top of page

Livefeed 24 april Del 109:35 BBT: Storebror väcker deltagarna med ett fint meddelande. Det märks att många är trötta då det tar ett tag att kliva ur sängen. Emelie är först upp, hon går o byter batterier och tar ett glas vatten. Då säger storebror ”koka kaffe, äta macka, frukost,frukost,frukost!” Sedan går Emelie tillbaka till sängen o lägger sig.

09:40 BBT: Tanja och Judith går upp. Det första Tanja gör är att dricka vatten direkt från en kanna som står på ett av nattduksborden. Då säger storebror ”GLÖM INTE ATT DRICKA VATTEN.” Tanja skrattar. Judith o Tanja verkar vara på bra humör och vill bada.

09:55 BBT: Tanja badar och Dennis sitter vid poolkanten och käkar macka. Judith kommer ut med frukost till henne och Tanja. Även Madde ansluter till gänget i poolrummet. De pratar om hur de mår idag. De flesta mår bra men är lite bakis. Dompa är trött på negativitet men han mår bra generellt.

10:00 BBT: Emelie går ut o sätter sig med de i poolrummet. Hon säger att hon vet att det kommer bli drama idag. Tanja frågar om Emelie vill prata om det men Emelie tycker inte det finns något att säga. Hon tycker bara det va onice att Pedram skulle ta det på en fest på fyllan. Han förstörde festen. Emelie säger att från och med nu ska hon sluta säga vad hon tänker. För att när hon spekulerat så har folk tagit det som pakt. Hon trodde aldrig att folk skulle lyssna på henne men nu har det ju gått för långt. Tanja säger att Emelie inte ska behöva hålla tillbaka för hans skull. Om det känns obekvämt under dagen så kan Emelie bara komma till Tanja, Judith eller Dennis så kan de ha good time. Pedram går förbi poolrummet för att gå ut o röka. När han är färdig sätter han sig i poolrummet med de andra.

10:30 BBT: Emelie, Joel och Madde tar en promenad på utegården o pratar. Emelie säger att hon inte vill vara lika öppen för att folk verkar vara lättpåverkade av enbart spekulationer.

10:50 BBT: Emelie sätter sig bredvid Joel och frågar hur han mår. Hon säger ”tror du att jag är dum, jag vet att du inte mår bra”. Joel säger att han är lite nere för att han saknar sin familj och sina vänner. De känslorna stärktes igår i samband med bråken i huset. Emelie försöker stötta Joel genom att säga att hon är säker att de alla hejar på honom och älskar honom exakt lika mycket som innan han gick in i BB-huset. Händelserna i huset blir så stora för det är det enda man kan fokusera på. Man har ju bara kontakt med de 10 andra personerna i huset.

Emelie ber Joel göra något ljud om han hör henne spekulera så att Emelie kan bli mer medveten om det och sluta.

11:20 BBT: Mergim och Pedram går ut o röker. Mergim säger att han tror att de kommer bli brända idag. Tittarfrågorna kommer säkert in och det blir nog kaos. Pedram är inte orolig, han har varit ärlig. Om någon ska vara orolig är det Emelie för att hon vet att hon ljugit och att det kommer komma fram idag när tittarna ställer sina frågor.

11:30 BBT: Judith och Tanja har förflyttat sig från poolen till jacuzzin. Simon och Mergim går och sätter sig bredvid jacuzzin. Judith pratar om att hon vill ha sin egna kolonilott, hon har stått i kö för en jättelänge. Sen berättar hon om någon hon känner som har gjort ganska coolt i sin tomt.

Simon berättar att han kom i sömnen för fjärde gången i natt. Han fattar ej vad det är som sker. Han vet inte ens vad han har drömt.

11:50 BBT: Brev! Joel och Simon, ni är denna veckas programledare i en talkshow. Ni blir snart kallade till uppdragsrummet där ni ska förbereda.

Alla förstår direkt att det är dags för Honesty Live.

11:55 BBT: Emelie och Madde går in och sminkar sig i rosa sovrummet. De vill se bra ut inför Honesty Live.

I turkosa sovrummet pratar Simon och Joel med Mergim om hur de ska göra med talkshowen. De är nervösa för det kommer säkert bli kaos.

12:00 BBT: I köket är det matlagning på g. Idag ska de käka spaghetti med köttfärssås. Nardos och Mergim har redan satt sig vid matbordet för att äta. Nardos säger till Mergim att hon känner sig helt utmattad efter igår. Hon tar inte med sig något från igår, det var ingen bra dag. Hon tror att de som hänger löst kommer få hårda frågor i honesty live.

12:30 BBT: Emelie tillagar köttfärsen och är ganska bitter. Hon fick en kommentar av någon "jag visste inte att det ingår i köksteamet att sminka sig." Det var ganska onödigt. Nu är hon bara sur.

Joel säger att "såhär bra har det aldrig gått i köket förrut." Emelie säger att det är för att hon väljer att hålla käften. Annars hade det varit kaos som vanligt.

12:45 BBT: Simon har klätt upp sig inför honesty live och har satt på sig en av Judiths kavajer och ett par glasögon. De andra tycker han ser riktigt bra ut. Joel frågar Madde om råd för han vet inte vad han ska ha på sig till honesty live.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page