top of page

Livefeed 23 mars Del 3

Livefeed 23 mars Del 3

18:15 BBT: Alla har lämnat in sina prov och alla prov är rättade.

Simon säger att det var jämnt, och att det har varit svårt att göra provet, för han fick bara 45 minuter på sig.

Men Simon har en elev som gjorde bäst ifrån sig och nästan hade alla rätt. Den som gjorde provet bäst och blir immun är Pedram.

18:23 BBT: BREV!

Grattis Pedram du klarade provet och är nu lärare tillsammans med Simon, och är immun. Flytta din kylskåpsmagnet. I slussen finns lärarkläder som du ska byta om till. Slussen är öppen.

18:30 BBT: Pedram har nu fått på sig peruk och lärarkläder och han ser riktigt stilig ut.

Samtidigt så är middagen klar. Korv stroganoff och ris.

De sätter sig till bords och eleverna ställer frågor till den nya läraren som äter tillsammans med dom. En fråga som kommer upp är hur hans fru ser ut. Pedram förklarar att hon har lockigt hår, snaggad på sidorna. Sedan får läraren besvara mer frågor från de nyfikna eleverna.

18:44 BBT: Madde kallar till möte, det första hon tar upp är om maten, den är beräknad till matsedeln som de har fått, så nu får man inte bara gå och ta saker som man gjort innan, utan man ska kolla med köksteamet först.

Sen behöver de bestämma nya städ grupper. Nardos säger att hon vill vara i vardagsrummet och dammsuga, det vill Madde också. Joel pratar också om att vilja ta vardagsrummet och där ingår poolrummet. Sen diskuterar dom fram några som ska ta disken. De verkar komma överens.

18:52 BBT: BREV!

Pedram läser att det är dags för lågstadiedisco i uppdragsrummet. Gör er redo för disco, när skolsignalen låter är uppdragsrummet öppet.

Det blir glädjerus och alla är taggade för skoldisco. Nardos säger att hon måste fixa till sminket, för det blev förstört av tårtan hon fick i ansiktet när de hade prov med kunskapsfågeln.

18:55 BBT: När de ska byta kläder får Pedram höra att någon kräks, Pedram frågar vem det är som kräks, det är Judith som var tvungen att kräkas. Troligen så drabbades hon av en dumping av maten, det blev för mäktigt för henne.

19:02 BBT: Storebror säger att lärarna ska samlas i lärarrummet. Pedram och Simon går dit och kollar, där inne finner de öl. Sen visar Simon tavlan med ämnen han fick välja på förut idag. De öppnar en varsin öl och kollar in rummet.

19:16 BBT: Simon och Pedram planerar veckans kommande prov. Grabbarna är kvar i lärarrummet och de säger att de saknar Pontus. Pedram säger att han förstår att Simon är ledsen att Pontus åkte. Simon säger att Pontus var hans bästa vän inne i huset. //Skribent Ann-Sofie

19:45 BBT: Judith är nyfiken på hur plumper för läpparna funkar. Plumper är för att få läpparna att se större ut. Tanja hjälper henne att lägga på plumpern och efter en stund så börjar det sticka och göra ont i läpparna för Judith. Tanja säger att det är normalt, det ska vara så för att ”läpparna ska växa”. Judith tycker det är hemskt. Alex hade också testat tidigare på dagen och tycker det är hemskt att folk använder det. Efter några minuter till så säger Judith att det känns som hennes läppar somnat.

19:50 BBT: Tanja börjar med cup song som var en trend när hon var yngre. Till cup song så sjunger man låten ”When I’m Gone.” Hon ger upp på det ganska snabbt för hon inte minns hur man gjorde.

20:00 BBT: I blå rummet pratar de om att Nardos tog det rosa halsbandet. De trodde inte det va hon egentligen men anklagade henne för det var roligt. De säger att Nardos svor på Jesu Kristus och att de aldrig kommer tro på henne om hon gör det igen. Sen börjar de prata mer om Pontus och leken black magic. De vill fortfarande veta vad black magic är. Pedram säger ”Tänk om Pontus sa till mig vad black magic är när han kramade mig innan han gick in i annexet.” Judith kollar på honom och säger att han måste berätta vad det är men Pedram vägrar.

Plötsligt låter ringklockan och NU ÄR DET SKOLDISCO!!! De springer till uppdragsrummet och när de kommer in är rummet utsmyckat som i ett mellanstadiedisco. Silver på väggarna och massor av popcorn, chips och godis. Alla får ett glas med sitt namn på som de kan ta dricka i. Det är flera lekar planerade under kvällen.

20:05 BBT: Första aktiviteten är fiskedamm. Katti är den första som får fiska, hon får napp och upp får hon en godispåse. Efter det fiskar Stephanie upp en cider. Man vet aldrig vad man kan hitta i havet. Judith får sig en godispåse medan Madde bara får ett sugrör. När det är Joels tur så hoppas han kunna fiska upp en haj.

20:15 BBT: Simon frågar vem som vågar utmana magistern i ölsvepartävling. Emelie antar utmaningen och de börjar dricka. Båda dricker upp lika snabbt och de kan inte riktigt avgöra vem som vann tävlingen. Pedram som är den andra magistern tävlar mot Nardos. Vinnare i den tävlingen är Pedram och Nardos skyller på att hon hatar öl.

20:20 BBT: Toaletten har blivit ett ryska posten rum. Nardos tar in båda magistrarna, en i taget, och pussar de på kinden. Adrian öppnar dörren när hon ger en puss till Pedram och så skrattar han. När Pedram och Nardos går ut ur toaletten så gratulerar Simon Pedram på att han tappat oskulden.

De har ställt upp stolar i mitten för en runda av hela havet stormar. Storebror är med och på start och stopp av musiken. Första som åker ut är Simon och då påminner han gruppen om att det är han som rättar deras prov imorgon. Sen börjar de skratta om vad vinnaren av hela havet stormar får, kanske immunitet eller en fördel imorgon. Det är lite konstigt att de spekulerar om detta då de inte fått några instruktioner om det. De sista tre som är kvar är Emelie, Adrian och Nardos. Sedan åker Emelie ut och alla börjar heja på Nardos för de inte vill att Adrian ska vinna ännu en tävling. Då tar Nardos upp stolen och börjar snurra så att hon kan ställa ner stolen och sätta sig när musiken stannar. Trots det förlorar hon och kvar som vinnare är Adrian

20:30 BBT: Nästa aktivitet är dansstopp. Domare är Tanja. Istället för att man åker ut så får man dricka antal klunkar om man förlorar. Sen byter de domare till Judith. Hon har mycket energi och springer runt och emellan alla för att verkligen catcha om någon rör sig när musiken stannat.

20:50 BBT: Nu tycker de flesta verkligen att det är jättevarmt så de tar lite paus men då spelar storebror riktigt bra musik och deltagarna vill inte kasta bort chansen att dansa till nice musik. Nardos tar ballongerna från festen och inhalerar heliumet för att få en rolig röst. De skrattar åt det.

21:00 BBT: De delar upp sig i lag och börjar köra beer pong.


Comentários


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page