top of page

Livefeed 24 mars Del 318:10 BBT: BREV!

För att både elever och lärare ska trivas i skolan så kommer ni ha klassråd ikväll. Tittarna har röstat på vilka som ska svara på frågor. De som ska svara på frågorna är Adrian, Nardos, Judith, Madde och Joel. Alla i huset ska formulera anonyma frågor, Big Brother kallar in er en efter en som ska få ställa sin fråga.

18:20 BBT: Det blev en liten mindre diskussion efter brevet, så Pedram fick läsa det några gånger till, så alla var med på vad brevet handlade om.

Det tog inte lång stund innan första personen fick gå till bikten och ställa sin fråga.

18:32 BBT: Ligger Joel, Emelie och Madde i sängarna och funderar på vad det kan tänkas bli för frågor. Joel tror att han kommer få hårda frågor, kanske någon fråga från Adrian som han inte har ställt till honom förut. Men de tycker att det ska bli spännande med klassråd.

18:40 BBT: I soffan sitter Pedram, Nardos, Adrian och Alex och kastar en boll till varandra. De kallar det för kasta gris, Judith kommer och joinar dom och de frågar om hon vill vara med, hon väljer att titta på.

19:04 BBT: Tanja, Emelie, Nardos, Judith och Joel hänger vid köksön och pratar om programmet bytt är bytt. Madde var också med, men hon blev kallad till bikten för att ställa sin fråga till klassrådet ikväll.

19:10 BBT: Av någon anledning så ska Pedram springa naken ute på gården x antal varv. Men helt naken är han dock inte. Han håller en kudde framtill samtidigt som han springer flera varv. Tjejerna står vid pool dörren och hejar på honom.

19:28 BBT: I soffan kastar man gris igen. De väntar in klassrådet som ska vara senare ikväll. Nästan alla har varit inne och ställt sina frågor som de ska svara på ikväll. De pratar om något som storebror reagerar på, för storebror ber dom byta ämne två gånger. Det är för övrigt en lugn stämning i huset.//Skribent Ann-Sofie

19:40 BBT: Nardos håller på att fixa med Kattis hår. Plötsligt blir det spring och Pedram blir jagad av Tanja som håller i en klick av raklödder. De andra skrattar och de är lite som Tom och Jerry. Till slut lyckas Tanja komma ikapp Pedram och får till bra läge för att smeta in halva hans ansikte med raklödder. Judith tänkte hålla fast Pedram men gjorde inte det. Pedram skrattar och sen går han och tvättar av sig. Pedram lovar att Tanja ska få igen.

19:50 BBT: Nardos fortsätter med att fläta upp Kattis hår. Tanja börjar hjälpa till för att det ska gå snabbare. Även Stephanie joinar och hjälper till.

20:00 BBT: BREV! Stephanie läser. Hon måste sitta i soffan när hon läser brevet. Det står att Adrian har uttryckt sig kränkande. Därför kommer han att bli autonominerad och inte få delta i veckans tävlingar om immunitet. Han hänger alltså löst på måndag. Adrian blir chockad och fattar inte vad det handlar om. Han går in till bikten för att fråga om vad det är storebror reagerat på. Pedram och Alex säger att de kanske vet vad det handlar om, något han återberättade som hans syster sagt till honom. De säger inte ordet igen men i bikten får Adrian bekräftat att det var det ordet som det handlade om.

Många kramar om Adrian och säger att de vet att Adrian inte menade något illa och de inte riktigt förstår för att det var bara ett återberättande. Det syns på Adrian att han blir lite nere och ledsen och säger att han känner sig dum för att han sa det.

20:40 BBT: BREV! Det är Stephanie som ska läsa men när de öppnar brevet men det är samma brev om autonominering igen. Då säger storebror ”Detta är big brother, alla ska genast samlas i uppdragsrummet.” Då var det dags för klassråd. Lärarna kommer att plocka frågor från en låda.

Nardos ”Gick du in i BB för att få fler följare?” Nardos svarar att det inte är fallet. Hon säger att hon vill visa vem hon är på riktigt. Hon ville visa att hon inte är den personen som folk har fått se på Tjafs. Men såklart har hon ett stort intresse för att vara med på tv. Normen i hennes släkt och familj är att utbilda sig och bli något framgångsrikt liksom akademiskt men hon vill ta en annan väg.

”Har du släppt ditt agg mot Katti?” Hon svarar att det har hon men ibland kan hon bli arg på Katti ändå när hon exempelvis skriker på Nardos. Det är inget agg från det förflutna.

”Säger du emot medvetet för att skapa drama?” Nardos svarar nej. Hon vill inte att någon ska tro det, det hon säger tycker hon. Men hon förstår att ibland så säger hon saker som kan bli missförstådda men hon jobbar på att tänka på hur hon uttrycker sig.

”Vad tycker du egentligen om Tanja?” Nardos fattar inte va de menar med ”egentligen” men hon svarar att Tanja är skön, rolig och positiv tjej. Däremot i början var hon skeptisk till hur Tanja var så positiv och att hon kanske gömde sig bakom en fasad.

Frågor till Judith

”Vem förutom du är bäst på att laga mat?” Judith svarar att den som tagit mest initiativ och varit mest nyfiken och rolig i köket är Simon.

”Var det rättvist att Ponne åkte, eller hade du hellre sett någon annan åka ut?” Svaret från Judith är att hon verkligen kom nära Pontus under hans sista tid i huset. Hon ger inte något riktigt tydligt svar på om det är rättvist.

”Tycker du att du är mest högljudd i huset?” Då svarar hon att om det inte är hon själv så är det nog Tanja som också är mest högljudd eller Nardos. Nardos blir lite förvånad men tar det positivt.

”Hånglar du lika mycket på utsidan som du gör inne i huset?” Svaret är nej. Förut var hon i förhållande och sen kom pandemin. Hon har inte haft möjlighet utanför huset än.

Joels frågor:

”Varför ändrade du attityd mot de andra i huset när du satt fast med Tanja?” Han vet inte riktigt hur han ska svara. Han upplever inte att det vara. Om det var så tror han att det var positivt eftersom han satt fast med någon som är positivt.

”Vad tycker du egentligen om Judith?” Joel tycker bra om Judith. Visst har det varit lite bråk mellan de två men det är löst nu. För honom är det inget problem att de inte hänger lika ofta. Man kan inte vara bästis med alla.

”Du är bra på att städa i ditt egna rum, men när det kommer till att städa huset så slarvar du, håller du med?” Svaret är ett starkt NEJ.

”När Emelie och Nardos bråkade, hur kände du då?” Joel svarar ”vilket av alla bråk?” de andra reagerar och skrattar lite. Joel tycker att båda hade rätt i diskussionen men att han önskade att de hade pratat med varandra istället. De är tydliga med att de pratat ut om det.

Frågor till Adrian?

”Är du fåfäng?” Adrian svarar att han är det. Han bryr sig om hur han ser ut och klär sig.

”Har du medvetet flörtat med någon i huset?” Han minns inte att han har gjort det och har inte haft avsikt till att göra det.

”Vad tycker du är viktigt med trivselregler?” Adrian tycker det är viktigt att man hjälps åt och att man plockar undan efter sig själv.

”Hur var det att hångla med Madeleine?” Adrian säger att det var bra och mysigt. Han rodnar lite.

Madeleines frågor:

”Varför är du så snygg?” Hon ger en shoutout till sina föräldrar för bra gener.

”Varför har du pratat om att byta sovrum?” Det handlar mest om spontanitet. Hon vill kunna umgås med alla.

”Vem utav killarna har sämst stil?” En intressant fråga att ställa till Madde som är stylist. Hon tänker igenom en stund men till slut svarar hon Pedram. Det är mest för att han går mycket i myskläder.

”Vad kan Adrian förbättra rent pussmässigt?” Alla skrattar och Madde svarar att hon tycker att det tog slut lite snabbt.

De kommer överens om att de ska säga allt de vill säga inne i uppdragsrummet. Så släpper de det när de går ut.

Katti säger att hon ställde frågan till Joel om varför han förändrades i attityd när han satt ihop med Tanja. Igen säger Joel att han inte fattar vad hon syftar på. Katti förklarar att hon tyckte att Joel blev mer kaxig och att han var svårare att prata med. Han säger inte att han menade att vara det isånna fall.

Nardos vill veta vem som ställt frågan om hon kommit in i huset för att få följare. Nardos säger att hon inte tycker att det är rätt plattform att komma på big brother för att få följare. Hon hade typ kunnat gå ut och skapat en youtube eller något. Ingen erkänner att det var de som ställde frågan. De släpper det och går vidare eftersom att det är frivilligt att säga vilka frågor man ställde.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page