top of page

Livefeed 11 april Del 213:15 BBT: I blå sovrummet tycker Judith det är roligt att Adrian tycker att ”tumme upp” grejen på kvällen var jobbig. De börja snacka om att de alltid får den i turkosa, de skojar. Tanja säger att varje gång hon går in i turkosa så säger BB ”Ge tumme upp” för hon är så crazy så vad som helst kan hända. De andra skrattar och Tanja kan inte sluta skratta.

I vardagsrummet sitter några i soffan och chillar. Pedram kollar in i kameran och frågar om storebror kan spela lite musik för de. I alla fall låten ”Aldrig” som alla hel tiden går runt och sjunger på. Verkar inte bli någon musik så här dags på dagen. I köket står Nardos och Mergim o lagar mat, det ser ut som att det blir någon fiskrätt.

13:20 BBT: Pedram undrar hur de väljer vem som ska synas på bb-live. Mergim och Emelie förklarar att det är de som har mest intressanta diskussioner eller gör något speciellt. ”Men i poolen då? Hör tittarna oss där?” frågar Peram. De andra säger ja, trots att man inte har mick. Det finns mikrofoner inne i poolrummet som snappar upp ljudet. Man har ju micken för att det ska bli tydligare när man pratar.

13:25 BBT: Dennis, Pedram och Adrian rakar av skägget helt!! De har en del publik. Dennis backar inte en sekund men säger att han inte har rakat bort skägget helt på typ 10 år. När Joel ser Dennis utan skägg säger han att Dennis ser ut som att han heter Noah. Tanja håller med. Simon står också där och tycker det är fascinerande att de kan styra själva hur deras skägg ser ut. Han skulle också vilja det men han får inget skägg.

14:00 BBT: Simon, Stephanie och Judith ligger o myser o pratar i turkosa sovrummet. Simon berättar om hans photoshop-skills. Han säger att han inte är duktig men han kan göra lite roliga bilder. På utsidan saknar han även att jobba.

14:10 BBT: Emelie berättar för Dennis om Therese som var inne i huset innan Dennis kom in. Hon och Emelie klickade inte riktigt. I början var det många som kallade Therese för Emelie och Emelie fattar inte grejen med det. De ser inte ens lika ut. Joel säger att han tyckte de var lite lika i början.

14:15 BBT: LUNCHDAGS!! De sätter sig runt matbordet och äter tillsammans. På menyn idag står panerad fisk, klyftpotatis och remouladsås. Mergim har gjort såsen och han får mycket komplimanger för det.

14:40 BBT: BREV! Tanja läser. Idag är det friluftsdag och deltagarna ska tillsammans dela upp lagen och hitta på grenar som de ska tävla i. Det förlorande laget ska passa upp de andra ikväll. I slussen ligger grejer som hjälp för att de ska skapa grenar. Det finns boxningshandskar, pil o båge, koner, fotboll, basketboll, frisbee och massa annat.

De delar upp lagen genom att vända allas magneter upp o ner och så står de fyra personer och bara väljer randomly.

Lag 1: Simon, Mergim, Nardos

Lag 2: Judith, Stephanie, Joel

Lag 3: Emelie, Adrian, Madde

Lag 4: Tanja, Pedram, Dennis

Simon tar över ”ordförande-rollen” och samlar alla i soffan för att de ska hitta på grenar tillsammans. De vet att de har på sig fram till klockan 17 att tävla enligt storebrors order.

15:00 BBT: Nardos, Mergim och Adrian är ute och övar på amerikansk fotboll och skjuta med pilbåge.

15:15 BBT: I rosa svorummet står Madde, Emelie och Dennis o kör fotboll. Lite passningar för att värma upp. Emelie berättar att hon spelade fotboll när hon var liten men det var mest för att hennes pappa tvinga henne så då var det inte kul. Dessutom har hon ingen bollkänsla. Madde har också spelat när hon var yngre.

15:30 BBT: Nu sätter de igång tävlingen. Först är det dags för pil och båge. På utegården har de gjort en måltavla mot skjutdörren till poolrummet. Lag 1: Mergim, Simon och Nardos börjar. De samlar totalt 4 poäng. Nästa lag är lag 2: Joel, Stephanie och Judith. De får två poäng som Judith lyckas skrapa ihop med ett av hennes skott. Nästa tävlande är lag 3: Adrian, Madde och Emelie. Emelie fattar inte helt hur man gör och lyckas tyvärr inte samla på några poäng. Madde samlar två poäng till laget medan Adrian bara får en poäng. Alla har varit lite rädda för Adrians lag för Adrian är så bra på typ alla tävlingar som han utmanas i. Sist tävlar lag 4: Pedram, Tanja och Dennis.

Ställning:

Lag 1: 4 poäng

Lag 2: 2 poäng

Lag 3: 3 poäng

Lag 4: 5 poäng

15:45 BBT: Nästa gren är frisbeegolf. Lag 1 börjar och ingen lyckas sätta den i mål. De tycker att det är jättesvårt. Lag 2 igång och även för de är det svårt, inga poäng för de heller. Lag 3 kastar frisbee och även de är ganska nära. Adrian säger att han känner stor press på honom för alla förväntar sig att han ska prestera. Även lag 3 går ut med noll poäng från frisbeegolfen. Lag 4 tävlar och ingen lyckas få poäng. I denna gren får inget lag poäng.

15:50 BBT: Tredje grenen är basket. De har tagit en korg som de hängt upp på utegården. Det finns en kon där man kan få 1, 2, 3 och 10 poäng. Lag 1 lyckas samla 4 poäng. Pedram och Joel försöker psyka Nardos men lyckas inte, hon sätter sitt kast. Lag 2 kör sina kast och lyckas inte sätta nån boll i korgen. Lag 3 fick 6 poäng. När lag 4 kör så blir Pedram lite sur när Nardos psykar men han sätter en tre-poängare. Lag 4 får totalt 6 poäng.

16:00 BBT: Nästa gren är en som Mergim spelade förra säsongen. Han förklarar för alla hur man spelar. Han har skapat en ordning för hur 20 papper ska ligga i en hög, på bladen är det siffror från 1 till 20. En person från varje lag ska tävla. Man ska ha på sig boxningshandskar och i denna pappershög som ligger ska man ordna siffrorna i en hög från 1 till 20. Först ut är Nardos, det går inte så snabbt för henne. Joel är nästa tävlande, han har någon annorlunda taktik som jag inte riktigt förstår. Däremot går det mycket snabbare för honom än vad det gjorde för Nardos. Adrian tävlar för lag 3 och för honom verkar det ha gått ännu snabbare. Han och Nardos driver med varandra samtidigt som Adrian kör. Hon psykar och han är lite skämtsam tillbaka. Från lag 4 är det Tanja som tävlar. Hon verkar stressade i början men sen förstår hon sig på det lite mer och det går bra. Hon får bäst tid av alla lagen.

16:30 BBT: De räknar ihop poängen för att utse ett lag som vinnare. Det visar sig att lag 4: Tanja, Dennis, Pedram har samlat mest poäng och är vinnarna av friluftsturneringen. Laget med sämst poäng var lag 2: Joel, Judith, Stephanie. Lag 2 verkar inte så glada.

16:40 BBT: Mergim och Nardos är lite upprörda över en kommentar som Adrian slängde ur sig på utegården. Adrian hade sagt att Nardos inte har tvättat sitt hår på superlänge och skrattat åt det när de pratar om hygien. Mergim tycker det var en onödig och taskig kommentar. Nardos förklarar att hennes hår är annorlunda. För att det är afrohår och då kan man gå en vecka utan att duscha håret. Mergim säger även att han tycker att det är skumt att Adrian har gått runt och tänkt på det. Dennis håller med och de skrattar lite. Nardos är förvirrad och de andra skojar om att han tänker på när hon duschar.

16:45 BBT: I turkosa sovrummet ligger Pedram och Judith o pratar. Judith tycker det hade varit roligare att ha som en utslagsningsgren i slutet. Så att även de lag som låg sämst till kunde vinna exemplevis 10 eller mer poäng för att kunna hamna på toppen om de vann. Judith pallar inte serva de andra. Hon tror dock att hennes reaktion egentligen beror på massa annat. De senaste två veckorna har varit tuffa, hon hänger löst och riskerar att lämna på måndag och hon har annat att tänka på.

17:00 BBT: BREV! Pedram läser. Det förlorande laget ska förutom att ge massage och ge komplimanger till de andra också bjuda på en trerättersmiddag till alla de andra. I annexet har de fått in ingredienser för att laga maten. Judith verkar inte särskilt taggad men hon säger bara att hon behöver lite tid att samla energi.

Jacki har redan påbörjat matlagningen och blir sur för att storebror flera gånger har förstört för henne när hon lagar mat. Inne i annexet har de fått in fläskfilé till huvudrätten. Det vegetariska blir veggie-schnitzel. Jacki säger att hon vägrar käka veg-schnitzel när de andra får fläskfilé. Hon fortsätter laga sin egen mat och säger att hon skiter i vad BB vill. Även Nardos och Mergim vill ha det vegetariska alternativet för de inte äter fläsk. Jacki lagar varmrätt till vegetarianerna.

17:30 BBT: Judith, Stephanie och Joel presenterar menyn för alla i huset så de vet va de kan vänta sig denna kväll. Judith pratar med Jacki för att förstå hur de ska dela upp jobbet och hur mycket Jacki har kvar på sin matlagning.

Simon har byggt en aluminiumhatt för att ingen ska kunna veta vad han tänker. Tanja hjälper Simon att täcka Simons kropp med aluminiumfolie. Simon säger ”packa mig som en kebabrulle”.

17:45 BBT: I köket går arbetet framåt.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page