top of page

Livefeed 16 Mars 2021 Del 3
18:10 -19:00 BBT: Nardos, Adrian, Katti sitter säkert efter dagens lagtävling. Tävlingen avslutades runt 18:10. Matlagning på börjas i huset av Madde, Adrian, Stephanie. Det hackas grönsaker m.m. Judith, Tanja, Pontus, Pedram duschar tillsammans, Dom sitter ner på golvet och duschar. Efter dusch slänger dom sig i lilla bubbelbadet.

19:00 - 19:30 BBT: Badandet fortsätter och Katti o Nardos kommer in och pratar med dom. Dom diskuterar om dagens hockey turnering. Tanja är sugen på snus och frågar om någon kan hämta hennes snus som ligger i nån låda,Ni får leta i lådorna säger hon. Judith pratar om nån dokumentär som har gått på tv. Som handlar om någon som har varit på ett viss sätt. Pontus kommenterar och känner till dokumentären. Övrigt i huset så är det lugnt efter dagens hockey turnering. Deltagarna är säkert hungriga och inväntar maten. Riktigt duktig och bra kämpat för alla deltagare, Dom har gjort sitt bästa. Joel ligger i soffan och pratar om drömkillar vilka han önskar ska komma in huset. Men han säger även att han inte vill ha in nån i huset. Det skulle bara förstöra för mig säger han. Emelie säger vad för nån hon önskar skulle komma in i huset. 19:15 Sitter alla samlade runt köksbordet och äter nån vego rätt. Efter maten går alla åt olika håll och vilar. Några sitter kvar och pratar.

19:28 BBT: BREV: Tittarna har röstat på matchens spelare. Vinnaren blev Adrian. // Skribent Cissi

19.37 BBT: I rosa sovrummet ligger Adrian och Madde och pratar om dagen. Madde säger att det varit en skön dag, att man fått vidga lungorna lite och blir andfådd. Adrian säger att han kommer ha ont i hela kroppen imorgon tror han. Han berättar om Farmen veckan hur det kändes då när han hängde löst. Och Madde funderar lite på hur det skulle kännas att hänga löst. Hon säger att hon är en tävlingsmänniska, men samtidigt vill hon vara där bara för att ha kul. Adrian säger detsamma. Han är en tävlingsmänniska. Och han tycker att många där inne är det.

19.41 BBT: Vid köksbordet sitter Pontus, Tanja, Stephanie och Simon och bakar. Eller det känns mera som att det är Pontus och Tanja som bakar och de andra tittar på. Tanja har händerna i en stor skål med någon form av deg som hon knådar. Och Pontus sitter och hyvlar smör. De pratar om olika bakverk som de gillar. Det ser ut som att det är havrebollar som Tanja sitter och försöker knåda ihop.

19.59 BBT: Nu har gänget runt köksbordet börjar rulla bollar av sin smet. Det ser ut att bli chokladbollar utan choklad därför måste det bli havrebollar i stället. Simon är som vanligt lite rastlös och kretsar runt bordet medan Stephanie, Pontus och Tanja sitter och rullar bollar. Samtalen växlar från först sirap och vad skillnaden på vanlig sirap och lönnsirap är. Sen kommer de in på olika elektriska prylar och hur dom egentligen fungerar. Hur fungerar en AC? Hur blir det kyla i den? När de pratat om det och kommit fram till ett förslag hur det fungerar. Så går samtalet över till kylskåp. Hur får man kylan in i kylskåpet. Simon ropar efter Luis och vill att han sänder in röksignaler för att tala om för dom hur det fungerar. De sitter och har en hel del knasiga tankar denna afton. Tror nog gänget är lite trött efter dagens träningspass.

20.13 BBT: BREV! Tanja läser brevet för gruppen. I det står det att det har blivit dags för fysioterapi för deltagarna. Allt de behöver finns i slussen. Väl där inne ser de en förbandslåda, med diverse liniment, förband, massageolja och lite annat smått och gott som kan vara bra för ömma kroppar. Till detta får de en stor skål med öl, energidryck och läsk.

20.20 BBT: Alla kastar sig över hinken med dricka för att få just den dom vill ha. Simon är den som först kastar sig över en öl. Flera stycken vill inte ha energidricka så här sent på kvällen, för då kan de inte sova. Tanja ber Simon att smörja in hennes rygg med liniment. Katti säger åt henne att hon inte får massera eller klia på ryggen efteråt, för då bränner det mera än det gör av sig själv.

I soffan sitter Nardos, Adrian och Simon och pratar om matchen de hade. Nardos tyckte att Simon var en så rolig domare, och hon skrattar och säger att han var mera trött efteråt än vad själva spelarna var. Detta för att han var domare. Hon försöker upprepa något som han sa, men hon skrattar så mycket så jag tror inte att killarna egentligen hörde vad hon sa.

20.33 BBT: Stephanie och Tanja sitter på utegården och ska röka. Tanja säger att det bränner jättemycket på hennes rygg där hon fått liniment. Tjejerna undrar om det egentligen är så bra att ha på huden. Stephanie säger att hon hört att det kan vara cancerframkallande kanske. Samtalet går över på dagen som varit. Stephanie tycker att de haft en helmysig dag och hon är så glad för detta. Över lag tycker hon det är jättekul att vara i huset, för de har gjort så mycket roligt. Hockey, Rodeo, Farmen mm. Men hon är orolig för att hon är så ful och tråkig och nedvärderar sig själv. Tanja säger åt henne att hon ska sluta tänka så för det är inte sant.

20.54 BBT: Tanja och Stephanie sitter en lång stund på utegården och röker. Och när de kommer in igen provsmakar dom sina bollar dom gjorde. De säger att de var jättegoda, men kommer på att de kanske är gott med bär och vaniljsås till. De hämtar tillbehör och slevar upp så att alla får en skål var att snaska på. Det är dom väl värda efter en hård speldag med hockeymatcher i huset.

21.04 BBT: Medans de andra smaskar på havrebollar, bär och vaniljsås sitter Madde, Emelie och Adrian i bubbelpoolen och myser. Judith sitter i en stol bredvid. Tjejerna dricker öl och bara myser. Adrian försvann för han skulle byta batterier. Och Judith försvinner också strax med Simon. De ska göra en bikt tillsammans. Kvar i poolen sitter Madde och Emelie. // Skribent Helene

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page