top of page

Livefeed 19 Mars 2021 Del 213:23 BBT: BREV!

Alldeles strax är det dags för tävling, ta på er hockey utrustning och inlines och gör er klara.

Big Brother kallar in er en och en i uppdragsrummet.

13:33 BBT: De flesta har fått på sig utrustningen och inlines. Alex ångrar lite att han inte åkte skridskor med barnen på skolan han jobbar på, för det var länge sen han stod på ett par inlines. Simon har hjälpt honom med utrustningen och nu åker han runt soffan och tränar. Alex säger att detta kommer bli en fantastisk underhållning för oss tittare.

13:51 BBT: Alex är den första som kallas till uppdragsrummet.

Din är uppgift är att trycka på så många lysande lampor som möjligt på fem minuter.

Den som hat tänt mest lampor vinner och kan rädda en som hänger löst.

Tävlingen startar och Alex rullar runt och släcker lampor.

Han lyckas släcka 55 lampor på fem minuter.

14:00 BBT: Maddes tur:

Din är uppgift är att trycka på så många lysande lampor som möjligt på fem minuter.

Den som hat tänt mest lampor vinner och kan rädda en som hänger löst. Den som kommer sist får ett straff.

Tävlingen startar och Madde rullar runt och släcker lampor.

Hon lyckas släcka 76 lampor på fem minuter.

14:09 BBT: Kattis tur:

Din är uppgift är att trycka på så många lysande lampor som möjligt på fem minuter.

Den som hat tänt mest lampor vinner och kan rädda en som hänger löst. Den som kommer sist får ett straff.

Tävlingen startar och Katti rullar runt och släcker lampor.

Hon lyckas släcka 44 lampor på fem minuter.

14:18 BBT: Judiths tur:

Din är uppgift är att trycka på så många lysande lampor som möjligt på fem minuter.

Den som har tänt mest lampor vinner och kan rädda en som hänger löst. Den som kommer sist får ett straff. Tävlingen startar och Judith rullar runt och släcker lampor.

Hon lyckas släcka 86 lampor på fem minuter.

14:26 BBT: Nardos tur:

Din är uppgift är att trycka på så många lysande lampor som möjligt på fem minuter.

Den som har tänt mest lampor vinner och kan rädda en som hänger löst. Den som kommer sist får ett straff. Tävlingen startar och Nardos rullar runt och släcker lampor.

Hon lyckas släcka 42 lampor på fem minuter.

14:37 BBT: Pedrams tur:

Din är uppgift är att trycka på så många lysande lampor som möjligt på fem minuter.

Den som har tänt mest lampor vinner och kan rädda en som hänger löst. Den som kommer sist får ett straff. Tävlingen startar och Pedram rullar runt och släcker lampor.

Han lyckas släcka 71 lampor på fem minuter.

14:47 BBT: Adrians tur:

Din är uppgift är att trycka på så många lysande lampor som möjligt på fem minuter.

Den som har tänt mest lampor vinner och kan rädda en som hänger löst. Den som kommer sist får ett straff. Tävlingen startar och Adrian rullar runt och släcker lampor.

Han lyckas släcka 101 lampor på fem minuter.

14:57 BBT: Joels tur:

Din är uppgift är att trycka på så många lysande lampor som möjligt på fem minuter.

Den som har tänt mest lampor vinner och kan rädda en som hänger löst. Den som kommer sist får ett straff. Tävlingen startar och Joel rullar runt och släcker lampor.

Han lyckas släcka 86 lampor på fem minuter. //Skribent Ann-Sofie

15.10 BBT: Nu är alla tävlande klara och i soffan pratas det nu om att skaffa barn. Judith vill gärna ha barn. Men hon skulle även kunna bli fosterfamilj till stökiga ungdomar i stället för att skaffa egna barn.

15.18 BBT: Adrian och Alex pratar om fotboll som bara killar kan göra. Premier legue och olika spelare som spelar där. Mitt i allt vill Tanja som står på bordet luta sina armar mot Adrian och sen klättra upp på hans ben. Lite akrobatiskt. Men vet inte om de lyckades så noga. Adrian säger att de ska leka någon lek. Antingen burken eller gömma nyckel. Tanja tar tag i leken och bestämmer att det blir burken/dunken. Det är som kurragömma men att man ska skynda sig att dunka innan den som ska leta dunkar. Tanja börjar räkna och alla gömmer sig som är med.

15.28 BBT: När första rundan är över och Tanja har hittat alla är det Pontus tur att räkna för att sedan hitta de som är med på dunken. Han hittar alla rätt så snabbt utom Adrian. Han går runt och undrar vart han kan ha gömt sig. Han säger ”finns det något den mannen inte är bra på?”. Han har gått ut genom nödutgången skojar Pontus och letar vidare. Han går runt och säger ”What the fuck”, hela tiden och säger att han är helt sjuk. Det går inte hitta honom. Simon säger att han tror han vet vart han är (Det gör han för han hjälpte honom att gömma sig i slussen). Han ger Pontus en ledtråd till slut så att han ska hitta honom. Till slut hittar han honom i ett skåp inne i slussen. Pontus vill göra en omgång till för han vill också gömma sig nu.

15.41 BBT: Adrian vill leta nu och Alex säger, så ska du bevisa att du är bäst på att hitta folk också. ”Sluta” säger Adrian och de skrattar. Adrian börjar räkna och de som är med går och gömmer sig under tiden. Mitt i letandet stannar Adrian upp för att stå med Katti och titta på kylskåpsmagneterna på deltagarna. Hittills har han bara hittat Alex. Han säger högt till slut att han har svårt att hitta alla som är gömda. Och undrar om han kan få hjälp att leta.

15.55 BBT: BREV! Resultatet av tävlingen om immuniteten

Stephanie läser brevet. Det är resultatet från tävlingen i uppdragsrummet, där de skulle släcka så många lampor som möjligt på tid.

Nardos kom sist och kommer därför att få ett straff senare idag.

Vinnare Adrian. Han vinner en immunitet som han får ge bort till någon av de som hänger löst. Han ska meddela sitt beslut senare idag.

15.58 BBT: Katti berättar att hon högg en kniv i benet, när hon var ute i skogen med sitt ex. Hon tog ut kniven, de åkte scooter till bilen och sen 6 mil till Lasarettet för att sy. Helt galet.

Samtalet i soffan går över till drömmar i stället. Och Nardos som också ligger där är nu orolig för vad för straff hon nu kommer att få av storebror. Hon hoppas inte det är något jättejobbigt.

16.11 BBT: Gänget i soffan börjar känna sig hungriga och samtalet går över på mat. Béchamelsås hur gör man det, eller snarare stuvade makaroner. Det finns olika sätt att göra det på. Emelie säger till Madde att hon är hungrig.

16.13 BBT: Inne i turkosa sovrummet går kurragömman vidare. Adrian letar för fullt efter sina kompisar som gömt sig. Det ser ut som att Adrian och Pontus nu letar tillsammans efter de som gömt sig. Tanja har de väldigt svårt att hitta. Judith säger att hon också letar efter Tanja. Men hon låter något lurig. Adrian och Judith letar ute i poolrummet men ingen Tanja där. De ska kolla igen under sängarna säger Adrian. Och de går in i sovrummen. Adrian går och letar för fullt och väl inne i rosa sovrummet följer både Judith och Emelie med in. Emelie står och äter en skål med någonting i. Hon passar på att fråga Joel om hon får sova hos honom i natt. Och han svarar ja på detta. Det ska bli spännande och se hur folk ligger ikväll när det väl är dags igen. Adrian letar och letar men ingen Tanja någonstans.

Han går ut igen i poolrummet och ut på gården för att se om hon gömt sig där ute. Men nej ingen Tanja där heller. Adrian och Judith går in i turkosa sovrummet igen. Där inne ligger Simon och han tror att hon är där inne. Judith säger att de äntligen har hittat Adrians svaghet. Han är dålig på att leta.

15.24 BBT: Adrian sitter nu i en säng på turkosa sovrummet. Katti ligger och vilar och tittar upp från täcket. Hon frågar om Adrian har bestämt sig nu vem han ska rädda. Han säger att han har bestämt sig i huvudet, men inte meddelat sitt beslut ännu. De fortsätter att leta. Nu är även Simon engagerad i letandet. Judith viskar att hon är i turkosa sovrummet. Men Adrian går vidare ut i huset igen för att leta. ÄNTLIGEN hittar de Tanja, inne i rosa sovrummet under en säng, där Judith ligger och där alla sitter och pratar och funderar på vart hon är. Så tittar hon fram.

16.30 BBT: BREV! Pedram läser att det är nu dags för Adrian att göra sitt val. Han ska först berätta motiveringen för vem han vill rädda och sen säga namnet. Han väljer Emelie för att hon är en av de personer i huset som fått honom att må bra. De har suttit ihop satta, och även delar säng. Han väljer Emelie.

16.41 BBT: Stephanie och Katti är ute i rökrutan och pratar om Simon och Stephanie, och samtalet de hade med Simon igår båda två.

16.52 BBT: Simon går in i slussen och hittar där allt som behövs för en härlig grillkväll åt gänget. Där finns korvar, hamburgare, bröd, cider, öl, läsk. Och även till s´morse. Judith tar tag i Marabou chokladkakan och smugglar ut den. Hon ska retas med alla som velat ha choklad så länge. Hon blir jagad in på toaletten. Och sen bryter hon av stora bitar till de som sprang efter henne. EN chokladkaka till 13 personer är lite snålt storebror!!

17.12 BBT: Simon tar på sig rollen som grillmästare ser det ut som. Han tar på sig förkläde, och tar ut tändvätska och kol för att förbereda för att tända grillen. Han pratar lite tillgjort och förklarar för kameran hur man ska göra den perfekta grillen med glöd etc. Han häller i kol i grillen, och sen dränker han in kolbitarna i tändvätska. Han säger sen att det ska stå och dra en bra stund. Och sen tänker man på. Han går sedan in och letar efter en tändare, men utan framgång. I sovrummen har folk börjat göra sig redo för en grillkväll i huset, med åter igen en dag med alkohol.

17.20 BBT: Inne i turkosa sovrummet håller Judith på att klä ut sig till Tanja dagen till ära. Hon får papiljotter i luggen, och hennes leopardmönstrade byxor och lila kort topp. Tanja ska väl och sin tur se ut som Judith denna kväll. Pedram försöker att fixa håret på Judith men får bannor av tjejerna. Han kan inte och gör snett. Simon går fortfarande runt i huset och letar efter en bra tändare till grillen. Till slut hittar han en bra. Han går ut igen på gården och pratar med kameran.

17.39 BBT: Inne i rosa sovrummet sitter nu Simon och Alex och pratar om frisyrer. Alex berättar om en misslyckad klippning han fick en gång då personen rakade av honom alldeles för mycket på huvudet. I rummet håller Emelie, Madde och Nardos på att sminka sig och fixa sig vid spegeln. Pontus har precis duschat och håller på att klä på sig, men kommer av sig och står i bara kalsongerna och berättar om en misslyckad dejt han hade. Tanja är redan färdigklädd och sitter nu där inne med killarna och snackar om krogragg. Både Simon och Alex säger att de kan dra hem en tjej från krogen bara för att få sova med någon en kväll, de behöver inte kn***a, säger de. // Skribent Helene

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page