top of page

Livefeed 20e mars Del 318:10 BBT: I annexet får de ännu en gång höra deras låt och efter det spelas det mer musik och alla hoppar och dansar. Simon tycker det blev så varmt i annexet så han sätter sig utanför och fläktar lite med en ballong för att kyla ner sig lite. ”Detta är Big Brother, Simon, gå till slussen.” Där inne ligger ännu en hink med alkohol som han tar med sig till annexet. Alla jublar när han kommer in med hinken. Judith frågar om de fick in någon läsk men Simon svarar ”nej”.

Pedram och Pontus börjar låtsasbråka och alla andra spelar med och försöker stoppa de från att bråka.

Judith kallas till bikten. Efter en stund hör de ”Judith, gå till slussen.” De andra tror att det kan vara en till hink med alkohol. Men hon kommer tillbaka tomhänt.


18:30 BBT: Alla har superkul och dansar men tycker det börjar bli supervarmt och att det är liten yta. Musiken är också riktigt bra. De vill gå ut till huset och ha musik där ute men i vardagsrummet är det tyst och storebror verkar inte vilja spela musik där ute just nu.

Nu har volymen på musiken sänkts och de börjar prata om hur de gör när de raggar. Madde och Joel bedömer hur bra Adrian och Pontus raggar. De utser Pontus till vinnare. De ber Madde visa hur hon hade raggat. Hon säger att hon inte gör det.


18:40 BBT: Katti går fram till Joel och Adrian vid ”baren” och de börjar skådespela ett scenario av en raggning. Emelie hoppar in i scenen och presenterar sig.


18:50 BBT: Katti klarar inte av värmen mer så hon går ut för att ta lite frisk luft. På vägen ut så spelas musik i poolrummet och alla flyttar ut från annexet till poolrummet. Joel är först ut med Katti och ställer sig på baren och dansar. Han säger att han tror att det här kommer bli en av deras bästa kvällar i huset.

Katti och Madde ska ut och röka och då blir Katti sur för att någon har snott hennes tändare från hennes jacka. Hon går och letar i jackorna och hittar tändaren i Stephanies jacka. Efter fem veckors tid och de har inte lärt sig att lämna tillbaka det de lånar. Pontus kommer ut till utegården och håller med om att det är fult att inte lämna tillbaka någon annans saker.

I poolrummet fortsätter festen och Simon och Tanja visar sina dance-moves och gör masken.


19:05 BBT: Adrian och Joel går in till rosa rummet. Adrian sätter på sig en mössa och Joel säger att han inte borde göra det.

Joel säger att han kan se att Adrian tittar på ”henne”. Han säger inte namn på vem ”henne” är. Joel säger att han vet att Adrian giller henne mer än vän men Adrian förnekar det. Adrian fokuserar mest på håret och vill verkligen ha på sig en mössa. Joel har gömt Adrians mössa men till slut hittar Adrian den.


19:15 BBT: I poolhuset sitter Judith och berättar för Katti att det är intressant att se på alla i festen. Vissa är utomhus, vissa är inne i sovrummet och vissa är i poolhuset. Katti säger att det alltid brukar vara så men Judith verkar aldrig lagt märke till det tidigare.

Katti går ut för att röka. Hon berättar återigen om att hennes tändare var borta.


19:25 BBT: Alla samlas i köket och firar Stephanie. De ger Stephanie det papper de gjort till henne under dagen med alla födelsedagshälsningar. Hon läser upp alla och blir väldigt känslosam.

Direkt efter spelas deras låt igen och de dansar i ett tåg runt soffan.

Efter låten springer ALLA i huset in i bikten och biktar sig tillsammans. När det kommer ut spelat storebror big brother låten ”This is the moment”. Stämningen blir bara BÄTTRE och BÄTTRE!!!


19:40 BBT: Alex hoppas att Stephanie får stanna kvar efter imorgon så de får mer tid att lära känna varandra. Stephanie säger att även om hon åker ut imorgon så kan de alltid lära känna varandra på utsidan. Alex håller med.


19:45 BBT: Stephanie tackar Simon för hälsningen. Simon säger att han såklart skulle kunna hålla på hur länge som helst om hur fantastisk Stephanie är. När Simon lämnar poolhuset så frågar Tanja Stephanie om hur det ligger till mellan henne och Simon. Stephanie svarar att de har valt att vänta tills de är på utsidan. Hon har valt att följa hans restriktioner om att inte göra något inne i huset trots att hon gillar honom. Tanja undrar varför och Stephanie tycker att hans förklaring är logisk och hon har accepterat det.


19:50 BBT: Adrian och Emelie sitter i blå sovrummet och pratar om relationer, både kärlek och vänskap. Emelie säger att hon inte gillar tjejdrama och mest har hon haft killkompisar i sitt liv. Förut gick det väldigt bra men nu för tiden känns det som att vissa killar bara är ute efter ligg och då vet hon inte om det är genuin vänskap från första början. Hon är tidig med att sätta ner foten när hon inte vill ha något mer än vänskap med en kille. Det är inte problem för henne att bli ihop med en vän men hon har sina krav på killar också. Hon berättar om en kille som hon hade kunnat tänka sig att ha en relation med men eftersom att han alltid tar tjejer som är lättare att få än henne så tycker Emelie inte att han förtjänar henne. Emelie frågar Adrian om hans senaste relation. Hon undrar om det tar lång tid för honom att komma över sitt ex. Han tycker att det beror på men oftast brukar det ta ganska lång tid för honom. Emelie håller med. Hon har mest haft relationer över längre tid och därför har det känts extra mycket i efterhand.


Simon tar Nardos till rosa rummet för att prata. Nardos frågar om Simon är nykter eller de borde ta det imorgon istället. Nardos pratar om incidenten för två dagar sen när Simon nakenbadade. Hon tog väldigt illa upp. Hon säger inte att det är helt hans fel men hon kände att det var olämpligt. Nardos berättar för Simon i förtroende att det är hennes första gång att se en naken killes snopp på riktigt. Hon hade inte väntat sig att hennes första gång skulle bli så här. Hon vill inte skylla på honom helt för han tror interna gjorde det medvetet framför henne. Hon förstår att han gjorde det för festens skull och hon tycker att Simon är rolig med kläderna på. Simon tar det bra och säger att han förstår henne. Han ber om ursäkt. Han är förvånad att det va första gången för Nardos att se en man helt naken. Hon förstår att mycket handlar om att dela bjuda på sig själv och ganska mycket grupptryck. Nardos berättar hur bra person Simon är och då hoppar Simon på henne och ger henne en stor bamsekram!! De är överens om att de inte skulle kunna klara sig utan varandra trots deras Ups and Downs.


20:30 BBT: Simon berättar för Judith och Pontus om hans och Nardos konversation. Han får lite skuldkänslor över att den första snoppen Nardos ser är hans egna. Och det gör det värre att hon inte ville.

”Detta är big brother. Alla måste genast samlas i annexet.” Alla springer allt de har till annexet och där spelas musik men Judith verkar vara den enda som är på dans-humör. De andra är ganska sega och pratar mest med varandra. Efter en stund släpper de loss igen och hoppar o dansar för fullt. Simon blir kissnödig och ställer sig i hörnet i annexet och kissar i en burk. Nardos säger att det här är vad hon snackat om. Han ska inte falla för grupptrycket och göra saker bara för andra säger att han ska göra det.

Alla börjar lämna annexet igen och vill inte vara där inne. Storebror säger till Simon att han bryter mot reglerna. Han går till toan för att kissa där men då är Emelie på toa. Hon öppnar toalettdörren och drar in Simon på toan. Hon hånglar upp honom och sen springer hon därifrån.


20:45 BBT: Nardos pratar med Joel och Madde om konversationen med Simon. Hon tyckte de hade ett bra snack. Madde tycker Nardos är bra på att lyssna generellt. Nardos är glad av att höra att hon upplevs så för hon jobbar mycket på att lyssna mer på andra för då förstår hon andra på ett annat sätt.

I blå sovrummet pratar Simon och Emelie. Simon hoppas att hon har släppt att hon tror att han är en douchebag.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page