å diskutere og studere «dåsemikkelen» min i dusjen. Vær så god! Da ønsker jeg dem «bon apetit».Hadde jeg sett «Big Brother» fra utsiden, hadde jeg ikke synes det var så interessant å se folk dusje og vaske seg. Noe kan jo synes det er interessant, men ikke jeg, forklarte Lena Charlotte i forrige uke til de andre deltakerne.

Så for Lena Charlotte og Tiia Maria så var det null problemer å hive klærne.

Mem mammaen Anne Berntsen er ikke like glad for nakenheten.

– At hun kler av seg er noe mamma ikke helt liker, har hun uttalt i «Little Brother».

Men hun er stolt over at Lena Charlotte er avholds i huset.

– Jeg er spesielt stolt fordi hun går igjennom «Big Brother» uten å drikke, men likevel har det morsomt, sier hun.

For Lena Charlotte har gitt full gass på fest selv om hun er avholds. Hun har vist at man kan ha det gøy uten å drikke og hadde null problemer med å ta av sammen med Caroline da finske Janica hadde lært dem å strippe. 

Hele tiden har Lena Charlotte savnet samboeren Jan Inge. Hun snakker om han hele tiden. Og da han kjørte 114 mil tur/retur Stockholm for å vise Lena Charlotte hennes nylakkerte BMW begynte hun å gråte. Det var for sterkt å både se kjæresten og den kjære bilen.

Samboeren Jan Inge og Lena Charlotte stilte opp til intervju sammen før hun gikk inn. 

Den nest siste uken har deltakerne blitt delt opp i stjerner og stab hvor stjernene laget «Big Brother»-hiten, mens resten måtte slave og varte opp. Lena Charlotte ble svært skuffet da hun fikk vite at hun ikke fikk være stjerne. Men ble desto gladere da hun likevel fikk lov å kore på plata. Og hun fikk også den glamorøse oppgaven å være glamourmodellen i musikkvideoen til «Big Brother»-hiten.

13221758.webp

Roberto ut av «Big Brother»

Oppdatert 04.12.2011. Dag 97

– Helt utrolig at mamma har kommet hit til Stockholm
Roberto har vært en solstråle i «Big Brother»-huset og lagde mye gøy. Den siste uken har han vist et enormt konkurranseinstinkt da han beholdt et steinansikt da søsteren kom på besøk helt fra Mexico for å få gullbillett til finalen. Men det holdt ikke Lena Charlotte fikk den billetten og det kostet Roberto dyrt. I kveld måtte han forlate konkurransen og vinke farvel til en million kroner.

Førnøyd med tredjeplass

– Jeg ønsket selvsagt å vinne, men dette går bra, sier han og legger til at han er absolutt fornøyd med en tredjeplass.

Men mest av alt er han førnøyd med å se moren som har kommet helt fra Mexico for å ta han i mot idet han går ut av huset.

– Det er helt utrolig at mamma er kommet helt hit til Stockholm, sier han strålende fornøyd.

Det er ingen tvil om at koser seg sammen med mamma og i følge Roberto oversetting er moren stolt av ham.

Moren var kommet helt fra Mexico sammen med kusinen for å overraske ham og det gjorde hun til de grader. Og Roberto inviterte selvfølgelig moren på finalefest.

En fargeklatt

Roberto viste seg fort som en fargeklatt i huset som alle likte. Mens resten av huset etterhvert delte seg i to forskjellige leire, klarte Roberto å være venn med alle. Dette gjorde at han aldri ble nominert av de andre deltakerne, og dette er første gang han sto i fare for å bli utstemt.

Spilleren Roberto

Seerne har alltid vært glad i Roberto, men etterhvert var det flere som mente han var litt mye av en spiller. Det var under en spørretime i huset hvor deltakerne hadde stilt spørsmål til deltakerne at dette kom frem: De fleste spørsmålene som kom Robertos vei handlet nemlig om hans dobbeltmoral, syting og baksnakking. Roberto svarte så godt han kunne, men det kostet. Mannen ble både usikker og skremt, og til slutt så han ingen utvei enn å ta til tårene.
Det som gjorde Roberto mest kjent i løpet av «Big Brother»-oppholdet, var hans sex med en finske stripperen Janica. Midt under oppholdet byttet nemlig finske og norske «Big Brother» deltakere. Finnene fikk Siv Anita, mens vi i Norge fikk den friske og fargerike stripperen Janica. Ikke bare lærte hun hele huset å strippe. Hun lærte også Roberto et par triks i senga. I løpet av det ni dager lange oppholdet hadde paret sex 11 ganger, i følge Robertos eget regnestykke.
Men for Janica var dette mye mer enn sex. Hun har virkelig lyst til å ha mer kontakt med Roberto utenfor huset og paret hadde en tårevåt avskjed med hverandre da hun måtte forlate etter bare litt over en uke.

Tårevått møte med søsteren

Roberto kommer fra Mexico og har derfor sjeldent kontakt med familien ansikt til ansikt. Derfor var det en helt spesiell opplevelse da søsteren og bestekompisen kom helt fra Mexico for å møte ham. Men som alltid i «Big Brother» er det en liten tvist. Denne uken er det nemlig «frys» og «slipp fri» og rører man seg når familien kommer på besøk er det store sjanser for at man mister gullbilletten til finalen. Derfor står Roberto tårevåt, helt stille med steinansikt da søsteren kom inn i huset.
 

13227858.webp

Silje nummer fire i «Big Brother»: – Jeg har savnet Joakim

Oppdatert 04.12.2011. Dag 97

Hun tapte kampen om seernes gunst, men vinner kanskje Joakim....

I kveld var Silje den andre tunge beskjeden fra programleder Sarah Natasha Melbye. Hun fikk for få stemmer fra seerne, hvilket betyr at hennes tid i huset er over.

Joakim ble selvsagt veldig glad da hun kom ut.

– Det var kjempekjekt å se henne igjen, sier han.

– Savnet ham

Følelsene mellom paret er på topp, for Silje smilte fra øre til øre hun også.

– Jeg har savnet ham den siste uken, og det skal bli godt å feste med ham i kveld, svarer hun.

– Vi har lyst til å prøve på utsiden av huset. Vi har vært innelåst i et hus sammen. Så vi må også bli kjent på andre måter, tilføyer Silje.

– Helt enig med Silje. Vi trenger tid til å bli bedre kjent. Dessuten har vi ikke hatt med utenforstående ting om som familie og jobb. Vi bor også på ulike steder. Men ingenting er umulig, sier Joakim om kjærlighetsaffæren.

Selv om hun ikke har vært like lenge i huset som de fleste av deltakerne, har hun rukket å gjøre seg bemerket på mange vis.

Avkledd og uredd

Man ble først kjent med Silje som lettkledd gårdsfrøken på utfordrer-Sætra i Sogndal. Der utførte hun tradisjonellt gårdsarbeid som hesjing og melking - men selvfølgelig med en sikkelig «Big Brother»-tvist. Alt arbeid ble nemlig utført i bare undertøyet.

Og selv om Silje vil huskes for mye etter sitt opphold i huset, kan nok flere fans, med hånden på hjertet, innrømme at de sterkeste minnene i stikkordsform vil være: silikondebattkrangling og naken dusjing. Hvor sistnevnte stikkord er gjelder både for da hun reagerte på at David studerte henne i dusjen og at hun - helt uten sjenanse - kastet klærna og vasket seg sammen med Benedikte.

Trøblete kos

Både seere og gutta i huset har lenge snakket om Siljes utseende i svært så positive ordlag, men det tok tid før en av gutta sjarmert henne til litt fysisk nærkontant utover «pjsuking» og massasje. Silje ble med Joakim til sengs, men de andre deltakerne stakk brutale kjepper i hjulene for kosen.

Senere skulle det også vise seg at Silje ikke var videre interessert i Joakim, men det betydde ikke at det ikke ble drama. Det hadde seg nemlig slik at Joakim var skikkelig betatt av henne. Det at Tine var sjarmert av Joakim gjorde det hele ordentlig komplisert. Husets første trekantdrama var i gang, og følelsene mellom de tre deltakerne har svingt.

"Happy ending"

Joakim sluttet aldri å tro på kjærlighet, og kjempet for Siljes gunst med nebb og klør. Og det hele ble endelig premiert med mye kos gjennom hele uken og eksklusiv sengeaktivitet natt til forrige søndag. Den siste uken har Silje sagt at hun gleder seg til å møte Joakim igjen, og nå er endelig tiden kommet.

13200825.webp

– Har gitt 150 prosent for «Big Brother»

Oppdatert 04.12.2011. Dag 97

Men hvem fortjener å vinne finalen. Her er finalistenes siste innsalg av seg selv.

Tøffhet, ærlighet og å være seg selv virker som de største salgsargumentene fra finalistene. Her er hva de sier:

Lena Charlotte ring 829 49 206 eller sms 6 til 26 700

– Jeg har vært meg sjøl 100 prosent. En steintøff jente med bein i nesa, sier Lena Charlotte.

Roberto ring 829 49 212 sms 12 til 26 700

– Fortjener å vinne fordi jeg er den mest ekstreme, hardcore personen i «Big Brother»-huset. Jeg har gitt 150 prosent av meg selv til «Big Brother». Dere kjenner meg på godt og vondt, alle sidene mine. Stem på meg, sier Roberto

Tine 829 49 215 sms 15 til 26 700

– Jeg har vært ærlig hele veien og vist respekt til de andre deltakerne. Jeg har også gitt alt jeg har å gi i alle ukesoppdrag. Derfor vil jeg at dere stemmer på meg, sier Tine.

Silje 829 49 219 sms 19 til 26 700

– Håper dere stemmer på meg fordi jeg har vært 100 prosent meg selv og ærlig hele veien. Det å vinne «Big Brother» hadde vært en drøm som gikk i oppfyllelse, sier Silje.

Lena Charlottes siste dusj i «Big Brother»-huset

Oppdatert 04.12.2011. Dag 97

Glamourmodellen har aldri hatt problemer med å la klærne falle i dusjen.

Mye av det som har skjedd med Lena Charlotte i dusjen i løpet av de nesten 100 dagene i huset. Og kl. 12 i dag tok hun siste dusj. Her snakker hun og Silje om nervenen før finalen og om reponsen fra publikum.

– Jeg regner med litt drittslenging. Det er helt greit. Men jeg er redd for sånn som blir helt psyko, sier en åpenhjertig Lena Charlotte i dusjen.

– Dumt å stå i bikini

Lena Charlotte har aldri hatt problemer med å ta av seg klærne når hun dusjer.

– Jeg sa det til typen min at i dusjen gidder ikke jeg å se dum ut og stå i bikini. Når du dusjer, skal du vaske deg. Er det folk der ute som synes det er interessant å diskutere og studere «dåsemikkelen» min i dusjen. Værsågod! Da ønsker jeg dem bon apetit. Hadde jeg sett «Big Brother» fra utsiden, hadde jeg ikke synes det var så interessant å se folk dusje og vaske seg. Noe kan jo synes det er interessant, men ikke jeg, forklarte Lena Charlotte for et par uker siden

Lena Charlotte og Tiia Maria var de første som kledde seg nakne og dusjet i «Big Brother»-huset.

– Alle gutter liker store pupper

Samboeren Jan Inge har ingen problemer med at andre gutter sitter og ser på kjæresten i dusjen. Han har full forståelse for at de ønsker å se kjæresten hans naken.

– Alle gutter liker store pupper, store pupper er jo knall, så det skjønner jeg godt, har han tidligere sagt til bigbrother.no:

– Så lenge det er bare meg som får ta på dem så er det greit.
 

13234364.webp

«Big Brother» rundlurer finalistene

Oppdatert 04.12.2011. Dag 97

– Jeg tror ikke de kødder!

Som om deltakerne ikke var nervøse nok fra før av, så bestemte «Big Brother» seg for å lure dem ordentlig på lørdag.

Plutselig, og helt uten forvarsel, kom følgende beskjed inn i huset:

«Dette er Big Brother, det er én time igjen til live-sendingen»

Alle biter på

Robertos instinktive reaksjon er at dette må være tull, men når beskjeden kommer igjen begynner han også å tvile.

– Jeg tror ikke dette er kødd, sier Tine halvveis skremt.

Og finalistene tør ikke annet enn å tro på, og stresser i gang med å pakke, pynte seg og gjøre seg klare til sending samtidig som spekulasjonene går. Spøken blir avslørt først etter én time.
Men, som vi alle vet er finalen først i kveld. Du kan fortsatt være med å avgjøre hvem som skal stikke av med hele milionen.


 

Big Brother-Lena Charlotte innrømmer gruppepress

Oppdatert 03.12.2011.Dag 96

Hun hang seg på gruppa og ble ikke kjent med Silje og Tine.

Den store «Big Brother»-finalen er et knapt døgn unna, og da er det tid for å oppsummere litt av det som har foregått inne i huset i løpet av 100 dager.

Dette sørget deltakerne selv for å gjøre i går, med hjelp fra seerne. Igjen ble det åpnet for spørsmål fra brukerne på chatten, og finalistene ble stilt til veggs og måtte forklare seg. Flere var særlig interessert i hvorfor Lena Charlotte brukte så lang tid på å bli kjent med Tine og Silje.

Skylder på andre

Da Siv Anita og Caroline fortsatt var i huset, var grupperingene relativt tydelige. Sammen med Lena Charlotte dannet de et blondt trekløver, og var ganske tydelige på at Silje og Tine skulle stemmes ut. De to sistnevnte på sin side, var heller ikke overbegeistret for dem.

Men ting har endret seg i takt med hvordan begivenhetene har utartet seg. Etter at finalistene ble klare, har Lena Charlotte kommet betydelig nærmere både Silje og Tine. Og nå må hun forklare hvorfor det drøyde så lenge.

– Det var vel på grunn av de ulike grupperingene som ble til, tror jeg, forklarer Lena Charlotte, og legger til:

– Jeg hadde mine som jeg fikk god kjemi med, som valgte å trekke seg unna både Silje og Tine.

– Jeg var litt dum

Den barmfagre blondinen innrømmer at det ikke var særlig bra av henne å bare følge strømmen.

– Jeg var litt dum som hang på lasset, innrømmer hun.

Samtidig understreker hun at hun aldri har ytret noe ønske om ikke å bli kjent med dem.

– Jeg tror ikke jeg har vist noen tegn for at jeg ikke vil bli kjent med dere, men har kanskje vært dårlig til å ta initiativ, forteller Lena Charlotte.

Lurt til å tro de er nærmere «Big Brother»-millionen

Oppdatert 03.12.2011.Dag 96

Grov spøk skaper panikk blant finalistene.
Den grandiose finalen av «Big Brother 2011» er først i morgen, og det vet deltakerne. Men, hvor godt grep har de egentlig på tid?
I dag skal «Big Brother» lure dem. Kl. 18.00 vil deltakerne få beskjed om at det er én time igjen til finalesendingen begynner, og at nedtellingen er i gang. De går rundt i huset og er overbevist om at finalen er først i morgen, så sjansene er store for at dette vil skape panikkliknende omstendigheter i huset.


 

– Pupper til Linn Therese og lapdance-kurs

Oppdatert 03.12.2011.Dag 96

Tine har mange løfter og avtaler å holde.

I løpet av de 99 dagene Tine har oppholdt seg innelåst og isolert i «Big Brother»-huset, har hun kommet med mange løfter. Under fredagens spørrerunde, hvor seerne igjen fikk stille sine spørsmål, ble hun konfrontert med alle løftene og avtalene.

«Vil du holde alle avtaler du har lagd med de i huset?».

Kommer du til å gjøre det, Tine?

Lapdance

Siljes umiddelbare reaksjon er latter.

– Du skal... Lapdance! Utbryter hun.

Dette kommer av at Tine har gjort en avtale med Lena Charlotte om å lære seg denne alternative kunsten.

– Jeg har lagd en god del avtaler her i huset, og selvfølgelig vil jeg holde alle, sier Tine.

Men antallet avtaler er så stort, at Roberto ikke er overbevist.

– Kan du huske alle? Spør han.

– Jeg husker nesten alle, svarer Tine.

Linn Therese får pupper

Sammen tar finalistene en liten gjennomgang av alt Tine har skrevet seg opp på, og det er ikke rent lite. Roberto er særlig fokusert på en ting. Han lurer på om hun kommer til å spandere silikonpupper på Linn Therese, noe Tine har lovt å gjøre dersom hun vinner.

Akkurat det løftet har vært et hett tema både i huset og på chatten. Og særlig Caroline nektet å tro at Tine faktisk kom til å spandere operasjon på Linn Therese.

13233672.webp

– Jeg skjønte at han likte meg

Oppdatert 03.12.2011.Dag 96

Siljes beste minner fra «Big Brother».
I går var det Silje tur til å bedre sine sjangser i kampen om gevinsten på 1 million kroner. Og like forfjamset som de andre deltakerne gikk Silje på direkten inn i Little Brothers siste sending på Tv 2 Bliss.

Gode minner

Petter bruker ikke lang tid før han peiler jenta inn på følelser og Joakim, men hun fikk også tid til å snakke om sine beste opplevelser.

– Mine beste minner må bli første uken, da jeg ble kjent med alle deltakerne, den amerikanske dagen under frotseuken og stjerneuken, sier Silje betenkt, og legger vekt på at det var stas å få lov til å være med å lage «Big Brother»-sangen. Hun nevner også at det var artig å lage kalenderen.

Likte Joakim fra første øyeblikk

Siljes følelser for Joakim har også blitt en del av hennes positive minner fra oppholdet i BB-huset. Og hadde det ikke vært for alt dramaet rundt følelsene kunne paret fått lang fartstid sammen på innsiden, men det tok tid før de endelig fant hverandre. Da det Silje skjønte at Joakim virkelig var forelsket, fikk hun øynene for alvor opp for ham.

– Det var et lite sjokk, men samtidig kanksje ikke. Jeg visste ikke at han likte meg på den måten der, sier hun, og legger til:

– Det var koselig det. Jeg har jo tenkt mye på Joakim jeg også.

Silje husker første gang hun møtte Joakim, og allerede da skjønte hun at hun kunne komme til å få en god tone med den rolige vestlandsgutten.

– Jeg husker jeg sa at jeg håpte på å få bedre kontakt med ham, smiler hun lurt.

Nå er det kort tid til BB-paret ser hverandre igjen, og om forholdet fortsetter på utsiden blir spennende å se for de innvolverte.

 

13233506 (1).webp

Sex-press under julebordet

Oppdatert 02.12.2011. Dag 95

Tine og Roberto tar stønnende av på den ville julefesten.
I går var det julebord i «Big Brother»-huset. Finalistene kunne kose seg med skikkelig julemat og en liten akevitt. Da festen var godt i gang i går natt, fikk finalistene en morsom oppgave: De skulle nemlig spille skuespill og lage en fest i festen.

Skandaløst julebord

Følgende oppgave ble gitt: Dere er på Big Brothers julebord. Norske julebord har i genrasjoner vært kjent for sine skandaler og dere skal spille det lille medieselskapet Big Brother AS.

* Roberto skal være administrerende direktør. En middelaldrende fyllekåte hingsten som gir blaffen i kone og barn når det er julebord. Han har som vane å klø seg mye i skrittet.

* Lena Charlotte er vaskedamen som flørter hemningsløst med alle og gjør alt for å komme seg opp i hierarkiet. Sist år våknet hun opp dagen etterpå i svømmehallen på hotellet i en havfruedrakt med direktørens underbukse på hodet.

* Silje er regnskapsføreren som bare fester en gang i året, og det er på julebordet. Hun danser på bordet og ler ekstremt høyt.
* Tine jobber i resepsjonen og har veldig stort behov for nærhet.

Gode skuespillere

Det er ingen tvil om at Tine gjør en god jobb under skuespillet. Hun legger nemlig hodet sitt kontant på bysten til Lena Charlotte og river med seg Roberto under bordet for å ha høylytt sex. Og det ser nesten helt ekte ut.

 

13233209.webp

Snøvlende «Big Brother»-nachspiel helt, helt alene.

Oppdatert 02.12.2011. Dag 95

– Hadde aldri trodd jeg skulle ende opp alene på siste festen

Torsdag skulle deltakerne markere at finalen snart er der med et ordentlig julebord.

Men bare én av dem tok festen på alvor. Ikke nok med at Roberto er ensom som mann i finaleuka, han må også være på nachspiel alene.

– Faen ass, de sangene, vrøvler han, men forsøker seg på noen tradisjonelle låter.

– Svart senker natten seg... Faen ass.
Men til tross for at han er alene om å ha lakenskrekk har ikke 31-åringen problemer med å underholde seg selv om seerne. Han skåler, takker og reflekterer.

 

13233239.webp

Big Brother-Roberto: – Kunne prøvd meg på Silje

Oppdatert 02.12.2011. Dag 95

31-åringen har hatt sine krangler med Silje, men liker henne likevel.

Finalistene Roberto og Silje har hatt sine diskusjoner inne i huset. De har til dels fremsått som rake motsetninger, særlig med tanke på sin innstilling til utfordringer og ukesoppdrag.

Likevel innrømmer den selvutnevnte skjørtejegeren at han kunne forsøkt å sjarmere Silje på utsiden, dersom forholdene lå til rette for det.

Roberto overrasker

Under torsdagens julebord har Roberto fått det ærefulle oppdrag å holde damenes tale. Og meksikaneren er ikke av typen som gjør ting halvveis. Han tar like greit hele runden, og fortelle ærlig om sin oppfatning av de tre jentene han sitter i finale med.

Når det kommer til Silje har han en liten overraskelse på lur.

– I går sa du noe som er veldig viktig. Du sa at du ikke visste hvorfor du er så pinglete her inne, når du egentlig er ei tøff jente på utsiden, sier han.
Akkurat den refleksjonen har fått Roberto til å tenke litt.

– Da tenkte jeg at dersom jeg hadde truffet deg på for eksempel en after-ski, da hadde jeg faktisk prøvd meg på deg, forteller han med et smil.

– Er egentlig tøffere

Robertos tale har fått Silje på glid. Til tross for mye sutring så er hun selvbevisst.

– Jeg gjør faktisk sykere ting på utsiden enn det jeg tør her inne, innrømmer Silje.

– Her inne har jeg blitt mer pysete, jeg har blitt mer redd fordi jeg tror ting er mye verre enn hva det egentlig er, legger hun til.
 

13233002.webp

Roberto: – Jeg ble skuffet over Lena Charlotte

Oppdatert 02.12.2011. Dag 95

I åpenhjertig intervju forsvarer Roberto seg mot kritikken fra jentene.
Denne uken har finalistene gjort en evaluering av de andre for innsatsen gjennom et langt «Big Brother»-opphold. Taperen fikk det mest smertefull møte med en den elektriske stolen, og det var Roberto som fikk mest støt. BB-jentene hadde nemlig rottet seg sammen mot Roberto i evalueringen og overkjørte ham totalt i evalueringen.

Forventet kritikk av Silje

I går var Roberto gjest hos programleder Petter Pilgaard i «Little Brother» og fikk svare på kritikken fra jentene.

– Jeg føler at de tre jentene henger seg på en episode i løpet av de 93 dagene. Da tenker jeg på kranglingen på søndag. De bruker den dagen i steden for hele oppholdet. Men jeg forstår det. Det er alltid noen i «Big Brother» som blir utsatt for dette. Man må velge noen på slutten, og denne uken var det meg, sier Roberto.

Roberto forstår at noen av jentene av jentene var kritisk, men ikke alle:
– Silje forstår jeg veldig godt, Tine halvveis, men Lena Charlotte ble jeg skuffet over, sier Roberto.

Tøff kritikk

Under evalueringen var nemlig BB-jentene totalt samstemmig i at Roberto er:

* Mest manipulerende.

* Dårligst taper.

* Falskest.

* Skapt dårligst stemning.

* Mest sint på.

* Går over lik for å vinne.

* Minst sannsynlig at du holder kontakt med.

* Mest konfliktsky.

– Skuffet

Roberto forstår noe av kritikken mot ham.

– Dårlig taper er jeg enig i. Men manipulering på grunn av en diskusjon.... Falsk fordi jeg jeg vil ha det bra med alle.Det er jo sånn jeg er både i huset og på utsiden. Dessuten mente de at jeg både kranglet mest og var mest konfliktsky, sier en Roberto og konkluderer:

– Så jeg ble skuffet.
 

Se intervjuet i videovinduet over.

13232671.webp

Big Brother-Siv Anita: – Silje burde trukket seg for lenge siden

Oppdatert 01.12.2011. Dag 94

25-åringen langer ut mot sin tidligere samboer.
Nesten tre uker etter at hun forlot «Big Brother»-huset har ikke Siv Anita endret sin sterke meninger: Silje hører hjemme i finalen.

– Er frustrerende

Siv Anita og Silje ble aldri bestevenner i huset, da heller motsatt. De to blondinene frontkoliderte opptil flere ganger, og Siv Anita nølte aldri med å formidle sitt ønske om å få ut Silje. Den oppfattningen har hun ikke endret.

– Jeg skjønner ikke hvorfor hun er der i det hele tatt, sier steinkjerjenta.

Konkurransen har naturligvis tilspisset seg volsomt med tanke på at man er godt inne i finaleuka, og presset har tatt på Siljes humør. Hun har grått flere ganger og igjen snakket om å trekke seg.

Siv Anita synes Silje burde gjort alvor av de truslene.

– Hun kunne for all del trukket seg for lenge siden. Hun har klagd lenge og hører ikke hjemme i finalen, forteller 25-åringen, og legger til:

– Det er frustrerende at hun ikke skjønner det selv.

– Roberto bør vinne

Selv om Silje og Siv Anita ikke gikk veldig godt overens i huset, knyttet trønderjenta sterke bånd til to av de andre finalistene. Hennes håp om hvem som bør vinne «Big Brother» er derfor enkelt.

– Roberto er den verdige vinner, mener hun.

– Han sier aldri nei og gir alltid 100 prosent, legger hun til.

Skulle Roberto ikke vinne, har Siv Anita gardert seg med Lena Charlotte som en god nummer to.

Én som så avgjort ikke vinner er Andreas P. I tillegg til å være stemt ut av huset, tilbringer han nå dagene i Trondheim på besøk hos BB-kjæresten.

– Vi tar en dag av gangen, forteller Siv Anita med en mystisk latter.

Hun blir ytterligere mystisk når hun - fortsatt like lattermildt - legger til:

– Jeg har imponert meg selv.
 

13205773.webp

Big Brother-Silje: – Lettere å være frekk og spydig enn å vise ekte følelser

Oppdatert 01.12.2011. Dag 94

Silje om hvorfor hun først avviste Joakim.
 

I sin forsvarstale for å vinne «Big Brother» prøver Silje å forklare hvorfor det tok så lang tid før hun ble sammen med Joakim. Dagen etter at de koste i sengen første gang ble det krøll mellom de to. Det var først for to uker siden de fant sammen igjen.

– Eneste jeg har vært uærlig om forholdet til Joakim. Etter den første hendelsen så sa jeg at jeg aldri kunne tenke meg å drive med ham, sier Silje.

– Jeg angrer

For selv om hun var forelsket i ham. Så ville hun ikke si noe om det. Dagen etter den hete natten ble nemlig Joakim full og klapset til henne:

– Jeg var veldig lei meg, veldig lenge etter det som skjedde. Så det var lettere å være frekk og spydig enn å vise ekte følesler. Det var sånn jeg reagerte den gangen og det er noe jeg angrer på, sier hun.

Det var også lenge siden Silje hadde hatt sterke følelser for en mann.

– Jeg har vært singel i tre-fire år og det å kjenne på følelser igjen er veldig vanskelig for meg. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal reagere, sier hun.

– Ikke meningen å såre

Derfor var det isfront mellom de to i mange uker før de langsomt beveget seg nærmere hverandre. For Silje var forelsket i Joakim:

– Til slutt tenkte jeg bare: «Fuck it! Jeg må bare prøve». Så da fikk jeg kjemien med Joakim igjen, sier Silje som er lei seg for at dette måtte gå så lang tid før hun våget å vise sine følelser:

– Det har aldri vært meningen eller hensikten å såre. Men jeg ble usikker på meg selv for jeg har ikke vært i en sånn situasjon på en tre-fire år. Derfor ble jeg redd, sier Silje.
 

13232098.webp

Full krangel om Big Brother-Joakim

Oppdatert 01.12.2011. Dag 94

Roberto angriper Silje for å behandle Joakim dårlig.
Joakim var hele tiden forelsket i Silje mens han var i huset. Men Silje avviste ham. Dette synes Roberto var vondt og han forsvarte kompisen Joakim. Derfor endte han opp som uvenn med Silje, i følge ham selv. Dette førte til full krangel mellom ham og SIlje i dag.

Joakim vurderte å trekke seg

– Joakim var en av mine beste kompiser her i huset, og han var så trist at han vurderte å trekke seg på grunn av deg, sier han til Silje som etter en heftig natt med Joakim avviste ham totalt. Men på slutten av oppholdet snudde hun og ble sammen med Joakim.

Roberto kom med dette kraftige utspillet i forbindelse med valgkamptalen finalistene skulle holde for å overbevise seerne om at de må stemme på dem. En av forutsetningene for talen var at de også skulle forklare hvorfor de andre ikke fortjente å vinne.

– Joakim oppførte seg som en tulling

Silje blir svært forbannet på Roberto som hun mener ikke skjønte hva som skjedde mellom Joakim og henne:

– Det var han som oppførte seg som en tulling dagen etter. sier en opprørt Silje som mener at Joakim behandlet henne dårlig etter den hete natten.

– Du såret ham og han var trist, sier Roberto.

– Du så hvordan han oppførte seg, avbryter Silje.

Joakim klapset til henne

Episoden viser til er da Joakim klapset til henne med hånden:

– Han slo meg hele kvelden, forklarte Silje til de andre jentene.

– Han var full, forsvarer Roberto i diskusjonen med Silje.

Skulle ikke tatt parti med Joakim

Men Roberto konkluderer med at det var dumt å gå mot Silje i denne saken:

– Jeg tok parti. Det skulle jeg ikke ha gjort. For på slutten ble du og Joakim bestevenner, og forholdet mellom deg og meg ble ødelagt på grunn av det. Jeg skulle aldri tatt parti med Joakim, sier Roberto.

– Nei, forholdet mellom oss ble ikke ødelagt på grunn av det, sier Silje og legger til:

– Det er bare dumt å dra det opp. Det er ikke sant en gang. Jeg føler aldri jeg sviktet ham. Men det var ham som sviktet meg da han gjorde det han gjorde, sier Silje.

– Du bare gikk fra ham. Du var frekk med ham. Det er ikke bare noe jeg tenker. Jeg snakket med ham, sier Roberto.

– Men du snakket ikke med meg, konstaterer Silje.

– Silje er helt dritt!

Situasjonen Roberto sikter til er en samtale han hadde med Joakim før de to fikk et kjæresteforhold og hun stadig avviste ham:

– Hun er helt dritt! Hun er et forbanna uvær! Hun er et helvete! raste Joakim til Roberto.

– Jeg føler at hun «fucker» med følelsene mine og det tåler jeg ikke, fordi det er jeg ikke vant til

– Ja, hun er ikke så snill, sa Roberto for å trøste den triste kompisen sin.

Men siden ble situasjonen snudd på hodet fordi Silje til slutt gjengjeldte følelsene til Joakim og de to hadde sex. Dermed er de to nå forelsket i hve

randre.

BB-Tine: – Psykisk er du ikke like sterk Roberto

Oppdatert 01.12.2011. Dag 94

Roberto får refs av jentene i huset - igjen!
Finalen er rett rundt hjørnet, og situasjonen i huset tilspisser seg. I dag fikk de fire deltakerne, som kjemper om millionen, en mulighet til å rensvaske seg selv i kampen om gevinsten. Tine sleiver ut mot Roberto, og mener han ikke er psykisk sterk.

– Du er ekstrem i forhold til fysiske oppgaver, men psykisk er du ikke like sterk, sier hun.

– Og det sier du på grunnlag av èn situasjon, svarer Roberto.

– Nei, jeg har sett det mange ganger, sier Silje, og melder seg på angrepet til Tine.

– Jeg så på deg som en 13 åring, forstetter hun hånlig og legger til:

– Jeg ble så skuffet over deg.

– Du vil jo bare trekke deg gang på gang, freser Roberto.
 

13232141.webp

BB-Lena Charlotte: – Jeg elsker deg, by the way

Oppdatert 01.12.2011. Dag 94

Lena Charlotte får en telefon fra kjæresten sin.

I går fikk Lena Charlotte og Tine sine premier for rask konsumering av pepperkaker. Premien til Lena Charlotte kom som en ovveraskelse, og hun var slettes ikke forberedt. Jenta fikk nemlig plutselig en telefon fra kjæresten sin.

– Hæ, er det deg, bryter hun ut, og legger til:

– Jeg trodde den var faren min.

Lena Charlotte er forfjamset og finner ikke ord. Hun babler i vei om bil, katter og hunder.

Kjæresten svarer så godt han kan, og nevner at hun får vente til hun kommer hjem med å finne ut av alt hun lurer på.

De andre deltakerne hjelper Lena Charlotte med spørsmål, for jenta er tydelig tatt på senga. Silje minner henne faktisk på å spørre om hvordan han har det, men det eneste Lena Charlotte klarer å si mellom alle de andre spørsmålene og de overveldende følelsene er:

– Jeg elsker deg, by the way
 

13232026.webp

«Big Brother»- Roberto: – Du sier bare nei, nei, nei

Oppdatert 01.12.2011. Dag 94

Roberto angriper Siljes negative innstilling.
Det nå nærmer finalen seg, og nettet rundt deltakerne snurper seg til. I dag fikk de fire deltakerne, som kjemper om millionen, en mulighet til å rensvaske seg selv i kampen om gevinsten.

Irriterende passiv

Roberto tok tak i et problem han mener er fryktelig irriterende og negativt for «Big Brother», nemlig Siljes innstilling. Han bruker deltakernes runde i den elektriske stolen som eksempel.

– Jeg ba «Big Brother» gi meg mere strøm, fordi det var gøy, mens du faktisk var så redd at du vurderte å trekke deg, sier han uten å overdrive, før han legger til:

– Det gikk så langt at produksjonen måtte sende inne et brev med et ultimatum.

Verdig vinner?

Silje føler seg angrepet og nevner spakt at at hun har gjort alle oppdrag selvom hun har vært negativt innstilt. Det bryr ikke Roberto seg om. For Roberto handler det hele om innstillingen hun har i huset.

– Jeg forstår at du ikke vil gjøre det, men er peson som alltid sier «nei, nei, nei, nei» er veldig provoserende, sier han rolig, og legger til:

– Det er over 4000 personer som har meldt seg på og gitt alt for å sitte der du sitter nå, så når du da velger å være negativ her inne føler jeg ikke du er en verdig vinner.
 

Big Brother-Joakim: – Det er spesielle ting Silje vil ta på utsiden

Oppdatert 01.12.2011. Dag 94

Men Joakim vil ikke avsløre hva som kan påvirke forholdet.
Silje har grått og grått de siste dagene og vurdert å trekke seg fra hele programmet bare dager før finalen. Men hun har f