top of page

Livefeed 20 april Del 318:30 BBT: Nardos kallas till annexet och när hon kommer in så gapskrattar hon när hon ser Dompa i den rosa kostymen. Det är roligt tycker hon, såklart skulle tittarna välja henne. Det blir ju lite skumt att Nardos kommer in för att hon är holy water. Dennis frågar om hon har någon fling med någon. Nardos skrattar och säger ”aa, med dig.” de skrattar åt det ihop. På frågan om vilken ice breaker hon brukar köra på om hon är intresserad av en kille så svarar Nardos att hon retas lite och busar lite med honom. Hon säger att om hon har en dejt så försöker hon att skratta, vara social och få honom att skratta också. När dejten skrattar så lättar det mycket på stämningen. De pratar också om hur den perfekta killen ska vara. Han ska vara charmig, ha humor och vara självsäker blandannat. Såklart försöker Dompa få lite tips från Nardos om hans och Emelies situation. Dennis fattar att det enda de behöver är lite tid att prata för att förstå varandra och sen kommer de gå vidare. (video finns ute i gruppen)

18:50 BBT: Alla sitter kring matbordet och äter middag. Ikväll käkar de fisk och potatis.

19:00 BBT: Brev! Joel läser. Tittarna har fått bestämma att en sista person ska få gå in o prata med Dompa Love. Den personen är Emelie. Hon blir inte så taggad, hon tror bara det kommer bli stelt och konstigt. Hon går in och Dennis blir glad över att hon kommer in i rummet. De sätter sig o pratar om hur de mår. Han frågar varför det är jobbigt att han försöker få henne på bra humör. Vad händer om Emelie är på bra humör? Hon fattar inte vad han menar då är hon ju bara på bra humör? De börjar prata om vad för slags killar hon gillar? Hon säger att killar som är otrogna ogillar hon, hon gillar inte heller när killar skryter om sig själva och ställer sig själva i centrum hela tiden. Dennis säger att det är jobbigt att alla andra kommer och pratar med honom om vad som händer mellan Emelie och Dennis. Han fattar inte varför de inte går till Emelie och frågar också. Dennis vill att Emelie ska vara mer positiv, le och skratta. Det känns som att de bara började bråka från ingenstans. Vad bråkar de ens om? Emelie säger att hon inte är sur. Dennis säger att han får ge henne en puss vilket hon gör. De går igenom frågorna som Dennis har fått in och försöker i princip lära känna varandra närmare. Mellan varje fråga så vill Dennis ha en puss. Emelie undrar om han gjorde samma sak med Nardos och Dennis skojar och säger ja, det är klart men det var bara på kinden. Efter deras samtal så känns det bättre och Dennis får en till puss av Emelie. (video finns ute i gruppen)

19:30 BBT: Dompa frågar om han får gå ut ur annexet för att äta. Han går ut och käkar och pratar med alla andra i huset.

19:45 BBT: I poolrummet sitter några och pratar och plötsligt släpper sig Mergim och de håller för sina näsor för det luktar så äckligt. Dennis säger att han känner sig nöjd med samtalen i annexet och att det är skönt att prata ut om känslor med andra. Han pratar lite med Judith och berättar att samtalet med Emelie var helt okej och att han gjorde lite egna regler.

19:50 BBT: Nardos och Emelie går in till rosa sovrummet och pratar om hur det var mellan Emelie och Dennis och vad de tog upp i deras samtal. Emelie förklarar varför hon känner att det är jobbigt med komplimanger och kramar. I hennes familj faller det inte naturligt att kramas eller säga att man älskar varandra. De vet att de älskar varandra även om de inte säger det. Den närheten av kramar är bara obekvämt tycker Emelie. Nardos berättar om sin familj och att de inte heller behöver säga att de älskar varandra. Även hennes mamma kallar hon inte för ”mamma” utan kallar henne för hennes namn för att när Nardos var ung så ville hennes mamma inte kallas för ”mamma”. Men nu när hennes mamma är äldre så tycker hon mer om att kallas för just ”mamma”. Men det känns konstigt för Nardos. Emelie fortsätter prata om kramar och hur hennes relation med kompisar är. Hon och hennes kompisar kramas inte förrän det är typ ett tillfälle då de inte setts på typ flera månader eller en kompis är ledsen.

19:55 BBT: BREV!! Alla samlas i soffan och Madde läser. Ikväll är det fest i kärlekens tecken, allt ni behöver finns i slussen. De jublar och springer mot slussen. Tanja ramlar i dörröppningen och ställer sig upp och skrattar ihjäl sig. De har fått in glasflaskor i röd färg som Emelie tror är starksprit. De kommer fram till att det inte är starksprit, det är någon utblandad alkohol.

20:00 BBT: Nu har alla fått sig en enhet alkohol, alla är glada och det spelas musik. Nardos och Emelie går tillbaka till sovrummet för att prata. Madde joinar samtalet och de går tillbaka på Dennis-spåret. Emelie tycker att Dennis är på god väg och att han är en bra kille. Dennis tycker att Emelie inte tar initiativ och att hon borde göra det. Emelie är osäker för att hon aldrig får killarna hon vill ha, hon är alltid den som blir bortvald av hennes vänner. Det har alltid varit så när hon var yngre.

20:20 BBT: musiken fortsätter spelas i vardagsrummet och Nardos o Mergim tar över dansgolvet. Mergim har fått en ny favoritlåt och den spelas och då är det mycket shake-ass. Några andra sitter runt köksön och Nardos fattar inte varför de inte är uppe och dansar.

20:40 BBT: Simon beskriver en perfekt blowjob för de andra. Han säger att han gillar när det låter, andra personen leker med bollarna, han gillar när det är varierade rörelser annars blir det för tråkigt. Under detta snacket så somnar Nardos i kärlekstronen. Detta är klart inte ett samtalsämne för henne.

20:50 BBT: Skön musik spelas. I vardagsrummet dansar Nardos för sig själv och Mergim står och dansar ensam på utegården. Nardos tycker de andra är tråkiga för de bara sitter still, hon försöker få med de upp o dansa. Hon lyckas bara övertala Joel. Mergim går in och ropar ut Nardos och Joel för musiken spelas jättehögt på utegården.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page