top of page

Livefeed Torsdag 29 april del 213:12-13:52 BBT: Pedram står inne i lilla BB och är riktigt förbannad på Nardos. Han tycker hon går för långt med sina regler som hon bestämmer. Emelie säger att Judith och Madde är nog också trötta på hennes beteende just nu, när hon bestämmer så mycket. Det handla om att Pedram skulle sno hennes mat.

BREV!

Madde läser att alla lillebrorsor måste gå in till sig, så storebrorsorna kan gå in till sitt kontor. Lillebrorsorna måste stanna där tills dom är klara inne på kontoret.

Väl inne på kontoret så läser Madde att dom ska förbereda en tävling – skräcklådan. Dom ska även planera skräcknatten som ska ske idag. Big Brother kan hjälpa till med läskiga ljud, släcka ner lampor osv. Det första ni nu ska göra är att bestämma när skräcknatten ska börja. Dom bestämmer att skräcknatten ska börja 22.30 ikväll. Nu börjar dom planera hur tävlingen med skräcklådan ska gå till.

Nardos säger att hon inte har någon energi just nu, Madde säger att hon också är känslig speciellt när hon har mens, då tappar hon energi.

Nardos tycker det är bråk hela tiden så fort hon säger eller gör något. Nardos tycker detta ska vara en rolig grej och en upplevelse som man kanske inte upplever igen. Hon orkar inte planera någonting. Hon överlåter planeringen till Madde och Judith eftersom alla tycker att hon är för hård.

Madde och Judith börjar planera och Nardos får flika in om det är något hon vill säga kring deras planeringen.

Judith skriver på tavlan att skräcknatten börjar 22:30 och alla måste sova inne i lilla BB.

Sen börjar dom planera tävlingen som ska börja 16:30 och vad dom ska göra inför den, bland annat koka gröt. Den som vinner tävlingen får bli storebror.

14:00 BBT: Emelie håller på att göra mat och plötsligt kommer Judith in och berättar att Big Brother kommer att säga till när dom får komma ut. Hon berättar att dom håller på att förbereda en riktigt rolig tävling och säger åt dom att rasta av sig ordentligt här inne. Lillebrorsorna börjar fundera på om man kommer bli svettig för i såfall vill jag byta om säger Pedram. Men det är inget som Judith svarar på, sen lämnar hon rummet.

Emelie berättar att det är fyra minuter kvar tills maten är klar.

14:35 BBT: Det kommer in ett brev som Madde läser

Det stod lika mellan två personer efter nomineringen. Det är lika mellan Pedram och Adrian. Storebrorsorna ska nu lägga en varsin röst och efter den röstningen så kommer en av dom hänga löst och en kommer sitta säkert.

Lillebrorsorna ska gå in i uppdragsrummet och sedan ska storebrorsorna läsa brev nummer två. Lillebrorsorna går in och dom andra går till poolhuset och läser upp vilken ordning dom ska genomföra röstningen. Dom får inte påverka eller prata om hur dom tänker rösta.

14:43 BBT: Madde går till uppdragsrummet och berättar vem hon har nominerat.

Hon har valt att nominera Pedram, hon säger att det inte är något personligt.

När Madde har gått så säger Tanja att det måste vara sjukt jobbigt att komma in och berätta det för oss.

14:47 BBT: Judith kommer in till uppdragsrummet och ska nu berätta vem hon har nominerat.

Hon vet inte vad hon ska säga. Men hon motiverar till den som hon har kommit närmast. Så hon säger förlåt Adrian men jag tycker om Pedram. Det blir skratt för hon sa inte vem hon nominerat. Men sen reder hon ut det och säger att hennes röst går till Adrian.

14:51 BBT: Nardos kommer in till uppdragsrummet och ska nu berätta vem hon har nominerat. Hon har funderat fram och tillbaka och hon trodde aldrig att hon skulle komma till detta momentet att välja mellan er två Pedram och Adrian.

Hon skulle vilja lotta men det vet hon att hon inte får. Detta är sjukt säger hon. Hon säger att hon inte har någon motivering och hon vet inte hur hon ska tänka säger hon. Hon har fortfarande inte bestämt sig och sitter och funderar lite till.

Efter lite om och men så berättar hon vem hon lägger sig poäng på och ingen ska ta detta personligt. Hon väljer Adrian.

15:10 BBT: Det är häng ute på gården i väntan på resultatet. Det dom vet är att Adrian är nominerad, men vilka fler som är vet dom inte. Judith frågar dom om dom vill köra tävlingen som dom tänkte köra förut. Dom vill får göra tävlingen, det är inget måste utan detta kommer vara en rolig grej.

Simon, Dennis och Emelie går in och tävlar. Adrian, Pedram, Emelie och Tanja sitter kvar och pratar om fester och hur det ser ut på utsidan pga corona.

15:25 BBT: Inne i gymmet pågår tävlingen mellan Dennis och Simon. Det är smaktester på olika saker och även saker dom ska lukta på. Sen i slutet så ska dom blåsa upp en varsin ballong som ska vara lika stora. Det blir en utmaning med spänning då dom inte ser något, för dom har glasögon på sig.

15:30-16:00 BBT: Simon kommer ut att det är under denna tävling det är perfekt att sno saker från huset, för alla är upptagna med tävlingen. Han smög sig in på toan och snodde sin mössa. Dom börjar fundera på vad det är mer dom behöver. Adrian smyger till kylskåpet och snor med sig två mjölkförpackningar och en kvarg och går in med till lilla BB.

Nu är det dags för Adrian och Tanja att tävla. Så dom lämnar utegården och går in.

Dennis väljer att sno med sig en stol in, så han bär in den stolen han satt ute i till lilla BB utan några problem. Emelie ska försöka smyga in i sovrummet, men hon blir upptäckt av Judith.

Tanja och Adrian kommer ut och Tanja frågar lite snabbt om dom fick med något.

Dom berättar lite snabbt men sen kommer Judith, Madde och Nardos ut och presenterar tävlingen.

På tredje plats kom Adrian och Tanja 3 poäng

På delad andra plats kom Emelie och Pedram 4 poäng och Simon och Dennis med 4 poäng.

Det blev lika mellan dom och nu var det tiden som fick avgöra. Den som var snabbast var Emelie och Pedram.

Simon säger att han är bajsnödig så han går in, han smyger då till kylskåpet och snor cider och sen springer han till badrummet och hämtar Pedrams tandborste.

Judith kommer in och berättar att Emelie och Pedram ska få deras pris nu.

Deras pris var att få plocka med sig kläder till rummet på 30 sekunder.

16:05-16:20 BBT: Judith, Madde och Nardos går in på kontoret och förbereder tävlingen som snart ska börja. Det är skräcklådan som står näst på tur på schemat.

Dom planerar att lura lillebrorsorna att komma ut från uppdragsrummet och direkt när dom är ute så blir det freeze och då ska dom börja skrämma dom när dom inte får röra sig.

Efter en stund så säger storebror att dom måste lämna rummet. Väl på utsidan så har även lillebrorsorna gått ut för dom har fått samma meddelande. Tv-skärmen tänds och klockan räknar ner. Dom ser inte Nardos, Madde och Judith så dom börjar ropa efter dom. Judith öppnar dörren och då säger Simon att vi snart ska få se nomineringarna. Alla samlas i en hög och presenteras dom nominerade. Denna veckan är Adrian, Dennis och Emelie nominerade.

Emelie säger direkt att hon kände detta på sig.

Kort därefter kommer tillfälligt avbrott skylten upp i bild.

16:40 BBT: Det kommer in ett brev och alla samlas vid grinden.

Nardos läser i brevet att storebrorsorna har begått regelbrott och haft fysisk kontakt med lillebrorsorna. Det pågår just nu om tittaromröstning om kvällens aktiviteter ska ställas in pga regelbrottet.

16:50 BBT: Dom väntar fortfarande på att få svar om dom kan genomföra tävlingen och kvällens planer. Det händer inte så mycket i huset just nu, dom chillar och pratar lite allmänt och väntar.

17:05-17:15 BBT: Lillebrorsorna kommer ut och ställer sig vid grinden. Strax därpå kommer monstret och meddelar på ett plakat att tittaromröstningen är avgjord och dom röstade nej. Tävlingen och kvällens planer ska inte ställas in. Det blir jubel och dom blir glada.

Kort därefter så meddelar storebror att alla ska samlas i turkosasovrum och stänga dörren.

Samtliga går in och Simon drar på sig lite brun utan sol, Tanja vill byta byxor men då säger dom till att dom bryter mot reglerna nu, dom är inlåsta bara men fortfarande lillebrorsor.

Judith frågar om dom är laddade för tävlingen som snart ska börja, det är ingen som direkt säger något utan ligger skönt i sängarna och vilar.

Simon får ett straff för att han har använt brun utan sol, han får nu ett gympass som går på tid. De andra får gissa vilken tid han får.

17:19 BBT: Det kommer ytterligare ett brev som Nardos läser för alla.

Storebrorsorna ska gå ut på gården och lillebrorsorna ska gå in till uppdragsrummet.

På utegården finner dom skräcklådan och nu ska dom hämta alla saker och ställa in. Sen kan tävlingen äntligen börja.

17:25 BBT: Adrian tävlar i skräcklådan (Klipp finns i gruppen)

17:37 BBT: Tanja tävlar i skräcklådan (Klipp finns i gruppen)

17:49 BBT: Pedram i skräcklådan (Klipp finns i gruppen)

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page