top of page

Livefeed 25 april Del 213.00 BBT Madde, Mergim, Adrian och Nardos ligger i rosa rummet och bara vilar, tar det lugnt. De pratar om att de är bakfulla. Nardos mår illa men tjattrar och skrattar. Det är go stämning. Judith dyker upp och är på strålande humör. Busar och kittlar Mergim. De pratar om alla Judiths out-fits under tiden de varit inne. Och det är många. De vrider sig av skratt när de pratar om det. Nardos säger att det är helt sjukt vad de gått igenom hittills här i huset. Och än är det inte slut. Alla håller med. Madde säger att det var kul igår. Mergim och Nardos håller med. Gjort är gjort, går inte att göra nåt åt. Nardos säger att från och med nu ska hon bara ha skoj här i huset!

13.30 BBT Nardos tar fram tavlan hon har på sig själv vid sängen och frågar vem det är. Pekar på sig själv och tavlan, är det likt??? Du är fin säger både Mergim och Judith till Nardos. Joel börjar berätta om en film han sett precis innan han kom in i huset som han tycker är jättebra. Han berättar väldigt i detalj om hela handlingen. Madde och Adrian ligger på var sin sida, de lyssnar och är nära på att somna.

13.43 BBT Det är väldigt segt i huset och de flesta ligger och vilar. Det är bara Judith som är uppe, vankar fram och tillbaka mellan rummen och vill att något ska hända. Hon går ut med Mergim och röker. Det snöar ute. De tjoar och tjimmar. Im a bad Boy! Judith fryser och vill genast gå in igen. De konstaterar att det ser för jävligt ut i huset. Hur kul är det att se för tittarna. De får musik som de önskat och sätter igång och dansa. Adrian och Nardos har hittat till musiken och de fyra kör dansen som Nardos kom på under en fest i militärveckan. En efter en vaknar och stiger upp ur sin vila. Nu är det väldigt lite action i huset säger Simon.

14.15 BBT Emelie och Dennis börjar vakna till liv och pratar om att ingenting annat än hur man är som person spelar roll inne i huset. Inte var man bor, hur man bor, vad man jobbar med. Emelie säger att det är konstigt hur man kan känna folk så lite, när de bor så många tillsammans. Emelie berättar hur hon tror att Dennis är med sina grabbar, hur han reser, att han spelar padel etc. -Tror du jag är en influenser eller? Frågar Dennis och de skrattar. Dags för dem att stiga upp med. Judith vill att alla ska vara vakna nu. Hon vill ha husmöte men röstas ner illa kvickt. Judith vill in i uppdragsrummet, är nervös och ivrig. Adrian är också nervös. Det kommer hända nåt hemskt Tänk om han får en harakiri-korv. Säger de andra. Han kommer inte äta den säger han. Det handlar om att vara modig, säger Simon. Vad är modigt? Klappa en orm? Äta insekter? Äta harakiri?

14.30 BBT Brev! Mergim läser: Säg högt vilka ni sett ut som de modiga. Alla ska sedan gå in i turkosa rummet och vänta där. Judith, Madde, Tanja, Adrian, Dennis, Pedram, blir utsedda att gå in och snurra på hjulet. Alla går in i turkosa rummet och väntar. De är spända inför vad som ska hända, spekulerar hit och dit men det spelar ju ingen roll och är ingen idé att spekulera. Det är inget som dödar en, säger Mergim.

14.47 BBT Välkomna till "tur i kärlek." En och en ska ni modiga gå upp och snurra. Får ni ett hjärta får ni nåt bra i eftermiddag. Får ni ett kryss får nu konsekvens senare i eftermiddag. Madde är först, hon får etthjärta. Sen Pedram och han får ett hjärta. Dennis härnäst och även han får ett hjärta. Adrian får ett hjärta han med. Nästa är Tanja och hon får också ett hjärta! Judith är på tur, snurrar och får ett hjärta hon med! Alla har fått hjärtan! Tanja blir inkallad till uppdragsrummet. Där ligger en korv som hon måste äta upp. Hon hade valt att snurra efter "tur i kärlek" var slut!

// Carina Skribent

15:15 BBT: Simon kallas till uppdragsrummet. Där inne ligger ett par hörselkåpor. De ska han sätta på sig och kan inte reagera till ljud utan får bara teckenspråk. Det ska han ha på sig till alla har befriats från sina straff.

När han går ut från uppdragsrummet så kan han inte läsa brevet för de andra och överlämnar det till Judith. Hon läser upp det och de andra skrattar. De försöker övertala Joel att köra men han är osäker. Han går in o kissar och byter om. Sedan känner han sig redo och snurrar hjulet. Han blir så orolig så han springer till poolrummet och gömmer sig bakom baren där. När det snurrat färdigt så tittar han upp och pilen har landat på ett kryss. Adrian frågar Joel gjorde det ”vad försöker du bevisa?”

15:25 BBT: Joel kallas till uppdragsrummet. Han lägger en filt över sig och plockar fram ett paket mjölk att ta med sig in. När han kommer in i uppdragsrummet så står det en korv i mitten av rummet på en tallrik. Joel säger att detta inte var bra. Han tar med sig tallriken ut, hämtar grädde och sätter sig i soffan. De andra tycker att det är klart mycket mindre harakirisås på denna korv än någon nånsin fått. Joel sköljer munnen med grädde i hopp om att det ska vara mildare när man börjar äta. Han tar direkt en stor tugga. Det är starkt tycker han och det syns att han nästan håller på att spy. Joel fortsätter tugga och råkar sen spotta i sin hand. På något sätt så splashas det sås i hans öga. Han får panik och det svider i ögat. De andra säger att han genast måste skölja ögat. Joel springer in till badrummet och vill ha hjälp av Judith. Hon säger att han måste andas och lugna ner sig, tvätta händerna och därefter skölja ögat.

15:40 BBT: Dompa snurrar hjulet igen och han får ett kryss. Några sekunder senare kallas han till uppdragsrummet. Där inne ligger ännu en låda. Nu blir Dompa och Tanja låd-buddies.

15:45 BBT: Nu har Joel sköljt färdigt och hans öga är lite svullet. Han fortsätter med korven och äter färdigt den. Joel tar alldeles för stora tuggor och på sista så tvingas han spotta ut hälften av tuggan. Det ser inte särskilt fresh ut.

Dompa och Tanja börjar krypa med lådorna över sig. Båda vill snurra hjulet men Dompa hinner först. Hjulet snurrar och hamnar på ännu ett kryss. Han kallas till uppdragsrummet och där inne sitter en utklädd kyckling. Kycklingen sprejar bajssprej in i lådan som Dennis är i. När han kommer ut springer direkt till hjulet igen och snurrar, ännu ett kryss får han. De som sitter i soffan springer därifrån för att det luktar bajs. Dompa förbereder sig direkt och parkerar sig utanför uppdragsrummet. Han säger till Tanja att nästa gång är det hennes tur att snurra.

15:55 BBT: Dennis kallas in i uppdragsrummet och där står det sex burkar med ärtsoppa. Han bär ut de och läser brevet som han fick. Dompa får bara äta ärtsoppa till frukost, lunch och middag fram tills tisdag. De andra blir chockade och skrattar samtidigt. Det här är helt sjukt.

Nu snurrar Tanja hjulet och även hon får ett kryss. Hon kallas till uppdragsrummet och hon har fått in en sån grej man lägger in i munnen från ”speak out”-spelet. Tanja skrattar och lägger in den i munnen. Hon ska ha på sig den fram tills alla befrias från sina straff. Tanja och Dompa är inte redo att ge sig ännu.

16:05 BBT: Simon kallas till bikten och när han försöker öppna dörren så lyckas han inte. Han kallas till uppdragsrummet istället och där ligger en tallrik med starka chilinötter. Han har brutit mot reglerna och måste tugga och sedan svälja nötterna. Han tar med sig tallriken ut och stoppar in alla nötter i munnen samtidigt och sen är han färdig. Han sköljer ner med yoghurt och samtidigt så snurrar Tanja på hjulet igen. Hon får ett till kryss och nu väntar hon på att bli kallad till uppdragsrummet igen.

16:10 BBT: Storebror säger att alla måste samlas i turkosa sovrummet. Värsta är att de måste sitta i samma rum som Dompa som luktar bajssprej. Dompa säger att de ska sluta klaga, de fattar inte hur äckligt det luktar inne i hans bastu-låda. De andra tror att Dompa och Tanja har maxat spelet och att storebror inte har nå mer straff och därför ska de ta bort hjulet nu.

16:20 BBT: ”Välkomna ut ur sovrummet” Hjulet är borta.

16:30 BBT: Brev! Nu är alla fria från sina straff förutom Dennis som måste äta ärtsoppa fram till tisdag. Tanja tryckte på knappen sist och hennes straff är att hon ska städa hela huset.

De som fick hjärtan kommer att senare ikväll att få en kärlekspresent.

16:45 BBT: Simon har jätteont i magen och ligger i soffan och Joel o Nardos frågar om de kan göra något för honom men han säger att det inte behövs. Mergim, Simon och Joel får värktablett i bikten efter att ha frågat om det. Emelie säger att hon ska laga chili con carne och de som käkat starkt får panik, inge mer stark mat vill de ha idag. Hon säger att då blir det bara ris med köttfärssås.

17:15 BBT: Emelie och Dompa ligger i sängen i rosa sovrummet. Dompa berättar om en av hans ex. Emelie skrattar och säger ”vill du veta hur litet Ystad är? Jag bor på samma gata som en av mina ex” och då skrattar Dompa.

17:35 BBT: Tanja kallas plötsligt till annexet. Där ligger ett brev. Efter att hon läser första meningen så brister hon ut i gråt. Det är hennes familj som skickat in en hälsning till henne. Hon läser upp hela brevet och tar sedan med sig det ut till de andra. Hon blir kramad av alla och de tycker att hon förtjänar hälsningen.

17:45 BBT: Dompa kallas till annexet. Ett brev till honom med från hans mamma, pappa och hela familjen. De har skickat en hälsning om att de hejar på honom och att han ska fortsätta vara sig själv. Dompa blir glad och säger att han kommer få träffa de imorgon ändå!! De andra kramar om honom o säger att han inte kan vara så säker på att det är han som får lämna.

17:50 BBT: Pedram kallas till annexet. Han går i slowmotion fram till brevet och där ligger ett brev som han läser för sig själv först. Han skrattar mest och går ut o läser högt för alla. Hans familj tackar honom för att han låter Diana, hans syster, övningsköra med hans bil. Pedram skrattar åt det för han vet att de driver. Hon skulle aldrig få röra hans bil… ELLER??

18:00 BBT: Judith kallas till annexet. Hon läser brevet tyst för sig själv och sedan tar hon med det ut till de andra. Hon klarar inte av att läsa upp det och ger det till Nardos som gladeligen läser högt. Brevet är från 19–20 personer som är familj och vänner. Judith blir så glad att alla hennes närmaste har skickat denna hälsning. Hon fick veta att en av hennes nära har fått en dotter som är frisk. Judith har undrat hur det har gått så det känns bra att veta nu.

18:10 BBT: Adrian kallas till annexet. Där finns ett brev från hans föräldrar, hans syster Nicole och hans bästa vän Hayat. Det är ett väldigt djupt och kärleksfullt brev som Nardos läser upp högt för alla andra när Adrian kommit ut ur annexet. Han går o lägger sig i sängen o tar ett moment för sig själv för att låta brevet sjunka in.

18:15 BBT: Sist in i annexet är Madde. Hon har också fått ett brev från familjen. Hon ber Tanja läsa brevet högt för att hon tror att det är skrivet på lite västgötskt style. Hennes familj tycker att hon ska våga släppa loss lite mer som hon gör där hemma.

18:20 BBT: MIDDAG!!

コメント


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page