top of page

Big Brother-Tine til topps mot alle odds

Oppdatert 04.12.2011. Dag 97

Nominasjonsdronningen slo alle.

98 dager i komplett isolasjon, men så og si ingen kontakt med omverden er over. Og ut av den røykfylte døra kommer en nybakt millionær. Tine Barstad er vinneren av «Big Brother 2011»!

– Jeg har sagt jeg skal spandere tur på brødrene mine, en fyllefest skal det bli på de andre deltakerne og Linn Therese, du skal få dine silikonpupper, skriker hun til publikum.

Tine er lykkligst av dem alle, og slenger kyss til publikum før hun tar en god klem av broren sin.

Men det har på ingen måte vært en lett vei til toppen for 23-åringen. Hun har måttet takle 12 nominasjoner, slangebitt, baksnakking og krangler.

Mye sympati

Et svingende følelsesliv har preget Tines opphold i huset. Hun ble tidlig god venn med Joakim, men følelsene stoppet ikke der. Det gikk så langt at hun til slutt inrømmet at hun var forelsket.

Og nettopp det at hun ikke legger skjul på noe, sier det som det er og er oppriktig gjorde henne til seernes klare vinner da husets ærligste deltaker skulle kåres. Og det var ikke bare der hun var seernes favoritt. Det viste seg vanskelig å ikke bli glad i henne, og da hun ble bitt av en slange, sanket hun sympati.

Skøyerjente

Hun har også vist sterk medmennsklighet, og når andre har hatt det tøft har hun forsøkt å noen trøstende ord. Som da Silje fikk sammenbrudd etter pepperkakestraff. Men hun har også vist at hun ikke går av veien for å være morsom på andres bekostning. Linn Therese brøt sammen da Tine viste henne en liten edderkopp, kun gjort på spøk.

Hun har hatt sine tunge perioder, og vurderte å trekke seg. Men, hun holdt ut og står nå igjen som «Big Brother»-dronninga!

Dag 40 til dag 97

13233828.webp

Lena Charlotte hjem til kjæresten

Oppdatert 04.12.2011. Dag 97

Glamourmodellen vant ikke BB-millionen.

– Dette er helt sykt, roper hun i det hun kommer ut av huset og kan komme tilbake til samboeren Jan Inge som er kommet til Stockholm for å møte henne. Det er ingen tvil at de synes det er fantastisk å møte hverandre igjen etter så lang tid.

Den mekkeglade glamourmodellen Lena Charlotte kom med et smell inn i «Big Brother»-huset og mange av de mannlige seerne la merke til puppene som er fylt av ikke mindre enn 1,4 kilo med silikon. Hun ble fort gode venner med både Caroline og Siv Anita. Så hun ble veldig lei seg da hun mistet sine nærmeste venner en etter en i huset.

Hun ble tidlig kjent som en tøffing i huset. Da deltakerne i begynnelsen av «Big Brother» skulle stikke hånden sin ned i en boks med en slange sa bare Lena Charlotte:

– Å endelig får jeg ta på en slange.

Ikke bikini i dusjen

For Lena Charlotte har det aldri vært noe spørsmål om hun skal dusje naken eller ikke. Det gjorde hun fra første stund i huset.

– Jeg sa det til typen min at i dusjen gidder ikke jeg å se dum ut og stå i bikini. Når du dusjer, skal du vaske deg. Er det folk der ute som synes det er interessant å diskutere og studere «dåsemikkelen» min i dusjen. Vær så god! Da ønsker jeg dem «bon apetit».Hadde jeg sett «Big Brother» fra utsiden, hadde jeg ikke synes det var så interessant å se folk dusje og vaske seg. Noe kan jo synes det er interessant, men ikke jeg, forklarte Lena Charlotte i forrige uke til de andre deltakerne.

Så for Lena Charlotte og Tiia Maria så var det null problemer å hive klærne.

Mem mammaen Anne Berntsen er ikke like glad for nakenheten.

– At hun kler av seg er noe mamma ikke helt liker, har hun uttalt i «Little Brother».

Men hun er stolt over at Lena Charlotte er avholds i huset.

– Jeg er spesielt stolt fordi hun går igjennom «Big Brother» uten å drikke, men likevel har det morsomt, sier hun.

For Lena Charlotte har gitt full gass på fest selv om hun er avholds. Hun har vist at man kan ha det gøy uten å drikke og hadde null problemer med å ta av sammen med Caroline da finske Janica hadde lært dem å strippe. 

Hele tiden har Lena Charlotte savnet samboeren Jan Inge. Hun snakker om han hele tiden. Og da han kjørte 114 mil tur/retur Stockholm for å vise Lena Charlotte hennes nylakkerte BMW begynte hun å gråte. Det var for sterkt å både se kjæresten og den kjære bilen.

Samboeren Jan Inge og Lena Charlotte stilte opp til intervju sammen før hun gikk inn. 

Den nest siste uken har deltakerne blitt delt opp i stjerner og stab hvor stjernene laget «Big Brother»-hiten, mens resten måtte slave og varte opp. Lena Charlotte ble svært skuffet da hun fikk vite at hun ikke fikk være stjerne. Men ble desto gladere da hun likevel fikk lov å kore på plata. Og hun fikk også den glamorøse oppgaven å være glamourmodellen i musikkvideoen til «Big Brother»-hiten.

13221758.webp

Roberto ut av «Big Brother»

Oppdatert 04.12.2011. Dag 97

– Helt utrolig at mamma har kommet hit til Stockholm
Roberto har vært en solstråle i «Big Brother»-huset og lagde mye gøy. Den siste uken har han vist et enormt konkurranseinstinkt da han beholdt et steinansikt da søsteren kom på besøk helt fra Mexico for å få gullbillett til finalen. Men det holdt ikke Lena Charlotte fikk den billetten og det kostet Roberto dyrt. I kveld måtte han forlate konkurransen og vinke farvel til en million kroner.

Førnøyd med tredjeplass

– Jeg ønsket selvsagt å vinne, men dette går bra, sier han og legger til at han er absolutt fornøyd med en tredjeplass.

Men mest av alt er han førnøyd med å se moren som har kommet helt fra Mexico for å ta han i mot idet han går ut av huset.

– Det er helt utrolig at mamma er kommet helt hit til Stockholm, sier han strålende fornøyd.

Det er ingen tvil om at koser seg sammen med mamma og i følge Roberto oversetting er moren stolt av ham.

Moren var kommet helt fra Mexico sammen med kusinen for å overraske ham og det gjorde hun til de grader. Og Roberto inviterte selvfølgelig moren på finalefest.

En fargeklatt

Roberto viste seg fort som en fargeklatt i huset som alle likte. Mens resten av huset etterhvert delte seg i to forskjellige leire, klarte Roberto å være venn med alle. Dette gjorde at han aldri ble nominert av de andre deltakerne, og dette er første gang han sto i fare for å bli utstemt.

Spilleren Roberto

Seerne har alltid vært glad i Roberto, men etterhvert var det flere som mente han var litt mye av en spiller. Det var under en spørretime i huset hvor deltakerne hadde stilt spørsmål til deltakerne at dette kom frem: De fleste spørsmålene som kom Robertos vei handlet nemlig om hans dobbeltmoral, syting og baksnakking. Roberto svarte så godt han kunne, men det kostet. Mannen ble både usikker og skremt, og til slutt så han ingen utvei enn å ta til tårene.
Det som gjorde Roberto mest kjent i løpet av «Big Brother»-oppholdet, var hans sex med en finske stripperen Janica. Midt under oppholdet byttet nemlig finske og norske «Big Brother» deltakere. Finnene fikk Siv Anita, mens vi i Norge fikk den friske og fargerike stripperen Janica. Ikke bare lærte hun hele huset å strippe. Hun lærte også Roberto et par triks i senga. I løpet av det ni dager lange oppholdet hadde paret sex 11 ganger, i følge Robertos eget regnestykke.
Men for Janica var dette mye mer enn sex. Hun har virkelig lyst til å ha mer kontakt med Roberto utenfor huset og paret hadde en tårevåt avskjed med hverandre da hun måtte forlate etter bare litt over en uke.

Tårevått møte med søsteren

Roberto kommer fra Mexico og har derfor sjeldent kontakt med familien ansikt til ansikt. Derfor var det en helt spesiell opplevelse da søsteren og bestekompisen kom helt fra Mexico for å møte ham. Men som alltid i «Big Brother» er det en liten tvist. Denne uken er det nemlig «frys» og «slipp fri» og rører man seg når familien kommer på besøk er det store sjanser for at man mister gullbilletten til finalen. Derfor står Roberto tårevåt, helt stille med steinansikt da søsteren kom inn i huset.
 

13227858.webp

Silje nummer fire i «Big Brother»: – Jeg har savnet Joakim

Oppdatert 04.12.2011. Dag 97

Hun tapte kampen om seernes gunst, men vinner kanskje Joakim....

I kveld var Silje den andre tunge beskjeden fra programleder Sarah Natasha Melbye. Hun fikk for få stemmer fra seerne, hvilket betyr at hennes tid i huset er over.

Joakim ble selvsagt veldig glad da hun kom ut.

– Det var kjempekjekt å se henne igjen, sier han.

– Savnet ham

Følelsene mellom paret er på topp, for Silje smilte fra øre til øre hun også.

– Jeg har savnet ham den siste uken, og det skal bli godt å feste med ham i kveld, svarer hun.

– Vi har lyst til å prøve på utsiden av huset. Vi har vært innelåst i et hus sammen. Så vi må også bli kjent på andre måter, tilføyer Silje.

– Helt enig med Silje. Vi trenger tid til å bli bedre kjent. Dessuten har vi ikke hatt med utenforstående ting om som familie og jobb. Vi bor også på ulike steder. Men ingenting er umulig, sier Joakim om kjærlighetsaffæren.

Selv om hun ikke har vært like lenge i huset som de fleste av deltakerne, har hun rukket å gjøre seg bemerket på mange vis.

Avkledd og uredd

Man ble først kjent med Silje som lettkledd gårdsfrøken på utfordrer-Sætra i Sogndal. Der utførte hun tradisjonellt gårdsarbeid som hesjing og melking - men selvfølgelig med en sikkelig «Big Brother»-tvist. Alt arbeid ble nemlig utført i bare undertøyet.

Og selv om Silje vil huskes for mye etter sitt opphold i huset, kan nok flere fans, med hånden på hjertet, innrømme at de sterkeste minnene i stikkordsform vil være: silikondebattkrangling og naken dusjing. Hvor sistnevnte stikkord er gjelder både for da hun reagerte på at David studerte henne i dusjen og at hun - helt uten sjenanse - kastet klærna og vasket seg sammen med Benedikte.

Trøblete kos

Både seere og gutta i huset har lenge snakket om Siljes utseende i svært så positive ordlag, men det tok tid før en av gutta sjarmert henne til litt fysisk nærkontant utover «pjsuking» og massasje. Silje ble med Joakim til sengs, men de andre deltakerne stakk brutale kjepper i hjulene for kosen.

Senere skulle det også vise seg at Silje ikke var videre interessert i Joakim, men det betydde ikke at det ikke ble drama. Det hadde seg nemlig slik at Joakim var skikkelig betatt av henne. Det at Tine var sjarmert av Joakim gjorde det hele ordentlig komplisert. Husets første trekantdrama var i gang, og følelsene mellom de tre deltakerne har svingt.

"Happy ending"

Joakim sluttet aldri å tro på kjærlighet, og kjempet for Siljes gunst med nebb og klør. Og det hele ble endelig premiert med mye kos gjennom hele uken og eksklusiv sengeaktivitet natt til forrige søndag. Den siste uken har Silje sagt at hun gleder seg til å møte Joakim igjen, og nå er endelig tiden kommet.

13200825.webp

– Har gitt 150 prosent for «Big Brother»

Oppdatert 04.12.2011. Dag 97

Men hvem fortjener å vinne finalen. Her er finalistenes siste innsalg av seg selv.

Tøffhet, ærlighet og å være seg selv virker som de største salgsargumentene fra finalistene. Her er hva de sier:

Lena Charlotte ring 829 49 206 eller sms 6 til 26 700

– Jeg har vært meg sjøl 100 prosent. En steintøff jente med bein i nesa, sier Lena Charlotte.

Roberto ring 829 49 212 sms 12 til 26 700

– Fortjener å vinne fordi jeg er den mest ekstreme, hardcore personen i «Big Brother»-huset. Jeg har gitt 150 prosent av meg selv til «Big Brother». Dere kjenner meg på godt og vondt, alle sidene mine. Stem på meg, sier Roberto

Tine 829 49 215 sms 15 til 26 700

– Jeg har vært ærlig hele veien og vist respekt til de andre deltakerne. Jeg har også gitt alt jeg har å gi i alle ukesoppdrag. Derfor vil jeg at dere stemmer på meg, sier Tine.

Silje 829 49 219 sms 19 til 26 700

– Håper dere stemmer på meg fordi jeg har vært 100 prosent meg selv og ærlig hele veien. Det å vinne «Big Brother» hadde vært en drøm som gikk i oppfyllelse, sier Silje.

Lena Charlottes siste dusj i «Big Brother»-huset

Oppdatert 04.12.2011. Dag 97

Glamourmodellen har aldri hatt problemer med å la klærne falle i dusjen.

Mye av det som har skjedd med Lena Charlotte i dusjen i løpet av de nesten 100 dagene i huset. Og kl. 12 i dag tok hun siste dusj. Her snakker hun og Silje om nervenen før finalen og om reponsen fra publikum.

– Jeg regner med litt drittslenging. Det er helt greit. Men jeg er redd for sånn som blir helt psyko, sier en åpenhjertig Lena Charlotte i dusjen.

– Dumt å stå i bikini

Lena Charlotte har aldri hatt problemer med å ta av seg klærne når hun dusjer.

– Jeg sa det til typen min at i dusjen gidder ikke jeg å se dum ut og stå i bikini. Når du dusjer, skal du vaske deg. Er det folk der ute som synes det er interessant å diskutere og studere «dåsemikkelen» min i dusjen. Værsågod! Da ønsker jeg dem bon apetit. Hadde jeg sett «Big Brother» fra utsiden, hadde jeg ikke synes det var så interessant å se folk dusje og vaske seg. Noe kan jo synes det er interessant, men ikke jeg, forklarte Lena Charlotte for et par uker siden

Lena Charlotte og Tiia Maria var de første som kledde seg nakne og dusjet i «Big Brother»-huset.

– Alle gutter liker store pupper

Samboeren Jan Inge har ingen problemer med at andre gutter sitter og ser på kjæresten i dusjen. Han har full forståelse for at de ønsker å se kjæresten hans naken.

– Alle gutter liker store pupper, store pupper er jo knall, så det skjønner jeg godt, har han tidligere sagt til bigbrother.no:

– Så lenge det er bare meg som får ta på dem så er det greit.
 

13234364.webp

«Big Brother» rundlurer finalistene

Oppdatert 04.12.2011. Dag 97

– Jeg tror ikke de kødder!

Som om deltakerne ikke var nervøse nok fra før av, så bestemte «Big Brother» seg for å lure dem ordentlig på lørdag.

Plutselig, og helt uten forvarsel, kom følgende beskjed inn i huset:

«Dette er Big Brother, det er én time igjen til live-sendingen»

Alle biter på

Robertos instinktive reaksjon er at dette må være tull, men når beskjeden kommer igjen begynner han også å tvile.

– Jeg tror ikke dette er kødd, sier Tine halvveis skremt.

Og finalistene tør ikke annet enn å tro på, og stresser i gang med å pakke, pynte seg og gjøre seg klare til sending samtidig som spekulasjonene går. Spøken blir avslørt først etter én time.
Men, som vi alle vet er finalen først i kveld. Du kan fortsatt være med å avgjøre hvem som skal stikke av med hele milionen.


 

Big Brother-Lena Charlotte innrømmer gruppepress

Oppdatert 03.12.2011.Dag 96

Hun hang seg på gruppa og ble ikke kjent med Silje og Tine.

Den store «Big Brother»-finalen er et knapt døgn unna, og da er det tid for å oppsummere litt av det som har foregått inne i huset i løpet av 100 dager.

Dette sørget deltakerne selv for å gjøre i går, med hjelp fra seerne. Igjen ble det åpnet for spørsmål fra brukerne på chatten, og finalistene ble stilt til veggs og måtte forklare seg. Flere var særlig interessert i hvorfor Lena Charlotte brukte så lang tid på å bli kjent med Tine og Silje.

Skylder på andre

Da Siv Anita og Caroline fortsatt var i huset, var grupperingene relativt tydelige. Sammen med Lena Charlotte dannet de et blondt trekløver, og var ganske tydelige på at Silje og Tine skulle stemmes ut. De to sistnevnte på sin side, var heller ikke overbegeistret for dem.

Men ting har endret seg i takt med hvordan begivenhetene har utartet seg. Etter at finalistene ble klare, har Lena Charlotte kommet betydelig nærmere både Silje og Tine. Og nå må hun forklare hvorfor det drøyde så lenge.

– Det var vel på grunn av de ulike grupperingene som ble til, tror jeg, forklarer Lena Charlotte, og legger til:

– Jeg hadde mine som jeg fikk god kjemi med, som valgte å trekke seg unna både Silje og Tine.

– Jeg var litt dum

Den barmfagre blondinen innrømmer at det ikke var særlig bra av henne å bare følge strømmen.

– Jeg var litt dum som hang på lasset, innrømmer hun.

Samtidig understreker hun at hun aldri har ytret noe ønske om ikke å bli kjent med dem.

– Jeg tror ikke jeg har vist noen tegn for at jeg ikke vil bli kjent med dere, men har kanskje vært dårlig til å ta initiativ, forteller Lena Charlotte.

Lurt til å tro de er nærmere «Big Brother»-millionen

Oppdatert 03.12.2011.Dag 96

Grov spøk skaper panikk blant finalistene.
Den grandiose finalen av «Big Brother 2011» er først i morgen, og det vet deltakerne. Men, hvor godt grep har de egentlig på tid?
I dag skal «Big Brother» lure dem. Kl. 18.00 vil deltakerne få beskjed om at det er én time igjen til finalesendingen begynner, og at nedtellingen er i gang. De går rundt i huset og er overbevist om at finalen er først i morgen, så sjansene er store for at dette vil skape panikkliknende omstendigheter i huset.


 

– Pupper til Linn Therese og lapdance-kurs

Oppdatert 03.12.2011.Dag 96

Tine har mange løfter og avtaler å holde.

I løpet av de 99 dagene Tine har oppholdt seg innelåst og isolert i «Big Brother»-huset, har hun kommet med mange løfter. Under fredagens spørrerunde, hvor seerne igjen fikk stille sine spørsmål, ble hun konfrontert med alle løftene og avtalene.

«Vil du holde alle avtaler du har lagd med de i huset?».

Kommer du til å gjøre det, Tine?

Lapdance

Siljes umiddelbare reaksjon er latter.

– Du skal... Lapdance! Utbryter hun.

Dette kommer av at Tine har gjort en avtale med Lena Charlotte om å lære seg denne alternative kunsten.

– Jeg har lagd en god del avtaler her i huset, og selvfølgelig vil jeg holde alle, sier Tine.

Men antallet avtaler er så stort, at Roberto ikke er overbevist.

– Kan du huske alle? Spør han.

– Jeg husker nesten alle, svarer Tine.

Linn Therese får pupper

Sammen tar finalistene en liten gjennomgang av alt Tine har skrevet seg opp på, og det er ikke rent lite. Roberto er særlig fokusert på en ting. Han lurer på om hun kommer til å spandere silikonpupper på Linn Therese, noe Tine har lovt å gjøre dersom hun vinner.

Akkurat det løftet har vært et hett tema både i huset og på chatten. Og særlig Caroline nektet å tro at Tine faktisk kom til å spandere operasjon på Linn Therese.

13233672.webp

– Jeg skjønte at han likte meg

Oppdatert 03.12.2011.Dag 96

Siljes beste minner fra «Big Brother».
I går var det Silje tur til å bedre sine sjangser i kampen om gevinsten på 1 million kroner. Og like forfjamset som de andre deltakerne gikk Silje på direkten inn i Little Brothers siste sending på Tv 2 Bliss.

Gode minner

Petter bruker ikke lang tid før han peiler jenta inn på følelser og Joakim, men hun fikk også tid til å snakke om sine beste opplevelser.

– Mine beste minner må bli første uken, da jeg ble kjent med alle deltakerne, den amerikanske dagen under frotseuken og stjerneuken, sier Silje betenkt, og legger vekt på at det var stas å få lov til å være med å lage «Big Brother»-sangen. Hun nevner også at det var artig å lage kalenderen.

Likte Joakim fra første øyeblikk

Siljes følelser for Joakim har også blitt en del av hennes positive minner fra oppholdet i BB-huset. Og hadde det ikke vært for alt dramaet rundt følelsene kunne paret fått lang fartstid sammen på innsiden, men det tok tid før de endelig fant hverandre. Da det Silje skjønte at Joakim virkelig var forelsket, fikk hun øynene for alvor opp for ham.

– Det var et lite sjokk, men samtidig kanksje ikke. Jeg visste ikke at han likte meg på den måten der, sier hun, og legger til:

– Det var koselig det. Jeg har jo tenkt mye på Joakim jeg også.

Silje husker første gang hun møtte Joakim, og allerede da skjønte hun at hun kunne komme til å få en god tone med den rolige vestlandsgutten.

– Jeg husker jeg sa at jeg håpte på å få bedre kontakt med ham, smiler hun lurt.

Nå er det kort tid til BB-paret ser hverandre igjen, og om forholdet fortsetter på utsiden blir spennende å se for de innvolverte.

 

13233506 (1).webp

Sex-press under julebordet

Oppdatert 02.12.2011. Dag 95

Tine og Roberto tar stønnende av på den ville julefesten.
I går var det julebord i «Big Brother»-huset. Finalistene kunne kose seg med skikkelig julemat og en liten akevitt. Da festen var godt i gang i går natt, fikk finalistene en morsom oppgave: De skulle nemlig spille skuespill og lage en fest i festen.

Skandaløst julebord

Følgende oppgave ble gitt: Dere er på Big Brothers julebord. Norske julebord har i genrasjoner vært kjent for sine skandaler og dere skal spille det lille medieselskapet Big Brother AS.

* Roberto skal være administrerende direktør. En middelaldrende fyllekåte hingsten som gir blaffen i kone og barn når det er julebord. Han har som vane å klø seg mye i skrittet.

* Lena Charlotte er vaskedamen som flørter hemningsløst med alle og gjør alt for å komme seg opp i hierarkiet. Sist år våknet hun opp dagen etterpå i svømmehallen på hotellet i en havfruedrakt med direktørens underbukse på hodet.

* Silje er regnskapsføreren som bare fester en gang i året, og det er på julebordet. Hun danser på bordet og ler ekstremt høyt.
* Tine jobber i resepsjonen og har veldig stort behov for nærhet.

Gode skuespillere

Det er ingen tvil om at Tine gjør en god jobb under skuespillet. Hun legger nemlig hodet sitt kontant på bysten til Lena Charlotte og river med seg Roberto under bordet for å ha høylytt sex. Og det ser nesten helt ekte ut.

 

13233209.webp

Snøvlende «Big Brother»-nachspiel helt, helt alene.

Oppdatert 02.12.2011. Dag 95

– Hadde aldri trodd jeg skulle ende opp alene på siste festen

Torsdag skulle deltakerne markere at finalen snart er der med et ordentlig julebord.

Men bare én av dem tok festen på alvor. Ikke nok med at Roberto er ensom som mann i finaleuka, han må også være på nachspiel alene.

– Faen ass, de sangene, vrøvler han, men forsøker seg på noen tradisjonelle låter.

– Svart senker natten seg... Faen ass.
Men til tross for at han er alene om å ha lakenskrekk har ikke 31-åringen problemer med å underholde seg selv om seerne. Han skåler, takker og reflekterer.