top of page

Livefeed - Finaldagen del 1”Detta är Big Brother, GRATTIS, se er omkring en av er kommer stå som vinnare”

Precis därefter säger storebror att poolen nu är stängd. Något ska de fixa fram. Tjejerna är supertaggade och redo för dag 100. Ikväll är det final och de ska äntligen få komma ut till verkligheten som finns utanför huset. Finalisterna ligger kvar i sängen och pratar lite om vad de ska göra under dagen. Duscha, fixa sig, ha det bäst, kanske vinna miljonen och sen få träffa alla andra deltagare och sen sin familj och vänner.

”God morgon gänget, era mikrofoner är hungriga, mata med batterier”

Emelie går upp först för att duscha. På vägen går hon o byter batterier och i slussen ligger en lyxfrukost till deltagarna. De blir glada och sätter sig direkt i soffan för att käka. De skålar för en sista dag i detta hus. De ser verkligen fram emot kvällen. De frågar sig själva ”vart kommer jag vara om 24 timmar”. De uppmärksammar att en person kommer gå ut ikväll en miljon kronor rikare. Det är sjukt, de förstår inte hur stor summa det är egentligen. Däremot är de eniga om att man måste fortsätta livet som det var innan. Alltså att jobba och ha den sociala kontakten och få känna att man jobbar.Brev! Det kommer tre olika brev. Ett till varje person. De har fått in en text om hur varje person trodde att big brother tiden skulle bli. Emelie tyckte det var dags att andra fick se hennes sida som hennes vänner kan se. Hon hoppades att andra skulle se att hon skulle kämpa och ge allt för att vinna. Hon såg fram emot att sitta i karantän med 17 andra personer och ha roligt och festa. Emelie drömde om att bli kär men vet att det är svårt för att hon har varit med om saker innan. Hon hade byggt upp en mur för att inte låta någon komma åt henne men hon utmanade sig själv genom att ge andra chanser och lita på de. Emelie börjar gråta och tycker det är jobbigt att läsa. Sen fortsätter hon med att säga att hon vill vinna miljonen för att hon vill köpa en egen lägenhet, bjuda hennes mamma på resa och köpa golfklubbor till hennes pappa.


Nardos läser sitt brev. Hon har en historia att berätta. Hennes mål är att ha en egen show efter tiden i huset. Hon vet att hon är en utåtriktad person som säger och tycker vad hon tycker. För henne är det viktigt att låta andra prata till punkt. Nardos ska till toppen och hon undrar vilka hon kommer klicka med. Om hon inte klickar med någon så är det också okej, Nardos kan klara sig själv. Hon kommer inte slicka röv eller smöra för någon. Nardos trodde inte att hon skulle vinna miljonen. Hennes förhoppning var att få andra att se den riktiga och bra sidan av sig själv. Hur långt hon än skulle komma så hoppas hon på en personlig utveckling. När Nardos är klar så river hon brevet och säger att hon gått från flicka till kvinna.


Tanja läser sitt brev. Hon är som en DR.Phil, vill att alla ska må bra. Ta saker som en klackspark är något hon kommer göra om andra vill komma åt henne. Hon trodde att hon skulle vara den glada, spralliga och pratglada som hela tiden kommer vilja göra saker. Tanja trodde att hon skulle lära känna andra mycket bättre än vad man brukar göra på utsidan, speciellt för att man inte har mobiler och internet. Hon ska vara sig själv hela vägen, hur långt hon än kommer!!


Nu är det bara good vibes. Tanja börjar sjunga på en låt och då spelar storebror den. Det är trots allt finaldagen. Lyx har de förtjänat. Nardos och Tanja dansar men plötsligt händer något. Nardos sätter sig ner och ler o bara stirrar in i väggen. Tanja sätter sig ner och de pratar. Nardos säger att hon inte fattar hur hon är i final. Hon skulle ha åkt ut första veckan men vafan händer efter det? Nardos har lärt sig så mycket om sig själv och är så tacksam över denna resan. Det känns vara overkligt. Tanja tycker att Nardos ska tro på sig själv. Enligt Tanja är Nardos bra på att höja andra och få de att tro på sig själva men hon är så kritisk mot sig själv. Nardos beskriver att hon inte ens visste vem hon var när hon skrev det brevet hon fick in. Det känns läskigt för Nardos att hon inte visste vem hon var men idag känner hon att hon kan svara på frågan ”vem är du?” Tanja peppar Nardos och påminner om alla människor där ute som röstar på henne och det är det Nardos är mest chockad men också tacksam över. Hon trodde aldrig att så många människor skulle supporta henne. Nardos lovar sig själv att skriva ett nytt brev till sig själv som hon inte kommer skämmas över när hon kommer ut ur huset.

Tanja frågar kameran om hon får gå ut och röka vilket kameran nickar till. Väl på utegården så är det ett stort plastskynke och 90% av utegården är avstängt. Det är förberedelser inför ikväll antagligen.


Brev! Diska och städa kök och vardagsrum. Alla väskor ska stå i slussen senast 20:00. I eftermiddag kommer Lisa Anckarman styla er och har valt era finalkläder. Från klockan kvart över tre till klockan 20 kommer de bara får vara i uppdragsrummet där de blir stylade, får träffa frisör och kommer bli sminkade.

OMG!! De är så glada. Tanja har träffat Lisa Anckarman tidigare men det ska bli kul att hon kommer in. Riktigt duktig stylist. Tjejerna bestämmer direkt att de först ska städa och sen duscha och sen packa väskorna. De sätter igång direkt och får musik för att höja stämningen ännu mer. Nardos diskar, Emelie plockar undan lite och dammsuger och Tanja ser ut att det ser snyggt ut och plockar i ordning saker.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page