top of page

Livefeed 22 Mars 2021 Del 318.01 BBT: Middag är serverad. Det blir varma mackor och bubbel.

18.20 BBT: Det här gänget är väldigt mycket för lekar. Just nu håller killarna på med att man ska säga en siffra mellan 1 och 7, vad väljer man. Pontus säger att han vill ha in sin väska.

18.24 BBT: Inne i badrummet står Joel och rakar sig och Emelie borstar tänderna. Joel säger att han tänker raka av sig sin mustasch ikväll. Han skiter i deras överenskommelse. Vid matbordet sitter Simon, Alex och Pedram kvar och flamsar. Tjejerna Madde och Stephanie är i rosa sovrummet och sprayar på ett par byxor. Vad de sprayar vet jag inte. Men det ser ut som hårspray?! Tydligen ett hursmorsknep, för att få skrynkelfria byxor eller?

18.28 BBT: Även inne i turkosa sovrummet håller folk på att piffa sig inför livesändningen i tv. Deras rum ser ut som att en bomb har slagit ner. Det är kläder över allt. Det beror på att alla tre som hänger löst ikväll bor i turkosa sovrummet. Tanja, Stephanie och Pontus.

18.36 BBT: Judith och Tanja gör en speciell hälsning på varandra med knogar, armbågar och snurrar. Tanja och Stephanie är båda oroliga för att åka ut. Stephanie säger högt att kompisarna ska se till att det finns vin när hon kommer ut. Hon är väldigt negativ och de andra speciellt Katti säger att hon ska sluta tänka negativt och försöka hålla humöret uppe. Stephanie ber om att få musik i rummet. Men storebror verkar inte höra bön denna afton. Det är som vanligt en mera dämpad stämning ju närmare livesändningen de kommer. De som inte ska lämna är också lite mera dämpade och fundersamma. Och provar kläder flera gånger om. Katti säger att hon håller på att få sendrag i benet, och Pedram och hon börjar prata om vad det egentligen heter. Håll eller sendrag. Hon sitter nämligen och smörjer in sina ben och fötter.

18.45 BBT: I rosa sovrummet är tre killar färdigklädda och sitter och tittar på de andra. Nardos sitter och sminkar sig, Joel klär på sig och han och Adrian testar olika parfymer han har. Emelie och Madde ser också ut att vara färdiga. Emelie och Alex ligger i en säng och Adrian sitter på sängkanten. Joel börjar prova skinnbaskern men vet inte riktigt om han ska ha det. Det verkar vara ett svart tema på deltagarna denna afton. Flera är klädda i mestadels svart.

18.50 BBT: Kommer Pedram in i rosa sovrummet och har bytt om till blåa jeans och en blåspräcklig topp. Han har även svarta skor som Adrian blir helt frälst i och vill prova. Klart han får det och alla beundrar skorna. De frågar vad stylisten säger. Även i rosa sovrummet ser det ut som en mindre tornado dragit fram. Men det kan bero på att deltagarna provar flera olika outfits innan de hittar en de känner sig bekväma för just idag.

18.55 BBT: Emelie undrar om Madde har några hoops med sig in. Men hon tror inte att hon har det. Hon går till sin garderob och tittar i sin påse med alla sina smycken och örhängen. Simon kommer in och vill låna nagelborttagningsmedel, helt med aceton i. Han ska göra sina sneakers sidor vita igen. Han säger till Alex och Emelie att det är ett knep han lärt sig.

19.00 BBT: Pontus kommer in och säger att han fick 10 minuter extra. Och han ber Madde hjälpa honom att packa. Han fick in sin väska väldigt sent, därför får han lite mera tid på sig.

19.15 BBT: Ute i soffan sitter Pedram och Judith färdiga och fnissar. Pedram sitter och håller om Judith. Och Tanja kommer och sätter sig på bordet mitt emot dom. Judith ser full i fan ut och Tanja undrar vad det är. Hon säger att de redan har satt sig och det är jättelång tid kvar innan sändningen ska börjar. Alla ska vara på plats

20.50 BBT. Judith börjar prata engelska och skrattar sen och säger ”tänk om vi måste prata engelska en hel vecka”. Och så börjar de prata lite svengelska (blandar svenska och engelska) i stället och skrattar. Efter ett tag börjar paret göra massa konstiga ljud i stället. Hon påpekar åter igen att hon kan få en varning till att hon antastar män i detta hus. Men det är givetvis bara på skoj denna gång. De kramas i stället.

19.42 BBT: Flera och flera börjar bli klara och samlas i köket. Killarna Pontus, Simon och Alex sitter vid bordet och väntar på att det ska komma in alkohol. De ser aningens rastlösa ut killarna. Tanja sätter sig vid bordet och Simon undrar hur det känns. Hon säger att det suger i de nedre regionerna. Tanja frågar hur det känns för Pontus. Han tycker det är asjobbigt. Och båda säger att det är väldigt overkligt. Adrian kommer och frågar om de inte har fått någon dricka än. NEJ svarar både Alex och Simon i kör och låter väldigt besvikna. Helt klart är deltagarna nervösa ikväll och vill ha lite stärkande dricka innan sändningen börjar.

19.46 BBT: Tillfälligt avbrotts skylten syns några gånger under tiden de gör sig redo. Kanske är det produktionen som testar ljus och bild i huset och via sändningen. Något händer i alla fall som inte vi som betalar för 24/7 får/bör se.

19.49 BBT – 20.27 BBT: Väntan är Ooolidlig!

De flesta har samlats i köket och väntar otåligt på att de ska få in alkohol . Simon springer flera gånger till Slussen för att känna på dörren, men den är låst. Pontus och Adrian börjar skjuta en gummisnodd på glasen på bordet för att försöka välta dom. Studion syns på storbildskärmen och de får sig en pratstund med programledaren. När de väl får in alkohol får de idag Proseco och Trocadero, så att de kan blanda. Alla samlas vid köksön för den obligatoriska skålen. Och talen. De som hänger löst håller korta tal. Men Pontus går laget runt och säger något fint om alla och en var. Här kan ni se hur det ser ut i huset innan sändning.

(Filmklipp finns i gruppen.)

20.30 BBT: När Pontus har hållit sitt tal och gått laget runt vill ha slutligen veta vem som förstörde han och Simons dekoration den kvällen som Alex kom in i huset. Och de ville att han skulle sova i turkosa sovrummet. INGEN erkänner och Simon tittar in i kökskameran för att försöka få storebror att skvallra. Pontus går även in i bikten för att försöka få reda på vem det var. När han väl kommer ut igen så fortsätter diskussionerna om vem som är den skyldiga. Men ingen erkänner.

20.45 BBT: Katti, Adrian, Alex har bänkat sig på sina platser i soffan. Nardos vill sitta på en av platserna och försöker få de att flytta sig men de ger sig inte. Så hon får välja andra sidan av soffan.

Nu drar det ihop sig och vi får hoppas att tittarna väljer kvar den dom mest tycker förtjänar att få vara kvar i huset och få tävla om miljonen.

Comentarios


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page