top of page

livefeed 2 den 10e april 13:00 – 18:0013:00 Alla i huset ligger i sofforna och softar och pratar.

De pratar bla om utomlands resor och toabesök och matställen och maträtter.De pratar om olika priser på öl runt om i Sverige.

Simon frågar Joel vart går man för att få en rolig kväll i Umeå. Han svarar någon krog som han känner till. Simon frågar om de finns nån gay krog och Joel svarar nej men några krogar brukar ordna nån gay kväll nån gång ibland.

Juitdh berättar att om du jobbar i restaurang eller bartender så kommer du in vart som helst. Det är bara att gå in.

13.15 Judith Stephanie Julia går ut till poolrummet och fixar sig lite soppa. Som Mergim har varit snäll och gjort iordning ute vid poolrummet. Dom går tillbaka till sofforna och äter sin soppa.

13:30 tjejerna går in och biktar sig. Killarna i sofforna pratar om ett träningspass. De diskuterar om restauranger som har godaste kött.

Och hur en god hamburgare ska se ut.

13:45 tjejerna går in till sovrummert och ska byta tröja..Julia säger byta bort ångest tröjan till en ny tröja..

Jackie Pedram väntar på Simon som är på toabesök och har tänk ta sig en cigg. När dom kommer ut är tjejerna redan ute vid rökrutan så dom får snällt vänta.Tjejerna sätter sig i solen och tar sig en varsin snus.Och killarna går till rökrutan. Joel står på ett bord och solar sig. Efter en stund springer han in tillbaka in i huset. De andra är kvar ute. I sofforna ligger Dennis och Emelie och sover.

14:09 det här är Big Brother ni har fått ett brev. Alla går in.

Joel hämtar brevet och Adrian läser. Generalerna ska bestämma ett Fys test.

Generalerna diskuterar och planerar fys tränings pass. Dom röstar på att Tanja ska köra fys passet.

14.30 börjar dom planera ute vid för fyspasset.

Tanja informerar dom andra och säger nu kör vi in i det sista.

15:00 runt köksön sitter Emelie Dennis Mergim Madde Adrian.

15:12 Julia samlar alla. Hon säger att hon tycker om alla här i huset.

Hon säger att hennes mamma är jätte sjuk och har haft cancer jätte länge och att det är i sista skedet. Så hon väljer att åka hem idag.

Klipp på när Julia berättar om varför hon lämnar finns ute i gruppen.

Alla är med Julia när hon packar. Många väldigt ledsna och gråter.

15:45 börjar en av julias BB låtar att börja spelas och alla dansar och sjunger med och julia dansar och sjunger med tårar. Fin avslutning i huset för Julia.

15:48 lämnar Julia huset.

16:00 Efter att julia lämna är det många som gråter och är ledsna.

16:11 brev. Nardos hämtar. Emelie läser. Det är dags för grupp träning. Rekryterna ska höra några siffor som dom ska komma ihåg.

Siffrona är 19.10.12.18.15.11.13.17.16.14.

Rekryterna är igång med sitt träningspass fys pass.

Efter fys passet och grupp träning så är alla tillbaka till sofforna igen.

16:38 Brev. Judith hämtar, Dennis läser, GRATTIS rekryter ni har klarat av Examens prov. Ni får nu åter gå till det normala. Äntligen

16:52 alla är glada och både gråter och skrattar av lycka att denna vecka äntligen är slut. Pedram är nöjd och glad över att äntligen få sig en kopp kaffe.

Adrian och Pedram berättar att dom har planerat planer inför Nardos. Dom säger bla hur känns det nu när du inte har makten.

17:10 Madde brygger kaffe i rosa sovrummet och häller upp till dom som vill ha i sina kaffe koppar. Tror det är många av rekryterna som är riktigt sugna på kaffe.

17:27 Brev. Stephanie läser, Stephanie Judith Simon hänger löst. Tittarfrågor ni ska en och en gå in och svara på tittarfrågor. Först ut är Stephanie och hon läser upp sina frågor inför alla. Hon går in till rummet och svarar på alla frågor.

Filmklipp på hennes svar på frågorna finns ute i gruppen.

Många frågor om Simon. En annan fråga hon fick va,vem drar ner din energie mest. Hon svarar ingen det är väll mest tävlingarna som drar ner min energie mest och inga personer i huset. När Stephanie kommer ut ur rummet pratar hon av sig med några runt köksbordet. Några av frågorna tyckte hon va jobbiga att svara på.

17:57 Judith läser, Dags för hennes tittarfrågor. Hon läser upp frågorna inför gruppen. Även detta finns kommer det finnas klipp om i gruppen.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page