top of page

Livefeed 22 april Del 213:30 BBT: Lugnet i huset fortsätter, det händer inte så speciellt mycket just nu. Tanja är den som är kvar i bubbelpoolen. Nardos och Tanja sitter och pratar om folk som går på tågspår. Nardos berättar om en dröm hon hade, att hon hade mött en tjej som ramlat ner och Nardos ville hjälpa henne upp, men istället åker Nardos ner på spåret och sen märker Nardos att tåget kommer. Då vaknar hon upp från drömmen och hade hjärtat i halsgropen säger hon.

Sen berättar Nardos om att hon hade lekt på spåret när hon var liten, det var en granne till henne som hade sagt att det inte var farligt. Det hade kommit förbi en dam som sett dom och sagt åt dom att gå därifrån för det är farligt. Nardos hade berättat för sina föräldrar om händelsen och dom hade sagt att hon aldrig får göra det mer. Det är livsfarligt. Adrian kommer in till dom och han berättar om en händelse han var med om, det var en tjej som ramlade ner på spåret. Men tåget han stanna i tid.

14:00 BBT: I köket sitter Tanja, Adrian, Simon och Judith och äter. Det blev pytt i panna kvar sen lunchen igår som dom äter. Dom andra ligger och sover, tror många är trötta och bakfulla efter festen igår. Nardos kommer och pratar med om och har det trevligt. Samtidigt så ligger Madde och Mergim och pratar om nomineringarna. Dom säger att det är svårt att tänka hur man ska rösta. Dom börjar sen sjunga på Alex låt, för Nardos tränar på att hitta melodin till låten. Efter en stund kallas hon till bikten.

14:30-14:50 BBT: Nardos informerar alla om att dom inte får sjunga på Alex låt mer i huset. Det var det hon fick veta i bikten. Troligen så har den låten blivit kommersiell nu.

Dom som var sugna på lunch har nu ätit och nu chillar dom i soffan en stund. Dom är nyfikna på resultatet av nomineringen, så dom hoppas det snart kommer upp på tv-skärmen som förra veckan.

Dom pratar återigen lite om festen, dom vill gärna se klippet när Tanja tappar tårtan i golvet.

Sen börjar dom prata om olika dokusåpor och vad dom går ut på. Det är love island, PH och mycket annat dom pratar om. Alla är med och diskuterar och ställer frågor.

Det är några som får gå in i bikten under tiden, men dom är snabbt tillbaka och fortsätter prata. Nu pratar dom om Big Brother och miljonen. Det är även lite snack om förra årets tävlingar. //Skribent Ann-Sofie

15:15 BBT: I soffan sitter Emelie, Dennis, Nardos och Simon o pratar. Emelie tror att hon kommer åka ut denna vecka. Hon säger att hon vet precis vilka som nominerat henne. Nu visar folk sina riktiga sidor och att de bara är här för spelet. Allt deras gulligull är så fake. Nardos försöker peppa Emelie om att hon är älskad av tittarna. Emelie tror att tittarna kanske tycker att hon är en bitch och en extrovert. Nardos tycker att Emelie är rolig och skön person och hon tror tittarna definitivt har sett Emelies fina sidor.

15:30 BBT: Nardos och Simon börjar prata om utsidan och hur stort Big Brother är därute, tänk om det är det enda som sveriges befolkning pratar om. Tänk om det är massa artiklar på nätet om de. Emelie och Dennis pratar om vilka i huset som kan ha röstat på de och varför folk har sett de två som hot. Emelie är säker på att Tanja har röstat på henne och även Adrian och Pedram. Just Adrian och Pedram har inte pratat med henne sen de fick veta vilka de nominerade är. Det känns bara som folk beter sig konstigt, är det verkligen såhär de vill ha det?

15:45 BBT: Dennis och Nardos pratar och är på samma sida i sina åsikter. De ska försöka njuta av sin tid i huset, det är inte bara pengarna som är viktigast. Visst hade det varit kul att vinna men det är som sagt inte det viktigaste. Dennis säger att han skiter i om folk paktar han kommer va skön o hänga med alla sen efter tiden i huset. Det är inte värt att vara arg o slösa negativ energi på andra negativa människor. De andra i huset undrar vart Emelie har tagit vägen, Dompa säger att hon gått in i bikten och paktar med tittarna. Dompa och Nardos skrattar. När Emelie kommer ut ur bikten så analyserar Dompa och Nardos varje steg som Emelie tar. De har det roligt tillsammans. Emelie kommer o sätter sig bredvid Nardos o Dompa igen. De säger till henne att sätta sig mellan de så hon kan berätta sin taktik för de. Emelie säger att hon inte vill sätta sig mellan de, hon kan säga sin taktik högt. Sedan tänker hon och säger ”jag har inte ens en taktik”. De skrattar.

15:55 BBT: Emelie säger att Joel inte fattar något, det är som att prata med en trästicka. Nardos och Dompa skrattar. Det har varit mycket skratt och Nardos säger att hon börjar få magrutor nästan. Emelie tror inte att Joel är dum, det är bara för att han inte förstår hennes skånska. Emelie fortsätter prata om paktningen som hon tror pågår i huset. Det är synd, för hon vill inte bli osams med någon för något såhär onödigt. Dessutom vill Emelie stanna så länge som möjligt, som sagt pengarna är inte det viktigaste. De pratar om sina syften med att vara med i big brother. Nardos säger att det mest var för att utmana sig själv och utvecklas som person. Sedan förflyttar kameran till köket där Simon, Judith, Pedram, Tanja och Adrian sitter.

16:00 BBT: Plötsligt slås skärmen på, där står det ”vilken är den fjärde nominerade?” och så kommer bilder upp på resterande deltagare som inte är immuna denna vecka. Deltagarna fattar ingenting, men så klickar det!! En till person kommer att sitta nominerad denna vecka. Emelie tycker att det känns logiskt. De andra är chockade och tror att det är tittarna som kommer få rösta vem som ska få hänga löst. Simon tycker det är jobbigt, här har man gått runt och trott att man sitter säkert, men det behöver inte vara så längre.

16:05 BBT: Brev! Läsare är Joel. Emelie, Dennis och Mergim ni fick mest röster av alla i huset. Ni hänger löst men Nardos, Simon, Madde och Pedram fick exakt lika många poäng och en av de kommer att vara nominerad på måndag och kunna åka ut på samma villkor som Dennis, Mergim och Emelie. Vem det blir som hänger löst kommer alla i huset att få bestämma tillsammans IMORGON.

16:20 BBT: Vid köksön sitter nu Emelie, Joel, Nardos, Mergim och Judith o pratar om hur det kan ha blivit såhär, att fyra personer har lika mycket röster. De kommer också på att om Nardos inte vunnit den första tävlingen där hon fick började veckan med en extra nomineringspoäng så hade hon definitivt suttit säkert denna vecka.

16:45 BBT: Emelie försöker få Madde och Joel att förstå hur spelet funkar. För Joel o Madde är det inte lika klart som det är för Emelie. Det är nästan så Emelie tror att de andra inte är särskilt smarta. Emelie säger att hon vet att turkosa paktar och att även några från rosa inte är på Emelies o Mergims team. Exempelvis Adrian spelar fult enligt Emelie. Han har definitivt röstat på både Emelie och Mergim säger Emelie. Madde är nervös och hoppas att hon inte hänger löst för hon orkar inte packa väskan. Emelie pratar ganska tyst och säger att det rosa rummet måste rösta på Pedram imorgon för att de inte ska vara att alla som hänger löst är från rosa sovrummet. Om turkosa vill pakta så ska Emelie visa de hur man gör.

16:55 BBT: Nardos går in i rosa och där berättar Emelie om sin plan. Nardos säger att det här blir ju pakt. Emelie försöker förklara att det redan existerar pakter. Nardos tror inte det och tycker att alla ska kunna prata om nomineringar öppet om folk säger att ”vi är i familj”. Emelie säger att hon kommer pakta och att Nardos inte är med i pakten isåfall. Nardos blir förvånad men skrattar bara o säger ”händer dethär påriktigt”. Nardos tycker att Emelie ska stå ragryggad och vara sig själv o sluta pakta. Emelie vill inte hänga löst tillsammans med Madde igen, hon vill rädda Madde denna vecka. Nardos förstår vad Emelie menar men försöker kolla på det med andra glasögon. Tänk om turkosa inte paktar (så som Emelie påstår att det är) då kommer tittarna se dessa diskussioner och då ser Emelie bara dum ut. Nardos poäng är att Emelie inte ska skjuta sig själv i foten och förstöra för sig själv genom att försöka starta pakt.

17:10 BBT: Nardos och Madde frågar varandra om de röstat på den andre någon gång. Madde säger att hon inte röstat på Nardos. Nardos erkänner att hon röstat på Madde en gång förra veckan men det var för att hon tänkte att hon inte kommer kunna stå mot Tanja om Nardos själv blir nominerad. Madde berättar att hon la sin två-poängare på Pedram och hon kommer rösta på honom imorgon också. Nardos förstår ändå det.

17:30 BBT: Emelie försöker få Nardos att prata sexigt. Nardos går med på det och de skrattar ihjäl sig. Mergim ber storebror om musik för Nardos skull, så hon kan fortsätta sitt sexytalk. Nardos skäms men tycker det är roligt.

17:35 BBT: Simon kommer in i rosa sovrummet där alla andra är och lyssnar på Nardos dirty-talk. De säger att Simon har missat mycket och berättar om att Nardos holy water försvann några sekunder och att Simon borde ha mer FOMO över detta än någon annan fest som existerat. Simon tror inte på de.

Nardos ångrar sig vid detta lag och ber storebror att censurera. Hon säger att nu måste hon be till gud. Detta kommer aldrig hända igen.

17:50 BBT: Inne i gymmet pratar Emelie, Nardos och Joel. Joel berättar att han röstat på Dennis och Mergim för att han inte kommit de så nära. Han tänkte inget på rosa rummet eller så. Han ber Nardos och Emelie att hålla detta hemligt.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page