top of page

Deltagare i Big Brother 2021!Katti Göransson, 58, Bromölla Undersköterska och körledare Katti är en riktig mångsysslare med ständiga projekt på gång. Musik är hennes stora passion och det spelar ingen roll om hon är DJ eller drar igång ett musikquiz, det är kontakten med musiken som är det viktiga. I huset hoppas Katti på att sprida positiv energi och hålla humöret uppe på de andra.

Judith Nodby, 27, Stockholm Jobbar som kyltekniker Judith är en självsäker tjej med båda fötterna på jorden. Innan pandemin jobbade hon som kock och hon har bland annat varit på trestjärniga restauranger. Judith märks när hon kliver in i ett rum och är en riktig stämningshöjare. Förmodligen kommer hon stå för mycket av matlagningen i huset.

Nardos Alberto, 22, Solna Arbetssökande Nardos är ett yrväder som kommer att se till att det blir diskussioner i huset. Hon har ett hett temperament och vill att andra också ska visa känslor. Men det är inte bara attityd i Nardos utan hon har en mjuk sida också. Genom Big Brother hoppas hon kunna vinna svenska folkets hjärtan.

Stephanie Harvey, 26, Sundbyberg Brevbärare Stephanie är en tjej med väldigt mycket energi och en positiv syn på livet. Med sitt stora sinne för humor flirtar hon lätt in sig hos andra, något som kan vara en stor fördel i huset. Hon har jobbat som brevbärare i fem år och älskar sitt jobb. På fritiden går hon gärna på rave.

Therese Skog, 30, Stockholm Handläggare på Örebro universitet Therese har länge velat vara med i Big Brother men det har alltid varit något i vägen. Nu som singel och nyinflyttad till Stockholm har tiden äntligen blivit rätt! Therese har pluggat arkeologi på universitetet men drömmer om att bli psykolog i framtiden. Kanske får hon möjlighet att öva på det i huset?

Emelie Svensson, 24, Ystad Studerande Emelie är en tjej med skinn på näsan som alltid har en galen idé i bakfickan. Hon bor i dagsläget hemma i källaren hos sina föräldrar och tror att hennes föräldrar kommer tycka att det är skönt att slippa henne ett tag. Hon är energisk och älskar att bjuda på sig själv.

Joel Kosari, 20, Umeå Butikssäljare Joel skulle själv beskriva sig som en udda fågel med en kristen bakgrund som drömmer om att jobba med underhållning. Han är mån om att andra ska ha det bra nära honom och han är en känslostyrd kille som har nära till både skratt och gråt. Joel har aldrig varit kär – kanske kan han bli det i huset?

Pedram Aghabeh, 25, Upplands Väsby IT-konsult IT-konsult till vardags, casanova på helgerna – det är Pedram i ett nötskal. Han kan få folk att smälta med sina ögon. Den största fobin han har är motorbåtspropellrar, något som förmodligen inte kommer att bli ett problem i huset – men man vet aldrig.

Simon Ejdertoft, 26, Stockholm Arbetslös Simon är en vinnarskalle ut i fingerspetsarna och vill alltid vara med där det händer. Han har lite kaxig fasad men är egentligen en mjuk kille. Närmast hjärtat håller han sin mamma. Simon har ett annorlunda partytrick som kanske kommer att dyka upp i huset.

Luis Lindberg, 47, Borås Fritidspedagog Luis är en lugn kille, men han är inte rädd för att ta en diskussion när det behövs. Han bryr sig om andra människor och försöker alltid hjälpa sådana som har det svårt. Han säger själv att han lagt sitt kärleksliv på hyllan för att fokusera på att hjälpa andra.

Big Brother har premiär måndagen den 15 februari klockan 21:00 på Sjuan, TV4 Play och C More. Veckofinaler visas måndagar klockan 21.00 på Sjuan, TV4 Play och C More under hela våren. Övriga studioprogram sänds tisdag till torsdag klockan 19:00 och dagliga sammanfattningar visas fredag till söndag klockan 19.00 på Sjuan, TV4 Play och C More. C More livestreamar Big Brother dygnet runt, och på TV4 Play kommer de bästa klippen löpande att publiceras.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page