top of page

Livefeed Torsdag, maj 20, 2021Nardos och Emelie är uppe innan bb:s uppväckning. Nardos säger att hon kan tänka sig sova hela dagen idag, hon är SUUUPEERTRÖTT. Emelie går in o biktar sig en ganska lång stund o när hon kommer ut frågar Nardos om hon somnade där inne. Det gjorde inte Emelie utan hon är bara så trött att hon pratade så trögt. Efter en stund spelas det musik och bb väcker Tanja och Simon. Samtidigt sitter Nardos o Emelie o spekulerar om vad det kan vara för tema idag. Alla är uppe o sätter sig o käkar frukost men Nardos verkar inte ha nån aptit. Brev! Simon läser. Senare idag startar en ny omröstning. På lördag eftermiddag kommer någon att få lämna. Deltagarna blir glada över att det inte är nån som tvingas lämna idag. De får mer tid att spendera med varandra o slipper stressen de haft senaste två kvällarna. De pratar om avsnittet de såg igår och de konflikter som har varit inne i huset.

Emelie hoppar in i poolen och Nardos sitter på en soffa bredvid o de pratar. Tanja går ut för att röka och Simon står i badrummet. FREEZE!! Reaktionsmonstret, kycklingen och kaninen kommer in. Med sig har de tårtor, massa grädde och en megafon. De springer ut till Tanja först där hon får grädde på ryggen. Tanja står och fimpar cigarretten så hon ser inte vem som är bakom henne. Efter det springer de in till Simon som står o tittar in i spegeln. De kastar en tårta i hans ansikte och springer sen därifrån. Megafonen har de med sig o spelar ljud från den. Sen så kastar de en tårta i ansiktet på Nardos. Trots gräddet på Tanjas rygg så springer de ut till henne och kastar en tårta i ansiktet på henne. Tanja skrattar bara. Efter det gör de ett snabbt besök till Simon igen där han får massor av grädde i ansiktet. Nu var buset över och reaktionsmonstret, kycklingen och kaninen går ut ur huset. REELEEAASEEE MEEE!!! Tanja och Simon skrattar bara och Nardos tycker det var onödigt. Emelie kom undan då hon var i mitten av poolen och ingen av karaktärerna som kom in kunde nå henne.

Efter några minuter så går Emelie ut ur poolen och är påväg mot badrummet. FREEZE!! Inte skulle hon tro att hon kunde komma undan. Kycklingen kliver in i huset och kastar tårta i Emelies ansikte. Hon skrattar och sen var den FREEZEN över. Emelie springer in och duschar. Nardos förbereder sig ifall det blir fler FREEZE så har hon satt på sig sin läraroutfit så hon slipper tvätta sina egna kläder sen. Tanja och Emelie sätter sig i jacuzzin o nu tror de att det säkert blir en till FREEZE senare idag.

Simon hjälper Nardos med hennes hår i gymmet. Tanja och Emelie har kommit överens om att träna o sen gå ut o sola. Så alla är i gymmet och storebror spelar musik. Simon tycker för en gångs skull att musiken som de spelar först är helt ok. Efter att håret är fixat och träning utförd går de gemensamt ut och solar.

Brev! Emelie läser. Nu kommer det sista harakiriuppdraget denna säsong. I slussen kommer ni få in en harakirikorv som ni själva får bestämma vem som ska äta eller om ni ska dela. Efteråt kommer tittarna få bestämma om deltagarna klarat sitt uppdrag. Deltagarna går till slussen och där ligger en stor harakirikorv med mycket sås. Nardos säger att hon inte kan äta den för det innehåller gris. Det är på grund av religiösa skäl och då kallas hon till bikten. Storebror bestämmer att de får in en halv vanlig harakiri och den andra halvan är en vegokorv. Nardos säger att hon kan äta istället för Simon och Emelie. Simon säger att han vill smaka en liten bit av korven utan sås men de andra säger strängt till att det ska han inte eftersom att han har IBS mage och det kommer inte sluta bra. “MEN VAFAN!! Jag känner mig som en loser när jag inte an göra något” säger Simon. Emelie är också envis och säger att hon måste testa käka harakiri, hon har aldrig ätit den innan. Tanja och Emelie delar på den vanliga harakirikorven och kör igenom den. Såklart sänks den med en massa mjölk och yoghurt. Nardos börjar äta på sin vegokorv och det går inte superfort men till slut får hon ner hela. Nästa stopp är toaletten där det är mycket spya. Emelie säger att hon är rädd för att spy, tänk om harakirikorven hamnar upp i hjärnan. Tanja tar det som en champ, inte en min efter den starkaste korven någonsin. Emelie och Tanja går ut på utegården igen och då säger Emelie “inte för o va sån men jag trodde det skulle va starkare”. Tanja skrattar och fattar inte vad Emelie menar, vadå starkare?? Det brinner ju i hela munnen.

Efter att de har fått liten tid att lugna ner sig och landa så kommer det en till FREEZE!! Alla är i vardagsrummet denna gång och det här kommer bli att deras sista och längsta freeze. Ännu en gång får de besök av kycklingen, reaktionsmonstret och kaninen. Denna gång har de kommit med lite andra verktyg. Bland annat en röd penna som de använder för att rita på deltagarnas ansikten, sedan häller de nästan över bajssprej på deltagarna. Undra hur lång tid det kommer ta att bli av med lukten. Såklart kör de all in och lindar deltagarna med toalettpapper. Mer grädde skadar aldrig. Efter en extreeeemt lång freeze så får de äntligen röra sig igen. Direkt in i duschen är det för alla igen.

Film-mys! ❤ Brev. Episod nr 18. Låt väl smaka. i slussen finns några öl. Dom dricker upp ölen. Sedan står dom och funderar på vad som hände dag 18.Dom hinner inte fundera så länge till utan på skärmen börjas det visa ett avsnitt ifrån BB. Avsnitt 18. Generalveckan. Dock har BB skrivit fel i brevet och det ska inte stå v 18. Men det är vad som står 😜 Dom sitter i sofforna med en varsin öl och tittar på avsnittet och skrattar ihop.De sitter kvar efter avsnittet och pratar om det som dom har sett. Kläder dom hade på sig och hur dom såg ut och deras små tjafs 🙂 / skribent cissi

80 Tals Tema – Party Party 🥳 🍻🍻😎 Tanja och Emelie sitter och pratar ute på ute gården efter dom har fått sett avsnittet på skärmen. Tanja tar en cigg. De pratar om sig själva. Sina egna personligheter. Emelie vill ändra lite på sig medans Tanja säger att ja tycker inte du ska ändra på dig och inte din familj eller vänner heller. Du är bra som du är, alla är bra som vi är. De går tillbaka in till de andra. Nardos och Simon sitter vid köksön och äter pasta. Tanja och Emelie tar även dom lite pasta.Big brother ropar ut allas namn Simon Tanja Emelie Nardos. Nya batterier finns i slussen. Alla går de och byter batterier 😜 De sitter i sofforna och pratar om olika veckor som dom har haft i huset, olika tävlingar som dom har haft. Och bara snack om veckorna som dom har haft i huset. Visst har det varit trevliga veckor och en trevlig säsong <3 Simon Tanja Nardos ligger ner i soffan. Medans Emelie berättar en historia. Plötsligt börjar musik spelas. Emelie tröttnar på att berätta historian och blir tyst. Helt plötsligt börjar det spelas jättehög musik. Nån partymusik. Alla diggar med. Nardos är upp och dansar. De andra diggar mer med benen o fötterna upp i luften. Emelie säger att hon vill gå ut och bada. Det kommer brev snart säger Tanja så du hinner inte nu. Som hon tydligen hörde. Så nu väntar dom på att det ska blinka rött nere i hörnet för då kommer det breeev. Tanja noppar Emelies ben. Hon säger att det är pormaskar. Hon noppar någon och visar Emelie kolla här. Och hon kollar. Simon ligger och vilar. Brev, Tanja läser. ni lyckades med uppdraget med harakiri korv och har därför vunnit en fest. Tittarna har röstat om temafest. Som blev 80 tals tema. Slussen är öppen.Alla springer dom till slussen och hämtar kläder och alkohol.Och musik börjas spelas i högtalarna. Nu blir det party. 80 tals party är igång 🥳 🍻 // skribent cissi

Det är good vibes ikväll. De har det bra och 80-tals festen är perfekt. Simon och Tanja går ut o röker o pratar om musik och vilken deras favorit-era av musik är. Tanja gillar 50-60-tals soul. Simon gillar 90-talets musik. Sen joinar Emelie och Nardos också Tanja och Simon på utegården. Där är det dans och glädje. One Love! Hinken med alkohol följer såklart med ut på utegården. Näst kör de limbo. ”Alla måste genast samlas i soffan” de blir inte särskilt glada inne i huset. De tror att det kommer bli en FREEZE. Emelie skyndar för att kunna sätta sig bekvämt så det inte blir som tidigare idag, att hon får stå i hur länge som helst. Nardos lindar in sig i ett täcke för att kunna skydda sig från att bli kladdiga. Plötsligt kommer det upp en nedräkning på skärmen. ”Pepp till Tanja” om en minut. Tanja blir superduperglad!! Det spelas upp en film och i början verkar det vara en vän som har skickat videohälsning men de personerna som visas efter är fans till Tanja! Just nu är Tanja i tårar och hon får kramar från de andra deltagarna.

Om 30 sekunder är det dags för pepp till Simon. Filmen börjar och fansen säger några väl valda ord till Simon. Bland annat många som känner att de kan relatera till Simon. De har fått se hans upp o motgångar och tycker att han är en värdig vinnare. Sista videon är från hans lokala pizzeria. De hejar på honom och hoppas han vinner miljonen. Pizza och skumpa väntar på honom utanför huset.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page