top of page

Filip Dikmen är klar för Big Brother 2021.


Filip Dikmen är klar för Big Brother 2021.

Han kommer att medverka i studioprogrammen på måndagar och torsdagar.

Fylld av förväntan och ivriga fingrar, publicerade komikern och influencern Filip Dikmen ett inlägg på Instagram där han hintade om att han skulle vara en del av ett program som skulle sändas till hösten. Han var även så generös med ledtrådarna att han delade med sig av en bild på inredningen: en stor cerisrosa plyschsoffa.

Eftersom inget annat program i Sverige kommer i närheten av den bastanta soffa som utgör navet i Big Brothers inredning, behövdes det inte direkt någon raketforskare, kanske inte ens den dummaste grottmänniskan, att komma fram till vilket program han hade i åtanke.

Och mycket riktigt, Filip Dikmen är en del av Big Brother 2021. Två gånger i veckan kommer han att medverka i studioprogrammen och ge både domar och analyser om deltagarnas beteenden.

– Likt Big Brother har mina kanaler alltid varit väldigt ofiltrerade och ärliga. Jag blandar högt och lågt, glädje och ilska. Vi vill få med det som jag gjort i sociala medier under flera år när jag reagerat på andra realityprogram, säger Filip Dikmen.

”Jag är jättepeppad”

Inspirerad av sina juridikstudier kommer han leda det nyfunna segmentet ”Filips domstol”, som sänds i studioprogrammet varje måndag, och kombinera dem med det realitydrama som är synonymt med Big Brother.

– Jag är van att analysera och bryta ner olika ämnen. Det kan vara något väldigt allvarligt som rasism och sexism, men också något onödigt drama om vem som förtjänade sista pizza-slicen. VI tänkte att jag varje måndag skulle göra en recap om vad som hänt förra veckan och gör en djupdykning i en specifik situation. Min roll är att framföra mina analyser och diskutera med tittarna där hemma. Vad tycker de och vad tycker jag? Föreställ dig ett kommentarsfält på Youtube, fast på tv.


Blir det en rättvis domstol?

– Både ja och nej. Den kommer inte följa samma regler som svensk domstol, men jag kommer försöka vara så ärlig och rättvis som möjligt. Jag kommer inte fokusera på vem jag tycker om och vem jag inte tycker om. Har du rätt så har du rätt, har du fel så har du fel. Men mer än något annat vill jag att alla de där hemma ska delta i diskussionen.

Filip Dikmen kan nu pusta ut. Äntligen får han vara öppen med sin redan uppenbara medverkan i Big Brother 2021 och fokusera fullt ut på säsongen.

– Jag är jättepeppad. I slutändan handlar det om deltagarna och hur de levererar – och jag älskar blandningen av årets deltagare.


Big Brother har premiär 15 februari 21.00 och sänds varje dag på TV4 Play, C More och Sjuan.

Comentarios


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page