top of page

Livefeed 15 april Del 213.05 BBT: Pedram och Simon sitter i soffan. Simon säger att han fryser och behöver ligga under filt. Han känner sig trött efter de sista dagarna som varit väldigt väldigt emotionella för honom. Pedram tycker att han gott kan ligga och vila sig! På utegården sitter några och lapar sol. Mergim virvlar runt och önskar sig musik för att han vill dansa. Han och Ljudit börjar skapa egen musik med grillen och att slå mot väggen med händerna. Nardos kommer och ropar Hey... Hey...Hey i takt... Nu sitter alla i solen och pratar engelska, danska, svengelska. Alla pratar i munnen på varandra så det är svårt att få ut nåt vettigt av samtalet. Det låter mest som bla, bla, bla för mig som tittare. Mergim står framför dem och håller låda, spexar och dansar. Han är på väldigt gott humör. Stämningen är hög. De sjunger förra årets bb-låt, klappar och trummar.

13.29 BBT: De pratar om massa olika saker. Det mesta är hur framtiden, hur den ser ut. Vilken mat de får i morgon, de flesta vill ha tacos. De pratar om choklad, Eritrea, rymden,bananer och andra helt random saker. Inget sammanhållande samtal överhuvudtaget. Mest trams! De ser ut att njuta av att sitta i solen tillsammans. De väntar på brev och hoppas på dagsfest. party, party, party..!!! Judith vill ha grillparty och de andra håller med! Pedram och Nardos fryser, ligger inrullade i filtar medans andra tagit av sig sina dressar på överkropparna. De fortsätter prata och sjunga om vart annat. De verkar förväntansfulla och taggade till max!

13.58 BBT: Joel, Emelie och Simon ligger i rosa rummet under täckena och pratar. Joel läser en bruksanvisning för kondomer på norska. De diskuterar hur de menar i texten. De pratar om storleken. Hur stor är den normala i Sverige? Simon säger 16 cm är det normala. Sen pratar de om vilken de brukar använda. Emellie håller sig till standard-kondomen ”Profil” Samtalet fortsätter inom ämnet. På utegården ligger några kvar och lapar sol men de droppar av en och en. Det blir för kallt. Samtalen är fortfarande väldigt korta vid varje ämne men ett är klart och tydligt. De vill ha fest!

14.28 BBT: Inne i rosa rummet har de flesta nu samlats och alla pratar engelska i munnen på varandra. När blir det middag? Alla är svinhungriga! Mums med potatismos till middag! Nu får det allt ta och hända något snart, tycker dom. Det borde komma ett brev. Simon fortsätter samtalet om sex med Joel och Emelie. Resten av gänget ligger och vilar och småpratar.

14.48 BBT: Judith och Simon står och inspekterar vad som finns att stoppa i sig i köket. De smakar om det är potatismos i påsen vilket det är. Sen upptäcker de att det är hockeypulver i godis de fått. De går in i rosa rummet för att berätta. Judith vill att de ska hitta på något! Stämningen är betydligt lägre nu. Brev! Emelie läser! Just nu är det tillåtet att prata svenska. Ni är tillåtna att berätta och diskutera hur ni nominerat med de andra! //Skribent Carina

15:25 BBT: BREV!

Dennis, Tanja, Jackie och Madelene ni hänger löst denna veckan och riskerar att lämna big brother på måndag. Det är upp tittarna att rösta på den dom vill ska stanna i huset.

Ni andra sitter säkert och kan flytta era kylskåpsmagneter, och ni kommer heller inte kunna få en chans att rädda någon. //Skribent Ann-Sofie

15:30 BBT: Dennis håller på o försöker laga mat och Judith klarar inte av att se när han gör allt fel. När det står att han ska ha 5,5 liter vatten häller han i 6 liter. Det är absolut inte samma sak. Dennis skojar och säger att Judith ska sluta lägga sig i.

15:50 BBT: Nardos och Mergim kommer äntligen ut ur bikten efter att ha varit där väldigt länge. Nardos frågar om Dennis vill ha hjälp i köket men han säger nej det går bra. Hon sätter sig i soffan tillsammans med Tanja och Jacki. Hon frågar öppet om hur folk känner över att säga vem de röstat på. Tanja säger att de ju kommit överens om att inte säga. Nardos säger att hon får skuldkänslor, hon vill kunna förklara hur hon tänkt. Det känns jobbigare att vänta till tiden efter huset tills man ifrågasätter vissa val eller får förklara sig. Tanja och Jacki tror att det kan bli mer grupperat om man vet vem som röstat på en. Dessutom uttrycker Tanja att hon inte vill veta som röstat på henne för det känns bara jobbigare. Hon tror inte hon kommer bry sig att kolla upp det efter hon kommit hem.

16:00 BBT: Matdags!! De äter potatismos. Deltagarna fattar inte varför storebror tror att potatismos är framtiden. Det är ju downgrade från hur det är nu.

16:20 BBT: Medan de äter kommer de på att de ska köra ett spel för att testa deras minne. Alla ska blunda medan en person ska flytta bort något från bordet. Sedan kan alla kolla upp och ska försöka ta reda på vad som har tagits bort från bordet. De gör det ganska bra men när Tanja flyttar en hel hjälm så kommer ingen på vad som har försvunnit. Det kan bero på att vissa höll på att gå från bordet då.

16:30 BBT: Mergim och Judith sitter ute vid rökrutan och pratar. De båda berättar att de har gett sin en poängare till Madde. Mergim säger att han inte kommit henne så nära och det fanns en annan grej han tänkte på. När Madde tröstade Mergim efter han blev blockad från immunitetstävling så kändes det som att Madde reagerade som att hon hade gjort exakt likadant. Därför röstade han på henne. Judith mår lite dåligt över att hon rösta på Madde men hon ångrar det inte. Om hon blir frågad i livesändning så kommer hon erkänna det men annars kommer hon inte gå och berätta det för Madde. Judith tycker också det är konstigt att Tanja är nominerad. Hon fattar att folk vill vara taktiska men det är de inte, för de ställer ju svagare deltagare mot henne. På ett sätt är det bra för att man vet att folk inte snackar ihop sig om vem de ska rösta på.

16:50 BBT: Alla sitter i soffan och tycker att framtiden är tråkig. Inget händer, de hoppas att storebror skickar in fest snart.

17:00 BBT: Brev! Simon läser.

Följande personer har brutit mot reglerna: Emelie, Joel, Adrian, Judith och Madde. De ska genast bege sig till tidsmaskinen.

Ingen vet vilken regel de har brutit mot men ja storebror har bestämt sig så det finns inget att säga emot nu. Madde går in till bikten för att förstå vad som pågår. Adrian går och kissar (surprise) och alla andra sitter och spekulerar om vad för straff storebror kommer ge de. Kommer de skickas tillbaka till stenåldern kanske?

”Annexet är nu öppet” De sätter på sig labbrockarna och skyddsglasögonen och reser i tiden. De tycker det är läskigt och tänker att detta ändå är positivt för då ligger de inte bara o degar i soffan. När deras resa är över så går de in i uppdragsrummet för att ta reda på vart de har hamnat. STENÅLDERN!! De sätter på sig stenålderskläderna och börjar kasta med stenarna som storebror har lagt i rummet. De får inte lämna uppdragsrummet förrän BB säger till.

17:20 BBT: Inne i huset sitter några i soffan och då visar storebror vad det är som sker i uppdragsrummet. De skrattar och tycker ändå de verkar ha roligt där inne jämfört med de som bara sitter i soffan o tråkar. Det känns kul att se vad tittarna ser.

17:30 BBT: Jaquelin och Mergim går ut o röker o pratar om nomineringarna. Jaquelin säger att hon röstade två poäng på Dennis och en poäng på Joel och hennes motivering är att de två aldrig har hängt löst. Mergim säger att han tror att Dennis kommer få lämna huset. Mergim tycker att Dennis kommer in i huset och tror att det är semester, han fattar inte att det är ett spel. Därmed tror Mergim att tittarna kommer rösta ut Dennis. Jaquelin får också känslan av att det är Dennis sista vecka men man vet aldrig hur röstningen kommer gå. Man kan verkligen inte förutspå något när man är inne i huset.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page