top of page

Livefeed 21 mars Del 213:00 BBT: Det är Adrians tur att köra sin del av musikvideon. Han gör armhävningar i gymmet. De kommer på att det ska se ut som att han först gör armhävningar och sen att han gör armhävningar på en arm för att sedan göra armhävningar utan händer.

Tanja känner att det börjar bli stressigt med tiden så de går vidare för att köra Therese del av låten. Therese är inte i huset längre så därför tar Alex över hennes del. Han har klätt upp sig i peruk och lånat tjejernas kläder. Therese del består av att hon ska dammsuga i huset.

Nu går det fort och näst på tur är det Pedrams tur att få sin del inspelad. I hans del så ska även alla tjejerna vara med. Sedan ska de klippa till när han äter harakirikorven.


13:15 BBT: Näst på tur är Emelie. I hennes del vill hon inte att någon ska spela hennes pappa utan hon vill köra sin egen del. Så när det sjungs “akta dig, annars kommer min pappa slakta dig” så ska hon vända sig om och skära en korv som ska representera att hon skär av en killes snopp. De lyckas få till det på en tagning. I andra scenen så står hon framför spegeln och sätter på läppstift.

Nu är det Judiths tur. I hennes del lagar hon mat och sen kommer Pedram in i bilden i kostym eftersom sången går “jag är gift med en casanova.” Sen stryper hon honom när låten går “jag blir manana om jag inte får sova.”

Madde är nästa person att filma sin del. Det går fort att komma på hennes del som utspelas i sovrummet där hon får med sin styling och killarna.


13:30 BBT: Stephanies del tar lite längre tid att få till. De ändrar den några gånger men till slut kommer de överens. De ska få ihop Stephanies och Simons delar på en tagning. Det blir snyggt eftersom Stephanies del avslutas med “sen går jag o hånglar med Simpa” och direkt efter kan han ta över.


13:40 BBT: Nu har alla kört sina egna delar och då ställer sig alla på bordet i vardagsrummet och dansar o hoppar till sista delen av låten. Nu har de 20 minuter kvar och tänker att de ska spela in lite material för att fylla ut mellanspelen i låten. De spelar in allt från att Judith springer, till att dansa på utegården till alla deras jumpscare-pranks.

NU ÄR DE FÄRDIGA MED MUSIKVIDEON!


14:00 BBT: Alla känner sig nöjda och de går in o lämnar in alla saker så som mobil och kamera som de fått in för att regissera videon. Tanja och Pontus hoppade in i poolen det sista de gjorde och nu är de kvar i poolen och pratar om hur bra det har gått denna förmiddag.


14:15 BBT: Tanja och Pontus badar fortfarande i poolen, även Judith och Pedram är i poolrummet nu. De börjar prata om tuffa perioder de haft i sina liv när de tappat grepp om vilka de är.

Plötsligt lyser den rosa knappen och Joel springer till den och trycker. Nardos är där precis efter och trycker samtidigt som lampan lyser men de är osäkra om hon också kommer få en konsekvens med Joel. Joel säger att han hoppas han får något själv för han tryckte själv. Han tror att om de båda får något så kommer det bli något negativt men han hoppas på att få en belöning. Adrian undrar varför de vill trycka på den rosa knappen. Efter att Judith och Pedram fick äta harakiri-korv så har Adrian inte ens tänkt på att han vill trycka på knappen.


14:25 BBT: BREV! Katti läser. Joel du valde att trycka på knappen och därför röstar tittarna nu på vad din konsekvens är.

Pontus och Tanja har förflyttat sig till bubbelpoolen. Judith kommer med hennes hemgjorda smoothie med mango, jordgubb och blåbär. Efter en stund får de bubblor i bubbelpoolen, de tror att det är första gången de fått det. De hoppar även Pedram och Judith in i bubbelpoolen. De njuter av badet och smoothien och pratar om låten.


14:40 BBT: Nardos är inne i slussen och hämtar sina kläder. Då bestämmer sig Joel för att skrämma henne och Nardos blir jätterädd och sen skrattar hon. När hon lämnar sina kläder i sin garderob så gömmer sig Joel utanför rummet för att försöka skrämma henne igen. Han lyckas denna gång också.


15:15 BBT: BREV! Alex läser. Joel som tryckt på knappen ska välja en person som ska få gå till uppdragsrummet med honom för att utföra ett uppdrag. Joel väljer att ta med sig Madde. Bara de två får gå till uppdragsrummet, alltså får ingen annan kolla in eller följa med.

Plötsligt säger storebror “Gå genast till uppdragsrummet”. Eftersom Joel och Madde tror att det kan vara en fysisk tävling sätter de på sig lite skönare kläder som de kan röra sig i fritt. När de kommer in i uppdragsrummet står det två flaskor öl och två nötter. Joel läser brevet och där står det att de ska äta en stark nöt och sedan dricka stark öl. När de hör hockeyljudet ska de sätta på sig glasögon så de inte ser något. De börjar med att äta nöten och skölja ner med starköl. Efter några minuter hör de hockeyljudet och då sätter de på sig glasögonen och det kommer in en rosa kanin som sprayar bajssprej på Madde och Joel. De känner lukten och skriker. Efter en stund hör de hockeyljudet igen och då tar de av sig glasögonen och springer ut ur uppdragsrummet. Joel springer till badrummet och där står Pedram och duschar. Han skriker till Pedram att han måste gå ut NUU! Pedram fattar inte vad som händer och säger bara att han ska skölja av kroppen så går han ut. Efter nån minut till så skriker Joel på Pedram igen att han ska sluta driva med honom och bara gå ut ur duschen. Pedram förstår som sagt inte vad det är som händer och blir lite irriterad för att Joel har en så otrevlig ton mot honom. Pedram går ut ur duschen och frågar vad det är som hänt men Joel säger inte något. Han har fortfarande inte berättat något om vad som hände inne i uppdragsrummet.


15:35 BBT: Madde berättar för de andra vad som hände i uppdragsrummet och de skrattar. Hon skrattar också men hon klarar inte av att lukta så äckligt så hon hämtar sin handduk och går in och duschar tillsammans med Joel. Inne i duschen ber Joel om att få yoghurt och Alex hämtar det till honom. Han ställer sig och dricker yoghurt och duschar och till slut häller han yoghurten på sig själv (i hopp om att få bort den äckliga lukten kanske).


16:00 BBT: Pedram och Tanja går till utegården för att prata om ett klipp som de har fått se i bikten. De vet inte om de får prata om det men Pedram är säker på att de får det. Han uttrycker att han tycker klippningen var skum men sen byter DC kamera och vi vet int riktigt 100% vad det handlade om.


16:45 BBT: Vid bubbelpoolen pratas om de tror att det kommer komma in fler jokrar denna säsong. Emelie berättar lite om hur det var förra gången och de kommer fram till att det kom in åtta jokrar förra året. Detta år har de bara fått in 5 jokrar. Men de har varit väldigt uppmärksamma på att förra året tog de inte in någon efter 4 veckor. Detta år så har de redan passerat 4-veckors gränsen men Alex kom ändå in. Därför tror de att det kan komma in någon mer. De fortsätter för att prata om det är rättvist att en joker som kommer in så sent vinner. De flesta kommer överens om att det är ett spel så det går. De kan ju egentligen inte skylla på spelaren utan det blir produktionens fel. Egentligen så går ju Big Brother ut på att man ska vara i huset i 100 dagar.


17:20 BBT: Nu ska de äta middag. De äter pasta med köttbullar och fiskpinnar och hemgjord ketchup. Alla tyckte ketchupen är jättegod och Judith får många komplimanger för den. Ryktet i huset har gått om att Joel hade bett om bajssprej i bikten i veckan. Judith frågar om det och Joel bekräftar att det stämmer. Det roliga är att det var båda han och Madde som var där inne och "beställde" bajssprej. De andra skrattar och tycker att det är kul att storebror skickade in deras beställning.


17:40 BBT: Alla sitter runt bordet och käkar middag. Nardos berättar att hon trodde att ekorren som hade smetat grädde på henne som kom in för några veckor sen var Tanja. För hon hade långa fransar och samma dag kom Tanja in. Tanja skrattar och säger att det var hon. Nardos tror först hon skojar men sen sa Tanja att hon inte vågade säga det för att Nardos skulle kanske bli sur på henne. De får verkligen Nardos att tro att det var Tanja som var ekorren. Till slut säger Tanja att hon skoja, hon var inte ekorren.

Från ingenstans så frågar Pontus vem som tog hans rosa halsband. Pedram säger att han vet vem det är men att han inte tänker säga men till slut säger han att det var Joel och att han såg det. Joel svär på Jesus att det inte är han. Även Nardos svär på att det inte är hon. Pedram svär att det inte är han. Pontus tror att det var Nardos. Han tycker det är fult att ingen kan erkänna, det är inte som att han kommer bli arg nu i efterhand. Det känns bara jobbigt att ingen kan erkänna. Nardos tycker det är jobbigt att Pontus ber henne att svära men ändå anklagar han henne. Hon tycker det är fult.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page