top of page

Livefeed 23 april Del 213:10 BBT: Pedram är deppig över att han hänger löst. Han tror till 100% att han kommer gå in i annexet på måndag. Dennis frågar varför han tänker så och flera pratar med honom och försöker peppa honom så gott det går.

Emelie sitter i soffan och spekulerar resultatet tillsammans med Simon. Hon resonerar högt säger hon till dom andra som är i soffan, då det inte blir snack om pakt.

Joel ansluter till samtalet och börjar prata. Men snabbt därefter så säger Emelie att han pratar om något helt annat än vad jag pratar om säger hon.

13:24 BBT: I soffan diskuterar dom frågorna som kom upp i Big Brother boxen igår. Det kommer fram vilka frågor deltagarna hade skrivit. En fråga som dök upp visste Emelie direkt vem det var som hade skrivit den, nämligen Dennis. Hon hade reagerat något ord som han oftast använder.

13:30 BBT: Nu har dom bytt samtalsämne igen och pratar om Luis. Dom pratar om den gången Luis sa att han hade ätit dålig ananas istället för att erkänna att han var så full. Mergim säger att han såg det på liven och dom andra kollar honom och frågar vad Luis hade sagt. Mergim säger då att Luis sa att han åt en dålig ananas. Vilket stämde.

Alla i soffan kommer överens om att Luis är legendarisk man, dom saknar honom det märks.

13:40 BBT: Nardos och Mergim går ut för att ta lite frisk luft. Nardos berättar för Mergim att hon la sin röst på Pedram och nu har hon dåligt samvete för det. Mergim börjar skratta åt situationen och även Nardos börjar skratta efter en kort stund. Adrian kommer ut och frågar vad det är, Nardos berättar att det är en tjej grej som hon inte vill berätta just nu. Adrian tar sig en promenad med henne under tiden Mergim röker. Adrian försöker få Nardos att berätta vad det var, men hon väljer att inte berätta. Sen går alla tre in i huset igen.

13:55-14:10 BBT: Nardos och Mergim är i slussen och tar hand om lakanen som är tvättade och torra nu. Dom pratar återigen om Pedram och Nardos känner att hon måste prata med honom, då hon och Pedram har en bror/syster relation. Dom börjar prata om Emelie att hon paktar med sig själv, men Nardos säger också att hon har blivit manipulerad av Emelies tankar och taktiker. Samtalet fortsätter om nomineringar och vad folk tycker. Mergim säger att han tror Adrian har röstat på honom, sen säger han att han inte pratar med Pedram just för att Pedram röstade på honom sist. Mergim börjar prata om paktfrågorna som dök upp igår och dom diskuterar mer omkring ämnet.

14:30 BBT: I rosa sovrum hänger dom flesta och dom är uttråkade och vill att det händer något snart. Storebror säger efter en stund att dom har ett brev, alla springer ut och samlas i soffan. Det är bara Joel dom får vänta på för han var på toan.

BREV

Madde läser brevet denna gången och hon läser:

Det är snart dags för tävling, och ni kommer tävla individuellt och dom två som har bäst resultat kommer att få veta vad som händer utanför Big Brother huset. Big Brother kommer att kalla in er till uppdragsrummet när det är dags och alla måste ha skor på sig under tävlingen.

14:45 BBT: Joel kallas till uppdragsrummet

Han läser på lappen vad han ska göra.

Tävlingen går ut på att blåsa upp så många ballonger som möjligt och smälla dom innan 4 minuter.

Det tar ett tag innan han förstår men sen börjar han blåsa upp ballonger och sen när han tycker att han har tillräckligt många så smäller han dom med tänderna.

14:52 BBT: Tanja står näst på tur och även hon läser först. Sen blåser hon upp två ballonger och den ena smäller och då får hon inte blåsa upp några fler.

14:57 BBT: Nu är det Dennis tur.

Han läser reglerna och gör sig redo

Han blåser upp en ballong och smäller den, han tycker dom som har varit inne i huset längst förtjänar att veta vad som händer utanför huset. //Skribent Ann-Sofie

15:00 BBT: det har blivit dags för Emelie att tävla i uppdragsrummet. Hon går in, läser instruktionerna och sätter igång. Det går till en början ganska segt då hon tycker det är svårt att knyta ballongerna. Därefter blir det något snabbare och hon lyckas blåsa upp en del ballonger. När det är ungefär 50 sekunder kvar börjar hon spränga sina ballonger och det går väldigt fort. Hon är färdig och har 30 sekunder kvar. Det känns skit att hon kunde ha blåst upp en eller två ballonger till och ändå hunnit.

15:15 BBT: Mergim kallas till uppdragsrummet och det är dags för tävling. Innan han sätter igång frågar han om man får blåsa upp små ballonger eller om ballongen måste vara stor. Storebror svarar och säger att det får han avgöra själv. Mergim kör på taktiken att blåsa små ballonger och hoppas att de inte är svåra att spränga. Han får in ett bra flow i början o nånstans i mitten blir han lite stressad. Han fortsätter ändå o säger ”åh va kul, jag hatar ballonger”. När det är 30 sekunder kvar börjar han spränga sina ballonger och det är svårare än vad han tänkt. Han hinner inte spränga alla ballonger och blir automatiskt diskad.

15:25 BBT: Madde kallas till uppdragsrummet för att tävla. Det tar en stund innan hon förstår sig på instruktionerna helt o hållet. Därefter ställer hon ner skålen med ballonger på golvet o sätter sig ner för att blåsa upp de. Hennes största fråga är ”hur lång tid tar det att spränga ballonger”” när det är en minut kvar så börjar hon spränga ballongerna genom att sätta sig på ballongerna. När hon är färdig har hon fortfarande 30 sekunder kvar o hon blir sur över att hon hade chans att blåsa upp fler ballonger.

15:35 BBT: Det har blivit dags för Pedram att tävla. Han går in, läser instruktionerna och kör igång. Han är ganska lugn och lyckas blåsa upp väldigt många ballonger. När det är 50 sekunder kvar börjar han spränga ballongerna och det verkar som att han blåst upp för många ballonger. Han lyckas inte spränga alla ballonger och diskas från tävlingen.

15:40 BBT: Nardos kallas till uppdragsrummet. Hon läser instruktionerna men har lite frågor ändå. Hon läser igen och sen kör hon igång. Hon blåser upp några ballonger o när hon ska spränga de så går det inte bra. Hon lyckas bara spränga en ballong och sen diskas hon då hon inte hinner spränga resten.

15:50 BBT: Adrian kallas till uppdragsrummet. Han läser instruktionerna och fyra minuter startat NU! Hans taktik är att blåsa många väldigt små ballonger som han kan spränga. När det är en minut kvar börjar han spränga ballongerna och han ångrar att han inte blåste upp fler då han har 25 sekunder över.

16:00 BBT: ”JUDITH, uppdragsrummet är nu öppet” hon går in o läser instruktionerna, tycker de är lite svåra att förstå men hon tänker att nu kör vi ba!! Hon börjar blåsa upp första ballongen och den blir så stor att den sprängs. Hon skrattar och springer ut till de andra.

Direkt efter kallas Simon till uppdragsrummet och kör sin grej. Det går bra att blåsa ballonger men Simon tycker det är svårt att knyta ballongerna. När det är ungefär 50 sekunder kvar börjar han spränga ballongerna och är sedan klar.

16:20 BBT: Nardos pratar med Adrian på utegården medan de promenerar i en cirkel. Nardos säger att hon vill berätta något för Adrian som han inte får berätta för någon annan om. Nardos säger att Emelie har sagt att Pedram är en backstabber. Nardos började gå på det eftersom att Emelie argumenterade för det och sa saker som verkade trovärdiga. Hon lyfte till exempel tittarfrågan som kom in förra veckan om Pedram verkligen ser Nardos som en syster, och varför han inte behandlar henne som en syster isåfall. Därför röstade Nardos på Pedram i dagens nominering. Direkt efter röstningen ångrade Nardos sig. Nu har hon ångest över det. Adrian stannar upp och snackar om att Emelie är en riktig spelare. Hon försöker så frön. Hon säger att hon inte paktar men hon gör det så att andra inte ska förstå. Hon spekulerar högt och får folk att tro på det som hon vill ska hända. Bland annat att få Mergim att tro att Adrian röstade på Mergim i nomineringen och vända Mergim mot Adrian. För Adrian känns det typ läskigt att Emelie kan gå så långt.

Nardos känner sig fake, såhär har hon aldrig betett sig, hon mår skit. Hon har ångest över situationen och hon vet inte om hon borde prata med Pedram eller om hon ska låta bli. Mergim och Adrian tycker att hon ska prata med Pedram. Det kommer vara värre om han får se det på utsidan. Adrian tror att Pedram kommer vara förstående och att det kommer bli en pusselbit som faller på plats.

16:40 BBT: Adrian tänker att han kanske borde snacka med Emelie och fatta vad hennes problem är men han tror att Emelie bara kommer säga att det är spekulationer och att hon inte kan styra vad andra gör. Även fast det är det hon gjort genom att ge missvisande information till olika personer i huset.

16:50 BBT: Adrian luras o skriker ”breev” och de andra säger att nu måste han få grädde i ansikte. Till slut smetar Pedram grädde på Adrians ansikte.

16:53 BBT: Samtidigt som Adrian tvättar av grädden på ansiktet så får de ett brev. Judith läser. Vinnaren av tävlingen är… ADRIAN och JOEL. Deras pris är att de får höra nyheter från utsidan. De går till annexet direkt och får instruktioner om att de inte får dela med sig av de nyheter de hör inne i annexet till de andra i huset. Sändningen börjar och såklart är det kunskapsfågeln som är budbärare. De får utrikesnyheter, nyheter om nöje och även om sport.

17:00 BBT: Adrian frågar hur Pedram mår när de sitter ensamma i turkosa rummet. Pedram säger att han mår bra men han vet precis vem som röstat på honom. Adrian undrar vem och Pedram svarar att Nardos är en av de. Adrian tycker att Pedram ska fråga istället för att spekulera. Sedan kommer Joel in.

17:05 BBT: Joel har varit inne i bikten o frågat om de får teasa med nyheterna. Det får de göra och Joel droppar några topics men inte vad som har hänt riktigt. De andra verkar inte särskilt imponerade, de trodde de skulle få veta något om coronaläget, men det fick de inte.

17:15 BBT: Nardos och Pedram snackar i turkosa sovrummet. Pedram säger att han vet att hon röstat på honom i nomineringen idag. Nardos säger att hon vill förklara. Hon berättar att hon har ångest och att hon skäms jättemycket över att hon röstade på honom. Nardos berättar läget om att Emelie försökt pakta och att Nardos inte föll för det först men Emelie fortsatte hålla på o lägga fram argument som verkade logiska. Att turkosa paktar och att Pedram är den som tittarna varnar Nardos för. De pratar ut om situationen och sedan säger Pedram att den som tittarna varnar Nardos för är Emelie. Hon använder folk i huset som spelbrickor. Hon fick ju uppenbarligen som hon ville, Madde sitter säkert och Pedram riskerar att åka ut denna vecka. Nardos säger att hon får äta sitt skit, hon ber om ursäkt och hon skäms över sitt beslut. Att hon tvekade på Pedram, hon ångrade det sekunden hon satte sin fot utanför bikten efter röstningen. Pedram är besviken att Nardos tveka på deras relation och att hon lyssna på en manipulativ person.

17:40 BBT: Dags för middag!!

18:00 BBT: Pedram, Mergim och Adrian pratar om Emelies strategi och att hon bara använder människor som spelbrickor. Pedram säger att Therese såg igenom Emelie från början och det var när Therese berätta som Pedram började inse det själv. Enda sen dess har han inte vågat säga något för han vill att andra ska inse det själva och inte att Pedram försöker pakta mot Emelie.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page