top of page

 Välkommen till Big Brother Sverige 2020

  Deltagare Sverige 2020
 BB Huset SE 2020
 Segrare SE 2020
1.png

Ikväll klockan 20.00 startar Big Brother på TV4.

February 10, 2020

Ikväll klockan 20.00 startar Big Brother på TV4.

Tolv stycken modiga deltagare ska då låsas in i det toppmoderna Big Brother-huset. Någon eller några av dem kommer att stanna i 100 dagar och 100 nätter och har då chansen att lämna huset upp till en miljon kronor rikare.

Julia Löfgren, 29 år från Luleå

February 10, 2020

 Julia Löfgren, 29 år från Luleå
Julia växte upp i Estland men flyttade till Sverige med sin mamma när hon var 12 år. Det blev en tuff kulturkrock. Hon blev retad för att hon inte kunde språket, och hon blev då rätt stökig för att vinna respekt. Att hon tidigt började med gymnastik blev hennes räddning. Hon beskriver sig som snabbtänkt, en problemlösare som är rapp i käften och med ett hett temperament. Hon kommer verkligen sakna sin älskade hund, bullterriern Svante när hon gått in i huset. Julia driver en nagelsalong tillsammans med en kollega.

 Elisabeth ”Lisa” Engh, 37 år från Stockholm

February 10, 2020

 Elisabeth ”Lisa” Engh, 37 år från Stockholm
Lisa beskriver sig som färgstark och social och har väldigt lätt att visa känslor. Hon älskar fotboll, har spelat i AIK, och är grym på att hantera en boll. Hon gillar struktur och ordning och har extremt svårt för personer som snarkar, så det kommer bli en utmaning för henne att sova och bo ihop med de andra. Lisa jobbade som lärarassistent men har sagt upp sig inför sin medverkan i programmet.

 Amilia Stapelfeldt, 25 år från Stockholm

February 10, 2020

 Amilia Stapelfeldt, 25 år från Stockholm
Amilia beskriver sig själv som en ledare, rapp, fartfylld, målmedveten och lite galen. En person man lägger märke till direkt när hon kliver in i ett rum. Hon älskar att diskutera men tror att hon kan uppfattas som hård och lite okänslig. Amilia jobbade tidigare som talangscout men sade upp sig för att vara med i Big Brother.

 Isabel Pereira, 24 år från Stockholm

February 10, 2020

 Isabel Pereira, 24 år från Stockholm
Isabel kommer från Angola, men flyttade till Sverige när hon var 11 år. Hon fick problem med sin familj och bodde ett par år i fosterfamilj. Hon fick den bästa extramamman man kan tänka sig och är evigt tacksam för det. Hon älskar att festa och dansa och kommer dansa på borden inne i huset. Hennes bror är artisten Jireel. Isabel jobbade i klädbutik men har sagt upp sig inför programmet.

Daniel Glasman, 37 år från Stockholm

February 10, 2020

 Daniel Glasman, 37 år från Stockholm
Daniel beskriver sig själv som intelligent, rolig och inte särskilt ytlig. Han har läst många böcker genom åren och ser sig själv som allmänbildad både i det stora och i det lilla. Han älskar kroglivet och för att bevisa sin otroliga kärlek till en av Stockholms nattklubbar så har han tatuerat in namnet på armen. Daniel har tidigare jobbat med kommunikation och i nattklubbsvärlden.

 Sami Jakobsson, 25 år från Köping

February 10, 2020

 Sami Jakobsson, 25 år från Köping
Sami har haft en tuff uppväxt. Han säger att hans psyke blivit härdat och det har gjort att han bryr sig extremt mycket om andra och han rycker in om han ser att någon sitter ensam eller känner sig utanför. Han beskriver sig som en högljudd glädjespridare som skämtar mycket, har dålig impulskontroll och att han är lite av en clown. Uppmärksamma tittare känner igen Sami från dokumentären ”Raggarjävlar”. Han jobbar som lastbilsförare och har ett stort intresse för bilar.

 Mergim Feka, 21 år från Hässleholm

February 10, 2020

 Mergim Feka, 21 år från Hässleholm
Mergim beskriver sig som sprallig, rolig och säger att han är extremt lättskrämd. Han älskar att sjunga och tror att det kommer märkas i huset. Han har många följare på TikTok, där han mimar, sjunger och gör roliga klipp. Att han kom med i Big Brother säger han är det absolut största och bästa som hänt i hans liv. Mergim jobbar på lager och som bartender.

Alex Manzizila, 31 år från Farsta

February 10, 2020

 Alex Manzizila, 31 år från Farsta Alex föddes i Kongo och kom till Sverige när han var fem år gammal. Han har en tvillingbror och båda bröderna är duktiga fotbollsspelare, de har till och med varit ungdomsproffs i England. Han är social, glad och gillar att showa, men är också väldigt mörkrädd. Alex jobbar som stödlärare i högstadiet samt med kläder och fashion

Kim Kamal, 21 år från Uppsala

February 09, 2020

 Kim Kamal, 21 år från Uppsala
Kim har rötterna i Kurdistan, men flyttade till Sverige när han var 11 år. Han är muslim men på sitt eget sätt, och vet att hans böner många gånger blivit hörda. Dock vill han bryta fördomar, visa att man kan vara muslim och ändå se ut som honom, sminka sig och ha klänning. Han har en hård utsida, men en mjuk insida och vill visa att män kan gråta och vara känsliga. Kim jobbar som makeupartist, hårstylist och influencer.

Antonia ”Anty” Johnson, 28 år från Umeå

February 09, 2020

Antonia ”Anty” Johnson, 28 år från Umeå

Antonia beskriver sig själv som självständig, orädd, extremt extrovert och med galet mycket energi. Hon är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna, och om det ska tävlas i grupp i huset kommer hon bli förbannad om någon inte ger allt. Antonia är Youtuber och är mer känd under namnet Anty med över 200 000 följare.

Patrik Svensson, 51 år från Göteborg

February 09, 2020

 Patrik Svensson, 51 år från Göteborg
Patrik beskriver sig som driven, glad, positiv och med ett hjärta av guld. Han är alltid sig själv och det skulle aldrig falla honom in att lägga på något filter. Patrik är extremt social och pratar vitt och brett, blir det konflikt vill han segra och alltid ha sista ordet. Han jobbar till vardags som verksamhetschef och kock.

 Jasmine Armstrong, 26 år från Halmstad/Göteborg

February 09, 2020

 Jasmine Armstrong, 26 år från Halmstad/Göteborg
Jasmine är född i England men kom till Sverige när hon var 2 år. Hon beskriver sig själv som extremt spontan, med sarkastisk humor och tycker själv att hon är snygg och har en personlighet som sticker ut. Hon äter mycket och vill ständigt ha något att tugga på, godis, chips, choklad, nötter. Hon är orolig för att maten i huset ska ta slut och planerar att smyg-äta och gömma mat under sängen. Jasmine jobbar som butikssäljare och lärarvikarie.

Hej alla BB🇸🇪-älskare <3 och god söndag :)

February 02, 2020

Hej alla BB🇸🇪-älskare och god söndag  Är du redo för Big Brother Sverige 2020? Endast 8 dagar kvar  

Nedräkningen har börjat för Big Brother Sverige 8 dagar att gå tills ytterligare en episk säsong och Houseguests kommer att flytta in i Big Brother huset

Du kan se avsnitten här:

Big Brother Sverige har premiär 10 februari klockan 20.00 På TV4 och TV4 Play.https://www.tv4play.se/

Dagliga sammanfattningar visas tis-sön klockan 19.00 på Sjuan, TV4 Play och C More. https://www.cmore.se/

Veckofinaler visas måndagar klockan 21.00 på Sjuan, TV4 Play och C More. C More: Du måste ha en svensk abonnemang på C More så kan du se Big Brother Sverige 24/7 https://www.cmore.se/

C More livestreamar Big Brother dygnet runt, och på TV4 Play kommer de bästa klippen att löpande publiceras https://www.cmore.se/

 

https://www.facebook.com/groups/1286983734806965/

Frågor och svar om Big Brother Sverige!

January 24, 2020

Frågor och svar om Big Brother Sverige!

Big Brother Sverige har premiär den 10 februari 20:00 i TV4, TV4 Play och C More.

Här får du svar på de vanligaste frågorna om årets säsong.

Så sänder Big Brother Sverige 2020 i TV4 – alla tv-tider

Premiären visas i TV4 den 9 februari 21:00.

På måndagar är det veckofinal klockan 20:00.

Måndag-söndag visas dagliga avsnitt från 19:00 i TV4 Play och Sjuan.

Finalen av Big Brother 2020 är i slutet av maj.

Dygnet runt kan du se livekameror i C More.

Om mobilappen i TV4 Play och C More

Hur laddar jag ner Big Brother-appen?

Big Brothers digitala värld finns inuti C more och TV4 Play. Du kan ladda ner apparna på Appstore och Google Play.

Vad är skillnaden mellan att se Big Brother via TV4 Play och C More?

Du kan se klipp, avsnitt och delta i husets dagliga omröstningar på både TV4 Play och C More. Du som har paketet ”C More TV4” eller några av sportpaketen ”C More Mycket sport” och ”C More All sport” får även tillgång till husets livekameror dygnet runt.

Hur röstar jag i programmet?

Du som har ett konto på TV4 Play eller C More kan rösta gratis i appen. Du kan lägga max en röst per konto och enhet.

Håll utkik i appen då det kommer flera omröstningar varje vecka.

Kostar det pengar att se på Big Brother Sverige?

På TV4 Play kan du se klipp, avsnitt och delta i husets dagliga omröstningar helt gratis.

Vill du även få tillgång till husets livekameror dygnet runt behöver du ett konto på C More med paketet ”C More TV4” eller något av sportpaketen.

Hur ser jag livekameror från huset?

Husets livekameror finns tillgängliga för dig som är kund hos C More med paketet ”C More TV4” eller något av sportpaketen ”C More Mycket sport” och ”C More All sport”.

CMore finns tillgängligt på web, mobil och surfplattor (IOS och Android), Apple-TV, Android TV och Samsung Smart-tv.

Om Big Brother-huset

Var ligger Big Brother-huset?

Big Brother-huset ligger i Farsta utanför Stockholm. Huset är en del av Big Brother-staden.

Övriga frågor om Big Brother Sverige

Hur mycket vinner vinnaren?

Vinnaren av Big Brother Sverige 2020 vinner 1 miljon kronor.

Dagliga sammanfattningar

January 21, 2020

 Dagliga sammanfattningar visas tisdag - söndag klockan 19.00 på Sjuan, TV4 Play och C More.Veckofinaler visas måndagar klockan 21.00 på Sjuan, TV4 Play och C More.C More livestreamar Big Brother dygnet runt, och på TV4 Play kommer de bästa klippen att löpande publiceras.

Malin Stenbäck programleder Big Brother 2020 – får sällskap från radioprofilen Adrian Boberg

January 21, 2020

Malin Stenbäck programleder Big Brother 2020 – får sällskap från radio

Den 10 februari startar Big Brother 2020. Nu är det klart att Malin Stenbäck blir programledare och får vid sin sida radioprofilen Adrian Boberg.
I den återkommande panelen under veckofinalerna ser vi ytterligare två radioprofiler, Moa Wallin och Helle Schunnesson

- Malin Stenbäck är perfekt för Big Brother med sin långa erfarenhet av att leda reality-serier, brinnande engagemang och fingertoppskänsla under livesändningar. Väldigt kul med lite nya ansikten också. Jag är stolt över att vi lyckats sno åt oss de absolut skarpaste och roligaste personerna från P3, säger Joel Bendrik, exekutiv producent, TV4.

Malin Stenbäck är sedan tidigare programledare för Bachelor och Love Island på TV4 och axlar nu ansvaret som programledare för Big Brother. Under Big Brothers livesändningar får Malin till sin hjälp Adrian Boberg som bland annat varit programledare för PP3 och Helgen i P3.

Under veckofinalerna kommer en återkommande panel med inbjudna gäster diskutera allt som händer i huset. I denna panel kommer tittarna varje vecka få se och höra knivskarpa analyser från Moa Wallin (Tankesmedjan och podden Della Q) och Helle Schunnesson (PP3, Zia i P3).

Big Brother har premiär 10 februari klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play.
 

Skriv en fengende tittel...

January 11, 2020

 Här är det nya ögat för Big Brother Sverige Here is the new eye for Big Brother Sweden

Big Brother har premiär 10 februari klockan 20.00

January 10, 2020

Big Brother har premiär 10 februari klockan 20.00

På TV4 och TV4 Play.

Dagliga sammanfattningar visas tis-sön klockan 19.00 på Sjuan, TV4 Play och C More.

Veckofinaler visas måndagar klockan 21.00 på Sjuan, TV4 Play och C More.

C More livestreamar Big Brother dygnet runt, och på TV4 Play kommer de bästa klippen att löpande publiceras.

Det här är Big Brother-huset

January 10, 2020

Det här är Big Brother-huset

Big Brother är större än någonsin – och huset är inget undantag.

Huset för Big Brother 2020 håller just nu på att byggas upp i Telestaden i Farsta, Stockholm. Det blir ett färgsprakande och lyxigt hus med över 400 kvadratmeter boyta. I huset kommer deltagarna bland annat ha tillgång till ett fullt utrustat kök, poolrum, spa och gym. Big Brother har premiär den 10 februari.

Inom några år kommer Telestaden i Farsta att ha förvandlats till nya fina bostäder och är ett av södra Stockholms största bostadsprojekt. Men innan dess kommer området att vara Big Brother-staden med livesändning dygnet runt under 100 dagar..

I Big Brother ska deltagarna bo ihop i ett hus där kameror övervakar varje steg de tar 24 timmar per dag, sju dagar i veckan, i 100 dagar. Helt isolerade från omvärlden ska dessa deltagare tävla i det ultimata sociala experimentet. Tittarna har all makt och det är upp till dem att avgöra vem som måste lämna huset varje vecka. Deltagare som mäktar med att leva instängda och bevakade, klarar av spelet i huset, och samtidigt underhåller tittarna mest och bäst i 100 dagar har chans att vinna en miljon kronor.

 

Mer om Big Brother-huset:

400 kvadratmeter boyta

Poolrum på cirka 75 kvadratmeter, uppvärmt dygnet runt

Spa med bubbelpool och lyxigt badrum

Två sovrum för minst 12 personer

Fullt utrustat kök med öppen planlösning

Fullt utrustat gym och fitnessrum

Mer än 50 kameror och 90 mikrofoner

Så ser du Big Brother Sverige – dygnet runt!

January 03, 2020

Så ser du Big Brother Sverige – dygnet runt!

Här är allt du behöver veta för en optimal Big Brother-vår på tv och i digitala kanaler.

C More

Med ett abonnemang på C More så kan du se Big Brother Sverige:

- Live dygnet runt med flera olika kameravinklar

- Alla avsnitt och klipp utan reklam

- Delta i omröstningar

TV4 Play

Med ett gratiskonto på TV4 Play kan du se Big Brother Sverige:

- Klipp och avsnitt med reklam

- Delta i omröstningar

Sjuan

- Big Brothers veckoprogarm sänds tisdag – söndag 19:00 i Sjuan

- På måndagar är det veckofinal som sänds i Sjuan mellan 21:00 – 22:00 (sändningen fortsätter sedan gratis i TV4 Play).

Nytt år och Big Brother firar 20 år i år!

January 01, 2020

Nytt år och Big Brother firar 20 år i år!
Det firas genom rabatterade C More-abonnemang till alla Big Brother-fans. OBS! Begränsat antal.

Big Brother Sverige har premiär i början av februari och för att se programmet dygnet runt behöver man ett abonnemang på C More.
Nu finns ett "early bird-erbjudande" till alla oss Big Brother-fans.

Med kampanjkoden får alla fans ett C More-abonnemang i 3 månader men behöver bara betala för 1 månad.

SÅ TAR DU DEL AV ERBJUDANDET

1. Klicka här: https://www.cmore.se/bigbrotherkampanj

2. Ange kampanjkod: bigbrother2020

Skynda dig! Erbjudandet gäller ett begränsat antal abonnemang till och med den 15 januari.

Erbjudandet gäller abonnemanget "C More TV4". När du blir kund dras ett engångsbelopp på 139 kr för 3 månader, därefter 139 kr/mån. Ingen bindningstid, avsluta när du vill.

Såhär söker du till Big Brother

September 24, 2019

Såhär söker du till Big Brother

Nästan allt är förberett för Big Brothers stora återkomst i Sverige. Det enda vi behöver nu är deltagarna - är du eller någon du känner en av dem?

Big Brother är en tävling där man tillsammans med andra människor, bor i ett hus som är kameraövervakat dygnet runt. Man är helt isolerad från omvärlden och ska försöka hålla sig kvar i 100 dagar för att vinna 1 miljon kronor! Man utmanas i olika tävlingar och olika uppdrag. Tittarna har stor makt och är också de som avgör vem som får stanna kvar i tävlingen.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en stark personlighet, som vågar stå fast vid dina åsikter, som tycker om att underhålla och vill dela med dig av din livshistoria! Du ska vara mellan 20-30 år.

Inspelning och tid

Inspelningen av programmet sker i början 2020 och pågår i ca 100 dagar, förutsatt att man är kvar i tävlingen. För att kunna söka måste du kunna vara tillgänglig hela perioden.

Klicka här för att söka!

https://www.shortaudition.com/Big-Brother-2020

”Big Brother” tillbaka i svensk tv

September 24, 2019

Realityserien ”Big Brother” gör comeback i TV4 nästa år.

Och den här gången kommer även tittarna ha ett finger med i spelet.

– Vi ser verkligen fram emot att få göra ett helt nytt och modernt Big Brother, säger Fredrik Arefalk, kanalchef TV4, i ett pressutskick.

”Big Brother” hade premiär i Sverige första gången år 2000.

Konceptet går ut på att tv-tittarna får följa ett gäng människor som är i inlåsta i ett hus under 100 dagar – utan någon som helst kontakt med omvärlden.

Den som är kvar längst i huset går hem med prispotten på en miljon kronor.

Nu avslöjar TV4 att serien gör comeback i kanalen 2020.

BLIR INTERAKTIVT

Nytt för den här gången är tittarna på olika sätt kan vara med och påverka programmet.

– Vi ser verkligen fram emot att få göra ett helt nytt och modernt Big Brother. De tekniska förutsättningarna för att låta tittarna följa och styra vad som händer i huset är på en helt annan nivå idag och vi tror att det kommer locka den unga digitala generationen, men även en bredare publik som har följt Big Brother tidigare, säger Fredrik Arefalk, kanalchef TV4 och C More film, i ett pressutskick.

Bygget av Big Brother-huset är i full gång och kommer att vara placerat i Stockholm.

I huset kommer det att finnas närmare 50 kameror och 90 mikrofoner som bevakar allt som händer, dygnet runt.

BÖRJAR VISAS VÅREN 2020

För den som är sugen på att söka in till programmet så öppnar ansökningen i dag, den 24 september.

– Castingen ser lite annorlunda ut än tidigare säsonger av Big Brother. Det vi söker nu är ett tvärsnitt av Sverige som det ser ut idag, främst i åldern 20-30 år, medvetna personer som har koll på sin omvärld, är verbala, har humor och det lilla extra. Annorlunda är bra, säger Joel Bendrik, exekutiv producent på TV4, ett i pressutskick.

”Big Brother” börjar visas någon gång under våren 2020 och kommer gå att se live dygnet runt på TV4 Play och C More.

Varje vardag visas även en sammanfattning av det gångna dygnet, och under helgen en veckofinal, på Sjuan.

Please reload

bottom of page