top of page

Livefeed 21 april Del 213.00 BBT: Tanja står i köket och försöker på en låt som hon nynar. Jidith och Pedram gissar men BB sätter stopp. -Sjung inte på kommersiell musik. Pedram säger att hans vingar är trasiga och Tanja fix it. Lätt att fixa säger hon. Pedram är nöjd. De känner att de är kaffesugna. De tar med sig kaffe ut. på gården och sätter sig i solen.

De diskuterar olika saker om hur du gör utanför huset när det gäller festning. Idag känns som en bra grej det med lådorna, det kommer inte bli kalabalik. Tanja berättar hur det var förra året med lådorna i ph. Det var massa lådor och i en låda var en ros som innebar en immunitet. Sen berättar hon om paktandet och livet i ph.

Judith säger att det är jobbigt här inne i bb är tusen ggr jobbigare än ph. Det är mycket mer kärlek, djup och vänskap. Ingen backstabbar någon. Vi bryr oss genuint om varandra medans i ph är de bara skal. Bb säger åt dem att de ska byta ämne.

De kommer in på Jack-ass och pratar om deras sjuka grejer. De kommer in på getingar och Pedram säger att de är d.b, de gör ingen nytta över huvudtaget. De onda, de bara förstör. Men nåt bra måste de väl göra Pedram! Nej de är d.bs hella högen. Men de ingår i ekosystemet. Vilka äter egentligen getingar? Madde kommer ut och säger att de pollinerar. Men är det så? Getingar är de som sticks, humlor bränns, bin gör ingenting. Pedram kan inte släppa detta med att getingar bara förstör.

13.40 BBT: Nästa insekt på tur är fjärilen. De lever ett dygn! De frågar Mergim om hur lång tid en fjäril lever och han svarar 7 år. Enligt honom åker de till varmare länder och övervintrar, sen flyger de tillbaka. Alla skrattar gott!

Sen mask: Hur länge lever en mask? Hur länge som helst. Hur många gånger kan en mask delas? Massa gånger säger Tanja.

Sen pratar de om makt över djur. Att det finns så många som far illa i det tysta. Hundar och katter som får stryk av sina mattor eller hussar. Vidrigt tycker de!

13.52 BBT: Tillbaka till lunchrummet där Mergim sitter ensam och äter. Han undrar var alla är men det har lagt sig och vilar. All disk och. mat står kvar som de lämnat det. Mergim, Tanja, går in och finner Pedram ensam vid matbordet. De sätter sig och joinar honom. Nardos sätter sig för att äta. De konstaterar att kl är 14.00 och då börjar tävlingarna att börja. Mergim säger att de börjat senare sista tiden. De fortsätter samala om ditten och datten. Joel har med vaknat till liv. De börjar prata om olika filmer och serier och va de tycker om dem. Mergim tycker att musik gör film gör så mycket för filmerna. Judith tycker de ska städa och börjar lite smått. De andra hjälper henne. Nardos diskar. Mergim vankar fram och tillbaka och väntar på tävling. De får brev om vad som ska tillbaka in i slussen och bär således dit detta. De gör gemensamt ett röj i köket tillsammans. Emelie fixar saft. Pedram dammsuger. Emelie står och äter resterna från veggopytten. Mmmmm vad gott!

14.30 BBT: Joel och Emelie är i gymrummet. Joel vill tydligen prata om något men Emelie säger att det blir krystat. Hon börjar med tyngder. Sen kommer Mergim, Nardos in. Mergim börjar träna men Nardos sitter bara att ser på

Brev, Dennis läser

Idag ska ni ännu en gång tävla i imunitetstävling. Dennis som blivit blockerad deltar inte i tävlingen. Han kommer vara domare i tävlingen! På signal ska alla gå in i uppdragsrummet!

De går in i sovrummet för att ta på skor och sminka sig. De blir kallade till uppdragsrummet, där ser de podie med en ballonger på. Ni ska studsa ballongen, faller den till marken är du ute, spricker den är du ute, de första fem min ska ni studsa med hela handen. När fem minuter har gått ska ni studsa med ett finger. Dennis dömer. //Skribent Carina

15:00 BBT: Immunitetstävlingen är igång. Den som studsar sin ballong längst sitter säkert denna vecka. Dennis har sedan tidigare idag blivit blockad från att tävla i immunitetstävling och är därmed domaren i tävlingen.

15:05 BBT: Efter fem minuter får de bara studsa ballongen med ett finger. Någon minut efter så tappar Nardos sin ballong. Hon får panik och måste välja någon som ska följa med henne ut. Nardos frågar vem som vill gå ut med henne och ingen svarar. Såklart vill ingen förlora chansen att vinna en immunitet. Storebror säger att hon har på sig 10 sekunder att välja någon annars blir hon autonominerad. Hon går runt och sedan ställer hon sig framför Madde och frågar ”Blir du sur om jag väljer dig?” Madde släpper sin ballong och säger ”ta den” och syftar på ballongen. De båda går ut tillsammans ifrån uppdragsrummet.

15:10 BBT: Efter 10 minuter så måste de ställa sig på ett ben. Direkt så tappar både Emelie och Judith balansen. Emelie var först och hon väljer att ta med sig Pedram ut, Judith väljer att ta med sig Joel ut. Några sekunder senare så ramlar Simon av pallen och vet inte vem han ska välja men till slut tar han med sig Tanja ut. De två sista som står kvar på pallarna är Mergim mot Adrian. Till slut tappar Mergim balansen och vinnaren av immunitetstävlingen är Adrian.

15:15 BBT: Simon blir sur och fattar inte varför han valde att blocka Tanja från tävlingen, han borde ha valt Adrian. Det blir inge roligt när Adrian på riktigt vinner alla tävlingar. Simon pratar med Pedram på utegården och Pedram säger att han inte fattar varför Emelie valde honom. Pedram tar det personligt för det finns ingen anledning för henne att göra så. Precis därefter kommer Emelie och Madde och sätter sig ute. Emelie uttrycker att hon är sur på Simon för att han inte valde Adrian, det är så jobbigt att han ska vinna varenda tävling.

Killarna går in och då sitter bara Madde och Emelie kvar på utegården. Emelie förklarar varför hon valde Pedram. De har sämst relation i huset, de pratar inte mycket med varandra. Det kändes jobbigt att välja Adrian för då hade Adrian blivit sur på henne, hon ville inte riskera den relationen. Emelie fattar dock inte varför Nardos blockade Madde. Madde vet inte heller, det var ett svårt val för Nardos men Madde tror att Nardos stör sig på henne.

15:20 BBT: Nardos och Mergim tar sig ut på utegården och Nardos frågar Mergim varför han släppte? Mergim säger att han inte ville vinna och att Nardos ska släppa det nu. Hon säger att hon släpper det och sen sätter hon sig och pratar med Madde och Emelie. Nardos säger att det var jobbigt att välja någon, för typ alla kommer ta det personligt även om man säger att man inte gör det.

15:30 BBT: Madde, Emelie och Nardos pratar fortfarande och Emelie säger att hon tror hon vet vilka som kommer stå i final. Det kommer vara Tanja, Simon och någon mer. Emelie vet inte än vem men de andra två är hon nästan säker på.

15:45 BBT: Brev! Emelie läser. Grattis Adrian, du vann tävlingen och är immun denna vecka och kan alltså inte bli röstad på imorgon på nomineringen. Adrian flyttar sin kylskåpsmagnet.

Simon sitter i soffan och är lite ledsen. Tanja sitter bredvid och får höra en ursäkt från Simon, han får ångest över att han röstade fel. Tanja säger att det är lugnt och att han inte ska tänka på det. Nardos påminner om att allt händer för en anledning och att det inte är värt att vara ledsen över nu. De andra håller med.

15:55 BBT: Mergim kallas till slussen och där ligger mat och ciggaretter som deltagarna har ”beställt” inne i bikten.

16:05 BBT: Emelie, Adrian, Dennis och Madde sitter vid köksön och pratar först om de kommer kolla på big brother när de kommer ut ur huset. Alla säger att de nog inte vill se sig själv på tv men Madde hade velat se vad som hände innan hon kom in. Hon berättar att hon såg premiären med hennes vän Rasmus. Då skiftar fokus, det visar sig att Joel vet vem Rasmus är. De har matchat med varandra på tinder innan, tre gånger. Madde säger att Rasmus och Joel borde dejta. Dennis, Adrian och Emelie vill veta mer om Rasmus men Joel blir obekväm och säger att de kan prata om något annat istället. Dennis skojar om att storebror borde ta in Rasmus och Joel i sviten ikväll. Passar perfekt till kärleksveckan att Rasmus får komma in som hemlig gäst.

16:25 BBT: Plötsligt lyser den rosa knappen och Pedram springer fram snabbt som en raket och trycker på knappen. Judith och Nardos är där bara någon sekund senare. Fast de alla är eniga om att Pedram tryckte först. Nardos klagar lite och frågar varför Pedram inte kunde vänta så att fler kunde trycka tillsammans. Pedram har ju ändå fått trycka förut, han borde gett någon annan som inte tryckt på knappen en chans. Pedram säger att han inte bryr sig, han behöver en adrenalinkick. Han går runt soffan och hoppas att han får något bra, det är ju trots allt kärleksveckan.

16:40 BBT: Brev! Simon läser och däri står bara att Pedram tryckt på den rosa knappen, hans konsekvens kommer snart. De flesta är på utegården och säger att storebror måste skicka in en till harakirikorv till Pedram. Inte okej tycker Pedram. Han fick hemorrojder förra gången säger han och hoppas tittarna är snällare.

(på cmore och tv4 appen kommer en omröstning upp med frågan ”tycker du att Pedram ska äta en till harakirikorv?”)

16:50 BBT: Pedram ställer sig på bordet på utegården och tittar in i kameran. Han hoppar och säger ”ge mig nånting snällt, ge mig nånting snällt”. Mergim säger att Pedram definitivt kommer få en positiv konsekvens för att det är kärleksveckan.

17:00 BBT: Madde och Adrian går på en promenad i utegården. De pratar om deras vänner utanför huset och hur de umgås och pratar. Madde berättar om en vän som hon alltid pratar i telefon med när hon promenerar, svarar på mail eller kollar på sport. Det känns skönt att umgås utan att faktiskt träffa personen även fast det såklart är roligare att hänga med kompisen. Sedan pratar de om att de dricker så mycket inne i huset, det är fester fem gånger i veckan.

Plötsligt kallas Pedram till slussen. Där inne ligger en harakirikorv och ett brev. De tar med det ut och läser brevet. Tittarna har röstat. Antingen så äter Pedram en halv harakirikorv eller så har han ett val att ge bort en hel vego-harakirikorv till Judith. Pedram säger att han inte kommer ge den till Judith. Han plockar fram mjölk och yoghurt o gör sig redo för att sluka harakirikorven. Mergim säger att Pedram borde ta bort såsen men de tror inte han får det.

17:10 BBT: Pedram sitter och kollar på korven och har ångest över att han tryckte på knappen. Emelie förstår sig på tittarna och att de blir skadeglada. Antagligen var det roligt att titta på och det är därför tittarna vill se det igen. Plötsligt spelar storebror Pedrams del i deltagarnas låt. Den delen när Pedram sjunger ”när jag äter en harakiri”. Då kör Pedram igång och äter upp hela korven på mindre än någon minut. Alla skrattar för att storebror spelar låten.

Direkt när Pedram ätit färdigt sin korv så lyser den rosa knappen igen. Då tänker de igenom det innan de trycker. Inge mer harakiri men samtidigt vill de trycka på knappen. Mergim, Nardos och Dennis trycker på knappen tillsammans. Nardos skriker ”ingen harakri snälla”!

17:20 BBT: Brev! Konsekvens för Mergim är att han själv kommer få gå till uppdragsrummet själv. Då får han reda på resten av konsekvensen.

17:25 BBT: Mergim kallas till uppdragsrummet. Där ligger bajssprej och ett brev. På brevet står det att han har fått ett hemligt uppdrag. Han ska välja tre tjejer som han ska fria till, han behöver få ett ja och om han får det så kommer alla få byta om till civila kläder och sedan kommer alla få gå på svensexa ikväll. Misslyckas han med uppdraget så blir det inget ikväll. Han ska spreja bajssprej i håret och säga att det va hans straff. Ingen annan får veta om uppdraget. Blir det avslöjat så blir det inte heller något ikväll. Mergim sprayar bajssprejen på huvudet och håller på att spy sedan går han ut till de andra. Han säger att han fick bajssprej i håret och att han inte får duscha på fyra timmar. Sen avslöjar han att han bara skojar, han får visst duscha. 17:30 BBT: i turkosa sovrummet sitter Pedram och ser helt förstörd ut. Dennis, Adrian och Nardos sitter o stöttar honom o säger att det va strongt gjort av Pedram.

17:35 BBT: Adrian och Nardos går och gymmar.

17:45 BBT: Mergim har duschat och frågar Tanja om hjälp med hans hår och då passar han på att fria till henne. Tanja skrattar och säger ja, han har en ring som han ger henne. Nu har Mergim klarat sitt uppdrag, han är nöjd.

17:50 BBT: MIDDAG!!

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page