top of page

Livefeed onsdag19 majDet är en lugn morgon i huset och det märks när deltagarna lämnar huset. Simon är den enda som är uppe tidigt idag och går ut och tar en cig innan han börjar laga frukost för de andra. Storebror erbjuder Simon lite morgonmusik

Under tisdagskvällen står det klart att det är Judith Nodby som tvingas lämna tävlingen, efter nästan 100 dagar inne i huset. Kvar lämnar hon fem chockade deltagare i huset. Hon avslutar med en sista bikt:

Jag vill tacka för den här tiden. Jag vill tacka alla människor som röstat kvar mig såhär långt. Jag är helt mållös. Detta har varit en av de roligaste tiderna i mitt liv.

I dag kommer ännu en deltagare att röstas ut ur tävlingen. Röstningen är öppen inne i Big Brother-världen och pågår ända fram till onsdag (19/5) klockan 19.45.

Simon och Madde är redan uppe men de andra ligger fortfarande o sover. Storebror spelar lite skön musik. ”Nardos, Tanja, Emelie. Jag sa GOOODMOOORRGOOON” Storebror är på gott humör idag verkar det som. Samma med Simon, han går in till rosa sovrummet där de sover och dansar med en stekpanna i handen. Han säger att det blir pannkaksfrukost med kaffe. Madde hjälper till i köket och de har det trevligt.

Alla sätter sig i köksön och äter frukost tillsammans. De pratar om sagan om ringen och sen om twilight. Samtidigt spelas lite medeltidsmusik just to set the mood. Sen fortsätter de att prata om fifty shades of grey och om att böckerna är bättre än filmen. Nardos frågar vad hade ni gjort om ni kom hem till en kille som var sån som killen i fifty shades of grey. Emelie säger att hon en gång va hemma hos en kille som hade en fist-maskin. Hon berättar historien om när hon blev bjuden på en efterfest till en bekant och det kändes ba skitskumt. De andra tjejerna säger att de nog hade blivit orolig och bara gått därifrån.

Brev! Nardos läser. Yes äntligen händer det något. Kul tycker deltagarna trots att de är trötta. Under finalveckan kommer de att få återvända till gamla favorit-teman. Snart kommer första temat!

”alla måste genast samlas i annexet” Simon står i duschen och de andra skojar med honom o säger att han e seg för att han alltid brukar säga det till andra. Nu är det han som kommer sist. När alla är samlade så låses annexet upp och deltagarna går in. Där inne ligger skolkläder och då förstår de direkt att det är tillbaka till skolveckan igen!!! Såklart blir de glada då det verkligen var en riktigt rolig vecka. Däremot säger Nardos att hon kommer komma sist igen, som det var sist på skolveckan.

Onsdag eftermiddag & film mys i huset! Brev. Simon läser. Gör det mysigt i sofforna.Om 20 minuter kommer ni få se ett avsnitt av skolveckan.Så roligt. Alla i huset tycker det ska bli kul att få se på.BB produktionen ropar Madde in till bikten.Mat pågår i huset också, Och Emelie och Simon rullar biffar. Nardos ser ut att göra nån fruktsallad. Och Tanja fixar med disk och plock. Nardos går även idag runt precis som igår och tror att det är hon som får ryka och får lämna BB. Ikväll lämnar ytterligare en huset.Men innan det ska dom hinna mysa med god mat och efterrätt och film mys där dom ska få se ett avsnitt ifrån årets säsong av Big Brother och idag ska dom få se ett avsnitt av Skolveckan. Dom sitter och tittar på avsnittet och skrattar och tycker det är jätte kul. De tycker det är kul att se de gamla deltagarna. Bilder finns i tråden här // Skribent cissi

Efter ikväll är det bara 4 kvar i huset! Efter att gänget har fått titta på ett avsnitt av BB så roar dom sig med sitt. Allt med frisk luft och cigg på utegården och smink och fix inför kvällen.Brev. Ni är 5 st i huset, Snart är ni bara 4 kvar. 3 av er kommer att bli räddade ikväll. Men vi får inte veta vem som har flest röster eller inte. Ingen i nån speciell ordning. Dom 3 som kommer bli räddade kommer att dyka upp på skärmen.Den som har minst röster kommer att lämna BB ikväll. Resultat på den som kommer lämna BB kommer om ca en timme.Nervöst & spännande! // Skribent cissi

Alla sitter i soffan och är supernervösa. Nu får storebror skynda sig. Plötsligt kommer count down upp på skärmen. De som sitter säkert är Simon och Nardos. Nardos är chockad och fattar inte hur detta hände. Hon var säker på att hon inte skulle sitta säkert, helt ärligt trodde hon att detta skulle bli hennes sista dag i huset. Alla kramas och Simon, Emelie, Tanja och Madde säger att Nardos inte borde underskatta sig själv. Nardos tror att produktionen rädda henne först efter igår när hon höll på att kollapsa. För om hon inte åker ut idag så är hon säker på att hon har näst minst röster.

De pratar om att det inte är långt kvar tills de ses igen och att vem som än får lämna så kommer det gå bra. Countdown på skärmen startas och nu får vi veta vem som får lämna big brother idag. Den som måste lämna är MADDE. Hon är inte förvånad och inte heller besviken. Hon hade det på känn och säger att de kommer ses om 4 dagar. Hon säger att de ska fortsätta kämpa enda till slutet!! Madde är supernöjd över sin tid och hon är mest chockad över att hon ens klara sig såhär långt. Hon börjar redan tänka på att hon ska facetimea sin syster och att hon ska träffa sin hund nästa vecka. Väskorna ställs vid annexet och de tar ett till farväl. Sedan är de bara fyra personer kvar inne i huset.


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page