top of page

Livefeed 18 Mars 2021 Del 318.06 BBT: På utegården sitter Simon, Tanja och Stephanie vid rökhörnan. Alla är så glada för att Alex har kommit in. Simon säger att han verkar vara en skön kille. Stephanie är så glad för att han gillar countrymusik och musikaler. De pratar om hans uppträdande och det var så bra. Han spelade 3 låtar, och den sista hade han själv skrivit. Den var så fin säger Tanja och den fick flera att få tårar i ögonen när han uppträde.

18.18 BBT: Utfrågningen vid köksön av Alex fortsätter. Just nu får han förklara lite av sina tatueringar på armarna. Alla ställer tusen frågor till honom. Men gänget inser att de är hungriga och bestämmer sig för att göra något att äta till alla.

18.23 BBT: Pedram och Tanja visar nu Alex sovrummen och han säljer givetvis in det turkosa sovrummet som lite bättre och lite coolare att sova i. I rosa sovrummet däremot finns en helt tom säng. Ska han sova i turkosa sovrummet så får han dela säng med Tanja. Hon säger att det inte är några problem. Det är bara att slå dig ner säger hon. Alex blir kallad till Slussen igen. Spännande. Vad kan det vara nu? Oh det är fryspizza till hela gänget. Alla är Vego. När Alex är på väg till slussen säger han att det är bara hans mamma som kallar honom för Alexander. Men Katti säger att det kommer bli Alex för dom. Han fick även in sina väskor. När Adrian kommer och hjälper honom med väskan. Så frågar han vart han vill sova. Alla slåss om vart han ska sova och han känner lite press. Men sen säger de att han får bestämma senare. Han ställer sin väska och vita låta mitt emellan sovrummen så länge. Så kan han bestämma själv under kvällen. Rosa – tom egen säng, Turkosa – dela med Tanja.

18.33 BBT: Katti, Stephanie och Judith går till utegården för att röka. De pratar om att man måste ha känsla för när det är okej att följa med och inte. När de väl är ute vid rökrutan så säger Katti att hon måste fråga en sak. DÅ byter DC kameran till köket i stället. Vi fick inte veta vad hon skulle fråga….hmm.

Inne i köket står Simon, Adrian. Tanja, Emelie och Alex i en ring och ska försöka sig på att prata stockholmska. De skrattar högt åt allas försök. Simon kallar på gruppens uppmärksamhet och vill att de ska sätta Alex i ”heta stolen” senare, så att de kan få ställa frågor och lära känna honom bättre. Simon tar får syn på Alex händer och han blir helt förvånad. Vilka björnhänder säger han. Och din tumme är lika grov som min snopp. Alla skrattar. De fortsätter sedan att härma stockholmska allihop.

18.45 BBT: Killarna i turkosa sovrummet har gjort i ordning Tanja säng så att Alex ska känna sig hemma i huset och välja turkosa sovrummet så har Pontus och Simon bäddat sängen fint och ställt en blomma och handduk där. De har ordnat så att Tanja ska sova någon annanstans första natten så att han får en egen säng. MEN när de kommer in igen så möter de Nardos och Judith och de upptäcker att en del av deras dekoration är borta. De har nämligen skrivit Alex med piprensare också. Men tjejerna svär att de inte var dom. Vem var det egentligen som har sabbat för killarna?!

18.53 BBT: Går DC till tjejerna på utegården igen. Och man förstår att de har pratat om Simon och Stephanie. Mycket delar av samtalet fick vi inte höra. Men Stephanie tror att Simon bara använder henne som en bricka i spelet för att få stanna kvar längre. Detta genom att han har en relation i huset och folk utanför vill se dom två. Det vi också hör är att Stephanie tycker att den nya killen Alex är en perfekt kille i hennes smak. De gillar countrymusik och musikaler och han passar henne utseendemässigt. Så nu får hon dilemma verkar det som.

19.17 BBT: Inne på toaletten fortsätter Simon, Pontus och Judith att komma på vem det var som förstörde deras dekoration på sängen. De hade skrivit Alex med piprensare och hade ett halsband på sängen. Men vem har förstört det, och sedan lagt det tillbaka men inte exakt likadant. Simon tar igen upp att de ska sätta Alex i heta stolen. Judith säger att de gärna får sätta även henne där om det skulle kännas bättre för Alex.// Skribent Helene

19:31 BBT: Alexander har hamnat i heta stolen, där de ska ställa frågor som han ska svara på.

Det blir vilda diskussioner när frågan ”Vem tror du är mest tävlingsinriktad i huset”, Alexander vet inte riktigt vad han ska vara, men han svarar men snälla, han har ju sett Adrian på tävlingarna.

Övriga i huset tycker att Pontus är mest tävlingsinriktad, men alla är inte riktigt överens, Judith säger att Simon är mest tävlingsinriktad, men det tycker inte Nardos, hon tycker bara att Simon är en dålig förlorare. Frågorna fortsätter och Alexander svarar så gott han kan.

19:35 BBT: Katti är i slussen och skriker, Simon springer dit för han hör skriket. Det har kommit in mer alkohol som Simon bär ut från slussen. Denna gången är den rejält fylld med dricka. Joel hugger in på hinken direkt.

Alexander har nu valt ut en annan till heta stolen, han har valt Madde som ska få frågor från de andra deltagarna.

Katti ställer en fråga som lyder ”Favoritställning?” Madde svarar doggystyle.

Hon får återigen en fråga, vem som sminkar sig bäst i huset, förutom henne själv, Madde svarar Emelie. Frågorna fortsätter och Madde svarar.

19:50 BBT: Nu är det dags för Emelie att sitta i heta stolen.

Första frågan hon får är vem hon skulle vilja dejta i huset, Emelie svarar Alex.

Nästa fråga hon får från Tanja är vem hon skulle vilja byta personlighet med i huset, då svarar Emelie att hon skulle vilja ha Tanjas personlighet.

Katti frågar om hon har blivit en bättre människa i huset, Emelie svarar nej, snarare att hon blivit ett sämre människa, det beror på hur man ser det. Frågorna fortsätter och Emelie svarar utförligt på frågorna.

20:00 BBT: Nu är det dags för Adrian att inta heta stolen, men först måste han gå på toa. Under tiden de väntar på Adrian så visar Simon vart Alex ska sova, och att de har packat upp hans resväska och vikt in hans kläder i garderoben. Pontus, Alex och Emelie är i det turkosa sovrummet och snackar lite.

20:10 BBT: Nu är Adrian på plats i heta stolen och frågorna kommer på löpande band.

Pontus frågar vad han har för favoritfärg, Adrian svarar blå.

Pedram frågar hur lycklig han kommer vara om 5 år. Adrian svarar att han önskar att familjen mår bra och är friska, att han själv också är det, och att han har det mysigt liv med sina barn.

20:18 BBT: Nu är det Nardos tur att grillas i heta stolen.

Första frågan kommer från Kattis som frågar vilka två hon skulle vilja stå i final mot. Först vill hon inte svara på den frågan, för det är personligt säger hon, men alla säger att det är heta stolen och då kommer det tuffa frågor. Till slut svarar hon och säger Tanja och Judith.

Pontus frågar vilka svagheter hon har, hon svarar att hon har kort stubin.

Emelie frågar vilka tre personer hon kommer att ha kontakt med om fem år, hon svarar Emelie, Adrian, Joel och Judith. Frågorna fortsätter och hon svarar.

20:36-20:55 BBT: Judith och Emelie står och pratar i slussen, det verkar vara något som Emelie har reagerat på. Det blir en diskussion då även Stephanie kommer in i slussen för att byta batterier. Det som kommer upp är detta med Emelie hade sagt något om matte tre c. Madde kommer också in och byter batterier. Emelie fortsätter diskutera med Stephanie, och det blir en het diskussion. // Skribent Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page