top of page

Livefeed 2 april Del 318:10 BBT: ”Alla ska genast samlas i annexet”. Där inne ligger massa påsk-kläder, påskris, smirnoff, dekoration och sushi. Mergim blir glad och säger att påsk-Merigma is back. De bär ut alla grejer ut till huset och börjar direkt klä på sig kläderna för att förbereda sig för PÅSKFEST!!

Mergim skriker ”jag dööör” han blir även såå glad över den bilden han får in som var från förra året när han höll på att pynta på påsken.

18:20 BBT: Tanja, Pedram, Simon, Stephanie och Mergim föreredet i köket för en sushi-middag. De räknar ut att de fått in 200 bitar sushi. Hur många bitar per person blir det egentligen, de blir oeniga i frågan och väljer att alla får ta 10 bitar först och sedan får man dela resten jämt mellan de. Alla samlas runt bordet och skålar. ”GLAAD PÅÅSK”. Nardos frågar om vilka sushi som är godast, hon har inte ätit sushi förut. Hon tycker att det är skumt att man äter rå fisk. Mergim säger att avacadon också är god. Simon säger att hon kan ta alla de gula som är omelett (bara för att han själv inte gillar de). Julia visar Nardos hur man äter med pinnar. Nardos lär sig ganska snabbt.

18:50 BBT: Festen börjar med sushi-middag och drickspelet FussyDuck. Julia lär alla hur man spelar så kör de matbordet runt. Sämst går det för Julia och Dennis som får dricka en del under spelet.

19:10 BBT: Efter en stund byter de och spelar tjugoettan istället. Sen blir de uttråkade och säger att storebror får spela musik och starta festen. Då ropar de in Adrian i slussen, där ligger det bål och ett meddelande från Arantxa. Och så spelas deras egna big Brother låt. Äntligen är det FEST!! Därefter spelas ”This is the moment” som är förra årets big Brother låt. Storebror fortsätter med musiken för att hypa upp festen!

19:25 BBT: På utegården röker Tanja, Dennis och Jacki. Jacki säger att hon känner sig glad över att sammanhållningen har blivit bättre. Tanja säger att de kom in på en ganska dålig vecka men nu börjar alla bli på bättre humör.

19:35 BBT: Musiken och dansen fortsätter men några har gått ut för att ta lite luft.

Emelie, Dennis o Adrian pratar om hur de festar. Emelie berättar om att hon som max klarar tre tequila shots och då skrattar Dennis. Han tycker det är lite för att helt snea. Han brukar se till att han är väldigt väldigt full. De tycker att festen ikväll är för tråkig så de frågar Julia om de har förslag på nå annan lek. Hon säger sina förslag men de vet inte vad de ska välja för lek. Sen gäller det ju att få ihop alla också. Dennis säger att han o hans vänner bara brukar köra beer Pong men nu är det tråkigt för att storebror tog pingisbollen. Dennis berättar om en annan lek som går ut på att någon plötsligt kan skrika ”SVEEP” och då tävlar man om vem kan dricka klart sin enhet först. Han föreslår att alla får säga ”svep” en gång per kväll inne i huset och tävla.

19:55 BBT: Madde kallas till slussen och där inne ligger en jättehink med massor av cider och öl. Simon hjälper Madde att bära och tycker att storebror har varit generösa med alkohol de här dagarna. Han är tacksam för det. Storebror spelar Julias favoritlåt från förra året. Inte bara en gång men TVÅ gånger.

20:00 BBT: Simon och Emelie pratar om utröstningen på måndag. Simon berättar att han tror att det kommer vara Emelie och Madde som får gå in i annexet. Sen tror han att Emelie kommer tillbaka. Emelie är lite osäker pågrund av att Madde har ganska mycket följare och fans. Simon tror dock att Emelie har stor chans för att hon har haft mer tid att göra intryck och han anser att hon har gjort det. Tittarna uppskattar henne tror Simon. De pratar om Tanja och att hon har mycket följare och att hon förmodligen kommer vara med i finalen. Fast de tycker hon förtjänar det för hon är lätt att gilla.

20:15 BBT: Simon och Emelie fortsätter sitt samtal i rosa sovrummet. Även Madde och Joel är med i samtalet denna gång. De pratar om när Madde och Katti gick in i annexet i måndags. Simon säger ärligt att han trodde att Katti skulle komma tillbaka så han blev chockad. Emelie säger att om Katti hade kommit tillbaka från annexet så hade hon säkert vunnit. För att om hon hade klarat sig fem utröstningar då måste hon vara en tittarfavorit. Emelie påminner sig själv igen om att hon är inne i huset och med på tv. En tjej från Ystad med typ 7 vänner. En tjej som folk kallades för fula ord och alltid kände sig som hon var på botten. Folk sa till henne att hon inte ska klara sig för att göra nå gott i livet. Simon undrar vad det är för dumma människor hon hängt med. Emelie berättar om en tjej som hade sagt till henne att hon antagligen inte skulle klara sin utbildning. O att hennes val av karriär kanske inte passar för att Emelie är för naiv. Det ledde till att Emelie skrev att hon är naiv i sin anmälan till Big Brother, och titta vart hon är nu. De andra förklarar att de förstår Emelies ironi men det har kommit tillsammans med att de lärt känna henne. Simon berättar även om processen av att lära känna Nardos. Det är en person han verkligen älskar och respekterar. Det har kommit efter deras bråk i början och att de sedan fick sitta ihop på parveckan.

20:30 BBT: På utegården är det en EGEN fest där Nardos står på bordet och dansar. Mergim, Jackie och Pedram är också ute och dansar. Mergim säger att fler måste komma ut o vara med på utefesten. Det är skönt väder ute och skön musik såklaaart!! Mergim lyckas dra med sig Adrian, Julia och Viktoria ut. Ju fler desto bättre. Sakta men säkert kommer det ut fler o fler. För tredje gången ikväll spelas Julias favoritlåt. Hon skriker och tackar storebrorsan för att de är så snälla ikväll.

De börjar spela limbo. Nardos och Adrian tycker att det är jättesvårt med limbo. De åker ut efter andra rundan. Sedan åker Judith, Dennis, Simon och Pedram ut. I slutändan står det mellan Madde, Victoria och Julia. Vinnare är Julia.

20:45 BBT: Dennis och Adrian ställer sig på bordet och blickar ut mot husen utanför big brother huset. Adrian tänker at det är sjukt att på andra sidan stängslet så är det människor där ute som lever sitt vanliga liv medan de är inne o roar sig i bb-huset. Dennis tänker att de kanske inte vet att big brother huset finns här men Adrian är säker på att de vet.

20:50 BBT: Mergim och Jacki kollar in i kameran och tackar storebror för en lyckad säsong. Mergim säger att de ska lita på honom när han säger det för han var med förra året med.

Judith, Emelie och Madde pratar om hur nervöst det är att sitta löst. Judith är den enda som inte har suttit löst av de tre så hon vet inte vad hon ska förvänta sig då hon inte fått någon slags bekräftelse från tittarna. Alltså om tittarna inte gillar henne så kommer hon att åka denna vecka. Hon försöker njuta så mycket av den potentiellt sista tiden i huset. Däremot hoppas hon alla som sitter löst får stanna.

Kommentare


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page