top of page

Livefeed 17 Mars 2021 Del 317:55 BBT: Adrian och Emelie sitter på gungorna i poolrummet och pratar om matcherna som har varit idag. Joel tar sig ett dopp i poolen.

Emelie säger till Adrian att hon tror att det kommer stå mellan henne och Pedram på veckofinalen på måndag. Det är en känsla hon har.

Pontus och Simon kommer efter stund och pratar om hur de upplevde matchen idag.

Simon tror att matchen imorgon blir tuffare. Pontus pratar också om någon får rädda någon som hänger löst redan imorgon. Joel säger från poolen att det kanske blir en match i airhockey också för att vinna immunitet.

18:13 BBT: I köket står Madde och lagar mat, bredvid står Nardos som har bränt sig på handen, så hon står under vattenkranen och spolar kallvatten på handen.

Madde frågar om Nardos har en stor familj, Nardos svarar att hon har tre systrar och att hon är äldst.

Simon ligger i soffan och frågar Madde vart hennes köksmedarbetare är, Madde svarar att hon har gett dom ledigt en stund. Madde får lite problem med spisen, den slutar fungera, men efter lite knep så kommer den igång igen. Nardos plockar och diskar i köket.

18:34 BBT: Det har varit en lugn stämning i huset och det har inte hänt så mycket. Emelie, Simon och Katti har väntat på maten länge. Under tiden har de chillat i soffan. De har frågat när maten är klar och fått tio minuter till svar. Då säger Katti att det har varit tio minuter i närmare en halvtimme nu. Men nu äntligen är det dags för mat. Det blir korv stroganoff och ris till middag ikväll, och haloumi till de som äter vegetariskt.

18:40 BBT: Ketchup är något de skulle vilja ha till maten säger dom. Men tyvärr har de ingen ketchup så de får klara sig utan. Pontus och Tanja är lite besvikna på det, så Pontus sa snälla biggan skicka in ketchup. När de har börjat äta så säger storebror till Pontus att gå till slussen. När han kommer in i slussen så står det en ketchupflaska och väntar på honom därinne. Det blir mycket jubel för en ketchupflaska

18:52 BBT: De flesta har nu ätit klart, förutom Nardos som inte har ätit än. Det är oklart varför hon inte vill äta nu när de andra äter. Hon håller fortfarande på och plockar i köket. Pedram går till slussen och där finns två påsar med kanelbullar och gänget blir otroligt glada över att få kanelbullar. I stället för att skrika ”HOCKEY” som de gjort under dagen så skriker dom kanelbullar i stället.

Adrian säger att han fixar kaffe, så de har kaffe till bullarna. Simon säger då att man dricker mjölk till kanelbullar. Innan kaffet fixas så hjälper Adrian till att duka av bordet.

19:04 BBT: Kanelbullarna är klara och Adrian säger att det vore gott med mjölk till. Han frågar Madde om det finns mjölk, hon ber honom kolla i slussen om det finns mer därinne. Men han kommer inte in i slussen.

19:05 BBT: Det kommer ett brev!

Ni ska få hjälp att klippa riktiga hockeyfrisyrer, allt till lyckade frisyrer finns i slussen.

Ikväll kommer ni supporters att få en riktig härlig kväll, ni ska ha supporterfest.

19:12 BBT: Supportergänget har hämtat allt i slussen. De fick in alkohol som supportergruppen ska ha till festen ikväll. De fick hel katalog med hockey frillor som de bläddrar igenom och det finns en del som vill fixa hockey frilla.

Katti, Judith och Tanja sitter i soffan och snackar, Katti och Judith tar sig en skål i soffan.

Judith undrar vad prinsessan vill dricka, Nardos säger att hon vill ha en smirnoff, så Judith fixar åt henne. När de sitter i soffan så börjar musik spelas och Judith säger ”Cookie in the house” och börjar digga.

19:18 BBT: Nardos kommer till soffan och äter mat. Men hon blir så glad av musiken så hon och Judith ställer sig på bordet och börjar dansa. Katti kommer upp på bordet hon också och dansar med tjejerna. Sen får de upp Madde och Tanja också. Dock så får ju inte Tanja någon alkohol eftersom hon inte är supporter utan hockeyspelare. Men hon joinar de andra. Adrian kommer också och dansar med tjejerna. Han säger att han har en överraskning till dom, så han går och hämtar överraskningen. Joel kommer ut från badrummet och har en ny frisyr. Tjejerna tycker det blev så bra, och Joel rusar in i badrummet igen.

19:23 BBT: I relaxrummet så rakar Adrian Pedram. Det kanske blir en ny frilla på honom också kanske, vem vet

Tanja och Pontus är där och kollar när Adrian fixar Pedram. Adrian funderar på om han ska färga håret, men han är lite tveksam men ska fundera på saken säger han till Joel, som erbjuder sig att hjälpa honom.

19:28 BBT: Pontus har nu tagit över Pedrams ansikte, och kletar in hakan med raklödder, nu ska skägget bort. När det är klart så kommer rakhyveln fram och skägget försvinner. Det kommer bli en ny Pedram efter denna frisörkväll. // Skribent Ann-Sofie

19.37 BBT: Stephanie och Judith sitter på utegården och pratar. Stephanie säger att hon gillar dom i det rosa laget så mycket så hon säger att hon kanske kommer släppa in några mål i matchen imorgon eftersom det är hon som är målvakt. Judith bemöter henne med att Stephanie ska fundera på varför hon gick in i huset. Hon utgår sedan från sig själv. Hon har sina riktiga vänner på utsidan och även sitt liv utanför huset. Hon kommer gå in och göra sitt bästa, för hon vill inte sitta i soffan. Hon ställer samma fråga till Stephanie. Om hon kan se sina vänner i ögonen om hon gör en sån sak. Stephanie säger att hon inte vet hur hon ska göra. Hon är säker på att Tanja kommer få stanna om hon står mot henne. Annars är det Pontus och Simon det står mellan och hon vill inte förlora dom. Judith upprepar igen de två frågor hon fråga från början. Varför sökte du? Stephanie säger att hon vill lära sig nya saker om sig själv. Se hur hon reagerar i nya situationer och hur hon anpassar sig. Hon vill ha jävligt kul och vill stanna kvar i huset. Hon satt själv i soffan i måndag med två av hennes favoritpersoner. Även om hon vill vara i huset så känner hon att hon tagit någon annans plats, nämligen den som åker ut. Men hon tycker det är hemskt att sitta i soffan så hon vet inte hur hon ska göra.

Judith vill att Stephanie ska komma på själv hur hon ska göra. Hon fortsätter att upprepa sina frågar till henne. Varför har du sökt hit? Men Judith vill inte att Stephanie ska känna när hon lämnar huset, att hon ångrar sig. Man ska tänka ett steg längre. Stephanie säger att det är så även på utsidan, att hon har svårt att tänka på sig själv. Hon säger att hon verkligen vill hjälpa sina kompisar. Men sen hur blir det då efter?! De avslutar med att kramas, och Stephanie är glad att hon fick ventilera och använda Judith som bollplank. Sen går de in till festen.

19.46 BBT: Madde håller just nu på att färga Adrians hår. De har fått in saker för fixa sina frisyrer. Pedram tar på Adrian en frisörscape. Joel står bredvid och studera vad de håller på med.

19.54 BBT: Adrian har förflyttat sig till badrummet där han nu smörjer in håret själv. Pedram står bredvid och rakar sig samtidigt. Det ser ut som det är blond färg. Hur ska detta bli. Stephanie kommer in och tittar på killarna. Hon tycker det är jättehäftigt. Adrian säger att även Peddi ska färga sitt hår. Men Joel säger att det kommer nog bli orange på Pedram. Han säger att han haft blont hår förut. När Messi hade det eller något sådant. Pedram har även rakat allt utom mustasch. Killarna har tydligen bestämt sig för att de ska odla mustasch i huset. De vill också färga mustachen säger dom. Joel undrar om det går, och frågar Madde. Adrian lägger en plastpåse på huvudet och när han kommer ut till de andra frågar han om det inte är någon annan som vill färga sitt hår. Simon kommer och tittar och tycker det ser coolt ut.

19.57 BBT: Joel sitter i en stol vid bubbelpoolen och bläddrar i en tidning de fick in samtidigt som festgrejerna. Han slänger sedan tidningen på golvet och säger att han ser ut som en porrstjärna.

Tanja, Madde och Adrian kommer in till badrummet. Tanja vill också färga sin lugg blond. Så Madde ska hjälpa henne.

20.00 BBT: BREV! Det är dags för huset att utse en materialare. Det är en person som ser till att spelarnas utrustning är i perfekt skick. En materialare ser även till att spelarna mår bra och har allt de behöver. Så från och med nu ska Pedram passa upp på de andra. Och han får inte sova förräns all utrustning ligger snyggt uppradat i poolrummet ikväll.

20.08 BBT: Inne i badrummet har nu Pedram börjat få hjälp av Adrian att färga sin mustasch blond. Judith färgar sina ögonbryn blonda. Och Adrian frågar Pedram om inte han också ska färga ögonbrynen. Han säger blankt nej. De är heliga säger han. Nu är det bara och vänta och se hur färgen tar på dom alla.

20.15 BBT: Medan supportergänget, färgar håret, och festar med alkohol och musik. Står det Rosa laget och tränar slag borta utanför gymmet. Judith går dit och coachar dom lite hur de ska tänka när de skjuter. Både Tanja och Pontus får upp höga skott, och Judith jublar och säger att de är jätteduktiga.

20.19 BBT: Vid soffan har Nardos börjat utnyttja materialarens tjänster. Pedram ska massera hennes axlar, och mellan ska hon hålla i hennes ciderburk och hålla i den medan hon dricker.

20.27 BBT: I soffan börjar dom leka ”hänga gubbe”. Katti skriver på blädderblocket och de andra ska gissa på vilket ord hon valt. I soffan sitter nu Adrian med folie på sitt hår i stället. Han har haft en första blick i spegeln och tyckte det blev orange. Men Madde säger att han måste ha det i längre, och därför sätter de även folie på. Gruppen turas om att skriva på blocket och låta de andra gissa.

20.45 BBT: Medan de andra leker ”hänga gubbe” i soffan, har Stephanie och Nardos gått ut i poolrummet för att dansa till musiken. De har riktigt skoj och gör massor med olika dancemoves. Stephanie tycker att alla ska komma dit ut i stället och ha fest. Stephanie säger att man visst kan festa nykter. Strax kommer även Emelie ut och börjar dansa med tjejerna.

20.50 BBT: Judith har nu tvättat bort färgen på sina ögonbryn och får panik. Hon tycker de ser orange ut och hon vill verkligen inte ha det så. De börjar genast hjälpas åt att rita nya ögonbryn på henne. // Skribent Helene

Klipp från dagen kan du alltid hitta under Inläggämne "Videos från huset"

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page