top of page

Livefeed - Finaldagen del 3Alla måste genast samlas i uppdragsrummet

Inne i uppdragsrummet står två frisörer som ska fixa deras hår, dom frågar tjejerna om dom har några idéer hur dom vill ha håret, för dom har inte så mycket tid.

Tjejerna berättar sina idéer och dom sätter i gång direkt.

Tjejerna får träffa frisörerna och tyvärr är det bara två frisörer så de får köra i omgångar. Tanja och Emelie börjar. De börjar med färgning. Samtidigt sitter Nardos och tittar på och sen hjälper Lisa henne lite med kläderna. Det känns inte helt hundra med kläderna. Till slut väljer Nardos den allra första klänningen hon satte på sig. Den är grön och ganska basic men det känns bekvämt för Nardos. Över klänningen ska hon ha en mintgrön kappa som är supercool. När de är färdiga med Emelies färgning så ska det få ligga i en stund. Då tar de o kör igång med Nardos hår.

Nu sitter Emelie och Tanja med färg i håret och njuter av prosecco och frukt. Detta känns overkligt för de. De blir så fina och fått värsta lyx under dagen och ikväll ska de få njuta av att få träffa alla andra också. Nardos håller på o flätar sitt hår medan frisörerna fixar Nardos peruk. ”Det här är Big Brother, ni tror att ni vet vad som ska hända, men ni har ingen aning!” Säger storebror. Åhhh nervöst är det nu. Tiden går och de kommer närmare finalen och snart släpps de ut ur huset.

Nardos hår är färdigt. De sköljer ut färg ur Emelies hår först och börjar föna. Emelie verkar nöjd och nu är det ganska stressigt med tiden. Efter börjar de skölja Tanjas hår. Nardos sitter i soffan och kollar upp mot taket. Hon börjar bli lite tårögd men hon gömmer det ganska bra. Undra va hon tänker på?

Nu börjar de skölja Tanjas hår. Och då har de också kommit igång med att locka Emelies hår. Det spelas musik och nu har tjejerna lärt sig alla texter så de sjunger med. Good vibes! Nardos dansar för sig själv bakom tjejerna medan de blir fixade.

コメント


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page