top of page

Livefeed 22 april Del 318:00 BBT: Breev. Adrian läser, Samla alla i sofforna. Tittarna tycker att det finns saker att reda ut. Ni ska skriva era frågor och ställa till den ni vill ställa en fråga till och lägga lapparna i en låda. Kom på frågor och lägg i BB boxen. Efter att brevet är läst går några ifrån sofforna och några sitter kvar och pratar om vad för frågor som kan komma. Nadros tänker att såna frågor som kommer kommer att handla om nominering vilka som rösta på vilka osv. Tanja säger att det är frivilligt om man vill veta eller inte veta. Tanja säger att hon inte vill veta alls.

18:10 BBT: Joel o Madde tvättar och pratar om nomineringen och om lite allt möjligt. De pratar om folk som är ärliga och falska. Madde är lite på Tanjas spår att inte pakta och inte säga vilka man nominerar osv. Madde och Joel är inne i slussen vid tvättmaskinen ett bra tag och pratar. När dom kommer ut sitter några vid matbordet, några äter medans några bara sitter som sällskap runt bordet och pratar.

18:30 BBT: det här är big brother Nardos gå till bikten. Hon går in till bikten medans de andra sitter kvar vid bordet.

18:45 BBT: Emelie Joel Madde är i Rosa sovrummet. Emelie och Madde letar efter något annat att ha på sig. Efter en stund kommer även Simon och Judith in till rosa sovrummet.

19:00 BBT: Alla är lite nervösa över frågorna som ska komma. Och några ifrågasätter om någon har ställt svåra frågor. Ingen som svarar på om de är svåra eller lätta. Men joel säger lite att ja kanske lite svåra. Det verkar vara mest Adrian som är mest nyfiken över vad för frågor som ska komma.

19:15 BBT: inne i rosa sovrummet ligger Adrian Judith Mergim Joel Madde och pratar bla om Disney och olika disney figurer. Emelie sminkar sig. Simon går runt i cirklar runt runt i rosa sov rummet. Madde frågar Simon om de andra i turkosa sovrummet gör sig iordning. Simon säger att han tror det. Judith och Mergim har somnat. Joel pratar om kläder och skor med Adrian. Joel gillar och prova andras kläder.

19:25 BBT: i övrigt i huset är det lugnt. Den lugna väntan innan frågestunden börjar Då deltagarna ska svara på frågor som deltagarna själva har skrivit och lagt i BB boxen Väntas de nåt drama ikväll tro efter alla frågor?

20:00 BBT: Uppdragsrummet öppnas och det är dags för BB boxen. Adrian börjar plocka första frågan som är till Simon. Frågan är ”hur känner du efter att Stephanie fick lämna huset?”. Simo svarar att det är jobbigt men snart är han på benen igen. Han längtar efter att träffa henne efter tiden i huset.

Nästa fråga är till Tanja ”Skulle du kunna dejtat Dennis utanför huset?” Nej de är bros. Det känns fel att ha en kärleksrelation med honom. Då har Adrian följdfrågan ”men om det inte var något mellan han och Emelie då? Hade du kunnat tänka dig då?” Även då är Tanjas svar att hon inte kan tänka sig dejta Dennis. De är polare och hon vill att det förblir så. Hon tycker han är snygg men de kommer förbli polare.

Nästa fråga är till Emelie ”kan du tänka dig något mer med Dennis efter BB-tiden?” Emelie svarar att hon inte vet. Det är svårt för att de bor så långt ifrån varandra och hon känner sig inte redo att flytta även om Stockholm är intressant men hon tror inte hon skulle kunna bo där i mer än ett år. Mergim vill veta om hon skulle kunna tänka dig distansrelation men för Emelie känns det konstigt och onödigt.

Joel får nästa fråga. ”Varför blockade du Adrian från immunitetstävlingen?” För att Adrian vinner alla tävlingar och för att han själv ska kunna vinna så måste Adrian blockas. Adrian ställer följdfrågan ”om Nardos blockat dig från tävling, hur hade du känt?” Joel hade förstått men såklart hade han blivit lite ledsen men man gör ju det för en anledning. Hade det varit för rätt anledning så förstår han helt o hållet.

Madde får nästa fråga. ”Hur stor chans har Simon på dig?” NÄÄ han är charmig men aldrig skulle det kunna bli något längre än vänskap.

Nästa fråga är till Judith ”vem har du klickat minst med?” Hon behöver tänka lite och känner att hon klickat med många gånger men hon ger inget klart svar. Hon klickar med alla på olika sätt.

Adrian får nästa fråga. ”om du får välja grabbarna grus eller Madde, vem väljer du?” Adrian säger att han inte kan välja. Han klickar med alla men på olika sätt. Precis som Judith svarade.

Pedram får frågan ”vem ska du sitta i final med, grabbarna grus eller Judith?” För Pedram kvittar det, alla förtjänar att vara i final. Han blir glad vem han än får sitta med. Han är osäker på om han ens kommer till final.

Mergim får frågan ”Har du något emot Simon, isåfall varför?” Mergim svarar att han inte gillar när folk säger en sak bakom hans rygg men säger en annan sak till ens ansikte. Simon vill veta om det är något annat än att han blockade honom i förra immunitetstävlingen.

Nästa fråga är till Emelie ”varför ljuger du om att du inte paktar?” Emelie säger att hon inte paktar, inte aktivt i alla fall. Hon har bara sagt vad hon tycker och tänker. Hon har till exempel pratar med Nardos om hur man kan tänka när man ska nominera, typ störst hot, den man snackar minst med osv. Men hon anser inte att hon paktar.

”Judith, varför får inte Simon vara med i din, Pedrams och Tanjas pakt?” Judith skrattar och fattar inte vad det är för fråga. Hon säger att hon inte paktar, hon är därinne och njuter av tiden och är sig själv. Hon vill inte pakta och det är inte hennes stil. När hon nominerar så tänker hon vem hon skulle sakna minst inne i huset. Svaret är att det inte ens finns en pakt.

Adrian får frågan ”gick någon av dina nomineringspoäng till Mergim?” Det är ett kort nej som svar på den frågan.

Frågan därefter är till Dennis ”tycker du det är jobbigt att Emelie paktar?” Dennis vet att Emelie inte paktar. Ja visst va hon bitter efter nomineringarna men hon pratar inte pakt.

Tanja får frågan ”Känner du att du styr o ställer i huset?” hon skrattar o fattar inte. Hon gillar inte att bestämma och ta kommando. Hon känner inte att hon styr något alls. Om någon känner så får de gärna säga till, så vill hon inte framstå alls. Hon tror att parallellen kommer från att hon säger ifrån när folk vill veta vem hon nominerat?

”Madde, tycker du att det är jobbigt att Emelie försöker pakta med dig?” Madde svarar att Emelie inte försöker att pakta. Visst är det spekulationer men aldrig att de skulle pakta. Om Emelie hade velat pakta så hade Madde tyckt att det var asjobbigt.

Judith får frågan ”Håller ni i turkosa varandras ryggar när det gäller nomineringar?” Snabbt svar ”nej”. Det angår inte henne vad de andra har röstat och det angår inte de andra i det turkosa vad Judith röstar på.

Nästa fråga är till Emelie ”Vad innebär det när du säger att folk slickar röv?” Hon drar paralleller till förra året. Typ att man försöker bli bästa vän med alla på ett ansträngt sätt. Då blir det inte äkta och då förtjänar inte den personen som slickar röv att vara i final.

Nardos har hittills inte fått någon fråga. Hon tycker det är tråkigt att ingen frågat henne något. De skrattar ihop och säger att det är för att hon är så ärlig och öppen så ingen undrar något kanske.

Pedram får nästa fråga ”Hur känns det att vara chefen för paktningen? Vem är nästa måltavla?” Han säger att det känns bra att vara chef, han skojar. Hans nästa måltavla har han inte bestämt än och han hade inte sagt det ifall han hade en.

Tanja får nästa fråga ”Vilka tre står dig närmast? Vilka två har du inte kommit närmst?” Judith kommenterar o säger att turkosa försöker grilla henne. Mergim säger ”trots det så är det bara rosa som hänger löst”. Det blir tyst och Tanja svarar på frågan. Hon säger att hon kommit närmast Judith sen kan hon inte välja några utan hon har kommit nära de flesta. De som hon klickat minst med är Emelie och Nardos och det handlar mest om att de är jävligt olika.

Nu är alla frågor i boxen slut. Då frågar Pedram Nardos hur det känns att inte ha fått någon fråga. Nardos tycker det är tråkigt. Sen lyfter hon dessa paktningstankar och hela grejen med rosa mot turkosa. Hon tror det började när Simon började snacka om att rosa paktar osv. Hade det inte lyfts så hade de inte blivit rosa mot turkosa. Tanja håller med Nardos men tror att det hade varit kul att få lära känna andra genom att sova med andra personer. Nardos tror att hon o Tanja är olika i tankesätt just där. Nardos anser att om någon vill lära känna flera så kan man lägga ner tiden på dagen också det ska ju inte behövas byta rum. Mergim säger att rosa inte paktar och det har bevisats idag eftersom att det är bara rosa som hänger löst och det betyder ju att antagligen har rosa också röstat på de i rosa.

20:35 BBT: Alla tycker att dagens frågor var ganska tråkiga, det bästa är att de fick godis. Direkt när de kommer ut undrar de när festen börjar. Undra om det ens blir fest ikväll. De tror att tittarfrågorna kommer kretsa kring BB-boxfrågorna. Om någon ljuger så kommer de få reda på det imorgon.

20:50 BBT: Emelie är säker på att hon är den som lämnar huset denna vecka. Judith försöker peppa Emelie o säger att hon ska fokusera på annat och njuta av sin tid istället. Det behöver inte bli som hon tror. Det lönar sig inte att vara bitter.

20:55 BBT: Nu har det blivit sent. De börjar tappa hopp om fest.

Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page